- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.161
geçmiş olsun tekrar canım.İnş şişi de iner merak etme sen.adını unuttuğum çekimlere gerek kalmadığı içinde sevindim :)
yok bee:) kızmam :) ama haklısın galiba, o ara çok sinirliydim, şimdi bi sakinlik var sanki ... belki tatil iyi gelmiştir :) Ya zaten normaldede çok sinirliyimdir ben, patlayacak bomba gibi dolanırım ortalıkta.. Bi de o dönem işyerinde sıkıntılar vardı o da ektra katmış olabilri...
Ama genel olarak sakinleştim gibi, hatta eşime dün şunu bile dedim.. Şekerim bundan sonra annenle tartışmaktan, bişeyler anlatmaya çalışmaktan vazgeçtim.Kötü olmamaya karar verdim dedim :) ama tabi kafamın tasını attırmak için uğraşırlarsa o kapsam dışı :) ben k.validemle hiç anlaşamıyorum ... yani k.validem için bile bunu dediysem bayağı bi yumaşamış oluyorum :) sen farkedince bende farkettim :)
,
Bi de galiba, her geçen gün biraz daha büyüyorum :)
kızlar ben haftasonu bileğimi burktum çatırt diye ses duydum burkulan yerdenhastane çok yakıntı acilden hemen röntgen çekildim kırık veya çatlak yok dedi doktor ama ortopedistin bakması lazım dedi bugün öğleden sonraya randevu aldım ortopediste gideceğim ayağım olaydan 18 saat sonra filan şişti üstüne basınca canım acıyor topallayarak yürüyorum yumurtlama sonrası röntgen çekilmek hiç istemezdim ama mecburen çekildi ya kırık olursa diye inşallah Allah hakkımda hayırlısını versin tam da yumurtlama sonrası 6. gündü bugün de 8. gün son 6 günüm kaldı yani :26: MR isterse doktor onun zararı yokmuş okudum içim rahatladı:97: bende haberler böyle hiç iyi haber veremedim ama inşallah sizde iyi haberler vardır
kızlar ben haftasonu bileğimi burktum çatırt diye ses duydum burkulan yerdenhastane çok yakıntı acilden hemen röntgen çekildim kırık veya çatlak yok dedi doktor ama ortopedistin bakması lazım dedi bugün öğleden sonraya randevu aldım ortopediste gideceğim ayağım olaydan 18 saat sonra filan şişti üstüne basınca canım acıyor topallayarak yürüyorum yumurtlama sonrası röntgen çekilmek hiç istemezdim ama mecburen çekildi ya kırık olursa diye inşallah Allah hakkımda hayırlısını versin tam da yumurtlama sonrası 6. gündü bugün de 8. gün son 6 günüm kaldı yani :26: MR isterse doktor onun zararı yokmuş okudum içim rahatladı:97: bende haberler böyle hiç iyi haber veremedim ama inşallah sizde iyi haberler vardır
candaşcığım düğünde güzelce tepinmene çok sevindim oh eşin de yanındaydı mutlu olmuşsun çok güzel
Tafcim cook gecmis olsun burkmada kotudur yaa Allah yardimcin olsun dikkat et kendine
Candascim ohh ne guzel dugunler falan.. keske buralardada olsada bizde oynasak ama nerdeeee... ben Trakyalim hele davul zurnaya bayilirim duydum mu yerimde duramiyorum valla benimde canim dugun cekiyor olsada oynasak..bizde esimle oynuyoruz bazen evde.. o Ankara havasindan ben trakya havasindan birbirimize ayak uyduruyoruz..salla mendilleri
sanırım molam oldu :) amin canım inş hepimiz her daim mutlu ve huzurlu oluruz ...ee candaşım herşey üst üste gelince mola hakkını istiyorsun ama hayatta öyle bir hak yok, tatil kısmen sana demek ki mola olmuş.
