hoşgeldin canım.Tatil nasıldı ?merhaba arkadaşlar,
tatilden döndüm.
hoş evdeyim, yine tatil sayılır okullar açılana kadar.
şöyle geçmeişe bir göz attım. güzel haber var mı diye, göremedim. inşallah ramazan ayı bereketli gelir de patlar bombalar.
bana gelince zaten test yapıp negatifi görünce gitmiştim tatile. bekelenen gününde de geldiler. şu aralar yumurtlama zamanım. değerlendirmeye çalışıyorum.
destinacım, çok üzüldüm canım. ben seni hep hamile diye tahmin ediyordum. uzun süre regli olmayanlar sonra gelip hep hamileyim yazıyolar ya herhalde seni de ondan öyle yazacaksın diye bekledim. inşallah bir an önce gider kistlerin de kaldığın yerden devam edersin.
hamile arkadaşlar, nasıl gidiyor?en son pileoyu görmüştük hamile. ondna sonra olmamış sanırım.
yasemiincim üzülme. o kullandığın haptan ben de kullandım 21lik olandan. benim de kürtajdan sonra lekelenmem dinmemişti uzun süre. hap bitince 3 gün sonra adet oldum ilk adetimdi. ama malesef ilk adetten sonra da durmadı benim. 11. gün hala lekelenmem gelince doktora gittim yine , bu seferde yine duphaston diye 10 günde bitecek bir hap verdi. piskolojim alt üst olmuştu arttık devamlı kan görmekten.o bitince 7 gün sonra adet oldum.ikinci adetim çok şükür zamanında bitti.
demek ki her vücut bir olmuyor. bazı doktorlar boşuna demiyor, benim doktorum da dahil, 3 ay bekleyeceksiniz diye. vücut kendini ancak toparlıyor.kızmıştım kadına ama galiba dediğine gelecem.
29 ağutsos mu?bende adet olumasr başlayayım bari..şifa niyetine yenir tabii..
canım ben hamileyim ama hala akıntım yok bildiğin kupkuruyum hala. bilemedim şimdi ben senin durumu. ama daha bata varsa bekle adet gecikince yap testini. belki geç döllenme olmuştur ama testte çıkmaz boşuna üzülme hani. kırmızılar gelene kadar hep bi ümit vardır biliyosun
canım yaptın mı test..umarım çizgiler yüzünü koyu koyu gösterir:)güzel haberlerini bekliyoruz
kizlar testi daha yapmadim 2 gun var bekliyorum gecen ay tam gununde geldi ve 3-4 gun oncesinden anlamistim kirmizilarin gelecegini.. Bilmiyorum ama sanki bu sefer gekmeyecek gibigoguslerimde baya bi hassasiyetlik var.. gecen ay son gune kadar baya bi goguslerimi minciklamistim bisi yoktu bua ay farkli sanki bekliyorum hemen ilk haberi size vericem olumlu yada olumsuz
kızlar selamlar,
bugün başağrısından öldüm zonklama ne kelime başımı yastıktan kaldıramadım daha yeni gözümü açtım,
umarım herşey yolundadır.
29 temmuz benim dogum gunum insalah sirayla dogum gunu hediyelerimi alicam
merhaba arkadaşlar,
tatilden döndüm.
şöyle geçmeişe bir göz attım. güzel haber var mı diye, göremedim. inşallah ramazan ayı bereketli gelir de patlar bombalar.
bana gelince zaten test yapıp negatifi görünce gitmiştim tatile. bekelenen gününde de geldiler. şu aralar yumurtlama zamanım. değerlendirmeye çalışıyorum.
destinacım, çok üzüldüm canım. ben seni hep hamile diye tahmin ediyordum. uzun süre regli olmayanlar sonra gelip hep hamileyim yazıyolar ya herhalde seni de ondan öyle yazacaksın diye bekledim. inşallah bir an önce gider kistlerin de kaldığın yerden devam edersin.
hamile arkadaşlar, nasıl gidiyor?en son pileoyu görmüştük hamile. ondna sonra olmamış sanırım.
yasemiincim üzülme. o kullandığın haptan ben de kullandım 21lik olandan. benim de kürtajdan sonra lekelenmem dinmemişti uzun süre. hap bitince 3 gün sonra adet oldum ilk adetimdi. ama malesef ilk adetten sonra da durmadı benim. 11. gün hala lekelenmem gelince doktora gittim yine , bu seferde yine duphaston diye 10 günde bitecek bir hap verdi. piskolojim alt üst olmuştu arttık devamlı kan görmekten.o bitince 7 gün sonra adet oldum.ikinci adetim çok şükür zamanında bitti.
demek ki her vücut bir olmuyor. bazı doktorlar boşuna demiyor, benim doktorum da dahil, 3 ay bekleyeceksiniz diye. vücut kendini ancak toparlıyor.kızmıştım kadına ama galiba dediğine gelecem.
korkma canım herşey yolundadır, duymuşsundur bazı hamileler ciddi baş ağrısı çekiyor.Bu bi belirtidirr bence, sadece o gözle bak.Geçmiş olsun ....kızlar selamlar,
bugün başağrısından öldüm zonklama ne kelime başımı yastıktan kaldıramadım daha yeni gözümü açtım,
aaa ne güzel :) inş güzel hediyeler ve süprizlerle karşılaşırsın canm ama ben kendimden eminim ya, hediye veremiyeceğim sanırım ...29 temmuz benim dogum gunum insalah sirayla dogum gunu hediyelerimi alicam
canım hoşgeldin, ohh tatillerle beraber morallarde yükseliyor inşallah bi tatil sonrası bebiş haberi alırız inşallah senden...
canım benim feleğim şaştı yaakarnım oldu davul bugün ilaçta 3. gün bakalım hayırlısı inşallah bu ilaçla umarım kistlerde sökülürde offf alttan muayeneden bıktım artık sağlıkla gelsinde yavrum artık 9 ay boyunca göbüş muayenesi olsun
bu arada günaydıııınnnnlar herkeze...
candasım,dün yazdığını görmedim çok yoğundum canım benimeşimi işe gönderdim başladım hazırlıklara misafirlerim geldi tam onları geçirdim kapıda oturayım dedim halamın kızı aradı oğlu destinaya gidelim demiş onlar geldi hazırlığımda vardı kapıya indirdik sonra eşim geldi hep beraber yukarı çıktık sonra oldumu saat 12 onlar gitti bizde vurduk kafayı yattık..zaman daralıyor hadi bakalım kızlar size başarılar dilerim hepimiz yarışmacıyız ama aynı tarafta
hello canım geçmiş olsun kıyamam yaaa hamileyken benim başımda çokağrırdı iyi bilirim bu yüzden nurayında dediği doğru bi okut kendini inşallah geçmiştir canım...
kizlar testi daha yapmadim 2 gun var bekliyorum gecen ay tam gununde geldi ve 3-4 gun oncesinden anlamistim kirmizilarin gelecegini.. Bilmiyorum ama sanki bu sefer gekmeyecek gibigoguslerimde baya bi hassasiyetlik var.. gecen ay son gune kadar baya bi goguslerimi minciklamistim bisi yoktu bua ay farkli sanki bekliyorum hemen ilk haberi size vericem olumlu yada olumsuz
kızlar selamlar,
tünaydın kızlar,
taf nasıl oldu ayağın bizim iş yerinde arkadaşın ayağına abla vardı çaycı çiğ et koy demişti şimdi aklıma geldi belki işe yarar huylanmazsan bir dene istersen.
geçen hafta arabayı çarpmıştım :))))) daha doğrusu eşşeğin teki ambulansın arkadasına takıldı sonra bana taktı :)))) bugün sanayiye gittim baş ağrım geçmedi, candaşımın dediği gibi hamilelikten oluyormuş ama sanırım benim yorgunluktan. kapıdan içeri girdim e-postlar ve sizlere baktım.
öpüyorum hepinizi, bat lar neydi kızlar
tünaydın kızlar,
citaknuray teşekkür ederim canım, belirtiler umarım bebeğimizin belirtileridir, az kaldı 29 una bende heyecan yaptım.
candaş selam
taf nasıl oldu ayağın bizim iş yerinde arkadaşın ayağına abla vardı çaycı çiğ et koy demişti şimdi aklıma geldi belki işe yarar huylanmazsan bir dene istersen.
senem yoğunluk hala devam mı
destina kist neden olur muş dr sordun mu canım, farlutral nasıl gidiyor.
pileo, pren, yamatake diğer hamileler sanırım bu forumda değiller.
cezaa selam.
pasifflora tedavi nasıl gidiyor
bir çırpıda sayamadıklarım varsa kusura bakmasın lütfen
geçen hafta arabayı çarpmıştım :))))) daha doğrusu eşşeğin teki ambulansın arkadasına takıldı sonra bana taktı :)))) bugün sanayiye gittim baş ağrım geçmedi, candaşımın dediği gibi hamilelikten oluyormuş ama sanırım benim yorgunluktan. kapıdan içeri girdim e-postlar ve sizlere baktım.
