Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım 1000 el evvel, 700 ya varis denecekmiş. Adetten sonra ilk cuma başla. Candaş cuma selasından sonra okuyormuş o zaman edilen dualar daha makbulmüş. Senin testler ucuzmuş canım bence gelene kadar senin ovulasyon geçer. Ama hazır olsun olmazsam gelecek aya kullanırım dersin belki. Hamile olursan da birine gönderirsin artık...

Bu arada illa adet sonrası diye bir şey yok. Adet olursan eşine hatta başka birine de okutuluyor sanırım. Eşin okumazsa burada söyle bizler de okuruz canım...

Bu arada illa adet sonrası diye bir şey yok. Adet olursan eşine hatta başka birine de okutuluyor sanırım. Eşin okumazsa burada söyle bizler de okuruz canım...

yok canım yaa hiç aklımdan çıkarabilirmiyim...kalbi durmuş dedi dr ben belki yanlış görüyorumdur radyolojiye göndereyim seni merdivenleri inene kadar allahım inşallah yanlıştır inşallah yanlıştır sen onu bize bağışla okadar içtendiki şimdi bile gözlerim doldu aklından çıkarmı insanın bide ultrasonda gördüğüm son hali hiç çıkmıyor aklımdan canından candı o senin olurmu öyle şey hani hep diyoruzya yaşamayan bilmez diye ama allah onlarada göstermesin o acıları yaşamasınlar sadece düşünceleriyle kalsınlar herkesin acısı kendine ama insanların acılarınada saygı göstersinler ben buna kızıyorum tamam onun acısını anlayamıyorsun bari saygı göster dimi ama...allah amniyosentez yaptıracak o arkadaşada yardım etsin bende yaptırdım korkulacak hiç birşey yok hissetmedim bile o kadar büyük bir iğne sokmuşlarki karnıma eşim başımdaydı ben hiç bakmadım etkilenirim diye eşim dediki çok acıdımı yooo hiç bir şey hissetmedimki dedim oda gerçektenmi 2 defa soktular dedi allahıma çok şükür temiz çıktı onunda inşallah temiz çıkar bazen yanılıyor makinalar kul yapısı nede olsa tabi olan yine annelere oluyor çok yıpranıyor insan testti sonucunu beklemekti falan...herşeyin hayırlısı olsun allahım kimselere acı yaşatma yarabbim sen büyüksün....

Amin canım. Tam dediğin gibi canım. Bir ya da birkaç evlada sahip olmak diğer kayıplarımıza üzülmeyeceğimiz anlamına gelmez. Yazan arkadaşların çocukları yok kendilerince tabi önce bir tane olsun diye düşünüyorlar ama anne olunca sanırım bizleri daha iyi anlarlar. Yazarken de dikkat etmek lazım. Benim oğlum var şükürler olsun. Bazı arkadaşlar(buradan değil kimse üzerine alınmasın etrafımdaki insanlardan) niye bunca testle uğraştığımı anlayamıyorlar.

hellom, canım yaa dr gidicem ama nette bayağı bir baktım 15 günde olanda var biraz daha bekleyeyim diyorum...bu gün 10. gün bakalım hayırlısı ayyy kendime inanamıyorum yaa ilk defa böyle oldu ve şu an 72 gün oldu adet olmayalı maşallaahhhhhhh bana dr bir gidiyomuşum 10 haftalık hamilesin diyormuş ayyyy pileo taf tutmayın beni tek geçerim sizi ben sapıttım yine benim seneryolar geldi yinee...

Valla ben olsam benim de senaryolar gelirdi. Bu aradasen söktürücü mü kullanıyorsun? Şayet söktürücü ise ve 10 haftalık hamilesin derse doktor ben de keramet söktürücüde deyip ben de alıp kullanırım artık...

destinacıgım coşmuşsun hadi hayırlısı inş hayırlı olur...

canım sen yokken ben gittim dr bhcg bakıldı gebelik yok iki tane kist var ve söktürücü verdi ilacı kullandım ilaç biteli 10 gün oldu...ne güzel dedin onu keramet ondaysa topik açarız yeni söktürücüyle gelen bebekler topiği

bu arada candaş nerdesin canım kardeşim?

evet canım yaaa gelen giden ve bebişte olmayınca herşey tavan yapıyor coşuyorsun benim kocada aklıda belki tutar var heralde her akşam ver coşkuyu yapalımmı diyor bende tavan yapmışım zaten yapalım canım hadi yatak odamıza diyorum bakalım hayırlısı ne zaman yere ineceğiz....

gözün aydın canım. çok sevindim.
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ve darısı tüm bekleyenlere.
çok tutmuş canım testler. ne istedi ki o kadar?

Son düzenleme:

eger böyle mutluysan inme orda kal ne zaman neolcak kimse bilemez dimi

kızlar bu arada ben yarın dr gitcem kürtajdan sonra gitmemiştim mart olmuştum umarım bişey çıkmaz bide ovulasyontesti düşünüyom umarım iiii olur....

Maşallah canım. Ben kara kara düşünüyorum ovulasyon geliyor ne yapacağız diye.

kızlar bu arada ben yarın dr gitcem kürtajdan sonra gitmemiştim mart olmuştum umarım bişey çıkmaz bide ovulasyontesti düşünüyom umarım iiii olur....

İnşallah sorun çıkmaz. Ben de aldım bakalım nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…