Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melikee ödem yapmışsındır belki sevindim dr gittiğine, hayırlı haberler almak nasip olsun.

cezaa canım benim çok sıcaktır orası tahmin ediyorum halılar ve sen hemen kurumuşsundur, ama sen yinede dikkat et.

pileo napıyorsunuz bakalım. nasıl gidyir.

anam bacılarrr, duvara bir bakim dedim dondum kaldım her tarafı berbat etmiş, 1 saattir boya çıkarmaya çalışıyorum, çok yoruldum ama daha yolu yarılamadım bile. gidip biraz daha yapmak zorundayım temizlik.

selam kızlar, bende 26 mayısta kürtaj oldum. 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar, 2.adetim de bitmek üzere kürtaj sonrasında..yeniden hamile olmayı çok istiyorum, bu ay çok ümitlenmiştim,adetim normalden 5 gün geç geldi diye ama olmadı,malesef kürtaj hormonlarımı altüst etti,adet olma süremde-adet süremde uzadı... normalde 4 gün süren adetim 6-7 günü bulmaya başladı... inşallah bu ay hamile kalabilirim,, ben 1.5 ay d.kontrol hapı kullandım bıraktım ve 1 ay içinde hamile kaldım,dr rahmin çok güzel 2-3 ay içinde yeniden olur dedi...ama hayırlısı bakalım...Allah isteyen herkesi bebek sahibi olmayı nasip etsin...

Selam arkadaslar umarim herkes iyidir gebeleri tbr ediyorum bende uzun suredir dinleniyordum belim cok agriyor.umarim hamilelikler yolunda gidiyordur Rabbim o aciyi bi daha yasatmasin.senem resmini gordum cok tatli karnin ya ama cok zayifsin kac aylik hamilesin merak ettim bebek hareketlerini kac haftalikken hissettin.hello kity sen kac haftalik hamilesin galiba bizimkiler yakin yaa hepinizi opuyorum

geçmiş olsun, kürtajdan sonra benimde regl çok değişmişti, 7. ayda düzeldi sanırım. hoşgeldin aramıza.

amin canım allah gerçekten acıyla terbiye etmesin, hayırlısıyla 15.haftamdayım ama bilmiyorum paranoyak oldum ben, bebek yaşıyor mu yaşamıyor mu hiç bilmiyorum, senin kaçıncı haftan

Geçmişolsun. Allah bira daha yaşatmasın. Ben de 10 mayısta kürtaj oldum. Yakın tarihlerde olmuşuz. İlk adet sonrası denedik olmadı. Geçen ay eşimle ayrıydım. Şimdi 4.günüm. Umarım bu ay isteyen herkesin olur...

Çok da yorma kendini yavaş yavaş yap canım. Bol su iç ayrıca Ender Saraç 2 şişe maden suyu öneriyor günde. Mineral kaybı için. Suyu ihmal etme. Ayrıca yaz enfeksiyon mevsimi çok dikkat etmek lazım...

İyi olur canım.

Şimdi biraz rahatladım çok nadir olurmuşumarım bizleri bulmaz bu ihtimal. Ben de de 3 aile iftarda misafirdi. Yeni gittiler. Adetken alayım da ardan çıksın dedim...

İyi olur canım.

Şimdi biraz rahatladım çok nadir olurmuşumarım bizleri bulmaz bu ihtimal. Ben de de 3 aile iftarda misafirdi. Yeni gittiler. Adetken alayım da ardan çıksın dedim...

ya bende arkadaşları çağırıcam adet olmayı bekliyorum...dün bi pilav yapmışım hafif tuzsuz birazda kıtır..ama diğerlerini iyi tutturmuşum..

geçmiş olsun canım..

ya bende arkadaşları çağırıcam adet olmayı bekliyorum...dün bi pilav yapmışım hafif tuzsuz birazda kıtır..ama diğerlerini iyi tutturmuşum..

