Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TAFF çok geçmiş olsun. valla ne iyi gelir bilemedim şidmi ama aklıma süt bal 1 çay kaşığı karabiber karışımı geldi. anıırm iyi geliydou boğaza. ama bence kbb ye görün bi. iltihap sonuçta ilaç kullanmak istemesende en aızndan bi durumu öğren bakalım. tekrar geçmiş olsun
CANDAS hadi gözün aydın tam yumurtalama zamanı kocişin yanındasın tafdan alacakaların sana da şans getirir inşallah. e incirler de tüketimişti. olacakk olacak inşallah. ama en güzeli hayırlı zamanı ne zamansa o zaman olsun.

CEZA umarım 1 kaç güne güzel haberi alırız senden. tatildeyken yapılan çalışmaların sonucu ya hani kafa rahatken. umarım bebişin seninledir.
DESTİNAA ya dr neden ilaç kullanıyoken korun dedi ki. ben sana çalış demiştim. böylemi geleceksin arkamdan. neyse drdur vardır elbette bi bildiği ama ben sen korunmuyosun sanıyodum. hani sen kırmzıları beklerken bebişin cee yapar diye düşünmüştüm. neyse kist gitsin, kırmızlar gelsinde hayırlı zamanında bebiş de gelir inşallah. bu arada senin her yazını okuduğumda tüylerim diken diken oluyo.içtenliğini öyle güzel hissettiriyosun ki canım arkadaşım bu arada merak etme dra tafı söylemedim. o bahanem sadece size

PASİFLORA hadi bakalım 2 haftaya kadar güzel haberini yazarsın inşallahh bebişin seninledir ve sonuna kadar bırakmaz inşallah

LONELİNESS canım ben sana hoşgeldin demiş miydim demişsemde bi daha diyeyim nolacak sanki:))bu aralar olan unutkanlığıma ver.
YAMATAKE söz canım tek dr ve drun verdiği tarihte gidilecek hep( inşallah yani)
KİTTYcim hani kötü şeyler aklımıza getrmeyecektik. tamam bendee oluyo arada yaşıyodur değil mi diye düşünceler. ama 9 ay yapamayız böyle. ben aklıma kötü bişe getrimemeye çalışıyorum. ama her uyandığımda hala benimledir değil mi diye kontroller yapıyorum kendimce. sonrada dua ediyorum. bu arada kilo aldın mı sen. benim pantolonların beli akşamalrı sıkıyo. şişkinlik oluyo akşamları.
SENEM evet ya bitmedi mi yoğunluk gel artık. nehir bebekten haber ver bize.
veeeee kendimi tebrik ediyorum. alıntı yapmadan bu kadar şeyi anımsayıp yazabildiysem uyku halimin hafifleyip, malaklıktan sıyrılmaya başladığımı sizede göstermiş bulunuyorum.

Kizlarrrrr ben meleğimi aldım evime geldim
bikac gün gelemeyebilirim pc den uzak durmakta fayda var
telden yazıyorum suanda
dualarınızı eksik etmeyin olurmu
herseyin hayirlisiyla sonuçlanmasını diliyorum
sizleri seviyorum......

passiflora bebeğin ve sen hoşgeldin allahım gözyaşlarımı tutamıyorum yaa bu senin içindi canım benim...aman sen ve bebiş iyi olunda istersen 1 ay girme telefondanda uzak dur hatta biz seni bekleriz iyi haberlerinle istersen 9 ayda bekleriz allah tamamına erdirsin canım bebeğini sıkı tut sakın bırakma annesi...öpüyorum canım..

pileom,tebrik ederim bende seni unutmadan yazdın canımsın yaa teşekkür ederim sizde bana karşı çok içtensiniz kardeş olduk bile bırakmak yok valla belki ilerde tanışma fırsatımız bile olur canım...bilmiyorumki canım benim dr korun dedi bugün 3. gün gelen giden yok kimbilir belkide geliyorumdur arkandan canım hayırlısı bakalım canım dikkat et kendine bol su içiyorsun dimi şu durumda bile dr bana bol su iç dedi tabii ben abartmışım olayı ayaklarım şişmeye başladı biraz indirdim su içmeyi...

canım hayırlı olsun inşallah.
bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur. bol bol dinlen canım.
bir de hep iyi düşün. bu sefer olacak canım inşallah.

canım ben bu topiği takip ediyorum.
fikir alıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...larimizda-neler-yapalim-832.html#post20334112

