- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.541
ay destinaaa sanki benim oğlumu anlatıyosun canım yaa benim oğlumda 1 haziranda 14 hastalıktı biz 31 mayısda gittik doktora kocamandı hşç yerinde durmuyodu sürekli poposunu attırıp duruyodu meleğim benimmmm sen ne zaman kaybettin meleğini ben şimdi çalışma yapamıomkiş canım bana doğum kontrol hapı verdi hormoınlarım mahvoldu ama dün akşam evde ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim ağla ağla oruçlu oruçlu kocama sarıldım ben oğlumu çok özledimmmm diye ikimizde ağlaştık rahatladım biraz kızına güzel ömür versin kardeş versin inşallah canımm
canım ya ben kaçırmışım senin bebeğin de büyükmüş yaallah melek annelerine sabır versin en yakın ve hayırlı zamanda da sabrının mükafatını versin inşallah
DESTINA
bende pazar gunu şok acı yaşadım 13 haftalık bebeğimi kaybettım
cuma gunu dr gıttım herşey normal cumartesi bı kasık agrısı pazar gunude bebeğimi kaybettim
hatta cumartesi bıle bebek hareketlıydı ultrasona gırdım kasık agrısından dolayı neden bole oldu anlamadım
bırden duştu bebeğim dr um enfeksiyondan şuphelenıyo benım tup bebekle hamıle kaldım 2 embrıyo konulmuştu1 ı tutundu ama 5 haftadan berı kanamam vardı tam geçtı derken bunlar başımıza geldi
senın duşuk sebebın bellımı
kuzu ben dana gibiydim hamilelik başlangıcında, drlar zayıflar daha iyi beslenir ve kilo alır diyor, senin şişin vardır tatlım,sorunumuz yok midende bulanmıyor ya mutlulukda insana kilo aldırıyor, benim iştahım yok, kasık ağrısı için de cengiz alataş benim dr'um. O diyor ki kasık ağrısı yada herhangi bir ağrıda yaklaşık 30 dakika kadar dinlendir kendini eğer ağrı geçmezse ancak o zaman acaba mı dersin. rahim büyüdüğündemiş ama ben sormuştum. birde ikisini yaşayan biri olarak yüreklere su serpim 1. gebelikte kasıklarım ağrıor diyordum normal diyorlardı benim nefesim kesiliyordu ağrıdan hani böyle büyük regl sancısı çekersin böyle bir noktaya gelirsin ıkınırsın ve rahatlarsın ya reglken aynen öyle oluyordum. ama şimdiki gebeliğimde böle hafif kasılma gibi ağrılar oluyor allah göstermesin düşükteki kasık ağrısı harbiden ağrı yani.
havuza bende girmem denize girerim oda gözüm tutarsa :) ama girerim yola 14. ünde çıkarız dedi kardeşim ama paranoyak psikopat hellokity çocğua biletleri aldırmadı hele 13.ü olsun bir cmt olsun bakalım keyfimiz olacak mı modunda olduğu için. Abla saçmalama dedi ama aldırmadım, bu sefer çok korkuyorum pileom,
seninle ilgili yorum yapayım diyorum cinsiyet erkek gibi geliyor bana ama kesin değil
taf için kız diyorum
şaka bir yana 5 kişide tuturdum bu tahmin olayını :)
kitycim korkuları at kenara. kötü hiçbişey düşünmek yok. lütfen biletleri aldır. 13 de moralin en yüksek seviyede olacak inşallah. sonradaaa hemen tatile. bilet kalmaz sonra benden söylemesi. ara kardeşi alsın bence:))
cinsiyet için de öncelikle hayırlısı olsun. bende senin için erkek düşünüyorum tafa kız. kendim için bilmiyorum. ilkinde erkek olarak hissediyodum ama bunda yorum yapamıyorum. bakalım hayırlısı. testlerin temiz çıkmış hadi gözün aydın. darısı tüm hamişlere inşallah.
