Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyy valla böyle mutlu haberlerii verince biz hamişlerrr çok duygusalız ağlayarak okuyoruzz hadi inşallahh allahım salı günü dünyanın en tatlı bebişini veya bebişlerini senin rahmine tutursunkii hiççç bir daha annesini bırakmasın....salııı tüm kalbimle seninleyimmm

DESTİNACIM, valla aynen aile olunca pek düşünmüyorsun işi mişi ohh eve gidiyorum herşey hazırr allah yakınlarımıza can sağlığı versin ,dediğin gb evde minik bir artist olunca sana öğleden sonra uykularr yokk napcan aklın onda kalıyor valla kızlar cimcime seni uyutur kendileri uyumaz bakalım bizimki nasıl olcak:)....

bu aradaa yaa nasıl hayırlı bir haftaya giriyoruz yarabbimm herkesee bu mübarek ramazanın ilk haftasıı gönlünden geçennn bütün istek ve arzularııı nolurrrrsunnn verrr ,içimizi temiz tutalımm rahat olalım herkesin hakkındaki hayırlı seyler zaten olcakk öyle hissediyorumm
TAFım diikkat et kendine aman ayagının üstüne basim bir daha deme koru zorlama bırak işleri hatta abart biraz daha eşin yapsınnn herşeyii:)alıştırma yap hamişliğeeee eee pazartesi hamiş haberini alcaz ya senden:)

CANDAŞIMM,aahhh ahhh herşeye çare var sen sakın merak etme sana allahh hatta üçüz vercek bak görr kii senn hiçbişey olmadan ikiz gebelik yasadınn gerisi yoldaa senin ikiz veya üçüzlerin olcak diye allah tek tek vermeyim az daha sabretsin diyorrrr...

:)) nasip .. sabırsız kullardan olunca böyle oluyo demek ki :)

candaşım çok saol..
biliyorum dualar hiç bitmeyecek..
kulun kula ettiği dua daha makbul olurmuş..
birbirimizin dualarıyla bu kez sağlıkla gelecek meleklerimiz inşallah...

ayy canım çok heyecanlı yaaa allah sabır ve kolaylık versin inşallah stres yok tamam mı herşey güzel olacak hayırlısıyla

saol tafcım....
sabırla sukunetle geçiricem bu dönemi inşallah..
bu kez daha rahatım kafam rahat vucudum rahat..
inşallah sonucumda güzel oldumu...
ondan sonra benden rahatı olmaz

amin canım inşalah..
bu defa rabbim kucağıma almayı nasip eder hayırlısıyla...
ben 6 yıldan beri hiç hamile kalamadım..
sebepsiz denilen gruptayız herşey normal gözüküyor ama gebelik elde edilemiyor...
tabi hayatta herşeyin bir vakti saati olduğunu nedense hep unutuyoruz...
inşallah benim meleğime kavuşma zamanımda artık gelmiştir...
senin içinde hayırlısı olsun canım..
bak en azından hamile kalmışsın yaşın müsaitse bencede çok acele etme tüp bebek için...
inşallah benim düştüğüm yollara düşmeden kendiliğinden gelir meleğin..

saol canım benim...
inşallah rabbim bu defa meleğimi bana bağışlar..
seninde hamlelik sürecin sağlıkla geçer ve bebeğini kollarına alırsın..
duaların içinde binlerce teşekkürler....

günaydın herkese :) benden kırmız kart :)) pazar günü güzel bir haberle başlangıç yaparız inş ....

günaydın herkese :) benden kırmız kart :)) pazar günü güzel bir haberle başlangıç yaparız inş ....

günaydın canım....
hakkında hayırlısı yeni çalışma dönemin hayırlı olsun şimdiden..
insanlar özelliklede biz kadınlar gerçekten çok garip varlıklarız...
allah insanlara öyle güzel duygular bahşetmişki..
bazen düşündükçe işin içinden çıkamıyorum...
başımaza gelen umutsuzluk karşısında o an sanki herşey bitmiş gibi geliyor..
ama gelen olumsuzluğun şiddetine göre bazen dakikalar sonra silkelenip geleceğe tekrar umutla bakıyoruz...
vakti geldiğinde hepimiz anne olucaz şayetki kaderimizde varsa..
inşallah yazılmıştır bizimde kaderimize...
yazılmadıysada allahın takdiri...

