Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun ..
aman dikkatli ol meleğimiz korkmasın...
benim tedavim iyi gidiyor çok şükür..
cuma günü kontrolüm var bakalım rabbim yüzümü güldürür inşallah bu defa..

düzelmene sevindim valla benim aklıma pek yatmadı ama deneyebilirsen demiştim, pazartesi günü o zaman büyük günn.
kaza için teşekkür ederim yani çok şiddetli değildi ama çarpacağını anladım ve emniyet kemerimi hemen çözdüm çünkü yakın çarptığı ve benim taraftan çarptığı için şiddetle kemer gerecekti beni.
evet tek başıma gittim, yıllardır öyledir üniversite mezuniyet hediyesi olarak reno twingom vardı ilk araba ya babam dayım eniştem bir ara uğraştı baktılar ben yapabiliyorum aile ustasına yönlendirdiler o gün bugün ben giderim :))) eşim kıskanç değildir hiçç ama hiçç allahtan öyle yoksa çok mutsuz olurduk biz çünkü benim yaşantıma hiç uygun değil.tüm arkadaşlarım en yakın arkadaşlarım erkek, kız çok azdır kına gecemi karma yapmak zorunda kalmıştık :))) ayrıca eşim tembelliğide sever, kim uğraşcak şimdi bahar gitsin yapsın :) hamileyken kim uğraşcak çağırır annesini sonra bahar uğraşsın dursun :)))
aslında eşin öyle kıskançlık yapması hafif güzel :) velhasıl bizim ailenin hanımları çok çıtı pıtıdır böyle narindir haklarını aramazlar sonra tüm teyzeler, annane babanne anne, yenge el ele vermişler erkek gibi yetiştirmişler beni, biraz daha narin olsaymışım çok güzel olcakmış :)))

tüm kalbimle dua ediyorum hepimiz için, inşallah tez vakitte bebeklerimiz gelecek alacağız kucaklarmıza inşallah. vakti zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Son düzenleme:
aaa ne güzel :) inş güzel hediyeler ve süprizlerle karşılaşırsın canm ama ben kendimden eminim ya, hediye veremiyeceğim sanırım ...

inşallah bu belirtiler hamilik belirtileridir ve doğum günü hediyesi göbişine konmuştur anneciğim ben geldim diyordur nuraycığım

Kizlar ben bu isten hicbisi anlamiyomusum yaaa Kirmizilar geldi hemde 1 gun oncesinden Hem karin agrisindan hemde kirmizilarin gelmesi yuzunden bugun baya bi agladim... Isten izin aldim suan evdeyim cunku isyerindede durmadan agliyorum diyolar neyin var bende yok bisi diyorum.. Bide bugun isyerimdeki bayanin hamile oldugunu ogrendim hemde yeni test yapmis onu duyunca daha cok aglamaya basladim halimi gormeliydiniz... bi aciklamada yapamiyorum bende izin aldim geldim eve... Allahim ne kotu bi histir bu.. Bide sinir basti bana cok kotuyum yaa bu ay baya bi heveslenmistim Allahin takdiri..''ol'' demezse olmaz ne kadar uzulsek bos... Simdi sira sizde kizlar bekliyorum guzel haberleri insallah biriniz gogum gunu hediyemi versin insallah bana...

Kittycim cok gecmis olsun Dikkat et trafikte heran tetikte olmak lazim opuyorum

canımmmm ah canım ahh, bende bir ara tv uyuz olmuştum ulan herkes hamile mi diyip duruyordum? birde etrafım sürekli hamilelerle doluydu, madem bu kadar kolay neden olmuyor demiştim , kürtajın bir ayağı içeride bir ayağı dışarıda deyip durdukları için 2. 3. ayda hamie kalırım belki diyordum oldu 6 -7. ay sonra ovulasyon testini başkasına verdim hatta şu jeli de pressed onuda verdim bir sipariş iptal sonra spor akapunktur derdken 9.ay ancak aldım haberi, inan hamile kalmakla iş bitmiyor biliyorsun sende çok şükür hamile kalabiyoruz bak geçen gün bir ablamdan bahsettim kızcağız hamile bile kalamıyor.
sabır be güzelim, ağla için rahatlar, ama millete canının neden yandığını belli edersen özelliklede iş yerinde çok geliyorlar belden aşağı sinsi sinsi laf sokuyorlar, benim göbeğim orta malı olmuştu gele giden bebek yok mu diye elliyordu :))))))) ama ne güzel en azından vucudun tepkiler veriyor.
öpüyorum seni çok ağlama

canım geçmiş olsun ..

haber verirsin değil mi? hani kimse alınmasın elimden geldiğince takip ediyorum ama bazen unutuyorum umursamazlık değil kesinlikle.

inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda. cuma senden pazartesi tafdan

destinaaa? naber kuşum

canım tabiki haber veririm...tüm gelişmelerden..
inşallah sonundada güzel haberle süslenir serüvenim

ahhh canım hellom yaa ben iyiyim allaha şükürde seni ve bebişinide allah korumuş yaa çok geçmiş olsun ama sen baksana aşmışsın olayı sanayi falan kesmez seni böyle şeyler canım benim sen ne kadarda dikkat etsen karşıdaki görüldüğü üzere gelip vuruyor...bizde arabaya ilk bindiğimizde hemen başlarım dualarıma allahım sen cümlesine kaza bela verme içindede bize deyip bitiririm... ayy canım benim geçmiş olsun tekrar... senin eşde benimki gibi ne güzel biz ilk çıkmaya başladık benimkinde hiç kıskanma yok tık yok yani üzülüyorum galiba bu beni sevmiyor falan neyse arkadaşlarımı görüyorum yok sevgilim izin vermiyor gelemem falan ayakları allah allah diyorum benim sevgilim niye böyle kızıyorum kendi kendime arkadaşlarımı kıskanıyrum falan gel zaman git zaman arkadaşlarda evlendi bizde (bu arada eşimle 2002 şubatta başladı beraberliğimiz) arkadaşlar artık eşlerinden şikayetçiler izin vermiyor şuraya gideyim izin vermiyor buraya gideyim tabii ben istediğim herşeyi yapıyorum heryere gidiyorum eve ondan sonra bile geldiğim olmuştur artık arkadaşlarımın yanında ağzım kulaklarımda geziyorum diyorlarki ayyy ne güzel seninki sana izin veriyor...yaa iştee her insanın bir karakteri olduğu için ben bir yere giderim sonra eşimi ararım ben burdayım sağolsun hep tamam sen eğlenmene bak demiştir...allah ondan bin kere razı olsun ve bugüne kadar hiç birşey içimde uhde kalmadı bekarken annem çok sıkardı evden işe işden eve eşime hep derim keşke senle daha önce tanışsaymışız

işte böyle canım benim ilaç yarın 4. gün ama henüz gelen giden yok...bu kist benim her adet öncesi olur adetle sökülürdü canım şimdi iki tane heralde ondan olmadı adetim tabii arkadaş buldu ya kendine hain kist dr kist diyo ama sanırım bu olgunlaşmış yumurta patlamayan gibi bişey...

passiflora ohhh inşallah bir oh çekeceğiz seninle bu ayda es geçilmez inşallah canım arkadaşlarım bizi sevindirirler...

nuraycığım canım benim hellonun (bu arada hellom adın bahar galiba çok güzel halamın kızı var kendisi türkiye milli atletlerinden bahar doğan onu çok severim senide) dediği gibi ağla ama iyi yapmışsın söylememişsin kimseye canım yaa bazen burda yalnızız düyosunya çok üzülüyorum ama biz varız biz sana yeteriz dimi ama bak sen kırmızıları gördün ağlıyosun ben görmedim ağlıyorum hadi gül artık yeni umutlar bu aya canım benim...

taff canım iyi olmana sevindim canım...

candasım, od ediğin siteden banada geldi kitaplar hemde 2 tane geçen çok sinirliydim tam o sırada aradı bir bayan açtık çok sert bir şekilde efendim dedim oda müsaitmisiniz dedi hayır değilim dedim tamam o zaman biz daha sonra tekrar ararız dedi kapattık ben kızıma anaokulu dergisi falan aldım beni çok sık arıyorlar num. bildiğim için çoğu zaman açmıyorum

pileoo canım sen nasılsın? neyse ben kocacığımın yanına gideyim artık gerçi o kaçıncı uykusundadır ama iyi geceler kızlar...

yarın içinde ayy hatta bugün içinde GÜNAYDIIINNNNN KIZLARRR... hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum...

evet aynen ilk kurtaj oldugum zamanlarda banada oyle diyorlardi bir ayak icerde kalir digeri disarda diye... insalah canim sabir etmeye calisicam en azindan deniyorum ama.. Benim isyerim yakin evime tekrar bugun dondum ise kendimi biraz iyi hissedince.. Patronda Ordaydi. Adam nasilsiniz dedi ben yine basladim aglamaya herkes diyo anneni mi ozledin.. Patron diyor bisi mi oldu isle ilgili bi sorun mu var herkese hayir bisi yok diyorum yine dondum eve bir turlu kendime gelemedim.. zaten bu ayda Ramazan ayi Ramazan ayindan hic bi beklentim yok esim isten gec geliyo yorgun argin gelip uyur zaten sahurada kalkilacak artik ne biliyim hem kotuyum hem sinirliyim.. boyle karisik bi haldeyim

Destinacim cok sagol insallah umutlar hep var zaten ama insan beklentiye giripte olmayinca kotu oluyor... Insallah seninde kirmizilar gelir Allah yardimcimiz olsun her iki durumda da uzuluyoruz.. Kirmizilar gelsede gelmesede..

Lonelines; :) napalım takıldık o bişeylerin peşine tuttuk bi yol :) bilmeyenler tabi ne der değil mi :) chnb daha gelmedi canım sanırım ramazan başında dönecekti...

Kıtty;
valla belki Allah söyletmiştir kız olacak diye, ilerde nasip olursa aaa evet yalanımdı gerçek oldu diyebilirim :) yani dediğin gibi pazarlama teknikleri saolsun yalana ittiler :)