Adetken iyi oluyor. Yarın da 2 aile var. Sonra çalışmalar başlayınca zor olur konsantrem de bozulur. Sen de inşallah adet olmazsın. Günün tam olarak ne gündü? Testi tekrarladın mı?

Bu arada Ceza ben son düşüğümde adete 4 gün varken negatif çıkmıştı adet günüm orta halli 2.çizgi çıkmıştı. Sen kaç gün varken yaptın?

Ben 13.haftadayim yakinmis.ya bende oyle bir bulanti kusma varki bebegim ben burdayim diyor galiba hani diyorum bisey olsa hamilelik belirtisi kesilir aniden.sende oyle bisey yoksa yasiyodur o.gogus agrin felan varsa veya karnin agriyo kasiniyosa buyuyodur demektir burdan anlayabilirsin.bide ben parmagimi gezdiriyom karnimda pit pit atiyo biseyler belkide benim kalp atisimdir bana moral oluyo bunu deneyebilirsin.Allah kolay getirsin ani heyecanlari paylasiyoruz yaa cinsiyeti ogrendinmi

son 3 ayı baza alırsak dündü ama ondan önce 38 günde bir oluyordum o zaman daha 4 gün var ama ben son 3 ay ı dikkate almıştım...ama vücudumda hiçbir anormallik yok enterasan...

yarın için kolay gelsin canım..şimdiden afiyet bal şeker olsun...

Sağ ol canım. Sen ovulasyon filan yapmış mıydın? Kürtajdan önceki adet döngün nasıldı? Bir de ona göre hesapla o zaman nasıl oluyor. Ben kürtajdan sonra ilk 26, ikinci de 34, 3. de 28 günde oldum ama 34 de progestan yüzünden gecikti. İnşallah hamilesindir inan gönülden istiyorum senin ve Candaş'ın bu güzel haberi vermesini. Sizi iyi anlıyorum...

chnb canım inan kürtajdan önce hiç dikkat etmemiştim adet düzensizliğim vardı..ama genellikle 37-38 günde bir oluyordum ama bu bazen 32 bazen 40 ta olabiliyordu.hamile kaldığım ay 30 günde öğrenmiştimyani yumurtlamam erken olmuştu..kürtajdan sonra ilk başta 38 günde bir son 3 adetimde 33. günde oldu.2 kere ovulasyontestini kullandım ama benim psikolojimi bozdu yok bugün olmaz çizgi yarın daha da belirginleşir tüh dün daha koyuydu..anlayacağın olmadı:) mesela ateş ölçme tekniğini kullanmak istiyorum ama bu da beni sinir eder mi bilmiyorum daha çok strese girmek istemiyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Anladım canım. Peki bu düzensizliğin nedeni belli mi? Stresten mi? Tam bilmiyorum ama diğer topikten arkadaşlar piko diye bir şeyden bahsediyorlar. Bunu da sor doktoruna istersen. Pikolularda hamile kalbiliyoe ama güçolabiliyor. Bence eşinle doktora görün gerçi eşin yokmuş olmazsa tek görün. Klomen filan verir belki doktor.

Anladım canım. Peki bu düzensizliğin nedeni belli mi? Stresten mi? Tam bilmiyorum ama diğer topikten arkadaşlar piko diye bir şeyden bahsediyorlar. Bunu da sor doktoruna istersen. Pikolularda hamile kalbiliyoe ama güçolabiliyor. Bence eşinle doktora görün gerçi eşin yokmuş olmazsa tek görün. Klomen filan verir belki doktor.

geçmiş olsun ....bide göstermez inş rabbim

canım bundan önce doğuda çalışıyorduk kötü bir yerde..ama düzensiz olunca ben hep pcos şüphelendim hatta soğan kürü uyguladım..ama bunun için doktora gittim bir sorun yok dedi kist falan yokmuş..stres dedi..40 günü geçmediği sürece önemli değil dedi.bakalım bu sefer ne zaman gelecek inşallah gemlezzz...iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…