Kızlarrr :))
ben galiba yine izne ayrılıyorum :))
Şef odadaydı, bi arkadaşta izin alıp eşinin yanına niye gitmiyosun dedi.
Bende daha yeni izinden döndüm ya valla versler alırım dedim şefe dönerek.
O da istersen alabilirsin dedi :) sanırm 5 gün izin alırım, hafta sonlarıyla 9 gün olur.
Hem yumurtlama zamanına da gelir :)) bu ayda şanslıyım :))
:)) sağol candaşım ALLAH senden de razı olsun. Valla dualarımdasın güzelim. İnşallah dediğin gibi hayılı olacaksa gelsin bu ay bebişin inşallah. Biz çok şükür iyiyiz. Bugün hava hafiften serinledi de biraz nefes alabiliyorum çok şükür. ileriki günlerde böyle olacakmışbiz 8,5 haftalık olduk teyzesi
Ailelere söylemek için 3 ay bekleyelim dedik bu kez. Sonra heyecanlandık:)) nikah günümüzde söyleyelimmi dedim eşime (24.07.2011) yok erken olur dedi. O zaman kızımızın doğum günü olsun dedik:) Az kaldı bakalım hayırlısıyla 11 gün sonra herkesin haberi olacak. sıcaklar fena şişirdi beni. Valla yengem filan çakacak durumu diye Annemlere gitmiyorum:))
RABBİM BU GÜZELLİKLERİ HAYIRLISIYLA SANA DA YAŞATSIN. AMİN
kızlarrr kafam allak bullak şimdi ben 1 haziranda düşük yaptım ya temmuz 10 a kadar lekelenmeler oldu tamammı
temmuz 10-11-12 yoğun kanama 3 gün adet oldum gibi sonra 3 gün temiz kal yine lekenlenmeler doktora gittim bana doğum kontrol hapı verdi hormonlarım bozulmuş içiorum hapı şuan 11 ağustosta bitecek hap benim pazardan beri deli gibi göğüs ağrım kasık ağrım var lekelnemelerim kesildi şükür aranızda kullanan varmı bu hapları noluyo bana
saol kitycim.....
inşallah yarın bebeğim içime düşücek ve beni bir daha hiç bırakmayacak
inşallah hamileliktendir canım ya. hadi az kalmış gününe. biz de merakla bekliyoruz.ağzından bal damlıyor canım valla...şişlik falan yokta sadece dün sabah midem bulandı hafif o kadar ben bir gün önce yediğim yemeğe bağladım onuda:) gel canım tabiii görüşelim millet ankarada ,bodrumda buluşuyor bizde bir aydın buluşması yapalım.. bende perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum..
canım eşinle ayrı olduğunu biliyorum. yalnız sen ve eşin tam olarak ne iş yapıyosunuz, orasını kaçırmışım. Allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda biraraya gelirsiniz.Canım eşim aralık girişli.Mecburi hizmet süresi 4 yıl.tayin isteyebileceği dönemler Haziran-Eylül arası.onun dışında dilekçe versede işleme girmiyor.aralık girişli olunca 4. yılı doldurmasına 3-4 ay kalıyor ya o dönem için kıllık yapabilirler.Onlara göre bizim durumumuz eş mağduriyeti olmadığı için istedğimiz zamanda dilekçe veremiyoruz ya dolayısyla tayin direkmen 2013 hazirana sarkıyor.Yani inş bunlar olmaz ama ne bileyim ya hayatımda evliliğe dair herşey ters gidince ümidimde pek yok açıkçası.Eşime deyince öyle deme, deyince yaşıyoruz diyo ama bence de kötüye yormaktan değilde gidişattan kaynaklı gibi... yani anlayacağın adaşım ilkkez üzülmeden bi adet geçireceğim derken en zayof noktamdan vuruldum ... ama tabi çıkmadık candan ümit kesilmez.Eşim haftaya gelip birileriyle görüşecekmiş, işte ikna edebilirse ne ala.Yoksa yine bekliyoruz.Hoş biz bu sene tayinimiz olur demiyodukta böyle çok net bi hayır cevabı hazırlıklıda olsan seni çok üzüyomuş onu anladım
Annenlere dedin mi canım ? yoksa biraz bekleyecek misin ?
canım ben hap kullanmadım ama benimde hormonlarım dengesizdi..kanamam çok uzun sürdü doktor hap vermek istedi ama ben doğal bir süreç yaşamak istedim ve almadım hapı...mutlaka hormonlarda bi değişiklik olacak çünkü 2 ay içinde vücud kendini hem anneliğe alıştırıyor sonra bir de eski haline dönmeye çalışıyor..ben kasımda kürtaj oldum ve vücudum kendini şubatta topladı..yalnız değilsin dostum rahat ol biraz
inşallah hamileliktendir canım ya. hadi az kalmış gününe. biz de merakla bekliyoruz.
