Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben aydın da oturuyorum..evet umarım 3. şanslı kişi olurum:)taf ve candastan güzel haberler alırız.. eşimde yardım etti hemen temizledik..
canım tam iş üstündeyim bugünlerde çok çalışmam gerekecek:)koku berbattı genellikle eşimin üstüne yıktım:)
sen nasılsın canım bebiş nasıl fethiye çok güzel tavsiye ederim...
tatil güzeldi canım sonrasında eşimin babası beni biraz sinirlendirdi ama genel olarak güzeldi...

hoşgeldin cezacığım
ay buzdolabı kötü olmuş aya Allah kolaylık versin hadi temizle de gel bekliyoruz
sana da kolay gelsin canım...çok yorma kendini

destina istanbula gelirsen mutlaka beni haberdar etttt mutlaka olur mu? birde farlutral en çok ben kullandım aranızda :) aynen öyle rahim kalınlaşmadığı zaman dökülme olmuyor yani regl olmuyor oda progest. hormonuylada alakalı dediler, hormon tahlillerim normal gelmiştii, sonra rahim kalınlığına bakıldı normal denildi ona rağmen 35. günlerde oluyordum, birde geç yumurtlama geç çatlatmaylada alakalı demedi deme, sen bi kendini al emniyete, gerçi farlutral kullanıp hap bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşım var maşallah sağlıklı bir kızı var, sağlılklı bebek düşmez diyorlar ya gayet normal.

ayyyy tabiiki haber veririm canım vermemmi...ne güzel olur bizde tanışmış oluruz..güzel bir dostluk daha bilgiler için teşekkür ederim canım farlutrala başlamadım heniz bende hormon testlerimin sonucunu bekliyorum yarın alırım büyük ihtimal ve başlarım..evet arkadaşın gibi bir örnekte bizim toiğimizde var pileocuğum oda kullandı ama tabi bebişi onu bırakmadı allah sonuna kadar bıraktırmasın öpüyorum canım seni..

taff,ooo konserlere gidiyoruz hee iyi eğlenceler canım bende çok severim tarkanı bizde fuar var fuarda olur konserler,geçen hafta gittik arnavutların vardı gösteri ve müzik eşliğinde ayyy kızım o oyuncaktan o oyuncağa canım çıktı vallahi gerçi ben hiç binmedim beklemekten yoruldum zavallı eşim kızımla bütün oyuncaklara bindi eve geldiğimizde kafası kazan gibiydi bizden geçmiş ama napıcan çocuk için herşeye değer..

yamatake, canım ahh o unutkanlık yokmu sen hamilesin ya biz kusur olmaz canım sen rahat ol evet bende bulduğunuz ismi çok beğendim benim kızıma ararken isim eşinin düşüncesi gibi hep farklı olsun kimsede olmasın dedim netten buldum sonra bir baktık kızımın adına şarkı var yeni türkü söylüyor şimdi kızıma adını soruyorlar benim adım destina diyor..aaa ne kadar güzel bir adın var diyorlar evet biliyorum diyor

yoksa destina hanım nisan 2009 da mı doğdu

:)) ohhh kolay gelsin :) çok çalış tamam mı canımcım ? dersi geçmemiz gerek halada geçemedik :) bu ay birkaç kiş geçsinde ramazan mağduru olsun inş :)

Fethiye süper bi yer hakikaten bende çok beğenmiştim orayıda hayırdır canım k.pederin neden canını sıktı ? bebk mevzusu mu yoksa ?

Gerçekten de kızının ismi çok güzle.Ama ender isimlerden hemde nazik :) ilk dediğinde de benim aklıma yeni türkü gelmişti :) şarkıyı hatırlayamasamda .... Bende bizim çocuğumuzun ismi ender isimlerden olsun isterim valla da benim isimlere millet tepkili :) mesela birkaç örnek; emek, saygın, övünç, direnç, inanç, başar vs :) tabi millete sosyalist geliyor haliyle tepkililer :))

4 eylül 2007 de doğdu teyzesi başak burcu çok titiz ve çok süslü..

hahaaytt :)) benden 1 gün sonra doğmuş :)) yerim ben onu :) benim eşim der ki allahım bana Başak burcu kız çocuğu verme, anası yetiyo zaten başıma :)) Acıyorum size , destinanın burçdaşı olarak :)

Taaf, konserde kimler var ? kaç gündür sorcamda unutuyorum.eşim burda olsaydı varya gitmedik konser, eğlence bırakmazdımda şansıma koca yok :))

Son düzenleme:
candas canım bu aralar her yerde olduğu gibi sizdede düğünler yoğunlukta anlaşılan benim eşimde düğüne gitmekten nefret ediyor..bazen maddşyata göre bazende canımın isteğine ağlı olarak götürüyorum eşimi ama kızım düğünleri anlıyor artık düğüne gidelim diye ağlıyor evde oyun oynarken hep düğüne gidiyor ona çilekli ruj aldım şu anda bile sürekli elinde o var sürüyo düğüne gidiyo sonra siliyo başörtüyü gelinlik yapıyo falangörseniz gülmekten ölüyorum yaa ama çaktırmadan gülüyorum yoksa kızıyor...

