canım bundan önce doğuda çalışıyorduk kötü bir yerde..ama düzensiz olunca ben hep pcos şüphelendim hatta soğan kürü uyguladım..ama bunun için doktora gittim bir sorun yok dedi kist falan yokmuş..stres dedi..40 günü geçmediği sürece önemli değil dedi.bakalım bu sefer ne zaman gelecek inşallah gemlezzz...iyi geceler canım
tşkkr ederim cnm,sen suanda hamileymişsin gözün aydın ve allah tamamına erdirsin diyeyim.. sen kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldın peki?? adet düzensizleşmesi hamile kalmayı geciktirir diye çok korkuyorum,sonuçta düzensiz olması rahmin daha kendini toparlayamadığını gösteriyor dimigeçmiş olsun, kürtajdan sonra benimde regl çok değişmişti, 7. ayda düzeldi sanırım. hoşgeldin aramıza.
amin canım allah gerçekten acıyla terbiye etmesin,hayırlısıyla 15.haftamdayım ama bilmiyorum paranoyak oldum ben, bebek yaşıyor mu yaşamıyor mu hiç bilmiyorum, senin kaçıncı haftan
hemşire63
çok sağol canım paylaşımın için, psikopatlığım dıında birşeyim yok, anlamıyorum da :) ama böyle rahimde bir baskı var biliyorm orada, ve bizim kızların dediği gibi olumsuz düşünmüyorum aklıma geliyor sonra yok yok diorum ,hep dyoruz ya kötü zaten gelip buluyor bizleri, mevlam bir daha göstermesin kimseye.maşallah sizde kocaman olmuşsunuz. 2'li test için gittim dr'a o zaman bence anladı ama bişi demdi eşim sordu cinsiyeti diye dr bir dahaki sefere dedi, yaklaşık 1 ay sonraya gün verdi, haftaya cmt dr gitmiş olacağız inşalllah hayırlısıyla o zaman belli edecek kendini, eşimin ailesinde maşallah kız yok bu sebeple ben erkek diyorm. senin için kız olabilir diyorum ama öyle pıt diye içime doğmadı. :) sağlıklı sıhatli olsunlarda, analı babalı büyütelimde gerisi işin fasa fisosu.
duman85 26 ekim 2010 da kürtaj oldum, 65.gününde ilaçla regl oldum, sonra 40. küsür gününde yine ilaçla oldum, dr dr dolaştım, rahim yapışıklığından pkoya tut eşimin sperm hareketsizliğinden rahim ağzına kadar türlü hastalıklardan şüphelendim, her okuduğumda heh bu bende var kesin böyleyim diyordum, sonra hormon testlerine kadar herşey normal çıktı, en son cengiz alataşa tekrar gittim oda her bünye farklı kimi 2. adetinde kalabiliyor dedi, tyzemin ilk bebeğinin kalp atışı hiç yoktu oda kürtaj oldu tam 1 sene sonra hamile kalabildi, şimdi nur topu gibi 2 oğlu var, diğer arkadaşım 2. regl de hamile kaldı, ben 9. ayımda kalabildim, ayrıca dr bana kafanı uzaklaştır takma çok beyin ile regl muhteşem bir uyum içinde iikisinide gereksiz uyarma dikkatini başka yönlere ver dedi, sonra ben işten kovuldumspora başladım, sonra akapunktura gittim, en son herşey normalse vardır vakti saati mevlam çok bekletme çocuk diye meletme dedim. çünkü insanın aklına neler neler geliyor, okudukların, duydukların, gördüğün hamileler... herşey tetikliyordu beni, ya diyordm hiç olmazsa, eşime bakıyordum böyle ayyy ne kadar dramatik duygu varsa kafamda kuruyordum,
dumancım elbet kafana takacaksın, ama herşeyin yolunda gititğine inan, herkes yaşıyabiiyor bu kayıpları, bir daha vermeye mevlam başa, çok şükür bak reg oluyorsun miktarıda iyi aslında 6,7 gün hemen hemen herkesin o kadar sürebiliyor, 3. reglde baktın kafana yatmadı kendini sen daha iyi tanırsın, gidersin bir daha dr'a .
