ikra,
canım yaa geçmiş olsun avatarında bitirdi beni...başka çaresi yokmu açılmıyormu yani peki kürtajdan dolayımı oldu...
ayaklarım neden şişti anlamadım evdeydım uzun sure kıpırdaman yattım bırden kalkınca ondanmı oldu pek anlamadım yarın dr uma sorucam
dğşğk sebebinimi sordun
bilmiyorum ayaklarım neden şişti
düşük sebebimi sordun canım anlamadım
geçmiş olsun canım...umarım bu ay sondur...
cezaaaaa canım yaaa ben heyecanlandım şimdi ama sen bakma bana sakın heyecan yapma üzülmeni istemem ben şimdi mesajı gönderiyorum kırmızılar gelmesin diyee hadi bakalım hayırlısı inşallah....
saol canım sende inş müjdeyi alırsın sonra ayagını sürtersin peşinden bizde geliriz
inşallah canım ama bu topikte ben ve candas ilklerdeniz yani anlayacğaın pek bi umut yok:) benim sürpiizr pek beklemeyin siz hamiilelk yolunda kendi yolunuzu çizin bence:)
dogrusu pek anlamadım neden ki...
biz candasla kasım ayında bebklerimizi kaybettik..bizden sonra bu topiğe gelen çoğu arkadaş hamile kaldı...bi ikimiz çok eskiyiz o açıdan dedim..ben zaten ilk hamileliğimde de zor kalmıştım şimdi de çok umudum yok candas da eşi ile ayrı memleketlerde yumurtlama günlerini zor tutturuyorlar...o açıdan öyle yazdım
biz candasla kasım ayında bebklerimizi kaybettik..bizden sonra bu topiğe gelen çoğu arkadaş hamile kaldı...bi ikimiz çok eskiyiz o açıdan dedim..ben zaten ilk hamileliğimde de zor kalmıştım şimdi de çok umudum yok candas da eşi ile ayrı memleketlerde yumurtlama günlerini zor tutturuyorlar...o açıdan öyle yazdım
Ceza internette araştırdım. Bu durum çok çok nadir rastlanan bir durummuş. İnşallah bizlerde böyle bir şey olmamıştır. Doktora yakında gidecek arkadaşlar varsa sorarlarsa yine de sevinirim.
bence umutsuz olma yarın ne oluncak bilinmez o yüzden umudunu kesme buarda umarım daha kırmızı gelmemiştir
kıslar pazar gunu kurtaj oldum ayaklarımda be ayak bıleklerımde çok şişlik var normalmı
herkesin bnyesi farklıdır kurban olduğum allahım herkesi ayrı yaratmış ben 5 yıl önce kürtaj oldum hala gebe kalamıyorum sizi bilmem ha buarada kürtajdan tüplerim kapandı ve yumurta rezervim azaldı
canım şişlik beni korkutur açıkçası morluk falan var mı evde yürü bakalım ne olacak, dr sor derim ben.
canım gıttım dr test yaptılar kan ıdrar falan bakalım
morluk falan yok
50 gun evde bebek için yattım fazla kıpırdamadım bırden ayaga kalkınca bu şekilde oldu sanırım ama çıkar heralde
canım şişlik beni korkutur açıkçası morluk falan var mı evde yürü bakalım ne olacak, dr sor derim ben.
geçmiş olsun canım, ah işte herkesin sınavı ayrı, ben bu forumlarda ne imkansızlar gördüm mübarek gün mevlam kimsenin kucğaını boş bırakmasın
cezaaaaacım git kırmızlar gittttttttttttt uzaklaş cezadannn :) diye evrene mesaj bende gönderdim.
destina bacı sende nedir durum.
chrb canım bende kürtaj sonrası regl olamayınca heh dedim bende rahim yapışıklığı var okudukça kurcaladıkça çıkamıyorsun işin içinden, sen gönlünü ferah tut.
bana gelecek olursak, eşim evin beyi olduğunu hatırladı, mutfak dolaplarının üstlerini temizledi hemde kendi dedi, hayret ettim, sonra uzun zamandır boyanması gereken bir duvar vardı resim yapacaktım ama alt katını boyaması gerekiyordu allahın adıyla bugün o işleri yapmaya başladışaşkınlık içerisindeyim. ayrıca mutfağı temizliyorum bende bir sürü işi var, herkesi çok öptüm iyi hafta sonları...
bebeklerimiz bizlerle olsun.
kolay gelsin canım..bende 2 küçük halı yıkadım karşı komşuyu kıskanarak:)baktım kadın balkondabi güzel halı yıkıyo bende yatak odasında ki 2 küçük halıyı yıkayıverdim..su ile oynamak çok hoşuma gidiyor...eşini yakalamışken dip köşe temizlet..evrene yaydığın mesajı beğendim..
ya niye halı yıkıyosun. belki hamilesin. bebişi üütmeee:)) heyecan olmayabilir, belirtide olmayabilir. ama kırmızlar gelene kadar hep bi umut vardır güzelim..bende de belirti yoktu hatırlatmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?