Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MÜSTAKBEL ANNEMİZ[/COLOR][/U]...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ[/B]

Sinua................................................................................... ?

loneliness................................................................................... ?

destina0409........................................................................ ?

passifloraa.......................................................................... ?

Ketenhelva.......................................................................... ?

Ladybugg............................................................................ ?

chnb................................................................................... ?

Sardunyaa........................................................................... ??

citaknuray........................................................................... ??

yasemin_doğru............................................................................ ??

ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

_CandaS_............................................................................ 27 AĞUSTOS

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

gulum23...

taf...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...iyen-annislerin-gobisleri-5.html#post20205776
BU DA SENEMİN GÖBİŞİ, LİSTEYİ ARARKEN BULDUM :))

Son düzenleme:

canım benim hiç özel olmadı önceki de bu seferki de pek sabırlı bir insan olmadığım için çat diye söylüyorum herşeyi bu seferki şöyle oldu adetime 2 gün kala artık yaşadığım belirtiler o kadar yoğundu ki hissettim hamile olduğumu eşime arabada söyledim dayanamayıp, sana birşey söyleyeceğim ama heyecanlanmak yok dedim nedir dedi. bu ay hamile olabilirim dedim ayyy dedi sevindi ben de dur daha emin değilim dedim 2 gün sonra belli olacak dedim. tamam dedi sevindi. 2 gün sonra pazara denk geliyordu yumurtlama sonrası 14. günüm. biz şehir dışında meyve ağaçları ve sebze ekili olduğu bir de tek göz evin olduğu bir bahçemiz var 2 dönümlük oraya gittik gittik. orda içim içime sığmadı çünkü sabah ateşim yüksek çıkmıştı akşam eve dönerken teyzesi ve kayın validem de bizim arabada dönüyorlardı teyzesinin bir ilacı varmış alması gereken nöbetçi eczane aradık bulduk. teyzesi ilacı alırken eşim de grip oluyor gibi olduğu için ben de arabadan indim sana ilaç alalım diye sessizce de dedimki ben gebelik testi almak istiyorum o da alalım dedi sevinerek. ama annen ve teyzen görmeden nasıl alacağız dedim:26: bekliyoruz teyzesinin işlemi nin bitmesini içerde eczacı siz ne alacaktını dedi ee şey biz vitamin ve grip ilacı alacağız dedik verdi biz hala bekliyoruz sonra eczacı başka birşey alacak mıydınız dedi biz bereberiz dedik teyzemizi göstererek. sonra teyzenin işi bitti biz kendi aldığımız ilaçların ödemesini yapacağımız için bekliyoruz teyzesine döndü eşim, teyze sen arabaya gidebilirsin beklemene gerek yok biz de şimdi geliyoruz dedi teyzesi eczanenin kapısından çıkar çıkmaz ben eczacı kadına gebelik testi istiyorum dedim:92: o da hemen çıkardı verdi başka marka yok mu dedim predictor istedim başka yok elimde kalan tek marka ve test bu dedi verdi. sonra eve gittik gider gitmez ben hemen testi yaptım zaten sonucu bekliyormuşum gibi içimde hiiiç heyecan yoktu pozitifi görünce eşimin yanına gittimbirşey demedim eşim pozitif mi dedi ben de evet dedim sarıldık birbirimize o kadar:97: eşim çok çalıştık çalışmamızın karşılığını aldık dedi ben de inşallah sevincimiz bu sefer yarım kalmaz dedim o da kötü düşünme inşallah güzel olacak dedi öyle işte çok sıradan bir pozitif gebelik sonucu karşılama oldu bizimkisi sanki ikinci çocuğuma gebelik haberini alıyormuşum gibiydik Allah bu sefer hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah:97:

ayy amma uzun oldu hikaye gibi

taf korkudan napıcağımızı bilemedik. ama güzel bir hikayeymiş o kadar çok bekliyoruz ki süpriz yapacak durum kalmıyor.

