arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
benim için ettiğiniz dualar sizleride bulsun inşallah..
doktordan geldim..
rahim duvarı 11.3 mm olmuş doktor çok iyi dedi..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısmetse salı günü transferim olacak...
şimdiden heyecan kapladı iştahım kesildi
rabbim sen yüzümüzü güldür tez zamanda inşallah
DESTİNACIM, valla aynen aile olunca pek düşünmüyorsun işi mişi ohh eve gidiyorum herşey hazırr allah yakınlarımıza can sağlığı versin ,dediğin gb evde minik bir artist olunca sana öğleden sonra uykularr yokk napcan aklın onda kalıyor valla kızlar cimcime seni uyutur kendileri uyumaz bakalım bizimki nasıl olcak:)....
bu aradaa yaa nasıl hayırlı bir haftaya giriyoruz yarabbimm herkesee bu mübarek ramazanın ilk haftasıı gönlünden geçennn bütün istek ve arzularııı nolurrrrsunnn verrr ,içimizi temiz tutalımm rahat olalım herkesin hakkındaki hayırlı seyler zaten olcakk öyle hissediyorumm
TAFım diikkat et kendine aman ayagının üstüne basim bir daha deme koru zorlama bırak işleri hatta abart biraz daha eşin yapsınnn herşeyii:)alıştırma yap hamişliğeeee eee pazartesi hamiş haberini alcaz ya senden:)
CANDAŞIMM,aahhh ahhh herşeye çare var sen sakın merak etme sana allahh hatta üçüz vercek bak görr kii senn hiçbişey olmadan ikiz gebelik yasadınn gerisi yoldaa senin ikiz veya üçüzlerin olcak diye allah tek tek vermeyim az daha sabretsin diyorrrr...
canım süperrr :)) allah yardımcın olsun inş herşey çok güzel gide rve hamişim dersin.
O heyecan daim olsun 9 ayda sürsün inş :))) ama iştah kesmek yok hamiş adayı :)
bebeğe lazım sonra yiyemezsen görürsün :)
;Dualar daha bitmedi devam.Bundan sonrada bitmez hamile kalana dek kalalım diye,
kalınca sağlıkı olsun güzel gitsin diye, sonra kolay doğuma sonra sağlıklı ömüre :))
hadi rast gele şeker:))
evet ya biz bile nasıl heyecanlanıyoru ki o mu heyecanlanmasın, keşke topikte patlama yapsak ne güzel olru :)
ayy canım çok heyecanlı yaaa allah sabır ve kolaylık versin inşallah stres yok tamam mı herşey güzel olacak hayırlısıyla
sağol canım çok şükür iyiyim. ttailden döndüğümdeb beri çalışmalara devam. ben hep 12. günümde yumurtlardım. o nedenle 11de başlardım çalışmaya bu ay da öyle yaptık. yalnız bir tuhaflık vardı, ovülasyon testim koyulaşmadı bir türlü. yanındaki çizgi çok silikdi. 11,12,13,14 böyle devam etti hep. 14. gün biraz daha koyuydu. ve hayatımda ilk defa 15.gün kopkoyu gördüm. dayanamadım bugün bir daha yaptım , aynı saatlerde aynı markayla yapıyorum hep. almak isteyenlere duyurulur.one step marka. gebelik testi de çok güvenilir ve erken sonuç veriyor. ve bugün yani 16. gün dünkünden daha koyu çıktı. sanırım kürtajdan sonra benim bünye sapıttı.
velhasıl kaç gündür yorulduk artık ya. eşime diyorum bak bugün son, yarın dinlencez.bir de zaten sperm sayımız az, her gün ilişkiyle iyice az oldu , hiç birikemedi. ama napalım. bu ay olmazsa bir daha ki aya tecrübe oldu bana. bir de beni aldatan akıntı oldu. bugünlerde hep akıntım oldu. acaba tatilde denize girdim, enfeksiyon mu kaptım ne. o yüzden anlayamadım. testleri de malum yaz olduğu için 4 saat bekleyemeden yaptım her seferinde, 2-2.5 saat idrar tutttum en fazla ve su içmeden de duramadım. ondan koyu çıkmıyor zannettim ilk günler. ne bileyim 2 senedir bu işle uğraşıyorum. ara ara hep yaparım ovülasyon testi, hep de 12. gün çıkar. hamile kaldığım ay da o şekilde olmuştu. ondan şaşırdık bu ay.kısmet artık ne yapalım. olursa olur, olmazsa umutlar bi dahaki aya.
chnb yi ben de bekliyorum. özledik ya.
