- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.201
tünaydın kızlar,
citaknuray teşekkür ederim canım, belirtiler umarım bebeğimizin belirtileridir, az kaldı 29 una bende heyecan yaptım.
candaş selam
taf nasıl oldu ayağın bizim iş yerinde arkadaşın ayağına abla vardı çaycı çiğ et koy demişti şimdi aklıma geldi belki işe yarar huylanmazsan bir dene istersen.
senem yoğunluk hala devam mı
destina kist neden olur muş dr sordun mu canım, farlutral nasıl gidiyor.
pileo, pren, yamatake diğer hamileler sanırım bu forumda değiller.
cezaa selam.
pasifflora tedavi nasıl gidiyor
bir çırpıda sayamadıklarım varsa kusura bakmasın lütfen
geçen hafta arabayı çarpmıştım :))))) daha doğrusu eşşeğin teki ambulansın arkadasına takıldı sonra bana taktı :)))) bugün sanayiye gittim baş ağrım geçmedi, candaşımın dediği gibi hamilelikten oluyormuş ama sanırım benim yorgunluktan. kapıdan içeri girdim e-postlar ve sizlere baktım.
öpüyorum hepinizi, bat lar neydi kızlar
ayağımın şişi inmeye başladı çok şükür yere de rahat basıyorum ama merdiven çıkarken sorun yok ama inerken azcık acıyorçiğ ete tavuğa balığa ve mantara dokunamıyorum daha doğrusu huylanıyorum o işleri hep eşim hallediyor çok mecbur olsam yaparım ama elime eldiven veya poşet geçirerek:76:
benim BAT 1 ağustos ama 31 temmuzda belli olur o da pazara denk geliyor size haber veremem pazarları girmiyorum foruma :97:
kaza için geçmiş olsun çok sarsılmamışsındır inşallah hamile hamile adrenalin yaşamışsın :26: ay sen tek başına mı gittin sanayiyeeşim beni öyle yerlere göndermiyor hatta tek başıma yakıt doldurmak için benzinliğe bile girdiğimde kızıyor çok kıskanç benim ki pehh halbuki okurken erkeklerin arasındaydım ve mesleğim gereği ( inşaat mühendisiyim) de işim hep erkeklerle
geçmiş olsun cnm iyisin dimi bu arada senin bebek nekadarlık oldu cinsiyeti bellimi?[/QUOTEü
cancan ben iyidir? sen neler yapıyorsun. canım cinsiyet belli değil, 12 haftayı bitirdik çok şükür, ama hala zor geçiyor, ara sıra kanamalar lekelemeler falan oluyor bakalım kısmet canım, senin BAT ne zaman
canım sağolasın zaten ben o malın bana çarpacağın taaa dikizden sol sinyal verince gördüm gelişe bak ahmet dedim kornayı çaldım selektör yaptım ama herif geldi çat dedi :) normal şartlarda ben fren yapsaydım süper olacaktı ama emniyet kemeri tam göbek üstü ya o bu sefer sıkacaktı vsss. derken tercih yaparak emniyet kemerini çözdüm, allahtan kasko var gerçi karşı taraf suçlu bulunduğu için o ödedi. baş ağrımın sebebi biliorum kızacaksınız ama bu aralar göbekte ki şişlik indi ağrılar yok bulantıda yok bebek yaşıyor mu yaşamıyormu stres hamilelilk sıcak derken öyle,
sen nasılsın ? nasıl gidiyor dr ne zaman
Kıtty cim geçmiş olsun kaza içinde..
sağol cicim
kuzu bugün karşılaştığın olayı okudum ama böyle kem küm ıhım mıhımlarla okudum tahmin edebildim ne kadar zorlandığını, allah söyletti demek ki kızı candaş hayırlısı olsun.
