Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de sabah erkenden 4. ve son cuma tespihimi okudum bitti hakkımızda hayırlısı olur inşallah candaşcığım
benim kullandığım ovulasyon testi coretest idi. internetten almıştım stick çubuk şeklinde olanlardan fiyatı uygundu 10 tanesi 20TL içinde 2 tane de erken gebelik testi vardı . ama en iyisi hangisi diye sorarsan prediktor kaset tipi onu eczanelerden bulabilir 5 tanesi 55TL gibi yüksek bir fiyatı var :97:

acil cevap lütfennnnn ben adet oldum normalmi sizce
22. gun bebek kaybindan sonra canlar
normal adet belirtilerim var basim agiryor ince ince karnim agriyor dunden bu yana belim agridi
güzelim ben kürtaj sonrası ilk adetimi 20. günde oldum. hatta önce ara kanamadır diye düşündüm ama yok bildiğin adet oldum yani. 2. yi 30. günde oldum. ilkini çok erken olunca dra sordum olabilir normal demişti. kişiden kişiye değişiyodur yani.

allah hakkımızda hayırlısın versin inş en tezinden de dualarımız kabul olsun canım.allah senin duanında kabul etsin inş.

Tamam ben bu markayı söyleyeyim.iyi olanıda söyleyimö tercih onun.eşinde sperm sayısı amış, kendinde de pco varmış.ama doğal yollarla hamile kalmana engel değil demiş.1 kere aşılama yaptırmış tutmamış.eylülde tekrar yaptıracakmış ama 1 ayda da belki olur ümidiyle soruyorum dedi.allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inş en yakın zmanda...bende kk yı önerdim ona :)

aman çok şükür ya , hani bebeği kaybedenler topiğinde deyince korktum bi an.allah sağlık versin ikisinede . Inş kırmızıları görmem bende.hiç belirtim yok bence.göğsüm çok büyüdü demiştim ben incire bağlıyorum çünkü anne sütünü artırıcı etkisi varmış.bekar kızlarda bile bu hormon salgılanıyo ya etkisi incirden yani :) birde hiç akntımın olmadığından bahsettim hep, ilkkez bu ay akıntım oldu dün yoğundu.bugün pek yok ama.bu da incir kürünün etkisi sanırım.bu ay için beklemiyorumda öbür aya hazırlık oldu sanırım :)

maşallah bebeğine, iyidir annesi.korkular normal allahın izniyle güzel olacak.biraz büyüsün ancak oh diyeceksin :) şimdi kaç haftalık oldu meleğimiz ? Bu arada sana hiç sormadım ailelerinize söylediniz mi hamile olduğunu ?

HERKESEE HAYIRLI CUMALARRR BOLL BEBİŞLERRR DİLİYORUMM:)

PİLEOCUĞUM,ahhh hiç sorma o ağlamalar bendede vardı herseye ağlıyodum gülsem bile gözümden yaş geliyordu hoş düzeldimi dersen çokta değil ama şimdi şimdi biraz kendimi tutuyorumm uykuya gelince ilk 10 hafta hat safhadaydı artıkk rahat yatamıyorsun sadece sola yat diyorlar bebiş için sağa bile zor yatırıyorlar uykusuz geceler yavaş yavaş bende başladı o yüzden bugünlerde uykunu depolaa:) eşime nazım çok geçerdi nöbetten gelirdi evei toplardı yemek yapardı bende benle niye ilgilenmiyorsun diye kaprisler az yapmadım umarım 4-5-6 aylara tez sürede sağlıklı gelirsinde atlatırsın herşeyiii

GURBETGÜZELİ,canım çokk takma kafana ama doktora bir sor ama ilk adetler ve ikinciler düzensiz oluyor bak ne güzel senin 22 gün sonra gelmiş benimkiler 40 küsür gün sonra gelmişti şişmiştim resmen 2 ay sonra yavaş yavaş düzene girer korkma,

