masallah tafcim duyacaksin 2 hafta sonra pitpitlari
merhaba kittycim ne diyosun yani canim alayim mi? arkadas beni korkuttu denesem mi acaba burda internetten baya ucuz...topikten bi arkadas onermisti wondfo diye 50 tanesi $10 baya uygun fiyati bi bakayim olmazsa .. Bu arada cinsiyet ne zaman belli olacakti herkesten erkek tahmini cikiyo ama hic cin takvimide baktin mi banada kiz gibi geldi
chnb cim tamda bende sana soracaktim bu duayi adetten snraki ilk cuma degil mi baslayacaktik
4 cuma yapiyorduk 1000 evvel dicez insallah bu cuma bende baslayayim evet taf bu ay yapti Rabbim nasip etti insallah bakalim bizde bi deneyelim Allah buyuk..
Canım 1000 el evvel, 700 ya varis denecekmiş. Adetten sonra ilk cuma başla. Candaş cuma selasından sonra okuyormuş o zaman edilen dualar daha makbulmüş. Senin testler ucuzmuş canım bence gelene kadar senin ovulasyon geçer. Ama hazır olsun olmazsam gelecek aya kullanırım dersin belki. Hamile olursan da birine gönderirsin artık...
Canım 1000 el evvel, 700 ya varis denecekmiş. Adetten sonra ilk cuma başla. Candaş cuma selasından sonra okuyormuş o zaman edilen dualar daha makbulmüş. Senin testler ucuzmuş canım bence gelene kadar senin ovulasyon geçer. Ama hazır olsun olmazsam gelecek aya kullanırım dersin belki. Hamile olursan da birine gönderirsin artık...
bende biliyorum yasemin galiba değil mi okurken gördüm allah yardımcısı olsun, allahın izniyle birşey olmayacak bence.
citaknuray pimpirik yapmadan denersin al bence 20 lira bişi wondfo iyi cidden böyle ilk başlarda hep iki kırmızı çizgi çıkıyor ama zamanında çizgiler kalınlaşıyor, olsun uğraş olur, baktın olmuyor bırakırsın ne olacak. hem umarım uğurlu ve faydalı olur.
destina dr gitmicek misin
bende biliyorum yasemin galiba değil mi okurken gördüm allah yardımcısı olsun, allahın izniyle birşey olmayacak bence.
citaknuray pimpirik yapmadan denersin al bence 20 lira bişi wondfo iyi cidden böyle ilk başlarda hep iki kırmızı çizgi çıkıyor ama zamanında çizgiler kalınlaşıyor, olsun uğraş olur, baktın olmuyor bırakırsın ne olacak. hem umarım uğurlu ve faydalı olur.
destina dr gitmicek misin
Evet canım bizim onunla satlarımız aynıydı ve onun da ileri hafta kaybı olduğu için okuyordum onun yazdıklarını. Gerçi bir kızı bir oğlu var. Bu da kız deyince millet kız mı deyip şaşırınca yine başka doktora gitmeyi istediğini yazmıştı. Ben de milletin sözüne baktığı için kızmıştım ona. Zaten acı yaşamış biri olarak kız erkek düşünmemesi gerktiğini yazmıştım. Allah tekrar acı vermesin. Sen nereden tanıyorsun onu?
Evet canım bizim onunla satlarımız aynıydı ve onun da ileri hafta kaybı olduğu için okuyordum onun yazdıklarını. Gerçi bir kızı bir oğlu var. Bu da kız deyince millet kız mı deyip şaşırınca yine başka doktora gitmeyi istediğini yazmıştı. Ben de milletin sözüne baktığı için kızmıştım ona. Zaten acı yaşamış biri olarak kız erkek düşünmemesi gerktiğini yazmıştım. Allah tekrar acı vermesin. Sen nereden tanıyorsun onu?
anladım canım. ya ben 2'li test olumlu çıkıp 3^'lü test olumsz çıkan var mı diye araştırıken tesadüf denk geldim,kendsiyle konuşmuşluğum yok. allah yardımcısı olsun inşşallh. ben eminim hiç bişi olmayacağından.
Canım inşallah tedavisiz bir sonuç çıkmasın da tedavi ile olan sonuca razıyım. Bu arada aralık annelerinde bir arkadaş bugün amniyosentez yaptıracak, yaşayan 2 çocuğu var. İkisinin arasında kordon dolanması sonucu kaybettiği bir çocuğu var doğum haftası. Doğal olarak endişeniyor amniyosentezde düşük riski de oluyor, ayrıca gelecek sonuç için. Biri yazmış aynı topikten benim 2 düşüğüm var, benim yerimde olsan ne yapardın. 2 çocuğun var türünden şeyler. İnsanlar her çocuğun bir can olduğunu anlamıyor herhalde. Kayınvalidem 75 yaşının üstünde 9 çocuğu var yaşayan 2 tane bebekken ölmüş onları anlatınca gözleri dolar 50 yıl geçmesine rağmen. Biz kendi egomuz için illa çocuğumuz yeniden olsun kaybettiklerimiz önemli değil yeterki yeniden olsun diye düşünmüyoruz bence. Gidenin hepsi can. 100 tane de olsa her kayıbıma ayrı üzülürüm. 2 8 haftalık, bir 25 haftalık. Hepsine ayrı üzülüyorum. Sen yeniden bebek sahibi olsan acını hafifletebilir ama kaybettiğin oğlunu tamamen aklından çıkarabiri misin Destina? Ben çıkaramıyorum hiç birini...
anladım canım. ya ben 2'li test olumlu çıkıp 3^'lü test olumsz çıkan var mı diye araştırıken tesadüf denk geldim,kendsiyle konuşmuşluğum yok. allah yardımcısı olsun inşşallh. ben eminim hiç bişi olmayacağından.