senemm sormayı unuttum cancan tekmelemeye başladı mı

kıslar selam bişey sorucam pazar gunu kurtaj oldum 13 haftalık bebeğimi şuan göğüslerim acaıp catlıcak gıbı şiş normalmi bıde kanamanız nezaman bitti

ay ama ben ağlarıım ne güzel bir mektup yazmışsın candaşcığım bebeğin ağzından

kıslar selam bişey sorucam pazar gunu kurtaj oldum 13 haftalık bebeğimi şuan göğüslerim acaıp catlıcak gıbı şiş normalmi bıde kanamanız nezaman bitti

ah canım Allah sabır versin büyükmüş bebeğin benimki de 10 haftalıktı kürtaj olduğumda kürtajdan çıkar çıkmaz karnımda bir boşluk hissetmiştim ve göğüs şişliğim de bir anda gitmişti o zaman anlamıştım bebeğimin benden gittiğini benim kanamam hiç olmadı desem yeridir 1 günlük ped kirlettim sonra 4-5 gün kadar kahve-turuncu renkte akıntım geldi

taf korkudan napıcağımızı bilemedik. ama güzel bir hikayeymiş o kadar çok bekliyoruz ki süpriz yapacak durum kalmıyor.

senemm sormayı unuttum cancan tekmelemeye başladı mı

Kuşum tekmelemez mi hiç :) Hatta artık üstten görünüyor. Eşim dokunamıyor,fena oluyormuş. Dün müzik dinlettim kulaklıkla, resmen kulaklığın olduğu yere geliyor sıpa

Taff; canım 2. bebek haberi gibi olmuş ama olsun her bebek heyecanlıdır, senin asıl sevincin keseden ve pıtpıtlardan sonra olacak bence :) teyzeyi bekleyişinizede bittim :)
Mektup içinde; ya hamişlerin duygusallığını hesap edememişim :) ağlamak değil artık gülmek vaktidir Allahın izniyle ... :)

Yamateke; inş diğer gidişinizde Karin size yüzünü gösterir :) nazlılar ya :)

Kıtty; inş sana uğur getiren ay bana da uğur getirir.Dr kontrolünde başarılar, az kaldı sabret.Tekmeleri yiyince oh be diyecksin sende :))

melike; canım öncelikle geçmiş olsun ve tekrarında esirgesin Allah.Kürtajdan sonra korunmadıysan hamişlik ihtimalin olabilir gibi geldi bana ...

[melike; canım öncelikle geçmiş olsun ve tekrarında esirgesin Allah.Kürtajdan sonra korunmadıysan hamişlik ihtimalin olabilir gibi geldi bana ...[/QUOTE]

canım pazar gunu kurtaj oldum olmaz kı ama ole:82:

Kuşum tekmelemez mi hiç :) Hatta artık üstten görünüyor. Eşim dokunamıyor,fena oluyormuş. Dün müzik dinlettim kulaklıkla, resmen kulaklığın olduğu yere geliyor sıpa

hayy ben o fıstığı severiim yaaa

yerim onu ben, nar tanemiz:) way be demek anlatılanlar hikaye değil. teyzemde dedi de pek inanmadım

kızlar günaydınlar... NASILSINIZ?

senemciğim, maşallah göbüşüne ve kilona kızımda burayı keşfetmiş olsydım da beni görseydiniz vallahi ikiz ve 3 ler yanımda hiç kalırdı tabii sen bana göre daha şanslısın herkez bana acıyarak bakıyordu çok şiştim bide 37 num ayaklarım 40 olmuştu canım allah tamamına erdirsin böyle devam et canım sonrada kiloları vermek için uğraşmazsın ne güzel..

evet candaşım beraber olsaydık gülmekten çatlatırdık ortalığı canım benim vee yazdığın mektup benide çok etkiledi canım inşallah dilediğin olur...

hello, sende alemsin canım yaa adamın içini karartmışsın dr sana ceza verir gibi al sana hamilesin demiş ne güzel..

taf, seninkide ne güzel olmuş hissetmişsin ama ufakta olsa heyecan vardır...

bu arada bebeğim01 bir ara yazıyordu bize odamı hamile senemin diğer topiğinde gördüm..oda bizi terkedenler arasında

bende hep eşime şöyle haber vermeyi hayal etmiştim...küçük bir kutu ayarladım testi o görmeden yapıcam içine koyucam ve sana bişey aldım deyip ona vereceğim ama şimdiye kadar olmadı inşallah bundan sonra bu hayalim gerçekleşir...

