Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:) kolay gelsin temizlikte canım dikkat et yinede kendine. Ya öyle kötü şeyler getirme aklına, allahın izniyle güzel olacak hereşy.O psikoloji doğana dek gidemiyo demekki ama ilkindeki şansızlık hepsinde olmaz allahın izniyle.Güzel haberler vereceksin hep ... benimde yarın batım .. valla hiç bi belirtim yok sanrıım adet olcam. göğüslerin şişi inince adet geliyo dedim sabah :) ama yarın ki 4. cuma duamıda okuyayımda öyle gelsin bari ya ...
aman aman kötü düşünme.aylardır hüsran yaşayınca ağız tadıyla sevinemiyoruz umutlanamıyoruz belkide.
Mutlaka ilaçlarında etkisi var.ama olumlu düşün, bu işte psikoloji çok önemli buynu biliyoruz ...
Allah iziniyle bebeğimiz geliyo diyorum ben :) dua etcem bol bol.aramızda en çok ihtimali bulunan sensin bu ay için :)
benim batta yarın.Gelir kesin :)

saol kitycim biliyorum en içten güzel dileklerle dua ediyoruz birbirimize...
güzel şeyler olacak inanıyorum.....
ama işte beynin bi tarafındada umutsuzluk yok değil..
bazen baskın gelebiliyor o taraf..onuda atlatırsam daha umutlu bakıcam inşallah...

ne güzel diyorsun sen
ilk tedaviye göre daha iyiyim çok şükür..
ilkinde ne olacak nasıl olacak endişesi vardı birde..
şimdi o yok en azında..
bilinçli olmak iyi sanırım bazı konularda..
inşallah seninde gelmez yarın canım..
gönülden diliyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

Son düzenleme:

Olcak olcak güzel olcak :) bu da kıtty den :)
ilkine göre rahat olman güzel..dediğin gibi bilinçli ve tecrübe olmak iyi geliyor :)
inş ya, benim içinde hayırlısı olsun ...

arkadaşlar günaydınlarr herkesee,

öncelikle herrgün giriyorum topiğe hiç girmediğim gün yok:) ama bazen tam yazacakken bir iş çıkıyor sonrada kaynıyor yazım ama herkesi tek tek okuyorum merak etmeyin sizinleyim başka topiklere çokkkk nadir yazı yazıyorum sizler olmadığınız zaman onların ocak annesi topiğine bakıyorum:)

bu hafta ablam geldi onla haşır neşir olduğum için gündüzleri erkenden eve geliyorum sıcaklardan zaten insanın hali kalmıyorr ağustosta(2.haftası) izne ayrılıyorum 10 gün olamıcam ama merak etmeyin dualarım sizlerle olcakk herkesi çokkk öpüyorumm
Ben değilde Hellocuğum diğer hamişlerr hiç gözükmüyor benle senem gene bir şekilde bu topikteyizz diğerlerii nasıllar acaba????

HOŞGELİDN CANIM :) gözün aydın, ablanla iyice bi hasret giderirsiniz artık :) sonrada ver elini tatil :) bi yerlere gidecektiniz diye hatırlıyorum sanki ?

evet ya sizlerde girmeseniz ooo arada bi polyana uğruyo, senem, sen, kıtty olmasa valla üzülcez yani.Valla ben de çok merak ediyorum insan bi arada uğrardı.ama neyse iyi olsunlar bebekleri sağlıklı olsunda girmesinler :)

Kızın ve sen nasılsınız ?

