evde boş boş oturuyorum...evin yatnadığım köşesi kalmadısıcak bunalttı,klima baş ağrısı yapıyor çok açmıyorum o yüzden..biliyorsun buranın havasını bunalttı beni..bende bir belirti yok ben adet günüm yarın diye düşünmüştüm ama yanlış hesaplamışım ayın 5 i yani cuma günü imiş.ci cumayı geçelim bakacağız sonrsına..ama nedense ümidim yok..ben candasla yola devam ederim gibi geliyo..bir taraftandaeğer hamile isem eşime nasıl söylerim diye aklımdan geçmiyor değil hani..kızlar eşlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu..en son anne taf nasıl söyledin mesala özel değilse tabiii...
ay canım ya sizin gebeliğini öğrenmenizde komik olmuş :)) neyse ama çok şükür bu sefer sizi üzmedi meleğinizsahi nasılmış bakalım minik kuşun ?
evet canım, umarım üzmüyordur, daha çok var candaşım 13'De dr var, inşallah canım benim 9.ayda geldi :) dualarımız birbirimizin.]
ayyy ayoll önce bir geçmişi okuyorumm bir gün girmedim masallahhh ne kadar sayfa ilerlemişş ancak cevp verebiliyorum,
öncelikle hoşgeldin CHNB, umarım için gönlün rahatlamış kafanı dağıtıp gelmişsindir.
öyle valla bazen coşuyor bu topik, iyi olduunuza sevindim canım, oyy yerler onun poposunu, sağol canım bilgi için. bu arada 2'li test sonuçlarını mail atmış dr yeni farkettim temiz çıkmışgidince sanırım o testler 3'lü test dedikleri, 16. haftamda oluyorum inşallah. detaylı usg için ben şimdiden randevu aldım dr öyle söyledi çok yoğunmuş dr. ayy yamatake canım ya hep birlilkte sağlıkla alsak bebeklerimizi kucağımıza.
taff; bende senin için kız tahmininde bulunyorum :) topikte ilkkez birisine kız tahminnde bulundum kesin oğlun olur.Çünkü daha hiç tutturmadım topikte :)
hamileysende; mesela ; şöyle bi zarfın içine not yazabilrsin. Merhaba ben eviimizin yeni ferdi olarak inş 8 ay sonra aranıza katılacağım, sen sanırım babamsın.Annemle beraber beni çok beklediniz, benden önceki kardeşimin gidişinede çok üzüldünüz biliyorum ama bende önce gelmek istemedim, kardeşimle konuşmuştuk benim size gelmemi teselli etmemi çok istiyordu ama biraz beklemek istedim.beni ne kadar istediğinizden emin olmak istedim.Anladım ki benim varlığım sizin için çok önemli, çok istediniz gelişimi. Beni bu dünyada en çok siz sevecekmişsiniz anladım, gelmediğim her ay üzüldünüz, annem sana göstermeden ama ağladı bazen gizlice.Sende anneme üzüldüğünü belli etmedin hep içine attın, annemi üzmemek için paylaşmadın.Ve ben inandım ki siz beni çok istediniz.Babacığım artık bütçeni ayarlasan iyi olur sizi bolca masrafa sokacağım, bu arada gecede iyice uyuyun dinlenin 8 ay sonra sizi bıktıracak kadar ağlayacağım, olmadık zamanlarrda uykunuzu böleceğim.Altımı pisleteceğim, habire ağlayacağım.ee 9 ay anne karnının rahatlığından sonra dünyaya alışmak kolay değil :)) Ama bu arada anneme çok yardımcı olsan iyi olur en çok onu üzeceğim, ee nede olsa beni sen besleyemessin süt vermezsin ki :)) Ama büyüdükçe çok eğleneceğiz üçümüz beraber... Bekle beni babacığım geliyorum :)) hmm çikolatalarımıda hazırlamayı unutma tamam mı :)
der, yatağın üzerine zarfın üzerine eşimin adını yazar bırakırdım ben.Nedense aklıma bu geldi sabah sabah :)
kıslar selam bişey sorucam pazar gunu kurtaj oldum 13 haftalık bebeğimi şuan göğüslerim acaıp catlıcak gıbı şiş normalmi bıde kanamanız nezaman bitti
taf korkudan napıcağımızı bilemedik. ama güzel bir hikayeymiş o kadar çok bekliyoruz ki süpriz yapacak durum kalmıyor.