HELLOCUĞUM,aynen senin dediğin gb ben bu topikteki her arkadaşımın hamiş olmasını istiyorumm bizlerle dertleşsinler bebiş oluncada çünki başka tasalar dertler endişeler,korkular başlıyorrr ben halaa doktora giderken inan hatim indiriyorum resmen insallahhh sağlıklı alalımda bbebişleri ancak ozaman anlayacağız heraldee inan hamişliğin tadını çıkaramıyorumm kesin sizlerde öylesinizdir ama 2.lerde varyaaaa sefamı süreceğimm insallahhh hep birlikteee

TAFFIMM canım benim insallah birlikte öreriz bebişlere bişeylerr bakalımmm hadi az kaldı sana ve CANDAŞIMAA başka sırada varmıydı unuttum onlara gitsin cuma dualarımızzz öpüyorum hepiniziii

günaydın cicilerrrr

ne var ne yok.

gurbetguzeli
valla ben bu konuda sana yardımcı olamayacaım benim kürtaj sonrası regl yüzünden buradaki tüm kızları kasıp kasıp durmuşumdur en son senemcim bana sakin ol demişti :)) miktarına ve kaç gün olacağına göre dr'la konuş derim ben ne söylesek hikaye ama öyle aman aman korkulacak bişi yok. olmuşsun çok şükür.

candaş
günaydın tatlıcım, ay çok sevindim duanı okuduğuna mevlam kabul eylesin, hayır gelmesin kırmızılar, hayırlısıyla gelmeyecek, ovulasyon testi coretest, wondfo, ben kullandım wondfodan iyi sonuç aldım, ama dr bana 300 liralık bir test vardı onu al dedi digital, ben gerek görmedim almadım, ama taf'ın dediği 55 liralık markanında ovulasyn testini kullanıp başarı elde eden var.

canım incir süt yaptığı gibi sağlıklı yumurtalar da yapıyormuş.

taf ayağın nasıl oldu şekerim, duanı mevlam kabul eylesin, pazartesiyi de senin için iple çekeceğim.

pileo canımm uyu uyu demek vucudun buna ihtiyacı var, dr ne zaman gidilecek. daha önce sorduysam unuttum kusura bakma lütfen

Yamateke; Allah doğuma dek hepinize güç kuvvet versin.Milletin derdi değil herşey yolunda olur bizde aman iyi mi bilmem ne mi derken ömür bitiriyoruz.Dün anneme diyorum istemesen imkanın olmasa birsürü çocuğun olur belkide aldırmakla baş edemezsin.İstersin tedavilere gider para pul dökersin uğruna herşeyi yaparsın gelmez.. Neyse ama çok şükür er yada geç olabilme ihtimallerimizin olduğunu biliyoruz.Dediğin gibi bizde inş 2. lerde sefasını süreriz :) bizden sonra cezanın kırmızılarını beklemiyoruz inş.. onunkide 5-6 ağstos gibiydi sanırm.Ramazana bereketli girmek dileğimle :)

Kıtty
, günaydın canım :) söylediğiniz markaları kaydettim, teşekkürler :) allah razı olsun inş kabul olur dualarımız. bende o incir kürünü yumurtlamayı güçlendirsin diye yaptım aslında, ama tabi kist riskide varmış onu da göze aldım.İnş kist yerine bebek getirir de sanki işe yarayacak gibi geldi bana.Zaten bu ay hamie kalmış olursam yeni bi topik açarım herkes incir kürüne koşsun diye :))

Son düzenleme:

inş canım :) valla keşke olsada millete yeni bi umut doğsa :) ya hakikaten banada diyolardı bak zor olabilir korunmayın diye.Bizim sebep ayrılık olunca olamazdı tabi.Amadediğin gibi bilsydim böyle zorlanacağımızı daha önceden başlardım çalışmaya :) gerçi benim için şu zamanlama bile süper zararın neresinden dönersen kardı çünkü 4,5 sene bekleyecektim kesin olarak :) bende diyorum korunmayın arkadaş çocuk sahibi olmak zaten zor :) Parlk fikrin valla süper bencede blog açar blog kardeşliği yapar orada toplaşırız ya ne güzel :) inş o günlere az kaldı gibime geliyo :)

günaydın canlarım....

