içimden nasıl böğüre böğüre ağlamak geliyo bugün oğlum hiç çıkmadı aklımdan bütün gün ya oyalanmadığım şey kalmadı ama çıkmadı aklımdan ağlıcam
eve gitmek istemiorum oruçluyum yemek hazırlamam lazım kocamı bile görmek istemiorum bugün kafam fenalarda niye böle oldu candaş sana diodum üzülme diye
içimden nasıl böğüre böğüre ağlamak geliyo bugün oğlum hiç çıkmadı aklımdan bütün gün ya oyalanmadığım şey kalmadı ama çıkmadı aklımdan ağlıcam
eve gitmek istemiorum oruçluyum yemek hazırlamam lazım kocamı bile görmek istemiorum bugün kafam fenalarda niye böle oldu candaş sana diodum üzülme diye
[/B]
cezaa bende tahmin ettiğim günden 2 gün önce ve aynı gün test yapmıştım kocaman bir tek çizgi çıktı, hem ilk gebelikte hemde bu sefer, o tek çıkınca zaten ağlamalara başladım sökemiyorum diye. dur bakalım. senin kaç ay oldu güzelim, ovulasyon kullanıyor musun sen.
kürtaj olduğumda bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korundum ilk adeti 29. gün gördüm ondan sonra içim rahat etmediği için pıhtılaşma testlerini yaptırdım çok şükür temiz çıktı içim rahatladı. ocak ayından itibaren (7 aydır) korunmasız ilişki (tam yumurtlama günlerini tespit ederek) oluyordu. temmuz ayında eşime de test yaptırdık onun değerleri de iyi çıktı çok şükür içim daha da rahatladı kafamdaki o sıkıntıyı da attım. SAT 4 TEMMUZ ve dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim ki hamileyim
canım ya inş kıtty nin tecrübesi sende de doğru çıkar :) inş tek çizgi yanılgın lsun , kanda mucizen var olduğunu söylesin. Yok eğer bu ay kırmızlar gelmeye kesin niyetliyse son deneme ayımız olsun, doğumumuz mayıs olsun inş :)
ceza canım candaşa katılıyorum hem olursanda üzülme canım benim dediği gibi mayıs annesi oluruz bizde hem ne güzel bir ay ne çok sıcak ne çok soğuk hep istemişimdir ya mayıs ya nisanda doğum yapmayı...hayırlısı olsun canım..
canım bende seninle aynıydım ve benimkide erkekti eşim iş dolayısıyla bebeğimizi hiç göremedi ultrasonda çok yoğun çalışıyordu bazen aklıma geliyor eşime anlatıyorum nasıl iri bir bebekti anlatamam sana diyorum bakmaya kıyamazsın sanki 4-5 aylık gibiydi vee sadece meleğim 14 haftalıktıtarifi yok bu acının ve ben o gün cinsiyetini öğrenecektim allahım sen bize sabır ver bir daha yaşatma seni çok iyi anlıyorum ama kendini yeni bir bebeğe odaklamaktan başka çare yok canım benim hep meleğine kardeşinin geleceğini düşün mutlu olki gelsin kardeşi eşinede haksızlık yapma sen bizimle dertleşiyorsun eşin ne yapsın ve sana çok ihtiyacı var onun artı yeni evlisiniz daha nice güzel günleriniz olacak yemek yapmak istemiyorsan al eşini şçyle iç açıcı bir mekana gidin ve başbaşa yemek yiyin ben olsam öyle yapardım veee gecesinde gelsin yeni bebiş:)) öpüyorum seni...
canım kıyamam yaainsanın elinde olmuyor ki nasıl unutulur Allah yardımcın olsun sabırlar versin inşallah
hadi bakalım ya inş bayram uğurlu gelsin :)Korunma vermedi hatta bayramın 1. günü beklenmeyen tarih. O gün öğrenirsem gebeysem innohep 0.45 lik günlük iğneleri de yazdı pıhtılaşma problemim için. Korunma yok bakalım hayırlısı ovulasyon yapacağım bu ay incir kürüne de devam...
