Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim ya hala taş gibisin maşallah osmanlı hatunu işte budur :)rabbim hepimizin yüzünü güldürecek benimde rahim ağzında açılma olmuştu eğer bidaha bebek olursa 12. haftada dikiş atcaz demişti doktor evet dün kötüydüm ama bugün çok iyiyim sizin sayenizde kardeşlerim benimmmm

Sağ ol canım. Sen de yeni gebelikte bu dikiş işini ihmal etme. Rahimağzı uzunluğunu ölçtür. Hatta buji ile hamile değilken de ölçülüyor. Değilken ölçtür istersen. Ruhi dalgalanma istesek de istemesek de oluyor malesef. Ben de eşimle pek paylaşamıyorum malesef. Çoğunlukla içimde yaşıyorum. Tek tesellim oğlum... Bir de birkaç topiği takip ediyorum oradaki arkadaşlarla dertleşiyorum.

dün kocama dedim bida bebek olursa 9 ay hastanede yatcam:) bi odacık kiralayalım böle ben hergün ultrasoonda olayım falan şaka bi yana rabbim hayırlısını versin canım hepimiz için ilaç kullanıorum 7 tane kaldı ondan sora korunmayı bırakcam bakalım sonrası hayırlısı olsun

Bu arada Pileo bebeğin kalp atışlarını duydu mu?

sanada geçmiş olsun canım seninde yeniydi galiba inşallah rabbim göstermez bir daha...

DESTİNAAAAA ben seni geçen gün rüyamda hamile gördüm..
Rabbim hayırlısını versin inşallah

ayyyyy polyanna ne diyon yaaaa ne güzelmiş rüyan inşallah hayırlısı ve sağlıklısıyla gerçeğe dönüşür canım benim tafında dediği gibi hamilenin rüyasında hamile olmak wwwaaaaawwww muhteşem

selammmmmmmmmm polyannamı takip edip geldim bende aynı dertten muzdaribim 3 ay önce kürtaj oldum şimdi ise aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :18:

selam canım evet bizde hep aynı korkuları yaşıyoruz allah izin verirse hamile kalırsak kucağımıza alana kadarda yaşıcaz gibime geliyor...allah sabır versin yaşatmasın bir daha..

bu arada ben pazartesi günü doktora giderim diyordum ama sanırım korkuyorum salı gününe randevumu aldım allah hayırlısını nasip etsin inşallah :97:

taff canım yaa sen hamile önderlerimizden birisin unuttunmu sen korkarsan biz hamile kalmaktan korkarız hadi yaramazlığı sen değil bebişin yapıcak canım...bak dr amca cızzz yapar sonra hadi bakalım hayırlısıyla salı günü git bizede ne var ne yok güzellikleriyle getir bebişinin haberlerini...

Enfeksiyon neden olabilir. Riskli gebelik uzmanı ile de görüş rahimağzı uzunluğu önemli. Gerekirse yeni gebelikte önlem amaçlı serklaj olabilir...

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın....[/QUOTE]

saol canım benım
dr umda ole dedi adetten sonra muayeneye gıdıcem rahim agzında açılma varsa dıper tup bebek denemesinde dikiş atarız dedi
bide bu olaydan beri kafamı kurcalayan dr um bunu farkedemedı hep kanamayla atıcaksın dedi pıhtıyı ameliyatla alamazlarmıydı .
düşünmek istemıyorum ama bu sorular gelıyo aklıma kafayı yıcem

Kist mi var doğum kontrol hapı mı? 25 haftalık doğumdan sonra bende kist oluşmuştu. Ginera diye bir doğum kontrol hapı kullandım. Hemen geçmiş ve düzene girmişti adet döngüm.

Enfeksiyon neden olabilir. Riskli gebelik uzmanı ile de görüş rahimağzı uzunluğu önemli. Gerekirse yeni gebelikte önlem amaçlı serklaj olabilir...

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın....

saol canım benım
dr umda ole dedi adetten sonra muayeneye gıdıcem rahim agzında açılma varsa dıper tup bebek denemesinde dikiş atarız dedi
bide bu olaydan beri kafamı kurcalayan dr um bunu farkedemedı hep kanamayla atıcaksın dedi pıhtıyı ameliyatla alamazlarmıydı .
düşünmek istemıyorum ama bu sorular gelıyo aklıma kafayı yıcem[/QUOTE]

Canım bu konuda bilgim yok. Sana tavsiyem benim uzun zamandır yazdığım bir topik var rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum var mı? başlıklı. Orada tüp bebek yaptıran ve ileri hafta kayıpları yaşayan bilgili arkadaşlar var. İstersen hikayeni özetle orada mutlaka bilgi verecek arkadaşlar olur...

Kist mi var doğum kontrol hapı mı? 25 haftalık doğumdan sonra bende kist oluşmuştu. Ginera diye bir doğum kontrol hapı kullandım. Hemen geçmiş ve düzene girmişti adet döngüm.

canım benim düşükten beri kanamam hiç kesilmedi bi kanama oluyo 3 gün kan 3 gün kahverengi leke bi hafta temiz kaldım sora yine aynı en son 10 temmuzda 3 gün yoğun kanamam oldu heh dedim adet oldum bitti iki gün sora yine kanama yine lekelenme doktora gittim hormonlar bozulmuş bi ay hap verdi işte sora korunmayı bırakcaksın bu hormonlarını düzene sokcak adet olamadım sanırım

canım benim düşükten beri kanamam hiç kesilmedi bi kanama oluyo 3 gün kan 3 gün kahverengi leke bi hafta temiz kaldım sora yine aynı en son 10 temmuzda 3 gün yoğun kanamam oldu heh dedim adet oldum bitti iki gün sora yine kanama yine lekelenme doktora gittim hormonlar bozulmuş bi ay hap verdi işte sora korunmayı bırakcaksın bu hormonlarını düzene sokcak adet olamadım sanırım

