Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorularımı hazırlıyorum simdiden not alıyorum doktorun yanına gittim mi unutuyorum herseyi
bii de doktor anlıyor bizim ordan burdan kafamızı kurcalamak için biide tıp bitirmeden her moku biliyoruz ya güclerine mi ne gidiyosa tmm tamm mı dıe cenemi kapatıyoo mal gibi cıkıyorum yanından ya bişii soracam senin kurtajdan sonraki diger arkdlar içinde soruyorum regl her zmnkınden yogun ve pıhtılımı gelmişti?

benim ilk adetim için evet, ondan sonrasında miktarı azaldı değişti tamamen, mesela 2. adetim 7 gün sürdü, ilk 3 gün çok az, 4. gün felaket yoğun. Ertesi ay normalleşti ama kürtaj öncesine göre daha az oluyorum ve pıhtıda nerdeyse hiç gelmiyor artık.Acaba diyorum değişimlere ve bazen korkuyorum ....

bence stress gecirdiğimiz operasyon bedenimizi eski duzenıne getirmesini geciktiryor işte ...ama en iyisii seninde suphelerin varsa bii doktora gitmek içini rahatlatabilir...bu ay senin ne zmn cnm beklenmeyen adetinnn

bence stress gecirdiğimiz operasyon bedenimizi eski duzenıne getirmesini geciktiryor işte ...ama en iyisii seninde suphelerin varsa bii doktora gitmek içini rahatlatabilir...bu ay senin ne zmn cnm beklenmeyen adetinnn

canım 7 martta adet oldum ben, yenisini artık 33 günden saycam, sanırım yeni bat 9 nisan.
Eğer birkaç ay daha böyle devam ederse mutlaka gideceğim dr.a.Dediğin gibi stres ve operasyondan kaynaklı olması yüksek ama korkularımda var yani.Hayırlısı hakkımızda.Sen ne zaman kürtaj oldun canım? Kaçıncı ayın olacak bu ay ?

seninle aynı olmusuz bende 7 martta bugun itibariyle bitti benim lekeden bile az kurtajdan oncede boyleydim 3 gun yogun 4.gunden itibaren kesilirdi..ben 3 ocakta oldum cnm ilk denemizdi hiç bişey takip etmedim reglm biter bitmez gün aşırı yaptık reglime 1 hafta kalada kantestiyle ögrenmiştik..bu haftasonu da baslarız hayırlısıyla hiç korkma cnm okuyoruz duyuyoruz düşük yapmamız tekrar edecegi anlamına gelmez simdiki devir boyle olmus ben bir hamile haberi duysam hep onyargı olusuyor sanki onunki de dusecekmiş gibi atlatacagız ...basımıza gelmeden yanı yasamadan kotusunu dusunmeyi bırakmalıyız...bii tecrube atlattık simdi önlem adına ne yapabiliyorsak cabalıyoruz gerisi allahtan

canım benim normal şartlarda 13'ü ama zaten ben ilaçsız regl olamıyorum malesef, senin kaç :)

ben cok sukur ki kurtajdan sonra adama akıllı 7 martta oldum daha yeni yanii :) bu durumda beklenmeyen adet aşagı yukarı 5 nisan gibi olur ...sizleri takip edecez artık

Canım benim bu ay benden hiçç ama hiç bişi olmaz, yumurtlama günlerim kaçtı, bir sürü ilaç içtim, ayrıca zaten ben toparlayamadım kendimi, benim daha önümce uzun zaman var

ben iyileştim derken yeniden grip gibi birşey oldum bu seferki öksürük ateşim çıkıyor iki gündür heryerim kırılıyor bende tekrardan ateş düşürücüler almaya başladım ne çok ilaç içtim bu ay o yüzden hiç umudum yok ama yine de son 2 günüm kaldı adete hayırlısını versin Allah hakkımda bu arada kürtajdan sonra 3. adetim olacak bu ilk adete kadar korunmuştuk:92:

canım geçmiş olsun çok topikte bir arkadaşın bana verdiği bir tarif var onu dene istersen, çok güzel tadı var:)))
ayrıca ummadık taş umarım çatlatır yumurta

