CANIM ya çok sağol, valla ne güzel ya hep iyisini düşünüyosun, enerjini yayıyosun. farkındayım ki şu sitenin en negatii benim :) genelde benden başka tüm arkadaşlar hep olumlu yaklaşıyo, yaklamasıda benim kadar acımasız değil sanırım :) bende hocam taf tan bilgi alırsam iznimi yazarım bu hafta için.Perşembe bana uyar aslında, eğer taf a da uygunsa tafın bebeğinide kutlarız ama ben niyetli olcam ona göre :)DESTİNACIM,canım benim napalım sıcaklarla boğusuyoruz bir taraftan artık karın büyümeye başlıyor kasıntılarla boğusuyorum tatlı boğusmalar işte kızımla bende iyiiyiz çok şükür senin cimcime nasıll evde sıcakta oda canım benim bunalmıştır,annesi onu bol bol gezdir tamammı optüm ikinizide....
CANDAŞIMM ben demedimmi sana sen eşinle kavuşmadan öncee bebiş gelcek diyeee::) hadi bakalım insallah tafa uğurlu gelen seyler sanada gelir sende başkasına devredersinnn canım ben 08-08-2011de gidyomm 12-08-2011de geliyom yani haftaya yokuz dönüşte veya bu hafta perşembe musaitim birde haftasonu sizede uyarsa tafla bir konuşalım görüşelimm...
tazee anne TAFFFF dur bakalımm o pıtpıtlarıda duyucan cinsiyette öğrenicenn ohhh ohhh daha neler neler seni heyecanlandıracak sabret birlikte hep bu dönemleri göricezzz insallahh hayırlısı ile.....
candas 4 ü canım ama gelmezse o gün 5 inde yapacağım yaparken eşim yanımda olsun istemiyorum çünkü..
dayanamadım baktım işte canım yaa hepsinin karnı kocaman olmuş olsun ben inanıorum rabbim bi kez gösterdi bize bu güzellikleri yine olacak sabır inşallah bak herkes sırayla yavaş yavaş yeniden hamile kalıo seninde yazdıklarını okuyorum kendini üzme lütfen kocanlada kavuşcaksın bebeişde olacak herşey çok güsel olacakkkŞu sayfa kaç saattir açık ya :) en son tafın mesajını okumuştum direk cevap yazdım , ben devam edene dek saatler geçmiş :)
canım ben kullanmadım hiç bilemiyorum maalesef.Kasım annelerine girmeseydin keşke diyeceğim ama dayanamıyoruz ki, bende haziran annelerine bakıp bakıp üzülürdüm hep ki ben çok sallamıyodum bebek olayını o zmanlar.O zman bile nasıl üzülüyodum.En son doğumlarında baktım baktım çıktım bi tebrik edemedim, aman dedim nereye kadar böyle.Sonra cezanın dediği gibi zamanla geçiyo işte.Üzülsekte geçiyo.İnş yeni topiklerimiz olurda daimi oluruz şekercim :) üzme tatlı canını...
