- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.461
kürtaj olduğumda bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korundum ilk adeti 29. gün gördüm ondan sonra içim rahat etmediği için pıhtılaşma testlerini yaptırdım çok şükür temiz çıktı içim rahatladı. ocak ayından itibaren (7 aydır) korunmasız ilişki (tam yumurtlama günlerini tespit ederek) oluyordu. temmuz ayında eşime de test yaptırdık onun değerleri de iyi çıktı çok şükür içim daha da rahatladı kafamdaki o sıkıntıyı da attım. SAT 4 TEMMUZ ve dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim ki hamileyim
seneeeem ben hamileyim
ama inşallah bu sefer sevincimin tamamına ermesini nasip eder Allah
Dedim işte dedim beeeeen, var bi hesabı minik yaramazı uygun zamanı bekliyor diyeKuşummmmm yeni öğrendim. Kocaman kocaman kocamaaaaaaaaan tebrikler Günlerdir bakamıyorum topiğe, tercihlerden başımı kaşıyamadım. Eve gider gitmez de yemek bile yiyemeden sızıp yattım çoğu kez. Şu anda öğrendim. Allah bu kez sana ve babasına bağışlayacak inşallah minik mucizeyi.
Candas, ceza, yamatake, hello kitty,pileo, diğer kızlar... Geçmişi okuyamadım. Herkesin keyfi yerinde inşallah?
Ay eklemeden geçemeyeceğim, rüyamda görmüştüm hem ben seniiiiNe güzel kızmış demiştim. Malum olmuş bak. Hiç de düzüne çıkmaz rüyalarım ama hamilelikten herhalde, psişik güçler kazandım Kuşum tekrar tekrar tebrikler. Topiğe oğlan lazım ama, şöyle pipili mipili haberin olsun
ay canım yaa bu sıcaklarda sen de yoruluyorsun galiba hesap kitap yapıyordu meleğimin kardeşi en doğru zamanı bekliyordu hayırlısı kısmet
yamatakenin kızı olacak bunu da okumamış olabilirsin belki söyleyeyim
İyi akşamlar Tatlım.iyi akşamlar rkadaşlar
Ay eklemeden geçemeyeceğim, rüyamda görmüştüm hem ben seniiiiNe güzel kızmış demiştim. Malum olmuş bak. Hiç de düzüne çıkmaz rüyalarım ama hamilelikten herhalde, psişik güçler kazandım Kuşum tekrar tekrar tebrikler. Topiğe oğlan lazım ama, şöyle pipili mipili haberin olsun
Dedim işte dedim beeeeen, var bi hesabı minik yaramazı uygun zamanı bekliyor diyeKuşummmmm yeni öğrendim. Kocaman kocaman kocamaaaaaaaaan tebrikler Günlerdir bakamıyorum topiğe, tercihlerden başımı kaşıyamadım. Eve gider gitmez de yemek bile yiyemeden sızıp yattım çoğu kez. Şu anda öğrendim. Allah bu kez sana ve babasına bağışlayacak inşallah minik mucizeyi.
Candas, ceza, yamatake, hello kitty,pileo, diğer kızlar... Geçmişi okuyamadım. Herkesin keyfi yerinde inşallah?
taff sen de avatarını değiş artık. şöyle iç açıcı bişe koy.bu resim senin gebeliği beklerken iyiydi ama artık hamişliğe uymuyo
canım yaa allah kavuştursun...yalnızlık zor iş 1 sene yalnız kaldım bilirim...inşallah hamilesindirde yalnız kalmamış olursun
sağol canımgünaydın kızçeler
allah kavuştursun cezaaa
[öpüorum çok
:) pijama partisi yapalım gelin kızlar(ramazanlıkta nasıl olur bilemem)hoşgeldin chnb. ohh tatil güzel geçmiş, dr da gidilmiş. geriside çorap söküğü gibi gelir inşallah.
bak bu çok iyi fikir cezacım :))
ne güzel olurrrrr..hayal kurmak istemiyorummmmmmmmm
günaydın kıslar bişey sorucam bende 13. haftamda düşük yaptım 2 gun oncesine kadar sorun yokken bırden kasık agrısı one bı pıhtı geldi gemen acıle gıttık sonra enfeksiyon dendi bebek hareketlıydı ertesi gun bebek düştü .
tüp bebek yaptırmıştım doktorum rahım agzı genişlemiş ondan olabilir dedi duşuk nedeni bide enfeksiyon kapmışım
benim kafama takılan kan pıhtılaşması testi falan ıstemedi benden duşuk araştırmak için hastane araştıyo zaten ama benim içim rahat değil bu testleri nezaman yaptırdınız
geçmiş olsun canım ben yaptırmadım..3. düşükten sonra yapılacakmış(Allahım o günleri göstermesin hiç kimseye)
Sağ olasın canım, kaç haftalık oldun artık, cinsiyet belli mi? Sağlığın nasıl? Kayınvalideyi de takma, boş ver...
