- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.421
inş canım ya geç olsunda güç olmasın :) benim eşimde habire birilerine gidelim rahat rahat yiyelim der :) yorulmamalıymışım :) ama biz uzağız ya şimdi pek bi kıymetliyiz gelince o da der evimiz yok mu diye :)ya bende kocama diotum annemlere gidelim yok efendim bizimde evimiz varmış ramazanda iftar sofrası bizimde evimizde olsun haklı ama bana da yazıkkk dün 7 de eve girdim yemek yaptım
canım bak taf a 7 ay sınra hamile kaldı sabretti azmetti valla kız ve herkese yardımcı oldu her konuda bizlerde sabredcez canım geç olsun ama sağlıklı olsun kıcağımıza alıp bööle misss gibi koklayalım inşallah
saol canım inş tafın testleri banada uğurlu gelir, incirlerde yarar :) yani 4 cuma duası, 4444 te yarasın artık be valla daraldım :))CANDAS hadi gözün aydın tam yumurtalama zamanı kocişin yanındasıntafdan alacakaların sana da şans getirir inşallah. e incirler de tüketimişti. olacakk olacak inşallah. ama en güzeli hayırlı zamanı ne zamansa o zaman olsun.
ayyy canım ne güzel bi haber bu :)Kizlarrrrr ben meleğimi aldım evime geldim
bikac gün gelemeyebilirim pc den uzak durmakta fayda var
telden yazıyorum suanda
dualarınızı eksik etmeyin olurmu
herseyin hayirlisiyla sonuçlanmasını diliyorum
sizleri seviyorum......
çok tebrik ediyorum, aman sen kendine dikkat ette valla gelme 5-10 ay biz razuıyız, meleğin ve sen iyi olunda bekleriz canım benim
evet ya şefim bal kaymak oldu resmen :) sağolsun :) aslında nedense bu ay bu dr takibi aklıma yattı :) gidebilrim yani ne olacakki ama işte niyetliyim, içeri bişeyler sıkılıyosa orucu bozabilir, olmadı 1 gün tutmamda napıyım.Artık bebek gelirse derim kıtty nın zoruyla oldu sağolsun diye :)) ya siteye üye oldumda yanlış bişeyler yaptım sanırım hiç 36 lı dereceler yok 92 li filan..Olmadı 0 dan üyelik alıp taftan yardım alcam :)kızlar selam,
candaş o kadar umutsuzluk mutsuzluğa şefin bal kaymak gibi olmuş, çok sevindim, ama şu yumurtlama olayları çok garip ben hala ısrar ediyorum dr konusunda, çünkü ben ovulasyon kullanırken alla alla ben 19. 20. demi yumurtluyorum demiştim emin olmak için dr gitmiştim oda ölçmüş var demişti sonra çatlatıyor muyum diye takibini yapmıştım sadece 1 ay, baktım bişi yok saldım çayıra. ayrıca ssk geen bir hastaneye gitmiştim, bıktım senden diyebilirsin, ateş ölçme yöntemini dr önermişti biliyorsun ben hatta aaa sizde bizim tafdan sınız demiştim, örneğin sen o siteye üye oldun mu kart açtın mı kendine.
[veeee kayınvalidemt taktım bu aralar tahmin ettiğim gibi kuşadası yolculuğu görünüyor bize malesef, geçen sefer anlatmadım size beni ayar etti tatilde, sonra ben çeşmeye gittim arkadaşlarımla falan, çeşmeye geçerken çok pis boynuz tokuşturduk, onları biraz hiçe sayar gibi oldum sanırım şimdi kuşadasına gelin diyerek klasik bir taç giyme töreni yapacak sanırım ana kraliçe :)))) ya sabır ya sabır, eltim de ayrıca benim aram bozuk diye çok mutlu oldu ağır aksak kusurlu bulduğu evliliği kocası bir anda eltime muhteşem görünmeye başladılar :) hayırdır inşallah. Hamilelikte hormonlar gerçekten oynayabiliyor tabii bunu kendime bahane yapmıyorum. dua edin bana arkadaşlar lütfen,hem bebeklerimizi sağlıkla kucağıma alalım diye hemde şu kayganalarla olan yaşantımızda orta yol bulalım diye. teşekkür ediyorum şimdiden dualarınız için.
kafanızı bombaladım :) öpüyorum
k.valideler işte ya, bunlar hep mi böyle olur arkadaş :)
ayy canım ya ne zor bi dönem geçirmişsin sende hamileliğinde, işte en güzeli takmamak ama nerdeee...hellom canım ben aynı işte bildiğin gibi beklemek beklemek beklemek...artık öyleki regl olmayı unuttum bebeğide unuttum bakalım hayırlısı hangisiyse kabulümdür...
canım allah sana kolaylık versin hadi kaynanayı anladıkta eltine ne oluyormuş insanları anlamak zordur cancan oluruna bırak bebişin var onuda üzme bak ben 7 yıllık evliyim son bir yıldır saldım çayıra ayyy ne deliymişim diyorum ne kadar çok ağladım onların yüzünden hep kendimi yıpratmışım eşimlede aram bozuluyordu çünkü arada kalıyordu ama şimdi işime gelmeyenleri duymuyorum ve çok rahatım yaa offf dünya varmış bırak eltin kaynananla iyi olsun hiiiççççç takma suyu çıkar nasıl olsa...sen bebiş eşle ilgilen yeter hem sen hamilesin nazda yapabilirsin canım benimsıkma canını sakın emi..
eee babanlarla gidebilecek misin şeker ?kardeşim galiba 14 de izne ayrılacak bugün aradı beni "abla tatile gidelim senle sonra aaa gelemezsin sen hamilesin, arkadan babamdan gelen ses ne olcak ona da değişiklik olur "" muhabbetleri koparttı beni ama eğer izni kesinse bende gidicimmm onla. çok saol canım allah razı olsun.
Merhaba kızlar şimdi geldim hemen sizlere baktım nasılsınız? Ben iyiyim. Tatil iyi geldi. Ayrıca tatilde İstanbul'da doktora gittim. Çapada prof. Özeline gittim. Teşhis: Rahimağzı yetmezliği(rahim boyum çok kısaymış, dikişim de zor olacakmış) pıhtılaşma sorunu. Eşimden ve benden de karyotip genetik analizi ve benden bie test daha istedi. Antikorlarla ilgili. Bu ay başlayacağım bugün yarın adetimi bekliyorum... Öpüyorum sizleri çok özlemişim...
canm hoşgeldin valla bizde seni çok özledik, geçmiş olsun.ben tıbbi mevzuları hiç anlamam ama inş çabucak hallolur sende meleğine kavuşursun.Tatilin nasıldı?
hoşgeldin chnb..umarım tatilin güzel geçmiştir..
bu arada ben 1 ay yalnızımm:85::85::85::85:eşim göreve gidiyor candas gel yanıma beraber kalalımmmmm
canım ya Allah kavuştursn
Son düzenleme: