selammmmmmmmmm polyannamı takip edip geldim bende aynı dertten muzdaribim 3 ay önce kürtaj oldum şimdi ise aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :18:
canım benim ya hala taş gibisin maşallah osmanlı hatunu işte budur :)rabbim hepimizin yüzünü güldürecek benimde rahim ağzında açılma olmuştu eğer bidaha bebek olursa 12. haftada dikiş atcaz demişti doktor evet dün kötüydüm ama bugün çok iyiyim sizin sayenizde kardeşlerim benimmmmCanım benim bir oğlum var biliyorsun. Ona rağmen bende pıhtılaşma problemi çıktı. Bazen bebeğe giden damarlardan beslendiği için problem olup bebeğin kalbinin durmasına neden olabiliyormuş. İstersen bu testleri yaptır. Kan uyuşmazlığı buna neden olur mu sor. İnşallah yeniden yavrularımızın kardeşi gelir.
Cümlemizi inşallah...
Amin canım...
Aminnnnnnnnn....
Canım benim 2 tane 8 haftalık anneler gününde kaybım var. Bir de 25 haftalık 4 gün yaşayan bir oğlum. Gerçekten acı acıdır. Hepsinin üzüntü şekli ve geride bıraktığı anılar farklı. Mesela 25 haftalık bebeğimin minicik arada ziyaret edebildiğimiz bir mezarı var ve geride kalan bir sürü hatırası. Hareketleri, ultrason resimleri, eşyaları, süt vermek için ve kayıptan sonra sütü kesmek için mücadeleler. 8 haftalıkların da daha farklı. Dün çok üzülmüşsün. Arada oluyor ben 1 seneyi geçti aklıma gelmeyen günüm yok. Yüzde 30 yeniden aynı şeyler olabilir dedi profesör. Dikiş şart ve dikişin de zor olur, rahim ağzı uzunluğum da çok kısaymış. Şükür ki en azından artık nedenini biliyorum ona göre önlemler alınacak. İnşallah sen de yeniden bu duyguları tadacaksın....
Amin.......
Enfeksiyon neden olabilir. Riskli gebelik uzmanı ile de görüş rahimağzı uzunluğu önemli. Gerekirse yeni gebelikte önlem amaçlı serklaj olabilir...
Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın....
canım benim ya hala taş gibisin maşallah osmanlı hatunu işte budur :)rabbim hepimizin yüzünü güldürecek benimde rahim ağzında açılma olmuştu eğer bidaha bebek olursa 12. haftada dikiş atcaz demişti doktor evet dün kötüydüm ama bugün çok iyiyim sizin sayenizde kardeşlerim benimmmm
Sağ ol canım. Sen de yeni gebelikte bu dikiş işini ihmal etme. Rahimağzı uzunluğunu ölçtür. Hatta buji ile hamile değilken de ölçülüyor. Değilken ölçtür istersen. Ruhi dalgalanma istesek de istemesek de oluyor malesef. Ben de eşimle pek paylaşamıyorum malesef. Çoğunlukla içimde yaşıyorum. Tek tesellim oğlum... Bir de birkaç topiği takip ediyorum oradaki arkadaşlarla dertleşiyorum.
melikeee geçmiş olsun umrım aynı acıyı bi daha yaşatmasın rabbim en kısa zamanda yüzün gülsün inş..
destinagaliba sende benim gibi olmuşsun ama senin ki büyükmüş galiba geçmiş olsun inş sende mutlu haberi alırsın...
DESTİNAAAAA ben seni geçen gün rüyamda hamile gördüm..
Rabbim hayırlısını versin inşallah
selammmmmmmmmm polyannamı takip edip geldim bende aynı dertten muzdaribim 3 ay önce kürtaj oldum şimdi ise aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :18:
bu arada ben pazartesi günü doktora giderim diyordum ama sanırım korkuyorumsalı gününe randevumu aldım allah hayırlısını nasip etsin inşallah :97:
dün kocama dedim bida bebek olursa 9 ay hastanede yatcam:) bi odacık kiralayalım böle ben hergün ultrasoonda olayım falan şaka bi yana rabbim hayırlısını versin canım hepimiz için ilaç kullanıorum 7 tane kaldı ondan sora korunmayı bırakcam bakalım sonrası hayırlısı olsun
Enfeksiyon neden olabilir. Riskli gebelik uzmanı ile de görüş rahimağzı uzunluğu önemli. Gerekirse yeni gebelikte önlem amaçlı serklaj olabilir...
Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın....
Kist mi var doğum kontrol hapı mı? 25 haftalık doğumdan sonra bende kist oluşmuştu. Ginera diye bir doğum kontrol hapı kullandım. Hemen geçmiş ve düzene girmişti adet döngüm.
Kist mi var doğum kontrol hapı mı? 25 haftalık doğumdan sonra bende kist oluşmuştu. Ginera diye bir doğum kontrol hapı kullandım. Hemen geçmiş ve düzene girmişti adet döngüm.
canım benim düşükten beri kanamam hiç kesilmedi bi kanama oluyo 3 gün kan 3 gün kahverengi leke bi hafta temiz kaldım sora yine aynı en son 10 temmuzda 3 gün yoğun kanamam oldu heh dedim adet oldum bitti iki gün sora yine kanama yine lekelenme doktora gittim hormonlar bozulmuş bi ay hap verdi işte sora korunmayı bırakcaksın bu hormonlarını düzene sokcak adet olamadım sanırım
canım benim düşükten beri kanamam hiç kesilmedi bi kanama oluyo 3 gün kan 3 gün kahverengi leke bi hafta temiz kaldım sora yine aynı en son 10 temmuzda 3 gün yoğun kanamam oldu heh dedim adet oldum bitti iki gün sora yine kanama yine lekelenme doktora gittim hormonlar bozulmuş bi ay hap verdi işte sora korunmayı bırakcaksın bu hormonlarını düzene sokcak adet olamadım sanırım
CHNP canım saol bı yazıyım bakım belki benım gıbı olan bırılerı vardır.
canım bende geçen soruyodum benım kanamalar nezaman geçicek dıye şukru bugun bıttı inşallah herşey duzelır
bende hormon ve rahım bozuklugundan korkuyorum inşallah artık yuzumuz gler kotu şeyler gelmez başımıza
canım bende geçen soruyodum benım kanamalar nezaman geçicek dıye şukru bugun bıttı inşallah herşey duzelır
bende hormon ve rahım bozuklugundan korkuyorum inşallah artık yuzumuz gler kotu şeyler gelmez başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?