Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dedim işte dedim beeeeen, var bi hesabı minik yaramazı uygun zamanı bekliyor diye Kuşummmmm yeni öğrendim. Kocaman kocaman kocamaaaaaaaaan tebrikler Günlerdir bakamıyorum topiğe, tercihlerden başımı kaşıyamadım. Eve gider gitmez de yemek bile yiyemeden sızıp yattım çoğu kez. Şu anda öğrendim. Allah bu kez sana ve babasına bağışlayacak inşallah minik mucizeyi.

Candas, ceza, yamatake, hello kitty,pileo, diğer kızlar... Geçmişi okuyamadım. Herkesin keyfi yerinde inşallah?

seneeeem ben hamileyim
ama inşallah bu sefer sevincimin tamamına ermesini nasip eder Allah

Ay eklemeden geçemeyeceğim, rüyamda görmüştüm hem ben seniiii Ne güzel kızmış demiştim. Malum olmuş bak. Hiç de düzüne çıkmaz rüyalarım ama hamilelikten herhalde, psişik güçler kazandım Kuşum tekrar tekrar tebrikler. Topiğe oğlan lazım ama, şöyle pipili mipili haberin olsun

ay canım yaa bu sıcaklarda sen de yoruluyorsun galiba hesap kitap yapıyordu meleğimin kardeşi en doğru zamanı bekliyordu hayırlısı kısmet
yamatakenin kızı olacak bunu da okumamış olabilirsin belki söyleyeyim

Son düzenleme:

iyi akşamlar rkadaşlar

iyi akşamlar sanada

ben zaten senin rüyana girince içimde birşey kıpırdadı hamilelerin rüyalarına girmek iyidir diye ay inşallah bu sefer herşey güzel olacak amiin
bu arada ben kan tahlili yaptırmadım sadece idrar testi sonucuna göre hamileyim :26: allah kısmet ederse 5+0 olacağım pazartesi günü, doktor muayenesine gideceğim inşallah keseyi görmek için :97:

İyiyiz canımcım, sen nasılsın ? Nehir Ekin'imiz nasıl ? sende çok yoruldun bu arada ya

Taf'ın sevinciyle çoşuyoruz çok şükür Ağustos biz bi melek daha getirdi :) İnş yarından ceza'dan bu haberi alırsak ohh değme keyfimize :)

Son düzenleme:
taff sen de avatarını değiş artık. şöyle iç açıcı bişe koy. bu resim senin gebeliği beklerken iyiydi ama artık hamişliğe uymuyo

taff sen de avatarını değiş artık. şöyle iç açıcı bişe koy. bu resim senin gebeliği beklerken iyiydi ama artık hamişliğe uymuyo

hımm doğru dedin onu şu keseyi göreyim de bir değiştiririm avatarımı gerçi ben bu avatarı çok seviyorum ama olsun değiştiririm

canım yaa allah kavuştursun...yalnızlık zor iş 1 sene yalnız kaldım bilirim...inşallah hamilesindirde yalnız kalmamış olursun

sağol canım...şimdi candası daha iyi anlıyorum..izinli olduğu günler gelecekmiş ona göre ayarlamış çalışma saatini..inşallah bakalım..

günaydın kızçeler

allah kavuştursun cezaaa

[öpüorum çok
sağol canım

hoşgeldin chnb. ohh tatil güzel geçmiş, dr da gidilmiş. geriside çorap söküğü gibi gelir inşallah.

bak bu çok iyi fikir cezacım :))
:) pijama partisi yapalım gelin kızlar(ramazanlıkta nasıl olur bilemem)

Ceza naptın canım? son durum nedir acaba.

evde boş boş oturuyorum...evin yatnadığım köşesi kalmadısıcak bunalttı,klima baş ağrısı yapıyor çok açmıyorum o yüzden..biliyorsun buranın havasını bunalttı beni..bende bir belirti yok ben adet günüm yarın diye düşünmüştüm ama yanlış hesaplamışım ayın 5 i yani cuma günü imiş.ci cumayı geçelim bakacağız sonrsına..ama nedense ümidim yok..ben candasla yola devam ederim gibi geliyo..bir taraftandaeğer hamile isem eşime nasıl söylerim diye aklımdan geçmiyor değil hani..kızlar eşlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu..en son anne taf nasıl söyledin mesala özel değilse tabiii...

Canım ya inşallah senden de güzel haberler alırız. Ben eşime korkarak söylemiştim, düşüğün üzerinden 2 ay geçtiği için hem sevinmiş, hem korkmuştum. Sanki suçlu gibi, yine düşük olacakmış gibi... Şimdi düşününce gülüyorum halime. Sen sürprizlerle söyle. Mesela şöyle güzel bir sofra hazırla. Akşam gelsin, desin ki "hayırdır misafir mi var?" "Evet var " dersin sen de, "ama biraz gecikecek, 9 ay kadar" Sonra sarılmalar, kucaklaşmalar, sevinç çığlıkları... Ayyyy nasıl içimde kaldıysa gözlerim doldu yazarken bile

sende değiştirsene canım :)
hımm doğru dedin onu şu keseyi göreyim de bir değiştiririm avatarımı gerçi ben bu avatarı çok seviyorum ama olsun değiştiririm
bencede yani canımcım , senin yerine ben değiştirdim gibi oldu yani :))
sağol canım...şimdi candası daha iyi anlıyorum..izinli olduğu günler gelecekmiş ona göre ayarlamış çalışma saatini..inşallah bakalım..

ne güzel olurrrrr..hayal kurmak istemiyorummmmmmmmm

geçmiş olsun canım ben yaptırmadım..3. düşükten sonra yapılacakmış(Allahım o günleri göstermesin hiç kimseye)
sen yie hayal kurmada, inş güzellik olsun sonuç.Allah kimseyede göstermesin o testlerin yapılmasına.1 tanede kalsın dahası olmasın inş ...
ay canım ya rica ederim ne demek tabiki de fikrini söyleyeceksin, utanma sen hiç :) aksine fikirlerinizi paylaşmanıza memnun oluyorum inanın ki çünkü ben hiç bişeyden anlayamıyorum :) ama o dediğin testleri hamile kalmadan önce 1 kere, kürtajdan sonrada 1 kere yaptırmıştım.Hep temiz çıkmıştı.ama yine yaptırmakta fayda var. (birde o testleri sadece adetin 3. günü yapılıyor sanıyodum) ben özellikle kist vs. gibi bir durum oluştuysa diye çekiniyorum.Ama sanki diyorum kendimi teselli etmek için , o zman adette değişiklik olurdu.günü sarkardı azalabilirdi vs. onlarda yok ama yine dr dan duymam lazım :) çünkü hiç usg ye hiç girmediğimden beynim rahat değil :) şimdi kesin olarak dr a gidiyorum yumoşlar büyümüş mü diye ? 11. günde hem fikiriz sanırım. sonrasını tafın ve senin ellerine emanet ediyroum :) ya işte dediğin gibi en büyük mesele ayrılık meselesi, süreyi uzun tutunca bizim denk getirmemiz an meselesi.aman sonuçlar güzel olsunda asın 3-5 ay daha bekletsin. teşekkür ederim avatar için canım, sabitleyim o zman kaçmasınlar :) Bu arada yeni kürüm bal +tarçın + çörek otu :)

taff; bende senin için kız tahmininde bulunyorum :) topikte ilkkez birisine kız tahminnde bulundum kesin oğlun olur.Çünkü daha hiç tutturmadım topikte :)

yaa evet heryer çok felaket sıcak, resmen yatağa yapışıyoruz.Ceza konuyla ilgisi yokta canım sende ekimde mi evlenmiştin ?

Ya şekerim varya senin bu yolda beni yalnız bırakman için nasıl dua ediyorum bilemezsin :) bence bi süpriz olsun sende şaşır :)