ay asıl onlar utansın, sonuçta hamilelik ve çocuk kitaplarını tabiiki kadınlara satacak, hedef kitle kısıtlaması problemleri var demek ki, hani erkeğe satsa eşiniz hamile mi falan diye diyeceğim algıda seçicilik yapıyor, pazarlama tekniğiyle seni böyle yalan söylemeye ittikleri için onlar utansın. Boşver ooo kim ne yalan söylüyor :)
aaa ne güzel :) inş güzel hediyeler ve süprizlerle karşılaşırsın canm ama ben kendimden eminim ya, hediye veremiyeceğim sanırım ...
inşallah bu belirtiler hamilik belirtileridir ve doğum günü hediyesi göbişine konmuştur anneciğim ben geldim diyordur nuraycığım
Kizlar ben bu isten hicbisi anlamiyomusum yaaa Kirmizilar geldi hemde 1 gun oncesinden Hem karin agrisindan hemde kirmizilarin gelmesi yuzunden bugun baya bi agladim... Isten izin aldim suan evdeyim cunku isyerindede durmadan agliyorum diyolar neyin var bende yok bisi diyorum.. Bide bugun isyerimdeki bayanin hamile oldugunu ogrendim hemde yeni test yapmis onu duyunca daha cok aglamaya basladim halimi gormeliydiniz... bi aciklamada yapamiyorum bende izin aldim geldim eve... Allahim ne kotu bi histir bu.. Bide sinir basti bana cok kotuyum yaa bu ay baya bi heveslenmistim Allahin takdiri..''ol'' demezse olmaz ne kadar uzulsek bos... Simdi sira sizde kizlar bekliyorum guzel haberleri insallah biriniz gogum gunu hediyemi versin insallah bana...
Kittycim cok gecmis olsun Dikkat et trafikte heran tetikte olmak lazim opuyorum
canım geçmiş olsun ..
aman dikkatli ol meleğimiz korkmasın...
benim tedavim iyi gidiyor çok şükür..
cuma günü kontrolüm var bakalım rabbim yüzümü güldürür inşallah bu defa..
haber verirsin değil mi? hani kimse alınmasın elimden geldiğince takip ediyorum ama bazen unutuyorumumursamazlık değil kesinlikle.
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda. cuma senden pazartesi tafdan
destinaaa? naber kuşum
canımmmm ah canım ahh, bende bir ara tv uyuz olmuştum ulan herkes hamile mi diyip duruyordum? birde etrafım sürekli hamilelerle doluydu, madem bu kadar kolay neden olmuyor demiştim , kürtajın bir ayağı içeride bir ayağı dışarıda deyip durdukları için 2. 3. ayda hamie kalırım belki diyordum oldu 6 -7. ay sonra ovulasyon testini başkasına verdim hatta şu jeli de pressed onuda verdim bir sipariş iptal sonra spor akapunktur derdken 9.ay ancak aldım haberi, inan hamile kalmakla iş bitmiyor biliyorsun sende çok şükür hamile kalabiyoruz bak geçen gün bir ablamdan bahsettim kızcağız hamile bile kalamıyor.
sabır be güzelim, ağla için rahatlar, ama millete canının neden yandığını belli edersen özelliklede iş yerinde çok geliyorlar belden aşağı sinsi sinsi laf sokuyorlar, benim göbeğim orta malı olmuştu gele giden bebek yok mu diye elliyordu :))))))) ama ne güzel en azından vucudun tepkiler veriyor.
öpüyorum seni çok ağlama
günaydın kızlar,
güzel bir gün olsun inşallah :))
naberler
Canlarımızı hem içtwn yakıyolar hem dıştan be nurayım kime ne anlatacaksın ki..Ben Allaha el açtım dua ediyorum kimse dost değil ki .. İnş kendi dualarımızın karşılığı gelirde bulur bizi. Canımız çok yanıyo ama elden gelen bişey yok.Verdiğinede şükür vermediğinede demekten başka bi imkanımız yok :([/QUOTE .!.:Candasim su cumlelerin gercekten beni cok etkiledi kimse dost degil diyosun ya cok dogru..hepimizin yasadigi seyler farkli ama duygular hep ayni..Allah yukarda goruyor bizim canimizi acitanlar birgun goreceklerki onlarinda cani yanacak..Bizim canimizi acitarak ellerine ne geciyor ama ben her zaman soyle derim bu insan beni sevmiyorki bunlari bana yapiyor diye...Hickimse icin uzulmeye degmiyo biz kendi derdimize bakalim Allaha havale ediyoruz onlari, dedigin gibide biz Allaha el acip dua ediyoruz.. INsallah hepimizin yuzu gulecek buna inaniyorum..