cinsiyet belli değil sanırım 13+4 falanım, ahh bir boşverebbilsem, sen ne zaman regl olacaksın
taf ve candaş
taff canım tekrar geçmiş olsun, iş yeri uygunsa alabilirsen al istersen raporu pazartesi yeni hedefimiz kızlar ileriiii :)
candaş ve taf'a ortak yazayım dedim, progestoron tahlili ve lutel faz için test yapılıyor bencede onlara gerek yok taf'a katılıyorum.Taf'ım Şu ateş ölçme işine bir el at banada anlat sen yokken bende ilgilernirim candaş'ında izniyle. Dr'a gitme fikrini hep beraber benimsediğimiz için çok sevinçliyim de bişi dicem şu hormon testlerini yapmaya gerek varsa (regl olunamayan yada geç olunan durumlar için mi istiyorlar bilmiyorum ama hemen hemen tüm arkadaşlarımdan istediler) şöyle yapabilir miyiz acaba ? şu genç stajer çocukların olduğu hastaneye gider candaş der böyle böyle bir durumum vardı dr bana hormon tahlillini yaptır dedi, ben tedavi tahlili mi buradan devam etmek istiyorum der, böylece bir ay daha beklememiş oluruz diye düşünüyorum. Zaten kan tahlili alacak sonuçlar elimizde olur. 1 ay 1 aydr. Ayrıca vajial bakıyor yumurta için bana bakan dr usg cihazında preessed onu kullanmıştı, taf'ın dediği gibi candaş dr şu gün gel der tahminen ama sen ateşlede götürürsen o işi böylece geç kalınma durumu olmuş olmaz. çok utanıyorum bu kadar karıştığım içintaf ve siz zaten beraber adım atmaya başladınız ama bende fikir olayım.
candaşım ayrıca eylül'e kalsın demişsin ne zaman sağlıklı gelecekse o zaman gelsin , hayırlısıyla, ama doğal olarak çok etkileniyor insanher ay regl olunca birde eminim hepinize tanıdık gelen cümlerler sarf edeceğim "3 dr gittim 11. günden sonra 20. güne kadar gün aşırı çalışma dediler hal böyleyken candaş denk getirememek gayet normal" ama biz işe asılalım azıcık.Kafa rahat bebek rahat . ben teşekkür ederim bu kadar özelini paylaştığın ve yorum hakkı tanıdığın için. avatar bu sefer süper ve ne olursa olsun değiştirme artık. öptüm. amaç gayet net.
200 gr çok iyi be kittycim. ben daha şimdiden 2 kilo almışımama sorun değil zaten zayıf biriyim:) akşamları göbiş çıkıyo şikinlik tabi o. bebek olması çok zor ama hoşuma gidiyo çıkması. elimide belime atıp geziyorum evin içinde mide bulantım yok benim. ama yemek aralarını fazla uzun tutamıyorum. hemen halsizleşiyorum. ve midem çok pis kazınıyo. hiçbişeyden tiksinmiyorum herşeyi eskisi gibi iştahla yiyorum hala. önceki gebeliktede böyleydim. o yüzden hamile gibi hissedemiyorum. arada kasıklarıma karnıma ağrılar giriyo. rahim büyüyodur diye düşünüyorum. göğüslerdeki hassaiyet ağrı ve büyüme devam ediyo uyku halim azalmaya başladı. gün içinde daha uyanık kalabiliyorum.folik asite devam. bitince elevite başlayacam ama.
kardeşle tatil güzel geçer eminim. değişiklik güzeldir hem kafan dağılır deniz sahil ohhh bebişine yüzmek iyi gelecektir. havuza dikkat et ama. ben tatile gitsemde havuza girmemeyi düşünüyorum. sen nasılsın bu arada bulantı ağrı var mı? e sen tatile gidersen 13 de drun var nasıl olacak?