umarım hep böyle mutlu huzurlu oluruz,
tafff ağrın var mı
:)) zaten nefret ettiklerimize saygı duysalar hırgür olmaz ki ... ama neyse ki yaptıkları dışarıdan görülüyorda hak veriyolar değilmi :) allah sanada sabır versin bende hiç hoşlanmam yeme konusunda ısrardan, nişanlıyken çok yaparlardı şimdi bitti :) Bizde eşimle çok sıkıntılar yaşadık, yani eşim sabırlı olmasa belkide çoktan yollarımız ayrılmıştı bile.Ama bizdeki sıkıntı daha büyük maalesef.Anlatsam destan olur :) ona da gerek yok. Ama artık düzeldiğini görmek mutlu ediyo beni.Mesela asla beni aramaz, annemle konuştuğunda asla beni sormaz.Çocuklar nasıl der bir komşunun çocuğunu sorar gibi.Neyse ama dün gece korkusundan olsa gerek, beni aradı.Hani deprem oldu ya dün.Ulaşamıyorum diye.Korkmuş bayağı bi.Dedim korkma bişey yok, ben söylerim o seni arar.Aslında doğrusuda ilişkileri mesafeli ama sağlam tuabilmekti.Başlarda anlaşılmasada gelinde k.valide de birbirine muhtaç bi şekilde iletişim kurmak zorunda.iyi gün olduğu kadar kötü günde var.Ama anlamak mesele.Ne diyeyim Allah merhamet ve akıl fikir versin, bunlardan yoksun olanlara....hellom canım benim ,kist var hemde 2 tane 3.5 mm bakalım bugün başladık hayırlısı olur inşallah kızımı büyüttüğüm yetmiyor bide içimde iki tane kist büyütüyormuşum hayyy allahım sen bana sabır ver yarabbimm
tafcığım iyisindir inşallah canım...
candas, canım bende senin gibi hiç anlaşamıyordum hele kızım olduktan sonra iki düşman gibiydik ama dediğin gibi artık söylediği her sözz kulak arkası olunca şimdi iiyiyiz çok şüküryaa ben ısrardan nefret eden biriyim kaynanamda her konuda çok ısrarcı özellikle temek konusunda illa yiceksin tok olsanda oyyy o yetmiyormuş gibi bir görümcemdede aynı huyyy ve ikisi aynı evde ortasına düştünmü yandın canım gelde sinir küpü olma bana dışardan görenler diyorki nasıl dayanıyorsun...kocam için herşey napalım...biz zaten eşimle bir ara aileler konusunda papaz olmuştuk eşimi çok seviyorum ama birazda benden kaynaklı ters düşme oldu aştık allaha şükür seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor yaa...
Tafcim cook gecmis olsun burkmada kotudur yaa Allah yardimcin olsun dikkat et kendine
Candascim ohh ne guzel dugunler falan.. keske buralardada olsada bizde oynasak ama nerdeeee... ben Trakyalim hele davul zurnaya bayilirim duydum mu yerimde duramiyorum valla benimde canim dugun cekiyor olsada oynasak..bizde esimle oynuyoruz bazen evde.. o Ankara havasindan ben trakya havasindan birbirimize ayak uyduruyoruz..salla mendilleri
Herkeslere güzeydın kızlar :) Nasılsınız ?
Ya benim bu aralar göğüslerim çok büyüdü, ama gebelik ihtimalinden filan değil tahminimce.Bayağı bi büyüdü, görenler şaşırıyor filan. Benimde aklıma birşey geldi, şimdi ben zeytinyağında incir yiyorum ya gergün bence bu onun etkisi gibi.Yoksa başka bi ihtimal yok bence.İncirin böyle bi etki yaptığını duydunuz mu? Sabah okudum annelerde sütü artırırmış.göğüste büyütüyo herhalde diye düşündüm.
çok geçmiş olsun taff. oyy acısı çok başkadır onun( daha iyisindir umarım. üzerine basma mümkün olduğunca ki iyileşmesi daha çabuk olsun. candas burksaydı derdim düğünlerde oynamaktan sen ne yaptın be güzelim. röntgenide takma kafana. hamileliği bilene kadar olanlardan biz sorumlu değilmişiz :) umarım bebişin seninledir.
