Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
içimden nasıl böğüre böğüre ağlamak geliyo bugün oğlum hiç çıkmadı aklımdan bütün gün ya oyalanmadığım şey kalmadı ama çıkmadı aklımdan ağlıcam

eve gitmek istemiorum oruçluyum yemek hazırlamam lazım kocamı bile görmek istemiorum bugün kafam fenalarda niye böle oldu candaş sana diodum üzülme diye

canım kıyamam yaa insanın elinde olmuyor ki nasıl unutulur Allah yardımcın olsun sabırlar versin inşallah

canım bende seninle aynıydım ve benimkide erkekti eşim iş dolayısıyla bebeğimizi hiç göremedi ultrasonda çok yoğun çalışıyordu bazen aklıma geliyor eşime anlatıyorum nasıl iri bir bebekti anlatamam sana diyorum bakmaya kıyamazsın sanki 4-5 aylık gibiydi vee sadece meleğim 14 haftalıktıtarifi yok bu acının ve ben o gün cinsiyetini öğrenecektim allahım sen bize sabır ver bir daha yaşatma seni çok iyi anlıyorum ama kendini yeni bir bebeğe odaklamaktan başka çare yok canım benim hep meleğine kardeşinin geleceğini düşün mutlu olki gelsin kardeşi eşinede haksızlık yapma sen bizimle dertleşiyorsun eşin ne yapsın ve sana çok ihtiyacı var onun artı yeni evlisiniz daha nice güzel günleriniz olacak yemek yapmak istemiyorsan al eşini şçyle iç açıcı bir mekana gidin ve başbaşa yemek yiyin ben olsam öyle yapardım veee gecesinde gelsin yeni bebiş:)) öpüyorum seni...

bende sabırla hamile kalmayı bekliyom bende marta kürtaj oldum 6. ayagirdim beklemek çok zor ama sabretmek zorundayız. rabbim çok bekletmez kimseyi inş...

Son düzenleme:

ya silik falan olsaydı belki derdim ama çok net...bekleyelim bakalım pazartesini falan..umarım senin dediğin gibi olur...canım bu 5. denemem ilk 3 ay denemedim çünkü kanamam falan vardı.ovulasyon iki ay kullandım canım.

cannımmmmmmmmmmmm bune güzel bir haberyaaaaaaaa maaşşallahhhh Allahım tamamına erdirsin insaallahh nazarlardan korusunnn.
canım erken gebelik belirtileri oldumu

inşallah doğru çıkar..bak son şansın onna göre haaaa geldin geldin yoksa dünya kaç bucak öğreticem sana

hayırlısı yaaaaaaaaaa...mayıs ayıda güzel olabilir tabii..olmadı haziran ,temmuzzzzzzz........

bu arada biri bana sormuştu ekim ayında mı evlendin diye yok ağustosta evlendim..cevap vercektim sayfalar ilerleyince bulamadım

çok sıkılyom evde yanlızkalmak sıktı rabbim ne olur en kısa zamanda bebegimi gönder yüzümüzü güldür ya rabbim ve benim gibi bekleyen herkese inş...

Son düzenleme:

ay destinaaa sanki benim oğlumu anlatıyosun canım yaa benim oğlumda 1 haziranda 14 hastalıktı biz 31 mayısda gittik doktora kocamandı hşç yerinde durmuyodu sürekli poposunu attırıp duruyodu meleğim benimmmm sen ne zaman kaybettin meleğini ben şimdi çalışma yapamıomkiş canım bana doğum kontrol hapı verdi hormoınlarım mahvoldu ama dün akşam evde ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim ağla ağla oruçlu oruçlu kocama sarıldım ben oğlumu çok özledimmmm diye ikimizde ağlaştık rahatladım biraz kızına güzel ömür versin kardeş versin inşallah canımm

canım kıyamam yaa insanın elinde olmuyor ki nasıl unutulur Allah yardımcın olsun sabırlar versin inşallah

senin sabrına hayranım keşke senin gibi olabilsem birazcık ben çok yıprattım kendimi dün akşam rahatladım ama içimi boşalttım canım benim senin meleğin bizim meleklerimizede yardımcı olsun inşallahh

hadi bakalım ya inş bayram uğurlu gelsin :)
canım benim kıyamam ya ne kadar üzüldüğünü tahmin edebilioruz hepimiz, rabbim sana sabırlar versin.Ara ara dalgalanmalar oluyor, anımız belli değil.Bizde şuan laylaylom olabilirdik diyoruz ama nasibimiz değilmiş be yaseminim, allah bize sabrı öğretmeyi reva görmüş.Hani derler ya Allah sevdiği kullarına derdi verirmiş.Öyle farz edebilmek gerek, can sıkkın mümkünatı yok biliyorum ama bizler inanlarız, sabretmeyide bilmeliyiz.Verdiğine de vermediğine şükürler olsun.Biliyorum bunları zaten diyosun ama yine mecburuz kendimizi teskin etmeye.Rabbim bizlerede emanetini gönderecek belki birer belki daha fazla.Bizide güzel günerimiz yakın inş.Kapalı kapıları açan o, yoktan vareden o.Mübarek ramazan ve mübarek cuma hürmetine bizlerede nasip etsin inş.Giden dua kabul olmadan dönmüyo canım, belki erken belki geç.Bizlerde evlat sahibi olacağız inş.Üzülmemeye çalış lütfen ....