HELLO, canım benim karnım gittikçe genişliyor bi 7 aylık gibi görünüyorum
yaa geçen arkadaş geldi 6 aylık hamile görmen lazım hiç karın diye bişey yok benimki onun yanında üçüz gibi görünüyor... ilaçta 5. gün şimdilik bişey yok bakalım hayırlısı neyse o olsun ama çabuk gelsin kırmızılar ayaklarım şişmeye başladı artık yarın son gün...

CANDAS, allah kabul etsin duanı bugün heyecanlıyız hem senin hem passiflora için...umarım allah gönlünüze göre verir...canım ben seni ovulasyon testleri konusunda bilgilendiremicem
çünkü hiç kullanmadım bakalım belki bundan sonra...inşallah eşinin arkadaşına bir faydası olur...

TAF, canım senin duanıda allah kabul etsin.. senin heyecanınıda pazartesi yaşıcaz herlade inşallah heyecanlarımız bir dahaki ay tesellisine dönüşmez..

PASSİFLORA, canım sana allah yardım etsin inşallah güzel haberlerle dönersin bize...

PİLEOM, hadi sen hamilesin yaa ben dün öğlen 2 den 6ya kadar aynen senin gibi başımı kaldıramadım uyumaktan ilaçlar heralde yan etki yaptı yorgunluk var ama sen daha şanslısın akşama kadar yat arkanda kimse yok benim cimcimem öyleki bazen gözümü hafif açıyorum ya bir bakıyorum yavaş yavaş hareket ediyor bende anlıyorum yaramazlık yapacağını gözümü açıyorum duruyor yerinde ve bana bakıp gülmeye başlıyor hele bir ara dalmışımki ne dalmak bir fırladım yanımda yok destina diye bağırdım ses yok tekrar bağırdım burdayım anne dedi ohh dedim hamileliğimde aynı şeyi yaşıyordum sonra korkuyordum bişey yapıcak diye kaynanama gönderiyordum ama şimdi görümcemin çocuğunu çok kıskandığı için gönderemiyorum ayyy anlayacağın dün felaketti yaa hiç kendime gelemedim...yarın ilaçta son gün allahın izniyle oyyy bitsede gelse artık şu kırmızılar çok sıkışmaya başladım artık daralıyorum ve şişim offfff....

YAMATAKE, ohh değmesinler keyfine yaa ne güzel evde biribnin olması helede hamileyken...ben hamileykende temizliğimi eşim ve görümcemler yapıyorlardı sağolsunlar yemekte kaynanamda yiyordum ohhh ne güzeldi..hadi bakalım senin testlerde sorunsuz çıkacak merak etme allahın izniyle hamişler aklınıza hiç kötü bişey getirmeyinki güzel olsun herşey...

GURBET GÜZELİ, canım ben de 24 günde adet olmuştum bencede kızların dediği gibi normal hem ne güzel çabucakta olmuşsun...hadi bundan sonra kolay gelsin sana

CEZA, nasılsın canım?

SENEMCİĞİM ve nehir ekin hanım nasılsınız?

POLYANNA sen nasılsın canım
? en son candasla konuşmuştunuzya benim çok hoşuma gitmiştin ve sen duygulanmıştın bende duygulanmış ve hatta ağlamıştım çok severim senin gibi emektar ve fedakar insanları canım..

evet kızlar diğer hamişler konusunda bende katılıyorum size ama tabiiki onlarda özgürler istedikleri yere yazarlarda kittyciğimin dediği gibi her stresi yaşamıştık keşke mutluluğuda devam ettirseydik neyse tabii kendileri bilir onlar sağlıklı ve mutlu olsunlarda...

LONELİNEES nasılsın canım?

CHNB, sen gideli bugün 2 hafta oldu yakındır gelmen
inşallah yolculuğun iyi geçer sağsalim gelirsin de başlarsın çalışmalarına...özledik senide...

