Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş canım ya geç olsunda güç olmasın :) benim eşimde habire birilerine gidelim rahat rahat yiyelim der :) yorulmamalıymışım :) ama biz uzağız ya şimdi pek bi kıymetliyiz gelince o da der evimiz yok mu diye :)
saol canım inş tafın testleri banada uğurlu gelir, incirlerde yarar :) yani 4 cuma duası, 4444 te yarasın artık be valla daraldım :))
ayyy canım ne güzel bi haber bu :)
çok tebrik ediyorum, aman sen kendine dikkat ette valla gelme 5-10 ay biz razuıyız, meleğin ve sen iyi olunda bekleriz canım benim

evet ya şefim bal kaymak oldu resmen :) sağolsun :) aslında nedense bu ay bu dr takibi aklıma yattı :) gidebilrim yani ne olacakki ama işte niyetliyim, içeri bişeyler sıkılıyosa orucu bozabilir, olmadı 1 gün tutmamda napıyım.Artık bebek gelirse derim kıtty nın zoruyla oldu sağolsun diye :)) ya siteye üye oldumda yanlış bişeyler yaptım sanırım hiç 36 lı dereceler yok 92 li filan..Olmadı 0 dan üyelik alıp taftan yardım alcam :)

k.valideler işte ya, bunlar hep mi böyle olur arkadaş :)
ayy canım ya ne zor bi dönem geçirmişsin sende hamileliğinde, işte en güzeli takmamak ama nerdeee...
eee babanlarla gidebilecek misin şeker ?

canm hoşgeldin valla bizde seni çok özledik, geçmiş olsun.ben tıbbi mevzuları hiç anlamam ama inş çabucak hallolur sende meleğine kavuşursun.Tatilin nasıldı?

hoşgeldin chnb..umarım tatilin güzel geçmiştir..

bu arada ben 1 ay yalnızımm:85::85::85::85:eşim göreve gidiyor candas gel yanıma beraber kalalımmmmm

canım ya Allah kavuştursn bu ay kaderdaşız desene, valla geleyim sarılıp ağlaşalım bol bol :) ama inş diyorum ki eşinin yokluğunda bebeğinin haberini alırsında o gelene dek büyütür babasına şok yaparsınız :) inş yarabbim ....

Son düzenleme:
candaaaSS sen ne kadar güzel bi hatunmuşsun öyle. rüyamda seni gördüm. valla anlatması benden yorumu senden. biraz saçma ama olsun ben yine de anlataayım. sen bizdesin ama biz senle bayağı samimiyiz öncelerden tanışıyoruz gibi. saçların da dalga dalgaydı bu arada bilmiyorum normalde nasıl ama neyse . biz senle kırkayak yakalıyoruz banyomuzun her tarafını sarmışlar.öldüremiyrouz da hem günah diyoruz hem de korkuyoruz.rüyam bu kadar artık ne çıkartırsan bu rüyadan :97:

yazacam hemen :)

günaydın kıslar bişey sorucam bende 13. haftamda düşük yaptım 2 gun oncesine kadar sorun yokken bırden kasık agrısı one bı pıhtı geldi gemen acıle gıttık sonra enfeksiyon dendi bebek hareketlıydı ertesi gun bebek düştü .
tüp bebek yaptırmıştım doktorum rahım agzı genişlemiş ondan olabilir dedi duşuk nedeni bide enfeksiyon kapmışım
benim kafama takılan kan pıhtılaşması testi falan ıstemedi benden duşuk araştırmak için hastane araştıyo zaten ama benim içim rahat değil bu testleri nezaman yaptırdınız

kittycim 15 ağustostan önce gitmiycem valla bak :)) söz verdim kendime size eşime:)) hem usg ye sIk sIk girmeye gerek yok dimi .bu arada kaynana elti hiiç takma umursama, sen hamileliğinin tadını çıkar. destinanın dediği gibi duymazlıktan gel. sen mutlu ol ki bebişinde ilerde mutlu bi çocuk olsun bu arada tatiller felan ay ne güzel. bende çıkacam tatile ama sıcakların yatışmasını bekliyorum ay sonuna doğru olur heralde.

Son düzenleme:

şekerim hayır olsun rüyan inş :) rüyada bayağı bi güzel bi kızmış en çok onu anladım :) gerçekte tabi ortalamyım :) dün biraz depresif takılınca bana üzüldünüz hepiniz ya sanırım o etkilemiş gibi. canım arkadaşım benim ama kırkayak ne acaba ? bende merak ettim bi tabirlere bakayım :) nasıl isterdim rüya tabiri yapmayı, pek bi ilgilenirim nedense.Yorumlayan biri olsa kimbilir ne anlamdadır

öncelikle çok geçmiş olsun başın saolsun arkadaşım. benimde 9. hafta da kalp durması sonucu kürtaj oldu. pataloji sonucunda bişe çıkmadı. dr sadece sağlıklı olmadığı için dedi. bana da hiç bi test yapılmadı. şimdi hamileyim ama kafama takmıyo değilim ya kan pıhtılaşması varsa diye. 3 ayrı dra gittim hiç biri bu testi yapmadı bana. nerden nasıl yapılıyo hiç bilmiyorum. seninki daha ileri gebelik kaybıymış.bence bütün herşeyine baktır. ben sadece kürtaj sonrası hormon tiroid tsh kansızlık şeker.. gibi kontrolleri yaptırdım. ama bunların kaybımla bi alakası yoktu. içim azcık rahatlasın diye kendi isteğimle dahiliye doktoruna baktırdığım şeylerdi.

ben böceğin ayak sayısından yola çıkarak 40 gün sonra candas güzel haberi mi verecek acaba dedim ama reglin düzenliyken 40 gün sonra bebeğin olması biraz abes olur.biz o haberi senden 1 aya kadar bekliyoruz çünkü. hayırlısı diyelim

Canım geçmiş olsun, allah tekrarından esirgesin ve yeniden bebğine kavuştursun.Bende hiç test yaptırmadım, hastaneden bebeği patolojiye gönderdier sadece ve temiz dendi.pıhtılaşma testide yaptımadım, rahim ağzı muayeneside olmadım, aslında chnb biliyor olabilir bu konuları.gelirse ona da danışırız.

"kırkayak : Can yakan, tehlikeli, kötü niyetli düşmandır.

Rüyada kirkayak görmek, akrep gibi tabir olunur. Ancak aralarindaki fark kirkayagin düsman bir kadin olmasidir.
"

rüyayı tabir ediyorum dün sen çok bunaldınya candaşcığım hani ondan etkilenip beni rüyanda görmüş olabilirsin dedin pileo'ya ha işte o yakalamaya çalıştığınız kırkayaklar senin kötü düşüncelerin onları el birliğiyle defetmeye çalışıyorsunuz

Sağ olasın canım, kaç haftalık oldun artık, cinsiyet belli mi? Sağlığın nasıl? Kayınvalideyi de takma, boş ver...

hoşgeldin chnb. ohh tatil güzel geçmiş, dr da gidilmiş. geriside çorap söküğü gibi gelir inşallah.

bak bu çok iyi fikir cezacım :))
Canım sağ ol, sen nasılsın?

Canım sağ olasın ben de bugün adet olurum sinyaller verildi. İnciri denedim ama ne akıl o yoğunluktan duayı unutmuşum bu yüzden yeniden başlayacağım bu adet sonrası hayırlısı hepimiz için. Sen de üzme kendini canım...

Canım geçmiş olsun, ilk düşükleri pek araştırmıyorlar doktorlar. Rahim genişlemesi dediyse rahimağzı yetmezliği olabilir benim de bu sorunum var bebek belli bir büyüklüğe ulaşınca rahim taşımıyor ve düşüyor ama genelde 18. haftadan sonra oluyor. Sen bu konuyu da ihmal etme. Ben buji ile ölçüm yaptırmıştım. mutlaka yeni gebelikte rahimağzı ölçümü yaptır gerekirse serklaj denilen dikiş atılıyor bebek rahimi taşısın diye ve istirahat. Yalnız pek ağrılı olmadan birden ağrısız sancısız oluyor genelde. Enfeksiyonlar da düşük nedenlerinden biri. Onun için de 3 litre su öneriyorlar...

Sağ olasın canım, kaç haftalık oldun artık, cinsiyet belli mi? Sağlığın nasıl? Kayınvalideyi de takma, boş ver...

hoşgeldin chnb. ohh tatil güzel geçmiş, dr da gidilmiş. geriside çorap söküğü gibi gelir inşallah.

bak bu çok iyi fikir cezacım :))
Canım sağ ol, sen nasılsın?

Canım sağ olasın ben de bugün adet olurum sinyaller verildi. İnciri denedim ama ne akıl o yoğunluktan duayı unutmuşum bu yüzden yeniden başlayacağım bu adet sonrası hayırlısı hepimiz için. Sen de üzme kendini canım...

Canım geçmiş olsun, ilk düşükleri pek araştırmıyorlar doktorlar. Rahim genişlemesi dediyse rahimağzı yetmezliği olabilir benim de bu sorunum var bebek belli bir büyüklüğe ulaşınca rahim taşımıyor ve düşüyor ama genelde 18. haftadan sonra oluyor. Sen bu konuyu da ihmal etme. Ben buji ile ölçüm yaptırmıştım. mutlaka yeni gebelikte rahimağzı ölçümü yaptır gerekirse serklaj denilen dikiş atılıyor bebek rahimi taşısın diye ve istirahat. Yalnız pek ağrılı olmadan birden ağrısız sancısız oluyor genelde. Enfeksiyonlar da düşük nedenlerinden biri. Onun için de 3 litre su öneriyorlar...

Vallaaa :) Hayra yorlaım hayır olsun belkide öyle olur belli olmaz :) benim gibi tembel 40. günde de öğrenebilirdi (ilkini 5+4 te öğrenmiştim) de şimdi en geç 30 . günde öğrenirim dediğin gibi :)saol canım ya valla ne kadar içtensiniz ya hepiniz. İnş hayırlısıyla bende bu haberi verebilirim sizlere :)

hayır olsun bacım, evet canım sabır 13'ünü iple çekiyorum bende, bu arada gçeen kilo aldın mı dedin bugün tartıldım 200 gram almışım gibi görünüyor.:)
ay valla kardeşimle tatil nasıl olur ama bakalım inşallah, ay sonuna kadar gelirim..sen napıyorsun nasıl gidiyor anlatsana ağrı sızı mide bulantısı var mı? folik asite mi devam yoksa elevite geçtin mi

candaş canım inanki bu aralar herşey üst üste geldi diye çok üzüldüm tabii, bilmiyorum nasıl oluyor ama biriniz üzülseniz bende üzülüyorum, demek ki insanlar sanal aşk yaşayabiliyorlarmış hiç inanmazdım böyle şeylere, liseden sanki arkadaşlarımsınız hatta çocukluk genç kızlık :)
bir sorun olmadığına inanıyorum ama bana göre bence sen tahmininden geç yumurtluyon ve çatlatıyon ayrıca birde şey daha geldi aklıma regl 5-6-7. günü ile 22. günü hormon tahlilleri isteyebiliyor doktor ve kan vermek gerekiyor, benden istememişti ben yaptıdım sonra istediğinde vakit kaybetmemiş oldum, ssk hastanesinde yaptırmıştım yine ve sonuçları netten almıştım. valla dr hakkında bişi diyemicem biri alltan biri üssten bakıyor ama bir gün tutma sen oruç, ben kendi yerime tutacağım zaman senin yerine de tutarım. Kafanın rahat olması gerekiyor, ben hep şu tarih mi yumurtladım yok bu tarihmi yok yumurtlamıyorum yok pko var offf derken baktım herşey normalmiş o zaman dedim ki herşey normalse bebeğinde vakti saati değil demekki dediim 2.ayında geldi. hani çok para da gerektirmez bu işi ssk dr yapabiliyor. çok öpüyorum seni.

ben dün kadın doğum doktorumu aramak zorunda kaldım çünkü boğazım ileriye gitmeden önlemini almalıydım danışmak için aradım o da antibiyortik kullanabilirsin dedi bir KBB uzmanına görün dedi. önce gel bir b-HCG bakalım dedi sonra ben hamile olduğumu nasıl anladığımı anlattım o da sen bilirsin dedi zaten kese göremeyeceğiz daha çok yeniymiş dedi pazartesi gideceğim ona işte allah kısmet ederse. ama mutlaka KBB uzmanına görün dedi. ben de akşam üstü randevu aldım ve aynı hastanenin KBB uzmanına gittim iltihap var ama başlangıç aşamasındaydı beta kültürü aldı sonuçları yarın çıkarmış. ilaç yazmadı ılık sıvı tüket pastil de yazmıyorum onun yerine şeker olsun ağzında sakız çiğneyebilrisin dedi ben de sakız boğazımı daha çok tahriş ediyor dedim ha bir de yanlış bildiğimiz birşey varmış boğazda iltihap varken karabiber ve asitli limon portakal gibi meyveler ve sularını içmemeliymişiz bunlar iltihabı sulandırırmış daha ço mikrop almasına zemin hazırlarmış :26: öyle işte bir de ağrın ateşin olursa parol alabilirsin dedi. burun tıkanıklığı için de okyanus suyu yazdı. kendini çok kötü hissedersen rapor yazarım evde burnunu şeke çeke yatarsın dedi
dün gece 1 bardak ılık suya yarım çay kaşığı zencefil ve 2 çay kaşığı bal koyup yarım bardağını içtim yastığımı dikleştirip öyle yattım ama sıcakta çok zor oldu bugün gözlerim akmaya başlarsa ki bana gripte bu çok olur çok sinir bozucu bir durum o zaman doktora söyleyeceğim rapor yazsın evde uyurum :97:

Tafçığım, tebrik ederim canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sanki karanfil iyi geliyor demişti Ender Saraç. Bir de karanfil çiğnemek düşük riskini azaltıyormuş geçen ramazan parogramında demişti Ender Bey. Ben ona çok güvenirim. Araştır istersen canım...