Nuray;
canım üzülme geçmiş olsun.Yıkılıyoruz her ay aynı sonç ama napalım demekki daha vaktimiz dolmamış.Allahın izniyle bizimde bebeklerimiz olacak.Umutsuz olmamaız lazım.Bir kere oldu ya biliyoruz ya bu bile çok büyük bi teselli.Ya olmasaydı da deneyip dursaydık hüsranımız daha büyük olmaz mıydı ? Sabret, dua et.Olacak allahın izniyel.Birde en zor zamanında hamile haberini almakta çok üzmüştür seni.Hepimiz yaşadık buna benzer şeyler.Ah keşke gücümüz dahada çok olsada dimdik durabilsek.Allah gönlümüze göre versin inş.Olacak allahın izniyle bu aklının bi köşesinde dursun tamammı ? öpüyorum seni çok... Bu arada ramazandan umudumuz yok çoğumuzun ama belli olmaz belki bereketiyle uğruyla gelir .. dün birinin konusunda okudum.Eşinin sprem sayısı 0 mış.hep hamile kalmadın ne tembelsin gibi laf vurmalar var tabi.Kız demiş ki böyle diyenler hiç demiyor ki yarasına tuz mu basıyoruz diye ? öyle işte, sadece söylerler ve bilmezler ki derdi belkide o.Allah biraz hissiyat versin o meraklılara diyorum bende ... Benim görümcemin yaptığını bi bilsen canım ölür müsün öldürür müsün ? bu yurtdışında yaşıyor 2 kızı var.Beni ve eşimi hiç aramaz hastalıkta sağlıkta.Ama lafa gelince ondan iyisi yok.Neyse bende hamile kalınca arar sandım aramadı ama her tel. çaldığında abla arıyo diye koştum tel.e.Aramadı.İkiz olduklarını öğrenince eşimin teyzesini aramış.Teyzem gözümüz aydın ikizlerimiz oluyomuş diye.ama bana tebrik yok.Neyse kürtaj oldum yine arayan yok 10 gün oldu.Bayramda annesini aramış bende ordaydım tele istedi.Dalga geçer gibi geçmiş olsun annelik çok güzel sende yaşarsın inş dedi.tamam buraya kadar.Yaz başında geldi geçmiş olsun konuşması yapar mutlaka dedim çünkü 2 bebek varken yok oldu ... (ki ben kızı karne aldığında onu arayıp tebrik etmemişim diye beni nasıl hüngür hüngür ağlattı vakti zamanıyla).Herşeye rağmen ben geçmiş olsun dilekleri beklerken bana komşusunun hamile kalmak istediğinde ama aylarca hamile kalamadığından bahsetti.Ağlamış üzülmüş ondan bahsetti.çok şükür şimdi bi bebeğmiz oluyo çok şükür rabbime hamile kaldı nasıl mutluyum anlatamam diye ballandırdı bana.Eşime anlattım o da bana kızdı , deseydin ya bize üzülmezken millete sevinmen normal mi diye.Ben konuyu kapatmaya çalıştıkça 20 dk bu muhabbeti yapt.Demedi ki belki bununda canı yanıyodur istiyodur diye.Ve sonunda allah size de nasip istesin takısı yoktu bile.Canlarımızı hem içtwn yakıyolar hem dıştan be nurayım kime ne anlatacaksın ki..Ben Allaha el açtım dua ediyorum kimse dost değil ki .. İnş kendi dualarımızın karşılığı gelirde bulur bizi. Canımız çok yanıyo ama elden gelen bişey yok.Verdiğinede şükür vermediğinede demekten başka bi imkanımız yok ... çok uzun oldu canım kusura bakma efkarlandım şimdi

Destina; canım en iyisini yapmışsın canım ya valla adamı bıktırıyolar.Bende numarayı kaydedeyim de açmayayım bi daha.Hayır tel.de ist. kodu görünce açmak istemiyorum artıkta kredi kartlarında aksi bi durum olur korkusuyla açıyorum ve her defsında lüzumsuz yerlerden aranıyorum...

Son düzenleme:
Sabah otobüsteyken eşim aradı beni.Telefon götürmek yask işyerine tabi şaşırdım :) daireden bi bayan arkadaşım sana bişey soracak dedi.bebek için uğraşıyoruz sen bişeyler yapıyomuşsun neler yapıyosun diye sordu.Gülümsedim :) eşim benim ateş ölçerek bi yişeyler denediğimden bahsetmiş.Nasıl yapıyosun dedi.üstü kapalı anlatmaya çalıştım ama otobüste bana bakan birkaç bayan gördüm :) sanrıım onlarda aynı tekniği uyguluyoar :)

Neyse şimdi kız 2,5 yıllık evli ve 32 yaşında.Öncesinde gebelik geçirmemiş.Adet düzensizliği varmış.Nasıl o zmana denk getiririm bilmiyorum dedi.Ateş ölçümünün en az 3 saatlik uykuyla yapılması gerektiğini söyledim.taaff varsa eksik yanlış doğrula şekerim ... Bildiğim yöntemleri sordu, dedim öğlen ara.Ben kızlarada sorayım yeni bişeyler eklerim dye.. Şimdi ovulasyon testi önerebiliriz, ateş ölçmeyi önerebilirz. mümkünse yumurta çatladığında değil çatlamadan önceki gün ilişki önerebilirz, başka neler önerebilriz kızlar? siz benden iyi biliyosunuz yardımlarınızı bkliyorum.