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
benim için ettiğiniz dualar sizleride bulsun inşallah..
doktordan geldim..
rahim duvarı 11.3 mm olmuş doktor çok iyi dedi..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısmetse salı günü transferim olacak...
şimdiden heyecan kapladı iştahım kesildi
rabbim sen yüzümüzü güldür tez zamanda inşallah

canmmmmmm süper çok sevindim haydi inşallah

oo cuma candaş pazartesi taf salı günü sen ve haftanın diğer günllerinde ceza veee yamatake dr gitcek test için tabbi destina da var oda bir an önce kırmızı kartı görsün diye dua edicez. ben bile heyecanlanıyorum sen heyecanlanmazmısın, ama çok stres yapma canım. daha önce demştin ya neler yaşayacağını biliyorsun kendi kendini telkin et. öpüyorum.

bende çok mutlu oldum...
inşallah hepimiz tek tek güzel haberler getiricez topiğimize..
çektiğimiz sıkıntıların mükafatını bulucaz allahın izniyle..

canım süperrr :)) allah yardımcın olsun inş herşey çok güzel gide rve hamişim dersin.
O heyecan daim olsun 9 ayda sürsün inş :))) ama iştah kesmek yok hamiş adayı :)
bebeğe lazım sonra yiyemezsen görürsün :)
;Dualar daha bitmedi devam.Bundan sonrada bitmez hamile kalana dek kalalım diye,
kalınca sağlıkı olsun güzel gitsin diye, sonra kolay doğuma sonra sağlıklı ömüre :))
hadi rast gele şeker:))

evet ya biz bile nasıl heyecanlanıyoru ki o mu heyecanlanmasın, keşke topikte patlama yapsak ne güzel olru :)

Son düzenleme:
candaşcığım avatar fotona bayıldım çooook tatlı

günaydın cicilerrrr

ne var ne yok.

taf ayağın nasıl oldu şekerim, duanı mevlam kabul eylesin, pazartesiyi de senin için iple çekeceğim.

canım ayağım çok şükür iyileşti sadece dediğim gibi üstüne oturamıyorum dün bilmeden oturdum acı ile zıpladım yerimden evet vallahi dananın kuyruğu aslında pazar kopacak ateş ölçtüğüm için herşey o gün belli olacak Allah hayırlısını versin inşallah

ayy canım çok heyecanlı yaaa allah sabır ve kolaylık versin inşallah stres yok tamam mı herşey güzel olacak hayırlısıyla

sağol canım çok şükür iyiyim. ttailden döndüğümdeb beri çalışmalara devam. ben hep 12. günümde yumurtlardım. o nedenle 11de başlardım çalışmaya bu ay da öyle yaptık. yalnız bir tuhaflık vardı, ovülasyon testim koyulaşmadı bir türlü. yanındaki çizgi çok silikdi. 11,12,13,14 böyle devam etti hep. 14. gün biraz daha koyuydu. ve hayatımda ilk defa 15.gün kopkoyu gördüm. dayanamadım bugün bir daha yaptım , aynı saatlerde aynı markayla yapıyorum hep. almak isteyenlere duyurulur.one step marka. gebelik testi de çok güvenilir ve erken sonuç veriyor. ve bugün yani 16. gün dünkünden daha koyu çıktı. sanırım kürtajdan sonra benim bünye sapıttı.
velhasıl kaç gündür yorulduk artık ya. eşime diyorum bak bugün son, yarın dinlencez.bir de zaten sperm sayımız az, her gün ilişkiyle iyice az oldu , hiç birikemedi. ama napalım. bu ay olmazsa bir daha ki aya tecrübe oldu bana. bir de beni aldatan akıntı oldu. bugünlerde hep akıntım oldu. acaba tatilde denize girdim, enfeksiyon mu kaptım ne. o yüzden anlayamadım. testleri de malum yaz olduğu için 4 saat bekleyemeden yaptım her seferinde, 2-2.5 saat idrar tutttum en fazla ve su içmeden de duramadım. ondan koyu çıkmıyor zannettim ilk günler. ne bileyim 2 senedir bu işle uğraşıyorum. ara ara hep yaparım ovülasyon testi, hep de 12. gün çıkar. hamile kaldığım ay da o şekilde olmuştu. ondan şaşırdık bu ay.kısmet artık ne yapalım. olursa olur, olmazsa umutlar bi dahaki aya.
chnb yi ben de bekliyorum. özledik ya.
canım Allah yardımcın olsun. inşallah bebeğin sana tutunur. seni çok iyi anlıyorum canım. ben de tüp bebek olayını çok araştırmıştım. bizim erkek infertiletisi, duurm vahim. 2 yıldır uğraşıyoruz. eğer kaybbettiğim bebeğime hamile kalmasaydım ben de bu yaz tüp bebekteydim. hatta mustafa baheçeiyle bile görüşmüş, ocakta onda hsiterekoopi oldum ve eşimin değerlerini de gösterdiğimde o da direk tüp bebek dedi tüm doktorlar gibi zaten. muzcizeyle mart ayında hamile kaldım ama lesef mayısta kaybettim. çok sevinmiştik tabi, sonrasında da çok üzüldük. ama en azından bir kere normal hamile kalabildiğimi görüncee en azından bu yaz tüp bebekten vazgeçtik. bir dahaki yaza kadar yine olmazsa o zaman düşünürüz biz de mecburen.
inşallah senin de bu denemende tutar bebişin.

