Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl kaydetcem acaba, biraz inceleyim bari.

yaa :) ne güzel bi ayda gelmiş kardeşi :) aferin ona ya çok akıllı valla :)

Allah nazarkardan saklasın maşallah...şu mübarek günde ne güzel bir haber..sağlıklı sıhhatli kucağına allmayı nasip etsin ALLAH.ne kadar sevindim bilemezsin..

candascım üzüldüm senin adına hayırlısı diyelim..umarım bir sonraki aya...

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR...

canım saol, inş hayırlı zamana olsun inş.Göremediğimiz hayrı varsada göstersin yeterli :)

İnş birkaç gün sonrada senden alırız o güzel haberi :)

pöfff hep yabancı hep yabncı.Anlamıyom ki ! neyse çeviri yapayım bari :) teşekkür ederim canım yardımın için :)

candaşcığım fertility friend sitesine üyelik için telefon yardımı yapabilirim müsaitsen çaldır ararım

candaşcığım fertility friend sitesine üyelik için telefon yardımı yapabilirim müsaitsen çaldır ararım

canım çok sağol, şimdi elimde az bi işim var.Eğer müsait olursan işim bitince ararım seni :) taze anne

canım saol, inş hayırlı zamana olsun inş.Göremediğimiz hayrı varsada göstersin yeterli :)

İnş birkaç gün sonrada senden alırız o güzel haberi :)

inşallah canım...benim bi umudum yok hiçbir belirti yaşamıyorum..göğüs şişkinliği falan..göreceğiz bir kaç güne.sen nasılsın?burası yanıyor..evdeyim okulun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum evde oturmak çok zormuş..

belli olmaz ya belki belirtisiz gelir bebeğin (inş). Hayırla sağlıkla ve en tez zamanda gelirler inş :) burda en kıdemli ikimiz kaldık galiba, inş senide bu ay hamişlerin içine atarızda tek kıdemli kalırım :) Bende iyi sayılırım canım, burasıda felaket sıcak. dEşim tayin dilekçesi verecek bu hafta.Sanırım rast gidemeyecek. Sağlam bi adam vardı tayinde yardımcı olacaktı geçen yıl kpss den atanırım belki diye aramadık.cumartesi eşim görüşmüş, şuan yapamayacağım sebepler var demiş.Haklıda.Zaten bişey beklemiyodumda ikisinin üstüste gelmesi canımı çok sıktı.Yani hangisine üzüleyim bilemiyoum.bebeğe mi eşime mi ? yada sevinmeli miyim onuda bilemiyorum Dün resmen isyandan döndüm, Allahım güç kuvvet ver demekten başka bişey yapamıyorum ama artık kendime sahip olamamaktan korkuyorum.Bu mübarek günler adına hayatımzda kolaylıklar, inancımızda sağlamlıklar diliyorum ... Sen nasılsın ? ne var ne yok ?

tatlışşşş :) inşallah güzelim olacak olacak herşey güzel olacka hayırlısıyla. allah tamamına erdirsin. baksana bana 14.haftamdayım yaşıyor mu sancım niye var yok cinsiyet öğrenmeye giderken efendim kalbi duran bir sürü beek var allah korusun hepimizi.
ben mayısta doğum yapıyordum mayısta hamile kaldım.

candaş google translate de kullanabilirsin, ayrıca o çocuk avatarını daha çok beğenmiştim,

destina ?

pasifflora yarın için bol şanslar,

pileo yamatake senem selamın aleyküm bacılar :)

candaş google translate de kullanabilirsin, ayrıca o çocuk avatarını daha çok beğenmiştim,

:)) bunalımda gibi oldu galiba bu avatar :) aslına bakarsan bende pek beğenmedim , yeni avatarlar bakayım :)

Yarın kalbimiz pasiflorayla inş herşey çok güzel olur :)

