- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.501
destina 7- 10 diyorlar zaten, böle regl olacakmış gibi ağrı var mı
melikeee vucut hala hamile sanıyor kendini bir kaç güne düzelir sanırım, geçmiş olsun, mevlam bir daha göstermesin.
ayyy taffffff gozumuz aydin guzelimmmm
yyyaaaa guzelim gozlerim doldu bu sefer saglicakla alacan yiyenimi insAllah hic tereddut etme dolu dolu yasa guzelim her anini hamisligin ayy nasil sevindim anlatamam yaa 41 kereyavrum benim yaaaa
HELLOCUM,insallah canım topikteki diğer hamişlerin başına olsun artık bebişlerimizin tekmelerini hissedelim,ben dısardan çektiricem ankarada ünlü bir doktor varmış eyüp bey diye hoş gerçi daha randevu almadık senin kaçıncı haftan da detaylıya girmiş olcan sanki bana çok erken geldi ben 20de gitcem ama sanki 23lerde felandı neyse doktorlar bilir işiniş sanırsam.
CANDAŞŞŞ,kızım ne güzel metup olmuş öyle iç çeke çeke ağlayarak okudum anam biz hamiişler zaten duygusalız ne olsa ağlıcaz heralde annelikle ilgili bişey yazarsanız bir burda katıla katıla ağlıcaz bilginiz olsun....
senemcim nehir hanımda masallah bayagı bir hareketliymiş yerim onu ben hemde nasıl:) ben diyorum benimki tembel poposunu bile zar zor dönüyor hanfendi ama biraz daha büyüsün dimi belki ondan dolayı az daha büyüyüm anne bak nasıl haraketler yapcam diyorda ben anlamıyorum aslında:)
hellocum ve tafcım 2 erkek bekliyoz sizden pileodan kız nasıl ama tahminler:)
destina gelecek inşallah kırmızılar, yemin ediyorum koptum Kaymak Abla'ya kocaman öp kızını benim için, tek başınayım evde kahkalarım çınlattı, mevlam sizide güldürsün.
canım benim dr da zaten özel detaylı usg dr.Atıl Yüksel teyzem, bir iki tanıdığım daha ona gitmişti. Biraz pahalı ama teyzemin büyük oğlunun resmen böbreğini kurtardı, bir damarı küçükmüş farketti 2 aylıkken ameliyat oldu farkedilmeseymiş allah korusun böbrek kaybına sebep olurmuş, o yüzden bende önemsedim bu işi çok, millete sorduğuma göre detaylı usg 25 dakika sürende var 40dakika sürenide var. Bu arada sen sorunca hesapladım bende 19 eylülde gitcekmişim yani nasipse 21haftanın içerisinde oluyorum 20+2.
tahminlere gelince ben bana erkek , pileoya erkek, taf'a kız diyorum :))) benim içime kendimle ilgili bişi doğmuyorda eşimin ailesinde hiç kız yok o sebeple aradığımız pipi mipi bende sanırım.
cezaa bende tahmin ettiğim günden 2 gün önce ve aynı gün test yapmıştım kocaman bir tek çizgi çıktı, hem ilk gebelikte hemde bu sefer, o tek çıkınca zaten ağlamalara başladım sökemiyorum diye. dur bakalım. senin kaç ay oldu güzelim, ovulasyon kullanıyor musun sen.
kızlar ben dayanamadım test yaptım az önce..kocaman bi tek çizgisıradaki talihli kim.....
bu arada eşe sürpriz fikirleri için sağolun önümüzdeki aya inşallah..candas seni bırakamaycağımı söylemiştim..
senemcim nehir hanımda masallah bayagı bir hareketliymiş yerim onu ben hemde nasıl:) ben diyorum benimki tembel poposunu bile zar zor dönüyor hanfendi ama biraz daha büyüsün dimi belki ondan dolayı az daha büyüyüm anne bak nasıl haraketler yapcam diyorda ben anlamıyorum aslında:)
ceza canım candaşa katılıyorum hem olursanda üzülme canım benim dediği gibi mayıs annesi oluruz bizde hem ne güzel bir ay ne çok sıcak ne çok soğuk hep istemişimdir ya mayıs ya nisanda doğum yapmayı...hayırlısı olsun canım..
