nasıl kaydetcem acaba, biraz inceleyim bari.Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
bu site canım.. bende oraya kaydediyordum..
canım benim yaa sağolasın ben de her hamile haberini öyle heyecanlanarak gözyaşlarıma hakim olamayarak okuyorumbu hamileliğimde böyle şapşal gibiyim malum önceki hamileliğim 10 hafta mükemmel gitmesine rağmen sevincim yarım kaldığı için bunda da buruk bir sevinç yaşadım. tek tesellim bebeğimi kucağıma alabileceğim bu ayda meleğimin kardeşinin haberini almış olmam allah inşallah bu sefer sevincimizi tamamına erdirir
kürtaj olduğumda bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korundum ilk adeti 29. gün gördüm ondan sonra içim rahat etmediği için pıhtılaşma testlerini yaptırdım çok şükür temiz çıktı içim rahatladı. ocak ayından itibaren (7 aydır) korunmasız ilişki (tam yumurtlama günlerini tespit ederek) oluyordu. temmuz ayında eşime de test yaptırdık onun değerleri de iyi çıktı çok şükür içim daha da rahatladı kafamdaki o sıkıntıyı da attım. SAT 4 TEMMUZ ve dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim ki hamileyim
canım saol, inş hayırlı zamana olsun inş.Göremediğimiz hayrı varsada göstersin yeterli :)
Allah nazarkardan saklasın maşallah...şu mübarek günde ne güzel bir haber..sağlıklı sıhhatli kucağına allmayı nasip etsin ALLAH.ne kadar sevindim bilemezsin..
candascım üzüldüm senin adına hayırlısı diyelim..umarım bir sonraki aya...
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR...
candaşş
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting site buraya üye olacaksınmış, ateş ölçme yöntemi topiğinde var, sonrasında da taf'a yorumlatırız, onun adına konuşmayayım ama yardım eder kesin bana bile yardım etmişti(bana bile derken ben hiç ateş ölçme yöntemini kullanmamıştm).
candaşcığım fertility friend sitesine üyelik için telefon yardımı yapabilirim müsaitsen çaldır ararım
canım saol, inş hayırlı zamana olsun inş.Göremediğimiz hayrı varsada göstersin yeterli :)
İnş birkaç gün sonrada senden alırız o güzel haberi :)
inşallah canım...benim bi umudum yok hiçbir belirti yaşamıyorum..göğüs şişkinliği falan..göreceğiz bir kaç güne.sen nasılsın?burası yanıyor..evdeyim okulun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum evde oturmak çok zormuş..
canım benim yaa sağolasın ben de her hamile haberini öyle heyecanlanarak gözyaşlarıma hakim olamayarak okuyorumbu hamileliğimde böyle şapşal gibiyim malum önceki hamileliğim 10 hafta mükemmel gitmesine rağmen sevincim yarım kaldığı için bunda da buruk bir sevinç yaşadım. tek tesellim bebeğimi kucağıma alabileceğim bu ayda meleğimin kardeşinin haberini almış olmam allah inşallah bu sefer sevincimizi tamamına erdirir
candaş google translate de kullanabilirsin, ayrıca o çocuk avatarını daha çok beğenmiştim,
belli olmaz ya belki belirtisiz gelir bebeğin (inş). Hayırla sağlıkla ve en tez zamanda gelirler inş :) burda en kıdemli ikimiz kaldık galiba, inş senide bu ay hamişlerin içine atarızda tek kıdemli kalırım :) Bende iyi sayılırım canım, burasıda felaket sıcak. dEşim tayin dilekçesi verecek bu hafta.Sanırım rast gidemeyecek. Sağlam bi adam vardı tayinde yardımcı olacaktı geçen yıl kpss den atanırım belki diye aramadık.cumartesi eşim görüşmüş, şuan yapamayacağım sebepler var demiş.Haklıda.Zaten bişey beklemiyodumda ikisinin üstüste gelmesi canımı çok sıktı.Yani hangisine üzüleyim bilemiyoum.bebeğe mi eşime mi ? yada sevinmeli miyim onuda bilemiyorumDün resmen isyandan döndüm, Allahım güç kuvvet ver demekten başka bişey yapamıyorum ama artık kendime sahip olamamaktan korkuyorum.Bu mübarek günler adına hayatımzda kolaylıklar, inancımızda sağlamlıklar diliyorum ... Sen nasılsın ? ne var ne yok ?
kürtaj olduğumda bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korundum ilk adeti 29. gün gördüm ondan sonra içim rahat etmediği için pıhtılaşma testlerini yaptırdım çok şükür temiz çıktı içim rahatladı. ocak ayından itibaren (7 aydır) korunmasız ilişki (tam yumurtlama günlerini tespit ederek) oluyordu. temmuz ayında eşime de test yaptırdık onun değerleri de iyi çıktı çok şükür içim daha da rahatladı kafamdaki o sıkıntıyı da attım. SAT 4 TEMMUZ ve dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim ki hamileyim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
öğlen hastaneden aradılar..