yani büyüyodu da bu kadar değil.Bayağı bi doldu yani.Kürde şöyle.Zeytinyağına (saf) akşamdan 2 tane inciri ortadan 2 ye bölerek koyuyosun.Sabah ve akşam aç karnına 2 tane bölünmüş (1 tam) inciri yiyosun.Süresi 30 gün.İstediğin zman başlayabilirsin.Ben adetimin 3. günü filan başladım arada 4-5 gün unuttup yiyemediklerim var...Evet yumurtlamada etkisi artsın diye yapmıştım bende ama direk göğsüme vurdu :) valla çokta iyi oldu yani :)oh oh göğüs büyümesi iyidir candaşcığım çok sevindim bu duruma şu incirleri yumurtlama sonrası da mı yiyorsun yani tarifinde kaç gün boyunca yemek vardı:26: benim bildiğim yumurta büyütücü etkisi var adet olduğun günden itibaren yumurtlayana kadar yenmez mi :44: belki vardır göğüs büyütücü etkisi desenin yumurtlama sonrası hiç göğsün büyümez miydi öyle dolgun dolgun olmaz mıydı ?
günaydın canım.Nasılsın ?günaydınnnn kızlarrrr....
çok geçmiş olsun taff. oyy acısı çok başkadır onun( daha iyisindir umarım. üzerine basma mümkün olduğunca ki iyileşmesi daha çabuk olsun. candas burksaydı derdim düğünlerde oynamaktan sen ne yaptın be güzelim. röntgenide takma kafana. hamileliği bilene kadar olanlardan biz sorumlu değilmişiz :) umarım bebişin seninledir.
canım ben hamileyim ama hala akıntım yok bildiğin kupkuruyum hala. bilemedim şimdi ben senin durumu. ama daha bata varsa bekle adet gecikince yap testini. belki geç döllenme olmuştur ama testte çıkmaz boşuna üzülme hani. kırmızılar gelene kadar hep bi ümit vardır biliyosunyaaaaa kizlarr yaaa ilk sirada ben varim bat 28 temmuz.. fazla giremiyom diye unuttunuz beni ama yaaa
biri bana soyleyebilirmi? bebek varsa illaki cok mu akinti olmasi lazim son 3 gune kadar vardi ama 3 gundur yok.. test var evde ama yapmamak icin kendimi zor tutuyorum eger bebis cikmazsa diye elim bi gidiyo teste bi geliyo.. 4 gun var acaba yapsam cikar mi ? muhtemelen cikmayacak bakalim beklicem herhalde:18::18:
herkeze günaydınlar....
pileoooommmm, nerelerdesin sesin çıkmıyor korkutma beni sesime ses ver...canım biz ikiz olsak bu kadar benzemezdik heralde doktor farlutal verdi kullanıyorum bugün başladım inşallah gelir kırmızılarda bende rahatlarım kendimi bir senelik hamile gibi hissediyorumdavul gibiyim yaa allahım yardım et bende adet olayım inanırmısınız kızlar regli hayatım boyunca ilk defa bu kadar geciktim yaa şoktayım bunun için beynimi regliye adapte ettim uzun zamandır ama yinede olmuyor offf ....neyse inşallah bu ilaç işe yararda bir ana önce olup çalışmalara devam ederiz...
bizde akşam sahile indik hem piknik yaptık hem kızımı eğlendirdik geç geldik kızım eğleniyor ama kocam zavallı dünde çalışmıştı oda hem iş yorgunu hemde kızımızın peşinden koşturmaca yorgunuherşeye rağmen kızımız için değen bir akşamdı...