kızlar hamişler kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda onun testlerini muhakkak dr hatırlatın şimdi bir yerde okudum kan uyuşmazlığı bebek doğduktan sonra sarılığa sebep oluyormuş ahhh cahillik demekki kızım o yüzden sarılık oldu ve 1 hafta kadar yattık hastanede allahım güç kuvvet ver yeni annelere...tecrübesizlik kötüü...
o sadece kan uyuşmazlığı olanlarda mı oluyomuş? bilmiyodum ... şükür destina sağlığına kavuşmuş kocaman kız olmuş
Taf; boğazın nasıl ?
evet yapabilsek ne güzel, aslında bende bu olaya çok inanırım fakat iyiyi düşünmem pek.ben negatif gruptan oluyorum sanırım bu durumda :) eşim çok kızar.Hayal bile olsa, asla olmaz bi durumsa bile her düşündüğümü yaşadım şimdiye dek.Tamam o zman bu ay mayıs annesi oluyoruz sloganımız bu olsun :) tabi sağlıklı ve hayırlısı dediğin gibi.canım candaş, benimde ilgi alanıma giren bir konuya değinmişsin bende çok denedim ve sonunda hep kazanıyorum şstediğim oluyor yanii...tabii bu inançlada ilgili ve özellikle pozitifliklede mesela bişeyi çok isterim o istediğim şey üzerine hayallaer kurarım ama bunlar hep pozitiftir ve hayal sonunda hep mutlu olurum ama henüz gerçekleşmemiştir bu hayallerim hep devam eder ama aklıma hiç bir zaman negatif düşünceyi getirmem ve sonunda gerçeğe dönüşür...benim dayımın kızı bu konu üzerine kitaplar okuyor hep şunu der neyi çağırırsan o sana gelir hep kötü düşünürsen her zaman başına kötü şeyler gelir gerçekten doğru ama bu dediğimiz olay sabırla birebir örtüşüyor çok sabırlı olmak lazım...
ve hep eşime iyi düşün iyi olsun demişimdir...o benim gibi hayalperest değil her zaman herşeyin en kötüsünü düşünerek hareket eder ve bazende karamsarlığa kapılır onu teselli etmem bu yöndedir..
hadi bakalım allahın izniyle iyi düşünelim iyileri çağıralım...sağlıklı ve hayırlı hamilelik
yok canım sadece kan uyuşmazlığı olanlarda değil bebeklerin çoğunda oluyor ama bu bebeklerde risk ve sarılık yükselmesi daha fazlaymış...
sende değiştirsene canım :)
bencede yani canımcım , senin yerine ben değiştirdim gibi oldu yani :))
sen yie hayal kurmada, inş güzellik olsun sonuç.Allah kimseyede göstermesin o testlerin yapılmasına.1 tanede kalsın dahası olmasın inş ...
ay canım ya rica ederim ne demek tabiki de fikrini söyleyeceksin, utanma sen hiç :) aksine fikirlerinizi paylaşmanıza memnun oluyorum inanın ki çünkü ben hiç bişeyden anlayamıyorum :) ama o dediğin testleri hamile kalmadan önce 1 kere, kürtajdan sonrada 1 kere yaptırmıştım.Hep temiz çıkmıştı.ama yine yaptırmakta fayda var. (birde o testleri sadece adetin 3. günü yapılıyor sanıyodum) ben özellikle kist vs. gibi bir durum oluştuysa diye çekiniyorum.Ama sanki diyorum kendimi teselli etmek için , o zman adette değişiklik olurdu.günü sarkardı azalabilirdi vs. onlarda yok ama yine dr dan duymam lazım :) çünkü hiç usg ye hiç girmediğimden beynim rahat değil :) şimdi kesin olarak dr a gidiyorum yumoşlar büyümüş mü diye ? 11. günde hem fikiriz sanırım. sonrasını tafın ve senin ellerine emanet ediyroum :) ya işte dediğin gibi en büyük mesele ayrılık meselesi, süreyi uzun tutunca bizim denk getirmemiz an meselesi.aman sonuçlar güzel olsunda asın 3-5 ay daha bekletsin. teşekkür ederim avatar için canım, sabitleyim o zman kaçmasınlar :) Bu arada yeni kürüm bal +tarçın + çörek otu :)
taff; bende senin için kız tahmininde bulunyorum :) topikte ilkkez birisine kız tahminnde bulundum kesin oğlun olur.Çünkü daha hiç tutturmadım topikte :)
yaa evet heryer çok felaket sıcak, resmen yatağa yapışıyoruz.Ceza konuyla ilgisi yokta canım sende ekimde mi evlenmiştin ?