bende sabırla hamile kalmayı bekliyom bende marta kürtaj oldum 6. ayagirdim beklemek çok zor ama sabretmek zorundayız. rabbim çok bekletmez kimseyi inş...
Geçmiş olsun canım, çok zor maalese ama inş bizlerde anne olacağız, ümitsiz olmayalımyeterki ...
cannımmmmmmmmmmmm bune güzel bir haberyaaaaaaaa maaşşallahhhh Allahım tamamına erdirsin insaallahh nazarlardan korusunnn.
canım erken gebelik belirtileri oldumu
canım hoşgeldin ? biz senin hamile olduğunu düşünmüştük, valla mesajı verdik o zman bu ay anne adayısın inş :))
inşallah doğru çıkar..bak son şansın onna göre haaaa geldin geldin yoksa dünya kaç bucak öğreticem sana
bencede artık gelsin kızdırmasın anneyi ! :)
hayırlısı yaaaaaaaaaa...mayıs ayıda güzel olabilir tabii..olmadı haziran ,temmuzzzzzzz........
canım inş ya, inş bu ay olması temennimiz olmadı ilk bebeklerimizi kucağımıza alaaacağımız ayda annelik nasip olsun inş da tesellimiz olsun.Dualarımız kabul olsun inş...

biraz kendine geldiğine çok svindim.Yazık ya eşlerimizi çok çıkarsız bırakıyoruz bizler üzülünce, bişeyde diyemiyolar ki. Ama inan onlarda en az izim kadar üzülüyolar

Şekerler günaydın, yazıyı yazınca bi hüzün bastıki anlatamam.cumamız mübarek dualarımız niyetlerimiz kabul olsun inş. Öpüyorum hepinizi anneler, anne adaylar, hamş adayları

canım benim ya kıyamam ben sana inş oğlunun kardeşi gelecek, annesinin babasının tüm dertlerini alacak gözyaşları yerine tebessümleri kahkahaları koyacak.Azıcık daha sabır

noldu basmış seni de hüzünler yine

kendime geldim valla apartmanı ayağa kaldırdım akşam bi böğürdüm bi böğürdüm ohh rahatladım sonra kocam dalga geçio böle bi duruma geleceğin zaman söylede kıra bayıra falan çıkalım diye problem ne biliomusun oluruna bırakamamak bizler acı yaşadıımız için yeniden olsun şstşyoıruz hemen yeri dolsun istiyoruz herşeyin vakti zamanı var bi beklesek bi sabretsek benim şu hapım bitse yeniden umud etmeye başlasam kendimi daha ii hissedicem canım sende bi an önce kocanla kavuş inşallahhhhhhhh

ay senem gelmiş gebeş arkadaşımız ilk umudumuz:) nasılsın minik kızımız nasıl bütün teyzeleri öper onu kocamannn bizim nazar boncuğumuz o

canım benim ya, ay ne bileyim sen öyle üzüldüm filan deyince bende hüzünlendim bi... Valla sende bendensin o zman, benim eşimde diyo tüm apartmanı ayağı kaldırıyosun ağlayınca, ozaman dışarı çıkalımda istediğin kadar bağır diye :) kadınsal duygular işte, yazık erkeklere :)) aynen katılıyorum, kayıpları kapatma istediği bizi üzen ama olacak inş :) allah razı olsun canım, rabbim hepimizi istediklerimize beklediklerimize kavuştursun inş :) taff la konuştum keyfim yerine geldi :) yamatekenin uğrunu alcam inş o uğurdanda yararlancam :))

adam beni boşamıyoya bravo diyorum resmen eziyet çektiriyoruz ki dediğin gibi biz burda dertleşip rahatlıoruz onlar napsın yazık adamcaazlara herşeyin hayırlısı bu mubarek günlerde birbirmize bol bol dua edices valla orucumu açmadan başlıom dua etmeye sizleride sayıyorum isimleride bilmiorum ya komik bi dua oluyo biraz allahım o ablaya bu ablaya bana candaşa tefa hello kity e filan diye:=)

canım ya ben kaçırmışım senin bebeğin de büyükmüş ya allah melek annelerine sabır versin en yakın ve hayırlı zamanda da sabrının mükafatını versin inşallah

canım ya :) şu ekran başında deli gibi gülünce milet hakikaten deli sanıyodu eskiden, şimdi diyolar ki kadınlar kulubündeki daki arkadaşlarına gülüyo bizim farkımızda bile değil diye :) diyenlerde hep erkek :))
valla evet ya boşamıyolar ya şükür diyelim :) ya o dua olayı gerçekten çok komik, şimdi ben bi kitap okuyorum kurtlar vadisinde resmen tanıtıldı kitap.Aşkın şehidi, biraz dini içerikli.bu arad yuh bana ki 3 aydır bitiremedim ama ramazana denk gelmesi iyi oldu.Otobüsten indim başladım hatim indirmeye, Allahım hayırlı evlatlar olsun diye aynen isimler komedi :)) bu kk yok mu ya:))

destina, canım bende aynen katılıyorum tafa, rabbim sabırlar versin inş.. ama az kaldı anne olmana bence :) bu ay bebiş göbiştedir, ilaçlar pileoya olduğu gibi sana da uğurlu gelecek :) inanıyoruz öyleyse varız :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…