Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhh ağlamışsın bende rahatladım şimdi zaten en güzel şey ağlamak yoksa allah daha beterinden korusun yaa kocalar bizden dayakta yicek korkarım yaa öyle bir sıkıntıki bu adamlar gıklarını bile çıkaramıyorlar napsınlar canım b en şubat birde kürtaj oldum ve 1ç adetten sonra hiç korunmadım...zamanı gelmedi henüz bebeğimin demekki 6. aydayım hayırlısı bakalımsabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler bekliyorum sende sabret ne olur dediğin gibi korunma sürecini geçsen daha rahat olursun allah kolaylık versin...teşekkür ederim benim tesellimde kızım allah sizlere önce sonrada bana melek kardeşlerini geri gönderir inşallah...

canım ya ben kaçırmışım senin bebeğin de büyükmüş ya allah melek annelerine sabır versin en yakın ve hayırlı zamanda da sabrının mükafatını versin inşallah

canım taf ve canım candaş teşekkür ederim evet büyüktü benimkide allahım duyuyor sesimizi bir bir veriyor bebeklerimizi sıra bize geliyor nasipse ama benden önce ceza ve candaş var sırayı bozmak istemem...

bu arada herkeze günaydın hayırlı günler....

DESTINA

bende pazar gunu şok acı yaşadım 13 haftalık bebeğimi kaybettım
cuma gunu dr gıttım herşey normal cumartesi bı kasık agrısı pazar gunude bebeğimi kaybettim

hatta cumartesi bıle bebek hareketlıydı ultrasona gırdım kasık agrısından dolayı neden bole oldu anlamadım
bırden duştu bebeğim dr um enfeksiyondan şuphelenıyo benım tup bebekle hamıle kaldım 2 embrıyo konulmuştu1 ı tutundu ama 5 haftadan berı kanamam vardı tam geçtı derken bunlar başımıza geldi

senın duşuk sebebın bellımı

canım benim aramıza hoşgelmen bu konuda acı ama hoşgeldin canım baiın sağolsun allah aynı acıyı bir daha göstermesin inşallah...hem tüp bebek hemde haftanda büyük allah sabırlar versin canım benim bebğimin kalbi durmuştu canım benim sebebi belli olmadı takdiri ilahi dedik vee nasibimizde yokmuş dedik artık yapıcak bişey yok...bundan sonrası için dr un bişey dedimi?

pileo canım nasılsın?

hello neber fıstık anne?

chnb, canım umarım herşey temiz çıkacak ve bu ay sonu senide hamişler bölümüne uğurlayacağız..

herkese günaydın. maşallah size bi gün girmedim nete coşturmuşsunuz topiği. geçmişi okumadan yazamamak gibi bi huyum var illa okuyacam. ancak bitirebildim :)

Son düzenleme:
tünaydın kızlarrr,

ayy napim yeni kalktım bizim karşı komşular gece kudurdular, 5 te ancak uyudum. Bugün içimde bir sıkıntı var hayır olsun. sizlerden naber?

bizler 8 - 9 -10 haftalık bebeklerde zor dayandık, sizin daha büyük hafta allah sabır versin, gerçekten nasip kısmet, bazen hayat benim hayal kırıklıım oluyor,

allah bizlere can sağlığı versin napalım, offf offf, evren duy sesimizi tekrar istiyoruz bebeklerimizi, sağlıkla kucaklarımızada alalım.

herşeyin vakti zamanı var işte bizim elimizden bişey gelmez verende alanda rabbim yardımcımız olsun canım inşallah birbirmz için dua etmekten başka bişi yapamöıoruz malesef

küçüğü büyüğü aynı be canım hepsi canlar sonuçta ilk duyduğun andan itibaren öyle bi benimsenioki veletler ondan başka bişey düşünemiosun kötü şeyler aklına bile gelmio hangimizin aklına gelirdi böyle olacağı kucağına alıp kokusunu duyup kaybedenler var çok şükür halimize

öyle canım ancak sabretmek ve bolca dua etmek lazım şu mübarek günlerde özellikle...rabbim bize öyle bi zamanda vercekcek ki canlarımızı bekledigimiz günleri unutcagız inş...işte o güzel günler yakındadır sadece sabırla beklemek düşer bize hayallerimizle birlikte hep birlikte arkadaşlar...

