Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
,
Dediğin gibi sağlıklı olanlar hayat savaşında başarı olanlarmış, sağlıksızlar bi şekilde elimizden kayıp gidiyor keşke olmasa ama
inş herşey güzel olur canım.Gelişmeler bekliyoruz senden..
Dr. korunma vermedi sanırım değil mi ?

sanırım rahatlık en büyük etken, bende dr. a gittiğim an eminim rahatlayacağım ve bi sorun yoksada yakın bşi zamanlarda hamilelik olur gibi.İnş dediğin gibide yakındır canım.neyse ben hızlandırayım şu dr işini, olmadı eşimde bigün niyetlenmez, sonra tutatırz inş :)

ayrıca kıtty cım sağol şekerim ya iyi arkadş valla senin yerine ben tutarım demiştin ya teşkkürü unuttum.Yeterki sonuç. güzel olsun hepimizin oruçlarını paylaşır tutarız beraberce :)

candaşcığım bugün 5. günün değil mi :26: yumurta takibi için genelde 11. günden sonra 2 günde bir gitmek gerekiyor doktora ama biz seninle bu ay ateş ölçme yöntemini kullanacağız ve sen oruçlu olduğun için o kadar sık gidemeyeceksin doktora. bu yüzden 12. gün doktora gidersin USG ile alttan bakacak yumurtan kaç mm olmuş diye genelde 12. günde yumurtanın 16mm civarında olması beklenir günde 1,5mm civarında büyür 14. gün de çatlayacak boyuta ulaşmış olur. bu şekilde tahmin yürüteceğiz o yüzden ateş ölçmeyi ihmal etmeyeceksin tamam mı şekerim. ben de çok hastayım sen oruçlu olacaksın yamatake'ye bulaştırmak istemiyorum ben seninle buluşurum bir yerde ayak üstü veririm testleri oturmayız olur mu? aa şimdi ne geldi aklıma sen bu ay incir tüketmiştinya o da yumurtalarının erken büyüyüp çatlamasına sebep olabilir o yüzden 12. gün değil de 11. gün de gidebilirsin doktora sonra geç kalmış olmayalım:26: sen şimdi eşinin yanına bu cuma gidersen 7. gün gitmiş oluyorsun öteki pazar 16. günün oluyor ya 16. gün çatlatıyorsan yumurtayı diye hesap edersek son çalışmayı 16. gün yola çıkmadan yapacak gibi gün aşırı ilişkiyi ayarlarsınız

Hoş bulduk, bu arada öğrendiklerimi paylaşayım. Ender Saraç Çinkoyu tavsiye etti erken dönemlerde. Bebeğin gelişimi için. Bebek kafa kontrolünü daha iyi yapabiliyor dedi dünkü programda. İyi dileklerin için de sağ ol...

Geçmiş olsun tekrar.

Evet canım yoğunluktan cuma gününü bile unutmuşum. Ben de size özendim. Diğer topikten 2 arkadaşı ziyarete gittim.Sen de ovulasyon testi yap bence.

tamam canım dediklerini yapayım, o zman son tahlilde 11. gün dr kontrolü var :) ateşimi ölçüyorum düzenli olarak, sen ustasın şekerim dr dan sonraki takibi sen yaparsın güzevniyorum sana :) bende öyle düşündüm son çalışma 16. gün olacak şekilde gün aşırı :) inş rast gider.sen bana geçen gün yine anlatmıştın ama tam anlamıyla test için tamö olarak ne zman gtmeliydim canım ? çok teşkkür ederim valla senide yoruyoruz böyle sorarak ama affet bizi cici anne :) buluşmayıda tamam öyle yaparız olur, sen ne zman uygunsun ? bana her gün uyar cuma dahil ..
Evet canım yoğunluktan cuma gününü bile unutmuşum. Ben de size özendim. Diğer topikten 2 arkadaşı ziyarete gittim.Sen de ovulasyon testi yap bence.
bu ay halledersin duayı inş.Ya sende mi arkadaşlarla tanıştın ? :) süper oluyo değil mi :) bende ovulasyonu önceden 3 ay yaptım denk getiremedik onlada.eşimin yanındayken yumurtlama oldu 2 sinde, diğerini kaçırıştık.İşte beaber olsak nerle yapcamda değiliz.bu ayda bi dr takibi yapalım bakalım.olmadı tam teşekküllü muayeneyide yaptırır sonuç temiz cümlesini duyarsam valla söz veriyorum oluruna bırakacağım... :)
yok canım korunma vermedi 1 ay sonra rahıme bakıcak gerekırse dıkiş eyluk ekim gıbı tekrar tup bebek denemesi 2 tane dondurulmuşum kaldı

inş herşey yolundadır ve inş en geç ekimde yeni denemelerebaşlanır ve ilkinden hamile kalırsın.Allah yardımcın olsun inş .. hayırlısıyla bebğin gelisn...

Evet ben de tanıştım iki arkadaşla. Gerçi biz gezemedik. Birinin evine gittim. Birini de hastanede ziyaret ettim. Komik oluyor hastanede arkadaşın odasınının kapısı açık tanımıyorum ya hemşireye söruyorum hastayı. Sonra odaya girdim arkadaşın ismini söyledim benim dedi. İlginç oldu. Güzel bir duyguymuş...