Son düzenleme:

hoşgeldin ablanda hoşgelmiş.

ben yamatakeye bişi mi dedim ki böyle yazmış alla alla oldum.
geçmişe baktım sanırım "pileo, pren, yamatake diğer hamileler sanırım bu forumda değiller." cümleme istinaden olmuş haklısında; şöyle ki yanlış kurmuşum cümleyi, aslında sizler nasılsınız diğer hamileler sanırım bu forumda değiller olacaktı diğer hamileler de alin ile aselkuzum du aslında bir kaç kere sordum kimse cevap vermeyince baktım başka topikteler tabiki isteyen istediği foruma katılır hani cümleyi çok kısa kurduğumdan anlam bozukluğu olmuş kaldı ki alin ile aselkuzumda istediği topiğe takılır onların bileceği bir şey.
cümlede hani diğerlerini sormuyorum onlar zaten bu forumda değiller demek istemiştim. bu kadar kısa tutmasaymışım sende yanlış anlamazmışsın kusura bakma. Ben sana öyle bir şeyi sana neden diyeyim ki sürekli yazıp konuştuğum kişiye başka topikte niye diyeyim.

doğru cümlemi kurayım pileo, pren, yamatake nasılsınız, diğer hamile arkadaşlar (alin, aselkuzum)da soracağım sanırım onlar artık bu forumda değiller. olacaktı. tekrar kusura bakma.

Son düzenleme:

çok sevindim canım ablan gelmişhadi gözün aydın:81: annenleri gönderdin heralde:26: allah kavuştursun sıcaklar çok zorluyor insanı erkenden eve gitmen iyi oluyor bence de öpüyorum Karin kızımızı ve güzel annesini

yoookkk canım benimm alınmadıımm zaten bende haklısın 2-3 gündür pek ilgilenemedim için açıklama yapayım dedim bende diğer hamişleri senin gb merak ettiğim için hep soruyorum başka topiklere elbette gidebilirler herkes serbest ama hani arada bizleride unutmasınlar diyee azcıkta olsa sitemlerimiz olsun değilmiiii burada kader birliği yasadık haber almakta hakkımızz:) hele şimdi buradaki hamişleri (ki bende öyle olurdum hamiş olmasaydım) herkes merak ediyor nasıl geçiyor süreç neler yapıyorlar diye zaten bende şıkca kendimden ve bebişten haberler vermeye çalışıyorumki arkadaşlar alışsınlarr başlarına neler geleceklerini:) mesela senin sırada cinsiyet haftana az kaldı merak içinde onu ve test sonuçlarını bekliyoruz insallahh sorunsuz geçerde ohhh deriz benimde haftaya 3lü testim varr bakalım onuda atlattıkmı 3 boyutlu kalıyor birtek sırayla işte herşeye zamanla alışıyoruzz bu arada sen nasılsın alıştınmı hamişliğe 4-5-6 aylar rahatlarsın diyorlar sende durumlarr nasıll??? öpüyoruuummm çokk seni ve bebişimizi...

canım benim bizde taff teyzemizi çookk öpüyoruzz ablam geldi ramazanda adana yanıyorr orucu tutcakları için bendeler bayramda hepsini yolcu etcem artıkk sıkıldılarda bakma evlatları için:)(ben oluyorum bu arada) yanımda kalıyorlar bana bakıyorlar beni görme zaten bir ilgililer bende saldımm yatağımı bile toplamıyorum toplasam kızıyorlar bu arada benim ablada kafa dengidir bir buluşma olursa getiririm hem tanışmış olursunuzz,senin nasıl oldu ayagınn insallah ağrı sızı bitmiştir rutin hayata devammı??

teşekkür ederiz teyzesi ellerinden öper kızım:) napalım aile saadeti hoş bizimkiler oruç tutarlar o yuzden şimdilik son 3 gün sonrasında ablamı:) pek göremem heralde aksama kadar yatar sıcakyaaa gecedeee sabahlarr pek evde karşılasamayız sanırsam:)

dediğin gb butun hamişler ve bebişler iyi olsunda bakma bizimkisi azıcıkk sitemm hani onları ve bebişleri merak ettiğimiz için iyiliklerini istediğimiz içinn neyse gene bizim dualarımız onlara gitsinnnndee belki hatırlarlar bizleridee:)

