Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım.Tatil nasıldı ?
Pileo dan sonra yeni hamile yok.Varsa 1 hafta sonra ortaya çıkmaya başlarlar in...
İnş yumurtlama günlerinde çalışmalar çok ii geçer, bbeeğin de sana tutunur.
Dediğin gibi dr larda haklı demekki her bünye bir değil ve süresi var.Bakalım bizimkiler ne zaman...
29 ağutsos mu?bende adet olumasr başlayayım bari..şifa niyetine yenir tabii..

ayy yanlış yazmışım 29 temmuz diyecektyim.İnş adet olmazsın bebek gelirde yemeye gerek kalmaz :)

kızlar selamlar,

bugün başağrısından öldüm zonklama ne kelime başımı yastıktan kaldıramadım daha yeni gözümü açtım,

umarım herşey yolundadır.

kızlar selamlar,

bugün başağrısından öldüm zonklama ne kelime başımı yastıktan kaldıramadım daha yeni gözümü açtım,

insallah hersey yolundadir canim dikkat et kendine bilirim bas agrisi nedir. Benimde arada tutar oyle.Bir gun benimde boyle cok felaket agriyodu. Agrisindan hungur hungur agliyodum. Esim bi okudu bana 5 dk sonra geciverdi bazen nazardan da olabiliyo canim nazara cok inanirim

canım hoşgeldin, ohh tatillerle beraber morallarde yükseliyor inşallah bi tatil sonrası bebiş haberi alırız inşallah senden...

canım benim feleğim şaştı yaa karnım oldu davul bugün ilaçta 3. gün bakalım hayırlısı inşallah bu ilaçla umarım kistlerde sökülürde offf alttan muayeneden bıktım artık sağlıkla gelsinde yavrum artık 9 ay boyunca göbüş muayenesi olsun

bu arada günaydıııınnnnlar herkeze...

candasım,dün yazdığını görmedim çok yoğundum canım benim eşimi işe gönderdim başladım hazırlıklara misafirlerim geldi tam onları geçirdim kapıda oturayım dedim halamın kızı aradı oğlu destinaya gidelim demiş onlar geldi hazırlığımda vardı kapıya indirdik sonra eşim geldi hep beraber yukarı çıktık sonra oldumu saat 12 onlar gitti bizde vurduk kafayı yattık..zaman daralıyor hadi bakalım kızlar size başarılar dilerim hepimiz yarışmacıyız ama aynı tarafta

hello canım geçmiş olsun kıyamam yaaa hamileyken benim başımda çokağrırdı iyi bilirim bu yüzden nurayında dediği doğru bi okut kendini inşallah geçmiştir canım...

kızlar selamlar,

korkma canım herşey yolundadır, duymuşsundur bazı hamileler ciddi baş ağrısı çekiyor.Bu bi belirtidirr bence, sadece o gözle bak.Geçmiş olsun ....
29 temmuz benim dogum gunum insalah sirayla dogum gunu hediyelerimi alicam
aaa ne güzel :) inş güzel hediyeler ve süprizlerle karşılaşırsın canm ama ben kendimden eminim ya, hediye veremiyeceğim sanırım ...

Günaydın canm, inş ilaçlar kistleri götürür yerinede bebeği getirir.Yoğun bi gün yaşamışsınız, destina ve arkadaşı eğlendiyse değer ama :) Yarışmdan da elene elene bi hal olduk ya çok başarısızız bizler :))

inşallah bu belirtiler hamilik belirtileridir ve doğum günü hediyesi göbişine konmuştur anneciğim ben geldim diyordur nuraycığım

Son düzenleme:
kızlar selamlar,

canım çabucak geçer inşallah çok kötüdür baş ağrısı evdeysen uyumaya çalış belki geçer :26:

tünaydın kızlar,

citaknuray teşekkür ederim canım, belirtiler umarım bebeğimizin belirtileridir, az kaldı 29 una bende heyecan yaptım.

candaş selam

taf nasıl oldu ayağın bizim iş yerinde arkadaşın ayağına abla vardı çaycı çiğ et koy demişti şimdi aklıma geldi belki işe yarar huylanmazsan bir dene istersen.

senem yoğunluk hala devam mı

destina kist neden olur muş dr sordun mu canım, farlutral nasıl gidiyor.

pileo, pren, yamatake diğer hamileler sanırım bu forumda değiller.

cezaa selam.

pasifflora tedavi nasıl gidiyor

bir çırpıda sayamadıklarım varsa kusura bakmasın lütfen

geçen hafta arabayı çarpmıştım :))))) daha doğrusu eşşeğin teki ambulansın arkadasına takıldı sonra bana taktı :)))) bugün sanayiye gittim baş ağrım geçmedi, candaşımın dediği gibi hamilelikten oluyormuş ama sanırım benim yorgunluktan. kapıdan içeri girdim e-postlar ve sizlere baktım.