kızlar benim boğazım iltihap oldu sabahtan beri acıyordu zaten yutkunurken de öğleyin aynadan bir baktım ki boğazım beyaz beyaz olmuş iltihap yani pufff ne yapacağım ben şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorum ama kadın doğum doktorumu aradım sordum ne yapayım diye o da antibiyotik kullanabilirsin grip ilaçlarından alma dedi çok ağrın olursa kırgınlık gibi parol alabilirsin dedi burnun için de şu okyanus suları varya ondan sıkabilirsin dedi. şimdi gelsen kese görünmez dedi kanda B-HCG bakabiliriz dedi ben de haftaya gelirim birşey olmaz da devam ederse dedim o da tamam dediKBB doktoruna git dedi tavuk suyu karabiber antibiyortik etkiye sahip diye okumuştum bir yerde onu içtim boğazım yumuşadı biraz ama acaba iltihabımı kurutur mu :26:
kızlarrr kafam allak bullak şimdi ben 1 haziranda düşük yaptım ya temmuz 10 a kadar lekelenmeler oldu tamammı
temmuz 10-11-12 yoğun kanama 3 gün adet oldum gibi sonra 3 gün temiz kal yine lekenlenmeler doktora gittim bana doğum kontrol hapı verdi hormonlarım bozulmuş içiorum hapı şuan 11 ağustosta bitecek hap benim pazardan beri deli gibi göğüs ağrım kasık ağrım var lekelnemelerim kesildi şükür aranızda kullanan varmı bu hapları noluyo bana
kendimi çokmu dinliorum acaba bende hapı kullanmak istemedim ama 50 gün sürünce kanamalar doktor ısrar etti artık 11 ağustosta bitiyo ilaçlar sonra korunmayı bırakabilirsin dedi bi aylık bi kullanım sabredemiorum ki hemen vakit geçsin yeniden aynı güzellikleri yaşamk istiyorum bide bugün kendime kötülük yaptım kasım hamileleri topiğine baktım çok mutusuzmmm
saol canım açıklanam için gynelle diye bi ilaç bana verdiide rabbim sabır versin hepimize bu mubarek günlerde ilacı bıkınca adetmi olunuyo hemen acaba iftarda sahurda dikkat edicez artık ve ben stresten kendimi yemeye verdim kilo almıştım ramazanda verebilirim inş
herşeyi bilen taze gebemiz benm durumuma bi yorum yapsa keşke
ay canım nazar değdi nazar sana bi okuyayım ben sana oruçlu ağzımla allahım nazarlardan sakınsın şifa versin inşallajhhh
çok sağol canım, işte esiyo geçiyo.direncim zayıfladı galiba.. Haklısın sende insan neden biz diyebilyor, ama dediğin gibi 1 kere yaşadık allahın izniyle tekrar sonuna dek yaşayacağız bu duyguyu.Sabredebilirsek tabi o zmana dak :)dayanamadım baktım işte canım yaa hepsinin karnı kocaman olmuş olsun ben inanıorum rabbim bi kez gösterdi bize bu güzellikleri yine olacak sabır inşallah bak herkes sırayla yavaş yavaş yeniden hamile kalıo seninde yazdıklarını okuyorum kendini üzme lütfen kocanlada kavuşcaksın bebeişde olacak herşey çok güsel olacakkk
Aklım turşu suyu içmek geldi bi antipatin yoksa tabi :) sor ki hiç kendine yaptın mı? ömrümde 1 kere yaptın iyi geldi aslında hiçte aklıma gelmez ama onuda deneyebilirsin..eğer aklıma bişey daha gelirse derim şekerim. ballı karışımlardan bişey vardı bi de o iyi geliyodu sanırım...kızlar benim boğazım iltihap oldu sabahtan beri acıyordu zaten yutkunurken de öğleyin aynadan bir baktım ki boğazım beyaz beyaz olmuş iltihap yani pufff ne yapacağım ben şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorum ama kadın doğum doktorumu aradım sordum ne yapayım diye o da antibiyotik kullanabilirsin grip ilaçlarından alma dedi çok ağrın olursa kırgınlık gibi parol alabilirsin dedi burnun için de şu okyanus suları varya ondan sıkabilirsin dedi. şimdi gelsen kese görünmez dedi kanda B-HCG bakabiliriz dedi ben de haftaya gelirim birşey olmaz da devam ederse dedim o da tamam dediKBB doktoruna git dedi tavuk suyu karabiber antibiyortik etkiye sahip diye okumuştum bir yerde onu içtim boğazım yumuşadı biraz ama acaba iltihabımı kurutur mu :26:
candaş, hani demiştin ya sabah 1 dakika mutluysam 1 dakika mutsuzum ve allahım duydu sesimizi seni kavuşturacak inşallah eşinle... çok mutlu oldum çoookkkk benden önce senin hamiş haberini alırım inşallah kardeşe öncelik yani anladın sen onu
candaşımın dediği gibi harbi bu insanların beyinlerinde var bir sorun kızın kocası yanında yok yokmu bişeey diye soruyorlar..bana sorduklarındada şöyle başlıyorlar hadi yap şu cici kıza bir kardeş tek olmaz eee bizde biliyoruz tek olmaz uğraşıyoruz ama olmuyor işte yaa kendilerinin demekki okadar çabuk tutuyorki böyle konuşuyorlar..şanslı hatunlar napalım..