İnşallah çıkmaz sonucunu bilmiyorum ama biri değerlerinin çok yüksek olduğunu yazmış onunla ilgili. Bir de genç sanırım niye fazla çıkmıştır acaba? Bizim çevrede yaptıranların temiz çıktı ama yaşları 35 üzeriydi. Allah bir daha evlat acısı vermesin. Onun 2 li sorunsuz muymuş, 3 lü de mi sorun olmuş?
yok canım yaa hiç aklımdan çıkarabilirmiyim...kalbi durmuş dedi dr ben belki yanlış görüyorumdur radyolojiye göndereyim seni merdivenleri inene kadar allahım inşallah yanlıştır inşallah yanlıştır sen onu bize bağışla okadar içtendiki şimdi bile gözlerim doldu aklından çıkarmı insanın bide ultrasonda gördüğüm son hali hiç çıkmıyor aklımdan canından candı o senin olurmu öyle şey hani hep diyoruzya yaşamayan bilmez diye ama allah onlarada göstermesin o acıları yaşamasınlar sadece düşünceleriyle kalsınlar herkesin acısı kendine ama insanların acılarınada saygı göstersinler ben buna kızıyorum tamam onun acısını anlayamıyorsun bari saygı göster dimi ama...allah amniyosentez yaptıracak o arkadaşada yardım etsin bende yaptırdım korkulacak hiç birşey yok hissetmedim bile o kadar büyük bir iğne sokmuşlarki karnıma eşim başımdaydı ben hiç bakmadım etkilenirim diye eşim dediki çok acıdımı yooo hiç bir şey hissetmedimki dedim oda gerçektenmi 2 defa soktular dedi allahıma çok şükür temiz çıktı onunda inşallah temiz çıkar bazen yanılıyor makinalar kul yapısı nede olsa tabi olan yine annelere oluyor çok yıpranıyor insan testti sonucunu beklemekti falan...herşeyin hayırlısı olsun allahım kimselere acı yaşatma yarabbim sen büyüksün....
hellom, canım yaa dr gidicem ama nette bayağı bir baktım 15 günde olanda var biraz daha bekleyeyim diyorum...bu gün 10. gün bakalım hayırlısı ayyy kendime inanamıyorum yaa ilk defa böyle oldu ve şu an 72 gün oldu adet olmayalı maşallaahhhhhhh banadr bir gidiyomuşum 10 haftalık hamilesin diyormuş ayyyy pileo taf tutmayın beni tek geçerim sizi ben sapıttım yine benim seneryolar geldi yinee...
hellom, canım yaa dr gidicem ama nette bayağı bir baktım 15 günde olanda var biraz daha bekleyeyim diyorum...bu gün 10. gün bakalım hayırlısı ayyy kendime inanamıyorum yaa ilk defa böyle oldu ve şu an 72 gün oldu adet olmayalı maşallaahhhhhhh banadr bir gidiyomuşum 10 haftalık hamilesin diyormuş ayyyy pileo taf tutmayın beni tek geçerim sizi ben sapıttım yine benim seneryolar geldi yinee...
Valla ben olsam benim de senaryolar gelirdi. Bu aradasen söktürücü mü kullanıyorsun? Şayet söktürücü ise ve 10 haftalık hamilesin derse doktor ben de keramet söktürücüde deyip ben de alıp kullanırım artık...
destinacıgım coşmuşsun hadi hayırlısı inş hayırlı olur...
gözün aydın canım. çok sevindim.günaydın arkadaşlar ben geldim
topiğe yeni bakan yeni kürtaj yapmış arkadaşlar olabilir diye hikayemi tekrarlamak istiyorum umut olması içinhani topiğin ismi "kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır" olduğu için.
ben 8 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. kürtajdan sonra 7 ay boyunca ateş ölçme yöntemiyle tam yumurtlama günümü tespit ederek korunmasız ilişki olduğu halde gebelik elde edemedim. taa ki bu ay hamile kalana kadarbebeğim ölmeseydi temmuz ayında doğumum olacaktı işte ben o ay yani kürtajdan 7 ay sonra yeniden hamile kaldığımı öğrendim Allah sizlere de yeniden nasip edecek şükredelim ve dua edelim yeter ki ve dilerim ki Allah inşallah bu sefer sevincimizi tamamına erdirebilmemizi de nasip eder hayırlısıyla:97:
ve bu sabah çok şükür bebeğimin kesesini karından bakılan USG ile gördük maşallah bugün 5+1 haftalık olduk henüz çok yeni Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin inşallah kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora gittiğimde aç karnına olmadığım için kan ve idrar testlerimi yaptıramadım o yüzden yarın sabah da kan vermek için gideceğim aç karnına testler 1700 TL tuttu sigortam %80 karşıladı :97:
evet canım yaaa gelen giden ve bebişte olmayınca herşey tavan yapıyor coşuyorsun benim kocada aklıda belki tutar var heralde her akşam ver coşkuyu yapalımmı diyor bende tavan yapmışım zaten yapalım canım hadi yatak odamıza diyorum bakalım hayırlısı ne zaman yere ineceğiz....
evet canım yaaa gelen giden ve bebişte olmayınca herşey tavan yapıyor coşuyorsun benim kocada aklıda belki tutar var heralde her akşam ver coşkuyu yapalımmı diyor bende tavan yapmışım zaten yapalım canım hadi yatak odamıza diyorum bakalım hayırlısı ne zaman yere ineceğiz....
kızlar bu arada ben yarın dr gitcem kürtajdan sonra gitmemiştim mart olmuştum umarım bişey çıkmaz bide ovulasyontesti düşünüyom umarım iiii olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?