Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candas 4 ü canım ama gelmezse o gün 5 inde yapacağım yaparken eşim yanımda olsun istemiyorum çünkü..

CANIM ya çok sağol, valla ne güzel ya hep iyisini düşünüyosun, enerjini yayıyosun. farkındayım ki şu sitenin en negatii benim :) genelde benden başka tüm arkadaşlar hep olumlu yaklaşıyo, yaklamasıda benim kadar acımasız değil sanırım :) bende hocam taf tan bilgi alırsam iznimi yazarım bu hafta için.Perşembe bana uyar aslında, eğer taf a da uygunsa tafın bebeğinide kutlarız ama ben niyetli olcam ona göre :)
candas 4 ü canım ama gelmezse o gün 5 inde yapacağım yaparken eşim yanımda olsun istemiyorum çünkü..

ay inşallah gelmesinde test yap, çift çizgi göster bize :) eşinede süpriz yaparsın hem :) eski ve şuanki zman topikdaşım :) ama artık topiğimizi ayıralım yani sen sadece manevi destek için burada ol diğer arkadaşlar gibi....

dayanamadım baktım işte canım yaa hepsinin karnı kocaman olmuş olsun ben inanıorum rabbim bi kez gösterdi bize bu güzellikleri yine olacak sabır inşallah bak herkes sırayla yavaş yavaş yeniden hamile kalıo seninde yazdıklarını okuyorum kendini üzme lütfen kocanlada kavuşcaksın bebeişde olacak herşey çok güsel olacakkk

kızlar benim boğazım iltihap oldu sabahtan beri acıyordu zaten yutkunurken de öğleyin aynadan bir baktım ki boğazım beyaz beyaz olmuş iltihap yani pufff ne yapacağım ben şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorum ama kadın doğum doktorumu aradım sordum ne yapayım diye o da antibiyotik kullanabilirsin grip ilaçlarından alma dedi çok ağrın olursa kırgınlık gibi parol alabilirsin dedi burnun için de şu okyanus suları varya ondan sıkabilirsin dedi. şimdi gelsen kese görünmez dedi kanda B-HCG bakabiliriz dedi ben de haftaya gelirim birşey olmaz da devam ederse dedim o da tamam dedi KBB doktoruna git dedi tavuk suyu karabiber antibiyortik etkiye sahip diye okumuştum bir yerde onu içtim boğazım yumuşadı biraz ama acaba iltihabımı kurutur mu :26:

herşeyi bilen taze gebemiz benm durumuma bi yorum yapsa keşke

ay canım nazar değdi nazar sana bi okuyayım ben sana oruçlu ağzımla allahım nazarlardan sakınsın şifa versin inşallajhhh

candaş, hani demiştin ya sabah 1 dakika mutluysam 1 dakika mutsuzum ve allahım duydu sesimizi seni kavuşturacak inşallah eşinle... çok mutlu oldum çoookkkk benden önce senin hamiş haberini alırım inşallah kardeşe öncelik yani anladın sen onu

yamatake, canım evet kızımı elimizden geldiğince gezdirmeye çalışıyoruz..çok sıcak şimdi tv izliyor bir iki saat sonra çıkarız..seni anlıyorum canım bende adet olmadımya karnım nasıl şişti hergün kaşınmaktan helak oldum allah kolaylık versin iyiki son aylarınız kışa geliyor... bende seni ve kızını öptüm canım..

ceza, canım 2 günün var ama sen gelde bana sor diyosun dimi..hayırlısı olsun hakkında..

polyanna, canım iyi olmana sevindim bide senin yazdıklarını okurken aklıma şey geldi keşke bende hamile olsam eylül 4 e kadar bende o gün söylesem benimde kızımın doğum günü güzel bir fikir ne çok sevinirler şimdi annenler..

taf, benim annemde sürekli alttan alttan soruyor her ay umutluydu ama bu ay kist falan olduğunu duyunca bozuldu biraz inşallah bir an önce kurtulurum gelir kırmızılarda hamile kalırım sürpriz olur bu defa onlara bir yöndende kist olayı oyalama yöntemi oldu benim için soran herkeze söylüyorum bidaha sormuyorlar artık..

candaşımın dediği gibi harbi bu insanların beyinlerinde var bir sorun kızın kocası yanında yok yokmu bişeey diye soruyorlar..bana sorduklarındada şöyle başlıyorlar hadi yap şu cici kıza bir kardeş tek olmaz eee bizde biliyoruz tek olmaz uğraşıyoruz ama olmuyor işte yaa kendilerinin demekki okadar çabuk tutuyorki böyle konuşuyorlar..şanslı hatunlar napalım..

