Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
destina 7- 10 diyorlar zaten, böle regl olacakmış gibi ağrı var mı

melikeee vucut hala hamile sanıyor kendini bir kaç güne düzelir sanırım, geçmiş olsun, mevlam bir daha göstermesin.

yok canım benim yaa zaten benim sadece ilk gün karmın ağrırdı regl olunca oda hafif şiddetli olmam yani zaten regl belirtimde olmaz pat diye geliverir sadece diz kapaklarım ağrırdı o zaman yakın olduğunu yanş bugün yarın olacağını anlardım ama şimdi oda yok afedersin 3 gündir büyük abdestime çok çıkıyorum..ilacımı atıyorum anlamadım ayyy ilaç dur gitme kırmızıları bıraksaydın be yaa

ayyy taffffff gozumuz aydin guzelimmmm
yyyaaaa guzelim gozlerim doldu bu sefer saglicakla alacan yiyenimi insAllah hic tereddut etme dolu dolu yasa guzelim her anini hamisligin ayy nasil sevindim anlatamam yaa 41 kere yavrum benim yaaaa

ay gurbet abla sağolasın inşallah bu sefer yavrumu hayırlısıyla, sağlığıyla kucağıma almayı nasip eder Allah, sevincimizi tamamına erdirir

HELLOCUM,insallah canım topikteki diğer hamişlerin başına olsun artık bebişlerimizin tekmelerini hissedelim,ben dısardan çektiricem ankarada ünlü bir doktor varmış eyüp bey diye hoş gerçi daha randevu almadık senin kaçıncı haftan da detaylıya girmiş olcan sanki bana çok erken geldi ben 20de gitcem ama sanki 23lerde felandı neyse doktorlar bilir işiniş sanırsam.

CANDAŞŞŞ,kızım ne güzel metup olmuş öyle iç çeke çeke ağlayarak okudum anam biz hamiişler zaten duygusalız ne olsa ağlıcaz heralde annelikle ilgili bişey yazarsanız bir burda katıla katıla ağlıcaz bilginiz olsun....

senemcim nehir hanımda masallah bayagı bir hareketliymiş yerim onu ben hemde nasıl:) ben diyorum benimki tembel poposunu bile zar zor dönüyor hanfendi ama biraz daha büyüsün dimi belki ondan dolayı az daha büyüyüm anne bak nasıl haraketler yapcam diyorda ben anlamıyorum aslında:)

hellocum ve tafcım 2 erkek bekliyoz sizden pileodan kız nasıl ama tahminler:)

ay canım sizlerin böyle duygusallaşacağınızı düşünemedim be ağlayışlar hep mutluluktan olsun inş canımcım :)

kızlar ben dayanamadım test yaptım az önce..kocaman bi tek çizgi sıradaki talihli kim.....
bu arada eşe sürpriz fikirleri için sağolun önümüzdeki aya inşallah..candas seni bırakamaycağımı söylemiştim..

Son düzenleme:

canım ya inş kıtty nin tecrübesi sende de doğru çıkar :) inş tek çizgi yanılgın lsun , kanda mucizen var olduğunu söylesin. Yok eğer bu ay kırmızlar gelmeye kesin niyetliyse son deneme ayımız olsun, doğumumuz mayıs olsun inş :)

Yaa sorma, kasım anneleri topiğinde herkes benimki hareket ediyor dedikçe kafayı yiycektim bizim kızda kıpırtı yok diye. Geçen ay doktora gideceğimiz gün sırt üstü uzandım, "üzme anneyi ama hareket et azıcık dedim" iki tane minik tekme geldi kuzumdan O gün bugündür durmuyor. Bir de eşimin ablası "benimki beş aylıkken uyutmuyordu beni" deyince çok üzülmüştüm ben neden hissedemiyorum diye. Sanırım geç döllenme olduğundan haftasına göre geri Nehircik. Ancak alıyorum hareketleri. Ama çok heyecan verici yine de. Allah herkese nasip etsin böyle tatlı telaşları.

