sorularımı hazırlıyorum simdiden not alıyorum doktorun yanına gittim mi unutuyorum herseyi
bii de doktor anlıyor bizim ordan burdan kafamızı kurcalamak için biide tıp bitirmeden her moku biliyoruz yagüclerine mi ne gidiyosa tmm tamm mı dıe cenemi kapatıyoo mal gibi cıkıyorum yanından ya bişii soracam senin kurtajdan sonraki diger arkdlar içinde soruyorum regl her zmnkınden yogun ve pıhtılımı gelmişti?
benim ilk adetim için evet, ondan sonrasında miktarı azaldıdeğişti tamamen, mesela 2. adetim 7 gün sürdü, ilk 3 gün çok az, 4. gün felaket yoğun. Ertesi ay normalleşti ama kürtaj öncesine göre daha az oluyorum ve pıhtıda nerdeyse hiç gelmiyor artık.Acaba diyorum değişimlere ve bazen korkuyorum ....
bence stress gecirdiğimiz operasyon bedenimizi eski duzenıne getirmesini geciktiryor işte ...ama en iyisii seninde suphelerin varsa bii doktora gitmek içini rahatlatabilir...bu ay senin ne zmn cnm beklenmeyen adetinnn
canım 7 martta adet oldum ben, yenisini artık 33 günden saycam, sanırım yeni bat 9 nisan.
Eğer birkaç ay daha böyle devam ederse mutlaka gideceğim dr.a.Dediğin gibi stres ve operasyondan kaynaklı olması yüksek ama korkularımda var yani.Hayırlısı hakkımızda.Sen ne zaman kürtaj oldun canım? Kaçıncı ayın olacak bu ay ?
hadi bakalım kızlar
kity senin ne zmn sat ? cnm
canım benim normal şartlarda 13'ü ama zaten ben ilaçsız regl olamıyorum malesef, senin kaç :)
anladım canım :) şimdi bilgilenmiş oldum sayende :) Hadi bakalım gelsin bebiş ozman :)
aa evet o sıcak su çok tehlikeliymiş bende sıcak suyla banyo yaparım çok sıcak olur, meğer bebek için çok zararlıymış ki o dönemde bile yapmıştımah bizzz (
hadi be hellom inş bu ay bari senemden alsak yeğenimziin haberini :) inş hepimiz bir gün tutturcağız :))
bencede ya, yatmak filan aslında bahane gibi, vakitlerini bekliyorlar sıpalar.Ben ilkinde hemen wc ye gitmiştim kaçak olmasında hamile kalmayım diye, ama hamile kaldım, üstüne bide zıpladım oynadım yolculuk yaptım yani bebeğin yerleşmesine zarar verecek ne varsa yapmışım, ama yinede tutunmuşları.Şimdide kırk takla atıyorum tekrar bana tutnsun diye, uzun süre yatıyorum akmasın diye.beslenmeme dikkat ediyorum hareketlerimi kısıyorum ama bu seferde gelmiyor eşşek.Yani senemin dediği gibi bizimkiler sadece ihtimali artırmak, nelerden mucizeler yaratıyo Allah o yüzden her durumda bir ihtimal vardır deyip dua edelim + çalışmaya devam edelim.Bu arada senemcim cidden bu şey olayına benzede, vizeden iyi bi not almışsın, finalde en olmazını yapıp büte kalmışsın.Bütlerde şansımızı zorluyoruz resmen :))
ben iyileştim derken yeniden grip gibi birşey oldum bu seferki öksürükateşim çıkıyor iki gündür heryerim kırılıyor bende tekrardan ateş düşürücüler almaya başladım ne çok ilaç içtim bu ay o yüzden hiç umudum yok ama yine de son 2 günüm kaldı adete hayırlısını versin Allah hakkımda bu arada kürtajdan sonra 3. adetim olacak bu ilk adete kadar korunmuştuk:92:
Hadi bakalım inş Nisan adetin gelmez yaseninle aynı olmusuz bende 7 martta bugun itibariyle bitti benim lekeden bile az kurtajdan oncede boyleydim 3 gun yogun 4.gunden itibaren kesilirdi..ben 3 ocakta oldum cnm ilk denemizdi hiç bişey takip etmedim reglm biter bitmez gün aşırı yaptık reglime 1 hafta kalada kantestiyle ögrenmiştik..bu haftasonu da baslarız hayırlısıylahiç korkma cnm okuyoruz duyuyoruz düşük yapmamız tekrar edecegi anlamına gelmez simdiki devir boyle olmus ben bir hamile haberi duysam hep onyargı olusuyor sanki onunki de dusecekmiş gibi atlatacagız ...basımıza gelmeden yanı yasamadan kotusunu dusunmeyi bırakmalıyız...bii tecrube atlattık simdi önlem adına ne yapabiliyorsak cabalıyoruz gerisi allahtan
belli olmaz be, inş herşey çabucak düzelrde en kısa zamanda hamile kalırsın :) Hem bi kere en son ben hamiş kalcam bu sırayı kimseye kaptırmam :) koca yok yanımda ne de olsa :))Canım benim bu ay benden hiçç ama hiç bişi olmaz, yumurtlama günlerim kaçtı, bir sürü ilaç içtim, ayrıca zaten ben toparlayamadım kendimi, benim daha önümce uzun zaman var
ben iyileştim derken yeniden grip gibi birşey oldum bu seferki öksürükateşim çıkıyor iki gündür heryerim kırılıyor bende tekrardan ateş düşürücüler almaya başladım ne çok ilaç içtim bu ay o yüzden hiç umudum yok ama yine de son 2 günüm kaldı adete hayırlısını versin Allah hakkımda bu arada kürtajdan sonra 3. adetim olacak bu ilk adete kadar korunmuştuk:92:
Hadi bakalım inş Nisan adetin gelmez yaYa haklısın mutlaka hamile kalırızda ilk tecrübe kötü olunca hayallerde acabalar oluyor.Valla süper ya, inş bu seferde ilki kadar çabuk olur ve meleğin annesini hiç bırakmaz Senin nedne kürtaj olmuştu peki canım? Bizimkilerin kalpleri atmadı.8. haftasında aldırdık
cnm 8.haftada gittim 7 hafta 1 günlükken kalbi durmus
Hadi bakalım inş Nisan adetin gelmez yaYa haklısın mutlaka hamile kalırızda ilk tecrübe kötü olunca hayallerde acabalar oluyor.Valla süper ya, inş bu seferde ilki kadar çabuk olur ve meleğin annesini hiç bırakmaz Senin nedne kürtaj olmuştu peki canım? Bizimkilerin kalpleri atmadı.8. haftasında aldırdık
belli olmaz be, inş herşey çabucak düzelrde en kısa zamanda hamile kalırsın :) Hem bi kere en son ben hamiş kalcam bu sırayı kimseye kaptırmam :) koca yok yanımda ne de olsa :))
canım hiç belli olmaz ya geleceği varsa o her halükarda gelir :) geçmiş olsun buarada.BEnde ölüyroum resmen gripten ...
cnm 8.haftada gittim 7 hafta 1 günlükken kalbi durmus
ayy geçmiş olsun ben 2 hafta çektim sonra gittim serumu yedim cin kesildim.
iyi akşamlar kızlar.malesef üzücü haber bat tarihim 12 si.yani dündü bugün test yaptım koca bi tek çizgiama adetten eser yok gecikmese bari hemen adet olsam..öpüyorum..umudum sizsiniz..güzel haberlerininzi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?