candaş, hani demiştin ya sabah 1 dakika mutluysam 1 dakika mutsuzum ve allahım duydu sesimizi seni kavuşturacak inşallah eşinle... çok mutlu oldum çoookkkk benden önce senin hamiş haberini alırım inşallah kardeşe öncelik yani anladın sen onu
yamatake, canım evet kızımı elimizden geldiğince gezdirmeye çalışıyoruz..çok sıcak şimdi tv izliyor bir iki saat sonra çıkarız..seni anlıyorum canım bende adet olmadımya karnım nasıl şişti hergün kaşınmaktan helak oldumallah kolaylık versin iyiki son aylarınız kışa geliyor... bende seni ve kızını öptüm canım..
ceza, canım 2 günün var ama sen gelde bana sor diyosun dimi..hayırlısı olsun hakkında..
polyanna, canım iyi olmana sevindim bide senin yazdıklarını okurken aklıma şey geldi keşke bende hamile olsam eylül 4 e kadar bende o gün söylesem benimde kızımın doğum günügüzel bir fikir ne çok sevinirler şimdi annenler..
taf, benim annemde sürekli alttan alttan soruyor her ay umutluydu ama bu ay kist falan olduğunu duyunca bozuldu biraz inşallah bir an önce kurtulurum gelir kırmızılarda hamile kalırım sürpriz olur bu defa onlara bir yöndende kist olayı oyalama yöntemi oldu benim için soran herkeze söylüyorum bidaha sormuyorlar artık..
candaşımın dediği gibi harbi bu insanların beyinlerinde var bir sorun kızın kocası yanında yok yokmu bişeey diye soruyorlar..bana sorduklarındada şöyle başlıyorlar hadi yap şu cici kıza bir kardeş tek olmaz eee bizde biliyoruz tek olmaz uğraşıyoruz ama olmuyor işte yaa kendilerinin demekki okadar çabuk tutuyorki böyle konuşuyorlar..şanslı hatunlar napalım..
yaseminciğim canım bende kullanmadım ilacı ama yan etkisi olabilir korkma hepsi geçicek allahın izniyle hadi bakalım az kalmış korunmayı bırakmana canım...sende bizim gibi hamile adaylarının arasındasın yani..
canım senin gebeliğin ileri aşamasındaydı kürtajın dolayısıyla kanamalarının uzun sürmesi bence normal sen 40 gün boyunca lohusa sayılırsın aynı doğum yapanlar gibilekelenmelerin bir sebebi olmalı içerde parça kalmış olabilir ne bileyim polip gibi bir et parçası olabilir vücut yaparmış onu bilemiyorum doktorun daha iyi bilir ama doktorun verdiği ilaçla düzene girecek adetin sadece azcık sabretmek gerekiyor
ben kürtaj olduğumdan beri sürekli giriyorum temmuz anneleri topiğine hep takip ettim hepsini ilk zamanlar çokkötü oluyordum şimdi hepsinin doğum haberini aldıkça buruk bir sevinç yaşadım her okuduğum doğum hikayesinde ağladım Allah'ım bana da bu güzel duyguyu en hayırlı zamanda yaşamayı nasip et diyebu yapabileceğimiz en güzel dua bence en hayırlı zamanda hayırlısını dilemek sabırla beklemek:97:
nazar mı bilmiyorum ama eşim 2 gündür grip boğazı kötü ondan geçmiş olabilir ofiste arabada hep klima çalışıyor zaten burnum 5-6 gündür çok kuruydu sabahları burnum tıkalı uyanıyordum klimadan da olabilir. of ilaç almadan atlatabilir miyim iltihabı acaba :26:
ben yeni evliyim aslında daha 1 senelik nedir bu evlat isteği özlemi bilmiom 7.ayımda hamile kaldım dikkat etmedik ama yumurtlamaymış bilmemne insan herşeyş öğrenio ya sen yumurtlama testi alcaktın naptınçok sağol canım, işte esiyo geçiyo.direncim zayıfladı galiba.. Haklısın sende insan neden biz diyebilyor, ama dediğin gibi 1 kere yaşadık allahın izniyle tekrar sonuna dek yaşayacağız bu duyguyu.Sabredebilirsek tabi o zmana dak :)
gecmis olsun canim benimkızlar benim boğazım iltihap oldu sabahtan beri acıyordu zaten yutkunurken de öğleyin aynadan bir baktım ki boğazım beyaz beyaz olmuş iltihap yani pufff ne yapacağım ben şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorum ama kadın doğum doktorumu aradım sordum ne yapayım diye o da antibiyotik kullanabilirsin grip ilaçlarından alma dedi çok ağrın olursa kırgınlık gibi parol alabilirsin dedi burnun için de şu okyanus suları varya ondan sıkabilirsin dedi. şimdi gelsen kese görünmez dedi kanda B-HCG bakabiliriz dedi ben de haftaya gelirim birşey olmaz da devam ederse dedim o da tamam dediKBB doktoruna git dedi tavuk suyu karabiber antibiyortik etkiye sahip diye okumuştum bir yerde onu içtim boğazım yumuşadı biraz ama acaba iltihabımı kurutur mu :26:
ben yeni evliyim aslında daha 1 senelik nedir bu evlat isteği özlemi bilmiom 7.ayımda hamile kaldım dikkat etmedik ama yumurtlamaymış bilmemne insan herşeyş öğrenio ya sen yumurtlama testi alcaktın naptın
olsun ya boşver, ilk başta bende millete kızıyodum daha senesi dolmadan doğuruyolar diye ki ben en az 3 yıl sonra çocuk sahibi olma taraftarıydım.şimdi senin içinde iyi tarafından bakarsak, en azından bu tecrübeyi yakın sürede atlattın, yıllar üzerine hamile kalsaydın korkuların daha da artardı.Canım inş rabbim bekletmeden meleğini gönderir sanada, ilaçlardan sonra hemen hamile kalrısn :)
bende o testleri bi arkadaş içinsormuştum sanırım siparişini verdi o da.İnş o da bebeğine kavuşur.
anladsım canım ben aldım testlerden malum ramazanda zor hergün iki günde bir çalışma olması bende o testlerle tesbit edeyim diyorum amann varya herşey olacağına varsın arkadaşım yaaa bu mübarekgünlerde biz duamızı edelim bak nası yüreğimiz ferahlıyo
rast gelir inş canım, mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzügülsün göbeği dlsun inş :) haklısın müminin ilacı dua.. tek ferahlatan şey o zaten.Allah kabul edenlerden eylesin inş..
aminnnnnn canım aminnnn ay ben yazıları yamuk görmeye başladım kızlar iftarda ne yemekler yapıosuuz bakalım ben hiç acıkmadım sadece sersemlik var uykusuzlukdan oda sanırım bana akıl verin ne yemekler yaptıınızla ilgili kopya çekeyim iki kişiyiz dün bi çorba yaptım tadı süper ama 5 kilo çorba:) 5 gün yeriz artık
:)) valla bana annem yapıyo yemekleri :) o yüzdn yardımcı olamayacağım sanırımda bir anda aklıma domates çorbası, bulgur pilavı ve yoğurt geldi.Pratik yaz yemekleri.. elinden amma bolmuş şeker :)))
Bi geçmişe baktımda ceza 21 kasım sanırım ondan beri yazışıyoruz, bitmiş bi sayfayı canlandırmışız resmenhemen hamile kalsaydık şimdiye doğurmuştuk bee :) ama neyse geç olsun güç olmasın.O zman herşey ne kadarda toz pembeymiş kendi adıma şimdiye kıyasla. Ama neyse olanda da olmayanda da vardır bi hayır diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?