patalojı sonucu beklıyoruz dr um da şok oldu bişey yokken ama 5. haftadan beri kanama 2 embrıyo konulmuştu 1 yaşadı digeri 5 . haftalıkken kanamayla kendını atmaya çalıştı ama atamadı plesantada bırıktı iltihap yaptı diğer bebeğe zarar verdi buyuk ihtimal diyo yanı enfeksiyon verdı rahim açıldı çunku ben bebğim düşerken ole acı çekmedi adet sancısı gıbıydı.
neyse dıyoruz yıyecek ekmegı yokmuş.
kurtaj kanamam bıttı adet olunca dr uma gıdıcem rahımı kontrol edıcek sorun yoksa eylulde 2. adette dondurulmuşlarla devam edicem

canım pileo korunuyozmu korunmuyozmu bende bilimiyorum dengem şaştığı gibi cinsellikte şaştı eşim bi kullanıyo kondom bi diyoki takıyımmı ben diyom sal gitsin belki saldık bebişi geldi bilmiyom ben şu candaşın neyi düşünürsen o olur yöntemine takıldım adet gecikmemin ilk gününden beri sanki hamileyim modundaydım komik olacak ama 2 ayı geçti yani 66 gün oldu ömrü hayatımda ilk defa bu kadar geç ben hala kendimi hamileymişim gibi hissediyorum niye bilmiyorum allahım ya vericek ya vermicek bari iyi düşünelim sonunda hep diyorumya hayırlısı neyse o olsun hamile olmasam bile onunda beynimin bir köşesinde tesellisi var.eşim hala dalga geçiyor dr bile test sonucuna bile inanmıyorsun birazda bunun hırsı var sanırım hamile olucamda olucam arkadaş çıkarı yok bak o sonucu kocamın gözünede nasıl sokucam bana inanmamak neymiş görsün bakalım zaten şu ilaç süresince yani toplam 6 gün korunmamak niyeki anlamadım valla halime gülüyorum yaaa....

DESTİNAAAAA ben seni geçen gün rüyamda hamile gördüm..
Rabbim hayırlısını versin inşallah

melikeee geçmiş olsun umrım aynı acıyı bi daha yaşatmasın rabbim en kısa zamanda yüzün gülsün inş..
destinagaliba sende benim gibi olmuşsun ama senin ki büyükmüş galiba geçmiş olsun inş sende mutlu haberi alırsın...

selammmmmmmmmm polyannamı takip edip geldim bende aynı dertten muzdaribim 3 ay önce kürtaj oldum şimdi ise aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :18:

selammmmmmmmmm polyannamı takip edip geldim bende aynı dertten muzdaribim 3 ay önce kürtaj oldum şimdi ise aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :18:

hepimiz aynı şeylerden korkuyoruz canım ama korkmamamk en iyisi kenimiz yıpratıoruz

bu arada ben pazartesi günü doktora giderim diyordum ama sanırım korkuyorum salı gününe randevumu aldım allah hayırlısını nasip etsin inşallah :97:

Semracım, ileriye bakmak herzaman daha iyi canım. ben düşükten sonra Rabbimin bana verdiği o muhteşem iç sesle hep ilerisini düşündüm. kırmızlar geldiğinde ilk gün gerçekten insan kötü oluyo, yola devam etmek gerek. no stres! no panik! İnşallah seninde en kısa zamanda gelecek oğluna kardeş ikinci mucizen.

Canım benim bir oğlum var biliyorsun. Ona rağmen bende pıhtılaşma problemi çıktı. Bazen bebeğe giden damarlardan beslendiği için problem olup bebeğin kalbinin durmasına neden olabiliyormuş. İstersen bu testleri yaptır. Kan uyuşmazlığı buna neden olur mu sor. İnşallah yeniden yavrularımızın kardeşi gelir.

pileo canım nasılsın?

hello neber fıstık anne?

chnb, canım umarım herşey temiz çıkacak ve bu ay sonu senide hamişler bölümüne uğurlayacağız..
Cümlemizi inşallah...

Amin canım...

Aminnnnnnnnn....

Canım benim 2 tane 8 haftalık anneler gününde kaybım var. Bir de 25 haftalık 4 gün yaşayan bir oğlum. Gerçekten acı acıdır. Hepsinin üzüntü şekli ve geride bıraktığı anılar farklı. Mesela 25 haftalık bebeğimin minicik arada ziyaret edebildiğimiz bir mezarı var ve geride kalan bir sürü hatırası. Hareketleri, ultrason resimleri, eşyaları, süt vermek için ve kayıptan sonra sütü kesmek için mücadeleler. 8 haftalıkların da daha farklı. Dün çok üzülmüşsün. Arada oluyor ben 1 seneyi geçti aklıma gelmeyen günüm yok. Yüzde 30 yeniden aynı şeyler olabilir dedi profesör. Dikiş şart ve dikişin de zor olur, rahim ağzı uzunluğum da çok kısaymış. Şükür ki en azından artık nedenini biliyorum ona göre önlemler alınacak. İnşallah sen de yeniden bu duyguları tadacaksın....

Amin.......

Enfeksiyon neden olabilir. Riskli gebelik uzmanı ile de görüş rahimağzı uzunluğu önemli. Gerekirse yeni gebelikte önlem amaçlı serklaj olabilir...

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…