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
öğlen hastaneden aradılar..
en önemli virajıda hayırlıısyla döndük..
embriyomuz sağlıklı bir şekilde çözülmüş gelişimi iyiymiş..
yarın transfer için 8.30 gelin dediler...
inşallah test günündede boyle güzel haberler alırım..
ve bu defa bebeğimi kollarıma alırım

bu arada hepinize hayırlı ramazanlar..
mübarek günlerde ettiğiniz dualar yaptığınız ibadetler kabul olsun inşallah...

hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz.evet malesef en kıdemli ikimiziz.seni yarı yolda bırakmayı çok isterim tayinde Allah kolaylık versin canım.umarım iyi bir yer olur.ben geçen ay öyleydim haziran malum ay bir de eşim görev için şehir dışına gitmişti..kötüydüm bende ama bu ay iyiyim hiç bu kadar güzel tatil yapmamıştım.hep eski yani daha önceki görev yerindeki arkadaşlarla bir aradaydık.beraber tatil yaptık.Ramazan ayı hepimize huzur getirir inşallah..bu güzel ay da rabbim yapılan tüm duaları ,hayırları kabul eder inşallah..üzme canını...

canım süper bir haber transfer öncesi boyle güsel bir haber almak nasıl mutlu etti beni anlatamam...
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum sana canıgönülden canım

hayırlı ramazanlar canım...senin adına çok sevindim.umarım bugün ki gibi herşey güzel olur..

aleyküm selam :)) nasılsın bakalım. ben bugün çok mutluyum. tafın haberi sabah sabah iyi geldi bana. arkasından yine çok güzel haberler almaya devam edecez inşallah sırayla ceza candas destina ve diğer arkadaşlar verecekler güzel haberleri inşallah. bu arada sinua nerelerde?
kittycim biz bugün rahat durmadık. hazır tafda hamişken bi dra gidelim dedik ( başka bahane bulamadım) 15 ağustos normalde dr kontrolümüz ama ben 2. bi dru yedekte tutuyorum büyümüşsünüz dedi drum pıtpıtları yine duyduk. ben yine ağladım. ilk duyduğumdaki gibi. bol bol su iç meyve ye dedi. sık sık az az ye dedi. bilginiz olsun. ALLahım isteyen herkese sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu. ama o usg ye ve drun yüzüne ilk anda bakamamak,korkuların hala en derinden hissedilmesi.... of allahım ya... bundan sonra uslu duracam sadece kendi drumun dediği tarihlerde gidecem inşallah... umarım yani :97:

aminnn...
viraj dönüldüyse gerisi kolay olacak allahın izniyle. canım yaa çok sevindim senin adına. test günündede güzel haberler alacaksın inşallah sonrasında da artık hep güzel haberlerini alacaz.sen içindekşi umudu yitirme yeterki..

güzel bahaneymiş:) korkma artık herşey güzel olacak.rahatla artık.

canım çok sevindim gerçekten.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
7 ay beklemişsin, ve en sonunda olmuş. canım benim. olumlu düşün herşey güzel olur inşallah.

Hadi darısı yolun sonuna olsun inş:) stop yazısıyla bebeğinizin ağlama sesine kavuşasınız inş :))
Rast gelsin şekerim :) ramazan bebeğimiz :)
senin için süper olmuştur ya ne güzel eski arkadaşlar filan.İnş bu rahatlık seninde meleğini getirmiştir dilerim ki ...amin canım duaların ve dileklerin için.Valla sende sat beni, yarıyolda bırak nasıl sevinrim yani anlatamamam :) ayyy pileo çok aemsin canım benim ya, tafın hamişliği hatrına ee hadi bi dr. a gidelim :))
canım çok sevindim gerçekten.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
7 ay beklemişsin, ve en sonunda olmuş. canım benim. olumlu düşün herşey güzel olur inşallah.

sen nasılsın canım ? var mı bi gelişme ?

off Allahtan işim vardı hee, bi kopamadım ki burdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…