- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.641
kırmızılar gelmedi daha ama gelecek gibi
selam kızlar, bende 26 mayısta kürtaj oldum. 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar, 2.adetim de bitmek üzere kürtaj sonrasında..yeniden hamile olmayı çok istiyorum, bu ay çok ümitlenmiştim,adetim normalden 5 gün geç geldi diye ama olmadı,malesef kürtaj hormonlarımı altüst etti,adet olma süremde-adet süremde uzadı... normalde 4 gün süren adetim 6-7 günü bulmaya başladı... inşallah bu ay hamile kalabilirim,, ben 1.5 ay d.kontrol hapı kullandım bıraktım ve 1 ay içinde hamile kaldım,dr rahmin çok güzel 2-3 ay içinde yeniden olur dedi...ama hayırlısı bakalım...Allah isteyen herkesi bebek sahibi olmayı nasip etsin...
Selam arkadaslar umarim herkes iyidir gebeleri tbr ediyorum bende uzun suredir dinleniyordum belim cok agriyor.umarim hamilelikler yolunda gidiyordur Rabbim o aciyi bi daha yasatmasin.senem resmini gordum cok tatli karnin ya ama cok zayifsin kac aylik hamilesin merak ettim bebek hareketlerini kac haftalikken hissettin.hello kity sen kac haftalik hamilesin galiba bizimkiler yakin yaa hepinizi opuyorum
selam kızlar, bende 26 mayısta kürtaj oldum. 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar, 2.adetim de bitmek üzere kürtaj sonrasında..yeniden hamile olmayı çok istiyorum, bu ay çok ümitlenmiştim,adetim normalden 5 gün geç geldi diye ama olmadı,malesef kürtaj hormonlarımı altüst etti,adet olma süremde-adet süremde uzadı... normalde 4 gün süren adetim 6-7 günü bulmaya başladı... inşallah bu ay hamile kalabilirim,, ben 1.5 ay d.kontrol hapı kullandım bıraktım ve 1 ay içinde hamile kaldım,dr rahmin çok güzel 2-3 ay içinde yeniden olur dedi...ama hayırlısı bakalım...Allah isteyen herkesi bebek sahibi olmayı nasip etsin...
melikee ödem yapmışsındır belki sevindim dr gittiğine, hayırlı haberler almak nasip olsun.
cezaa canım benim çok sıcaktır orası tahmin ediyorum halılar ve sen hemen kurumuşsundur, ama sen yinede dikkat et.
pileo napıyorsunuz bakalım. nasıl gidyir.
anam bacılarrr, duvara bir bakim dedim dondum kaldım her tarafı berbat etmiş, 1 saattir boya çıkarmaya çalışıyorum, çok yoruldum ama daha yolu yarılamadım bile. gidip biraz daha yapmak zorundayım temizlik.
umarım öyle birşey yoktur.aslında tatilden sonra gidelim doktora diye karar almıştık ama görev yeri 1 aylığına değişti şimdi bayramdan sonra diyoruz.sorarım o zaman ama en yakın candas gidecek 11. gün yumurta takibi çiçin o sorabilir.
canım şişlik beni korkutur açıkçası morluk falan var mı evde yürü bakalım ne olacak, dr sor derim ben.
geçmiş olsun canım, ah işte herkesin sınavı ayrı, ben bu forumlarda ne imkansızlar gördüm mübarek gün mevlam kimsenin kucğaını boş bırakmasın
cezaaaaacım git kırmızlar gittttttttttttt uzaklaş cezadannn :) diye evrene mesaj bende gönderdim.
destina bacı sende nedir durum.
chrb canım bende kürtaj sonrası regl olamayınca heh dedim bende rahim yapışıklığı var okudukça kurcaladıkça çıkamıyorsun işin içinden, sen gönlünü ferah tut.
bana gelecek olursak, eşim evin beyi olduğunu hatırladı, mutfak dolaplarının üstlerini temizledi hemde kendi dedi, hayret ettim, sonra uzun zamandır boyanması gereken bir duvar vardı resim yapacaktım ama alt katını boyaması gerekiyordu allahın adıyla bugün o işleri yapmaya başladışaşkınlık içerisindeyim. ayrıca mutfağı temizliyorum bende bir sürü işi var, herkesi çok öptüm iyi hafta sonları...
bebeklerimiz bizlerle olsun.
İyi olur canım.
Şimdi biraz rahatladım çok nadir olurmuşumarım bizleri bulmaz bu ihtimal. Ben de de 3 aile iftarda misafirdi. Yeni gittiler. Adetken alayım da ardan çıksın dedim...
ya bende arkadaşları çağırıcam adet olmayı bekliyorum...dün bi pilav yapmışım hafif tuzsuz birazda kıtır..ama diğerlerini iyi tutturmuşum..
geçmiş olsun, kürtajdan sonra benimde regl çok değişmişti, 7. ayda düzeldi sanırım. hoşgeldin aramıza.
amin canım allah gerçekten acıyla terbiye etmesin,hayırlısıyla 15.haftamdayım ama bilmiyorum paranoyak oldum ben, bebek yaşıyor mu yaşamıyor mu hiç bilmiyorum, senin kaçıncı haftan
son 3 ayı baza alırsak dündü ama ondan önce 38 günde bir oluyordum o zaman daha 4 gün var ama ben son 3 ay ı dikkate almıştım...ama vücudumda hiçbir anormallik yok enterasan...
yarın için kolay gelsin canım..şimdiden afiyet bal şeker olsun...
chnb canım inan kürtajdan önce hiç dikkat etmemiştim adet düzensizliğim vardı..ama genellikle 37-38 günde bir oluyordum ama bu bazen 32 bazen 40 ta olabiliyordu.hamile kaldığım ay 30 günde öğrenmiştimyani yumurtlamam erken olmuştu..kürtajdan sonra ilk başta 38 günde bir son 3 adetimde 33. günde oldu.2 kere ovulasyontestini kullandım ama benim psikolojimi bozdu yok bugün olmaz çizgi yarın daha da belirginleşir tüh dün daha koyuydu..anlayacağın olmadı:) mesela ateş ölçme tekniğini kullanmak istiyorum ama bu da beni sinir eder mi bilmiyorum daha çok strese girmek istemiyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın..
chnb canım inan kürtajdan önce hiç dikkat etmemiştim adet düzensizliğim vardı..ama genellikle 37-38 günde bir oluyordum ama bu bazen 32 bazen 40 ta olabiliyordu.hamile kaldığım ay 30 günde öğrenmiştimyani yumurtlamam erken olmuştu..kürtajdan sonra ilk başta 38 günde bir son 3 adetimde 33. günde oldu.2 kere ovulasyontestini kullandım ama benim psikolojimi bozdu yok bugün olmaz çizgi yarın daha da belirginleşir tüh dün daha koyuydu..anlayacağın olmadı:) mesela ateş ölçme tekniğini kullanmak istiyorum ama bu da beni sinir eder mi bilmiyorum daha çok strese girmek istemiyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Anladım canım. Peki bu düzensizliğin nedeni belli mi? Stresten mi? Tam bilmiyorum ama diğer topikten arkadaşlar piko diye bir şeyden bahsediyorlar. Bunu da sor doktoruna istersen. Pikolularda hamile kalbiliyoe ama güçolabiliyor. Bence eşinle doktora görün gerçi eşin yokmuş olmazsa tek görün. Klomen filan verir belki doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?