- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.281
herkese hayırlı pazarlarr,
valla polyannacığım ve hellocum bende başlarda çok hızlı kilo alanlardan oldum mağlum şu hormon hapları şişirdikçe şişirdi birde(progestan) birde 15 gün yattık kalkmadan neyse allahtan şimdi bugünden itibaren 5. ayıma girdim 17 haftalık oluyoruz şimdi şimdi diet yapıyorum dietisyene gittim dengeli ve düzenli besleniyorum kiloları böylece kontrole alıyorum göbek çıktı artık dısardan bakan hamilemisin diyor:) yaa sizdede yanmalar hat safhadamı gece olunca ayaklarımın altı alev içinde ve artık uyutmuyor sizlerde nasılll??
Çooook teşekkür ederim kitycim, inşallah ilerde senin bebişinin de doğum günlerini görmek nasip olur.
ben kızımda böyle olmamıştım, ilk aylarım kışa gelmişti ondan sanırım.. şişlik filan hiçbişey yoktu o zaman. Birde çalışıyordum yürüyüş vardı.. ama şimdi evdeyim ve ilk zamanlarım sıcaklara denk geldi. bende şuan aynı sen gibi oldum demekki.. 8 haftalığım ve kot pantolonuma sığamıyorum((
inşallah canım hepimize nasip olur, heh bende evdeydim işte şimdi çıkıyordum ama 1 haftadır biliyorsun doğru düzgün çıkmadım dışarı yine pofuduk pofuduk olmuşum :) maydonoz yemeyi dene istersen, bende oda işe yaradı.
Öyle canım Allah 2. düşüklerden korusun.İnsnalar acımasız ya kimsenin umrunda değil valla canı yanıyo mu yanmıyo mu die ? bundan sonra bana bebek yok mu diyenlere ; sizin sorduğunuz şey insnaların yarası olabiilir elinden bişey gelmeyebilir bu konuda sorupta can yakmayın diyeceğim kararlıyım.Arkamdan aa kendinin olmuyo galibe derselerde desinler.. Yeter ya kimse uyarmmaış ki boş boğazları.oooo Allah korusun 2. lerde düşük olursa aynen değin gibi millet cırcır konuşur durur. kendi acımız yetmiyomuş gibi bide ona laf anlat diğerine anlat. aslında dayanabilsem 9 ay saklayıp doğurdum diye karşılarına çıkmak. kitynin bi tanıdğı öyle yapmıştı ya. o bile saklayabildide biz şu halimizle saklayamıyoz var ya. her nekadar içimde korkularım olsa da bi yanım sevinmek ilan etmek istiyo ama yarımyamalak bi ilan. bişeler yinede frenliyo.Allah korusun yine aynı şey olursa kimseden geçmiş olsun ya da kaybettiğini bilmeyenlerden aa hani karnın hiç çıkmamış diye sormaları. cevap olarak biz bebeğimizi kaybettik demek...ufff herşeyi yeni baştan anlatmak. en iyisi saklamak ya. kayınvalidem haklı sanırım 3-4 ay söyleme demekte.zaten annemde kayınvalidemde bu kez ilki gibi sevinmedi. hayırlısı dediler. tedbirli olmak adına sanırım. ama hiç bozulmadım bu duruma. çünkü eşim ve bende kaptırmamaya çalışıyoruz bu kez...
evet hepimizin bu korkuları hat safhadaydı.Hamile kaldıkça yerini başka endişeler aldı. .Allah dediğin gibi bol bol sabır versin, sabretmekten başka çare yok..pileo;
candaş
korktuğunu tahmin edebiliyorum herkesin aklına gelmişti hatırlasana ilk başlarda hepimiz aynı şeyleri söylüyorduk allah korusun ya bir daha anne olmazsak ya bir daha çocuğumuz olmazsa,olacak inşallah ama vakti var da ahh ahha sabır işte, mevlam kolaylıklar versin bizlere, tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah
İnş canım hayırlısıyla o da olur inş...Günaydın arkadaşlr iyi pazarlar hepinize..
