:) nedense böyle bi abla diyesim geldi sana :) çok saol canım, allah razı olsun güzel temennilerin için.Valla çok darlanıyorum artık, hani eskiden sadece tayin bekliyodu şimdi birde bebek beklentsi var.2 sinde de ilerleme 0. çok darlandım artık, o kadar dengesiz oldum ki anım anıma uymuyr inanki, şuan çok mutluysam 1 dk sonra çok mutsuzum mesela.zaten eşimle 7 yıldır beraberiz ama saolsun kaderimiz sadece 2,5 yıl beraberliği reva görmüş.4,5 yıldır ayrıyız tam olarak, işte takatte kalmıyor.anlıyosunuzda bliyorum.eşim bile diyo ki sen eskiden ne kadar neşeliydin yüzünden gülücükler eksik olmazdı, şimdi çok durgunsun diye.Hiç farkında değildim ama gerçekten doğruymuş yeni anladım. eskiden çenem ağrırdı gülmekten, millet kırılırdı.Ama şimdi neşe filan kalmadı.Yeni tanıyanlar diyo ne kadar neşelisin diye ama geçmişimi bilmiyolar ki neşeli sanıyolar.elbet her karanlığın sonunda er yada geç aydınlık varda işte sabr kalsa...Sürekli dua ediyorum valla korkuyorum isyandan.Tamam isyan etmeyim diyorum karşıma pat diye aaa sen nasıl dayanıyosun ben asla dayanamam diyenler çıkıyo, yeminle saçını başını yolasım geliyo. Dün diyorum çocuğun yani eşimin 4. tek başına geçirdiği ramazan.doğru dürüst ne iftarı var ne sahuru.üzülüyorum elden bişey gelmiyor.Allahım diyorum ya bari seneye ramazanda kavuştur bizi.. ama nerdeeeee .....selam kızlarrrrr...
CANDAŞIM, canım yaa senin sıkıntılarını sanki ben yaşıyorum canım kardeşim allah sana bol bol sabırlar versin isyana kadar gitme canım derin derin nefesler al çık balkona hava al sıkıntılar gelince hep kendini başka şeye yönlendir kızım ağlarken bu taktik çok işe yarıyor dene ve gör[/FONT]canımsın yaa...koca 3 sene geçmiş bak kürtaj sonrası 8. ayına giriyorsun ne çabuk geçti dimi seneye eşine kavuşunca dicezki ne çabuk geçti sabır sabır allahım candasa sabır...
selam kizlar bende 4 haftalik bebegim gelisimi durdugu icin kurtajla alinmisti iki defa adet gordum dun test yaptim sonuc pozitif cok mutluyum.moralinizi bozmayin arkadaslar olacagina inanin.dua edin Allah isteye herkese versin insallah
selam kızlarrrrr...
TAF, önce senle başlamak istiyorum yaaaa bu neee süper birrr haber sonunda canım allah tamamına erdirsin,allah sonuna kadar götürüp kucağına almayı nasip etsin canım benim yaaa nasıl sevindim anlatamamokumaya başlarken baktım sayfalar çok ilerlemiş dedim vardır bunda bir hatır o hayırlı kişide sen çıktın canım benim yaa bu arada bizim listeye ne oldu listeyi yenilesek çok güzel olucak kızlar... hadi bakalım hayırlısıyla seni pıt pıtlar bölümüne geçiriyoruz...
tafcim tebrik ederim super habermasallah sonunda sende muradina kavusacaksin masallah Allah kucagina almayi nasip etsin insallah opuyorum
amin canım inşallahhhhhhhh..tafcım varmıydı belirtin falan?benim günüm yaklaştıkça belirti aramaya başladım:)
ya canım benim yaaaaaaaaaaaa nasıl mutlu oldum gölerim dolu dolu okudum yemin le içime de doğmuştu allahımmmm güzel günler yaşatsın inşallah canım benim
pasifloraaa canım hadi insallahh seninde tafın dediği gb bebişin bu saatlerde tutunmuştur ve seni bir daha asla bırakmazzz heyecanlandım vallaaa insallah sonuda iyi olcak eminim bu güzel ayda senin ve eşinin yüzüne gülcek bu defa:)tekrardan dualarım seninle...
hellocum,pileocuğum sizler nasılsınız doktor konusunda bende çok sabırsızdım ama artık tek doktor ve ne zaman randevu verirse ozaman gidiyom sizdeki bir çok endişe sanırsam bizim gb ilklerinde sorun yasayan bütün anne adaylarında var ama içimizi ferah tutalımm stresten uzak olalım ve öyle kötü düşünceler aklımıza getirmeyelim...
