Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ceza o koca çizgi nasılda göze batıyor değil mi? hayırlısıyla bir hamile kalalım bol bol test yapıp çift çizgilerle bayram yaparız. :)
hayırlısı olsun be canım napalım nasip, nisan'a kaldın sende. nisanda başlayalım napalım bebek olana dek devam.

canım yani senin üzerinde fazla beklentimiz var:) bence 17'sinde falan çıkar çift çizgi. benim kuzen tıp fakültesinde okuyor dün diyor bana ablacım stres harbiden etkiliyor öyle kafadan atılan bir şey değil diyor. :) bi rahatla :) len dedim demesi kolay . :) az kaldı heyecan dorukta,

Bak öyle beklenti falan iyice strese sokmayın beni Bizim öğretmen arkadaşlar da çocuklara sınava az zaman kala "sakın heyecan yapmayın!" diyorlar :) Ben diyorum demesi kolay. Ulen bu stres git deyince gitmez ki. Biz önce bebeğe yüklediğimiz anlamı sorgulamalıyız. Aslında sadece bebek değil istediğimiz. Hamile olmak, ben de başarabiliyorum demek, kadın olduğumuzu ispat etmek, bak ben böyle güzel çocuk yetiştiririm demek için biraz da çabalıyoruz. Olmadıkça hırs yapıyoruz. Bakın ne diycem : Bugün YGS'ye hazırlanan öğrencilerime "Kaygıyı Yönlendirme" konulu yaratıcı drama çalışması yapıcam saat 11:00'de. Toplanın gelin Bodrum'a

:) GUNAYDINN herkese iyi haftalar müjde dolu günler diliyorum..
senemciim yaw acele etmişin yine benim reglime 1 gun kala cıkmıstı idrarda biliyosundur beta hcg 50 nin uzerinde olunda idrara karısırmıs ya..dur bii sakin ol cnmcımmm ..bende ctesi doktora gittim 16 sında tekrar gel dedi nasıl hazır mı dedim 2 yumurta olusmus dedi o sırada aklıma gelmedi her ay 1 yumurta olusmazmı bu demek acaba senin de dedğin gibi yumurtanın catlamsından 2-3 gun once presgs.ve aspirine baslıcak carsamba gidecem bakiim

Ne bileyim Canım ya, meraktan hata üstüne hata yaptım. Son idrarımın üzerinden 1 saat geçti, öyle test yaptım. O bile etkiler. Zaten benim yumurtlama da geç oluyor. Elimde test bol ya, arap yağı bol bulmuş hesabı
İki yumurta haa vuuuhuuuuuu Bol şans canım. Bütün yolları kes, kaçacak delik bulmasın bu kez

yaa benim yazdıklarım nıe gelmiyor

aynenn oyle elinde olunca rahat duramayız :) akıntın var mı peki? cok kafayı takma dicem ama reglye 1-2 gun kala takip ediıoruz yaniii takacaz mecbur :) tuvalete gidip geldiinde bak lekelenme olcak mı ?

aslında ben sadece ya olmazsa diye korkumdan ötürü panikliyor ve kafayı takıyorum. ama şuna katılıyorum hani evliyiz çocuk olması gerekir. eksikliğini duymayalım paniği bende ki.

ne güzel olurdu ama he gelseydik.

günaydınnnnnnn kuzeyyyyy :) 2 yumurta için bol şanslarrrrrr :)

Kızlar yaa, kafam çok karıştı. Bugün daha iyi bir test alıp tekrar denedim. Gerçi onun da prospektüsünde adet geçtikten bir gün sonra uygulayın diyordu ama dayanamayıp yaptım. İki gün var adete de. İkinci çizgi hayal meyal çıktı. Yani varla yok arasında. Hemen 3. dakikada belirdi . Çok da beklemedim ama iyice yakından bakmak gerekiyor görmek için. Anlamadım bişey. Yarın bi daha deneyeyim en iyisi.

zaten bi belirtim yoktu.testi yapmadan önce dua etmiştim..hayırlı ise bu evlat hamile kalmayı isterim ama tekrar zor günler yaşanacaksam üzülmeyeceğim negatif çıkacak diye bol bol dua ettim.öylede oldu. nasip değilmiş dedik.çıktık sinemaya gittik.yemek falan yedik.sen de sıkma canını.en mutlu olduğumuz an gelecek bu bebekler..

aman allahım, yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hiç duymadım bugüne kadar çift çizginin çıktığı ve yanıldığını :))))))))

bence % 100 bebiş var çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah. ay güne ne güzel başladım.
mucuk mucuk mucuk

Son düzenleme:

cezacım bende senin gibi düşünüyorum, ama ben çok saldım bu işi :) bebek falan olayını, çok istiyorum o ayrı ama ne bilim :) yumurtlama gününü falan kaçırıyorum flan fıstık, sağlıcakla ne zaman olacaksa o zaman gelsin bebeklerimiz.

öüyorum.....

Canım sağol. Sevinemiyorum, korkuyorum çok. Bugün sabah yaptım, elimde o kalitesiz testlerden vardı. Yine de çizgi daha belirgindi düne göre. Asıl yapmam gereken gün yarın. Yarından sonra adetim bir gün gecikmiş oluyor. İnşallah her şey yolundadır. Dua edin benim için nolur

senin yerine ben seviniyorum :))))))))) herşey yolunda inşallah, pozitif düşünce, bende çok merak ettim seni.
zaten sen elinden geleni yaptın bu ay bilyorsun çok çalıştın :))) ve bence bebek geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr

ahh cnm ahh kan testi yapsan belli olur ama acele ye gerek yok bu haftayı beklicen olsun sonuc ne olursa olsun heyecanını yıtırme cnm benim

evet ya geldim gittim belki elli kez baktım:)ikinci çizgi çıkacak mı diye ama olmadı.nedense kendimi iyi hissidiyorum..inşallah daha çok beklemeyiz..çünkü aylar arttıkça moralimiz bozulabilir gibime geliyor.nisan a kaldım ama daha adet olmadımadet olmayı bekliyorum.

istediğimiz bir evlat mı yoksa hamile kalmak mı?ne kadar güzel bir cümle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…