oo ailecek sendeler süpeer tabiki neden olmasın birdahaki buluşmaya ablanı da getirirsin tanışırız memnun olurum benim ayak bileğimin şişi bugün iyice indi ve artık rahat yürüyorum aksama yok yalnız üzerine henüz bağdaş kurup oturamıyorum :76: acayip fıstık olacak Karin'imiz taf teyzesi de ona ciciler örecek

neyse anlaşıldığımıza sevindim,

3'lü test 3 boyutlu hepsi çok güzel olacak inşallah.
evettt herkes erkek diyor :) bana da çok yüksek ihtimal geliyor çünkü eşimin ailesinde hemen hemen hiç kız yok :) sağlıkla gelsinlerde Karin prenses bakalım napıyor haftaya alırız haberlerini inşallah.
bende hiç bişi yok, sıcak ev işi öyle şeylerle uğraşıyoruz, dün kpss kursuna gittim baktım hiçbir saat ve zaman bana uymuyor kitap alıp kendim çalışacağım bakalım boş durmayayım dedim Ales'e de girmeyi düşünüyorum. Onlara sardım anlayacağın.

bende yadırgıyorum ama napalım o kadar sıkıntıları atlatmak için dualar ettik endişelendik, eşimizle bile paylaşmadıklarımızı paylaştık, tahlil sonuçlarını merak ettik yaralarımızı sardık sonra ne oldu morale ihtiyaç kalmadı sanırım. Senin dediğin gibi unutulmak önemsenmemek en çok beni kıran, bende şubat topiğini okuyorum orada bir tek bblau yu tanıyorum onu takip ediorum, ovulasyon formunda da arkadaşlarım var onları da merek ediyorum,
inşallah bu ay herkes için çok güzel olacak ee tabii hamile kaldık diye mutluyuz ama arkadaşlarımızda hamile kalıp bebelerimizi beraber büyüttük mü değmesin kimse keyfimize mutluluğum mutluluğumuz artacak.

bende yanaklarından öpeyim desem kıyamam ki sadece kokluyorum :) evet sıcaklarda bende olsam yatardım :) kısmet olursa inş ablanlada tanışırız güzel olr:)

ya evet azcık sitem hakkımızdır :)

o zman bi erkek geliyo gibi :) inş bebeğinde uğurlu gelirde atanırsın taze anne olaraktan başlarsın memur,yete :)

sanırım durumları özetlemişsin, stres atlatıldı ihtiyaç bitti gibi.Neyse canları ve bebekleri saolsun olandanda olmayandan da allah razı olsun :) olanlarda bize yeter, iyiki bizleri bırakmıyosunuz hamişler bizlerde size teşekkür ederiz, umudumuz olduğunuz için :) ama bende bi itirafa bulunayım eğer ilk aylarda hamile kalsaydım bende unutabilirdim burayı, paylaşımla çoğalınca unutmayacağımı ve bırakmayacağımı anladım :) pileo cum sanada haksızlık etmeyim ben, sende yalnız bırakmayan hamişlerimizdensin :) bi teşekkür de sana :)