Candaşcım kırmızı kartı görmüşsüninşallah bundan sonra gelmez o kırmızıların,
kürtaj olduğumda bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korundum ilk adeti 29. gün gördüm ondan sonra içim rahat etmediği için pıhtılaşma testlerini yaptırdım çok şükür temiz çıktı içim rahatladı. ocak ayından itibaren (7 aydır) korunmasız ilişki (tam yumurtlama günlerini tespit ederek) oluyordu. temmuz ayında eşime de test yaptırdık onun değerleri de iyi çıktı çok şükür içim daha da rahatladı kafamdaki o sıkıntıyı da attım. SAT 4 TEMMUZ ve dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim ki hamileyim
ay maşllaah size o kadar oldunuz demek Nazar . biz daha 8+3 üz ama akşamalrı karın çok çıkıyo. ilkindede böyleydi şişkinlik oluyo. bi de sıcakaların etkisi şişiyorum ayaklarım bileklerim çok şişiyo. diyetisyene gitme fikri güzel. ben daha şimdiden 1,5 kilo almışım :)) ama benim için sorun değil. çünkü zaten zayıf bi insanım. benim karın içinde yanmam var. sanki ateş yanıyo orda. ayaklarımda yok ama. soğuk suya tut yatmadan önce iyi gelir.herkese hayırlı pazarlarr,
valla polyannacığım ve hellocum bende başlarda çok hızlı kilo alanlardan oldum mağlum şu hormon hapları şişirdikçe şişirdi birde(progestan) birde 15 gün yattık kalkmadan neyse allahtan şimdi bugünden itibaren 5. ayıma girdim 17 haftalık oluyoruz şimdi şimdi diet yapıyorum dietisyene gittim dengeli ve düzenli besleniyorum kiloları böylece kontrole alıyorum göbek çıktı artık dısardan bakan hamilemisin diyor:) yaa sizdede yanmalar hat safhadamı gece olunca ayaklarımın altı alev içinde ve artık uyutmuyor sizlerde nasılll??
canım benim iyiyim bende. uyku halinden fazla giremiyorum girince de ancak buraya yazıyorum. topiğini takip etmeye çalışıyorum yazamasamda. kızının doğum günü kutlu olsun. daha nice güzel yaşlarına inşallah. bizde 3 ayımızı doldurunca herkese söylemeyi düşünüyoruz. tabi ben kendimi tutabilirsem o zamana kadar:))Günaydın arkadaşlr iyi pazarlar hepinize..
Candaşcım kırmızı kartı görmüşsüninşallah bundan sonra gelmez o kırmızıların,
Tafcım inşallah senden güzel haber gelir.. Mübarek ramazanın başlangıcına bebişin seninledir inşallah.
Pileocum sen nasılsın canım? nasıl gidiyor, diğer topiğe uğramıyorsun
Bende sıcaklardan dertliyim( ayaklarım feci yanıyor.. 1-2 gündür uyku halim azalmaya başladı. Çok şükür Allah'ıma bulantı kusma yok arada karnım ağrıyor, hafiften içim kaynıyor o kadar.. birde daha şimdiden çok fena şiştim.. 2 aylık olduk henüz ama karnım 4-5 aylık gebe gibi duruyor.. Akşam dışarı çıktığımda göbeğimi saklayacam diye kendimi kasıyorum Birde 13 ağustos kızımın doğum günü. 10 haftayı doldurmuş olacağım Allah'ın izniyle. Ailelerimize de o gün söyliycez inşallah.
kürtaj olduğumda bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korundum ilk adeti 29. gün gördüm ondan sonra içim rahat etmediği için pıhtılaşma testlerini yaptırdım çok şükür temiz çıktı içim rahatladı. ocak ayından itibaren (7 aydır) korunmasız ilişki (tam yumurtlama günlerini tespit ederek) oluyordu. temmuz ayında eşime de test yaptırdık onun değerleri de iyi çıktı çok şükür içim daha da rahatladı kafamdaki o sıkıntıyı da attım. SAT 4 TEMMUZ ve dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim ki hamileyim
İşte bunazlı bebek 7. ayda geldi ama allahın izniyle annesini bırakmayacak :) Canım çok tebrik ediyroum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı, hep iyi günlerini göremeyi nasip etsin.Yeni yolun hayırlı olsun inş.Hep mutlulukla ....
ay bu çok güzel haber. ramazanın ilk günü sabahın bu saatlerinde alınan mis gibi bi haber. canım gözün aydın. ağustosu güzel haberle başlattın devamı da gelecek inşallah. canım tebrik ediyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. dra ne zaman gidiyosun?
inş canım, hayırlısıyla cümlesine ...teşekkür ediyorum canım adaşım benim Allah sana da hayırlı zamanda nasip edecek herşeyin zamanı varmış bize düşen sabretmekmişdediğin gibi allah bu sefer mutluluğumuzu tamamına erdirsin
CANIMMM çokk sevindim insallah bebişin sana bu defa öyle sıkı tutunurki annesini hiç bırakmaz ,maşallahhh diyelim ay basına çok güzel habberlerle girdik darısı diğer bütün arkadaşlarımın başınaa....
