Allah nazarkardan saklasın maşallah...şu mübarek günde ne güzel bir haber..sağlıklı sıhhatli kucağına allmayı nasip etsin ALLAH.ne kadar sevindim bilemezsin..
candascım üzüldüm senin adına hayırlısı diyelim..umarım bir sonraki aya...
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
öğlen hastaneden aradılar..
en önemli virajıda hayırlıısyla döndük..
embriyomuz sağlıklı bir şekilde çözülmüş gelişimi iyiymiş..
yarın transfer için 8.30 gelin dediler...
inşallah test günündede boyle güzel haberler alırım..
ve bu defa bebeğimi kollarıma alırım
bu arada hepinize hayırlı ramazanlar..
mübarek günlerde ettiğiniz dualar yaptığınız ibadetler kabul olsun inşallah...
canım süper bir haber transfer öncesi boyle güsel bir haber almak nasıl mutlu etti beni anlatamam...
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum sana canıgönülden canım
belli olmaz ya belki belirtisiz gelir bebeğin (inş). Hayırla sağlıkla ve en tez zamanda gelirler inş :) burda en kıdemli ikimiz kaldık galiba, inş senide bu ay hamişlerin içine atarızda tek kıdemli kalırım :) Bende iyi sayılırım canım, burasıda felaket sıcak. dEşim tayin dilekçesi verecek bu hafta.Sanırım rast gidemeyecek. Sağlam bi adam vardı tayinde yardımcı olacaktı geçen yıl kpss den atanırım belki diye aramadık.cumartesi eşim görüşmüş, şuan yapamayacağım sebepler var demiş.Haklıda.Zaten bişey beklemiyodumda ikisinin üstüste gelmesi canımı çok sıktı.Yani hangisine üzüleyim bilemiyoum.bebeğe mi eşime mi ? yada sevinmeli miyim onuda bilemiyorumDün resmen isyandan döndüm, Allahım güç kuvvet ver demekten başka bişey yapamıyorum ama artık kendime sahip olamamaktan korkuyorum.Bu mübarek günler adına hayatımzda kolaylıklar, inancımızda sağlamlıklar diliyorum ... Sen nasılsın ? ne var ne yok ?
canım çok sevindim gerçekten.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
7 ay beklemişsin, ve en sonunda olmuş. canım benim. olumlu düşün herşey güzel olur inşallah.
candaşcığım tayin için belli bir süre beklediğinizi biliyordum bu süre dolunca istediği an tayin başvurusu kabul olmaz mı:26: anlamadım nasıl bir sistem bu çok zor durum yaaAllah yardımcınız olsun.
Canım eşim aralık girişli.Mecburi hizmet süresi 4 yıl.tayin isteyebileceği dönemler Haziran-Eylül arası.onun dışında dilekçe versede işleme girmiyor.aralık girişli olunca 4. yılı doldurmasına 3-4 ay kalıyor ya o dönem için kıllık yapabilirler.Onlara göre bizim durumumuz eş mağduriyeti olmadığı için istedğimiz zamanda dilekçe veremiyoruz ya dolayısyla tayin direkmen 2013 hazirana sarkıyor.Yani inş bunlar olmaz ama ne bileyim ya hayatımda evliliğe dair herşey ters gidince ümidimde pek yok açıkçası.Eşime deyince öyle deme, deyince yaşıyoruz diyo ama bence de kötüye yormaktan değilde gidişattan kaynaklı gibi... yani anlayacağın adaşım ilkkez üzülmeden bi adet geçireceğim derken en zayof noktamdan vuruldum ... ama tabi çıkmadık candan ümit kesilmez.Eşim haftaya gelip birileriyle görüşecekmiş, işte ikna edebilirse ne ala.Yoksa yine bekliyoruz.Hoş biz bu sene tayinimiz olur demiyodukta böyle çok net bi hayır cevabı hazırlıklıda olsan seni çok üzüyomuş onu anladım
Annenlere dedin mi canım ? yoksa biraz bekleyecek misin ?
kürtaj olduğumda bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korundum ilk adeti 29. gün gördüm ondan sonra içim rahat etmediği için pıhtılaşma testlerini yaptırdım çok şükür temiz çıktı içim rahatladı. ocak ayından itibaren (7 aydır) korunmasız ilişki (tam yumurtlama günlerini tespit ederek) oluyordu. temmuz ayında eşime de test yaptırdık onun değerleri de iyi çıktı çok şükür içim daha da rahatladı kafamdaki o sıkıntıyı da attım. SAT 4 TEMMUZ ve dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim ki hamileyim
2012 hazirana kalır canım neden 2013 e kalsın yani en kötü ihtimalle 11 ay kaldıuff çok fena ama yaa onlar da az anlayışlı olsalar nasıl mağduriyet yok ortada evliyken çıkmış bu tayin sonuçta allah size sabrını vermiş ki 3 koca yılı evliyken uzak geçirebilmişsiniz canım çook az bir azman kaldı şükredelim hayırlısını isteyelim yeterki eşinle aranız iyi olsun aranızdaki sevgi bitmesin vardır herşeyde bir hayır
henüz işyerindeki kızlar dışında kimseye demedik. annem sabah telefonda sordu adet olacak mısın diye ben de daha 1hafta 10 gün kadar var dedim yalan söyledim ne yapayım önce bir doktora gidip Allah nasip etmişse kalp atışlarını duyayım da o zamana kadar sabredebilirsem söylemeyeceğim yalan söylediğim için Allah affetsin:78: ya ben anlamıyorum arkadaşım annesinden 4 ay boyunca saklamış hamile olduğunu ne zamanki cinsiyetini öğrenmiş o zaman annesine ben hamileyim oğlum olacak demiş yuh o anne hiç mi sormadı kızım ne durumdasın diye ben niye birşey saklayamıyorum yaa :84::84:
hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz.evet malesef en kıdemli ikimiziz.seni yarı yolda bırakmayı çok isterimtayinde Allah kolaylık versin canım.umarım iyi bir yer olur.ben geçen ay öyleydim haziran malum ay bir de eşim görev için şehir dışına gitmişti..kötüydüm bende ama bu ay iyiyim hiç bu kadar güzel tatil yapmamıştım.hep eski yani daha önceki görev yerindeki arkadaşlarla bir aradaydık.beraber tatil yaptık.Ramazan ayı hepimize huzur getirir inşallah..bu güzel ay da rabbim yapılan tüm duaları ,hayırları kabul eder inşallah..üzme canını...
aleyküm selam :)) nasılsın bakalım. ben bugün çok mutluyum. tafın haberi sabah sabah iyi geldi bana. arkasından yine çok güzel haberler almaya devam edecez inşallah sırayla ceza candas destina ve diğer arkadaşlar verecekler güzel haberleri inşallah. bu arada sinua nerelerde?
kittycim biz bugün rahat durmadık. hazır tafda hamişken bi dra gidelim dedik( başka bahane bulamadım) 15 ağustos normalde dr kontrolümüz ama ben 2. bi dru yedekte tutuyorum büyümüşsünüz dedi drum pıtpıtları yine duyduk. ben yine ağladım. ilk duyduğumdaki gibi. bol bol su iç meyve ye dedi. sık sık az az ye dedi. bilginiz olsun. ALLahım isteyen herkese sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu. ama o usg ye ve drun yüzüne ilk anda bakamamak,korkuların hala en derinden hissedilmesi.... of allahım ya... bundan sonra uslu duracam sadece kendi drumun dediği tarihlerde gidecem inşallah... umarım yani :97:
hayırlı ramazanlar canım...senin adına çok sevindim.umarım bugün ki gibi herşey güzel olur..
aminnn...
viraj dönüldüyse gerisi kolay olacak allahın izniyle. canım yaa çok sevindim senin adına. test günündede güzel haberler alacaksın inşallah sonrasında da artık hep güzel haberlerini alacaz.sen içindekşi umudu yitirme yeterki..
Hadi darısı yolun sonuna olsun inş:) stop yazısıyla bebeğinizin ağlama sesine kavuşasınız inş :))
Rast gelsin şekerim :) ramazan bebeğimiz :)
senin için süper olmuştur ya ne güzel eski arkadaşlar filan.İnş bu rahatlık seninde meleğini getirmiştir dilerim ki ...amin canım duaların ve dileklerin için.Valla sende sat beni, yarıyolda bırak nasıl sevinrim yani anlatamamam :)
ayyy pileo çok aemsin canım benim ya, tafın hamişliği hatrına ee hadi bi dr. a gidelim :))
sen nasılsın canım ? var mı bi gelişme ?
off Allahtan işim vardı hee, bi kopamadım ki burdan :)
kızlar güzel dilekleriniz için binlerce kez teşekkürler..sağol canım yaa amin hepimizin duaları kabul olur inşallah. sana da transferinde Allah kolaylık versinve umarım 14 gün sonra hamileyim haberi verirsin bizlere ramazan bereketiyle gelmiş olsun bu sefer sevinçlerimiz yarım kalmasın inşallah
sağol cezacığım amiiin darısı sizlerin de başına inşallah en yakın ve hayırlı zamanda
cezaa ya ben hep seni alntı yapıyorum sonra yanlışlıkla siliyorum galiba, umarım belirtiler hamilelik belirtileridir, Tatilin çok güzel geçtiğin sevindim, odaklanmadan kafayı takmadan olmuyor ama sanırım rahatlık çok önemli, Sizede hayırlı ramazanlar.
canım yanlış anlamışsın ben birkaç günüm var ama hiç belirtim yok dedim:)tatilde rahattım ama şimdi tekrar eski halime geri döndüm..sen nsaılsın nasıl gidiyor hamilelik?