günaydın kızlar,

güzel bir gün olsun inşallah :))

naberler

günaydın canım :) güzel bi gün olsun inş diyelim :) ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın ? Sıcaklarda hamielik nasıl gidiyo ?

iliskiden sonra bi saat ayaga kalkmamayi onebiliriz bildigim tek yontem bu gerisi taffin isi.. evet taf soz sende

günaydın canım :) güzel bi gün olsun inş diyelim :) ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın ? Sıcaklarda hamielik nasıl gidiyo ?

iyi olduğunuza çok sevindim, canım dışarı çıkmak zorunda olmadığım zamanlar çok mutluyum :) bugün evde temizlik varrr :) bende iyiyim hamilelikle ilgili hiç bilmiyorum candaşım bu aralar göbeğim şişkinliği gitti dr daha çok var 13 ünde birde hep okuyorum cinsiyti öğrenmeye gittik kalbi durmuştu falan atamıyorum şu korkuları üzerimden. Candaş senin BAT ne zaman

canım geçmiş olsun ..
canım dualarımız senle olsun, inş meleğin hemencik gelir ve annesine tutunur.allah yardımcın olsun :) İnş bi tane ramazan bebeğimiz olacak diyorum ben :)
evet duygular hep aynı, Allaha ayn içimiz.İnş karşılığını da alacağız.Bende hiç bahsetmiyorum bu konulardanİstediğimizden haberleri bile yok.Dediğin gibi Allah bize verdiyse onların yaşamayacağı ne malum.Allah biliyo bi ara çok kötü oldum.Dedim ki inş. görümcemde yaşasında görsün 3 defa dedim bunuSonra dedim ki candaş yanlış yoldasın bu sana yakışmaz, Allah kime ne vereceğini bilir.allah esirgesin bu yaptığı bana öyle bir ah ettirdiki çocuklarıyla öderse diye bile korkuyorum.Çnkü biliyorum ki edilen ah elbet çıkıyor en ağır şekilde ... Allah kimseye evladından dert vermesin.Kötü de olsalar böyle ... Görümcen için hissettiklerin çok normal, üzülmek doğrusu..Can yakmamak, destek olmak gerek.ama biz yapalımda yeterki onlar bilmesinde allah bilsin.Yeterki kimse yaşamaında bizde samimiyetimizi gösteremeyelim ...
iliskiden sonra bi saat ayaga kalkmamayi onebiliriz bildigim tek yontem bu gerisi taffin isi.. evet taf soz sende
evet onuda unutmayalım söyleyelim :)
gününüz aydın olsun arkadaşlar..
yeni gün yeni umutlar getirsin hepimize...
Günaydın hamiş anne adayı :) nasılsın ?

Son düzenleme:

candaşcım allah razı olsun güzel dileklerin için....
çok rahatım aslında ama sanki gün yaklaştıkça bişeyler oluyor umutsuzluk oluşmaya başladı..
atmaya çalışıyorum kötü düşünceleri aklımdan..
ama genel anlamda bir umutsuzluk..
kullandığım ilaçlardanda olabilir...depresyona yol açtığı yazıyor prespektüsünde
inşallah ilaçların verdiği genel geçici bir durumdur...
sen nasılsın nasıl gidiyor...
bat yakınmı...

gunaydin kittycim insallah guzel bir gun olur burda firtina yagmur gidiyo ama oralar sicak galiba
sen nasilsin? bebis nasil iyi bakin kendinize :))

Günaydın cicimmmmm, inşalllah burası sıcak ne kelime owwww yanıyor resmen, yağmur yağsa süper olur :)
ben iyiyim canım? oda iyi inşallah, sen nasıl oldun

gününüz aydın olsun arkadaşlar..
yeni gün yeni umutlar getirsin hepimize...

passifloraa can can herşey çok güzel olacak, korkma, sen odaklan inşallah candaşın dediği gibi dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…