Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duaların kabul olsun bebeğimmmmm

canım çok araştırdım anadolu yakasında oturuyorum ben umut bahçeci orda yaptırdım ama muayeneye kendı dr uma gıttım hep umuta hiç gıtmedim . zaten benim dr umun orayla anlaşması vardı beraber yaptılar orda suleyman bey var sanırım onla . sorun bende tuplerim kapalı benım lap oldum dr açamadı . ondan tüp yaptım ilk sefer tuttu ama bole oldu işte malesef

ya ben bu ilacı bırakmak istiyorum kullanmak istemiorum 6 tane kaldı bıraksam nolur ki ne dersin

Sakın bırakma canım. Bırakırsan yeniden düzensizlik olur bu da yeni hamileleik süresini uzatır. Az kalmış sabret canım. Abla tavsiyesi bırakma... Sonra doktora dersen kızar niye bıraktın der sana....

Candaş dualarınızı Allah kabul etsin.
Melike rahime yapılan operasyonlar rahim ağzı yetmezliğine neden olabiliyor. İnşallah yeniden olur zor tabi. Ayrıca tüp bebek olması ayrıca daha yıpratıcı süreç getiriyor gerisinde. Ama şükür öyle de olsa hamile kalmışsın. Allah yine verir inşallah. Çok üzülme diyemiyorum üzüntü olacak elbet ama ileriye bak nedenini öğrenmeye çalış ki yeni gebelikte bir yol haritan olsun. Riskli gebelik uzmanı olan birine git istersen. Soruların kafanı karıştırmamış olur...

saol canım inan çok dengem bozuldu bi an çok kotuyum bız aglamamk için zor tutuyorum kendimi.
önümüze bakıcaz diyoruz eşimle 2 tane embriyom var onlarda sorun çıkmaz inşallah.
daha dikkatli olucam herşeyi ince eleyip sık dokucam bundan sonra

kızlar bişey sorcam benim adet bittikten 1 hafta sonra kan geldi pek kala almadım 1 kere oldu site araaştırdım ama istedigim gibi bir bişey bulamadım yardımcı olabilirmisiniz....

Son düzenleme:
Bu arada Pileo bebeğin kalp atışlarını duydu mu?
çok şükür duydum canım.darısı sizlere inşallah. Rabbim tamamına erdirir,kucağımız boş bırakmaz inşallah..

Allah kabul etsin dualarını. inşallah o hayırlı zaman yakındır ve gerçektende tavsiye ettiğin şekilde verirsin güzel haberi. bizimkiler etkileyici olmadı sabırsızlıktan, şoktan vs. sen sürpriz şekilde ver güzel haberi.
canım benim niye kızayım. hatta anlatım şeklin hoşuma bile gitti. o kalp atışlarını duymayı rabbim sizede nasip edecek inşallah.

bırakmıyom ilacı kızmayın ablalarım:)

ya ben bu ilacı bırakmak istiyorum kullanmak istemiorum 6 tane kaldı bıraksam nolur ki ne dersin

bırakma güzelim ya az kalmış zaten. 6 güncük. sonra ara kanama olur başka bişe çıkar ne gerek var. hem bu şekilde adet tarihini tam bilmiş olursun.

bırakma güzelim ya az kalmış zaten. 6 güncük. sonra ara kanama olur başka bişe çıkar ne gerek var. hem bu şekilde adet tarihini tam bilmiş olursun.

tamam canım bırakmıcam yaa göğüslerim çok acıyo felaket

:) inş bu ay yakalarsam bu gazla mektubu yazarım :) bende kızmayacağını düşünmüştüm zatende yinede diyeyim dedim

Amin canım... Bu mübarek ayda olsun inşallah. Oğlum Ramazanda doğdu göbek adı Oruç bu da ramazanda düşerse içime kız olsun erkek olsun Oruç koyarım göbek adını. Candaş katılır mısın bana?

Amin canım... Bu mübarek ayda olsun inşallah. Oğlum Ramazanda doğdu göbek adı Oruç bu da ramazanda düşerse içime kız olsun erkek olsun Oruç koyarım göbek adını. Candaş katılır mısın bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…