evet b aralar çok düğünler.Tam sezonu ya :) Ama haklısın ya maddi olarakta sarsıyo adamı, bazılarına gitmeme şansımızda yok.Kızında oynak olcak o zman desene :) Hem süslü hem oynak :) valla kızını görsem çok ii anlaşırız kesin :) hadi gel düğüne desem zaten yeterlidir anlaşmamız iöçin sanırsam :) Tabi güldüğünü görürse kızar, o artık kocaman bi gençkız oldu annesi :) ama kızında şanslıki kendine uyum sağlayan bia annesi var, yani öyle olduğunu düşünüyorum ben .... aay kız annesi olmakta gerçekten güzeldir yani ama birazda zor.Ben eskiden oğlum olsun çok isterdim şimdi yavaş yavaş dönüyorum kıza :) hatta döndüm yani :)

manga ile tarkan çıkacakmış fanta gençlik festivali hala gençken gidelim dedik kapaklarımı topladım ama inşallah davetiye kalmıştır:26: henüz almadım çünkü zaten henüz kocam da dönmedi şehir dışından akşama yetişeceğini ümit ediyorum

ne güzel hayal gücünün tavana ulaştığı zamanlar şimdi kızının bırak istediğini oynasın çok seviyorum öyle kendi kendine evcilik oynayan çocukları çünkü şimdikiler malesef bilgisayar ve cep telefonuyla oynayayım diye tutturuyor

hay o süslünün dötünü ısırırım ben

ısır teyzesi yakalayabilirsen tabii ,çünkü kimseye yaklaşmıyor tabii dilinden anlayana çok da güzel yaklaşıyor.kimse dokunup sevemiyor haliyle herkezler sevmek istiyor oda kaçınca yabani falan diyorlar bana ve babasına bazen sinir oluyoruz böyle söyleyenlere ve diyorumki benim kızım milletvekili onun dokunulmazlığı var ve ben çocuk eğitimi kursuna gidiyordum burada çğrendimki bişey yapması için çocuğu zorlamıcakmışsın biz sürekli kızım gitsene yanına öpücek bir kere sevicek falan diye ısrar ediyorduk bu çok yanlışmış vereceği kararları bile etkiliyormuş bu davranış zorladığımız için bırakın istemiyorsa dile getirsin bastırmayın duygularını dedi hoca işte böyle ama sen dilinden anlayanlardansın anladım ben onu sende kızımla ebelemecilik,saklanbaç oynarsın bunlarıda çok seviyor bide koşmacalık

hahahah vallahi oynarım onunla ne isterse koşmacalık bile çocuklarla oynarken eşim hep gülüyor bu da çocuk daha büyümemiş diyor halbuki çocukluğumda o kadar güzel oynadım ki evcilikler bahçede oynamalar ama seviyorum hala çocuklarla oynamayı

çok sevindim gözümüz aydın, yani kürtaj olmak ismi ve sonrası itibariyle kötü bir psikoloji hepimiz geçtik o dönemlerden, inşallah bu bekleme süresi çabuk geçer ve sende tekrar yavruna kavuşursun

evet canım çok haklısın benim kızımada bilgisayarı kullanmayı öğrenmesi açısından çizgi film ve barbi açıyorum ama çok çabuk sıkılıyor buda benim işime geliyor zaten sıkılmasada kontrollü olarak oturtuyorum başına..genelde toprakla temas etmesi için dışarı çıkarıyorum parka götürüyorum ve evdede komşucuk oynuyoruz marketçilik oynuyor soğan ve patateslerim ve kabukları yerlerde gezinsede izin veriyorum sınırsız oynasın istiyorum o yokken çok titizdim temizlikten geçilmiyordu evim ama o doğduktan sonra çokda titiz değilim yoksa çocuğun herşeyi kısıtlanıyor ve evinde oyuncakları ortadan kaldıran arkadaşlarıma gıcık oluyorum inan bana bize geliyor çocuğu olan arkadaşlar ayy dağıtmayın evi dağıttılar toplayalım falan diyorlar hayır diyorum bırak istedikleri gibi oynasınlar hiç önemlideğil ben sonra toplarım sonuçta onlar oyun çocuğu dimi onlarada örnek olsun bunu yapmasınlar diye uğraşıyorum ama zaten robot gibi olucaksa o çocuk niye düşünüyosun çocuğu bazı kadınlar çocuk üzerini pisletti diye dövüyorlar yaa niye dövüyorsun zaten sen yıkamıyorsun anlamıyorum bu hatunlarıda yaa yemeği üzerine dökücek diye çocuğu yemek yemekten uzaklaştıran arkadaşım var şimdide ağlıyor çocuğum yemek yemiyor diyee pedegoga falan götürdü ama dr demiş sizden kaynaklanıyor hee bunları kendimi övmek için yazmıyorum asla sevmiyorum övmeyi zaten demek istediğim çocuğu doğuruyorsan ona verebileceğinden fazlasını vermelisin buda araştırma ve uygulamayla olur çocuk ne kadar gelişmişse bu ailenin başarısıdır yoksa çocuk öğrendiklerini kendi kendine öğrenemzki vee onun için en büyük örnek anne ve babadır kötü alışkanlıklarda iyi alışkanlıklarda çocuğa aile den geçer kızıma 2 yaşından beri diş fırçalamayı gösteriyorum 4 yaşını yeni doldurucak artık kendii fırçalıyor yani kısacası canım allah sizlerede nasip edince görüceksiniz çocuk yetiştirmek çok emek vermek gereken bir iş nşallah ileride bizde bu emeğimizin karşılığını pozitif olarak alırız ama kızıma pozitif olarak geri dönsün bizde bunun gururuyla mutlu oluruz.. o dediğin bilgisayar ve cep telefonu ile vakit geçiren çocuklar suçlu değil onlarıda aileleri yönlendirmeli tabii hiç bir zaman biyik konuşmak istemiyorum şimdilik iyiyiz inşallah böylede devam ederiz canım..