canııımmm tafım,candaşım,hellom hee valla alem hatunum ben hele yanımda olunda görün o çeneleriniz kapanırmı 1 saniye asla

ayy canlarım allah herkeze sağlık yanında neşe versin hayat çekilmiyor yoksa, kaymak ablaya ben hala gülüyorum alem kızım benim hellom kızım uyuyor kocaman bir öpücük kondurdum bile teyzesi

yaa benimde tahminlerim varr...hello sana %99 erkek diyorum hem içimden geçiyor hemde lekelenme falan dedinya benim ikincisi erkekdi ya bendede olmuştu canım...tafa hem erkek hem kız diyesim geldi yoksa ikizmi pileonunkide erkek...iki kız sonrası erkeklerde sıra dimi ama... hadi hayırlı ve sağlıklı olmalarının yanında pipili mipili kutulu mutulu ikiside kabulümüzdür..

ceza canım candaşa katılıyorum hem olursanda üzülme canım benim dediği gibi mayıs annesi oluruz bizde hem ne güzel bir ay ne çok sıcak ne çok soğuk hep istemişimdir ya mayıs ya nisanda doğum yapmayı...hayırlısı olsun canım..

kızlar hamişler kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda onun testlerini muhakkak dr hatırlatın şimdi bir yerde okudum kan uyuşmazlığı bebek doğduktan sonra sarılığa sebep oluyormuş ahhh cahillik demekki kızım o yüzden sarılık oldu ve 1 hafta kadar yattık hastanede allahım güç kuvvet ver yeni annelere...tecrübesizlik kötüü...

Valla değil mi biz kalanlarda mayıs topiğinde toplanabilriz, ümit kırmak yok.bi konuya çok pis yoğunlaştım, neyi düşünürsen onu çağırırsın.Ben hayatımın her döneminde bunu yaptım.olmazlarıda zorla kendime yaşattım. şimdi de temmuzu kapattık, ağustosta 0 ümitsizlik teorisini uyguluyorum.Yüce mevla nelere kadir, mesela yamateke yumurtlamanın 2 gün öncesindeki ilişkide hamile kaldı.Hatta dahada ilginci yengem adetinin 3. günü hamile kalmış ! Bizlerde neden olmasın.Yumurtaya can veren allah bizimde canımıza can verecektir.eğer evrene enerji yayıp karşılığını aldıysanız hatırlayın o durumları, inanın , başaralım. hatta bi topik var dileyenler baksın derim...Ya arkadaş benimde bi ortam yok ki, ya hep kötü ya hep iyi :))

Destina, ya var ya bende mayıs hamilelerine imreniyorum hep.ocak, mayıs ve eylülde bebeğim doğsun derdim nedense.şuan elimde mayıs var inş onu yakalayalım.Birde eşimin doğum günü mayıs ayında, sanırım ondan da istiyorum.eylülde de benimki.Ama eylüle bekletmeden mayısta bebeişleri göbişlerden çıkarırız inş :)

dediğim topikte bu kızlar ... baştan sona okudum, yorum yaptım, gaza geldim :))

http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...ursen-onu-cagirirsinquotbunu-yasayan-var.html

Son düzenleme:

o sadece kan uyuşmazlığı olanlarda mı oluyomuş? bilmiyodum ... şükür destina sağlığına kavuşmuş kocaman kız olmuş

Taf; boğazın nasıl ?

canım candaş, benimde ilgi alanıma giren bir konuya değinmişsin bende çok denedim ve sonunda hep kazanıyorum şstediğim oluyor yanii...tabii bu inançlada ilgili ve özellikle pozitifliklede mesela bişeyi çok isterim o istediğim şey üzerine hayallaer kurarım ama bunlar hep pozitiftir ve hayal sonunda hep mutlu olurum ama henüz gerçekleşmemiştir bu hayallerim hep devam eder ama aklıma hiç bir zaman negatif düşünceyi getirmem ve sonunda gerçeğe dönüşür...benim dayımın kızı bu konu üzerine kitaplar okuyor hep şunu der neyi çağırırsan o sana gelir hep kötü düşünürsen her zaman başına kötü şeyler gelir gerçekten doğru ama bu dediğimiz olay sabırla birebir örtüşüyor çok sabırlı olmak lazım...

