canım evham yapma. rahat bırak kendini. sen kolay hamile kalan birisin. öyle düşün canım. o çok ender olan bi durum.
evet canım sabah 8:30 randevum 9:30 gibi ofiste olurum Allah kısmet ederse gelişmelerden haberdar ederim sizi
ceza varmı gelen giden ver hadi şu haberi artık
ceza, inşallah bebek vardır canım.
.
ceza, güzel haberler bekliyoruz senden :) bu ay kıdemlerimizi devredeceğiz inş canım sen başında ben sonunda:) valla senin için güzellik var bu ay inş :) nasılsa çalışma vakitlerini kaçırmadınız, olmaması için bi sebep yok :) hımmm geçen bi yazı okudum, diyorlar ki kolay hamile kalan 2. lerde de kolay hamile kalır, zor kalanda yine zor kalır diye.ama bence çok doğru değil bu.mesela ben ilkinde korunurken hamile kalmıştım hatırlarsın.şimdi 8 ay denemede yok bişey.Neden diyorum dersen hani demiştin ya ilkinde de zor hamile kalmıştım diye, öyle düşünme her an her şey olabilir :))
hemşire63
cezacım belki sen o iftar yemeklerini veremeyebilirsin, regl olmayacaksın çünkü. hamilelikte miden bulanacakmı onu bilemiyorum, istersen sen yavaş yavaş al misafirlerini hem bu sefer 3 ay saklamayı düşünüyorsan hamileliğini zor olur, hamile hamile iftar daveti vermek.
cezacım hala gelmemişse eğer umut etmeye devam. kittynin dediği gibi al sen misafirlerini yap kıtır kıtır pilavını yedir. sonrası bulantın olursa zor gerçekten.
cezaaaaa, bence sen hamilesin valla ssenin için bende resmen yoğun hissettim.inş gelmeyecek ve o süprizi eşine yapacaksın, her zamn testlerde çıkmıyo gebelik unutma :)
valla ceza nasıl heyecanlandım anlatamam bence bu ay senin uğrun olacaktopiğin en kıdemlilerinden biri bu ay hamile olacak inş :) sonra uğrunu ben alırımda kıdemimi bırakırım :)
kızlar desteğiniz için teşekkürler..ama malesef az önce bir test daha yapımt malesef negatif...
candasım kolay gelsin..umarım tek gittin çift gelirsin..
tafcım umarım yarın güzel haberlerini okuruz...
kızlar nıslsaınız........benim moraaller sıfırın altında
slm kızlar....
umarım herkez iyidirr....
ceza, senden başlıcam çok merak ediyorum çünkü yoksa doktorda falanmısın yazmamışsın hiç bebişini görmeyemi gittin yaa hadi bizi merakta bırakma...
hello kity, canım benim yaa vallahi yazını okuyunca çok duygulandım ben o duayı gerçekten öyle içten yapıyorum önce size sonra bana versin diye çünkü yüce mevlamın bize verdiği bu duygu tüm bayanlarda var ama bunu yaşamaktır asıl olan... bu yüzden anlatılamaz bir duyguyu yaşamak tüm anne olmak isteyenlerin hakkı bana zaten vermiş allahım nankörlük edemem bu yüzden sizede vermesini dilemeliyimki allahım o güzel duyguyu bana tekrardan yaşatsın dimi...ben hep söylüyorum bunu hamile kalamsamda buradaki her hamile için kendimmiş kadar sevinirim canım sizinde şu süreci sağlıkla atlatıp bebişinizi kucağınıza alıp bu muhteşem duyguyu yaşamanızı en içten diliyorum canım benim bende teyzeleri olaraktan bu pıtırcıkları merakla bekliyorum...allahım hayırlısını ve sağlıklısını versin...ayy sevinç gözyaşları bunlar hep akar benden...
taf, hadi hayırlısı randevu saatini yazmışsınya ayyy okurken bir heyecanlandım anlatamam biliyorum güzel haberlerle geliceksin bize...
pileo canım benim güldürdün beni yaa hadi bakalım inşallah o duydukların bebişinin pıt pıtlarıdır...yesin o pıt pıtları teyzesi...
candaş, ohh gelsin bebişler yapmışsın hadi hayırlısı bakalım bırakın şu kıdemleri artık ...
chnb, sende başladın sanırım çalışmalara hadi rast gelsin...
bizde dün yine denizdeydik kızımı eğlendirmek olmasa gideceğimiz yok yani onun sayesinde gezmediğimiz yer kalmadı
bende bugün ilaç sonrası 9. gün ne gelen var ne giden dün dalgalara karşı durdum karnıma dalgalar bi vurdu bi vurdu hopladım zıpladım ama benimkiler gelmedi... dün arabadan indim biraz akıntı oldu ohh oldum dedim denize yeni gitmiştik meğer terlemişimişte böyle bendende kızlar...
Canım çalışmalara henüz başlayamadım. Bugün 6. günüm. Temizlenirim bugün. Ovulasyon öncesi de pek olsun istemiyorum. Sonradan da eşim zorlanıyor diye. 9. günden itibaren ovulasyon testine başlarım artık. Hayırlısı olur inşallha.
