Herkeslere günaydın şekerler :) Nasılsınız ?
Ben biraz evvel 4 cuma duamı bitirdim.Allah kabul edenlerden eylesin inş.Bugün adet günüm bakalım ne olacak.Ama kırmızı beni seviyo gibi me geliyo :)
Birde size ovulasyon testindeki en güvenilir markayı sorcam kızlar ? ben hatırlayamadım neydi adı ? dün bahsettiğim arkadaşa söyleyeceğim de ....
güzelim ben kürtaj sonrası ilk adetimi 20. günde oldum. hatta önce ara kanamadır diye düşündüm ama yok bildiğin adet oldum yani. 2. yi 30. günde oldum. ilkini çok erken olunca dra sordum olabilir normal demişti. kişiden kişiye değişiyodur yani.acil cevap lütfennnnn ben adet oldum normalmi sizce
22. gun bebek kaybindan sonra canlar
normal adet belirtilerim var basim agiryor ince ince karnim agriyor dunden bu yana belim agridi
Herkeslere günaydın şekerler :) Nasılsınız ?
Ben biraz evvel 4 cuma duamı bitirdim.Allah kabul edenlerden eylesin inş.Bugün adet günüm bakalım ne olacak.Ama kırmızı beni seviyo gibi me geliyo :)
Birde size ovulasyon testindeki en güvenilir markayı sorcam kızlar ? ben hatırlayamadım neydi adı ? dün bahsettiğim arkadaşa söyleyeceğim de ....
Canım benim ağlama :) alin bebeğini yeniden kaybetmedi inş:26: Kpss de inş yeni melek uğur getirir sana da kıtty de.İlk gebeliği hatırlıyorumda gerçekten insna malak gibi geziyodu habir e uyku habire uyku :) ama geçer az kalmıştır inş :) İnş benim içinde kırmızılar gelmez dilerim ama herhalde gelir gibide Allah ümit kesilmez değil mi :) bebeğinde iyi değil mi annesi üzmüyo değil mi ?
Allah kabul etsin duanı. kırmızıları görmezsin umarım. var mı bi belirti? kırmızılar gelene kadar ümit kesilmez. gelirse de diğer ay için yeni umut olur. temmuzu kapamadan güzel haber alalım.. test için bi ara bende sormuştum kızlar bi marka önerdi. med smirt mıydı tam hatırlamıyorum ama..yok canım alin bebişi kaybetmedi. çok şükür beraber. eski topiğinde yani. hani ben, kitty,yamatake hala burdayız ya onun gibi yani:)) bebişimizde iyidir heralde. bilmiyorumki candasım umarım iyidir. annesini hiç üzmüyo da annesi endişelenip üzmese onu daha iyi olacak ama napalım korkular hep var her nekadar belli etmemeye çalışsak laylay diye gezsekde aklımızın hep bi kenarında..
allah hakkımızda hayırlısın versin inş en tezinden de dualarımız kabul olsun canım.allah senin duanında kabul etsin inş.ben de sabah erkenden 4. Ve son cuma tespihimi okudum bitti hakkımızda hayırlısı olur inşallah candaşcığım
Benim kullandığım ovulasyon testi coretest idi. Internetten almıştım stick çubuk şeklinde olanlardan fiyatı uygundu 10 tanesi 20tl içinde 2 tane de erken gebelik testi vardı. Ama en iyisi hangisi diye sorarsan prediktor kaset tipi onu eczanelerden bulabilir 5 tanesi 55tl gibi yüksek bir fiyatı var :97:
allah kabul etsin duanı. Kırmızıları görmezsin umarım. Var mı bi belirti? Kırmızılar gelene kadar ümit kesilmez. Gelirse de diğer ay için yeni umut olur. Temmuzu kapamadan güzel haber alalım.. Test için bi ara bende sormuştum kızlar bi marka önerdi. Med smirt mıydı tam hatırlamıyorum ama..yok canım alin bebişi kaybetmedi. çok şükür beraber. Eski topiğinde yani. Hani ben, kitty,yamatake hala burdayız ya onun gibi yani:)) bebişimizde iyidir heralde. Bilmiyorumki candasım umarım iyidir. Annesini hiç üzmüyo da annesi endişelenip üzmese onu daha iyi olacak ama napalım korkular hep var her nekadar belli etmemeye çalışsak laylay diye gezsekde aklımızın hep bi kenarında..