ve hep eşime iyi düşün iyi olsun demişimdir...o benim gibi hayalperest değil her zaman herşeyin en kötüsünü düşünerek hareket eder ve bazende karamsarlığa kapılır onu teselli etmem bu yöndedir..

hadi bakalım allahın izniyle iyi düşünelim iyileri çağıralım...sağlıklı ve hayırlı hamilelik

o sadece kan uyuşmazlığı olanlarda mı oluyomuş? bilmiyodum ... şükür destina sağlığına kavuşmuş kocaman kız olmuş

Taf; boğazın nasıl ?

yok canım sadece kan uyuşmazlığı olanlarda değil bebeklerin çoğunda oluyor ama bu bebeklerde risk ve sarılık yükselmesi daha fazlaymış...

evet yapabilsek ne güzel, aslında bende bu olaya çok inanırım fakat iyiyi düşünmem pek.ben negatif gruptan oluyorum sanırım bu durumda :) eşim çok kızar.Hayal bile olsa, asla olmaz bi durumsa bile her düşündüğümü yaşadım şimdiye dek.Tamam o zman bu ay mayıs annesi oluyoruz sloganımız bu olsun :) tabi sağlıklı ve hayırlısı dediğin gibi.
orda bi arkadaş bişey demiş, egonu bastır.Konuşmasına izin verme.Yani bizim durumumuza kıyaslarsak.Ya belirrtim yok ümidim yok alıştım negatife bu ayda bebk gelmez diyoruz ya, o vakit hayır benim bebeğim gelecek.Sen kim oluyorsunda beni engellemeye çalışıyorsun egom deyin hiç birşey yapamıyorsanız diyor.Ve en kötü ihtimalle gece hayal kurun ozamn uyku vakti geldiği için egon seninle inatlaşamaz ve sinyallar evrene yayılır, karşılığı gelir seni bulur diyor.Tuttum ben bu olayı :)

yok canım sadece kan uyuşmazlığı olanlarda değil bebeklerin çoğunda oluyor ama bu bebeklerde risk ve sarılık yükselmesi daha fazlaymış...

hmm anladım.Allah bütün bebeklere sağlık versin inş ...

Sağ ol canım. Mektuba da çok duygulandım. Umarım sen de en tez zamanda yazarsın mektubunu. Ben doktordan yeni geldim. Bir sürü test için bir sürü kan verdim. 10 gün sonra çıkacak. Hayırlısı inşallah...

Kist var mı diye en ideal gün adetin 2 veya 3. günü. Bugün benim 2. günümdü. Vajinal ultrasonla ve elle kontrol etti. İyi kist yok dedi.İşte böyle. Sen de güzel haberler ver inşallah...

çok sağol canım, inş bu ay mektup yazmak nasip olur tabi hayırlısıyla :)

İnş sonuçların çok iyi çıkar hayırlısıylada yoluna devam edersin, bu dönemde korunma filan verdi mi dr ? hani sonuçlar netleşsin filan dediyse ?

kıslar selam bişey sorucam pazar gunu kurtaj oldum 13 haftalık bebeğimi şuan göğüslerim acaıp catlıcak gıbı şiş normalmi bıde kanamanız nezaman bitti

Benim 5-6 gün lekelenme olmuştu.

İnşallah test yanılmıştır geç döllenmedir. Olmazsa da hayırlısı inşallah...

Bebekleri doğunca çok sık emzirmek sarılığı geriletiyor.

Bu arada Yamatake hoş geldin mesajın için sağ olasın.

Benim beklenmeyen tarih 31 Ağustos oldu.

Korunma vermedi hatta bayramın 1. günü beklenmeyen tarih. O gün öğrenirsem gebeysem innohep 0.45 lik günlük iğneleri de yazdı pıhtılaşma problemim için. Korunma yok bakalım hayırlısı ovulasyon yapacağım bu ay incir kürüne de devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…