Senin inşallha sorun çıkmayacak sadece denk gelmedi. Beraber olanlar da bile hemen olmayabiliyor. Ama insan merak ediyor hep. İçin rahatlar git bir bakalım...

arkadaslar ben 20 haziranda kürtaj oldum ve suan yıne hamıleyım yanı hıc adet olmadan 1 ay sonra suan tekrar hamıleyım elhamdülillah bende oku var üstelik Rabbim bebeğimi korusun sağlıklşı bir şekilde kucagıma almayı nasip etsin inş. darısı tüm isteyenlerin basına.

canım hangi test:26: yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayacağın test mi:26: progerteron testi genelde yumurtlamayı 14. gün olarak kabul ederek 21. gün yapılır. ama biz ateş ölçeceğimiz için yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayacağız o yüzden progesteron testine gerek kalmayacak ha yumurtan n zaman çatlar onu öğrenebilmek için de doktora 11. gün gidip USG ile alttan bakacak yumurtan ya da yumurtaların kaç mm olmuş ona göre bir tahminde bulunacak şu günlerde çatlar diye biz de bir tahminde bulunuruz ama mutlaka kaç mm olduğunu doktoruna soracaksın tamam mı bazen söylemiyorlar :44:

aa gözün aydın nasıl öğrendin hamile olduğunu peki :26:

hoşgeldin canım.

evet ilginç olmuş ama tanışmak kaynaşmak gerçekten güzel ama biz inş bu hızla hepimiz bi şekilde tanışacağız gibibe geliyo :)

İnş bi sorun çıkmaz, gideyim rahatlayım bi :)
oo süper maallah valla bi şanslıda sensin inş bu kez herşey güzel olsunda sağlıcakla hayırla meleğine kavuş, tebrik ediyorum :) darısı başımıza..

bende bilmiyorum ki hangi test, her türlü testten bahsediyorum yani.ama sanırım bütün testler için eylülü beklemem gerekecek.keşke mucize olsada dr bebeğin kalp atışını dinlemeye gitsem :) hani eşimde bende muayane olayım diyodum ya o testlerin hepsi yani.Yumurtlama kısmında size güveniyorum zaten, kaç mm olduğunu soracağım mutlaka.İnş rast gelir :) peki son bi soru o yumurtlamayı öğrenebilmek için alttan bakacaklar ya o aşamada mı içeriye bişey sıkıyolar ? çok oldum ama :26:

inşallah eşinle birlikte yaptıracağın testlere gerek kalmaz da bebişin kendiliğinden gelir
vajinal USG de USG aletinin ucuna jel sürüyorlar canın acımasın diye. yoksa birşey sıkmıyorlar yani canım haa öncesindede alete steril bir fısfıs sıkıyor doktor sonrasında ucuna jel sürüyor yani senin içine birşey sıkmıyor. oruç bozulur mu bozulmaz mı tam bilemeyeceğim ama sonuç itibariyle içine bir şey giriyor yani jel sürsün sürmesin

girsin ya bıraktım :90: Allah affetsin yani kabul olur inş olmazsada yapacak bişey yok teşekkür ederim sayın hocam valla bu ay bayağı bi aşama katettim bilgisel :) bu ayda zorlayım bakalım belki korkarda gelir sıpa :) bide yeni bişey yapayım , meryem suresi gebelik için okunurmuş okuyayım bakalım,, valla bu arada da iyi müslümanlık yapıyoruz çok şükür de Allah diyodur ki belkide sizi çakallar siiz, az daha bekleteyim bebeklerinizi de biraz daha dua edinde yola gelin :)) hmm bu arada cuma günü annemle hacı bayrama gidecekmişiz :) birkaç dua etmiş kabul olmuş, birde bana iş için dua etmiş, 1 ay sonrada bu işime başlamışm.Öyle olmuştu hatırlıyorumda dalga geçmiştim ben o zman .ya nelerden medet umuyosun diye :) bide sonradan gidip şeker çikolata dağıtıyolar :) Şimdi gelinlerde ayakkabı altına isim yazdırmak gibi kızlar yazdırın isimlerinizi dua siparişi verinde edeyim bol bol :) töbe ya ben çarpılacam birgünde ne zman acaba Affet Allahım ya şakalaşıyoruz yani şurda :)) Desti sen geldin aklıma, iyi ki yanyana değiliz sapıtırdık valla :)) hmm dualara ek olarak hamişlerimize sağlıklı gebelikler diye eklemeyide unutmayacağım tabiki :))

Son düzenleme:
aa gözün aydın nasıl öğrendin hamile olduğunu peki :26:

ben hamıle oldugumu ıkı gun once ıdrar testı ıle ogrendım ve ınanamadım cunkı pko sorunu var adetım hep duzensız olur zaten mucize ıste kurtajdan sonra hıc adet olmadan hamıle kalmısım bebegim saglıklıdır ınsallah tek temennım bu Allahtan keseyi goremedı henuz doktor ıkı gun sonra tekrar gıtcem ınsallah gorur sizce kurtajdan hemen sonra hamıle kalmak rısklımıdır?

yok canım ya neden riskli olsun, allahın izniyle hiç bişey olmaz.Ben ilk aydan hamile kalıp tekrar düşük yapan kimseye rastlamadım.İnş seninde gebeliğin çok sağlıklı geçecek ...

inşallah Allah bebegımı korusun ve ınsallah sızlerede gonlunuze gore saglıklı hamılelık nasip etsin inş. onemlı olan hamıle kalmak dıyoruz ama asıl olan o bebegı sağ salim dunyaya getırmek..

seneeeem ben hamileyim
ama inşallah bu sefer sevincimin tamamına ermesini nasip eder Allah

candaş avatar fotona bayıldım değişken ruh halli arkadaşım benim

Son düzenleme:
seneeeem ben hamileyim
ama inşallah bu sefer sevincimin tamamına ermesini nasip eder Allah
ya evet ya seni şu çizelgede hamişler arasında görelim ama senem gelemdi ki bi
candaş avatar fotona bayıldım değişken ruh halli arkadaşım benim

değil mi :) bende bayıldım, ya işte değişken ruhlu olunca böyle oluyo sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…