Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben haftasonu bileğimi burktum çatırt diye ses duydum burkulan yerden hastane çok yakıntı acilden hemen röntgen çekildim kırık veya çatlak yok dedi doktor ama ortopedistin bakması lazım dedi bugün öğleden sonraya randevu aldım ortopediste gideceğim ayağım olaydan 18 saat sonra filan şişti üstüne basınca canım acıyor topallayarak yürüyorum yumurtlama sonrası röntgen çekilmek hiç istemezdim ama mecburen çekildi ya kırık olursa diye inşallah Allah hakkımda hayırlısını versin tam da yumurtlama sonrası 6. gündü bugün de 8. gün son 6 günüm kaldı yani :26: MR isterse doktor onun zararı yokmuş okudum içim rahatladı:97: bende haberler böyle hiç iyi haber veremedim ama inşallah sizde iyi haberler vardır

candaşcığım düğünde güzelce tepinmene çok sevindim oh eşin de yanındaydı mutlu olmuşsun çok güzel

canım çok geçmiş olsun ....
inşallah meleğin seninledir...
allah onu korur sen hiç boyle şeylere takılma..
inşallah bir an önce bileğin iyileşir..

tafcımmm canım geçmiş olsun çokkkk hiççç üzülmee allah bebişin varsa içerde adet gecikmesi olana kadar herşeyden korurmuş yaptığın içtiğin herşeyden ama:) takki adet gecikince artık anlaki bebiş var sende dermiş ve korumayı sana bırakırmış sen gönlünü ferah tut canım benim tekrardan geçmiş olsun dikkat et ayagının üstüne basma tamammı??

arkadaşlarrr sizlere hayırlı haftalarr olsun ohhhh bu ay da bitiyorrr son haftaya girdik biraz sıcaklarla ben dertli olduğum için baharı bekliyorum ondan geçsin istiyorumm:)

tatile gidicekler valla benim yerimede girin havuza denizee bol bol emiiii

destinacım senin kızın adıda eminim kendi kadar çok hoşşş adıyla sağlıklı sıhatli ömürler olur insallahh...

cezaaa unuturmuyuz seni hadi bakalımm ama önceden yapma tamammı akıntı herkese göre değişir o yüzden takma kafana zaten nasip ise ne olursa olsun o sana annee ben burdayımm diyecektir...

senemmcim valla şu kızlar çıksın bir göbişlerden ahhh ben neler yapcamm hiç sorma havuz deniz hasreti bu yaz bendede oldu hele bu sıcaklarda ama napalım annelik böle işte onlar sağlıklı olsunlarda varsın ben bir ömür fedakarlık edip havuza girmem valla:)....

yasemincim bol bol dinlen ilaçların bitsin hadi sıra sanada gelcek burda beklicez o nbeklenmeyen günleri senin adına sevindim kafanı ferah tut tokadan başka bişey takma bak gelicek annesi bebişlerin....iyi tatiller

candaşımm nasılsın kayınvalideler ohhh valla bizlerinki uzakta olunca anca telden hasret gideriyoz benimkide maşallah çok tatlı bir bayandırrr

Yamateke, canım sorma ya kayınvalide işte :) neyse şimdi hakkını yemeyim melek oldu saolsun, huzursuzluk vermesinlerde gersine razıyım :) Seninkinide Allah bozmasın canım ya, 2 günlük dünya sonuçta.Kötü olacak ne var hem değil mi ? İyi k.validleri alkışlıyorum :))

Taf, canım geçmiş olsun.Bebek varsa da inş bişey olmaz.Hem böyle aksi zamanlarda bebek olur ya hep, hamilesindirde sen şimdi :)

herkeze günaydınlar....

çıtak nuray, canım biz seni unuturmuyuz hiç bende yamatakenin dediğini diyeceğim test yapma bencede bu arada hamile kaldığımda bende kuruluk vardı ama bir müddet sonra akıntı olmaya başladı hadi hayırlısı bakalım...

tafııımmmm, canım yaa geçmiş olsun oyyy oyyy çok kötü yaa allah tez zamanda şifa versin...yamatakenin dediği şeyi bende duymuştum hamile olduğunu öğrenene kadar ne yaparsan yap bebeğine hiç bişey olmazmış çünkü bilmiyorsun ama öğrendikten sonra allah onu sana teslim ediyor korkma canım bişeycikler olmaz bebişine inşallah göbüşünde seninle...

candaşımm, döktürdün yine hee ohhh maşallah eğlenmene...teşekkür ederim canım darısı sizin uzun yıllar sürecek evlilik yıldönümlerinize...zaman darlıyor kızlar önce nuray,candaş,taf ve ceza hadi bakalım hayırlısıyla beklemedeyiz kızlar...

yamatake, evet teşekkürler kızımda dediğin gibi senin kızında benimki gibi nazlı cilveli sevimli olucak ahhh nasıl yemek istiyor insan ilk zamanlar bir bilsen allah tamamına erdirsinde sende yaşa bunları emi

passiflora, canım sanada iyi bir hafta diliyorum...

ceza , canım vallahi şok oldum o ne saçma şey ya öyle şey olurmu bekar olsan neyse o senin tapu gibi kocacığın ama sonuna çok sevindim çünkü sen kazanmışsın...

helleom canım naber?

pileoooommmm, nerelerdesin sesin çıkmıyor korkutma beni sesime ses ver...canım biz ikiz olsak bu kadar benzemezdik heralde doktor farlutal verdi kullanıyorum bugün başladım inşallah gelir kırmızılarda bende rahatlarım kendimi bir senelik hamile gibi hissediyorum davul gibiyim yaa allahım yardım et bende adet olayım inanırmısınız kızlar regli hayatım boyunca ilk defa bu kadar geciktim yaa şoktayım bunun için beynimi regliye adapte ettim uzun zamandır ama yinede olmuyor offf ....neyse inşallah bu ilaç işe yararda bir ana önce olup çalışmalara devam ederiz...

oyyy kızlar havalar çok sıcak dikkat edin hamişler siz iki defa dikkat edin vee bol sıvı tüketin kızlar...

bizde akşam sahile indik hem piknik yaptık hem kızımı eğlendirdik geç geldik kızım eğleniyor ama kocam zavallı dünde çalışmıştı oda hem iş yorgunu hemde kızımızın peşinden koşturmaca yorgunu herşeye rağmen kızımız için değen bir akşamdı...

selam kızlar nasılsınız görüşemedik bayadır izindeydim.varmı yeni hamileler?

inş.hamilelerde iyidir

taf geçmiş olsun cnm

bende aybaşından beri folik asit kullanıyorum adetimde bitiyo bugün. başlıyorum bu ay inş.bidaki ay güzel haberler veririm sizlere

hoşgeldin, benim akıntım 5.haftadan sonra oldu, öyle bir akıntım yokti kaldı ki bende yerleşme kanamasıda görüldü, test benim günüm geçince çıktı, hiç önce çıkmadı 2 hamileliğimde de öyle oldu

sağol kityciğim ay bütün bunları biliyorum da insan tedirgin oluyor yine de herşey istediği gibi planlı gitsin istiyor hani içimdeki olan biteni göremediğim için tedirginlik var yani korunsaydım ya da yumurtlamadan önce başıma gelseydi bu olay içim rahat olacaktı Allah hakkımda hayırlısını versin inşallah bunda da vardır bir hayır :97:

teşekkür ederim canım inşallah hakkında hayırlısı olur yeni döngün hayırlara vesile olur ve ramazan ayında mutlu haberler alır-verirsin inşallah

ay sağolasın ağzından bal damlıyor vallahi hayırlısı olsun inşallah

Tafim guzelim gecmis olsun yaaa et incinmesi olmustur belki benim annem senin kadar sansli degil malesef oda burgmus onunkisi kirilmis tatil kadincagiza zindan oldu bir ay alcida kalacak ayak yatacak kalkmayacak yazik bide olaydan 4 gun sonra bilinmis kirik oldugu

canım sağolasın öyle olduğunu biliyorum hep ben derdim herkese ama insan başına gelince korkuyormuş işte:78: hayırlısını versin Allah hakkımda inşallah :97: ayağımın üstüne mecbur olmadıkça basmıyorum da pazar günü şişmeyen ayağım bahçeye gitmiştik orda azcık ayakta durdum diye mi artık şişti Allahtan sol ayağım burkulan ayak araba kullanabiliyorum hastaneye tek başıma gideceğim eşim çok yoğun :97:

uff ayy çok kötüymüş anneninki ben de kırıldı diye nasıl korktum o ses çok korkunçtu resmen kemik kırılması sesiydi Allah'tan kırık yok ama inşallah içerde de çok kötü şeyler olmamıştır :26: zaten şükrediyorum başıma gelen her kötü olaydan ders çıkarıyorum acilde hemşireye diyorum ki Allahtan sol ayağıma oldu hala araba kullanabilirim hemşire de düşündüğün şeye bak dedi güldü
annene de çok geçmiş olsun öpüyorum seni de sağol

Son düzenleme:
hellocum canım biz bu hafta 16 haftalığız:) hadi darısı senin basına bakalım topiğe erkek sart:) ama elbette sağlıklı olsunda en önemlisi bu...

geçmiş olsunnn acil şifalar.

Taf, canım naptın ? gittin mi hastaneye ?

gurbet güzeli, annenede geçmiş olsun.

Kıtty, merhaba canım, nasılsın ?

Destina, döktürdüm valla sorma :) ben böyleyken eşimde bana uydu, adam oyun filan bilmezdi, şimdi pistten aşağı alamıyorum :) diyo ki kendi düğünümde bile bu kadar oynamadım bee :) valla ben eşimi ilkkez bu kadar iyi ve kıvrak oynarken gördüm :))

evet canım gittim geldim hastaneye zaten çok yakın hastane ama arabayla gittim malum yürüyemiyorum doktor elle muayene etti canım acımadı tekrardan ışın almana gerek yok kırık çıkık görünmüyor dedi incinmiş dedi buz koy çok ağrın olursa da vereceğim kremi sür, 1-2 haftaya düzeldir dedi :94:
inşallah şişim iner kaynımın kalıntı şeklinde kalmış ayağında ama onunki bayağı bir şişmişti 4 ay filan oluyor:26:

geçmiş olsun tekrar canım.İnş şişi de iner merak etme sen.adını unuttuğum çekimlere gerek kalmadığı içinde sevindim :)

yok bee:) kızmam :) ama haklısın galiba, o ara çok sinirliydim, şimdi bi sakinlik var sanki ... belki tatil iyi gelmiştir :) Ya zaten normaldede çok sinirliyimdir ben, patlayacak bomba gibi dolanırım ortalıkta.. Bi de o dönem işyerinde sıkıntılar vardı o da ektra katmış olabilri...

Ama genel olarak sakinleştim gibi, hatta eşime dün şunu bile dedim.. Şekerim bundan sonra annenle tartışmaktan, bişeyler anlatmaya çalışmaktan vazgeçtim.Kötü olmamaya karar verdim dedim :) ama tabi kafamın tasını attırmak için uğraşırlarsa o kapsam dışı :) ben k.validemle hiç anlaşamıyorum ... yani k.validem için bile bunu dediysem bayağı bi yumaşamış oluyorum :) sen farkedince bende farkettim :)
,
Bi de galiba, her geçen gün biraz daha büyüyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…