kızlar dün annemdeydim bir komşumuz var bana dediki okmu bişey klasik soru bilirsiniz bende yok dedim ama sen sanki hamilesin dedi bana bende güldüm evet hemde ikiz dedim kadında güldü..dün yine seminer vardı konuda özürlü çocuklardı seminerdeki tüm kadınlar ağladık nerdeyse özürlü annelerinde mektuplar falan okundu zaten hoca seminere halimize allahımıza çok şükür diyerek başladı vee çok duygu yüklüydü bazı arkadaşlar başından geçenleri anlattılar off allahım sana çok şükür yarabbim...hamişler allah öncelikle bebğinize sağlık versin ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmenizi nasip etsin...

bu arada ilaç biteli 5. gündeyim hello son 2 günüm ama olmazsam tabii 10. güne kadar beklicem hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
31 inde mi oldun kurtaj vucud anca toparlacak ekndini hamileleik moduna girmisti vucud toparlanman zaman alir merak etme guzelim ben nin de ilacal dusuruldu bebgim 30 gun oldu hala adet olmadim

Destina; hoşgeldin canım. Mektupta ortak duygular var sanırım ondan hüzün Bebebğim_01 bende gördümde anlayamadım hamile mi değil mi diye ne safım :) Seminer bayağı bi duygu yüklüymüş Rabbimize şükürler olsun sağlıklıyız ve sağlıklı evlatlarınız.İnş da bundan sonra gelecek tüm evlatlarda çok sağlıklı olur.Allah o çocuklarada kolaylık, ailelerine güç kuvvet sabır versin inş... Kadınıda güldürmüşsün ikiz hemde diyerek ya hastayım valla sana :)) hadi ilaca son 2 gün kalmış inş hemencik gelir adetinde hem ilk hem son olur bu ayda :))

hımm doğru dedin onu şu keseyi göreyim de bir değiştiririm avatarımı gerçi ben bu avatarı çok seviyorum ama olsun değiştiririm
ayyy taffffff gozumuz aydin guzelimmmm
yyyaaaa guzelim gozlerim doldu bu sefer saglicakla alacan yiyenimi insAllah hic tereddut etme dolu dolu yasa guzelim her anini hamisligin ayy nasil sevindim anlatamam yaa 41 kere yavrum benim yaaaa

destina 7- 10 diyorlar zaten, böle regl olacakmış gibi ağrı var mı

melikeee vucut hala hamile sanıyor kendini bir kaç güne düzelir sanırım, geçmiş olsun, mevlam bir daha göstermesin.

canım benim sağolasın...saf değilsin tatlım aslında bende anlamadım orada görünce hamile sandım onu inşallah öyledir...kadına ikiz dedim şaşırarak baktı kist diyince çok güldü... ayyy ne tembel oldum yaa canım hiç iş yapmayı istemiyor zaten eşimide sabah işe kaldıramadım tel çalar saatini değiştirmiştim saat çalmayınca eşimin evden çıkacağı dakikada uykudan kalktım zavalla adam çabucak giydi üzerini fırladı gitti.inşallah fermuarını açık unutmamıştır sapık sancaklar adamı alim allah tel sorcaktım unuttum hayatım çok özür dilerim dedim önemli değil dedi inşallah değildir ayy kızımda güldürdü beni halası demişki git annenden izin al kaymakamlığa gidiyoruz sende gel bizimle koşa koşa geldi anneeeeee bende halamlarla KAYMAK ABLALARA gidebilirmiyim dedi koptum valla kızımda çok espritüel anasına çekmiş

ayyy valla uzun zmNDIR BU KADAR İÇTEN GÜLMEMİŞTİM :) KAYMAK ABLALARA HE :))valla annesine çekmiş bencede :)

Ramazanda milletin dengesi bozuluyo ya uyku konusunda özellikle, inş fermuarda açık kalmamıştır yoksa alimallah valla :))

destinaaaa alem kadınsın yaa ilahi destina hanıma da bayıldım vallahi "Kaymak abla"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…