- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.141
kızlar ben haftasonu bileğimi burktum çatırt diye ses duydum burkulan yerdenhastane çok yakıntı acilden hemen röntgen çekildim kırık veya çatlak yok dedi doktor ama ortopedistin bakması lazım dedi bugün öğleden sonraya randevu aldım ortopediste gideceğim ayağım olaydan 18 saat sonra filan şişti üstüne basınca canım acıyor topallayarak yürüyorum yumurtlama sonrası röntgen çekilmek hiç istemezdim ama mecburen çekildi ya kırık olursa diye inşallah Allah hakkımda hayırlısını versin tam da yumurtlama sonrası 6. gündü bugün de 8. gün son 6 günüm kaldı yani :26: MR isterse doktor onun zararı yokmuş okudum içim rahatladı:97: bende haberler böyle hiç iyi haber veremedim ama inşallah sizde iyi haberler vardır
candaşcığım düğünde güzelce tepinmene çok sevindim oh eşin de yanındaydı mutlu olmuşsun çok güzel
yaaaaa kizlarr yaaa ilk sirada ben varim bat 28 temmuz.. fazla giremiyom diye unuttunuz beni ama yaaa
biri bana soyleyebilirmi? bebek varsa illaki cok mu akinti olmasi lazim son 3 gune kadar vardi ama 3 gundur yok.. test var evde ama yapmamak icin kendimi zor tutuyorum eger bebis cikmazsa diye elim bi gidiyo teste bi geliyo.. 4 gun var acaba yapsam cikar mi ? muhtemelen cikmayacak bakalim beklicem herhalde:18::18:
kızlar ben haftasonu bileğimi burktum çatırt diye ses duydum burkulan yerdenhastane çok yakıntı acilden hemen röntgen çekildim kırık veya çatlak yok dedi doktor ama ortopedistin bakması lazım dedi bugün öğleden sonraya randevu aldım ortopediste gideceğim ayağım olaydan 18 saat sonra filan şişti üstüne basınca canım acıyor topallayarak yürüyorum yumurtlama sonrası röntgen çekilmek hiç istemezdim ama mecburen çekildi ya kırık olursa diye inşallah Allah hakkımda hayırlısını versin tam da yumurtlama sonrası 6. gündü bugün de 8. gün son 6 günüm kaldı yani :26: MR isterse doktor onun zararı yokmuş okudum içim rahatladı:97: bende haberler böyle hiç iyi haber veremedim ama inşallah sizde iyi haberler vardır
tafff geçmiş olsun canım, içini ferah tuttt güzelim, hamile olduğunu öğrenen kadar melekler korur yavrumuzu, bişi desem mi demesem mi sen şimdi bu ay işgillendin yagör bak sağlıcakla gelecek bebek :) bende hamile kaldığım ay alerji hapı kullandım, çok korktum hoş hala korkuyorum test sonuçlarıma bağlı, hamilelik bir uzun yolculuk bakalım nasıl geçireceğiz bu yolculuğu, acil şifalar olsun canım.
candaş selamlar
yamatake selamlar sanada, aslında deniz çok faydalıymış, ben denizdeyken çok rahattım ama havuza kesinlikle girmiyorum, spor salonunun havuzu var ama yinede güvenip giremedim siz ne kadarlk oldunuz şimdi
tafff geçmiş olsun canım, içini ferah tuttt güzelim, hamile olduğunu öğrenen kadar melekler korur yavrumuzu, bişi desem mi demesem mi sen şimdi bu ay işgillendin yagör bak sağlıcakla gelecek bebek :) bende hamile kaldığım ay alerji hapı kullandım, çok korktum hoş hala korkuyorum test sonuçlarıma bağlı, hamilelik bir uzun yolculuk bakalım nasıl geçireceğiz bu yolculuğu, acil şifalar olsun canım.
selam kızlar nasılsınız görüşemedik bayadır izindeydim.varmı yeni hamileler?
inş.hamilelerde iyidir
taf geçmiş olsun cnm
bende aybaşından beri folik asit kullanıyorum adetimde bitiyo bugün. başlıyorum bu ay inş.bidaki ay güzel haberler veririm sizlere
Yamateke, canım sorma ya kayınvalide işte :) neyse şimdi hakkını yemeyim melek oldu saolsun, huzursuzluk vermesinlerde gersine razıyım :) Seninkinide Allah bozmasın canım ya, 2 günlük dünya sonuçta.Kötü olacak ne var hem değil mi ? İyi k.validleri alkışlıyorum :))
Taf, canım geçmiş olsun.Bebek varsa da inş bişey olmaz.Hem böyle aksi zamanlarda bebek olur ya hep, hamilesindirde sen şimdi :)
tafcımmm canım geçmiş olsun çokkkk hiççç üzülmee allah bebişin varsa içerde adet gecikmesi olana kadar herşeyden korurmuş yaptığın içtiğin herşeyden ama:) takki adet gecikince artık anlaki bebiş var sende dermiş ve korumayı sana bırakırmış sen gönlünü ferah tut canım benim tekrardan geçmiş olsun dikkat et ayagının üstüne basma tamammı??