Bugün oğlanın okuluna gittik. Okul olgunluk testi yaptılar. Olgun çıktı oğlum.Bu sene 1. sınıf. Zor bir yıl bekliyor beni... Senin gelememiş bir türlü. Gelsin artık da sen de rahat rahat başla çalışmalara...
sorma canım gelemedi nasıl sıkıntılıyım anlatamam...
aaa ne güzel bir testmiş o öyle maşallah oğlunaevet gerşekten zorlu bir yıl kolay gelsin sana şimdiden allah sabır versin...ben hemen gelmesini istiyorum şu okul yıllarının ama çokda sabırlı biri değilim allah bana bol sabır versin...
İnşallah canım... Senin ne zaman beklenmeyen gün?
Hayırlısıyla keseyi ve bebeği görürsn inşallah...
canım benim yaa sende benim gibi amma kurmuşsun heee...allah bir daha göstermesin bencede hiç plan yapma vee düşünme herşey olacağına varıyor...hep güzel olacak diye düşün yaşımızda geçiyor ertelemekde olmaz...
bende ikinci bebekte hep 32 yaşındayım kızımda ben doğum yapınca 4 yaşında olacak ideal diye düşünüyordum hayırlısını tabiiki diliyordum ama olmadı bide kızıma oda almamız lazım, lavaboların tadilatı var bahar geliyor temizlik var halıları nasıl yapıcam eşimde araba istiyordu falan hep bunları düşünüyordum ne kadar deliymişim ben bebğime odaklanmalıymışım herşey bir şekilde oluyor tuvalet banyo tadilat yapıldı kızımıda odamızdan ayırdım 2 hafta oldu arabayı aldık ama bebeğimizi kaybettikbundan sonrası için sadece hayırlısını diliyorum herşey zaten olacağına varıyor çok düşünme canım planda yapma seninki biraz zor olacak yatmak falan ama allahım hayırlısını verecektir belki yanında kalmaya biri gelir herşeyin çözümü var canım...
benimkide, dr ilaç sonrası 10 gün verdi olmazsa gel dedi nette baktım 12-15 günde olanda varmış bakıyım biraz daha beklicem olmazsa tekrar gidicem..
canım benim yaa sende benim gibi amma kurmuşsun heee...allah bir daha göstermesin bencede hiç plan yapma vee düşünme herşey olacağına varıyor...hep güzel olacak diye düşün yaşımızda geçiyor ertelemekde olmaz...
bende ikinci bebekte hep 32 yaşındayım kızımda ben doğum yapınca 4 yaşında olacak ideal diye düşünüyordum hayırlısını tabiiki diliyordum ama olmadı bide kızıma oda almamız lazım, lavaboların tadilatı var bahar geliyor temizlik var halıları nasıl yapıcam eşimde araba istiyordu falan hep bunları düşünüyordum ne kadar deliymişim ben bebğime odaklanmalıymışım herşey bir şekilde oluyor tuvalet banyo tadilat yapıldı kızımıda odamızdan ayırdım 2 hafta oldu arabayı aldık ama bebeğimizi kaybettikbundan sonrası için sadece hayırlısını diliyorum herşey zaten olacağına varıyor çok düşünme canım planda yapma seninki biraz zor olacak yatmak falan ama allahım hayırlısını verecektir belki yanında kalmaya biri gelir herşeyin çözümü var canım...
benimkide, dr ilaç sonrası 10 gün verdi olmazsa gel dedi nette baktım 12-15 günde olanda varmış bakıyım biraz daha beklicem olmazsa tekrar gidicem..
çarşamba ama hiç umudum yok bu ay.
hayırlısı Allahtan.
çarşamba ama hiç umudum yok bu ay.
hayırlısı Allahtan.
selamlar
ceza dur bakalım dr bişi demeden inanmam ben.
destina neden regl olmadın dr ne zaman gitceksin.
chrb canım yoktur tüplerde tıkanıklık falan, eşimin iş arkadaşının eşi 6 aydır deniyorlardı dr gittiler dr tahlil test falan vermiş sonra yumoş kontrolü vermiş 6 ay daha bekleriz olmazsa bakarız demiş, yani toplam 1 sene
bende çok plan program bir yapıyordum, ama sonra bir baktım pek bir şey de elimizde değil, hakkımızda hayırlısı. Bugün hani bir tabir vardırya dinazorlar gitsede yolumuzu görsek derler öyle kemikleşmiş bir kadroda yer açıldı çok büyük bir reklam ajansında arkadaşım sana müjdem var didi söyledi hıı dedim ben dedim sana bir müjdem var hamileyim. nasip kısmet, bir ara töwbe üzülür gibi oldum hani bir daha böyle imkan gelmez yaşım geldi çünkü sonra dedim allahım bebeği bana bağışal diye dua ettim, zormuş bu işler herkese mevlam eli ayağı düzgün, zekası yerinde sağlıklı sıhatli yavrular nasip eylesin ve sağlıcakla büyütmeyi analı babalı.
canım ben soğan kürüne başladım...hayırlısı hakkında bebişten sonra daha güzel teklifler alırsın umarım...
kızlar bugün şubat anneleri topiğini okudum, orada bblau var ovulasyon formundan arkadaşım neyse işte. şok oldum herkesin bebeği erkek :)))) kız galiba 1 tane var, komik bir durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?