kuzu ben dana gibiydim hamilelik başlangıcında, drlar zayıflar daha iyi beslenir ve kilo alır diyor, senin şişin vardır tatlım,sorunumuz yok midende bulanmıyor ya mutlulukda insana kilo aldırıyor, benim iştahım yok, kasık ağrısı için de cengiz alataş benim dr'um. O diyor ki kasık ağrısı yada herhangi bir ağrıda yaklaşık 30 dakika kadar dinlendir kendini eğer ağrı geçmezse ancak o zaman acaba mı dersin. rahim büyüdüğündemiş ama ben sormuştum. birde ikisini yaşayan biri olarak yüreklere su serpim 1. gebelikte kasıklarım ağrıor diyordum normal diyorlardı benim nefesim kesiliyordu ağrıdan hani böyle büyük regl sancısı çekersin böyle bir noktaya gelirsin ıkınırsın ve rahatlarsın ya reglken aynen öyle oluyordum. ama şimdiki gebeliğimde böle hafif kasılma gibi ağrılar oluyor allah göstermesin düşükteki kasık ağrısı harbiden ağrı yani.
havuza bende girmem denize girerim oda gözüm tutarsa :) ama girerim yola 14. ünde çıkarız dedi kardeşim ama paranoyak psikopat hellokity çocğua biletleri aldırmadı hele 13.ü olsun bir cmt olsun bakalım keyfimiz olacak mı modunda olduğu için. Abla saçmalama dedi ama aldırmadım, bu sefer çok korkuyorum pileom,
seninle ilgili yorum yapayım diyorum cinsiyet erkek gibi geliyor bana ama kesin değil
taf için kız diyorum
şaka bir yana 5 kişide tuturdum bu tahmin olayını :)
B]senemcim ve nar tanemmm[/B] ben iyyim sizinde iyi olduğunuza sevindim, allah iş güç için kolaylık versin.
yamatake bu hafta tahlil için gidecekti,günü belli mi
passifflora olumlu enerjiler göndeiryorum sanada mucuk.
polyanna selamlarrr,
Ceza naptın canım? son durum nedir acaba.
evde boş boş oturuyorum...evin yatnadığım köşesi kalmadısıcak bunalttı,klima baş ağrısı yapıyor çok açmıyorum o yüzden..biliyorsun buranın havasını bunalttı beni..bende bir belirti yok ben adet günüm yarın diye düşünmüştüm ama yanlış hesaplamışım ayın 5 i yani cuma günü imiş.ci cumayı geçelim bakacağız sonrsına..ama nedense ümidim yok..ben candasla yola devam ederim gibi geliyo..bir taraftandaeğer hamile isem eşime nasıl söylerim diye aklımdan geçmiyor değil hani..kızlar eşlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu..en son anne taf nasıl söyledin mesala özel değilse tabiii...
sende değiştirsene canım :)taff sen de avatarını değiş artık. şöyle iç açıcı bişe koy.bu resim senin gebeliği beklerken iyiydi ama artık hamişliğe uymuyo
bencede yani canımcım , senin yerine ben değiştirdim gibi oldu yani :))hımm doğru dedin onuşu keseyi göreyim de bir değiştiririm avatarımı gerçi ben bu avatarı çok seviyorum ama olsun değiştiririm
sağol canım...şimdi candası daha iyi anlıyorum..izinli olduğu günler gelecekmiş ona göre ayarlamış çalışma saatini..inşallah bakalım..
sen yie hayal kurmada, inş güzellik olsun sonuç.Allah kimseyede göstermesin o testlerin yapılmasına.1 tanede kalsın dahası olmasın inş ...ne güzel olurrrrr..hayal kurmak istemiyorummmmmmmmm
geçmiş olsun canım ben yaptırmadım..3. düşükten sonra yapılacakmış(Allahım o günleri göstermesin hiç kimseye)
ay canım ya rica ederim ne demek tabiki de fikrini söyleyeceksin, utanma sen hiç :) aksine fikirlerinizi paylaşmanıza memnun oluyorum inanın ki çünkü ben hiç bişeyden anlayamıyorum :) ama o dediğin testleri hamile kalmadan önce 1 kere, kürtajdan sonrada 1 kere yaptırmıştım.Hep temiz çıkmıştı.ama yine yaptırmakta fayda var. (birde o testleri sadece adetin 3. günü yapılıyor sanıyodum) ben özellikle kist vs. gibi bir durum oluştuysa diye çekiniyorum.Ama sanki diyorum kendimi teselli etmek için , o zman adette değişiklik olurdu.günü sarkardı azalabilirdi vs. onlarda yok ama yine dr dan duymam lazım :) çünkü hiç usg ye hiç girmediğimden beynim rahat değil :) şimdi kesin olarak dr a gidiyorum yumoşlar büyümüş mü diye ? 11. günde hem fikiriz sanırım. sonrasını tafın ve senin ellerine emanet ediyroum :) ya işte dediğin gibi en büyük mesele ayrılık meselesi, süreyi uzun tutunca bizim denk getirmemiz an meselesi.aman sonuçlar güzel olsunda asın 3-5 ay daha bekletsin. teşekkür ederim avatar için canım, sabitleyim o zman kaçmasınlar :) Bu arada yeni kürüm bal +tarçın + çörek otu :)taf ve candaş