Ulaşamayacağını bile bile neden O'nu arıyorsun?" derler...Bende derim ki;"Ölecegimi bile bile neden yaşıyorsam,o yüzden.!!!"[Hz.Mevlàna]

kızlar selam,

off ammada yazmışsınız, okuyamadım hepsini atladığım olursa kusuruma bakmasın.

yamatake selam tatlım sen bu hafta hangi gün gitceksin dr test için, ablanlar sende mi hala? karin prenses nası. ben iyiyim 13 ünü iple çekiyorum

candaş o kadar umutsuzluk mutsuzluğa şefin bal kaymak gibi olmuş, çok sevindim, ama şu yumurtlama olayları çok garip ben hala ısrar ediyorum dr konusunda, çünkü ben ovulasyon kullanırken alla alla ben 19. 20. demi yumurtluyorum demiştim emin olmak için dr gitmiştim oda ölçmüş var demişti sonra çatlatıyor muyum diye takibini yapmıştım sadece 1 ay, baktım bişi yok saldım çayıra. ayrıca ssk geen bir hastaneye gitmiştim, bıktım senden diyebilirsin, ateş ölçme yöntemini dr önermişti biliyorsun ben hatta aaa sizde bizim tafdan sınız demiştim, örneğin sen o siteye üye oldun mu kart açtın mı kendine.

destina naber cici

ceza ilk ben söyledim valla hamilelik belirtisidir inşallah diye, hayırlısıyla canım inşallah.

passifloraa canım inşallah inşallah tutunsun annesine sıkı sıkı yerim seni yaramazzzz diyorum

taf kuzum geçmiş olsun, benim faranjitim çok meşhurdur, alerjik rinitim varya onun takibinde faranjit olurum, bademciklerimde çok pis iltihaplanır
çapada prof alerji dr var çok garip bir yöntem uygulatıyor ama çok iyi gelir bana kafana yatarsa; yöntem : tentürdiyot varya onu pamuklu kulak çubuklarıyla bademciklerime sürüyorum :))))))))) sonra tabii bol su ile gargara o sıvıyı yutmayacak tüküreceksin. ayrıca diş fırçalama ve dil fırçalama da iyi gelir :))) bana. diğer yöntem ise limon ve karabiber.

yasemin_doğru geçmiş olsun, kürtaj sonrası adet olamama 35 küsür günlerde regl olma farlutral falan kullanmalar bendeydi, bana dr yasmin vermişti kullan diye ben doğal yöntemi seçtim kullanmadım, hormon düzelmesi için başvurdukları bir yöntem ama sonrasındada hapı bırakınca hormonlr düzelsin diye bekliyorsun. hamilelik için çalışmalara başlamadan önce hapı bıraktıktan sonra en az 3 ay geçmeli diyor bazı dr'lar haa hoş bizim 1. gebeliklerde gördük ki olacak olduktan sonra oluyor.

pileo bu sefer ne zaman dr :)

ben bugün yarın çok sık giremeyebilirm, teyzemin doçentlik için dosya hazırlaması gerekiyormuş bir kaç gün küçük ondayım 2 bebeyle zor oluyor, büyük oğlanın kreşi tatilde,

veeee kayınvalidemt taktım bu aralar tahmin ettiğim gibi kuşadası yolculuğu görünüyor bize malesef, geçen sefer anlatmadım size beni ayar etti tatilde, sonra ben çeşmeye gittim arkadaşlarımla falan, çeşmeye geçerken çok pis boynuz tokuşturduk, onları biraz hiçe sayar gibi oldum sanırım şimdi kuşadasına gelin diyerek klasik bir taç giyme töreni yapacak sanırım ana kraliçe :)))) ya sabır ya sabır, eltim de ayrıca benim aram bozuk diye çok mutlu oldu ağır aksak kusurlu bulduğu evliliği kocası bir anda eltime muhteşem görünmeye başladılar :) hayırdır inşallah. Hamilelikte hormonlar gerçekten oynayabiliyor tabii bunu kendime bahane yapmıyorum. dua edin bana arkadaşlar lütfen,hem bebeklerimizi sağlıkla kucağıma alalım diye hemde şu kayganalarla olan yaşantımızda orta yol bulalım diye. teşekkür ediyorum şimdiden dualarınız için.

kafanızı bombaladım :) öpüyorum

hellom canım ben aynı işte bildiğin gibi beklemek beklemek beklemek...artık öyleki regl olmayı unuttum bebeğide unuttum bakalım hayırlısı hangisiyse kabulümdür...