öpüyorum hepinizi, bat lar neydi kızlar

selam kızlar nasılsınız varmı hamilemiz? inş bekleyen varsa bu ay güzel haberlerini alırız.

ayağımın şişi inmeye başladı çok şükür yere de rahat basıyorum ama merdiven çıkarken sorun yok ama inerken azcık acıyor çiğ ete tavuğa balığa ve mantara dokunamıyorum daha doğrusu huylanıyorum o işleri hep eşim hallediyor çok mecbur olsam yaparım ama elime eldiven veya poşet geçirerek:76:
benim BAT 1 ağustos ama 31 temmuzda belli olur o da pazara denk geliyor size haber veremem pazarları girmiyorum foruma :97:
kaza için geçmiş olsun çok sarsılmamışsındır inşallah hamile hamile adrenalin yaşamışsın :26: ay sen tek başına mı gittin sanayiye eşim beni öyle yerlere göndermiyor hatta tek başıma yakıt doldurmak için benzinliğe bile girdiğimde kızıyor çok kıskanç benim ki pehh halbuki okurken erkeklerin arasındaydım ve mesleğim gereği ( inşaat mühendisiyim) de işim hep erkeklerle

geçmiş olsun cnm iyisin dimi bu arada senin bebek nekadarlık oldu cinsiyeti bellimi?

kızlar selamlar,

geçen hafta arabayı çarpmıştım :))))) daha doğrusu eşşeğin teki ambulansın arkadasına takıldı sonra bana taktı :)))) bugün sanayiye gittim baş ağrım geçmedi, candaşımın dediği gibi hamilelikten oluyormuş ama sanırım benim yorgunluktan. kapıdan içeri girdim e-postlar ve sizlere baktım.

öpüyorum hepinizi, bat lar neydi kızlar[/QUOTE]

canım geçmiş olsun. baş ağrısı berbattır ama dişten iyidir. uyumaya çalış eğer hala uyumadıysan ve geçmediyse. benim normalde ağrıdığında uyursam geçiyo hemen. sıcaklarda dolanma sakın. arabayı da vurmuşsun sarsılmadınız inşallah. geçmiş olsun. sen dikkat etsende karşıdakilerden dolayı her zaman tedbirli ol. sanayiyede gittiysen güneş iyice tetiklemiştir baş ağırını. ılık bi duş al yat dinlen canım..

hoşgeldin canım. tatil iyi geçmiş, iyice dinlenmiş, gezmiş tozmuş, kafanı dağıtmışsındır inşallah. çalışmalar yeni başladı madem kolay gelsin sana. benden sonra hamile haberi olmadı henüz. ama bi kaç güne patlama yapacak topik inşallah sırayla güzel haberleri alacaz.

Kıtty cim geçmiş olsun kaza içinde..

Taf, ceza, pileo, nuray, lonies, polyana, destina, sinua, pren nasılsınız ?

Senem, yamateke görünmüyosunuz yine ?

Kızlar benim başıma gelen bişeyi anlatcam güzlceksinz:) bundan 6 ay önce filan bi anne bebek dergisi stemiştim, ücretsiz tanıtm kitabıydı.Atkadaş nerden istedim istemeseydim keşke :)
Onun yüzünden yalan söylemek zorunda kaldım ... kitap elinize geçtimi diye aradılar, ordada anneyim ve hamileyim şıkları vardı.Dedim nerden bilecekler işaretle hamieyimi.
Aradıklarında ne kadarlık hamilesiniz dediler 3 ay dedim. kitap satacaklar tabi ama kampanya güzelde hamilelik yok bile nasıl alayım onları.
Şimdi yeniden aradı aylar sonra bebek doğdu mu annelik kitapları var filan diye bahsetti yine uygun bi kapmanyayla .. bebek doğmadı dedim, doğum ne zman diye bi soru geldi haliyle ... eee aaa ımmm tarzında seslerden sonra 2 yada 3 ay .. karıştırdım ya dedim :)) kızda yediyse harbi çatlaktır... neyse zoraki yok filan dedim ama mail atayım incelyin dedi, birde bi int. aresi verdi, her türlü soruları sorabilirsiniz uzman cevaplıyor dedi. şimdik size o adresi vereyim.. kitapların içeriğiyle ilgili mail gelirse onuda atayım sizlere bakmak isterseniz bakın hamiş arkadaşlar ...

ayyy utandım ya , ee boşa dememişler yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye.. al işte söyleiğin yalanın cezanı.. hmm bşirde cinsiyt sordu, hayali bi kızım olacak haberiniz olsun :) halbuki erkek çocuklarını daha çok severdim ben :))

http://www.anneboyutu.com/

Son düzenleme:

canım düşük oldu deseydin sen de:76: sonuçta doğru ama zamanı yanlış

canım düşük oldu deseydin sen de:76: sonuçta doğru ama zamanı yanlış

konuşurken aklıma geldi ama o kötü tecrübeyi hatırlamak, Allah korusun yendien başıma getirmek istemedim sanırım.Bazen ben böyle saçma sapan düşünürüm, dersem yeniden olabilr en iyisi sus :) misali ...

Bi de kıza ne kadarlık dediğimide hatırlayamadım, şimdi 3 aylıktan fazla dediysem aaayy nasıl oldu, doğumla mı kürtajla mı aldı gibi sorular sorar bende iyice yalanımı meydana çıkarabilriim korkusuyla salla ya dedim..Hayır korkarım 1 kaç sene sonrada çocuğunuz nasıl konuşmaya başladımı derse diye korkmaya başladım :) okul öncesi hazırlık setleri için :))

Son düzenleme:
tatil nasıl olcak, güzeldi.
benim de eşim çalışıyor yazın. malesef evde pineklemek zorundayım tatilin geri kalanında.
aslında eşim dönecek, ben daha kalacaktım ama malum yumurtlama günleri hatrına kalamadım. eşimle de dalga geçiyorum. bi şey peşinden geldim bak arkandan diye. ölüyoruz gülmekten.
chnb de gidecekti benim arkamdan. o dönmemiş galiba daha.

sorma canım ya ben de bıktım doktora gitmekten. gitmeyince de olmuyor. insan bi sorun olduğunu hissedince daha çok endişeleniyor. zaten rahat muayene olamıyorum. korkuyorum. hala alışamadım kaç kere gittik ama. sana ne ilacı verdi canım doktor?adı ne?hiç belli olmaz, kisti varken de hamile kalan okuyoruz. neler oluyor, yeter ki Allah ol desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…