bu arada herkese hayırlı haftalar olsun,,
HELLOCUM,maydonoz ödem söktürücü diyorlar ama birde düşüğe sebep olduğu için ilk dönemlerde doktorlar çok önermiyor bırakın şişlik hepimiz oluyor ilk 3 ayı atlatın nane maydonoz gb yeşillikleri daha sonra yyiyin derim,
CANDAŞŞŞ kaçısın yokk bu ay artık sendennn haber bekliyozz bak demedimmi bu ay taf sonra sen diyee:)
candaş
ahh canım insanlarda hiç vicdan olur mu anlayış olur mu? biliyorsun bir ablamdan bahsetmiştim ya, senin verdiğin duayı birde bir dr ismi öğrendim onu söylemek istedim teyzemle aynı iş yerindeler hatta ablama da teyze diyorum neysee, gel işe dedi söyle. sonra dedim teyze yok ben gelmiyim, şimdi kızın gözüne sokar gibi hamile hamile halimle gelip söylemeyeim yanlış anlaşılır dedim, çünkü iş yerine gittim mi herkes sağolsnlar beni sevdikleri için bebeği soruyorlar sonra kendi doğum hikayeleri hamile kalma hikayeleri doğumdu doktordu derken muhabbet ben ve çocuk etrafında dönüyor, kaldı ki biliyorum hani böyle kıskanmak değilde hamile görünce ya benim inadıma mı herkes hamile diyordum hatırlarsan dizilere kafayı takmıştım açıyordum o hamile bu hamile şu hamile bunalmıştım. onada yaşatmayayım dedim, teyzeme verdim bilgileri müsait olunca sen kendin söylersin dedim.
Hamile kalıncada insan korkuyor biliyorsun şimdi bile korkuyorum, eminim allah nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza alınca bu seferde başka kaygılarımız başlayacak, dilerim allahtan tez zamanda yaralarımız sarılır, kimsenin kucağını boş bırakmasın mevlam.
8 günde çok zor koca benim sürekli yanımda olduğu halde bile 9.aya denk getirebildik. Ateş ölçme yöntemin ne oldu.
Sanki anlayış göstermek için illa baştan geçmesi gerekmiş gibi .. Oysaki empati yapılabilir. Hatırlıyorum ozamanları. Ne kadar duyarlısın valla tebrik ve takdir ederim seni. Ben de bu ay ilkkez dün ölçebildim.Cumartesi başlayacaktım haftasonu dayımlardaydım termometrem evde kalmış ölçemedim.bundan sonra devam bakalım yumurtlama durumu ne alemde.
CANIMMM çokk sevindim insallah bebişin sana bu defa öyle sıkı tutunurki annesini hiç bırakmaz ,maşallahhh diyelim ay basına çok güzel habberlerle girdik darısı diğer bütün arkadaşlarımın başınaa....
bu arada herkese hayırlı haftalar olsun,,
CANDAŞŞŞ kaçısın yokk bu ay artık sendennn haber bekliyozz bak demedimmi bu ay taf sonra sen diyee:)
sıkıştırmak gibi olacağımda, taf bir yere kaydediyordu ya ateş tablosunu sende kaydettin mi, valla taf gelsin sorarsım hiç hatırlamıyorum neresi olduunu.
canımmmmmmmm çok ciddi büyük bir heyecanla okudum, gözlerimden yaş aktı, çok ama çok sevindim inanamazsın. allah tamamına erdirsin taf.
gözün aydın gözümüz aydın
İki gündür senden haber almak için giriyorum bakıyorum yokAma Tafcım bu güzel haberi bu mübarek güne saklamış...
Çooooooooookk tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin..
şuan ağzım kulaklarımda varya.. içim kıpır kıpır oldu..
İnşallah bu aylarda candaşcım dan da güzel haberi almak nasip olur hayırlısıyla.
bilmiyorum ki nereye kaydettiğini, bende excell de bi tablo yaptım.Ya benim bunu yapmamın amacı sadece yumurtlama olayı var mı onu öğrenmek ?herhalde vardır ama bellide olmaz .. Yoksa ben ağzımla kuş tutsam nafile, koca olmadıktan sonra yumurtlamışım neyime :))sıkıştırmak gibi olacağımda, taf bir yere kaydediyordu ya ateş tablosunu sende kaydettin mi, valla taf gelsin sorarsım hiç hatırlamıyorum neresi olduunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?