duaların kabul olsun bebeğimmmmmdestinacım; o zman allah yardım etsin kocalarımıza :) ama hamileysen görür o zman sana inanmamaak neymiş ki biz dün ki teoriyle seni hamiş farzediyoruz, desti bu ay hamiş :) sırayıda bozmazsın şeker :) yada en kötü ihtimal keşke sırayla olsak, zaten şu an ilk üçte sen ben ve ceza varız :) diğer kızlarıda alır inş mayısta toplanırız :)
melike; canım allah sabırlar versinrabbim kucağına almayı nasip etisn inş da tekrar kötü tecrübeden esirgesin.
pileo; evet avatar resmi ve çizelgeni bekliyoruz, o takıntılardan kurtulunca hemen yap.takıntılı olmamız çok normal ama :) inş o mektubu yazmanın vaktide çok yakındır canım benim, aslında bende pek süprizden anlamam hayaller var şimdilik bakalım olunca nasıl haber veririm bilmiyorum :) ama topik bebeklerimizin haber verilişleri genelde aynı olmuş, abla abilerinin acısından yavrular süpriz deniyo işte...
polyana, destinayı rüyadan görmüşsün madem bunu işaret olarak algılıyoruz.tafı senem görmüştü hamiş oldu.benide pileo görmüştü madem rüyalarınıza inanarak bekliyoruz.rüyalara girmeyenler içinde aynı inançla yolumuza devam ediyoruz inş :)
semraözsoy, canım geçmiş olsun.inş yeni meleğine en kısa zamanda sağlıcakla hayırla kavuşursun inş .... Ama korkmak yok 2. Bebeklerimiz akıllılar hep teyzesi :) polyana nın dediği gib no stres, no panik :) polyanacım rabbim o güzel duyguları içizmiden almasın inş hiç ....
yasemincim, toparlanmana sevindim kardeş :)
chnb; pileo nun müsadesini almadan sazanlık etcem.ooo kaç kere gitti bebeği görmeye.kalp atışı alındı şükürler olsunEn son tafın bebeğini kutlamaya dr ziyaretinde bulundu :) pileocum kızmadığını düşünüyorum çok hoşuma gittide bu yaptığın ondan yani :)
taf; salı olsun önemli değil :) inş bebişinin sağlıklı olduğunu duyalım öenmli olan bu, korku yok umut var şeker :)
tüm kızlar iyiyiz değil mi ?
Canlar nasılsınız? Ben duaya gittim, hepinize dua ettim.bebişlere hayırlı doğumlar ve sağlıklar, bizlerede sağlıklı gebelikler niyeti tabi :)
Melikee tüp bebeğini kime yaptırdın? Bu arada ben tatilde Çapa'nın profesörünün muayenehanesine gittim. Cemil Akgül. Hem tüp bebek uzmanı hem riskli gebelik takibi yapıyor. İstersen bir görün tavsiye ederim. Ben tüm sorularımın cevabını buldum. Dikişimi gidip ona yaptırmayı düşünüyorum.
ya ben bu ilacı bırakmak istiyorumkullanmak istemiorum 6 tane kaldı bıraksam nolur ki ne dersin
ya ben bu ilacı bırakmak istiyorumkullanmak istemiorum 6 tane kaldı bıraksam nolur ki ne dersin
sanada geçmiş olsun canım seninde yeniydi galiba inşallah rabbim göstermez bir daha...
yok marta 1,5 aylıktı seninki kaç aylıktı destina
Candaş dualarınızı Allah kabul etsin.
Melike rahime yapılan operasyonlar rahim ağzı yetmezliğine neden olabiliyor. İnşallah yeniden olur zor tabi. Ayrıca tüp bebek olması ayrıca daha yıpratıcı süreç getiriyor gerisinde. Ama şükür öyle de olsa hamile kalmışsın. Allah yine verir inşallah. Çok üzülme diyemiyorum üzüntü olacak elbet ama ileriye bak nedenini öğrenmeye çalış ki yeni gebelikte bir yol haritan olsun. Riskli gebelik uzmanı olan birine git istersen. Soruların kafanı karıştırmamış olur...
sanada geçmiş olsun canım seninde yeniydi galiba inşallah rabbim göstermez bir daha...
yok marta 1,5 aylıktı seninki kaç aylıktı destina
benimki 3 buçuk aylıktı canım..
benimki 3 buçuk aylıktı canım..
büyükmüş agrı falan varmıydı canım
büyükmüş agrı falan varmıydı canım
yok canım ben rutin kontrole gitmiştim öyle öğrendim hiçbir belirti olmadı...