öpüyorum hepinizi, bat lar neydi kızlar
kızlar selamlar,
merhaba arkadaşlar,
tatilden döndüm.
Kıtty cim geçmiş olsun kaza içinde..
Taf, ceza, pileo, nuray, lonies, polyana, destina, sinua, pren nasılsınız ?
Senem, yamateke görünmüyosunuz yine ?
Kızlar benim başıma gelen bişeyi anlatcam güzlceksinz:) bundan 6 ay önce filan bi anne bebek dergisi stemiştim, ücretsiz tanıtm kitabıydı.Atkadaş nerden istedim istemeseydim keşke :)
Onun yüzünden yalan söylemek zorunda kaldım ... kitap elinize geçtimi diye aradılar, ordada anneyim ve hamileyim şıkları vardı.Dedim nerden bilecekler işaretle hamieyimi.
Aradıklarında ne kadarlık hamilesiniz dediler 3 ay dedim. kitap satacaklar tabi ama kampanya güzelde hamilelik yok bile nasıl alayım onları.
Şimdi yeniden aradı aylar sonra bebek doğdu mu annelik kitapları var filan diye bahsetti yine uygun bi kapmanyayla .. bebek doğmadı dedim, doğum ne zman diye bi soru geldi haliyle ... eee aaa ımmm tarzında seslerden sonra 2 yada 3 ay .. karıştırdım ya dedim :)) kızda yediyse harbi çatlaktır... neyse zoraki yok filan dedim ama mail atayım incelyin dedi, birde bi int. aresi verdi, her türlü soruları sorabilirsiniz uzman cevaplıyor dedi. şimdik size o adresi vereyim.. kitapların içeriğiyle ilgili mail gelirse onuda atayım sizlere bakmak isterseniz bakın hamiş arkadaşlar ...
ayyy utandım ya , ee boşa dememişler yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye.. al işte söyleiğin yalanın cezanı.. hmm bşirde cinsiyt sordu, hayali bi kızım olacak haberiniz olsun :) halbuki erkek çocuklarını daha çok severdim ben :))
Anne Boyutu Haber Eğlence Alışveriş Magazin Forum Video Portalı
canım düşük oldu deseydin sen de:76: sonuçta doğru ama zamanı yanlış
tatil nasıl olcak, güzeldi.hoşgeldin canım.Tatil nasıldı ?
Pileo dan sonra yeni hamile yok.Varsa 1 hafta sonra ortaya çıkmaya başlarlar in...
İnş yumurtlama günlerinde çalışmalar çok ii geçer, bbeeğin de sana tutunur.
Dediğin gibi dr larda haklı demekki her bünye bir değil ve süresi var.Bakalım bizimkiler ne zaman...
ayy yanlış yazmışım 29 temmuz diyecektyim.İnş adet olmazsın bebek gelirde yemeye gerek kalmaz :)
sorma canım ya ben de bıktım doktora gitmekten. gitmeyince de olmuyor. insan bi sorun olduğunu hissedince daha çok endişeleniyor. zaten rahat muayene olamıyorum. korkuyorum. hala alışamadım kaç kere gittik ama. sana ne ilacı verdi canım doktor?adı ne?hiç belli olmaz, kisti varken de hamile kalan okuyoruz. neler oluyor, yeter ki Allah ol desin.canım hoşgeldin, ohh tatillerle beraber morallarde yükseliyor inşallah bi tatil sonrası bebiş haberi alırız inşallah senden...
canım benim feleğim şaştı yaakarnım oldu davul bugün ilaçta 3. gün bakalım hayırlısı inşallah bu ilaçla umarım kistlerde sökülürde offf alttan muayeneden bıktım artık sağlıkla gelsinde yavrum artık 9 ay boyunca göbüş muayenesi olsun
bu arada günaydıııınnnnlar herkeze...
candasım,dün yazdığını görmedim çok yoğundum canım benimeşimi işe gönderdim başladım hazırlıklara misafirlerim geldi tam onları geçirdim kapıda oturayım dedim halamın kızı aradı oğlu destinaya gidelim demiş onlar geldi hazırlığımda vardı kapıya indirdik sonra eşim geldi hep beraber yukarı çıktık sonra oldumu saat 12 onlar gitti bizde vurduk kafayı yattık..zaman daralıyor hadi bakalım kızlar size başarılar dilerim hepimiz yarışmacıyız ama aynı tarafta
hello canım geçmiş olsun kıyamam yaaa hamileyken benim başımda çokağrırdı iyi bilirim bu yüzden nurayında dediği doğru bi okut kendini inşallah geçmiştir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?