öpüyorum.
chnb iftar yemeğini allah kabul etsin, inan canım çok iyi yaptığım iki şey varsa biri maden suyu diğeri bol bol su. çok teşekkür ederim uyarın için alah razı olsun. senin regl günlerin çok güzelmiş canım, evet bnde topikçe değil hamile kalmayı, şöyle herkesin bebeğiyle fotoğrafı olan bir albüm yapmayı çok istiyorum. albüm olunca tam olacak sevinçlerim, bir yanım buruk. destina diyorya önce sizlere sonra bize o zaman nasıl içten dua ediyorum bilsen, düşünsene o kadar yakın canciğer akrabalarımız bizi üzüyor çocuklarıyla laflarıyla, ama 7 yabancı el derler ya öyle insanlar dua ediyorlar, kendi çok istediği bebeği önce sana nasip etsin diye bu zor bulunur bir durum. Allahım hepmizn gönlüne göre versin.
cezacım belki sen o iftar yemeklerini veremeyebilirsin, regl olmayacaksın çünkü. hamilelikte miden bulanacakmı onu bilemiyorum, istersen sen yavaş yavaş al misafirlerini hem bu sefer 3 ay saklamayı düşünüyorsan hamileliğini zor olur, hamile hamile iftar daveti vermek.
unutma taf'cığım ayağını burktuğunda demiştik ona sen bu ay pimpiriklendn ya kesin hamilesin diye.
taf salı günü büyük gün, bence keseyi ve bebeği görczzzz.
pileo caniko naber
yamatake nasıl gidiyor
senemcim göbiş resmini yeni gördüm, nehir ekini yerlerhala bize 1 nisanda yaptığı şakayı unutmadım. Nasip olursa 1 nisan 2012 de onu benim için poposundan ısır dicem :)
senemcim göbiş resmini yeni gördüm, nehir ekini yerlerhala bize 1 nisanda yaptığı şakayı unutmadım. Nasip olursa 1 nisan 2012 de onu benim için poposundan ısır dicem :)
Ah Canım sorma, nasıl ağlamıştım o gün. Şükür ki sonradan bir sorun çıkmadı. O günün bize faturası sezeryan doğum zorunluluğu olarak kesildi. Doktorum sezeyan yapalım, bebeği riske atmayalım dedi. Ben 1 nisan 2012 de o popoyu yiycem zatenSenin nasıl gidiyor? Oğluş gibi geliyor bana ama hayırlısı. Topiğe pipili lazım artık
ayy canım benim zaten motive olmak için avatarımı deiştirdim insaallah bu ay hamile oldugum haberini veririmhadi bakalım ya inş bayram uğurlu gelsin :)
canım benimkıyamam ya ne kadar üzüldüğünü tahmin edebilioruz hepimiz, rabbim sana sabırlar versin.Ara ara dalgalanmalar oluyor, anımız belli değil.Bizde şuan laylaylom olabilirdik diyoruz ama nasibimiz değilmiş be yaseminim, allah bize sabrı öğretmeyi reva görmüş.Hani derler ya Allah sevdiği kullarına derdi verirmiş.Öyle farz edebilmek gerek, can sıkkın mümkünatı yok biliyorum ama bizler inanlarız, sabretmeyide bilmeliyiz.Verdiğine de vermediğine şükürler olsun.Biliyorum bunları zaten diyosun ama yine mecburuz kendimizi teskin etmeye.Rabbim bizlerede emanetini gönderecek belki birer belki daha fazla.Bizide güzel günerimiz yakın inş.Kapalı kapıları açan o, yoktan vareden o.Mübarek ramazan ve mübarek cuma hürmetine bizlerede nasip etsin inş.Giden dua kabul olmadan dönmüyo canım, belki erken belki geç.Bizlerde evlat sahibi olacağız inş.Üzülmemeye çalış lütfen ....
Geçmiş olsun canım, çok zor maalese ama inş bizlerde anne olacağız, ümitsiz olmayalımyeterki ...
canım hoşgeldin ? biz senin hamile olduğunu düşünmüştük, valla mesajı verdik o zman bu ay anne adayısın inş :))
bencede artık gelsin kızdırmasın anneyi ! :)
canım inş ya, inş bu ay olması temennimiz olmadı ilk bebeklerimizi kucağımıza alaaacağımız ayda annelik nasip olsun inş da tesellimiz olsun.Dualarımız kabul olsun inş...
biraz kendine geldiğine çok svindim.Yazık ya eşlerimizi çok çıkarsız bırakıyoruz bizler üzülünce, bişeyde diyemiyolar ki. Ama inan onlarda en az izim kadar üzülüyolar
Şekerler günaydın, yazıyı yazınca bi hüzün bastıki anlatamam.cumamız mübarek dualarımız niyetlerimiz kabul olsun inş. Öpüyorum hepinizi anneler, anne adaylar, hamş adayları
canım neden korkuyorsun herşey yolunda gidecek insaallah stres yapma git ve güzel haberlerle gelbu arada ben pazartesi günü doktora giderim diyordum ama sanırım korkuyorumsalı gününe randevumu aldım allah hayırlısını nasip etsin inşallah :97:
ay canım eşnin yanından boş dönemişsindir inşallahhhhhh rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinslm kızlar :) a.s.