Bizde mesela yurtdisindayiz.Bana Allahtan burda laf sokacak kimse yok kimseyede anlatmiyorum burda ne olup bittigini Ailem ve kayinvalidemler dahil bilmiyor konusurken hic bunlardan bebek meselelerinden bahsetmiyorum..Bahsetsem biliyorum ki yorumlar yapilacak..
1 hafta oncede gorumcem disgebelik nedeniyle hastaneye yatmis. Onada cok uzuldum sezeryan yapacaklar demisti ama hala hastanedeymis. ilac yoluyla dusurmeye calisiyorlarmis cok sancisi varmis. Biz devamli ariyoruz konusuyoruz ne kadar zor durumlar boylede olunca halimize sukur diyorum Allah kimseye boyle acilar yasatmasin. Biraz karisik yazdim kusura bakma canim
Sabah otobüsteyken eşim aradı beni.Telefon götürmek yask işyerine tabi şaşırdım :) daireden bi bayan arkadaşım sana bişey soracak dedi.bebek için uğraşıyoruz sen bişeyler yapıyomuşsun neler yapıyosun diye sordu.Gülümsedim :) eşim benim ateş ölçerek bi yişeyler denediğimden bahsetmiş.Nasıl yapıyosun dedi.üstü kapalı anlatmaya çalıştım ama otobüste bana bakan birkaç bayan gördüm :) sanrıım onlarda aynı tekniği uyguluyoar :)
Neyse şimdi kız 2,5 yıllık evli ve 32 yaşında.Öncesinde gebelik geçirmemiş.Adet düzensizliği varmış.Nasıl o zmana denk getiririm bilmiyorum dedi.Ateş ölçümünün en az 3 saatlik uykuyla yapılması gerektiğini söyledim.taaff varsa eksik yanlış doğrula şekerim ... Bildiğim yöntemleri sordu, dedim öğlen ara.Ben kızlarada sorayım yeni bişeyler eklerim dye.. Şimdi ovulasyon testi önerebiliriz, ateş ölçmeyi önerebilirz. mümkünse yumurta çatladığında değil çatlamadan önceki gün ilişki önerebilirz, başka neler önerebilriz kızlar? siz benden iyi biliyosunuz yardımlarınızı bkliyorum.
günaydın kızlar,
güzel bir gün olsun inşallah :))
naberler
günaydın canım :) güzel bi gün olsun inş diyelim :) ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın ? Sıcaklarda hamielik nasıl gidiyo ?
canım dualarımız senle olsun, inş meleğin hemencik gelir ve annesine tutunur.allah yardımcın olsun :) İnş bi tane ramazan bebeğimiz olacak diyorum ben :)canım geçmiş olsun ..
aman dikkatli ol meleğimiz korkmasın...
benim tedavim iyi gidiyor çok şükür..
cuma günü kontrolüm var bakalım rabbim yüzümü güldürür inşallah bu defa..
evet duygular hep aynı, Allaha ayn içimiz.İnş karşılığını da alacağız.Bende hiç bahsetmiyorum bu konulardanİstediğimizden haberleri bile yok.Dediğin gibi Allah bize verdiyse onların yaşamayacağı ne malum.Allah biliyo bi ara çok kötü oldum.Dedim ki inş. görümcemde yaşasında görsün 3 defa dedim bunuSonra dedim ki candaş yanlış yoldasın bu sana yakışmaz, Allah kime ne vereceğini bilir.allah esirgesin bu yaptığı bana öyle bir ah ettirdiki çocuklarıyla öderse diye bile korkuyorum.Çnkü biliyorum ki edilen ah elbet çıkıyor en ağır şekilde ... Allah kimseye evladından dert vermesin.Kötü de olsalar böyle ... Görümcen için hissettiklerin çok normal, üzülmek doğrusu..Can yakmamak, destek olmak gerek.ama biz yapalımda yeterki onlar bilmesinde allah bilsin.Yeterki kimse yaşamaında bizde samimiyetimizi gösteremeyelim ...Candasim su cumlelerin gercekten beni cok etkiledi kimse dost degil diyosun ya cok dogru..hepimizin yasadigi seyler farkli ama duygular hep ayni..Allah yukarda goruyor bizim canimizi acitanlar birgun goreceklerki onlarinda cani yanacak..Bizim canimizi acitarak ellerine ne geciyor ama ben her zaman soyle derim bu insan beni sevmiyorki bunlari bana yapiyor diye...Hickimse icin uzulmeye degmiyo biz kendi derdimize bakalim Allaha havale ediyoruz onlari, dedigin gibide biz Allaha el acip dua ediyoruz.. INsallah hepimizin yuzu gulecek buna inaniyorum..
Bizde mesela yurtdisindayiz.Bana Allahtan burda laf sokacak kimse yok kimseyede anlatmiyorum burda ne olup bittigini Ailem ve kayinvalidemler dahil bilmiyor konusurken hic bunlardan bebek meselelerinden bahsetmiyorum..Bahsetsem biliyorum ki yorumlar yapilacak..
1 hafta oncede gorumcem disgebelik nedeniyle hastaneye yatmis. Onada cok uzuldum sezeryan yapacaklar demisti ama hala hastanedeymis. ilac yoluyla dusurmeye calisiyorlarmis cok sancisi varmis. Biz devamli ariyoruz konusuyoruz ne kadar zor durumlar boylede olunca halimize sukur diyorum Allah kimseye boyle acilar yasatmasin. Biraz karisik yazdim kusura bakma canim
evet onuda unutmayalım söyleyelim :)iliskiden sonra bi saat ayaga kalkmamayi onebiliriz bildigim tek yontembu gerisi taffin isi.. evet taf soz sende
Günaydın hamiş anne adayı :) nasılsın ?gününüz aydın olsun arkadaşlar..
yeni gün yeni umutlar getirsin hepimize...
canım dualarımız senle olsun, inş meleğin hemencik gelir ve annesine tutunur.allah yardımcın olsun :) İnş bi tane ramazan bebeğimiz olacak diyorum ben :)
evet duygular hep aynı, Allaha ayn içimiz.İnş karşılığını da alacağız.Bende hiç bahsetmiyorum bu konulardanİstediğimizden haberleri bile yok.Dediğin gibi Allah bize verdiyse onların yaşamayacağı ne malum.Allah biliyo bi ara çok kötü oldum.Dedim ki inş. görümcemde yaşasında görsün 3 defa dedim bunuSonra dedim ki candaş yanlış yoldasın bu sana yakışmaz, Allah kime ne vereceğini bilir.allah esirgesin bu yaptığı bana öyle bir ah ettirdiki çocuklarıyla öderse diye bile korkuyorum.Çnkü biliyorum ki edilen ah elbet çıkıyor en ağır şekilde ... Allah kimseye evladından dert vermesin.Kötü de olsalar böyle ... Görümcen için hissettiklerin çok normal, üzülmek doğrusu..Can yakmamak, destek olmak gerek.ama biz yapalımda yeterki onlar bilmesinde allah bilsin.Yeterki kimse yaşamaında bizde samimiyetimizi gösteremeyelim ...
Günaydın hamiş anne adayı :) nasılsın ?
gunaydin kittycim insallah guzel bir gun olur burda firtina yagmur gidiyo ama oralar sicak galiba
sen nasilsin? bebis nasil iyi bakin kendinize :))
gününüz aydın olsun arkadaşlar..
yeni gün yeni umutlar getirsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?