kendimi çokmu dinliorum acaba bende hapı kullanmak istemedim ama 50 gün sürünce kanamalar doktor ısrar etti artık 11 ağustosta bitiyo ilaçlar sonra korunmayı bırakabilirsin dedi bi aylık bi kullanım sabredemiorum ki hemen vakit geçsin yeniden aynı güzellikleri yaşamk istiyorum bide bugün kendime kötülük yaptım kasım hamileleri topiğine baktım çok mutusuzmmm
benim en büyük belirtim ateşimin sadece hamileliğimde yükseldiği kadar yükselmesi ve adete 4 gün kala kasığıma hamileliğimdeki gibi feci krampların girmesiydi :26: ama dediğim gibi ateşim beni umutlandıran en güzel belirtiydibir de son iki aydır yumurtlamadan bir gün önce göğüs uçlarım acımaya başlamıştı çok şaşırıyordum ateşim yükselmedi neden göğüs ucum acıyor diye:44: ama bu ay yumurtlamadan önce başladı göğüs ucu acımam adete 5 gün kala göğsüm hassaslaşması eklendi adete 2 gün kala da üstüne yatamayacak kıvama geldi ve bu da bir tek hamileliğimde olmuştu ben hiç belirti aramadım gerçi sadece ateşimde umutlandım
inşallah senin de yumurtlama zamanları moraller yerindeydi sıkıca tutunmuştur o sırada da sen de müjde verirsin bizlere şu mübarek ramazan ayında
canım benim de kürtajdan sonra lekelenmelerim dinmedi. endişelendim, zaten kürtaj sonrası kontrole gidiliyor ya o zaman söyledim. bana 21lik cyclo prognova diye bir hormon hapı verdi. ama doğum kontrol hapı değil, karıştırılıyor bu. yani benimki değildi. ondan sonra ilk adetimi bu hap bittikten 3 gün sonra gördüm. lekelenmelerim kesildi bu hap sayesinde. ama 1. adetim yine bitmedi. artık dayanmadım 11 günümde tekrar doktora gittim. az az geliyodu hep. baktı, bi kist falan yok dedi. yalnız hafif kanaman var dedi. kürtajdan sonra böyle şeyler normal dedi. bir hap daha verdi duphaston diye. bu on günde biten bir haptı. korktum açıkçası düzenime geri dönemyeck miyim diye. ama çok şükür 2. adetim gününde bittie ve lekenlemlerim gelmedi. yalnız yaklaşık 2 senedir yumrutlamamı takip ederim. hep 12. gündür. bu ay. tam 15.16 günler koyu çizgiyi gördüm. burdan hesap edersek adetim de beklenen tarihten geç gelecek sanırım.kızlarrr kafam allak bullak şimdi ben 1 haziranda düşük yaptım ya temmuz 10 a kadar lekelenmeler oldu tamammı
temmuz 10-11-12 yoğun kanama 3 gün adet oldum gibi sonra 3 gün temiz kal yine lekenlenmeler doktora gittim bana doğum kontrol hapı verdi hormonlarım bozulmuş içiorum hapı şuan 11 ağustosta bitecek hap benim pazardan beri deli gibi göğüs ağrım kasık ağrım var lekelnemelerim kesildi şükür aranızda kullanan varmı bu hapları noluyo bana
iyiyim canım çok şükür. evdeyim. oktya ustaı izliyorum. beğendiğim tarifleri deniyorum.cezaa ya ben hep seni alntı yapıyorum sonra yanlışlıkla siliyorum galiba, umarım belirtiler hamilelik belirtileridir, Tatilin çok güzel geçtiğin sevindim, odaklanmadan kafayı takmadan olmuyor ama sanırım rahatlık çok önemli, Sizede hayırlı ramazanlar.
çok güldüm bende de aynı hastalık vardı şunu bnu bahane ederek dr gidiyordum tarihinden önce bu sefer 4. haftada gideceğim ya dr dr randevu verirken bekleyebilirsen öyle gel dedi beklicem dedim ama 13 varya taktım kafaya, şafak sayar gibi sayıyorum içimde garip bir his var ,bebek yaşıyor mu acaba :)))) diye yanlış olmasın ama çok usg girmek gereki değil diye kendine telkin ver beni ancak o durduruyor, şu meyve ve su olayını çok sevdim. yapabildiklerim onlar. öpüyorum.
loliness naber :?
destina nerde,
senem şu tercihlerle galiba boğuşuyor.
