Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım evham yapma. rahat bırak kendini. sen kolay hamile kalan birisin. öyle düşün canım. o çok ender olan bi durum.

İnşallah canım... Senin ne zaman beklenmeyen gün?

evet canım sabah 8:30 randevum 9:30 gibi ofiste olurum Allah kısmet ederse gelişmelerden haberdar ederim sizi

Hayırlısıyla keseyi ve bebeği görürsn inşallah...

ceza varmı gelen giden ver hadi şu haberi artık

ceza, inşallah bebek vardır canım.

.

cezacım hala gelmemişse eğer umut etmeye devam. kittynin dediği gibi al sen misafirlerini yap kıtır kıtır pilavını yedir. sonrası bulantın olursa zor gerçekten.

kızlar desteğiniz için teşekkürler..ama malesef az önce bir test daha yapımt malesef negatif...

candasım kolay gelsin..umarım tek gittin çift gelirsin..
tafcım umarım yarın güzel haberlerini okuruz...
kızlar nıslsaınız........benim moraaller sıfırın altında

Canım üzülme. Taf'ı hatırla. Doktora gitti sorun olmadığını öğrendi, psikolojik olarak rahatladı ve bebiş geldi. Sen de bir görün doktora umarım psikolojiktir. Bir de doktorlar 6 ay korunmasız ilişkiyle olmuyorsa bunu önemsiyorlar. Gerekli incelemeyi yaparlar bozma moralini. Sağlıklı olsun da....

Bu arada adet olursan 2. ya da 3. günü için randevu al canım...

slm kızlar....

umarım herkez iyidirr....

ceza, senden başlıcam çok merak ediyorum çünkü yoksa doktorda falanmısın yazmamışsın hiç bebişini görmeyemi gittin yaa hadi bizi merakta bırakma...

hello kity, canım benim yaa vallahi yazını okuyunca çok duygulandım ben o duayı gerçekten öyle içten yapıyorum önce size sonra bana versin diye çünkü yüce mevlamın bize verdiği bu duygu tüm bayanlarda var ama bunu yaşamaktır asıl olan... bu yüzden anlatılamaz bir duyguyu yaşamak tüm anne olmak isteyenlerin hakkı bana zaten vermiş allahım nankörlük edemem bu yüzden sizede vermesini dilemeliyimki allahım o güzel duyguyu bana tekrardan yaşatsın dimi...ben hep söylüyorum bunu hamile kalamsamda buradaki her hamile için kendimmiş kadar sevinirim canım sizinde şu süreci sağlıkla atlatıp bebişinizi kucağınıza alıp bu muhteşem duyguyu yaşamanızı en içten diliyorum canım benim bende teyzeleri olaraktan bu pıtırcıkları merakla bekliyorum...allahım hayırlısını ve sağlıklısını versin...ayy sevinç gözyaşları bunlar hep akar benden...

taf, hadi hayırlısı randevu saatini yazmışsınya ayyy okurken bir heyecanlandım anlatamam biliyorum güzel haberlerle geliceksin bize...

pileo canım benim güldürdün beni yaa hadi bakalım inşallah o duydukların bebişinin pıt pıtlarıdır...yesin o pıt pıtları teyzesi...

candaş, ohh gelsin bebişler yapmışsın hadi hayırlısı bakalım bırakın şu kıdemleri artık ...

chnb, sende başladın sanırım çalışmalara hadi rast gelsin...

bizde dün yine denizdeydik kızımı eğlendirmek olmasa gideceğimiz yok yani onun sayesinde gezmediğimiz yer kalmadı

bende bugün ilaç sonrası 9. gün ne gelen var ne giden dün dalgalara karşı durdum karnıma dalgalar bi vurdu bi vurdu hopladım zıpladım ama benimkiler gelmedi... dün arabadan indim biraz akıntı oldu ohh oldum dedim denize yeni gitmiştik meğer terlemişim işte böyle bendende kızlar...

Canım çalışmalara henüz başlayamadım. Bugün 6. günüm. Temizlenirim bugün. Ovulasyon öncesi de pek olsun istemiyorum. Sonradan da eşim zorlanıyor diye. 9. günden itibaren ovulasyon testine başlarım artık. Hayırlısı olur inşallha.

