kızlar benim boğazım iltihap oldu sabahtan beri acıyordu zaten yutkunurken de öğleyin aynadan bir baktım ki boğazım beyaz beyaz olmuş iltihap yani pufff ne yapacağım ben şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorum ama kadın doğum doktorumu aradım sordum ne yapayım diye o da antibiyotik kullanabilirsin grip ilaçlarından alma dedi çok ağrın olursa kırgınlık gibi parol alabilirsin dedi burnun için de şu okyanus suları varya ondan sıkabilirsin dedi. şimdi gelsen kese görünmez dedi kanda B-HCG bakabiliriz dedi ben de haftaya gelirim birşey olmaz da devam ederse dedim o da tamam dediKBB doktoruna git dedi tavuk suyu karabiber antibiyortik etkiye sahip diye okumuştum bir yerde onu içtim boğazım yumuşadı biraz ama acaba iltihabımı kurutur mu :26:
canım hayırlı olsun inşallah.Kizlarrrrr ben meleğimi aldım evime geldim
bikac gün gelemeyebilirim pc den uzak durmakta fayda var
telden yazıyorum suanda
dualarınızı eksik etmeyin olurmu
herseyin hayirlisiyla sonuçlanmasını diliyorum
sizleri seviyorum......
canım ben bu topiği takip ediyorum.aminnnnnn canım aminnnn ay ben yazıları yamuk görmeye başladım kızlar iftarda ne yemekler yapıosuuz bakalım ben hiç acıkmadım sadece sersemlik var uykusuzlukdan oda sanırım bana akıl verin ne yemekler yaptıınızla ilgili kopya çekeyim iki kişiyiz dün bi çorba yaptım tadı süper ama 5 kilo çorba:) 5 gün yeriz artık
hellom canım ben aynı işte bildiğin gibi beklemek beklemek beklemek...artık öyleki regl olmayı unuttum bebeğide unuttum bakalım hayırlısı hangisiyse kabulümdür...
canım allah sana kolaylık versin hadi kaynanayı anladıkta eltine ne oluyormuş insanları anlamak zordur cancan oluruna bırak bebişin var onuda üzme bak ben 7 yıllık evliyim son bir yıldır saldım çayıra ayyy ne deliymişim diyorum ne kadar çok ağladım onların yüzünden hep kendimi yıpratmışım eşimlede aram bozuluyordu çünkü arada kalıyordu ama şimdi işime gelmeyenleri duymuyorum ve çok rahatım yaa offf dünya varmış bırak eltin kaynananla iyi olsun hiiiççççç takma suyu çıkar nasıl olsa...sen bebiş eşle ilgilen yeter hem sen hamilesin nazda yapabilirsin canım benimsıkma canını sakın emi..
hoşgeldin chnb..umarım tatilin güzel geçmiştir..
bu arada ben 1 ay yalnızımm:85::85::85::85:eşim göreve gidiyor candas gel yanıma beraber kalalımmmmm
kimleri görüyorum canım chnb hoşgeldin yaaa gözümüz yollarda kaldı..
ee nasılsın bakalım tatil iyi geçmiştir inşallah oğlun nasıl eşinde geldimi?
bu arada ben 1 ay yalnızımm:85::85::85::85:eşim göreve gidiyor candas gel yanıma beraber kalalımmmmm
Kızlar ben de çok özledim sizleri. Eşim şu an uçakta. Ben İstanbul'dan az önce geldim, o daha Trabzon'dan gelemedi. Birazdan gelir. Ayrıydık 20 gündür. Ceza ayrılık zor tabi. Ama bana biraz iyi de geldi aslında. Arada küçük ayrılıklar iyi oluyor galiba...
Değişik bir haber var mı 20 gündür?
evet canım yeni hamişimiz var tafımız allahın izniyle hamile ama bugün boğazları iltihaplanmıştı öğleden sonra haber alamadık inşallah iysindir taff eve gittin yada kbb dr una hadi acil şifalar sana..
hoşgeldin chnb. ohh tatil güzel geçmiş, dr da gidilmiş. geriside çorap söküğü gibi gelir inşallah.Merhaba kızlar şimdi geldim hemen sizlere baktım nasılsınız? Ben iyiyim. Tatil iyi geldi. Ayrıca tatilde İstanbul'da doktora gittim. Çapada prof. Özeline gittim. Teşhis: Rahimağzı yetmezliği(rahim boyum çok kısaymış, dikişim de zor olacakmış) pıhtılaşma sorunu. Eşimden ve benden de karyotip genetik analizi ve benden bie test daha istedi. Antikorlarla ilgili. Bu ay başlayacağım bugün yarın adetimi bekliyorum... Öpüyorum sizleri çok özlemişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?