yaseminciğim canım bende kullanmadım ilacı ama yan etkisi olabilir korkma hepsi geçicek allahın izniyle hadi bakalım az kalmış korunmayı bırakmana canım...sende bizim gibi hamile adaylarının arasındasın yani..

tafcığım, ben geçen ay olmuştum aynı senin gibi güya hamile olabilirim düşüncesi vardıya hiç ilaç kullanmadım her sabah ve her akşam yatmadan önce açık çaya 1 tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı karabiber karıştırdım ve içtim... ama bir hafta sürdü birde ilaç kullanmayıda pek sevmem ayrıca sabahlarıda ihlamur içiyordum birde ...belki yardımcı olur canım..

canım senin gebeliğin ileri aşamasındaydı kürtajın dolayısıyla kanamalarının uzun sürmesi bence normal sen 40 gün boyunca lohusa sayılırsın aynı doğum yapanlar gibi lekelenmelerin bir sebebi olmalı içerde parça kalmış olabilir ne bileyim polip gibi bir et parçası olabilir vücut yaparmış onu bilemiyorum doktorun daha iyi bilir ama doktorun verdiği ilaçla düzene girecek adetin sadece azcık sabretmek gerekiyor

ben kürtaj olduğumdan beri sürekli giriyorum temmuz anneleri topiğine hep takip ettim hepsini ilk zamanlar çokkötü oluyordum şimdi hepsinin doğum haberini aldıkça buruk bir sevinç yaşadım her okuduğum doğum hikayesinde ağladım Allah'ım bana da bu güzel duyguyu en hayırlı zamanda yaşamayı nasip et diye bu yapabileceğimiz en güzel dua bence en hayırlı zamanda hayırlısını dilemek sabırla beklemek:97:

herşeyi bilen taze gebemiz benm durumuma bi yorum yapsa keşke

ay canım nazar değdi nazar sana bi okuyayım ben sana oruçlu ağzımla allahım nazarlardan sakınsın şifa versin inşallajhhh

nazar mı bilmiyorum ama eşim 2 gündür grip boğazı kötü ondan geçmiş olabilir ofiste arabada hep klima çalışıyor zaten burnum 5-6 gündür çok kuruydu sabahları burnum tıkalı uyanıyordum klimadan da olabilir. of ilaç almadan atlatabilir miyim iltihabı acaba :26:

çok sağol canım, işte esiyo geçiyo.direncim zayıfladı galiba.. Haklısın sende insan neden biz diyebilyor, ama dediğin gibi 1 kere yaşadık allahın izniyle tekrar sonuna dek yaşayacağız bu duyguyu.Sabredebilirsek tabi o zmana dak :)
Aklım turşu suyu içmek geldi bi antipatin yoksa tabi :) sor ki hiç kendine yaptın mı? ömrümde 1 kere yaptın iyi geldi aslında hiçte aklıma gelmez ama onuda deneyebilirsin..eğer aklıma bişey daha gelirse derim şekerim. ballı karışımlardan bişey vardı bi de o iyi geliyodu sanırım...

valla resmen allah sesimizi duydu :) aynen dediğimi yaşadım sizde şahit oldunuz sanırım :) inş canım önceliğin için teşekkür ederiz olursa bebeğimizin müstakbel teyzesi :)

evet millette sıkıntı yok demekki bu kadar rahatlar, benimde eşimin halasınn gelini derdi ki eşim üzeime ceket atsa hamile kalıyorum resmen.ilk aydan oluyo demişti.hem kıskndım hem imrendim hem gıcık buldum :) ama var ya bende tuhaflaştım geçen kardeşimin arkadaşı evleni, aslında yaşıda küçük 22 yaşında.boy boy çocuklarınız olsun inş dedim, tabi kızda dedi öncelikler sizsiniz sırayı bozmayız diye.Kıza diyemedim ki kızım bu işler ne kadar sen biliyo musun idye? hani o küçük ama valla taktım millete diyorum bırakın korunmayı, doğurun çocukları :) çok biliyom ya ben :)

Yandan saz sesi geliyo, lan arkadaş ben 1,5 yıl saz kursuna gittimde 2 tın tından ileri gidemedim, adam gibi öğrenseydim duygu değişimlerinde çoşardım ya. ama ahtım oldu 40 yaşınada gelsim bu kez çocuğumla beraber gideceğim, çocuğun şansı yok ilk bşata bağlamayla başlayacak :) çok baskıcıyım ama :) ayy nerden estiyse konuylada ilgisi yok, yazasım geldi . işte bi anımın bi anıma uymadığınuın başka bi örneği :)

ilacım 11 ağustosta bityo sonra gerk yok korunmama inşallah rabimden hayırlısını istiyorum hepimiz için yemin ederim burda kimin hamile oldunu duysam kendim kadar seviniorum

canım bitkisel çözümler üretmeye çalış yine doktoruna danış gebelerinde kullanabildii ilaçlar var aman dikkat et kendine sen bize laızmsın:)iş yerinden izin al olmazsa yat dinlen bende hamileyken eşimden geçmişti

ben yeni evliyim aslında daha 1 senelik nedir bu evlat isteği özlemi bilmiom 7.ayımda hamile kaldım dikkat etmedik ama yumurtlamaymış bilmemne insan herşeyş öğrenio ya sen yumurtlama testi alcaktın naptın

gecmis olsun canim benim

ben yeni evliyim aslında daha 1 senelik nedir bu evlat isteği özlemi bilmiom 7.ayımda hamile kaldım dikkat etmedik ama yumurtlamaymış bilmemne insan herşeyş öğrenio ya sen yumurtlama testi alcaktın naptın

olsun ya boşver, ilk başta bende millete kızıyodum daha senesi dolmadan doğuruyolar diye ki ben en az 3 yıl sonra çocuk sahibi olma taraftarıydım.şimdi senin içinde iyi tarafından bakarsak, en azından bu tecrübeyi yakın sürede atlattın, yıllar üzerine hamile kalsaydın korkuların daha da artardı.Canım inş rabbim bekletmeden meleğini gönderir sanada, ilaçlardan sonra hemen hamile kalrısn :)

bende o testleri bi arkadaş içinsormuştum sanırım siparişini verdi o da.İnş o da bebeğine kavuşur.

anladsım canım ben aldım testlerden malum ramazanda zor hergün iki günde bir çalışma olması bende o testlerle tesbit edeyim diyorum amann varya herşey olacağına varsın arkadaşım yaaa bu mübarekgünlerde biz duamızı edelim bak nası yüreğimiz ferahlıyo

rast gelir inş canım, mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzügülsün göbeği dlsun inş :) haklısın müminin ilacı dua.. tek ferahlatan şey o zaten.Allah kabul edenlerden eylesin inş..

rast gelir inş canım, mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzügülsün göbeği dlsun inş :) haklısın müminin ilacı dua.. tek ferahlatan şey o zaten.Allah kabul edenlerden eylesin inş..

aminnnnnn canım aminnnn ay ben yazıları yamuk görmeye başladım kızlar iftarda ne yemekler yapıosuuz bakalım ben hiç acıkmadım sadece sersemlik var uykusuzlukdan oda sanırım bana akıl verin ne yemekler yaptıınızla ilgili kopya çekeyim iki kişiyiz dün bi çorba yaptım tadı süper ama 5 kilo çorba:) 5 gün yeriz artık

:)) valla bana annem yapıyo yemekleri :) o yüzdn yardımcı olamayacağım sanırımda bir anda aklıma domates çorbası, bulgur pilavı ve yoğurt geldi.Pratik yaz yemekleri.. elinden amma bolmuş şeker :)))

Bi geçmişe baktımda ceza 21 kasım sanırım ondan beri yazışıyoruz, bitmiş bi sayfayı canlandırmışız resmen hemen hamile kalsaydık şimdiye doğurmuştuk bee :) ama neyse geç olsun güç olmasın.O zman herşey ne kadarda toz pembeymiş kendi adıma şimdiye kıyasla. Ama neyse olanda da olmayanda da vardır bi hayır diyeyim..

ya bende kocama diotum annemlere gidelim yok efendim bizimde evimiz varmış ramazanda iftar sofrası bizimde evimizde olsun haklı ama bana da yazıkkk dün 7 de eve girdim yemek yaptım

canım bak taf a 7 ay sınra hamile kaldı sabretti azmetti valla kız ve herkese yardımcı oldu her konuda bizlerde sabredcez canım geç olsun ama sağlıklı olsun kıcağımıza alıp bööle misss gibi koklayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…