senemm sormayı unuttum cancan tekmelemeye başladı mı
Kuşum tekmelemez mi hiç :) Hatta artık üstten görünüyor. Eşim dokunamıyor,fena oluyormuş. Dün müzik dinlettim kulaklıkla, resmen kulaklığın olduğu yere geliyor sıpa
Kuşum tekmelemez mi hiç :) Hatta artık üstten görünüyor. Eşim dokunamıyor,fena oluyormuş. Dün müzik dinlettim kulaklıkla, resmen kulaklığın olduğu yere geliyor sıpa
31 inde mi oldun kurtaj vucud anca toparlacak ekndini hamileleik moduna girmisti vucud toparlanman zaman alir merak etme guzelim ben nin de ilacal dusuruldu bebgim 30 gun oldu hala adet olmadimkıslar selam bişey sorucam pazar gunu kurtaj oldum 13 haftalık bebeğimi şuan göğüslerim acaıp catlıcak gıbı şiş normalmi bıde kanamanız nezaman bitti
ben zaten senin rüyana girince içimde birşey kıpırdadı hamilelerin rüyalarına girmek iyidir diyeay inşallah bu sefer herşey güzel olacak amiin
bu arada ben kan tahlili yaptırmadım sadece idrar testi sonucuna göre hamileyim :26: allah kısmet ederse 5+0 olacağım pazartesi günü, doktor muayenesine gideceğim inşallah keseyi görmek için :97:
ayyy taffffff gozumuz aydin guzelimmmmhımm doğru dedin onuşu keseyi göreyim de bir değiştiririm avatarımı gerçi ben bu avatarı çok seviyorum ama olsun değiştiririm
Destina; hoşgeldin canım. Mektupta ortak duygular var sanırım ondan hüzünBebebğim_01 bende gördümde anlayamadım hamile mi değil mi diye ne safım :) Seminer bayağı bi duygu yüklüymüş Rabbimize şükürler olsun sağlıklıyız ve sağlıklı evlatlarınız.İnş da bundan sonra gelecek tüm evlatlarda çok sağlıklı olur.Allah o çocuklarada kolaylık, ailelerine güç kuvvet sabır versin inş... Kadınıda güldürmüşsün ikiz hemde diyerek ya hastayım valla sana :)) hadi ilaca son 2 gün kalmış inş hemencik gelir adetinde hem ilk hem son olur bu ayda :))
canım benim sağolasın...saf değilsin tatlım aslında bende anlamadım orada görünce hamile sandım onu inşallah öyledir...kadına ikiz dedim şaşırarak baktı kist diyince çok güldü... ayyy ne tembel oldum yaa canım hiç iş yapmayı istemiyor zaten eşimide sabah işe kaldıramadım tel çalar saatini değiştirmiştim saat çalmayınca eşimin evden çıkacağı dakikada uykudan kalktım zavalla adam çabucak giydi üzerini fırladı gitti.inşallah fermuarını açık unutmamıştır sapık sancaklar adamı alim allahtel sorcaktım unuttum hayatım çok özür dilerim dedim önemli değil dedi inşallah değildir ayy kızımda güldürdü beni halası demişki git annenden izin al kaymakamlığa gidiyoruz sende gel bizimle koşa koşa geldi anneeeeee bende halamlarla KAYMAK ABLALARA gidebilirmiyim dedi koptum valla kızımda çok espritüel anasına çekmiş
canım benim sağolasın...saf değilsin tatlım aslında bende anlamadım orada görünce hamile sandım onu inşallah öyledir...kadına ikiz dedim şaşırarak baktı kist diyince çok güldü... ayyy ne tembel oldum yaa canım hiç iş yapmayı istemiyor zaten eşimide sabah işe kaldıramadım tel çalar saatini değiştirmiştim saat çalmayınca eşimin evden çıkacağı dakikada uykudan kalktım zavalla adam çabucak giydi üzerini fırladı gitti.inşallah fermuarını açık unutmamıştır sapık sancaklar adamı alim allahtel sorcaktım unuttum hayatım çok özür dilerim dedim önemli değil dedi inşallah değildir ayy kızımda güldürdü beni halası demişki git annenden izin al kaymakamlığa gidiyoruz sende gel bizimle koşa koşa geldi anneeeeee bende halamlarla KAYMAK ABLALARA gidebilirmiyim dedi koptum valla kızımda çok espritüel anasına çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?