pileo bildin şekercim eşimin yanındayım :) yoksa çoktaaan yazardım :)
chnb , canım bengideceğim dr.a ne sormam gerektiğini tam olarak yazarsan sorarım .ben biraz tıbbi konularda gerideyimde açıkça yazılan şeyi bile zor anlıyorum :26:
kıtty, eşine maşallah
cezaaaaa, bence sen hamilesin valla ssenin için bende resmen yoğun hissettim.inş gelmeyecek ve o süprizi eşine yapacaksın, her zamn testlerde çıkmıyo gebelik unutma :)
nuray,taf,yamateke,pren,senem,yasemin,destina,pasiflora,polyana,kıtty,pileo,chnb,ceza,lonielines ve adını unuttuğum arkadaşlarım nasılsınız ?
valla ceza nasıl heyecanlandım anlatamam bence bu ay senin uğrun olacaktopiğin en kıdemlilerinden biri bu ay hamile olacak inş :) sonra uğrunu ben alırımda kıdemimi bırakırım :)
canım evham yapma. rahat bırak kendini. sen kolay hamile kalan birisin. öyle düşün canım. o çok ender olan bi durum.Canım dün bir arkadaş kürtajda tüplerde tıkanıklık olmuş hamile kalamıyorum yazmıştı. Dünden beri benim de aklımı kurcaladı. Görümcemin de 2 zorunlu kürtajı oldu ona da oldu. 2 tüp bebek denedi tutmadı. Dünkü yazıdan beri benimde aklıma böyle şeyler geliyor. Çok mu evham yapıyorum. Bunun olup olmadığı rahim filmi ya da histeroskopide anlaşılır sanırım. Doktora yakında gideceksen ya da Candaş gidecekse sorabilir mi?
taf, canım yarın kalbimiz seninle inş keseyi göreceksin:) görmezsende stres yok nasılsa en erken o zaman kese oluşuyor.2. meleklerimiz çok akıllı annesi, bak hiç bi meleğimiz üzmedi bizi.Gelenlerde geleceklerde üzmeyecekmiş, hakkettik bunu.onlarda gördü :)
bide canım ben bişey sorcam.şimdi benim yarın 11. günüm oluyor.ateşi de ölçüyorum ya maşallah ateşim pek bi düşük, istikrarlı değil gibi yani, ben yazayım sen bak.duruma göre 12. güne ertelememiz gerekirse dersin olur mu ? ona göre randevu alacağım da :...
01.08.2011 36.00
02.08.2011 36.00
03.08.2011 35.70
04.08.2011 36.10
05.08.2011 ölçemedim .
06.08.2011 36.60 (otobüsteydim, klima çalışmıyodu ondan yüksek)
07.08.2011 35.90
08.08.2011 36.10
canım ateşin bence gayet istikrarlı otobüste yaptığın ölçümü de ölçemedim şeklinde silersen daha iyi olur otobüste deliksiz uyku olmuyor çünküşimdi ateş ölçümü bize yumurtlasma ile ilgili önceden bir tahmin yürütmemiz konusunda tek başına pek yardımcı olmuyor o yüzden sen yine de 11. gün git nasılsa 11. gün gibi erken bir dönem bile olsa küçük de olsa olgunlaşan bir yumurta görür doktor ne olursa olsun mm olarak söylesin sana ve eğer 13mm den küçük çıkarsa 13. gün tekrar gidersen aynı doktora yumurta takibi şeklinde iyi olur gidemezsen de sorun değil biz tahmin yürüteceğiz ateş ölçümlerinle
inşallah yarın sabah doktorumdan sevindirici haberlerle dönerim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
hmm tamam o zman :) bende beğenmemiştim ölçümleri, çok anlıyomuşum gibi :) yarına gün alıyorum, dediğin gibi kaç tane yumurta var ve mm si ne diye soruyorum.size aktarıyorum.13. günde eğer o mm den küçükse tekrar gidiyorum.Teşekkür ederim canım :) yarın güzel olacak inş , sabah mı gideceksin dr.a ?
slm kızlar :) a.s.
pileo bildin şekercim eşimin yanındayım :) yoksa çoktaaan yazardım :)
chnb , canım bengideceğim dr.a ne sormam gerektiğini tam olarak yazarsan sorarım .ben biraz tıbbi konularda gerideyimde açıkça yazılan şeyi bile zor anlıyorum :26:
kıtty, eşine maşallah
cezaaaaa, bence sen hamilesin valla ssenin için bende resmen yoğun hissettim.inş gelmeyecek ve o süprizi eşine yapacaksın, her zamn testlerde çıkmıyo gebelik unutma :)
nuray,taf,yamateke,pren,senem,yasemin,destina,pasiflora,polyana,kıtty,pileo,chnb,ceza,lonielines ve adını unuttuğum arkadaşlarım nasılsınız ?
valla ceza nasıl heyecanlandım anlatamam bence bu ay senin uğrun olacaktopiğin en kıdemlilerinden biri bu ay hamile olacak inş :) sonra uğrunu ben alırımda kıdemimi bırakırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?