yaa tarkan var demek :)) ben onun imza gününe gitmiştim, ölüyodum az daha.. Bide ankamall deydi, o merdiven boşluğunun ordan yüzlerce kişi uçacaktı neredeyse...Eğlenirsiniz bayağı bi.Gerçi tarkan bey 3 bilemedin 5 şarkı söyler gider.nede megastar ya .. İnş kocanda yetişirde rahat rahat gidersiniz şekercim :)
maşallah :) Görümcenin eşide bizimki gibi büyük konuşmuş işte :)) onun için çok kötü bi durumdur eminim :) ama bence aslında burçların kötü olmasından ziyade eşlerin burcu istenmiyo nedense, sanırım en rahat tepki verdiğimiz insanlar eşler ve anne baba.O yüzden de tabi istemezler :) ya evet eşimde derken farkediyo.Ben böyle diyorum ya kesin başak olur diye.Ama neyse kürtajdan sonra ikizlere bile razı kaldık.Ben ikizlere sinir oluyorum çünkü.Umarım biriniz bende ikizlerim demez .... Benim k.validem ikizler.Tam bi kalleş.Gerçi onun ki ikizlerden mi yoksa k.validelikten mi anlayamadım :) sanırm 2. şık :) bu arada bizim bebeklerde ikizler burcu olacaktı, ilk öğrendiğimde inş 20 gün önce yada 1 hafta sonra doğarlarda ikizler olmazlar demiştim :) sonra dedim kızım kapat çeneni, bak şimdi ikizler, akrep ne bulursan razısın :)

Nadir beğenenlerdensin ve de çok sevindim beğendiğine:) Hele o arkadaşına bayıldım tam benlik ya :) Bende eşime diyodum 3 çocuk yapcam, isimleride İnanş , Direnç ve Övünç olacak diye :) adam çıldırıyodu tabi:) Arkadaşını duuydunca çok sevindim.Büyük ihtiml ben bu isimleri koyamam ama koyan birileri varmış diyebilirim :) Benden kendisine slmlar ilk görüştüğün vakit :)) Ya bide direnç için hep şey diyolar, inatçı edeceksin çocuğu.Arkadaş diyorum inat tarafından bakmayın sizde, güç tarafından bakın, istediğini elde etmişlik tarafından bakın ama yok anlamıyolar.Dediğin gibi biz kötü de olsa aa güzelmiş deriz ama bizimki ne herkesten laf var ... Allahtan ki k.validemlerin yanında bu isimlerden bahsetmiyorum.Doğduğunda duyacaklar şok olacaklar :) onlardaki isimler hasan hüseyin ayşe fatmadan ileri gitmiyoda .. yani 1 isimden en aşağı 2 kişi var, var düşün gerisi :)

bilet alabilmek için kapak toplanması gerekiyorduya ben kapakları bugün tamamlayabildim o yüzden bilet alma işi de son güne kalınca hiç biryerde kalmamıştı bilet ankamall deki 5m migrosu aradım var ama hızla tükeniyor dediler ben de bastım gittim oraya 10 dk ya aldım biletleri geri döndüm ofise inşallah eğleniriz eşim de yoldaymış 2 saate ankarada olacakmış

ooo süper :) akşama süper geçer bence :) bende öğrensem bi araba kullanmayıda basıp gidebilsem bi yerlere :) sanada maşallah valla şekerim Benim eşimde yoldymış, sen deyşnce aklıma geldi, süpriz yapacakmış ama ben birşey isteyşnce süprizi bozmak zorunda kaldı :)

Son düzenleme:
Bugün tesadüfen birşey okudum.Hiç magazin haberleri bilmem ama bunu paylaşayım sizle :)

Tuba Büyüküstün hamileymiş.Üstelik ikizlermiş.Ve bi şok daha, mide bulantısı şikayetiyle dr a gtmiş ve 2,5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş. Filmler vardı gerçklerde varmış ... Allahım bizde bu kadar şanslı olsak ne var sanki ... Benim ikiz krizlerim başladı bugün :))

yapma candaşcığıım Allah sağlıklı versin de hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah kriz yok kriz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…