HERKESEE HAYIRLI CUMALARRR BOLL BEBİŞLERRR DİLİYORUMM:)
HELLOCUĞUM,aynen senin dediğin gb ben bu topikteki her arkadaşımın hamiş olmasını istiyorumm bizlerle dertleşsinler bebiş oluncada çünki başka tasalar dertler endişeler,korkular başlıyorrr ben halaa doktora giderken inan hatim indiriyorum resmen insallahhh sağlıklı alalımda bbebişleri ancak ozaman anlayacağız heraldee inan hamişliğin tadını çıkaramıyorumm kesin sizlerde öylesinizdirama 2.lerde varyaaaa sefamı süreceğimm insallahhh hep birlikteee
günaydınlar efenimmm hayırlı cumalar olsun, aynen dediğin gibi 2.hamileliklerimizde inşallah, canım benim eşimde yok sürgünde gibi sabah gidiyor akşam 12 de geliyor ve klasik cümleleri var "nasıl oldun" "yemek yedin mi" "meyve yedin mi" sanki bunları ezberlemiş, iş yoğunluğundan çocuğu olacağının farkında olmadığını düşünüyorum, ve kendi haline bıraktım :) yemek mi ortalık toparlamak mı ilk 4.hafta söylene söylene yaptı sonra temizlikçi tuttu falan , neyse ben bebeğe odaklandım. Bebek doğsun alayım kucağıma o zaman sorcam ona gününü
Kıtty[/B], günaydın canım :) söylediğiniz markaları kaydettim, teşekkürler :) allah razı olsun inş kabul olur dualarımız. bende o incir kürünü yumurtlamayı güçlendirsin diye yaptım aslında, ama tabi kist riskide varmış onu da göze aldım.İnş kist yerine bebek getirir de sanki işe yarayacak gibi geldi bana.Zaten bu ay hamie kalmış olursam yeni bi topik açarım herkes incir kürüne koşsun diye :))
allah göstermesin canım kist mist yok :)) inşallah bizde destekleriz topiğini şahidiz diye :) bebek sahibi olmanın yemin ederim bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bilseydim evlendiğimin 1. sene sonunda sonra denemelere başlardım, şimdi arkadaşm evlenior ona diyorum kızım bak korunma vss. diye :) ama napalım nasibimiz böyleymiş, benim aklımda varya daha parlak fikirler var, şöyle topikçek hamile kalalım cocuklarımız olsun blog açarız kendimize :)))))
ceza nabersin tatlım
passiflora bugün büyük gün dualarım onunla inşallah hayırlısıyla
destina naptın cicim
allah göstermesin canım kist mist yok :)) inşallah bizde destekleriz topiğini şahidiz diye :) bebek sahibi olmanın yemin ederim bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bilseydim evlendiğimin 1. sene sonunda sonra denemelere başlardım, şimdi arkadaşm evlenior ona diyorum kızım bak korunma vss. diye :) ama napalım nasibimiz böyleymiş, benim aklımda varya daha parlak fikirler var, şöyle topikçek hamile kalalım cocuklarımız olsun blog açarız kendimize :)))))
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
benim için ettiğiniz dualar sizleride bulsun inşallah..
doktordan geldim..
rahim duvarı 11.3 mm olmuş doktor çok iyi dedi..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısmetse salı günü transferim olacak...