ben cevabı yazana kadar kırmızıyı görmüşsün bile. şimdi okudum. hayırlısı güzelim. demek ki vakti değildi daha. incir bu ay başka yerlere iyi yaramış. büyük göğüs iyidir iyidr:) canım korkular devam ama aklıma getirmemeye çlışıyorum. 8. haftamızı bitirdik. hayırlısı bakalım. bu kez 3 aylık olana kadar kimseye söylemiyecem diyodum ama olmadı dayanamadım. eşim ve sizler dışında annem,ablam, teyzelerim bi de kayınvalidem biliyo..ne çok kişiye söylemişim ya:) eşimin tarafından kimseye söylemedik ama. dün akşam kayınvalidem 3-4 ay dolana kadar kimseye söyleme kızım dedi. aa anne nasıl saklıyayım o kadar diyorum. e karın ancak belli olur diyo. orası tamamda benim dil durur mu o kadar dedim gülüyo..

günaydın cicilerrrr

ne var ne yok.

pileo canımm uyu uyu demek vucudun buna ihtiyacı var, dr ne zaman gidilecek. daha önce sorduysam unuttum kusura bakma lütfen
ihtiyacı fazla aştık ama biz :)) canım ağustosun 15 ne randevu. arada kaçamak yapmazsam tabi ben :)) sormuşsan ve ben cevap yazmışsam da inananki ben de hatırlamıyorum. unutkanlık bende bayağı var bu aralar:))

hadi gözün aydın herşey çok güzel olacak Allahın izniyle. heyecan olmaz mı hiç tabi olur da sen yinede yemene içmene dikkat et. vücut direnci düşmesin. bol bol vitamin. sırayla tüm güzel haberlerini alacaz inşallah....

Son düzenleme:

candaşım hayırlısı güzelim, kısmet. en azından düzenli regl oluyorsun. şu kırmızı kartları hiç sevmiyorum ama onu biliyorum.

ne kadar güzel şeyler yazmışsn canım ya..
Allh nasip edese ne ala.. Etmezsede Allah güç kuvvet versin ozaman...
aayy derken ağlayacaktım resmen. o ihtimali düşünmek bile felaket...
Ne diyelim allah yardımcımız olsun cümleten.Gün doğmadan nelr doğar ....

vakti dolmamaış demekki inş bi vakti vardır da dolar.Bu işler pamuk ipliğinde ne de olsa... Şans ast gelirse gelir. Ama büyük göğüs iyidir :) zaten büyümenin bebekten değil incirden olmadığını düşünerek doğru tahminde bulunmş oldum :)

genelde paylaşılması gereken insanlarla paylaşmışsın ama :) tabi onlarda paylaşması gereknlerle paylaşmazlarsa dağılmamış gizli kalmış olur ya bakacağız değil mi :) k.validenle konuşmalarınızvalla çok doğru olmuş, dil dursa iyi :) bende biraz evvel yengeme diyoum elimden gelse k.valideme hiç söylemem karnımın şişliğiyle belli olsunda anlasın diye ama dilime sahip çıkamam ki dedim :) inş eğer olursa 13 hafta sıkacam dişimi :) birde k.validem der mi demez de onun etafındakiler eğer 2. de düşk olursa gelin çocuk tutamıyo sağlıksız diyebilirler.Allah o günlerden esirgesinde hepimizi ....

Son düzenleme:

candaşım hayırlısı güzelim, kısmet. en azından düzenli regl oluyorsun. şu kırmızı kartları hiç sevmiyorum ama onu biliyorum.

hayırlısı canım ya zaten hayırsızıda olsa elimden bişey gelemez.Allah isterse ol derse olur, yoksa ne yaparsam yapayım nafile .... evet en azından düzenli regl olabiliyorum ve umarım ki bu düzende bebek oluşumuna dair herşeyin yolunda olduğunu gösterir.kırmızıyı çok severdim ki tabi hala seviyorumda seviyorum derken şöyle şeytanla beraber dirgeni aklıma geliyo :) daha sabah kuzenime kırmızının hastasıyım dedim derken hadi ordan altta kırmızı var bunu niye sevmiyosun diye :)