canım benimiçimden nasıl böğüre böğüre ağlamak geliyo bugün oğlum hiç çıkmadı aklımdan bütün gün ya oyalanmadığım şey kalmadı ama çıkmadı aklımdan ağlıcam
Geçmiş olsun canım, çok zor maalese ama inş bizlerde anne olacağız, ümitsiz olmayalımyeterki ...bende sabırla hamile kalmayı bekliyom bende marta kürtaj oldum 6. ayagirdim beklemek çok zor ama sabretmek zorundayız. rabbim çok bekletmez kimseyi inş...
canım hoşgeldin ? biz senin hamile olduğunu düşünmüştük, valla mesajı verdik o zman bu ay anne adayısın inş :))cannımmmmmmmmmmmm bune güzel bir haberyaaaaaaaa maaşşallahhhh Allahım tamamına erdirsin insaallahh nazarlardan korusunnn.
canım erken gebelik belirtileri oldumu
bencede artık gelsin kızdırmasın anneyi ! :)inşallah doğru çıkar..bak son şansın onna göre haaaa geldin geldin yoksa dünya kaç bucak öğreticem sana
canım inş ya, inş bu ay olması temennimiz olmadı ilk bebeklerimizi kucağımıza alaaacağımız ayda annelik nasip olsun inş da tesellimiz olsun.Dualarımız kabul olsun inş...hayırlısı yaaaaaaaaaa...mayıs ayıda güzel olabilir tabii..olmadı haziran ,temmuzzzzzzz........
senin sabrına hayranım keşke senin gibi olabilsem birazcık ben çok yıprattım kendimi dün akşam rahatladım ama içimi boşalttım canım benim senin meleğin bizim meleklerimizede yardımcı olsun inşallahh
ay destinaaa sanki benim oğlumu anlatıyosun canım yaa benim oğlumda 1 haziranda 14 hastalıktı biz 31 mayısda gittik doktora kocamandı hşç yerinde durmuyodu sürekli poposunu attırıp duruyodu meleğim benimmmm sen ne zaman kaybettin meleğini ben şimdi çalışma yapamıomkiş canım bana doğum kontrol hapı verdi hormoınlarım mahvoldu ama dün akşam evde ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim ağla ağla oruçlu oruçlu kocama sarıldım ben oğlumu çok özledimmmm diye ikimizde ağlaştık rahatladım biraz kızına güzel ömür versin kardeş versin inşallah canımm
noldu basmış seni de hüzünler yinehadi bakalım ya inş bayram uğurlu gelsin :)
canım benimkıyamam ya ne kadar üzüldüğünü tahmin edebilioruz hepimiz, rabbim sana sabırlar versin.Ara ara dalgalanmalar oluyor, anımız belli değil.Bizde şuan laylaylom olabilirdik diyoruz ama nasibimiz değilmiş be yaseminim, allah bize sabrı öğretmeyi reva görmüş.Hani derler ya Allah sevdiği kullarına derdi verirmiş.Öyle farz edebilmek gerek, can sıkkın mümkünatı yok biliyorum ama bizler inanlarız, sabretmeyide bilmeliyiz.Verdiğine de vermediğine şükürler olsun.Biliyorum bunları zaten diyosun ama yine mecburuz kendimizi teskin etmeye.Rabbim bizlerede emanetini gönderecek belki birer belki daha fazla.Bizide güzel günerimiz yakın inş.Kapalı kapıları açan o, yoktan vareden o.Mübarek ramazan ve mübarek cuma hürmetine bizlerede nasip etsin inş.Giden dua kabul olmadan dönmüyo canım, belki erken belki geç.Bizlerde evlat sahibi olacağız inş.Üzülmemeye çalış lütfen ....