şimdiden heyecan kapladı iştahım kesildi
rabbim sen yüzümüzü güldür tez zamanda inşallah
canmmmmmm süper çok sevindim haydi inşallah
oo cuma candaş pazartesi taf salı günü sen ve haftanın diğer günllerinde ceza veee yamatake dr gitcek test için tabbi destina da var oda bir an önce kırmızı kartı görsün diye dua edicez. ben bile heyecanlanıyorum sen heyecanlanmazmısın, ama çok stres yapma canım. daha önce demştin ya neler yaşayacağını biliyorsun kendi kendini telkin et. öpüyorum.
canım süperrr :)) allah yardımcın olsun inş herşey çok güzel gide rve hamişim dersin.arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
doktordan geldim..
canmmmmmm süper çok sevindim haydi inşallah
oo cuma candaş pazartesi taf salı günü sen ve haftanın diğer günllerinde ceza veee yamatake dr gitcek test için tabbi destina da var oda bir an önce kırmızı kartı görsün diye dua edicez. ben bile heyecanlanıyorum sen heyecanlanmazmısın, ama çok stres yapma canım. daha önce demştin ya neler yaşayacağını biliyorsun kendi kendini telkin et. öpüyorum.
günaydın cicilerrrr
ne var ne yok.
taf ayağın nasıl oldu şekerim, duanı mevlam kabul eylesin, pazartesiyi de senin için iple çekeceğim.
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
doktordan geldim..
sağol canım çok şükür iyiyim. ttailden döndüğümdeb beri çalışmalara devam. ben hep 12. günümde yumurtlardım. o nedenle 11de başlardım çalışmaya bu ay da öyle yaptık. yalnız bir tuhaflık vardı, ovülasyon testim koyulaşmadı bir türlü. yanındaki çizgi çok silikdi. 11,12,13,14 böyle devam etti hep. 14. gün biraz daha koyuydu. ve hayatımda ilk defa 15.gün kopkoyu gördüm. dayanamadım bugün bir daha yaptım , aynı saatlerde aynı markayla yapıyorum hep. almak isteyenlere duyurulur.one step marka. gebelik testi de çok güvenilir ve erken sonuç veriyor. ve bugün yani 16. gün dünkünden daha koyu çıktı. sanırım kürtajdan sonra benim bünye sapıttı.günaydın canlarım....
HELLO, canım benim karnım gittikçe genişliyor bi 7 aylık gibi görünüyorumyaa geçen arkadaş geldi 6 aylık hamile görmen lazım hiç karın diye bişey yok benimki onun yanında üçüz gibi görünüyor... ilaçta 5. gün şimdilik bişey yok bakalım hayırlısı neyse o olsun ama çabuk gelsin kırmızılar ayaklarım şişmeye başladı artık yarın son gün...
CANDAS, allah kabul etsin duanı bugün heyecanlıyız hem senin hem passiflora için...umarım allah gönlünüze göre verir...canım ben seni ovulasyon testleri konusunda bilgilendiremicemçünkü hiç kullanmadım bakalım belki bundan sonra...inşallah eşinin arkadaşına bir faydası olur...
TAF, canım senin duanıda allah kabul etsin.. senin heyecanınıda pazartesi yaşıcaz herlade inşallah heyecanlarımız bir dahaki ay tesellisine dönüşmez..
PASSİFLORA, canım sana allah yardım etsin inşallah güzel haberlerle dönersin bize...
PİLEOM, hadi sen hamilesin yaa ben dün öğlen 2 den 6ya kadar aynen senin gibi başımı kaldıramadım uyumaktan ilaçlar heralde yan etki yaptı yorgunluk var ama sen daha şanslısın akşama kadar yat arkanda kimse yok benim cimcimem öyleki bazen gözümü hafif açıyorum ya bir bakıyorum yavaş yavaş hareket ediyor bende anlıyorum yaramazlık yapacağını gözümü açıyorum duruyor yerinde ve bana bakıp gülmeye başlıyor hele bir ara dalmışımki ne dalmak bir fırladım yanımda yok destina diye bağırdım ses yok tekrar bağırdım burdayım anne dedi ohh dedim hamileliğimde aynı şeyi yaşıyordum sonra korkuyordum bişey yapıcak diye kaynanama gönderiyordum ama şimdi görümcemin çocuğunu çok kıskandığı için gönderemiyorum ayyy anlayacağın dün felaketti yaa hiç kendime gelemedim...yarın ilaçta son gün allahın izniyle oyyy bitsede gelse artık şu kırmızılar çok sıkışmaya başladım artık daralıyorum ve şişim offfff....