çok şükür duydum canım.darısı sizlere inşallah. Rabbim tamamına erdirir,kucağımız boş bırakmaz inşallah..Bu arada Pileo bebeğin kalp atışlarını duydu mu?
Pileo; evet avatar resmi ve çizelgeni bekliyoruz, o takıntılardan kurtulunca hemen yap.Takıntılı olmamız çok normal ama :) inş o mektubu yazmanın vaktide çok yakındır canım benim, aslında bende pek süprizden anlamam hayaller var şimdilik bakalım olunca nasıl haber veririm bilmiyorum :) ama topik bebeklerimizin haber verilişleri genelde aynı olmuş, abla abilerinin acısından yavrular süpriz deniyo işte...
Chnb; pileo nun müsadesini almadan sazanlık etcem.ooo kaç kere gitti bebeği görmeye.Kalp atışı alındı şükürler olsunen son tafın bebeğini kutlamaya dr ziyaretinde bulundu :) pileocum kızmadığını düşünüyorum çok hoşuma gittide bu yaptığın ondan yani :)
Canlar nasılsınız? ben duaya gittim, hepinize dua ettim.Bebişlere hayırlı doğumlar ve sağlıklar, bizlerede sağlıklı gebelikler niyeti tabi :)
bırakma güzelim ya az kalmış zaten. 6 güncük. sonra ara kanama olur başka bişe çıkar ne gerek var. hem bu şekilde adet tarihini tam bilmiş olursun.
allah kabul etsin dualarını. Inşallah o hayırlı zaman yakındır ve gerçektende tavsiye ettiğin şekilde verirsin güzel haberi. Bizimkiler etkileyici olmadı sabırsızlıktan, şoktan vs. Sen sürpriz şekilde ver güzel haberi.
Canım benim niye kızayım. Hatta anlatım şeklin hoşuma bile gitti. O kalp atışlarını duymayı rabbim sizede nasip edecek inşallah.
yok canım ben rutin kontrole gitmiştim öyle öğrendim hiçbir belirti olmadı...
Canım rahim ağzı yetmezliğinde teşhis koydurmada en büyük yardımcı unsur ağrısız sancısız doğumun olmasıymış ya da rahim açılırken az ağrı olabilirmiş. Papağan gibi tekrarladım ama bu önemli bir durum. Tekrara ileri hafta kaybı olmasın istiyorum özellikle bu nedenden. Ben 25 haftada bu nedenden kaybettim oğlumu.
çok şükür duydum canım.darısı sizlere inşallah. Rabbim tamamına erdirir,kucağımız boş bırakmaz inşallah..
Allah kabul etsin dualarını. inşallah o hayırlı zaman yakındır ve gerçektende tavsiye ettiğin şekilde verirsin güzel haberi. bizimkiler etkileyici olmadı sabırsızlıktan, şoktan vs. sen sürpriz şekilde ver güzel haberi.
canım benim niye kızayım. hatta anlatım şeklin hoşuma bile gitti. o kalp atışlarını duymayı rabbim sizede nasip edecek inşallah.
çok şükür duydum canım.darısı sizlere inşallah. Rabbim tamamına erdirir,kucağımız boş bırakmaz inşallah..
Allah kabul etsin dualarını. inşallah o hayırlı zaman yakındır ve gerçektende tavsiye ettiğin şekilde verirsin güzel haberi. bizimkiler etkileyici olmadı sabırsızlıktan, şoktan vs. sen sürpriz şekilde ver güzel haberi.
canım benim niye kızayım. hatta anlatım şeklin hoşuma bile gitti. o kalp atışlarını duymayı rabbim sizede nasip edecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?