Son düzenleme:
candaşcığım avatar fotona bayıldım çooook tatlı
bende bayıldım valla :) tesadüfen face de gördüm tanımadığımın birinin resmiydi, bilmiyorum belkide kızıdır :) şnş bizimde böyle tatlı mı talı ve de akıllı en önemliside sağlıklı çocuklarımız olur :)

aman canım dikkat et ayağına.Hadi bakalım inş hayırlı haberlerle dönersin pazartesi.Umutla ve duayla bekliyorumBu arada bende halen adet olmadım ama sanırım olmak üzereyim dizlerim halsizleşti.Öncesinde hep halsiz kalıyorumda ben ...

Destinacım
; allah razı olsun.İnş dualar hepimizn adına kabul olsun :)

Son düzenleme:

inşallah canım amiiiiin

ah canım sen kendini bilirsin gerçi ama inşallah o ağrılar adet geleceği için değildir:26:

inşallah canım amiiiiin

ah canım sen kendini bilirsin gerçi ama inşallah o ağrılar adet geleceği için değildir:26:

İnş canım ya inş adet için değildir.Hayır bu hamilelikte o kadar hassas ki adetle birebir belirtiler veriyor.Yinede ben kendimi kötüye alıştırayımda iyi bir haber olursa sevinirim zaten :) hayalkırıklığındansa beklenmedik bi sevinç süper olur :))

lonelines;
canım inş bu seferde meleğin kendiliğinden gelir ya.Çok bekletmez inş sizi.Sende çok güzel bi mucize yaşamışsın rabbim tekrarını sağlıcakla nasip etsin ...

Ben bu arada biraz daha hamile kalamazsam aşılama yaptırmaya karar verdim tabiki sevgili kocacımın bundan haberi yok :) gerçi benim sağım solum belli olmaz anınında da vazgeçebilriim tabiki :) bi arkadaşla konuştukta, çokta pahalı değiilmiş zaten ben bayağı uçuk fiyatlar diye düşünmüştüm.Bu beni aşmazmış yani :) zaten ikiz i,stiyodum dr cuğumada derim ki çek bi ikiz dr abi :)) alalhım ya yine sapıttım ben :) benim aklımın bi köşesinde aşılamayla hamişlik ihtimalim vardı hep, sanırım gidişatım o yönde :) eskiden aklıma takmış yer etmişim, sonrada göbişe koydurunca rahat etcem sanırsam :) tabi millette bi şok, ilki korunmalı, ikincisi aşılama :)) haahhaahhaaa :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…