Ya şekerim varya senin bu yolda beni yalnız bırakman için nasıl dua ediyorum bilemezsin :) bence bi süpriz olsun sende şaşır :)
hamileysende; mesela ; şöyle bi zarfın içine not yazabilrsin. Merhaba ben eviimizin yeni ferdi olarak inş 8 ay sonra aranıza katılacağım, sen sanırım babamsın.Annemle beraber beni çok beklediniz, benden önceki kardeşimin gidişinede çok üzüldünüz biliyorum ama bende önce gelmek istemedim, kardeşimle konuşmuştuk benim size gelmemi teselli etmemi çok istiyordu ama biraz beklemek istedim.beni ne kadar istediğinizden emin olmak istedim.Anladım ki benim varlığım sizin için çok önemli, çok istediniz gelişimi. Beni bu dünyada en çok siz sevecekmişsiniz anladım, gelmediğim her ay üzüldünüz, annem sana göstermeden ama ağladı bazen gizlice.Sende anneme üzüldüğünü belli etmedin hep içine attın, annemi üzmemek için paylaşmadın.Ve ben inandım ki siz beni çok istediniz.Babacığım artık bütçeni ayarlasan iyi olur sizi bolca masrafa sokacağım, bu arada gecede iyice uyuyun dinlenin 8 ay sonra sizi bıktıracak kadar ağlayacağım, olmadık zamanlarrda uykunuzu böleceğim.Altımı pisleteceğim, habire ağlayacağım.ee 9 ay anne karnının rahatlığından sonra dünyaya alışmak kolay değil :)) Ama bu arada anneme çok yardımcı olsan iyi olur en çok onu üzeceğim, ee nede olsa beni sen besleyemessin süt vermezsin ki :)) Ama büyüdükçe çok eğleneceğiz üçümüz beraber... Bekle beni babacığım geliyorum :)) hmm çikolatalarımıda hazırlamayı unutma tamam mı :)
der, yatağın üzerine zarfın üzerine eşimin adını yazar bırakırdım ben.Nedense aklıma bu geldi sabah sabah :)
Polyana, nuray, pasiflora, pren, sinua, yasemin, chnb nasılsınız yoldaşlarım :))
Sağ ol canım. Mektuba da çok duygulandım. Umarım sen de en tez zamanda yazarsın mektubunu. Ben doktordan yeni geldim. Bir sürü test için bir sürü kan verdim. 10 gün sonra çıkacak. Hayırlısı inşallah...
Kist var mı diye en ideal gün adetin 2 veya 3. günü. Bugün benim 2. günümdü. Vajinal ultrasonla ve elle kontrol etti. İyi kist yok dedi.İşte böyle. Sen de güzel haberler ver inşallah...
kıslar selam bişey sorucam pazar gunu kurtaj oldum 13 haftalık bebeğimi şuan göğüslerim acaıp catlıcak gıbı şiş normalmi bıde kanamanız nezaman bitti
kızlar ben dayanamadım test yaptım az önce..kocaman bi tek çizgisıradaki talihli kim.....
bu arada eşe sürpriz fikirleri için sağolun önümüzdeki aya inşallah..candas seni bırakamaycağımı söylemiştim..
Bebekleri doğunca çok sık emzirmek sarılığı geriletiyor.yok canım sadece kan uyuşmazlığı olanlarda değil bebeklerin çoğunda oluyor ama bu bebeklerde risk ve sarılık yükselmesi daha fazlaymış...
çok sağol canım, inş bu ay mektup yazmak nasip olur tabi hayırlısıyla :)
İnş sonuçların çok iyi çıkar hayırlısıylada yoluna devam edersin, bu dönemde korunma filan verdi mi dr ? hani sonuçlar netleşsin filan dediyse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?