hamileysende; mesela ; şöyle bi zarfın içine not yazabilrsin. Merhaba ben eviimizin yeni ferdi olarak inş 8 ay sonra aranıza katılacağım, sen sanırım babamsın.Annemle beraber beni çok beklediniz, benden önceki kardeşimin gidişinede çok üzüldünüz biliyorum ama bende önce gelmek istemedim, kardeşimle konuşmuştuk benim size gelmemi teselli etmemi çok istiyordu ama biraz beklemek istedim.beni ne kadar istediğinizden emin olmak istedim.Anladım ki benim varlığım sizin için çok önemli, çok istediniz gelişimi. Beni bu dünyada en çok siz sevecekmişsiniz anladım, gelmediğim her ay üzüldünüz, annem sana göstermeden ama ağladı bazen gizlice.Sende anneme üzüldüğünü belli etmedin hep içine attın, annemi üzmemek için paylaşmadın.Ve ben inandım ki siz beni çok istediniz.Babacığım artık bütçeni ayarlasan iyi olur sizi bolca masrafa sokacağım, bu arada gecede iyice uyuyun dinlenin 8 ay sonra sizi bıktıracak kadar ağlayacağım, olmadık zamanlarrda uykunuzu böleceğim.Altımı pisleteceğim, habire ağlayacağım.ee 9 ay anne karnının rahatlığından sonra dünyaya alışmak kolay değil :)) Ama bu arada anneme çok yardımcı olsan iyi olur en çok onu üzeceğim, ee nede olsa beni sen besleyemessin süt vermezsin ki :)) Ama büyüdükçe çok eğleneceğiz üçümüz beraber... Bekle beni babacığım geliyorum :)) hmm çikolatalarımıda hazırlamayı unutma tamam mı :)

der, yatağın üzerine zarfın üzerine eşimin adını yazar bırakırdım ben.Nedense aklıma bu geldi sabah sabah :)

Polyana, nuray, pasiflora, pren, sinua, yasemin, chnb nasılsınız yoldaşlarım :))

Son düzenleme:

günaydın canım,aydın ve sıcak çöl gibi allah yardımcın olsun,off diyorum. cuma o zaman büyük gün hayırlısı olsun inşallah.

benim regl gecikti evde ağlayıp duruyordum, niye niye şaştı bu sökemiyorum ara ara lekelemem var dr'dan randevu aldım eşimde geldi, bu arada bekleme odasında diyorum kesin pko diyecek yok şöyle diyecek yok böyle diyecek histeroskopi diyecek falan diye, eşim dedi vallahi bunaldım artık :))) usg ye girdik dr dedi olamazsın tabii çünkü hamilesin ama kesinlik için kan tahlili dedi. Doktor odadan çıktı eşim "ah be güzelim" dedi :))))) adam kafanı kırcam seninde diyebilirdi yani. sonrası ise çok büyük korku ve şok. vallahi senemcim gibi benimde içimde kaldı. hımm eşime hediye aldım sana der hediyeyi verirdim öpücükle :)) sonra o bir açar "sıkı tutunun yolculuk başladı, yakında geleceğim" gibi böyle fırlama bir not yazardım yada coming soon :) hediyde ya emzik ya ayakkabı olurdu.:)

candaş o zaman tahlileri yaptırma hormonlarda sapıtma olsa regl de sapıtır sanırım. yumoşlar için dr git, veee sonrası inşallah. 9 ayı geçtik mi candaş

ay canım ya sizin gebeliğini öğrenmenizde komik olmuş :)) neyse ama çok şükür bu sefer sizi üzmedi meleğiniz sahi nasılmış bakalım minik kuşun ?

benimde bu ay 9. denemem olacak. geçen sene doğumgünümde hamile kalmışım.evlilik yıldönümüzde 1 hafta önce öğrendik, bu ayda hani Allahım bi güzellik yaparsa doğumgünümden 1 hafta önce öğrenirim herhalde.Hani hep o zmanlar bi uğurlu gelir ya bu ayda o mesajı yayayım :)

ayyy ayoll önce bir geçmişi okuyorumm bir gün girmedim masallahhh ne kadar sayfa ilerlemişş ancak cevp verebiliyorum,
öncelikle hoşgeldin CHNB, umarım için gönlün rahatlamış kafanı dağıtıp gelmişsindir.

HELLOCUMM,canım dün izinliydim doktora gittik benim kız yüzünü göstermiyor poposunu maşallah açtı beni rahatsız etmeyin diyor:) kan tahlilimi verdim bakalım yarın veye haftaya alırız insallahh sorunsuz bir şekildee sonuçlanır birde bu haftalarda şu başlarda yapılan tam kan tahlilkeri idrar tahlilleri ne bileyim 5 tüp kan alıp yaptıkları tahlilleride istiyorlar haberin olsun 17-18. haftalarda...ayın 23ündede detaylıya gircez insallah kızımı orda görmek nasip olur sağlıklı sıhatli bir biçimde...

tafım çokk geçmiş olsun umarım biraz hafiflemiştir akzencefil,bal karıştır ye bol bol boğaza iyi gelir derler,,,
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,birde aralarında hamiş olan da var tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…