Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr kafam allak bullak şimdi ben 1 haziranda düşük yaptım ya temmuz 10 a kadar lekelenmeler oldu tamammı
temmuz 10-11-12 yoğun kanama 3 gün adet oldum gibi sonra 3 gün temiz kal yine lekenlenmeler doktora gittim bana doğum kontrol hapı verdi hormonlarım bozulmuş içiorum hapı şuan 11 ağustosta bitecek hap benim pazardan beri deli gibi göğüs ağrım kasık ağrım var lekelnemelerim kesildi şükür aranızda kullanan varmı bu hapları noluyo bana

ohhhhhhhhhh güzel haber işte...hadi bakalım tutun annene yoksa sinirlenmeye başlıyoruz...yeter ama sabır sabır nereye kadarrrrrrr

maşallah kocaman olmuşsunuz...söylemek için güzel birgün şimdiye kadar iyi sabretmişsiniz..

canım ben hap kullanmadım ama benimde hormonlarım dengesizdi..kanamam çok uzun sürdü doktor hap vermek istedi ama ben doğal bir süreç yaşamak istedim ve almadım hapı...mutlaka hormonlarda bi değişiklik olacak çünkü 2 ay içinde vücud kendini hem anneliğe alıştırıyor sonra bir de eski haline dönmeye çalışıyor..ben kasımda kürtaj oldum ve vücudum kendini şubatta topladı..yalnız değilsin dostum rahat ol biraz

inşallah hamileliktendir canım ya. hadi az kalmış gününe. biz de merakla bekliyoruz.

passiflora canım çoktan transferin gerçekleşti..14 gün sonra güzel haberi vereceğinden eminim..bu sefer yalnız bırakmayacak annesini(inşallah)

canım eşinle ayrı olduğunu biliyorum. yalnız sen ve eşin tam olarak ne iş yapıyosunuz, orasını kaçırmışım. Allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda biraraya gelirsiniz.

kendimi çokmu dinliorum acaba bende hapı kullanmak istemedim ama 50 gün sürünce kanamalar doktor ısrar etti artık 11 ağustosta bitiyo ilaçlar sonra korunmayı bırakabilirsin dedi bi aylık bi kullanım sabredemiorum ki hemen vakit geçsin yeniden aynı güzellikleri yaşamk istiyorum bide bugün kendime kötülük yaptım kasım hamileleri topiğine baktım çok mutusuzmmm

inşallah hamileliktendir canım ya. hadi az kalmış gününe. biz de merakla bekliyoruz.

inşallah hamileliktendir ama ben yemeğe bağlamayı tercih ediyorum :)hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.şimdiye kadar bir belirti yok ne hamilelik için ne de adet için..hayırlısı diyelim..

bakma demeyeceğim çünkü bende haziran topiğine ara ara baktım..onlar fotolarını ekledikçe ağladım..ama geçecek emin ol.her şerde bir hayır olduğunu unutma..kendini dinleme fazla rahat olmaya çalış..bu arada iyi beslenmeyi unutma..

ben geçen ay falan umutluydum göğsüm şişmişti bu ay ne kasıklarda ağrı ne de şişlik hiçbirşey yok..adet sancısı olsa az da olsa rahatlayacağım..

canım benim de kürtajdan sonra lekelenmelerim dinmedi. endişelendim, zaten kürtaj sonrası kontrole gidiliyor ya o zaman söyledim. bana 21lik cyclo prognova diye bir hormon hapı verdi. ama doğum kontrol hapı değil, karıştırılıyor bu. yani benimki değildi. ondan sonra ilk adetimi bu hap bittikten 3 gün sonra gördüm. lekelenmelerim kesildi bu hap sayesinde. ama 1. adetim yine bitmedi. artık dayanmadım 11 günümde tekrar doktora gittim. az az geliyodu hep. baktı, bi kist falan yok dedi. yalnız hafif kanaman var dedi. kürtajdan sonra böyle şeyler normal dedi. bir hap daha verdi duphaston diye. bu on günde biten bir haptı. korktum açıkçası düzenime geri dönemyeck miyim diye. ama çok şükür 2. adetim gününde bittie ve lekenlemlerim gelmedi. yalnız yaklaşık 2 senedir yumrutlamamı takip ederim. hep 12. gündür. bu ay. tam 15.16 günler koyu çizgiyi gördüm. burdan hesap edersek adetim de beklenen tarihten geç gelecek sanırım.
sana tavsiyem endişelenme. insan sürekli kan görmekten rahatsız oluyor. ama dediğim gibi 2. adetten sonrfa normale döndüm çok şükür. acele etmeyeceğiz. herkesin bünyesi bir olmuyor.

iyiyim canım çok şükür. evdeyim. oktya ustaı izliyorum. beğendiğim tarifleri deniyorum.
işte öyle geçiriyoruz ramazanı.