Bugün oğlanın okuluna gittik. Okul olgunluk testi yaptılar. Olgun çıktı oğlum. Bu sene 1. sınıf. Zor bir yıl bekliyor beni... Senin gelememiş bir türlü. Gelsin artık da sen de rahat rahat başla çalışmalara...

cezacım moralini bozma canım benim yaa seni öyle iyi anlıyorumki son adet tarihim 29 mayıs ne kadar geçmiş artık sen hesap et...ben ağzı kulaklarında gezen bir tipim görende beni hamile sanıcak bozma canım yaa hayırlısı olsun inşallah kırmızılar gelsede üzülme çünkü bak bende iki tane kist var söktürücüde hayır etmedi ve ben 2 aydan fazla oldu adet olmadım hayatımda ilk defa bu arada kürtaj sonrası adetlerim ne güzel düzenliydi 4 ay sonrası sapıttı karnımı görmen lazım gülüyorum ama yapıcak başka birşey yok...inşallah seninki cee yapar...

sorma canım gelemedi nasıl sıkıntılıyım anlatamam...

aaa ne güzel bir testmiş o öyle maşallah oğluna evet gerşekten zorlu bir yıl kolay gelsin sana şimdiden allah sabır versin...ben hemen gelmesini istiyorum şu okul yıllarının ama çokda sabırlı biri değilim allah bana bol sabır versin...

Evet zor bir yıl. Bazen ertelesem mi 2. bebeği bu sene diyorum. Planım oğlum anaokulundayken doğmasıydı ama biliyorsun 6 aylık doğdu ardından da düşük yaptım. Yoksa 1. sınıfta iken hiç planlamamıştım. Birtaraftan yeter bu kadar plan sanki planların gerçekleşiyor mu diyorum. Bir de ben yatarak bir hamileleik geçireceğim. 11 12. haftalarda rahime dikiş atılacak. Oğlumla ilgilenebilecek miyim? Tabi yine düşmezse... Dua ediyorum yine aynı şeyleri yaşamayayım diye.

Bir de düşük sayısı arttıkça sonrakilerde oran daha fazla artıyormuş. Ben.m yüzde 30 yine aynı şeyleri yaşayabilirsin, biz yüzde 70 için uğraşacağız dedi doktorum. Onun endişesi de var. Bir sürü de test yaptırdım. Sonuç ne çıkacak bakalım...

Senin ne zaman olur dedi doktorun? Nye gelmiyor olabilir bir şey dedi mi?

canım benim yaa sende benim gibi amma kurmuşsun heee...allah bir daha göstermesin bencede hiç plan yapma vee düşünme herşey olacağına varıyor...hep güzel olacak diye düşün yaşımızda geçiyor ertelemekde olmaz...

bende ikinci bebekte hep 32 yaşındayım kızımda ben doğum yapınca 4 yaşında olacak ideal diye düşünüyordum hayırlısını tabiiki diliyordum ama olmadı bide kızıma oda almamız lazım, lavaboların tadilatı var bahar geliyor temizlik var halıları nasıl yapıcam eşimde araba istiyordu falan hep bunları düşünüyordum ne kadar deliymişim ben bebğime odaklanmalıymışım herşey bir şekilde oluyor tuvalet banyo tadilat yapıldı kızımıda odamızdan ayırdım 2 hafta oldu arabayı aldık ama bebeğimizi kaybettik bundan sonrası için sadece hayırlısını diliyorum herşey zaten olacağına varıyor çok düşünme canım planda yapma seninki biraz zor olacak yatmak falan ama allahım hayırlısını verecektir belki yanında kalmaya biri gelir herşeyin çözümü var canım...

benimkide, dr ilaç sonrası 10 gün verdi olmazsa gel dedi nette baktım 12-15 günde olanda varmış bakıyım biraz daha beklicem olmazsa tekrar gidicem..

Evet canım ben de 35 sayılırım artık. Yaş geçiyor hızla. Bir de ben 35 ten sonraki testlerden korkuyorum. Bu yaştan sonra tarama testlerinde sorun çıkma oranı yükseliyor. Dediğin gibi plan yapsak da Allah planını kaderimize yazmış, ne yaparsak yapalım Onun yazdığı dışında olmuyor.
İnşallah gelsin de rahatla sıkıntı da yapar şimdi.