canım allah sana kolaylık versin hadi kaynanayı anladıkta eltine ne oluyormuş insanları anlamak zordur cancan oluruna bırak bebişin var onuda üzme bak ben 7 yıllık evliyim son bir yıldır saldım çayıra ayyy ne deliymişim diyorum ne kadar çok ağladım onların yüzünden hep kendimi yıpratmışım eşimlede aram bozuluyordu çünkü arada kalıyordu ama şimdi işime gelmeyenleri duymuyorum ve çok rahatım yaa offf dünya varmış bırak eltin kaynananla iyi olsun hiiiççççç takma suyu çıkar nasıl olsa...sen bebiş eşle ilgilen yeter hem sen hamilesin nazda yapabilirsin canım benim sıkma canını sakın emi..

selam destinamm, şişkinliğini o kadar iyi anlayabiliyordum ki, hatırlıyor musun bir gece ben yine ilaç sonrası regl olmayı bekliyordum gece uyandım ağlıyordum eşime dedim ben kendimi asıcam, menepoz ne kadar zormuş sonra eşim gülünce bende güldüm ama şaka değildi aslında çok fena bişi o şişlik regl olamama, mübarek gün mevlam şifalar versin arkadaşım, sonrada destinama kardeş gelecek sağlıcakla inşalllahhh. Onun kadar tatlı, akıllı, ondan az yaramasss :) sevgi dolu bir bebğein daha olacak dualarım sizlerle, ,

harbiden öyle bir mod oluyor mu destina ya, söylediklerinini duymamak mümkün oluyor mu öyle bir mertebeye ulaşabilir miyim? bizde şöyle de bir durum var galiba eşim ailesi tarafından pohpohlanmayı çok seviyor bu sebeple sanki ben herşeyi alttan ıyım susmalıyım hayatı onun için güzelleştirmeliyim ama ailesi devam etmeli herşeye onlar çünkü süperler :) yazdıklarında haklısın bebeğime odaklanıyorum kesinlikle, yokk be yemin ederm hiç nazım niyazım yok
kardeşim galiba 14 de izne ayrılacak bugün aradı beni "abla tatile gidelim senle sonra aaa gelemezsin sen hamilesin, arkadan babamdan gelen ses ne olcak ona da değişiklik olur " " muhabbetleri koparttı beni ama eğer izni kesinse bende gidicimmm onla. çok saol canım allah razı olsun.

teşekkür ederim canım benim iyi dilekler hep birbirimiz için inşallah hepsi gerçekleşir...
evet bilirim o anası tarafından poh pohlanan eşleri:)) benim eşim değil ama çevremde çok var sen kafana göre takıl tatlım yaaa ohhh kardeş kurtarıcak seni hayırlısıyla babanada çok güldüm canım babam geldi aklıma onlar hep bizi düşünüyorlar canım bak anne olunca göreceksin ailenin yaptığının daha fazlasını yapmaya çalışacaksın bebeğin için çok güzel duygular allah hepinize yaşatsın banada devamını yaşatsın inşallah...çok duygusalım bide durumumdan dolayı patlamaya hazır bir bombayım ağlarım sonra.... evet canım menapoza girdin demek sen yine iyisin onu düşünen sensin bana eşim geçen diyor menapoza girdin galiba bende dedim sensin o kalkarsam ayağa vallahi haftaya doğuracak gibiyim üzerime giydiğim şeyleri kızımın dolabındanmı aldım aceba diye kontrol ettiğim oluyor bazen yaa

eşim arkadaşıyla dışarda kızım uyuyor ben balkondayım içeri giriyorum fırın dışarı çıkıyorum çok esiyor üşüyorum araştırıyorum kendime eş değer birilerini arayıp duruyorum nette