teşekkür ederim canım amiin inşallah
sen de hoşgeldin
bilemedimben de bir araştırayım karanfili:26: boğazı yumuşatacağına inanıyorum ama sen de hem tatil hem doktor kontrolü yaptırmışsın çok sevindim doktorda için rahatlamıştır. şimdi en azından önünde izleyebileceğin bir yol var herşey yolunda gider ve oğluna en yakın ve hayırlı zamanda kardeş gelir inşallah

saolun cevaplarınız için bana tup bebekle 2 tane embrıyo konmuştu 1 tanesi 5 haftalıkken kanama yaptı dr um bu şekilde atılacağını soledi yattım dınlendım ama atılmamış rahim agzına yapışmış orda enfeksiyon yapmış. dr umda sanırım parçayı atarken rahım agzını genişletmiş olabilir dedi 1 ay sonra gıdıcem bakalım bıraz toplanım 1-2 ay sonra dondurulmuşlarla devam edicem
bı yandanda dıyorum demek saglıklı değilmiş saglıklı olsaydı bı şekilde devam ederdi. kısmet
gelişmeri yazarım

200 gr çok iyi be kittycim. ben daha şimdiden 2 kilo almışım ama sorun değil zaten zayıf biriyim:) akşamları göbiş çıkıyo şikinlik tabi o. bebek olması çok zor ama hoşuma gidiyo çıkması. elimide belime atıp geziyorum evin içinde mide bulantım yok benim. ama yemek aralarını fazla uzun tutamıyorum. hemen halsizleşiyorum. ve midem çok pis kazınıyo. hiçbişeyden tiksinmiyorum herşeyi eskisi gibi iştahla yiyorum hala. önceki gebeliktede böyleydim. o yüzden hamile gibi hissedemiyorum. arada kasıklarıma karnıma ağrılar giriyo. rahim büyüyodur diye düşünüyorum. göğüslerdeki hassaiyet ağrı ve büyüme devam ediyo uyku halim azalmaya başladı. gün içinde daha uyanık kalabiliyorum.folik asite devam. bitince elevite başlayacam ama.
kardeşle tatil güzel geçer eminim. değişiklik güzeldir hem kafan dağılır deniz sahil ohhh bebişine yüzmek iyi gelecektir. havuza dikkat et ama. ben tatile gitsemde havuza girmemeyi düşünüyorum. sen nasılsın bu arada bulantı ağrı var mı? e sen tatile gidersen 13 de drun var nasıl olacak?
candasa söyledikleirne aynen katılıyorum. bak tafın kociş yanındaydı kız yumurtayı çatlattığını bildiği halde kaç aydır tutumuyodu kocişide götürdü dra çok şükür sorun çıkmayınca kafa rahatladı bebek de geldi. oluruna bırakınca oluyo bu iş. tabi vaktini yine mevlam bilir. bende kırmızalrı bekelerken hamile kaldım. kafamda nasılsa yumurta yok bebek olmaz şimdi. öylesine yapıyorum dediğim dönemde geldi bebişim.. ama az kaldı candasınkinin gelmesine. yakındır zamanı ben öyle hissediyoum.

hayırlısı olsun artık canım dua da araya kaynamış ama olsun bu ay okursun artık ve inş hemencikte kabul olur.çok sağoş, bende izni alınca keyim yerine geldi :)
gerçekten öyleymiş ya, burda biri üzülünce kendi derdi gibi üzülüyor.net aşklarınıda hafife almamalıymışız yani :) olbailir aslında belkide geç yumurtluyo olabilrim.o ilk hamileliğimde gebe kalma riski olmayan günlerde beraberdik sanırm.en sağlamı dr dan öğrenmek bunu.aslında hastane hemen kampüsün içinde şuanda da gidebilrim 5. Günüm ama burdaki k.doğumcular ve ultrasoncular gencedik çocuklar ya 25-32 yaşlar arası gibi. başka bi hstn ye gitmem için izin almam gerek, 22 sine sarkıtabilirim yada bilmiyorum. Yumurtlama takibi için kaçıncı gün gideceğim sanırım taf 12. Gün demişti.o zmanda teste filan ihtiyaç var mı ? Maddiyatıda sallıyorum eksi bakiyeler ne için değil mi :) bu ay yetiştirebilirsem halledeyim olmadı eylüle kalacak.zaten eylülde kesin gitmeye niyetliydim ya bakalım ne olur.teşekür ederim yardımların içn canım ..

canım çok geçmiş olsun, dikkat et.ee şimdi nasıl boğazın biraz yumuşadı mı ? Aslında valla rapor al yatsan ne güzel olurdu hamiş hamiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…