Evet canım ben de 35 sayılırım artık. Yaş geçiyor hızla. Bir de ben 35 ten sonraki testlerden korkuyorum. Bu yaştan sonra tarama testlerinde sorun çıkma oranı yükseliyor. Dediğin gibi plan yapsak da Allah planını kaderimize yazmış, ne yaparsak yapalım Onun yazdığı dışında olmuyor.
İnşallah gelsin de rahatla sıkıntı da yapar şimdi.

selamlar

ceza dur bakalım dr bişi demeden inanmam ben.

destina neden regl olmadın dr ne zaman gitceksin.

chrb canım yoktur tüplerde tıkanıklık falan, eşimin iş arkadaşının eşi 6 aydır deniyorlardı dr gittiler dr tahlil test falan vermiş sonra yumoş kontrolü vermiş 6 ay daha bekleriz olmazsa bakarız demiş, yani toplam 1 sene

bende çok plan program bir yapıyordum, ama sonra bir baktım pek bir şey de elimizde değil, hakkımızda hayırlısı. Bugün hani bir tabir vardırya dinazorlar gitsede yolumuzu görsek derler öyle kemikleşmiş bir kadroda yer açıldı çok büyük bir reklam ajansında arkadaşım sana müjdem var didi söyledi hıı dedim ben dedim sana bir müjdem var hamileyim. nasip kısmet, bir ara töwbe üzülür gibi oldum hani bir daha böyle imkan gelmez yaşım geldi çünkü sonra dedim allahım bebeği bana bağışal diye dua ettim, zormuş bu işler herkese mevlam eli ayağı düzgün, zekası yerinde sağlıklı sıhatli yavrular nasip eylesin ve sağlıcakla büyütmeyi analı babalı.

kızlar bugün şubat anneleri topiğini okudum, orada bblau var ovulasyon formundan arkadaşım neyse işte. şok oldum herkesin bebeği erkek :)))) kız galiba 1 tane var, komik bir durum :)

canım ben soğan kürüne başladım...hayırlısı hakkında bebişten sonra daha güzel teklifler alırsın umarım...

canım ben soğan kürüne başladım...hayırlısı hakkında bebişten sonra daha güzel teklifler alırsın umarım...

cezacim hakkinda hayirlisi canim ya kirmizilar gelmediyse hala bir umut vardir dimi ...
sogan kurunede bende mi baslasam acaba ? adet biteli 1 hafta oldu 2 gunde 1 calismalara devam ediyoruz ama buay nedense hic umudum yok .. gecen ay baya bi heveslenmistim kursagimda kaldi.. bu ay saldim cayira mevlam kayira yapiyorum.. ovulasyon testi alsam biliyorum ki beni cok bunaltacak beni daha sinir yapacak oldu mu gectimi koyu mu degilmi diye bazen dusunuyorum ben nasil hamile kaldim acaba diye
bakalim insallah 2 gunde bir calismalar ise yarar. esim hergun olsun diyo ama bende olmaz diyorum kalite acisindan oda ya bi gunu kacirirsak gec kalmazmiyiz diyo ne bilim kafam karisik iste Hayirlisi Allahtan insallah baska caremiz yok :97::97:

kızlar bugün şubat anneleri topiğini okudum, orada bblau var ovulasyon formundan arkadaşım neyse işte. şok oldum herkesin bebeği erkek :)))) kız galiba 1 tane var, komik bir durum :)

canım bende senin için %99 erkek diyorum ne bileyim içimden öyle geçiyor...ayyy bende size yetişeyim o zaman zaten bu sene sağım solum hep kız bebekti..öbür sene erkek bebek senesi burda kadınlar hep böyle konuşurlar:)) hayırlısı olsun canım...

benimde niye gelmedi bilmiyomki canım bugün belim çok ağrıdı temizlik yaptım ondanmı yoksa kırmızıların alarmımı bilmiyorum yarına allah kerim...

cezaaaa, naptın yaa canım keşke önce bir doktora gitseydin ya önceden kullandınmı hiç yan etki falan yapmasın ben bi defasında kullanayım dedim kasığım patlıcaktı nerdeyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…