Son düzenleme:
pileo;

canım aslında kayınvaliden çok düşünceli davranmış sende hakkını vermişsin zaten. benim akrabam çocuk doğduktan 3 -4 gün sonra söyledi ama şu var teyzelerimizin hepsi bozuldu birde bayramda teyzelere annanemlere gelmiş sormuş millet kilo mu aldın diye evet demiş, bizim aile yalanı hiç sevmez samimi olmayanı şak diye yakalar :) geçen teyzler vardı işte annanemde toplanmışlardı şiştin mi sen dediler yok bebek ama göbek daha çok :) dedim diyorlar aynı bizim deli kız. ben at nalı göndermiştim ya ona da alınmış, :))) herkes bir olmaz sen de içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Allah göstermesin kötü olduktan sonra millete nasıl car car laf yetiştirdik mevlam başa vermeye yine çekeriz (allah korusun hepimizi)

candaş

korktuğunu tahmin edebiliyorum herkesin aklına gelmişti hatırlasana ilk başlarda hepimiz aynı şeyleri söylüyorduk allah korusun ya bir daha anne olmazsak ya bir daha çocuğumuz olmazsa,olacak inşallah ama vakti var da ahh ahha sabır işte, mevlam kolaylıklar versin bizlere, tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah

destina

var mı gelen giden zaten daha erken haptan sonra en geç 7 gün diyor.

Günaydın arkadaşlr iyi pazarlar hepinize..

Candaşcım kırmızı kartı görmüşsün inşallah bundan sonra gelmez o kırmızıların,

Tafcım inşallah senden güzel haber gelir.. Mübarek ramazanın başlangıcına bebişin seninledir inşallah.

Pileocum sen nasılsın canım? nasıl gidiyor, diğer topiğe uğramıyorsun

Bende sıcaklardan dertliyim( ayaklarım feci yanıyor.. 1-2 gündür uyku halim azalmaya başladı. Çok şükür Allah'ıma bulantı kusma yok arada karnım ağrıyor, hafiften içim kaynıyor o kadar.. birde daha şimdiden çok fena şiştim.. 2 aylık olduk henüz ama karnım 4-5 aylık gebe gibi duruyor.. Akşam dışarı çıktığımda göbeğimi saklayacam diye kendimi kasıyorum Birde 13 ağustos kızımın doğum günü. 10 haftayı doldurmuş olacağım Allah'ın izniyle. Ailelerimize de o gün söyliycez inşallah.

günaydın canım sanada iyi pazarlar,

bende çok şiştim herkes dalga geçiyordu dr gittiğimde bebek 3mm dedi ben dedim bebek buysa bu göbek ne, şiştiğime karar verdik.
gerçi senin kızın varmış tecrübelisindir ama ben su tutmuşum, 3 litre su içtim, ekmeği azalttım tuzu kestim, hareket ettim bol bol ve ayaklarımı uzattım sallandırmadım şişim indi hatırlarsan kızlara diyordum hiçbir kıyafetime sığamıyorum diye ki o zaman lar 8 haftalıktık. şimdi kot eteklerime girebliyorum.

pileo iyi 15 temmuzda dr kontorlü var uyku hali varmış :)

kızının doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı şanslı yılları olsun

herkese hayırlı pazarlarr,
valla polyannacığım ve hellocum bende başlarda çok hızlı kilo alanlardan oldum mağlum şu hormon hapları şişirdikçe şişirdi birde(progestan) birde 15 gün yattık kalkmadan neyse allahtan şimdi bugünden itibaren 5. ayıma girdim 17 haftalık oluyoruz şimdi şimdi diet yapıyorum dietisyene gittim dengeli ve düzenli besleniyorum kiloları böylece kontrole alıyorum göbek çıktı artık dısardan bakan hamilemisin diyor:) yaa sizdede yanmalar hat safhadamı gece olunca ayaklarımın altı alev içinde ve artık uyutmuyor sizlerde nasılll??

Çooook teşekkür ederim kitycim, inşallah ilerde senin bebişinin de doğum günlerini görmek nasip olur.
ben kızımda böyle olmamıştım, ilk aylarım kışa gelmişti ondan sanırım.. şişlik filan hiçbişey yoktu o zaman. Birde çalışıyordum yürüyüş vardı.. ama şimdi evdeyim ve ilk zamanlarım sıcaklara denk geldi. bende şuan aynı sen gibi oldum demekki.. 8 haftalığım ve kot pantolonuma sığamıyorum ((

Canım bende de yanma çok fazla.. gece yatağa girmeden önce bacaklarımı soğuk suya sokuyorum ama anında kuruyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…