en önemli virajıda hayırlıısyla döndük..
embriyomuz sağlıklı bir şekilde çözülmüş gelişimi iyiymiş..
yarın transfer için 8.30 gelin dediler...
inşallah test günündede boyle güzel haberler alırım..
ve bu defa bebeğimi kollarıma alırım
bu arada hepinize hayırlı ramazanlar..
mübarek günlerde ettiğiniz dualar yaptığınız ibadetler kabul olsun inşallah...
tatlışşşş :) inşallah güzelim olacak olacak herşey güzel olacka hayırlısıyla. allah tamamına erdirsin. baksana bana 14.haftamdayım yaşıyor mu sancım niye var yok cinsiyet öğrenmeye giderken efendim kalbi duran bir sürü beek var allah korusun hepimizi.
ben mayısta doğum yapıyordum mayısta hamile kaldım.
candaş google translate de kullanabilirsin, ayrıca o çocuk avatarını daha çok beğenmiştim,
destina ?
pasifflora yarın için bol şanslar,
pileo yamatake senem selamın aleyküm bacılar :)
aminnn...kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
aleyküm selam :)) nasılsın bakalım. ben bugün çok mutluyum. tafın haberi sabah sabah iyi geldi bana. arkasından yine çok güzel haberler almaya devam edecez inşallah sırayla ceza candas destina ve diğer arkadaşlar verecekler güzel haberleri inşallah. bu arada sinua nerelerde?
kittycim biz bugün rahat durmadık. hazır tafda hamişken bi dra gidelim dedik( başka bahane bulamadım) 15 ağustos normalde dr kontrolümüz ama ben 2. bi dru yedekte tutuyorum büyümüşsünüz dedi drum pıtpıtları yine duyduk. ben yine ağladım. ilk duyduğumdaki gibi. bol bol su iç meyve ye dedi. sık sık az az ye dedi. bilginiz olsun. ALLahım isteyen herkese sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu. ama o usg ye ve drun yüzüne ilk anda bakamamak,korkuların hala en derinden hissedilmesi.... of allahım ya... bundan sonra uslu duracam sadece kendi drumun dediği tarihlerde gidecem inşallah... umarım yani :97:
canım çok sevindim gerçekten.candaşcığım fertility friend sitesine üyelik için telefon yardımı yapabilirim müsaitsen çaldır ararım
Hadi darısı yolun sonuna olsun inş:) stop yazısıyla bebeğinizin ağlama sesine kavuşasınız inş :))kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
senin için süper olmuştur ya ne güzel eski arkadaşlar filan.İnş bu rahatlık seninde meleğini getirmiştir dilerim ki ...amin canım duaların ve dileklerin için.Valla sende sat beni, yarıyolda bırak nasıl sevinrim yani anlatamamam :)hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz.evet malesef en kıdemli ikimiziz.seni yarı yolda bırakmayı çok isterimtayinde Allah kolaylık versin canım.umarım iyi bir yer olur.ben geçen ay öyleydim haziran malum ay bir de eşim görev için şehir dışına gitmişti..kötüydüm bende ama bu ay iyiyim hiç bu kadar güzel tatil yapmamıştım.hep eski yani daha önceki görev yerindeki arkadaşlarla bir aradaydık.beraber tatil yaptık.Ramazan ayı hepimize huzur getirir inşallah..bu güzel ay da rabbim yapılan tüm duaları ,hayırları kabul eder inşallah..üzme canını...
ayyy pileo çok aemsin canım benim ya, tafın hamişliği hatrına ee hadi bi dr. a gidelim :))aleyküm selam :)) nasılsın bakalım. ben bugün çok mutluyum. tafın haberi sabah sabah iyi geldi bana. arkasından yine çok güzel haberler almaya devam edecez inşallah sırayla ceza candas destina ve diğer arkadaşlar verecekler güzel haberleri inşallah. bu arada sinua nerelerde?
kittycim biz bugün rahat durmadık. hazır tafda hamişken bi dra gidelim dedik( başka bahane bulamadım) 15 ağustos normalde dr kontrolümüz ama ben 2. bi dru yedekte tutuyorum büyümüşsünüz dedi drum pıtpıtları yine duyduk. ben yine ağladım. ilk duyduğumdaki gibi. bol bol su iç meyve ye dedi. sık sık az az ye dedi. bilginiz olsun. ALLahım isteyen herkese sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu. ama o usg ye ve drun yüzüne ilk anda bakamamak,korkuların hala en derinden hissedilmesi.... of allahım ya... bundan sonra uslu duracam sadece kendi drumun dediği tarihlerde gidecem inşallah... umarım yani :97:
canım çok sevindim gerçekten.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
7 ay beklemişsin, ve en sonunda olmuş. canım benim. olumlu düşün herşey güzel olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?