Hadi bakalım inş Nisan adetin gelmez ya Ya haklısın mutlaka hamile kalırızda ilk tecrübe kötü olunca hayallerde acabalar oluyor.Valla süper ya, inş bu seferde ilki kadar çabuk olur ve meleğin annesini hiç bırakmaz Senin nedne kürtaj olmuştu peki canım? Bizimkilerin kalpleri atmadı.8. haftasında aldırdık
Canım benim bu ay benden hiçç ama hiç bişi olmaz, yumurtlama günlerim kaçtı, bir sürü ilaç içtim, ayrıca zaten ben toparlayamadım kendimi, benim daha önümce uzun zaman var
belli olmaz be, inş herşey çabucak düzelrde en kısa zamanda hamile kalırsın :) Hem bi kere en son ben hamiş kalcam bu sırayı kimseye kaptırmam :) koca yok yanımda ne de olsa :))

canım hiç belli olmaz ya geleceği varsa o her halükarda gelir :) geçmiş olsun buarada.BEnde ölüyroum resmen gripten ...

ayy geçmiş olsun ben 2 hafta çektim sonra gittim serumu yedim cin kesildim.

ya ben bebek istiyorum, bugün çok ağrım var, regl olmaya çabalıyorum ama :)) oda olmuyor.

ya kıslar ya tez zamanda sağlıklı bebeğimiz sonra bebeklerimiz hatta bazılarımızın ikizleri olsun ya.

günaydın
:2::2: benim grip şiddetini artırarak devam ediyor:97: normalde yarın adet günüm ama çok ilaç aldığım için gecikebilir de:44: gebelik testi yaptım negatif çıktı bebek olmadığına eminim de çok ilaç aldığım için adetim gecikebilir gibi geliyor kasıklarım 1 haftadır ağırıyor yarın gelse adetim de rahatlasam

Kızlar selaaaaam :) Ne haberler? Hadi ekkşıınnnn biraz ama ya, ne bu böyle herkes hasta :2: Ben beklemedeyim yine. Bu kez aldığım progestanın etkisiyle olsa gerek adetim erken gelmedi. Daha günü de gelmedi gerçi ama geçen ay 5 gün önce geldiği için korktum biraz. Şimdilik ses yok, bakalım. Ayın 16'sında test yapıcam. Hiçbir belirti, hissiyat, maneviyat yok valla Göğüsler büyüdü bir tek, klasik... Amma velakin, feci bir diş ağrısı kapıda gibi, doktora da gidemiyorum Hayırlısı artık. "Taf"cım şimdiden yaptığın teste çok güvenme, ilaçları da ölçülü al. Hatta iyileştiysen alma bence. Belli olmaz yine de çünkü.

iyi akşamlar kızlar.malesef üzücü haber bat tarihim 12 si.yani dündü bugün test yaptım koca bi tek çizgi ama adetten eser yok gecikmese bari hemen adet olsam..öpüyorum..umudum sizsiniz..güzel haberlerininzi bekliyorum

Canım hayırlısı neyse o olsun inşallah. Benim de ayın 16'sı ama dayanamayıp dün yaptım, yani 3 gün erkenden. Tek çizgi tabii ki Bazılarının beklenen adetten bir hafta önce bile çıkıyormuş diye duydum. Ona güvenerek denedim. Gerçi yaptığım test, preseedlerle beraber gelen promosyon testlerdi ama bilemiyorum tabi hassasiyeti nedir. Ateşim hala yüksek. Göğüslerde şişlik ve hassasiyet var.Kasıklarda da ara sıra batma...
Ama ne bileyim, silik de olsa çıkmalıydı diyorum. Dün rüyamda testin pozitif çıktığını gördüm. Artık rüyalarda bile rahat yok bana, kafayı yemem yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…