Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nedense benim hiç umudum yok...ben içmeye başladım geçen sene de kullanmıştım.ama 15 gün içemem günde 2 kez de içemem.az önce içtim sahurda içmek zor geliyo:) ben bi kaç sayfa önce yazmıştım belki okumuşsundur ovulasyon testi beni sinir ediyo diye senin cümlelerin hemen hemen aynısını bende yazdım..adet düzensizliğin varsa iç kisy falan varsa da..ama yoksa içme vücudun dengesini bozma derim..ya öyle ilişkide zor çetele tutarak yani(bende hiçbişeyi beğenmiyorum:84:) bende nasıl hamile kaldığımı düşünüyorum da aklıma hiçbişey gelmiyo tek bildiğim o ay çok rahat olduğum..bide erken yumurtladığım..şimdilerde 19. gün de falan yumurtluyorum o zman 13. veya 14. günde yumurtlamıştım..eylül ayında hamile kalmıştım tekrar geldik eylül ayına.....bu hayırlı günlerde bol bol dua etmek lazım..nedense Ramazanın ve oruç tutmanın iç huzuru nedeni ile tek çizgilere çok bozulmadım..moralim bozuldu ama çok çabuk toparladım..Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...AMİNNNN

kızlar bugün şubat anneleri topiğini okudum, orada bblau var ovulasyon formundan arkadaşım neyse işte. şok oldum herkesin bebeği erkek :)))) kız galiba 1 tane var, komik bir durum :)

NEDENSE SENİN DE ERKEK OLUR GİBİME GELİYOR...senem e kız demiştim tuttu..senin içinde erkek oyumu kullanıyrum

kullandım caım..umarım birşey olmaz...gelsin artık kırmızılarrrrrrrrrrrrrr

yok okumadim ama bir arkadasla konustum oda denemis sinir oldum diyo bende dedim kesin bende olurum cunku zaten heyecenli ve sabirsiz biriyim dedim bendede kesin aynisi olur evet demekki benzesiyoruz :)) adet duzensizligi yok masallah yani kurtajdan 2 ay sonra duzenli adet goruyorum o zaman denemiyim ben hangi gun yumurtladigimida bilmiyorum gelisi guzel oluyo yani bakalim Rabbim ne zaman verecek...benimde gecen ay cok moralim bozuldu aglama krizleri gecirdim resmen... isten izin verdiler...bide ayni gun isyerindeki arkadasiminda hamile oldugunu ogrenince bende film koptu :84::84: Aminnn insallah Rabbim dularimizi kabul etsin

kızlar bugün şubat anneleri topiğini okudum, orada bblau var ovulasyon formundan arkadaşım neyse işte. şok oldum herkesin bebeği erkek :)))) kız galiba 1 tane var, komik bir durum :)
ivet bir kizimiz var subat topiginde
dunyam80 inda kizi olacak ultrasalda gordum yanilmiyorsam bakalim bekleyip gorecez bende kaybetmeseydim belki oglum olurdu

canım ben soğan kürüne başladım...hayırlısı hakkında bebişten sonra daha güzel teklifler alırsın umarım...

ceza niye soğan kürü kullanıyorsun güzel kardeşim, sen hele bir emin oldu bebek olmadığından, ben dün tarihlere baktım 28. günde yapmışım testi negatif 30. günde negatif 33. günde pozitif. İnşallah bebek vardır ha yoksa da hep diyoruz hayırlısı ama sen bir emin ol dur bakalım. inadım inat çıktı değil mi?

nuraycım merhaba, ovulasyon testi için pimpirik yapmayacaksın, önce güvenirliliğine inanacaksın, sonra başlıcaksın 11. gün itibariyle her gün aynı saatte yapmaya, ciddi ciddi çift koyu çizgi çıkıyor, benimde düzensizdi adetlerim. ama ben ovulasyona göre çalışamadım hep eşimin bir işi vardı. Dr lar seninde bildiğin gibi 11. günden itibaren gün aşırı 21. güne kadar çalışın diyebiliyor.

ivet bir kizimiz var subat topiginde
dunyam80 inda kizi olacak ultrasalda gordum yanilmiyorsam bakalim bekleyip gorecez bende kaybetmeseydim belki oglum olurdu

canımm günaydın seni görmedim o topikte, dünyam80 kızı mı olcakmış aaaa kaçırmışım onu. nasılsınn.

taf dr gitti gelmesine az kaldı

candaş sen ne alemdesin dr işini ne yaptın aldın mı randevu

destina ya bebek yoksa gelsin artık şu kırmızılar.

herkese günaydınnn.