canım Allah yardımcın olsun. inşallah bebeğin sana tutunur. seni çok iyi anlıyorum canım. ben de tüp bebek olayını çok araştırmıştım. bizim erkek infertiletisi, duurm vahim. 2 yıldır uğraşıyoruz. eğer kaybbettiğim bebeğime hamile kalmasaydım ben de bu yaz tüp bebekteydim. hatta mustafa baheçeiyle bile görüşmüş, ocakta onda hsiterekoopi oldum ve eşimin değerlerini de gösterdiğimde o da direk tüp bebek dedi tüm doktorlar gibi zaten. muzcizeyle mart ayında hamile kaldım ama lesef mayısta kaybettim. çok sevinmiştik tabi, sonrasında da çok üzüldük. ama en azından bir kere normal hamile kalabildiğimi görüncee en azından bu yaz tüp bebekten vazgeçtik. bir dahaki yaza kadar yine olmazsa o zaman düşünürüz biz de mecburen.
inşallah senin de bu denemende tutar bebişin.
ayyyy valla böyle mutlu haberlerii verince biz hamişlerrr çok duygusalız ağlayarak okuyoruzz hadi inşallahh allahım salı günü dünyanın en tatlı bebişini veya bebişlerini senin rahmine tutursunkii hiççç bir daha annesini bırakmasın....salııı tüm kalbimle seninleyimmm
günaydın herkese :) benden kırmız kart :)) pazar günü güzel bir haberle başlangıç yaparız inş ....
ben cevabı yazana kadar kırmızıyı görmüşsün bile. şimdi okudum. hayırlısı güzelim. demek ki vakti değildi daha. incir bu ay başka yerlere iyi yaramış. büyük göğüs iyidir iyidr:) canım korkular devam ama aklıma getirmemeye çlışıyorum. 8. haftamızı bitirdik. hayırlısı bakalım. bu kez 3 aylık olana kadar kimseye söylemiyecem diyodum ama olmadı dayanamadım.aman çok şükür ya , hani bebeği kaybedenler topiğinde deyince korktum bi an.allah sağlık versin ikisinede . Inş kırmızıları görmem bende.hiç belirtim yok bence.göğsüm çok büyüdü demiştim ben incire bağlıyorum çünkü anne sütünü artırıcı etkisi varmış.bekar kızlarda bile bu hormon salgılanıyo ya etkisi incirden yani :) birde hiç akntımın olmadığından bahsettim hep, ilkkez bu ay akıntım oldu dün yoğundu.bugün pek yok ama.bu da incir kürünün etkisi sanırım.bu ay için beklemiyorumda öbür aya hazırlık oldu sanırım :)
maşallah bebeğine, iyidir annesi.korkular normal allahın izniyle güzel olacak.biraz büyüsün ancak oh diyeceksin :) şimdi kaç haftalık oldu meleğimiz ? Bu arada sana hiç sormadım ailelerinize söylediniz mi hamile olduğunu ?
ihtiyacı fazla aştık ama biz :)) canım ağustosun 15 ne randevu. arada kaçamak yapmazsam tabi ben :)) sormuşsan ve ben cevap yazmışsam da inananki ben de hatırlamıyorum. unutkanlık bende bayağı var bu aralar:))günaydın cicilerrrr
ne var ne yok.
pileo canımm uyu uyu demek vucudun buna ihtiyacı var, dr ne zaman gidilecek. daha önce sorduysam unuttum kusura bakma lütfen
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
benim için ettiğiniz dualar sizleride bulsun inşallah..
doktordan geldim..
rahim duvarı 11.3 mm olmuş doktor çok iyi dedi..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısmetse salı günü transferim olacak...
şimdiden heyecan kapladı iştahım kesildi
rabbim sen yüzümüzü güldür tez zamanda inşallah
günaydın herkese :) benden kırmız kart :)) pazar günü güzel bir haberle başlangıç yaparız inş ....
canım bizde söyleyemecektik ama eşim sağolsun herkese yaydı, bende kötü bir şey olursa allah korusun tüm telfonlara sen cevap veririsin dedim.
yine çok değil canım, biz arkadaşlara tatil yapacaktık onlara söyledik ilk mecburen daha kalbi bile atmamıştı hatta telefonla konuştuğum kızlar hayırlı olsunu ağzının ucuyla dediler tatil yattı dediler. insanlar tuhaf.
15 ağustos evet sormuştum canı benden 2 gün sonra.
ne kadar güzel şeyler yazmışsn canım ya..günaydın canım....
hakkında hayırlısı yeni çalışma dönemin hayırlı olsun şimdiden..
insanlar özelliklede biz kadınlar gerçekten çok garip varlıklarız...
allah insanlara öyle güzel duygular bahşetmişki..
bazen düşündükçe işin içinden çıkamıyorum...
başımaza gelen umutsuzluk karşısında o an sanki herşey bitmiş gibi geliyor..
ama gelen olumsuzluğun şiddetine göre bazen dakikalar sonra silkelenip geleceğe tekrar umutla bakıyoruz...
vakti geldiğinde hepimiz anne olucaz şayetki kaderimizde varsa..
inşallah yazılmıştır bizimde kaderimize...
yazılmadıysada allahın takdiri...
vakti dolmamaış demekki inş bi vakti vardır da dolar.Bu işler pamuk ipliğinde ne de olsa... Şans ast gelirse gelir. Ama büyük göğüs iyidir :) zaten büyümenin bebekten değil incirden olmadığını düşünerek doğru tahminde bulunmş oldum :)ben cevabı yazana kadar kırmızıyı görmüşsün bile. şimdi okudum. hayırlısı güzelim. demek ki vakti değildi daha. incir bu ay başka yerlere iyi yaramış. büyük göğüs iyidir iyidr:) canım korkular devam ama aklıma getirmemeye çlışıyorum. 8. haftamızı bitirdik. hayırlısı bakalım. bu kez 3 aylık olana kadar kimseye söylemiyecem diyodum ama olmadı dayanamadım.eşim ve sizler dışında annem,ablam, teyzelerim bi de kayınvalidem biliyo..ne çok kişiye söylemişim ya:) eşimin tarafından kimseye söylemedik ama. dün akşam kayınvalidem 3-4 ay dolana kadar kimseye söyleme kızım dedi. aa anne nasıl saklıyayım o kadar diyorum. e karın ancak belli olur diyo. orası tamamda benim dil durur mu o kadar dedim gülüyo..
.
candaşım hayırlısı güzelim, kısmet. en azından düzenli regl oluyorsun. şu kırmızı kartları hiç sevmiyorum ama onu biliyorum.
günaydın canlarım....
PİLEOM, hadi sen hamilesin yaa ben dün öğlen 2 den 6ya kadar aynen senin gibi başımı kaldıramadım uyumaktan ilaçlar heralde yan etki yaptı yorgunluk var ama sen daha şanslısın akşama kadar yat arkanda kimse yok benim cimcimem öyleki bazen gözümü hafif açıyorum ya bir bakıyorum yavaş yavaş hareket ediyor bende anlıyorum yaramazlık yapacağını gözümü açıyorum duruyor yerinde ve bana bakıp gülmeye başlıyor hele bir ara dalmışımki ne dalmak bir fırladım yanımda yok destina diye bağırdım ses yok tekrar bağırdım burdayım anne dedi ohh dedim hamileliğimde aynı şeyi yaşıyordum sonra korkuyordum bişey yapıcak diye kaynanama gönderiyordum ama şimdi görümcemin çocuğunu çok kıskandığı için gönderemiyorum ayyy anlayacağın dün felaketti yaa hiç kendime gelemedim...yarın ilaçta son gün allahın izniyle oyyy bitsede gelse artık şu kırmızılar çok sıkışmaya başladım artık daralıyorum ve şişim offfff....
yerim senin cimcimeni. onlar ne numaracıdır var ya. enerjileri hiç bitmez. anneyide 5 dak dinlendirmez:)) aslına bakarsan uyku halim benim beliritileirmden biri. zaten bi göğüslerimin büyümesi ve ağrımasından bi de uyku halimden anlıyorum ki ben hamileyim. başka bi belirtim yok hala. aşerme bulantı kusma hiçbiri yok. dr şanslısın dedi ama ben arada bulantı dürtsün istiyodum.hani bileyim ki bişeyler yolunda. napalım bizde göğüslere odaklanıyoruz. sabah gözümü açaraçmaz onlara bakıyorum. başka türlü anlamıyorum
senin şişkinliği tahmin edebiliyorum. hele şu sıcaklar da adamı iyice geriyodur. destina ya bakarsın ilaç kullanırken hamile kalırsınkırmızları beklerken bebiş gelir. peşimi bırakmamış olursun. nasılsa bi yan etkisi yokmuş ilacın. çalışmalara devam et ara verme hiç hadi bakalım şifa getrisin sana. kistleri söküp yerini bebişe bıraksın
canım bizde söyleyemecektik ama eşim sağolsun herkese yaydı, bende kötü bir şey olursa allah korusun tüm telfonlara sen cevap veririsin dedim.
yine çok değil canım, biz arkadaşlara tatil yapacaktık onlara söyledik ilk mecburen daha kalbi bile atmamıştı hatta telefonla konuştuğum kızlar hayırlı olsunu ağzının ucuyla dediler tatil yattı dediler. insanlar tuhaf.