yani büyüyodu da bu kadar değil.Bayağı bi doldu yani.Kürde şöyle.Zeytinyağına (saf) akşamdan 2 tane inciri ortadan 2 ye bölerek koyuyosun.Sabah ve akşam aç karnına 2 tane bölünmüş (1 tam) inciri yiyosun.Süresi 30 gün.İstediğin zman başlayabilirsin.Ben adetimin 3. günü filan başladım arada 4-5 gün unuttup yiyemediklerim var...Evet yumurtlamada etkisi artsın diye yapmıştım bende ama direk göğsüme vurdu :) valla çokta iyi oldu yani :)
hehe meme büyümesi iyidir iyidir:)) büyüsünler
:)) benim sebep belli tabi :) bencede Allahın izniyle bebeğine bişey olmamıştır:) biz tafın meleğine psikolojik baskı yapıyoruz yalnız.Göbeğinde olmasına dair :)) Evren 6 gün sonra mesajımıza kabul ettim diye cevap verir inş :)
canım yaptın mı test..umarım çizgiler yüzünü koyu koyu gösterir:)güzel haberlerini bekliyoruzyaaaaa kizlarr yaaa ilk sirada ben varim bat 28 temmuz.. fazla giremiyom diye unuttunuz beni ama yaaa
biri bana soyleyebilirmi? bebek varsa illaki cok mu akinti olmasi lazim son 3 gune kadar vardi ama 3 gundur yok.. test var evde ama yapmamak icin kendimi zor tutuyorum eger bebis cikmazsa diye elim bi gidiyo teste bi geliyo.. 4 gun var acaba yapsam cikar mi ? muhtemelen cikmayacak bakalim beklicem herhalde:18::18:
evet benim istedğim oldu ama her seferinde aynı sorunu yaşamaktan sıkıldım.ohhhh döktürmüşsün düğünde.. ben de çok oynadım bizimde düğün vardı..gelin ve damattan çok oynadık diyeilirim.:)yaa evet çok tembeliz biz yaa( :)) hemen geçmemiz lazım şu dersi :) k.pederinede çok güzel cevap vermişsin :) yani birde eşin çocuk değil ki koca adam, ne karışıyosunuz değil mi ? ee ne demişler, kadının fendi erkeği yendi :) birde Atatürkten alıntı; "orduları yönettim ülkelerle savştım çoğunu alt ettimde bi kadınla baş edemedim :)) benim eşimle babam bunu çok der :)
geçmiş olsun canım..umarım şimdi daha iyisindir..kızlar ben haftasonu bileğimi burktum çatırt diye ses duydum burkulan yerdenhastane çok yakıntı acilden hemen röntgen çekildim kırık veya çatlak yok dedi doktor ama ortopedistin bakması lazım dedi bugün öğleden sonraya randevu aldım ortopediste gideceğim ayağım olaydan 18 saat sonra filan şişti üstüne basınca canım acıyor topallayarak yürüyorum yumurtlama sonrası röntgen çekilmek hiç istemezdim ama mecburen çekildi ya kırık olursa diye inşallah Allah hakkımda hayırlısını versin tam da yumurtlama sonrası 6. gündü bugün de 8. gün son 6 günüm kaldı yani :26: MR isterse doktor onun zararı yokmuş okudum içim rahatladı:97: bende haberler böyle hiç iyi haber veremedim ama inşallah sizde iyi haberler vardır
candaşcığım düğünde güzelce tepinmene çok sevindim oh eşin de yanındaydı mutlu olmuşsun çok güzel
canım yaptın mı test..umarım çizgiler yüzünü koyu koyu gösterir:)güzel haberlerini bekliyoruz
evet benim istedğim oldu ama her seferinde aynı sorunu yaşamaktan sıkıldım.ohhhh döktürmüşsün düğünde.. ben de çok oynadım bizimde düğün vardı..gelin ve damattan çok oynadık diyeilirim.:)
geçmiş olsun canım..umarım şimdi daha iyisindir..
ikisi içinde ohhh sefan olsun :)) erkek ailesi işte pes etmiyo... Kurtlarını iyice dökmüşsün sende ne güzel :)) ramazan dolayısıyla 1 ay düğünlere ara vercez şimdi sanırım :)
Senin inş gelmeyecek olan kırmızıların günü ne zman canım ? Ya varya biz bu gidşler kayıplarımız ayında yyeni meleklerimize kavuşacağız. 2 ay daha olmazsa gidişat o yönde sanki ... Gerçi olsunda öyle olsun değil mi ?
canım 5-6 ağustos gibi..sağlıklı sıhhatli olsunlar tek dileğim bu..senin ne zaman ?
biz düğün sezonunu kapattık seneye mayıs gibi tekrar açarız artık:)incirin tadı nasıl mideni falan bulandırıyor mu?
Evet önemli olan sağlıklı olmaları...Hadi geçmiş olsun o zman düğünler için :)
Benimde 29 ağustos ama ben kendime şans vermiyorum artık :) maksat muhabbet olsun burada.
İncirde fena değil, yemek çok zevkli olmuyo ama işte şifa niyetine yeniliyo sanırım.aç karnına yemek düşüncesi bile kötü tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?