- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.101
canım ben aydın da oturuyorum..evet umarım 3. şanslı kişi olurum:)taf ve candastan güzel haberler alırız.. eşimde yardım etti hemen temizledik..teşekkür ettim canım benim dr dediki rahimde kalınlaşmada yok biz yinede bhcg bakalım ilaçları ondan sonra kullanalım tabbiii benim talihim,şansım,kaderiiimmm dermişim yani şansım işte bugün sonucu almaya gittim aynı seninki gibi alet bozukmuş sonuç yarına kaldı bende nette rahim kalınlaşması ne demek bunu araştırıyodum o yüzdeüzden verdi bu farlutalın sanada sorayım dedim ama kafa karıştırıcı bir sürü cevap buldum.adet olacağına yakın rahim kalınlaşırmış bide gebeysen gibi işte tabii dr u araştırınca anladım ne demek istediğini rahide kalınlaşma olmadığı için adet olacakmışım gibi durmuyor yani o yüzden verdi bu farlutalı hııımmmm:26::26:
canım hoşgeldinya özlettin kendini ooo tatilde yaramış olsun inşallah...memlekettemiydin gerçi memleketin neresi bilmiyorum amasende istanbuldaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi canım... bizde bildiğin gibi devam ediyoruz..bu ayki 3. kişi sensin demek hayırlısı olsun canım bu arada geçmiş olsun en gıcık olduğum şeylerden biri bu yiyecek çürümesi vee temizlik ahh canım tatilin üstüne nede gider dimi neyse sana kolay gelsin canım...
canım tam iş üstündeyim bugünlerde çok çalışmam gerekecek:)koku berbattı genellikle eşimin üstüne yıktım:):) eminim çok gülerdik :) inş gülme sıraları bizim olsun artık ...Yok be benim umudum yok cidden, ama kısmet tabi , olacağı varsa olur ... Bu ayda olmayacağından o kadar eminim ki düğünde horon var acaba aoynasam mı diye tereddütlerim yok yani o kadar serbestim :) Valla ter kan içinde kalana dek oynayacağım, nasılsa bebek gelmiyo onun içinde kendimi oyunlardn mahrum etmemiş olurum :)
İnş hayırlısı olur canım ya. Sende korkma bu kez güzel olacak diyoruz değil mi ?
Düğüne sanırm gitmeyeceğim ya ... Düğün akşam 8 de başlıyo, eşim 11 otobüsüyle gidecek.Düğün salonuyla ev mesafesi 2 otobüslük, pazar gecesi it kopuk olur yalnız göndermez eşim, kendi bıraksa en fazla yarım-1 saat otururz anlamı kalmaz... Direk doğru sebebi söyleyeceğim ... Hayır, bi şekilde hallederdim de yani insan bi der, eşli yada eşsiz gidiyoruz diye ...
canım hoşgeldin :) özlediik seni valla, şükür kavuşturana yani :) pasiflorada geldi , ekip tamamlandı artık :) sen nasılsın ? valla sanırım senden beri yeni bi haber yok ... Ben kendi adıma iyiyim.Çalışmalar nasıldı sen onu söyle eşkercim :)
Dolap içinde kolay gelsin gerçekten yiyecek çürümesi felaket, ozaman temizlemek hem zor hemde mide bulandırıcı oluyo
sen nasılsın canım bebiş nasıl fethiye çok güzel tavsiye ederim...hoşgeldinnn canımmm, ayağının kumuyla :))) başladın demek temizliğe
destina istanbula gelirsen mutlaka beni haberdar etttt mutlaka olur mu? birde farlutral en çok ben kullandım aranızda :) aynen öyle rahim kalınlaşmadığı zaman dökülme olmuyor yani regl olmuyor oda progest. hormonuylada alakalı dediler, hormon tahlillerim normal gelmiştii, sonra rahim kalınlığına bakıldı normal denildi ona rağmen 35. günlerde oluyordum, birde geç yumurtlama geç çatlatmaylada alakalı demedi deme, sen bi kendini al emniyete, gerçi farlutral kullanıp hap bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşım var maşallah sağlıklı bir kızı var, sağlılklı bebek düşmez diyorlar ya gayet normal.
candaşşş bende hiç anlamıyorum eşsiz ne demek ya :) ben çok mecbur kalmadıkça gidiyorum gidincede sorumlusu kimse diyorum eşsiz ne demek hayır birde genelde o org. düzenleyenler evli oluyor ayyyy neyse :) gitme salla yao kadar eziyete değmez, eşim olmadan gelemedim tek başıma dersin koyarsın lafı
tatil güzeldi canım sonrasında eşimin babası beni biraz sinirlendirdi ama genel olarak güzeldi...hoşgeldin cezaa. tatil güzel geçmiştir iyice gezmiş tozmuş kafayı dinlemiş çalışmaları yapmışsındırama şu buzdolabı işi kötü olmuş. tatil sonrası hiiç gereği yoktu. sana kolay gelsin canım:))
sana da kolay gelsin canım...çok yorma kendinihoşgeldin cezacığım
ay buzdolabı kötü olmuş aya Allah kolaylık versin hadi temizle de gel bekliyoruz