sende değiştirsene canım :)
evet bende artık bi resim koyayım değil mi. yakında çizelgede yapacam inşallah.bi kaç takıntımdan kurtulayım hepsini yapacam:)) seniin avatar çok şirin olmuş gerçekten. incirden sonra bal çörek tarçın kürüde şifa olur inşallah sana.. mektubuna bayıldım.. ağladım tüylerim diken diken oldu...inşallah mektubu bu şekilde bırakıp eşine sürpriz yapacağın gün çok yakındır. benim söyelmem hiç özel olmadı. adamı aradım. şok halimle bana gebelik testi al bi tane daha al çift çizgi diye bağırmıştım...taaf ben bu konularda çok sabırsızım demiş ama en azından özel bi an yakalamış ben gibi telde bağırıp durmamış :))
cezacım kırmızları görene kadar umutsuzluk yoktu hani. bekle bakalım bi kaç gün daha belki geç döllenme. hakkında hayırlsı olsun canım.kızlar ben dayanamadım test yaptım az önce..kocaman bi tek çizgisıradaki talihli kim.....
bu arada eşe sürpriz fikirleri için sağolun önümüzdeki aya inşallah..candas seni bırakamaycağımı söylemiştim..
hadi gözün aydın. ilk kontrol temiz çıkmış. geriside hep temiz olur inşallah. sonrasındada bebişSağ ol canım. Mektuba da çok duygulandım. Umarım sen de en tez zamanda yazarsın mektubunu. Ben doktordan yeni geldim. Bir sürü test için bir sürü kan verdim. 10 gün sonra çıkacak. Hayırlısı inşallah...
Kist var mı diye en ideal gün adetin 2 veya 3. günü. Bugün benim 2. günümdü. Vajinal ultrasonla ve elle kontrol etti. İyi kist yok dedi.İşte böyle. Sen de güzel haberler ver inşallah...
pileo canım nasılsın?
canım benim iyiyim. sen nasılsın. kızın beni de iyi güldürdü. valla annesine çekmiş. keşke yakın olsaydık ağzımızı hiç kapatmasaydın.)) kan uyuşmazlığı paylaşımın için çok saol güzelim. şükür bizde yok. ama dediğin gibi yeni doğanlarda sarılık durumu çoğunlukla oluyo. kızında çok şükür atlatmış. sendede hala gelen yokmuş. bu arada korunmuyo olsaydın tamam destina peşimde derdim ama şu durumda biran önce kırmızlar gelsinde çalışma başlasın diyorum. senide kızınıda çok öpüyorum
yamatakee karinin poposunu yerim. yan gelsin yatsın.herşeyin yolunda gitmesine sevindim. öpüyorum ikinizide
seneem nehir bebek anneyi tekmelemeye başlamış.oh ohh bu arada göbiş resmin harika. çok fitsin. maşallah annemize
herşeyin vakti zamanı var işte bizim elimizden bişey gelmez verende alanda rabbim yardımcımız olsun canım inşallah birbirmz için dua etmekten başka bişi yapamöıoruz malesefohhh ağlamışsın bende rahatladım şimdi zaten en güzel şey ağlamak yoksa allah daha beterinden korusun yaa kocalar bizden dayakta yicek korkarım yaa öyle bir sıkıntıki bu adamlar gıklarını bile çıkaramıyorlar napsınlarcanım b en şubat birde kürtaj oldum ve 1ç adetten sonra hiç korunmadım...zamanı gelmedi henüz bebeğimin demekki 6. aydayım hayırlısı bakalımsabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler bekliyorum sende sabret ne olur dediğin gibi korunma sürecini geçsen daha rahat olursun allah kolaylık versin...teşekkür ederim benim tesellimde kızım allah sizlere önce sonrada bana melek kardeşlerini geri gönderir inşallah...
canım taf ve canım candaş teşekkür ederim evet büyüktü benimkide allahım duyuyor sesimizi bir bir veriyor bebeklerimizi sıra bize geliyor nasipse ama benden önce ceza ve candaş var sırayı bozmak istemem...
bu arada herkeze günaydın hayırlı günler....
tünaydın kızlarrr,
ayy napim yeni kalktım bizim karşı komşular gece kudurdular, 5 te ancak uyudum. Bugün içimde bir sıkıntı var hayır olsun. sizlerden naber?
bizler 8 - 9 -10 haftalık bebeklerde zor dayandık, sizin daha büyük hafta allah sabır versin, gerçekten nasip kısmet, bazen hayat benim hayal kırıklıım oluyor,
allah bizlere can sağlığı versin napalım, offf offf, evren duy sesimizi tekrar istiyoruz bebeklerimizi, sağlıkla kucaklarımızada alalım.