allah söyletti o zaman diyorummm :) kasıklarda göğüslerde bişi var mı hafif hafifde olsa
hamilelik mallıkla geçiyor canım bu aralar dikkat toparlayamıyorum, bu arada kardeşim evlenecek galiba o birde bayramda kuşadası yada aydına gelme durumum var malesef kayınvalidem ,stanbul'a gelmez kim hamile anlayamadım çünkü eltim aydınlı oğlunu gelinin evine bırakıp gelmez. eğer aydın olursa senide bayramda kıstırırsam görüşürüz belkim. öpüyorum güzel haberlerini bekliyoruz hep beraber
selam kızlarrrrr...
TAF, önce senle başlamak istiyorum yaaaa bu neee süper birrr haber sonunda canım allah tamamına erdirsin,allah sonuna kadar götürüp kucağına almayı nasip etsin canım benim yaaa nasıl sevindim anlatamamokumaya başlarken baktım sayfalar çok ilerlemiş dedim vardır bunda bir hatır o hayırlı kişide sen çıktın canım benim yaa bu arada bizim listeye ne oldu listeyi yenilesek çok güzel olucak kızlar... hadi bakalım hayırlısıyla seni pıt pıtlar bölümüne geçiriyoruz...
HELLOM, canım benim yaa cumartesi ilaç bitti.bugün ikinci gün bekliyorum kırmızıları hafif afedersiniz akıntım sarıya dönmüş adet öncesi böyle olur sonra adet gelir..inşallah gelicek sende demişsinya 7 gün bakalım o zaman kaldı 5 günümüz...
CANDAŞIM, canım yaa senin sıkıntılarını sanki ben yaşıyorum canım kardeşim allah sana bol bol sabırlar versin isyana kadar gitme canım derin derin nefesler al çık balkona hava al sıkıntılar gelince hep kendini başka şeye yönlendir kızım ağlarken bu taktik çok işe yarıyor dene ve görcanımsın yaa...koca 3 sene geçmiş bak kürtaj sonrası 8. ayına giriyorsun ne çabuk geçti dimi seneye eşine kavuşunca dicezki ne çabuk geçti sabır sabır allahım candasa sabır...
PİLEO, canım yaa inşallah doktorada demedin taf hamilede bende bi geleyim dedim falanbelki bizde olsak senin gibi olurduk şimdi korkma annesi demek kolay dimi..ama pıt pıtları yeniden duyduğuna çok sevindim bende burda ağladım canım yaaa...ayy canım ne çok isterdim seni takip etmek ilaçta bitti ama doktor ilacı kullanırken korun dedi şimdi napıcam bilmiyorum hala korunuyorumda ilaç bittiya vücuttan ne zaman çıkıcakki neyse 10 gün daha korunuruz napalım hayırlısı olsun allahım hepimiz için...
ceza,candas,ben,yasemin,chnb,lonelines,gurbet güzeli hatırladığım bunlar kızlar yani biz sıradaki hamiş adaylarıyız...hepimize allah diğer hamilearkadaşlarımız gibi hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin...
PASSİFLORA, bak seni aday listesine yazmadım canım benim inşallah allah hakkında hayırlısını verecek yarın için ayy hepinizin ilk yaa öyle içten istiyorumki hamileliğinizi ve haberlerinizi duyunca gerçekten mutluluk gözyaşları döküyorum yaa allahım sana güç kuvvet verin en güzelini yapıyorsun stres yapmaki bebeğin bu defa seni bırakmasın canım yaaa artık ne söyleyeceğimide bilemiyorum o kadar içtenki duygularım...hayırlısıyla herşey çok güzel olacak...
bende 2 gündür abimin yazlığındaydım deniz,kumsal ve güneş herşey süperdi ama her tarafım ağrıyor acıyor kızım çok eğlendi keza ben ve eşimde güzel 2 gün geçirdik...işte böyle kızlar dediğim gibi ilaçta bitti bekliyoruz kırmızıları...
passifloraa yarın için bol şans allah yar ve yardımcın olsun.
bebeğimiz bu sefer gelir inşallah,
destina hayırlısı olsun canım, ettiğin dua için çok teşekkür ederim, umarım hepimiz hamile kalıp sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
kürtaj olduğumda bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korundum ilk adeti 29. gün gördüm ondan sonra içim rahat etmediği için pıhtılaşma testlerini yaptırdım çok şükür temiz çıktı içim rahatladı. ocak ayından itibaren (7 aydır) korunmasız ilişki (tam yumurtlama günlerini tespit ederek) oluyordu. temmuz ayında eşime de test yaptırdık onun değerleri de iyi çıktı çok şükür içim daha da rahatladı kafamdaki o sıkıntıyı da attım. SAT 4 TEMMUZ ve dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim ki hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?