son cümlede ağlamaya başladım:)) ya çok duygusallaştım ben ya canım saol kittiyle yamatakenin yazıları okuyunca ben üzerime almadım zaten. hep bakıyorum sizlere yazamasamda beğenilerimle burda olduğumu hissettiriyorumdur. daha yeni yeni mart annelerine takılmaya başladım. o da polyanna açmış diye. orayada yazamıyorum zaten. kızlar bende bi uyku hali sormayın. malak gibiyim. kolum kalkmıyo hiç. sıcakların da etkisi sanırım . yoksa sizleri hep takipteyim. ama tam yazacakken ya bişe çıkıyo ya da kendimde enerji bulamıyorum.. bide unutkanlık var alıntı yapmayınca şimdiki gibi unutuyorum herşeyi kittycim bende kpssye hazırlanmayı düşünüyorum. gözlerim bi açılsın kurs bakacam. bilmiyorum yapabilecek miyim ama bu sene adam gibi hazırlanmak istiyorum. şimdidye kadar hep iş dolayısıyla erteliydoum.e işten ayrıldığıma göre artık yaparım diyorum. inşallah bebişler kısmetiyle gelir. bu arada kittycim alini söylemiştim sana. sanırım gözden kaçmış. bebeğini kaybedip korunma sürecine geçenler topiğinde. ama 3-4 günlüğüne tatile gitti. normalde hep orda ama. aselden hiç haberim yok. prenide bilmiyorum.. bide dr kontrolümü sormuşsun canım ağustosun 15 inde gidecem. bu kez daha temkinliyim. arada başka dra gitmemek için çok zorlamıyorum kendimi. eskiden usg ye bağlı gezmek isteyen ben bu kez usg den korkuyorum. bakalım artık. biz yarın 7 haftalık olacaz. bende de başka haber yok. malak gibi yatmaktan başka bişe yapmıyorum. bide eşimle görüşemiyoruz haliyle. bugün benimle ilgilenmiyosun dedim. hiç ayık görmüyorum ki seni diyo gözlerin açıkken bile uyuşuksun napabilirim dedi. başladım ağlamaya. şimdi ben hep yatıyorum dünyadan kopuğum e iletişimde kuramayınca kendimi yalnız hissettim ondan sitemlere başladım sanırım. adam da haklı ama napim ağladım rahatladım işte hepinizi öpüyorum. bu arada candasım umarım yarın kırmızlar gelmez. eğer hayırlı zamansa...

acil cevap lütfennnnn ben adet oldum normalmi sizce
22. gun bebek kaybindan sonra canlar
normal adet belirtilerim var basim agiryor ince ince karnim agriyor dunden bu yana belim agridi

canımm kpss için kolay gelsin, hamilelikte öyle bir mallık geliyor galiba bende çok dalgınm, alinle ilgili evet farketmemişim, maşallah size senin dr unumtmam benden 2 gün sonra, uyku hali bende 11.haftamda bitti işte kimini hamilelik uysallaştırpı duygusala bağlatıyor benide sinir küpü yaptı ama belli etmiyorum kimseye :) ben her dr öncesi gerim gerim geriliyorum. bugün syadımm doktora gitmeme daha çok var her defasında bişi bahane edip 1 hafta erken gidiyorum bu sefer bende kendime söz verdm.
kendinize dikkat edin bol bol su içelim öptüm.

Herkeslere günaydın şekerler :) Nasılsınız ?

Ben biraz evvel 4 cuma duamı bitirdim.Allah kabul edenlerden eylesin inş.Bugün adet günüm bakalım ne olacak.Ama kırmızı beni seviyo gibi me geliyo :)

Birde size ovulasyon testindeki en güvenilir markayı sorcam kızlar ? ben hatırlayamadım neydi adı ? dün bahsettiğim arkadaşa söyleyeceğim de ....

Canım benim ağlama :) alin bebeğini yeniden kaybetmedi inş:26: Kpss de inş yeni melek uğur getirir sana da kıtty de.İlk gebeliği hatırlıyorumda gerçekten insna malak gibi geziyodu habir e uyku habire uyku :) ama geçer az kalmıştır inş :) İnş benim içinde kırmızılar gelmez dilerim ama herhalde gelir gibide Allah ümit kesilmez değil mi :) bebeğinde iyi değil mi annesi üzmüyo değil mi ?
acil cevap lütfennnnn ben adet oldum normalmi sizce
22. gun bebek kaybindan sonra canlar
normal adet belirtilerim var basim agiryor ince ince karnim agriyor dunden bu yana belim agridi

canım ben ilkini 28. günde oldum ama kişisel olabilir nurayın dediği gibi.Dr. unla görüş istersen ama ilkinde erken gelmeside geç gelmeside normaldir demişti dr bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…