çok şükür duydum canım.darısı sizlere inşallah. Rabbim tamamına erdirir,kucağımız boş bırakmaz inşallah..
Allah kabul etsin dualarını. inşallah o hayırlı zaman yakındır ve gerçektende tavsiye ettiğin şekilde verirsin güzel haberi. bizimkiler etkileyici olmadı sabırsızlıktan, şoktan vs. sen sürpriz şekilde ver güzel haberi.
canım benim niye kızayım. hatta anlatım şeklin hoşuma bile gitti. o kalp atışlarını duymayı rabbim sizede nasip edecek inşallah.
çok şükür duydum canım.darısı sizlere inşallah. Rabbim tamamına erdirir,kucağımız boş bırakmaz inşallah..
Allah kabul etsin dualarını. inşallah o hayırlı zaman yakındır ve gerçektende tavsiye ettiğin şekilde verirsin güzel haberi. bizimkiler etkileyici olmadı sabırsızlıktan, şoktan vs. sen sürpriz şekilde ver güzel haberi.
canım benim niye kızayım. hatta anlatım şeklin hoşuma bile gitti. o kalp atışlarını duymayı rabbim sizede nasip edecek inşallah.
tamam canım bırakmıcam yaa göğüslerim çok acıyo felaket
normalde de regl öncesi ağrır mıydı. bide hapı ilk kez kullanıyosan o da ağrı gerginlik yapar. ben 5 sene doğum kontrol hapı kullandım. ilk kullandığımda çok şişirmiş germişti. sonra vücut alıştı sanırım. sadece regl öncesi şişer ağrırdı. muhtemelen ilacın bittikten bi kaç gün sonra reglin gelir. onun verdiği hassasiyette olabilir.
ceza canım sonuç ne inşallah gelmemiştir...hoşgeldin yapalım
destinanın dediği gibi umarım gelmemiştirrrr
bende sabırla hamile kalmayı bekliyom bende marta kürtaj oldum 6. ayagirdim beklemek çok zor ama sabretmek zorundayız. rabbim çok bekletmez kimseyi inş...
DESTINA
bende pazar gunu şok acı yaşadım 13 haftalık bebeğimi kaybettım
cuma gunu dr gıttım herşey normal cumartesi bı kasık agrısı pazar gunude bebeğimi kaybettim
hatta cumartesi bıle bebek hareketlıydı ultrasona gırdım kasık agrısından dolayı neden bole oldu anlamadım
bırden duştu bebeğim dr um enfeksiyondan şuphelenıyo benım tup bebekle hamıle kaldım 2 embrıyo konulmuştu1 ı tutundu ama 5 haftadan berı kanamam vardı tam geçtı derken bunlar başımıza geldi
senın duşuk sebebın bellımı
bu arada ben pazartesi günü doktora giderim diyordum ama sanırım korkuyorumsalı gününe randevumu aldım allah hayırlısını nasip etsin inşallah :97:
kıslar pazar gunu kurtaj oldum ayaklarımda be ayak bıleklerımde çok şişlik var normalmı
herkesin bnyesi farklıdır kurban olduğum allahım herkesi ayrı yaratmış ben 5 yıl önce kürtaj oldum hala gebe kalamıyorum sizi bilmem ha buarada kürtajdan tüplerim kapandı ve yumurta rezervim azaldı
kıslar pazar gunu kurtaj oldum ayaklarımda be ayak bıleklerımde çok şişlik var normalmı
herkesin bnyesi farklıdır kurban olduğum allahım herkesi ayrı yaratmış ben 5 yıl önce kürtaj oldum hala gebe kalamıyorum sizi bilmem ha buarada kürtajdan tüplerim kapandı ve yumurta rezervim azaldı
canım benim tüplerimde kapalıydı laporoskopı oldum açamadılar tup bebekle gebe kalmıştım kısmet olmadı pazar gunu kurtaj oldum ama ayak bıleklerım bacaklarım şişti
canım hamileyken varmıydı onun etkisidir dicem bide sıcaklardan olabilir atrıca suyu çok tüketüyormusun 2 buçuk 3 litreyi geçmesin eğer tüketiyorsan benim geçince vücudum su tutuyorda eğer çok rahatsızlık veriyorsa dr una sor canım acil şifalar..
canım yaa geçmiş olsun avatarında bitirdi beni...başka çaresi yokmu açılmıyormu yani peki kürtajdan dolayımı oldu...
tüp bebbek denediniz mi canım..geçmiş olsun..umarım o güzel duyguyu tekrar ve en kısa sürede yaşarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?