anladığım kadarıyla açık sözlüsün sakın içinde bişey biriktirme kim ne derse desin sonra oturup benim gibi ağlama şunu neden demedim bunu neden söyleyemedim diye canım sıkma canını sakın benim hamileliğim çok çok kötü gçti ve kızım şimdi hem sinirli hemde çok huysuz huzursuz bazı zamanlar çok ağladığım oluyor bana hep demişlerdi hamileyken olaylardan uzak dur bebeğine yansıyacak diye belki ona bağlı belkide değil ama bazen olaylarada bağlamıyor değilim yani.. tabii aile içindesin nereye kaçabilirki insan ben hamileymişim abim evlendi düğün sonrası öğrendim sonra abim evliliği bozmak istedi ve bu olay benim hamileliğim boyunca sürdü biliyormusun tam dokuz ay boyunca bize geldiler yengem ağlamaklı hep abim olmuyor diyor bütün sülale seferber olduk dokuz ay boyunca ikna etmeye çalıştık abimi olmadı ve bunun dışında görümcem şizofreni köyde kalıyordu burdan gitmişti alışamadı ortama geldi buraya kocası gelecek diye bekledi kocasıda arkasından gelmedi nöbetler başladı görümcemde eşim alt katta ben de işte abimin olayıyla derken 9 ay geçti ve ben doğum yaptım 40ı çıkmadan ayrıldı abim annem sürekli ağlar o ağlar ben ağlar oyyy ne günlerdi aile abimi reddetti kızım 4 yaşına girecek ve biz 4 yıldır görüşmüyoruz abimle yaa canım kaynana sıkıntısı artık normal yani sen sıkma canını her evlilikte olan alışılmış bişey artık sen bebişinle güzel hamilelik geçir gerisi allahın izniyle inşallah daha iyi olucak...öpüyorum canım..

kimleri görüyorum canım chnb hoşgeldin yaaa gözümüz yollarda kaldı..

ee nasılsın bakalım tatil iyi geçmiştir inşallah oğlun nasıl eşinde geldimi?

Merhaba kızlar şimdi geldim hemen sizlere baktım nasılsınız? Ben iyiyim. Tatil iyi geldi. Ayrıca tatilde İstanbul'da doktora gittim. Çapada prof. Özeline gittim. Teşhis: Rahimağzı yetmezliği(rahim boyum çok kısaymış, dikişim de zor olacakmış) pıhtılaşma sorunu. Eşimden ve benden de karyotip genetik analizi ve benden bie test daha istedi. Antikorlarla ilgili. Bu ay başlayacağım bugün yarın adetimi bekliyorum... Öpüyorum sizleri çok özlemişim...

hoşgeldin chnb..umarım tatilin güzel geçmiştir..

bu arada ben 1 ay yalnızımm:85::85::85::85:eşim göreve gidiyor candas gel yanıma beraber kalalımmmmm

canım bizde seni özledik tekrardan hoşgeldin..hadi bakalım hayırlısı olsun rastgelsin..

bu arada ben 1 ay yalnızımm:85::85::85::85:eşim göreve gidiyor candas gel yanıma beraber kalalımmmmm

kimleri görüyorum canım chnb hoşgeldin yaaa gözümüz yollarda kaldı..

ee nasılsın bakalım tatil iyi geçmiştir inşallah oğlun nasıl eşinde geldimi?

Kızlar ben de çok özledim sizleri. Eşim şu an uçakta. Ben İstanbul'dan az önce geldim, o daha Trabzon'dan gelemedi. Birazdan gelir. Ayrıydık 20 gündür. Ceza ayrılık zor tabi. Ama bana biraz iyi de geldi aslında. Arada küçük ayrılıklar iyi oluyor galiba...

Değişik bir haber var mı 20 gündür?

canım yaa allah kavuştursun...yalnızlık zor iş 1 sene yalnız kaldım bilirim...inşallah hamilesindirde yalnız kalmamış olursun

evet canım yeni hamişimiz var tafımız allahın izniyle hamile ama bugün boğazları iltihaplanmıştı öğleden sonra haber alamadık inşallah iysindir taff eve gittin yada kbb dr una hadi acil şifalar sana..

evet canım yeni hamişimiz var tafımız allahın izniyle hamile ama bugün boğazları iltihaplanmıştı öğleden sonra haber alamadık inşallah iysindir taff eve gittin yada kbb dr una hadi acil şifalar sana..

Çok sevindim gerçekten. 6-7 aydır deneyenlerdendi. Demek eşinin iyi haberini alınca psikolojik olarak rahatladı. Allah tamamına erdirir inşallah... Darısı isteyenlerin başına. öpüyorum sizleri...

günaydın kızçeler

chnb, hoşgeldin, tatilin güzel geçtiğine sevindim.Adet sonrası için bol şanslar.

allah kavuştursun cezaaa

destina geçrekten zorlu bir dönem olmuş açıkçası benimki senin kadar yoğun ve gergin olmasada kayınvalidemler sayesinde hatrı sayılıyor.
sanırım benm bebekde sinirli ve inatçı olacak

öpüorum çok

hoşgeldin chnb. ohh tatil güzel geçmiş, dr da gidilmiş. geriside çorap söküğü gibi gelir inşallah.

bak bu çok iyi fikir cezacım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…