Bazen olabiliyor böyle şeyler. Allah çözümsüz dert vermesin. İleri hafta gebelik kaybı yaşayan arkadaşlar da akıllarının bir köşesinde(ki bebek ölmeden az sancılı veya sancısız doğum yapanlar özellikle) rahim ağzı yetmezliğini tutsunlar. Ölçüm yaptırsınlar. Doktorlar yoğunluktan veya öncesinde sorun yaşanmamış olunca bu ölçümlere dikkat etmeyebiliyor. Hatırlatmak lazım...

canım bende geçen soruyodum benım kanamalar nezaman geçicek dıye şukru bugun bıttı inşallah herşey duzelır

bende hormon ve rahım bozuklugundan korkuyorum inşallah artık yuzumuz gler kotu şeyler gelmez başımıza

CHNP canım saol bı yazıyım bakım belki benım gıbı olan bırılerı vardır.

Mutlaka cevap verecekler olacaktır. Çünkü orada da ikiz hamileleik yaşayanlar oldu, kayıpları olup yeniden bebeklerini alan ve hala ikiz hamile olan arkadaşımız var.Hikayeni ayrıntılı yaz teknik bilgiye sahip çok arkadaşımız var bazılarının eşleri doktor. Yardımcı oluyorlar.

inşallah canım ya kanamalar normal ama ben 1 haziranda düşük yaptım 10 temmuza kadar hep lekelenme kanam şeklinde devam etti 3 gün temiz klaıodum sonra tkrar lohusa gibi bebeksiz loğusalık sora 10-11 12 temmuzda yoğun kanama oldu heh dedim adet oldum sora kesildi 3 gün temiz kaldım yine kanama doktora gittim kist falan yokda şükür strestten işte hormonlar sapıtmış benim bebiş büyüktü bide 14 haftalıktı allahım bidaha göstermesin hiç birimize

inşallah canım ya kanamalar normal ama ben 1 haziranda düşük yaptım 10 temmuza kadar hep lekelenme kanam şeklinde devam etti 3 gün temiz klaıodum sonra tkrar lohusa gibi bebeksiz loğusalık sora 10-11 12 temmuzda yoğun kanama oldu heh dedim adet oldum sora kesildi 3 gün temiz kaldım yine kanama doktora gittim kist falan yokda şükür strestten işte hormonlar sapıtmış benim bebiş büyüktü bide 14 haftalıktı allahım bidaha göstermesin hiç birimize

Melikee tüp bebeğini kime yaptırdın? Bu arada ben tatilde Çapa'nın profesörünün muayenehanesine gittim. Cemil Akgül. Hem tüp bebek uzmanı hem riskli gebelik takibi yapıyor. İstersen bir görün tavsiye ederim. Ben tüm sorularımın cevabını buldum. Dikişimi gidip ona yaptırmayı düşünüyorum.

ya ben bu ilacı bırakmak istiyorum kullanmak istemiorum 6 tane kaldı bıraksam nolur ki ne dersin

destinacım; o zman allah yardım etsin kocalarımıza :) ama hamileysen görür o zman sana inanmamaak neymiş ki biz dün ki teoriyle seni hamiş farzediyoruz, desti bu ay hamiş :) sırayıda bozmazsın şeker :) yada en kötü ihtimal keşke sırayla olsak, zaten şu an ilk üçte sen ben ve ceza varız :) diğer kızlarıda alır inş mayısta toplanırız :)

Melike;
canım allah sabırlar versin rabbim kucağına almayı nasip etisn inş da tekrar kötü tecrübeden esirgesin.

Pileo;
evet avatar resmi ve çizelgeni bekliyoruz, o takıntılardan kurtulunca hemen yap.Takıntılı olmamız çok normal ama :) inş o mektubu yazmanın vaktide çok yakındır canım benim, aslında bende pek süprizden anlamam hayaller var şimdilik bakalım olunca nasıl haber veririm bilmiyorum :) ama topik bebeklerimizin haber verilişleri genelde aynı olmuş, abla abilerinin acısından yavrular süpriz deniyo işte...

Polyana
, destinayı rüyadan görmüşsün madem bunu işaret olarak algılıyoruz.Tafı senem görmüştü hamiş oldu.benide pileo görmüştü madem rüyalarınıza inanarak bekliyoruz.rüyalara girmeyenler içinde aynı inançla yolumuza devam ediyoruz inş :)

Semraözsoy, canım geçmiş olsun.İnş yeni meleğine en kısa zamanda sağlıcakla hayırla kavuşursun inş .... ama korkmak yok 2. bebeklerimiz akıllılar hep teyzesi :) polyana nın dediği gib no stres, no panik :) polyanacım rabbim o güzel duyguları içizmiden almasın inş hiç ....

Yasemincim, toparlanmana sevindim kardeş :)

Chnb; pileo nun müsadesini almadan sazanlık etcem.ooo kaç kere gitti bebeği görmeye.Kalp atışı alındı şükürler olsun en son tafın bebeğini kutlamaya dr ziyaretinde bulundu :) pileocum kızmadığını düşünüyorum çok hoşuma gittide bu yaptığın ondan yani :)

Taf;
salı olsun önemli değil :) inş bebişinin sağlıklı olduğunu duyalım öenmli olan bu, korku yok umut var şeker :)

Tüm kızlar iyiyiz değil mi ?

Canlar nasılsınız? ben duaya gittim, hepinize dua ettim.Bebişlere hayırlı doğumlar ve sağlıklar, bizlerede sağlıklı gebelikler niyeti tabi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…