taff canım tekrar geçmiş olsun, iş yeri uygunsa alabilirsen al istersen raporu pazartesi yeni hedefimiz kızlar ileriiii :)
candaş ve taf'a ortak yazayım dedim, progestoron tahlili ve lutel faz için test yapılıyor bencede onlara gerek yok taf'a katılıyorum.Taf'ım Şu ateş ölçme işine bir el at banada anlat sen yokken bende ilgilernirim candaş'ında izniyle. Dr'a gitme fikrini hep beraber benimsediğimiz için çok sevinçliyim de bişi dicem şu hormon testlerini yapmaya gerek varsa (regl olunamayan yada geç olunan durumlar için mi istiyorlar bilmiyorum ama hemen hemen tüm arkadaşlarımdan istediler) şöyle yapabilir miyiz acaba ? şu genç stajer çocukların olduğu hastaneye gider candaş der böyle böyle bir durumum vardı dr bana hormon tahlillini yaptır dedi, ben tedavi tahlili mi buradan devam etmek istiyorum der, böylece bir ay daha beklememiş oluruz diye düşünüyorum. Zaten kan tahlili alacak sonuçlar elimizde olur. 1 ay 1 aydr. Ayrıca vajial bakıyor yumurta için bana bakan dr usg cihazında preessed onu kullanmıştı, taf'ın dediği gibi candaş dr şu gün gel der tahminen ama sen ateşlede götürürsen o işi böylece geç kalınma durumu olmuş olmaz. çok utanıyorum bu kadar karıştığım içintaf ve siz zaten beraber adım atmaya başladınız ama bende fikir olayım.
candaşım ayrıca eylül'e kalsın demişsin ne zaman sağlıklı gelecekse o zaman gelsin , hayırlısıyla, ama doğal olarak çok etkileniyor insanher ay regl olunca birde eminim hepinize tanıdık gelen cümlerler sarf edeceğim "3 dr gittim 11. günden sonra 20. güne kadar gün aşırı çalışma dediler hal böyleyken candaş denk getirememek gayet normal" ama biz işe asılalım azıcık.Kafa rahat bebek rahat . ben teşekkür ederim bu kadar özelini paylaştığın ve yorum hakkı tanıdığın için. avatar bu sefer süper ve ne olursa olsun değiştirme artık. öptüm. amaç gayet net.
evde boş boş oturuyorum...evin yatnadığım köşesi kalmadısıcak bunalttı,klima baş ağrısı yapıyor çok açmıyorum o yüzden..biliyorsun buranın havasını bunalttı beni..bende bir belirti yok ben adet günüm yarın diye düşünmüştüm ama yanlış hesaplamışım ayın 5 i yani cuma günü imiş.ci cumayı geçelim bakacağız sonrsına..ama nedense ümidim yok..ben candasla yola devam ederim gibi geliyo..bir taraftandaeğer hamile isem eşime nasıl söylerim diye aklımdan geçmiyor değil hani..kızlar eşlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu..en son anne taf nasıl söyledin mesala özel değilse tabiii...
günaydın canım,aydın ve sıcak çöl gibi allah yardımcın olsun,off diyorum. cuma o zaman büyük gün hayırlısı olsun inşallah.
benim regl gecikti evde ağlayıp duruyordum, niye niye şaştı bu sökemiyorum ara ara lekelemem var dr'dan randevu aldım eşimde geldi, bu arada bekleme odasında diyorum kesin pko diyecek yok şöyle diyecek yok böyle diyecek histeroskopi diyecek falan diye, eşim dedi vallahi bunaldım artık :))) usg ye girdik dr dedi olamazsın tabii çünkü hamilesin ama kesinlik için kan tahlili dedi. Doktor odadan çıktı eşim "ah be güzelim" dedi :))))) adam kafanı kırcam seninde diyebilirdi yani. sonrası ise çok büyük korku ve şok. vallahi senemcim gibi benimde içimde kaldı. hımm eşime hediye aldım sana der hediyeyi verirdim öpücükle :)) sonra o bir açar "sıkı tutunun yolculuk başladı, yakında geleceğim" gibi böyle fırlama bir not yazardım yada coming soon :) hediyde ya emzik ya ayakkabı olurdu.:)
candaş o zaman tahlileri yaptırma hormonlarda sapıtma olsa regl de sapıtır sanırım. yumoşlar için dr git, veee sonrası inşallah. 9 ayı geçtik mi candaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?