Tafim guzelim gecmis olsun yaaa et incinmesi olmustur belki benim annem senin kadar sansli degil malesef oda burgmus onunkisi kirilmis tatil kadincagiza zindan oldu bir ay alcida kalacak ayak yatacak kalkmayacak yazik bide olaydan 4 gun sonra bilinmis kirik oldugu
Tafim guzelim gecmis olsun yaaa et incinmesi olmustur belki benim annem senin kadar sansli degil malesef oda burgmus onunkisi kirilmis tatil kadincagiza zindan oldu bir ay alcida kalacak ayak yatacak kalkmayacak yazik bide olaydan 4 gun sonra bilinmis kirik oldugu
herkeze günaydınlar....
helleom canım naber?
iyiyim fıstığımmm, ohhh benim yerimede eğleninnn :) senin regl niye gecikmiş rahim mi kalınlaşmamıştı kusura bakma hatırlayamadım. kist yok dimi çok şükür, farlutralı bıraktıktan sonra en geç 7 gün diyorlar benim birinde 9. günde birinde 5.günde diğerinde ise ilk kullandığım gün regl olmuştum. biraz başdönmesi yapabilir havalarda çok sıcak dikkat et kendine canımmm
elbet vardı hayır canım, dikkatli kullan arabayı tafcımsağol kityciğimay bütün bunları biliyorum da insan tedirgin oluyor yine de herşey istediği gibi planlı gitsin istiyor hani içimdeki olan biteni göremediğim için tedirginlik var yani korunsaydım ya da yumurtlamadan önce başıma gelseydi bu olay içim rahat olacaktı Allah hakkımda hayırlısını versin inşallah bunda da vardır bir hayır :97:
inşallah canım daha iyisi daha güzeli hepimizin başına aminnnnnnnn. bakalım, ben şu anda bebeği hissedemediğim içgibin merak içerisindeyim ve tedirginim, valla bilmiyorum hiç bişi hissedemiyorum cinsiyetle ilgili hakkımızda hayırlısı ama dediğin gibi sağlıklı olsun..hellocum canım biz bu hafta 16 haftalığız:) hadi darısı senin basına bakalım topiğe erkek sart:) ama elbette sağlıklı olsunda en önemlisi bu...
Taf, canım naptın ? gittin mi hastaneye ?
gurbet güzeli, annenede geçmiş olsun.
Kıtty, merhaba canım, nasılsın ?
Destina, döktürdüm valla sorma :) ben böyleyken eşimde bana uydu, adam oyun filan bilmezdi, şimdi pistten aşağı alamıyorum :) diyo ki kendi düğünümde bile bu kadar oynamadım bee :) valla ben eşimi ilkkez bu kadar iyi ve kıvrak oynarken gördüm :))
Kıtty, merhaba canım, nasılsın ?
fıstık iyidir, düğünün güzel geçtiğine çok sevindim cancan. bişi farkettim ben ama bunca aylık samimiyetimize güvenerek söylüyorum, tatile çıkmadan önceki haftalarda çok acaip sinirliydin şimdi daha sakin daha huzurlu gibisin bana öyle gelmiş de olabilir. eğer kızdıysan özür dileirm .
evet canım gittim geldim hastaneye zaten çok yakın hastane ama arabayla gittim malum yürüyemiyorumdoktor elle muayene etti canım acımadı tekrardan ışın almana gerek yok kırık çıkık görünmüyor dedi incinmiş dedi buz koy çok ağrın olursa da vereceğim kremi sür, 1-2 haftaya düzeldir dedi :94:
inşallah şişim iner kaynımın kalıntı şeklinde kalmış ayağında ama onunki bayağı bir şişmişti 4 ay filan oluyor:26:
kuzu geçmiş olsun, valla ne iyi gleir bilmiyorum inşallah hiçbişi olmaz.
geçmiş olsun tekrar canım.İnş şişi de iner merak etme sen.adını unuttuğum çekimlere gerek kalmadığı içinde sevindim :)evet canım gittim geldim hastaneye zaten çok yakın hastane ama arabayla gittim malum yürüyemiyorumdoktor elle muayene etti canım acımadı tekrardan ışın almana gerek yok kırık çıkık görünmüyor dedi incinmiş dedi buz koy çok ağrın olursa da vereceğim kremi sür, 1-2 haftaya düzeldir dedi :94:
inşallah şişim iner kaynımın kalıntı şeklinde kalmış ayağında ama onunki bayağı bir şişmişti 4 ay filan oluyor:26:
fıstık iyidir, düğünün güzel geçtiğine çok sevindim cancan. bişi farkettim ben ama bunca aylık samimiyetimize güvenerek söylüyorum, tatile çıkmadan önceki haftalarda çok acaip sinirliydin şimdi daha sakin daha huzurlu gibisin bana öyle gelmiş de olabilir. eğer kızdıysan özür dileirm .
kuzu geçmiş olsun, valla ne iyi gleir bilmiyorum inşallah hiçbişi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?