öyle canım ancak sabretmek ve bolca dua etmek lazım şu mübarek günlerde özellikle...rabbim bize öyle bi zamanda vercekcek ki canlarımızı bekledigimiz günleri unutcagız inş...işte o güzel günler yakındadır sadece sabırla beklemek düşer bize hayallerimizle birlikte hep birlikte arkadaşlar...tünaydın kızlarrr,
ayy napim yeni kalktım bizim karşı komşular gece kudurdular, 5 te ancak uyudum. Bugün içimde bir sıkıntı var hayır olsun. sizlerden naber?
bizler 8 - 9 -10 haftalık bebeklerde zor dayandık, sizin daha büyük hafta allah sabır versin, gerçekten nasip kısmet, bazen hayat benim hayal kırıklıım oluyor,
allah bizlere can sağlığı versin napalım, offf offf, evren duy sesimizi tekrar istiyoruz bebeklerimizi, sağlıkla kucaklarımızada alalım.
canım benim aramıza hoşgelmen bu konuda acı ama hoşgeldin canım baiın sağolsun allah aynı acıyı bir daha göstermesin inşallah...hem tüp bebek hemde haftanda büyük allah sabırlar versin canım benim bebğimin kalbi durmuştu canım benim sebebi belli olmadı takdiri ilahi dedik vee nasibimizde yokmuş dedik artık yapıcak bişey yok...bundan sonrası için dr un bişey dedimi?
selammmmmmmmmm polyannamı takip edip geldim bende aynı dertten muzdaribim 3 ay önce kürtaj oldum şimdi ise aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :18:
DESTİNAAAAA ben seni geçen gün rüyamda hamile gördüm..
Rabbim hayırlısını versin inşallah
selammmmmmmmmm polyannamı takip edip geldim bende aynı dertten muzdaribim 3 ay önce kürtaj oldum şimdi ise aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :18:
canım benim aramıza hoşgelmen bu konuda acı ama hoşgeldin canım baiın sağolsun allah aynı acıyı bir daha göstermesin inşallah...hem tüp bebek hemde haftanda büyük allah sabırlar versin canım benim bebğimin kalbi durmuştu canım benim sebebi belli olmadı takdiri ilahi dedik vee nasibimizde yokmuş dedik artık yapıcak bişey yok...bundan sonrası için dr un bişey dedimi?
Cümlemizi inşallah...pileo canım nasılsın?
hello neber fıstık anne?
chnb, canım umarım herşey temiz çıkacak ve bu ay sonu senide hamişler bölümüne uğurlayacağız..
tünaydın kızlarrr,
küçüğü büyüğü aynı be canım hepsi canlar sonuçta ilk duyduğun andan itibaren öyle bi benimsenioki veletler ondan başka bişey düşünemiosun kötü şeyler aklına bile gelmio hangimizin aklına gelirdi böyle olacağı kucağına alıp kokusunu duyup kaybedenler var çok şükür halimize
öyle canım ancak sabretmek ve bolca dua etmek lazım şu mübarek günlerde özellikle...rabbim bize öyle bi zamanda vercekcek ki canlarımızı bekledigimiz günleri unutcagız inş...işte o güzel günler yakındadır sadece sabırla beklemek düşer bize hayallerimizle birlikte hep birlikte arkadaşlar...
patalojı sonucu beklıyoruz dr um da şok oldu bişey yokken ama 5. haftadan beri kanama 2 embrıyo konulmuştu 1 yaşadı digeri 5 . haftalıkken kanamayla kendını atmaya çalıştı ama atamadı plesantada bırıktı iltihap yaptı diğer bebeğe zarar verdi buyuk ihtimal diyo yanı enfeksiyon verdı rahim açıldı çunku ben bebğim düşerken ole acı çekmedi adet sancısı gıbıydı.
neyse dıyoruz yıyecek ekmegı yokmuş.
kurtaj kanamam bıttı adet olunca dr uma gıdıcem rahımı kontrol edıcek sorun yoksa eylulde 2. adette dondurulmuşlarla devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?