senin adetinin hiç 31-32 günde bir geldiği olmuş muydu :26: eğer daha önce hiç o kadar gecikme olduysa 18. günde çatlayabilir yumurtan o zaman geç kalmış olursunuz :26: ama yok benim adetim hep 29. bilemedin en geç 30. gün geliyor diyorsan 16. gün idealdirbu arada hergün çalışmak da (sperm kalitesi ve sayısı için) yok diyeceğim ama o kadar süre ayrı olup birleşme imkanı bulmuşken de hergün çalışma dersem günah olur o zaman cumaya kadar bizim görüşmemiz lazım sana onları vermem için :26:
senin adetinin hiç 31-32 günde bir geldiği olmuş muydu :26: eğer daha önce hiç o kadar gecikme olduysa 18. günde çatlayabilir yumurtan o zaman geç kalmış olursunuz :26: ama yok benim adetim hep 29. bilemedin en geç 30. gün geliyor diyorsan 16. gün idealdirbu arada hergün çalışmak da (sperm kalitesi ve sayısı için) yok diyeceğim ama o kadar süre ayrı olup birleşme imkanı bulmuşken de hergün çalışma dersem günah olur o zaman cumaya kadar bizim görüşmemiz lazım sana onları vermem için :26:
canım benim de kürtajdan sonra lekelenmelerim dinmedi. endişelendim, zaten kürtaj sonrası kontrole gidiliyor ya o zaman söyledim. bana 21lik cyclo prognova diye bir hormon hapı verdi. ama doğum kontrol hapı değil, karıştırılıyor bu. yani benimki değildi. ondan sonra ilk adetimi bu hap bittikten 3 gün sonra gördüm. lekelenmelerim kesildi bu hap sayesinde. ama 1. adetim yine bitmedi. artık dayanmadım 11 günümde tekrar doktora gittim. az az geliyodu hep. baktı, bi kist falan yok dedi. yalnız hafif kanaman var dedi. kürtajdan sonra böyle şeyler normal dedi. bir hap daha verdi duphaston diye. bu on günde biten bir haptı. korktum açıkçası düzenime geri dönemyeck miyim diye. ama çok şükür 2. adetim gününde bittie ve lekenlemlerim gelmedi. yalnız yaklaşık 2 senedir yumrutlamamı takip ederim. hep 12. gündür. bu ay. tam 15.16 günler koyu çizgiyi gördüm. burdan hesap edersek adetim de beklenen tarihten geç gelecek sanırım.
sana tavsiyem endişelenme. insan sürekli kan görmekten rahatsız oluyor. ama dediğim gibi 2. adetten sonrfa normale döndüm çok şükür. acele etmeyeceğiz. herkesin bünyesi bir olmuyor.
iftarda sahurda dikkat edicez artık ve ben stresten kendimi yemeye verdim kilo almıştım ramazanda verebilirim inşbakma demeyeceğim çünkü bende haziran topiğine ara ara baktım..onlar fotolarını ekledikçe ağladım..ama geçecek emin ol.her şerde bir hayır olduğunu unutma..kendini dinleme fazla rahat olmaya çalış..bu arada iyi beslenmeyi unutma..
canım ben kullanmadım hiç bilemiyorum maalesef.Kasım annelerine girmeseydin keşke diyeceğim ama dayanamıyoruz ki, bende haziran annelerine bakıp bakıp üzülürdüm hep ki ben çok sallamıyodum bebek olayını o zmanlar.O zman bile nasıl üzülüyodum.En son doğumlarında baktım baktım çıktım bi tebrik edemedim, aman dedim nereye kadar böyle.Sonra cezanın dediği gibi zamanla geçiyo işte.Üzülsekte geçiyo.İnş yeni topiklerimiz olurda daimi oluruz şekercim :) üzme tatlı canını...kızlarrr kafam allak bullak şimdi ben 1 haziranda düşük yaptım ya temmuz 10 a kadar lekelenmeler oldu tamammı
evet yani sinirlenmeye başlıyoruz :) hani babası nazlı anladık gelmiyoda bebeside bu kadar nazlı olmasın ama :)) keyfim yerine geldi be izni duyunca :)ohhhhhhhhhh güzel haber işte...hadi bakalım tutun annene yoksa sinirlenmeye başlıyoruz...yeter ama sabır sabır nereye kadarrrrrrr
Canım eşim tsk da sivil memur, bende özelleşme aşamasında bi kurumda işçiyim..Tayin olmamız için şartlarımızı yeterli bulmuyorlar.Sadece 657 ye tayin veriyolarmış, bende kurum özelleştiği için hiçbiyere kımıldayamıyorum yoksa benim tayin hakkım vardıcanım eşinle ayrı olduğunu biliyorum. yalnız sen ve eşin tam olarak ne iş yapıyosunuz, orasını kaçırmışım. Allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda biraraya gelirsiniz.
yaa evet ağız tadıyla belirti bile arayamıyoruz işteinşallah hamileliktendir ama ben yemeğe bağlamayı tercih ediyorum :)hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.şimdiye kadar bir belirti yok ne hamilelik için ne de adet için..hayırlısı diyelim..
saol canım açıklanam için gynelle diye bi ilaç bana verdiide rabbim sabır versin hepimize bu mubarek günlerde ilacı bıkınca adetmi olunuyo hemen acaba
iftarda sahurda dikkat edicez artık ve ben stresten kendimi yemeye verdim kilo almıştım ramazanda verebilirim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?