15 ağustos evet sormuştum canı benden 2 gün sonra.
oooo Allah korusun 2. lerde düşük olursa aynen değin gibi millet cırcır konuşur durur. kendi acımız yetmiyomuş gibi bide ona laf anlat diğerine anlat. aslında dayanabilsem 9 ay saklayıp doğurdum diye karşılarına çıkmak. kitynin bi tanıdğı öyle yapmıştı ya. o bile saklayabildide biz şu halimizle saklayamıyoz var ya. her nekadar içimde korkularım olsa da bi yanım sevinmek ilan etmek istiyo ama yarımyamalak bi ilan. bişeler yinede frenliyo.Allah korusun yine aynı şey olursa kimseden geçmiş olsun ya da kaybettiğini bilmeyenlerden aa hani karnın hiç çıkmamış diye sormaları. cevap olarak biz bebeğimizi kaybettik demek...ufff herşeyi yeni baştan anlatmak. en iyisi saklamak ya. kayınvalidem haklı sanırım 3-4 ay söyleme demekte.zaten annemde kayınvalidemde bu kez ilki gibi sevinmedi. hayırlısı dediler. tedbirli olmak adına sanırım. ama hiç bozulmadım bu duruma. çünkü eşim ve bende kaptırmamaya çalışıyoruz bu kez...
Günaydın arkadaşlr iyi pazarlar hepinize..
Candaşcım kırmızı kartı görmüşsüninşallah bundan sonra gelmez o kırmızıların,
Tafcım inşallah senden güzel haber gelir.. Mübarek ramazanın başlangıcına bebişin seninledir inşallah.
Pileocum sen nasılsın canım? nasıl gidiyor, diğer topiğe uğramıyorsun
Bende sıcaklardan dertliyim( ayaklarım feci yanıyor.. 1-2 gündür uyku halim azalmaya başladı. Çok şükür Allah'ıma bulantı kusma yok arada karnım ağrıyor, hafiften içim kaynıyor o kadar.. birde daha şimdiden çok fena şiştim.. 2 aylık olduk henüz ama karnım 4-5 aylık gebe gibi duruyor.. Akşam dışarı çıktığımda göbeğimi saklayacam diye kendimi kasıyorum Birde 13 ağustos kızımın doğum günü. 10 haftayı doldurmuş olacağım Allah'ın izniyle. Ailelerimize de o gün söyliycez inşallah.
Çooook teşekkür ederim kitycim, inşallah ilerde senin bebişinin de doğum günlerini görmek nasip olur.günaydın canım sanada iyi pazarlar,
bende çok şiştim herkes dalga geçiyordu dr gittiğimde bebek 3mm dedi ben dedim bebek buysa bu göbek ne, şiştiğime karar verdik.
gerçi senin kızın varmıştecrübelisindir ama ben su tutmuşum, 3 litre su içtim, ekmeği azalttım tuzu kestim, hareket ettim bol bol ve ayaklarımı uzattım sallandırmadım şişim indi hatırlarsan kızlara diyordum hiçbir kıyafetime sığamıyorum diye ki o zaman lar 8 haftalıktık. şimdi kot eteklerime girebliyorum.
pileo iyi 15 temmuzda dr kontorlü var uyku hali varmış :)
kızının doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı şanslı yılları olsun
Canım bende de yanma çok fazla.. gece yatağa girmeden önce bacaklarımı soğuk suya sokuyorum ama anında kuruyorherkese hayırlı pazarlarr,
valla polyannacığım ve hellocum bende başlarda çok hızlı kilo alanlardan oldum mağlum şu hormon hapları şişirdikçe şişirdi birde(progestan) birde 15 gün yattık kalkmadan neyse allahtan şimdi bugünden itibaren 5. ayıma girdim 17 haftalık oluyoruz şimdi şimdi diet yapıyorum dietisyene gittim dengeli ve düzenli besleniyorum kiloları böylece kontrole alıyorum göbek çıktı artık dısardan bakan hamilemisin diyor:) yaa sizdede yanmalar hat safhadamı gece olunca ayaklarımın altı alev içinde ve artık uyutmuyor sizlerde nasılll??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?