Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin canım... Bu mübarek ayda olsun inşallah. Oğlum Ramazanda doğdu göbek adı Oruç bu da ramazanda düşerse içime kız olsun erkek olsun Oruç koyarım göbek adını. Candaş katılır mısın bana?

Amin canım... Bu mübarek ayda olsun inşallah. Oğlum Ramazanda doğdu göbek adı Oruç bu da ramazanda düşerse içime kız olsun erkek olsun Oruç koyarım göbek adını. Candaş katılır mısın bana?

tamam canım bırakmıcam yaa göğüslerim çok acıyo felaket

normalde de regl öncesi ağrır mıydı. bide hapı ilk kez kullanıyosan o da ağrı gerginlik yapar. ben 5 sene doğum kontrol hapı kullandım. ilk kullandığımda çok şişirmiş germişti. sonra vücut alıştı sanırım. sadece regl öncesi şişer ağrırdı. muhtemelen ilacın bittikten bi kaç gün sonra reglin gelir. onun verdiği hassasiyette olabilir.

normalde regl önceside ağrıodu hamileykende ilaç kullanırkende her şekilde gögüslerim ağrıyo benim :)ayy az kladı hemen bitsin hemen adet olayım hemn yeniden umud edeyim istiyorum canımmm

geçmiş olsun canım..Allah sabır versin acın çok tazeymiş..umarım bir daha yaşamazsın..

bu arada ben pazartesi günü doktora giderim diyordum ama sanırım korkuyorum salı gününe randevumu aldım allah hayırlısını nasip etsin inşallah :97:

salı günü güzel haberlerini bekliyoruz canım...o güzel keseyi gör de gel:)

kıslar pazar gunu kurtaj oldum ayaklarımda be ayak bıleklerımde çok şişlik var normalmı

kıslar pazar gunu kurtaj oldum ayaklarımda be ayak bıleklerımde çok şişlik var normalmı

herkesin bnyesi farklıdır kurban olduğum allahım herkesi ayrı yaratmış ben 5 yıl önce kürtaj oldum hala gebe kalamıyorum sizi bilmem ha buarada kürtajdan tüplerim kapandı ve yumurta rezervim azaldı

herkesin bnyesi farklıdır kurban olduğum allahım herkesi ayrı yaratmış ben 5 yıl önce kürtaj oldum hala gebe kalamıyorum sizi bilmem ha buarada kürtajdan tüplerim kapandı ve yumurta rezervim azaldı

canım benim tüplerimde kapalıydı laporoskopı oldum açamadılar tup bebekle gebe kalmıştım kısmet olmadı pazar gunu kurtaj oldum ama ayak bıleklerım bacaklarım şişti

tüp bebbek denediniz mi canım..geçmiş olsun..umarım o güzel duyguyu tekrar ve en kısa sürede yaşarsın canım

canım benim tüplerimde kapalıydı laporoskopı oldum açamadılar tup bebekle gebe kalmıştım kısmet olmadı pazar gunu kurtaj oldum ama ayak bıleklerım bacaklarım şişti

canım hamileyken varmıydı onun etkisidir dicem bide sıcaklardan olabilir atrıca suyu çok tüketüyormusun 2 buçuk 3 litreyi geçmesin eğer tüketiyorsan benim geçince vücudum su tutuyorda eğer çok rahatsızlık veriyorsa dr una sor canım acil şifalar..

zatne benim riskli gebelikti 50 hun evde yattım fazla kıpırmadım bırden kalkıncamı ondanmı oldu anlamadım yarın dr uma sorucam herşeyden huylanmaya başladım artık

ikra,

canım yaa geçmiş olsun avatarında bitirdi beni...başka çaresi yokmu açılmıyormu yani peki kürtajdan dolayımı oldu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…