olmazmi hem daha guzel olur menunu guzel hazirlarsan
diyelim sahurda yiyecegin ne var
bol karpuz domates salatalik iki ince dilim kepek ekmegi tuzlu tereyag
zeytin yumurtanin beyaziyla yapabilcegin soganli domatesli biberli omlet
ve booollll hurmaaaa enerji icin ve erkek diyetine birebir
meyve suyuyla islanmis musli
fistik ezmesi

iftarda ne olabilir
her tuurlu sebze yemegi (pirasa haric)
patates kizartmasi bol coban salata (zeytinyagi yyasak) bol limonlu
icecek olarak limonata hazirlayabilirsin
bulgur pilavi(pirinc yasak)
kofte et herturlu kirmizi et (dana eti, tavuk eti yasak) hindi eti serbest
kiymali mucverler mantarli soteler
bol domates soslu makarna kiymalida olabilir balik tavuk yasak iki ay sabredersiniz heralde
yine boooooollll hurmaaa
icecek olarakk MATEMATIK arkadasimiz soylemisti daha once hep takipteydin onu
allah razi olsun

elma suyu portakal ananas uzum sulari bunlar bimde a101 de cok uygun fiyatlaraa varmis
saf domates suyu inanilmaz alkali etkileri varmis hepsi %100 olanindan olucak

iftardan sonra tatli niyetine incir kayisi hurma ve herturlu meyveler
tabii sutsuz tatlilarda abartmamak kaydiyla serbbest demisti
cikolata aburcuburdann uzakkkkkk dur demisti

cips bu bol bol yenilecek
cekirdek fistik kavrulmamis badem findik yine bunlaar serbest
bunlari uygulayin bir kaybiniz olmaz erkek bebek icin canlar

.

canımm günaydın seni görmedim o topikte, dünyam80 kızı mı olcakmış aaaa kaçırmışım onu. nasılsınn.

.
canim bende subat topigindeydim bebegimi kaybedince diskalifiye oldum hatta tabloyla ben ugrasiyorum canim bebek kaybedenleri sildim icim daraliyor girdikce dunyam80 nin ben resme baktigimda kutu gordum bakalim dogrummu gormusum o demedi kizim olacak diye

ovulasyon kitini benim akintim artti yumurta kivami geldi test yaptim ve cift cizgiyi gordum kendini bilen biliyor kasiklarda agri oluyor batma oluyor anliyorumki yumurtluycam git git gidak yumurtam sicakkkkk

anladım canım hala tabloyla uğraşıyor olmanda ayrı bir güzellik, mevlam gönlüne göre versin. Sen hemen başladın mı nedir durumlar?

günaydın arkadaşlar ben geldim
topiğe yeni bakan yeni kürtaj yapmış arkadaşlar olabilir diye hikayemi tekrarlamak istiyorum umut olması için hani topiğin ismi "kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır" olduğu için.
ben 8 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. kürtajdan sonra 7 ay boyunca ateş ölçme yöntemiyle tam yumurtlama günümü tespit ederek korunmasız ilişki olduğu halde gebelik elde edemedim. taa ki bu ay hamile kalana kadar bebeğim ölmeseydi temmuz ayında doğumum olacaktı işte ben o ay yani kürtajdan 7 ay sonra yeniden hamile kaldığımı öğrendim Allah sizlere de yeniden nasip edecek şükredelim ve dua edelim yeter ki ve dilerim ki Allah inşallah bu sefer sevincimizi tamamına erdirebilmemizi de nasip eder hayırlısıyla:97:

ve bu sabah çok şükür bebeğimin kesesini karından bakılan USG ile gördük maşallah bugün 5+1 haftalık olduk henüz çok yeni Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin inşallah kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora gittiğimde aç karnına olmadığım için kan ve idrar testlerimi yaptıramadım o yüzden yarın sabah da kan vermek için gideceğim aç karnına testler 1700 TL tuttu sigortam %80 karşıladı :97:

anladım canım hala tabloyla uğraşıyor olmanda ayrı bir güzellik, mevlam gönlüne göre versin. Sen hemen başladın mı nedir durumlar?
ben su an balik yagi hapi ve elevit aliyorum adet oldum cok sukur bebgimi kaybettikten 29 gun uzerine... sanirim 28 gunde bir olacagim ins...... buda ayri bir guzellik henuz calismalara baslamadim dr kontrolune gitmem lazim ondan sonra baslarim Allahin izni ile

tafim ne guzel yazmissin umutlar yesersin hic solmasin ins

çok güzelllll bi haber bu:)) Allah ım inşallah bu sefer herşey yolunda giderde sağ salim kucağına almayı nasip eder cnm.tekrar tebrikler

Kızlar, ben eçmişi okumuştum da Segemy'i hatırlıyorum hamile kaldığı ay ovulasyon ve preseed kullanmıştı ve beslenmesine dikkat etmişti. Çok uğraşmıştı. Eşinin de beslenmesine, yanlış hatırlamıyorsam sigarasına dikkat etmişti. Ceza dediğin gibi hiçbir şeyi beğenmiyorsun. Sen bu ay 2 veya 3. gün doktora git bir şey yok derse sen de bu ay sıkıca asıl bu işe ayrıca bu 1000 el evvel, 700 ya varisi tesbih et cumaları. Taf bunu denediği ay hamile kaldı belki bu tesbih vesile oldu bilemeyiz. Biz elimizden geleni yapalım da. Bir de yasini hangi dilek için okursan gerçekleşirmiş. Ben bunları preseeed dışında uygulayacağım. Eşin umarım ovulasyon günlerinde yanında olur.
Ümitsizlik yok uğraşalım bakalım o zaman ne olacak...