Geçmiş olsun canım, çok zor maalese ama inş bizlerde anne olacağız, ümitsiz olmayalımyeterki ...
canım hoşgeldin ? biz senin hamile olduğunu düşünmüştük, valla mesajı verdik o zman bu ay anne adayısın inş :))
bencede artık gelsin kızdırmasın anneyi ! :)
canım inş ya, inş bu ay olması temennimiz olmadı ilk bebeklerimizi kucağımıza alaaacağımız ayda annelik nasip olsun inş da tesellimiz olsun.Dualarımız kabul olsun inş...
biraz kendine geldiğine çok svindim.Yazık ya eşlerimizi çok çıkarsız bırakıyoruz bizler üzülünce, bişeyde diyemiyolar ki. Ama inan onlarda en az izim kadar üzülüyolar
Şekerler günaydın, yazıyı yazınca bi hüzün bastıki anlatamam.cumamız mübarek dualarımız niyetlerimiz kabul olsun inş. Öpüyorum hepinizi anneler, anne adaylar, hamş adayları
noldu basmış seni de hüzünler yine
kendime geldim valla apartmanı ayağa kaldırdım akşam bi böğürdüm bi böğürdüm ohh rahatladım sonra kocam dalga geçio böle bi duruma geleceğin zaman söylede kıra bayıra falan çıkalım diye problem ne biliomusun oluruna bırakamamak bizler acı yaşadıımız için yeniden olsun şstşyoıruz hemen yeri dolsun istiyoruz herşeyin vakti zamanı var bi beklesek bi sabretsek benim şu hapım bitse yeniden umud etmeye başlasam kendimi daha ii hissedicem canım sende bi an önce kocanla kavuş inşallahhhhhhhh
canım benim ya, ay ne bileyim sen öyle üzüldüm filan deyince bende hüzünlendim bi... Valla sende bendensin o zman, benim eşimde diyo tüm apartmanı ayağı kaldırıyosun ağlayınca, ozaman dışarı çıkalımda istediğin kadar bağır diye :) kadınsal duygular işte, yazık erkeklere :)) aynen katılıyorum, kayıpları kapatma istediği bizi üzen ama olacak inş :) allah razı olsun canım, rabbim hepimizi istediklerimize beklediklerimize kavuştursun inş :) taff la konuştum keyfim yerine geldi :) yamatekenin uğrunu alcam inş o uğurdanda yararlancam :))
canım bende seninle aynıydım ve benimkide erkekti eşim iş dolayısıyla bebeğimizi hiç göremedi ultrasonda çok yoğun çalışıyordu bazen aklıma geliyor eşime anlatıyorum nasıl iri bir bebekti anlatamam sana diyorum bakmaya kıyamazsın sanki 4-5 aylık gibiydi vee sadece meleğim 14 haftalıktıtarifi yok bu acının ve ben o gün cinsiyetini öğrenecektim allahım sen bize sabır ver bir daha yaşatma seni çok iyi anlıyorum ama kendini yeni bir bebeğe odaklamaktan başka çare yok canım benim hep meleğine kardeşinin geleceğini düşün mutlu olki gelsin kardeşi eşinede haksızlık yapma sen bizimle dertleşiyorsun eşin ne yapsın ve sana çok ihtiyacı var onun artı yeni evlisiniz daha nice güzel günleriniz olacak yemek yapmak istemiyorsan al eşini şçyle iç açıcı bir mekana gidin ve başbaşa yemek yiyin ben olsam öyle yapardım veee gecesinde gelsin yeni bebiş:)) öpüyorum seni...
canım ya :) şu ekran başında deli gibi gülünce milet hakikaten deli sanıyodu eskiden, şimdi diyolar ki kadınlar kulubündeki daki arkadaşlarına gülüyo bizim farkımızda bile değil diye :) diyenlerde hep erkek :))adam beni boşamıyoya bravo diyorum resmen eziyet çektiriyoruz ki dediğin gibi biz burda dertleşip rahatlıoruz onlar napsın yazık adamcaazlara herşeyin hayırlısı bu mubarek günlerde birbirmize bol bol dua edices valla orucumu açmadan başlıom dua etmeye sizleride sayıyorum isimleride bilmiorum ya komik bi dua oluyo biraz allahım o ablaya bu ablaya bana candaşa tefa hello kity e filan diye:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?