YAMATAKE, ohh değmesinler keyfine yaa ne güzel evde biribnin olması helede hamileyken...ben hamileykende temizliğimi eşim ve görümcemler yapıyorlardı sağolsunlar yemekte kaynanamda yiyordum ohhh ne güzeldi..hadi bakalım senin testlerde sorunsuz çıkacak merak etme allahın izniyle hamişler aklınıza hiç kötü bişey getirmeyinki güzel olsun herşey...
GURBET GÜZELİ, canım ben de 24 günde adet olmuştum bencede kızların dediği gibi normal hem ne güzel çabucakta olmuşsun...hadi bundan sonra kolay gelsin sana
CEZA, nasılsın canım?
SENEMCİĞİM ve nehir ekin hanım nasılsınız?
POLYANNA sen nasılsın canım? en son candasla konuşmuştunuzya benim çok hoşuma gitmiştin ve sen duygulanmıştın bende duygulanmış ve hatta ağlamıştım çok severim senin gibi emektar ve fedakar insanları canım..
evet kızlar diğer hamişler konusunda bende katılıyorum size ama tabiiki onlarda özgürler istedikleri yere yazarlarda kittyciğimin dediği gibi her stresi yaşamıştık keşke mutluluğuda devam ettirseydik neyse tabii kendileri bilir onlar sağlıklı ve mutlu olsunlarda...
LONELİNEES nasılsın canım?
CHNB, sen gideli bugün 2 hafta oldu yakındır gelmeninşallah yolculuğun iyi geçer sağsalim gelirsin de başlarsın çalışmalarına...özledik senide...
canım Allah yardımcın olsun. inşallah bebeğin sana tutunur. seni çok iyi anlıyorum canım. ben de tüp bebek olayını çok araştırmıştım. bizim erkek infertiletisi, duurm vahim. 2 yıldır uğraşıyoruz. eğer kaybbettiğim bebeğime hamile kalmasaydım ben de bu yaz tüp bebekteydim. hatta mustafa baheçeiyle bile görüşmüş, ocakta onda hsiterekoopi oldum ve eşimin değerlerini de gösterdiğimde o da direk tüp bebek dedi tüm doktorlar gibi zaten. muzcizeyle mart ayında hamile kaldım ama lesef mayısta kaybettim. çok sevinmiştik tabi, sonrasında da çok üzüldük. ama en azından bir kere normal hamile kalabildiğimi görüncee en azından bu yaz tüp bebekten vazgeçtik. bir dahaki yaza kadar yine olmazsa o zaman düşünürüz biz de mecburen.arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
doktordan geldim..
bende bayıldım valla :) tesadüfen face de gördüm tanımadığımın birinin resmiydi, bilmiyorum belkide kızıdır :) şnş bizimde böyle tatlı mı talı ve de akıllı en önemliside sağlıklı çocuklarımız olur :)candaşcığım avatar fotona bayıldım çooook tatlı
canım ayağım çok şükür iyileşti sadece dediğim gibi üstüne oturamıyorum dün bilmeden oturdum acı ile zıpladım yerimdenevet vallahi dananın kuyruğu aslında pazar kopacak ateş ölçtüğüm için herşey o gün belli olacak Allah hayırlısını versin inşallah
bende bayıldım valla :) tesadüfen face de gördüm tanımadığımın birinin resmiydi, bilmiyorum belkide kızıdır :) şnş bizimde böyle tatlı mı talı ve de akıllı en önemliside sağlıklı çocuklarımız olur :)
aman canım dikkat et ayağına.Hadi bakalım inş hayırlı haberlerle dönersin pazartesi.Umutla ve duayla bekliyorumBu arada bende halen adet olmadım ama sanırım olmak üzereyim dizlerim halsizleşti.Öncesinde hep halsiz kalıyorumda ben ...
inşallah canım amiiiiin
ah canım sen kendini bilirsin gerçi ama inşallah o ağrılar adet geleceği için değildir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?