Canım ben de aralık annelerindeydim. Şimdi nadiren bakıyorum da ileri haftalarda da testlerde sorun yaşayanlar, amniyosentez olacaklar, bebeğin beyin gelişimi ile ilgili sorun olanlar değişik haberler gördüm. Çok üzüldüm. Bebek genetik olarak problemliyse ilk haftalarda vücut atıyor, böyle ileri haftalarda sanki daha mı zor. Ben ikisini de yaşadım çünkü... Allah çok aratmasın. Eğer seni çok etkiliyorsa bence listeyi başkasına devret canım. Psikolojin de önemli. Arkadaşların anlayışla karşılayacaktır...

Canım ne güzel bir haber. Maşallah... Bu arada gittiğin hastane sgk ile anlaşmalı değil herhalde. Çok tutyormuş indirim olmasa. Benim özel sigortam yok geçen dünyanın testini verdim eşim de verdi prefirik kanda genetik test(100 hücrede), ben de aynı testi verdim. Ayrıca Lupus antioagülan, ANA(anti nükleer antikor), antidna, troidle ilgili 4-5 test. Hepsi 530 tl tuttu. Bura uygun. Diğer topikten kızlara buraya gelin burada yaptırın diyorum... Gelmek isteyen varsa sizleri de beklerm...

canim girp yazmiyorum arada okuyorum cok umutluyum yeniden hamile kalip o guzelligi yeniden yasayacagim zorluklara gosgus germessek gelecek olan guzelliklerin önu kesilmis olur bedenen sagligim yerine geldi fir hissediyorum kendimi ins ruhen de yenilemeye basladim kendimi adet de olunca cok guzel oldu umutlarim yeserdi

Güzel bir haber gerçekten. Adetin düzenli olması da iyiolmuş. İnsan önceden bunun kıymetini anlamıyor...

selam kızlar....

taf, canım paylaşımın için teşekkürler ve kesemizde görünmüş çok sevindim canım allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inşallah yazını okurken aklımdan şu geçti, bende bebeğimi kaybetmeseydim bende temmuzda doğum yapacaktım ve hala adet olamadımya belki saçma ama umutlar tükenmiyr işte dedim keşke bende bu haberi alsam yine tafla aynı ay bebeklerimizi kucağımıza alırdık.. bir umut işte neylersin

hellom yaa bende diyorum gelsin kırmızılar beni hepten terkettiler...terkedildim terkedildim

chnb,canım o ne test çyle inşallah hepsi güzel çıkar...sonuçlar ne zaman?

gurbet güzeli, maşallah sana yaa 4.çocuk istiyorsun dediğin gibi gerçekten hepsinin heyecanı bir başka oluyor allah gönlüne göre versin..düzene girmeye başlamışsın hadi hayırlısı olsun...sen nerdendin canım?

diğer canım kardeşlerim sesleriniz çıkmıyor nerelerdesiniz?

masallah tafcim duyacaksin 2 hafta sonra pitpitlari

merhaba kittycim ne diyosun yani canim alayim mi? arkadas beni korkuttu denesem mi acaba burda internetten baya ucuz...topikten bi arkadas onermisti wondfo diye 50 tanesi $10 baya uygun fiyati bi bakayim olmazsa .. Bu arada cinsiyet ne zaman belli olacakti herkesten erkek tahmini cikiyo ama hic cin takvimide baktin mi banada kiz gibi geldi

chnb cim tamda bende sana soracaktim bu duayi adetten snraki ilk cuma degil mi baslayacaktik
4 cuma yapiyorduk 1000 evvel dicez insallah bu cuma bende baslayayim evet taf bu ay yapti Rabbim nasip etti insallah bakalim bizde bi deneyelim Allah buyuk..

Canım inşallah tedavisiz bir sonuç çıkmasın da tedavi ile olan sonuca razıyım. Bu arada aralık annelerinde bir arkadaş bugün amniyosentez yaptıracak, yaşayan 2 çocuğu var. İkisinin arasında kordon dolanması sonucu kaybettiği bir çocuğu var doğum haftası. Doğal olarak endişeniyor amniyosentezde düşük riski de oluyor, ayrıca gelecek sonuç için. Biri yazmış aynı topikten benim 2 düşüğüm var, benim yerimde olsan ne yapardın. 2 çocuğun var türünden şeyler. İnsanlar her çocuğun bir can olduğunu anlamıyor herhalde. Kayınvalidem 75 yaşının üstünde 9 çocuğu var yaşayan 2 tane bebekken ölmüş onları anlatınca gözleri dolar 50 yıl geçmesine rağmen. Biz kendi egomuz için illa çocuğumuz yeniden olsun kaybettiklerimiz önemli değil yeterki yeniden olsun diye düşünmüyoruz bence. Gidenin hepsi can. 100 tane de olsa her kayıbıma ayrı üzülürüm. 2 8 haftalık, bir 25 haftalık. Hepsine ayrı üzülüyorum. Sen yeniden bebek sahibi olsan acını hafifletebilir ama kaybettiğin oğlunu tamamen aklından çıkarabiri misin Destina? Ben çıkaramıyorum hiç birini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…