candaşım ya ne iş artık kavuşun bir şekilde ne insanlar ya eşleri ayırıyorlarr ahhh ahhh sanada tez sürede kavuşmak için öncelik duamız olsun sonra bebiş ama bana kalırsa ki içime doğan sanki kavuşmadan önce bebiş gelcekmiş gb duruyorrr:)
herkesii çokkk öpüyorumm ,,,, yeni anne nasıll uyandı günee duygularınızı alalım TAFFFFCIMMM
Çok sağol canım, valla benim içimede sanki ilelebet yalnız kalacakmışım gibi doğuyor :) sanırım psikolojisi bu yöndeki düşüncelere itiyo insanı.inş hayırlısı olur.pasifloraaa canım hadi insallahh seninde tafın dediği gb bebişin bu saatlerde tutunmuştur ve seni bir daha asla bırakmazzz heyecanlandım vallaaa insallah sonuda iyi olcak eminim bu güzel ayda senin ve eşinin yüzüne gülcek bu defa:)tekrardan dualarım seninle...
hellocum,pileocuğum sizler nasılsınız doktor konusunda bende çok sabırsızdım ama artık tek doktor ve ne zaman randevu verirse ozaman gidiyom sizdeki bir çok endişe sanırsam bizim gb ilklerinde sorun yasayan bütün anne adaylarında var ama içimizi ferah tutalımm stresten uzak olalım ve öyle kötü düşünceler aklımıza getirmeyelim...
candaşım ya ne iş artık kavuşun bir şekilde ne insanlar ya eşleri ayırıyorlarr ahhh ahhh sanada tez sürede kavuşmak için öncelik duamız olsun sonra bebiş ama bana kalırsa ki içime doğan sanki kavuşmadan önce bebiş gelcekmiş gb duruyorrr:)
herkesii çokkk öpüyorumm ,,,, yeni anne nasıll uyandı günee duygularınızı alalım TAFFFFCIMMM
canıımm hamileymişim gibi davranmıyorum ve hiç heyecanım yokyani kendimi kaptırmak istemediğim için heralde bu şekildeyim :97: belki doktorda pıtpıtları duyarsam yeniden o heyecana kapılablirim
Çok sağol canım, valla benim içimede sanki ilelebet yalnız kalacakmışım gibi doğuyor :) sanırım psikolojisi bu yöndeki düşüncelere itiyo insanı.inş hayırlısı olur.
Karin nasıl annesi? sen nasılsın ? izne ne zman ayrılıyodunuz ?
merak etme duyacaksın allahın zniyle.Senin kotanda 10. hafta bence.ondan sonraları bizim gözümüzde daha değerli.Hani sen kalp atışını duymuştum bu senin korkun olmasın şeker, gümbür gümbür atacak valla :) 2 ay dişini sıkcan, sonra karnını gere gere hamileyim diyeceksin :)
günaydın kızlar...
passiflora, canım allah yardımcın olsun..allah gönlüne göre versin...
çitaknuray, canım yaa hamiş adaylarında seni unutmuşum ama şimdi telafi ediyorum sende bizimle adaysın inşallah bu ay senide adaylıktan çıkarırız..öpüyorum canım..
yamatake, canım annem güzel annem nasılsın?
tafcığım, en taze annem sende iyisin inşallah..off ayak burkma röntgen falan ve birde tarkanla coşkulu eğlenmek(bebekte annesi gibi tarkanı çok sevicek) derken bak bebekte geliverdi peki röntgen çekilince hani bize yazıyordunya yaa hamileysem diye hissetmişmiydin?
candaş, canım üzülme bizi sıktığınıda düşünme sakın biz hep dinleriz seni sen içine atma sakın...canım kardeşim
kızlar hepinize iyi ve mutlu bir gün dilerim...
Kızlarrr :))
ben galiba yine izne ayrılıyorum :))
Şef odadaydı, bi arkadaşta izin alıp eşinin yanına niye gitmiyosun dedi.
Bende daha yeni izinden döndüm ya valla versler alırım dedim şefe dönerek.
O da istersen alabilirsin dedi :) sanırm 5 gün izin alırım, hafta sonlarıyla 9 gün olur.
Hem yumurtlama zamanına da gelir :)) bu ayda şanslıyım :))
Kızlarrr :))
ben galiba yine izne ayrılıyorum :))
Şef odadaydı, bi arkadaşta izin alıp eşinin yanına niye gitmiyosun dedi.
Bende daha yeni izinden döndüm ya valla versler alırım dedim şefe dönerek.
O da istersen alabilirsin dedi :) sanırm 5 gün izin alırım, hafta sonlarıyla 9 gün olur.
Hem yumurtlama zamanına da gelir :)) bu ayda şanslıyım :))
ya evet ya , benimde bi arkadaşım bebeği ölsün diye damdan atlamış ! merdivenden yuvarlamış, yok ölememiş.Şimdi o kız 27 yaşında, birde bebeği var.Veren allah veriyo işte .. nasip varsa olur herşey... bende ilk gebeliğimde çok ateşlenmiştim griptim, ateştendir dedim aman be dedim millet neler yaşıyoda oluyo işte.Nasip yoksa bahanesi var bizde ...ay evet yaa bu ay pek bir hareketliydi benim için önce takan konseri hemen ertesi gün ayağımı burkup yere kapaklanmam ve röntgen çektirmembütün bunlar bebeğin rahime yerleşmeden önceki zamanlarda olmuş olması heralde birazcık içimi rahatlatan kısımlar Allah ol desin yeterki vallahi neler duyuyorum 2 metre yüksekten atlarmış eskiler bebeği istemedikleri için düşsün diye neler neler yapıyorlarmış ama yiyecek ekmeği olanlar onca şeye rağmen dünyaya geliyor ve yaşıyor Allah hayırlısını nasip etsin hep yani ben her yumurtlamadan sonra temkinli yaklaşırım röngen çekineceğim zaman henüz bir belirtim yoktu bendeki genel bir tedirginlikti yumurtlama öncesi olsaydı bu kadar tedirgin olmazdım:26:
ayyyyybu çok güzel bir habeerr süper süper o zaman aman ha ateşini ölçmeyi bırakma 11. günden sonra izin almaya bak belli olmaz gecikir mecikir yumurtlaman tamam mı
ha bir de gitmeden önce kesin görüşelim yamatakenin bana verdiklerini sana vereceğim
eheheee çoook güzel süpper bi haber bu canım.. Oyy oyy ben bile heyecanlandım senin için. Hadi bakalım hayırlısı olsun.. Ayyy Rabbim sesimizi duy kurban olayım. Candaşım bu mübarek ayda tuttursun, bebeişi göbüşüne konsun. AMİN
Canım benim ya çok sağol :) valla içtenliklerinizi nasıl hissettiriyosunuz anlatamam valla Allah razı olsun .. İnş ramazan bereketli hayırlı gelsinde 3 kişilik aile adımını atalım.Tabi hayırlısıysa birde ... Allah hepimizin gönlüne göre versin inş :) Sen nasılsın canım ? bebeğin eeyce büyüdü maşallah değil mi ? birde hamileliğini ailelerinize söyleyeceğiniz vakti çok beğendim valla resmen çifte mutluluk :) süpersiniz :)
Destina, sağol ablacım allah razı olsun :)
:)) sağol candaşım ALLAH senden de razı olsun. Valla dualarımdasın güzelim. İnşallah dediğin gibi hayılı olacaksa gelsin bu ay bebişin inşallah. Biz çok şükür iyiyiz. Bugün hava hafiften serinledi de biraz nefes alabiliyorum çok şükür. ileriki günlerde böyle olacakmışbiz 8,5 haftalık olduk teyzesi
Ailelere söylemek için 3 ay bekleyelim dedik bu kez. Sonra heyecanlandık:)) nikah günümüzde söyleyelimmi dedim eşime (24.07.2011) yok erken olur dedi. O zaman kızımızın doğum günü olsun dedik:) Az kaldı bakalım hayırlısıyla 11 gün sonra herkesin haberi olacak. sıcaklar fena şişirdi beni. Valla yengem filan çakacak durumu diye Annemlere gitmiyorum:))
RABBİM BU GÜZELLİKLERİ HAYIRLISIYLA SANA DA YAŞATSIN. AMİN
çok sağol canm ya :) valla bencede çok ii oldu... bende diyorum ki 7. gün izin alayım.en son 16. güne dek beraber olabiliyoruz.bu aralık iyi midir ? hani bu ay hiç aklımda yoktuda madem alıyorum denk getireyim.Tamam onlarıda senden ben alayım :) banada uğurlu gelsin inş :) yamatekecimin hediyesi :)
Biz çok şükür iyiyiz. Bugün hava hafiften serinledi de biraz nefes alabiliyorum çok şükür. ileriki günlerde böyle olacakmışbiz 8,5 haftalık olduk teyzesi
Ailelere söylemek için 3 ay bekleyelim dedik bu kez. Sonra heyecanlandık:)) nikah günümüzde söyleyelimmi dedim eşime (24.07.2011) yok erken olur dedi. O zaman kızımızın doğum günü olsun dedik:) Az kaldı bakalım hayırlısıyla 11 gün sonra herkesin haberi olacak. sıcaklar fena şişirdi beni. Valla yengem filan çakacak durumu diye Annemlere gitmiyorum:))
RABBİM BU GÜZELLİKLERİ HAYIRLISIYLA SANA DA YAŞATSIN. AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?