olmuştu.Kürtajdan sonra ilk aylarda 32. güne dek sarktı. ama son 4 aydır tam 28. günde oluyorum.o zaman ne aralıklarda olması geek :? evet hergün olmaması gerek :) ara versek mi devam etsek mi bilmiyorum yani :) aman zaten ramazan ramazan adamın takatide olmaz mı :) evet cumaya kadar buluşmamız lazım gelir sanırım :) ama şekercim senin işin varsa sorun değil ya diğer ayada kullanabiliriz.nasıl uyarsa yani :)

olmuştu.Kürtajdan sonra ilk aylarda 32. güne dek sarktı. ama son 4 aydır tam 28. günde oluyorum.o zaman ne aralıklarda olması geek :? evet hergün olmaması gerek :) ara versek mi devam etsek mi bilmiyorum yani :) aman zaten ramazan ramazan adamın takatide olmaz mı :) evet cumaya kadar buluşmamız lazım gelir sanırım :) ama şekercim senin işin varsa sorun değil ya diğer ayada kullanabiliriz.nasıl uyarsa yani :)

saol canım açıklanam için gynelle diye bi ilaç bana verdiide rabbim sabır versin hepimize bu mubarek günlerde ilacı bıkınca adetmi olunuyo hemen acaba

iftarda sahurda dikkat edicez artık ve ben stresten kendimi yemeye verdim kilo almıştım ramazanda verebilirim inş

Şu sayfa kaç saattir açık ya :) en son tafın mesajını okumuştum direk cevap yazdım , ben devam edene dek saatler geçmiş :)

canım ben kullanmadım hiç bilemiyorum maalesef.Kasım annelerine girmeseydin keşke diyeceğim ama dayanamıyoruz ki, bende haziran annelerine bakıp bakıp üzülürdüm hep ki ben çok sallamıyodum bebek olayını o zmanlar.O zman bile nasıl üzülüyodum.En son doğumlarında baktım baktım çıktım bi tebrik edemedim, aman dedim nereye kadar böyle.Sonra cezanın dediği gibi zamanla geçiyo işte.Üzülsekte geçiyo.İnş yeni topiklerimiz olurda daimi oluruz şekercim :) üzme tatlı canını...

ohhhhhhhhhh güzel haber işte...hadi bakalım tutun annene yoksa sinirlenmeye başlıyoruz...yeter ama sabır sabır nereye kadarrrrrrr
evet yani sinirlenmeye başlıyoruz :) hani babası nazlı anladık gelmiyoda bebeside bu kadar nazlı olmasın ama :)) keyfim yerine geldi be izni duyunca :)
canım eşinle ayrı olduğunu biliyorum. yalnız sen ve eşin tam olarak ne iş yapıyosunuz, orasını kaçırmışım. Allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda biraraya gelirsiniz.
Canım eşim tsk da sivil memur, bende özelleşme aşamasında bi kurumda işçiyim..Tayin olmamız için şartlarımızı yeterli bulmuyorlar.Sadece 657 ye tayin veriyolarmış, bende kurum özelleştiği için hiçbiyere kımıldayamıyorum yoksa benim tayin hakkım vardı çok sağol canım, inş en yakın zmanda olsun artık ...
inşallah hamileliktendir ama ben yemeğe bağlamayı tercih ediyorum :)hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.şimdiye kadar bir belirti yok ne hamilelik için ne de adet için..hayırlısı diyelim..
yaa evet ağız tadıyla belirti bile arayamıyoruz işte ama olsun inş bebek gelsin, sen yine başka şeylere yor da annesi meleğindn habersiz olsun 5 ağustos muydu bat ?

buarada bebeğim_01 hiç uğramıyo bu aralar ?

AMİN canım.
canım 21 günlük ilacı bırakınca 3. günü adet oldum. 10 günlük hapı bırakınca 7. günü adet oldum.

DESTİNACIM,canım benim napalım sıcaklarla boğusuyoruz bir taraftan artık karın büyümeye başlıyor kasıntılarla boğusuyorum tatlı boğusmalar işte kızımla bende iyiiyiz çok şükür senin cimcime nasıll evde sıcakta oda canım benim bunalmıştır,annesi onu bol bol gezdir tamammı optüm ikinizide....

CANDAŞIMM ben demedimmi sana sen eşinle kavuşmadan öncee bebiş gelcek diyeee::) hadi bakalım insallah tafa uğurlu gelen seyler sanada gelir sende başkasına devredersinnn canım ben 08-08-2011de gidyomm 12-08-2011de geliyom yani haftaya yokuz dönüşte veya bu hafta perşembe musaitim birde haftasonu sizede uyarsa tafla bir konuşalım görüşelimm...

tazee anne TAFFFF dur bakalımm o pıtpıtlarıda duyucan cinsiyette öğrenicenn ohhh ohhh daha neler neler seni heyecanlandıracak sabret birlikte hep bu dönemleri göricezzz insallahh hayırlısı ile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…