Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar..
bugün ufak bir kaçamak yaptım..
bende durum stabil
sizlerinde keyfi yerindedir inşalah..
geçmişi okuyamıyorum hepinizi seviyorum

canımm maaşşallah Allahım sonuna kadar o gülen yüzünü soldurmasın.eger dursaydı benimde bebegim bu ayın 10una dogacaktı insaallah bende artık melegimin kardeşine hamile kalabilirim canım

canımm maaşşallah Allahım sonuna kadar o gülen yüzünü soldurmasın.eger dursaydı benimde bebegim bu ayın 10una dogacaktı insaallah bende artık melegimin kardeşine hamile kalabilirim canım

amin canım teşekkür ederim inşallah sen de meleğinin kardeşine en hayırlı zamanda kavuşacaksın

canım yaa. gözün aydın. 2 hafta sonra inşallah gümbür gümbür duyacaksın.

taff avatarın hayırlı uğurlu olsun. çok şirin. güle güle kullan

ya evet hissedilmezmiş bu erken dönemlerde. ama nebilim bişeler atıyo pıt pıt diye:) sen cmtesi ben pztesi dra. offf Allahım günler geçmiyo sanki. tekmeleri hissedene kadar bişe bulmam lazım bebeğimin benle olduğuna dair. el doppleri var acaba ondan mı alsam günde 1 kere dinlemem beni rahatlatır diye düşünüyorum :97: dün artık dayanamadım. karnım ağrıyo numarası ile acile mi gitsem diye düşündüm. sonra frenledim kendimi sabret pztesiye az kaldı diye..neyseki göğüslerim büyüyo.bi burdan anlıyorum gebeliğin devam ettiğini :97: tamam aklıma kötü hiç bişe getirmiyorumm. söz kittyycim sözzz. Allahım sen aklıma mukayyet ol aminnnn

selam kızlar..
bugün ufak bir kaçamak yaptım..
bende durum stabil
sizlerinde keyfi yerindedir inşalah..
geçmişi okuyamıyorum hepinizi seviyorum

Güzel haberi verirsin yakında inşallah... Ne zaman bellioluyor?

Allah en tez zamanda yeniden nasip etsin inşallah. Canım ben seni bayağıdır biliyorum birkaç kez yazışmıştık, ayetel kürsi de okumuştum. Allah duysun dualarımızı inşallah...

amin canım teşekkür ederim inşallah sen de meleğinin kardeşine en hayırlı zamanda kavuşacaksın

Canım yeni avatarın hayırlı olsun... Çok cici...

Sabırsız anne... Sabret bakayım azıcık. Ne kalmış şunun şurası. Bulantın yok sanırım. Ne güzel...

canım rabbim kucagına almak ve güle güle büyütmek nasip etsin nasıl hamile kaldın normal yolla mı

Slm kızlar hamilelere hayırlı uğurlu olsun hepinize kucagınıza almak nasip etsin yüce mevla bişe sorcam yaa hamile kalanlar stres durumunuz nasıldı hani olumsuz etkiliyomuş yaaa ben sürekli olacak mı olmayacak mı diye düşünüyorum

al bu kadar benzerlik olur bende bugün kendi kendime diyordum dr arıyayaım da yarın müsaitse yarın gideyim falan sonra zor zaptettim kendimi dayanacaksınnnnnnnnnnnnn hello kity dayanacak. pileo ben pazartesi günü istanbulda olmazsam kardeşimin telinden bakmaya çalışacağım olmadı ilk fırsatta internet cafeye giderim.

Slmmmm :) Kızlar dr.a gittim geldim. 2 tane yumurtam varmış.boyutu 14.4 mm.

Chnb, senin sorduğklarını kendimce dr a aktardım ama en önemlisi ultrasonda bakılıyomu sormayı unuttum 1 yıl gebelik olmazsa dr a görünsün dedi.Valla tıp özürlüyüm anlatılanı anlayamıyorum akttaramıyorum bile :) yalnız adette fark gözetiliyorsa, azlık çokluk, idrarda koku , akıntı fazlalığı vs varsa dr mutlaka uğrayın ordan tespit edilebilir dedi. o 2. bebek için laf edenlere hiçaldırış etme kimse kimsenin derdini bilmez, varsın desinler.Yaşamayana kolay.Hepimizde aynı acı var.Bizde evlat yok sizde var ama acı aynı.Ne farkı var ki . Millete konuşmak kolay geliyo işte ...

destine, 29 mayıs son sat heee :) valla bencede dr 10 haftalık bebişin seni bekliyo derse şaşırmam :) bana öyle geliyo ki sende pileo nun tam takipisi olup aynı müjdeyi vereceksin :) planlarla ilgili gerçekten haklısın hayat planla yürümüyomuş herşey oluyomuşta bi cana sahip olmak planla yürümüyomuş.Bende güya hemen hamile kalıp eylülde doğuruyodum :) hayalmiş , şimdi gülüyorum. Bazen diyorum ki allahım bunu bana ders çıkarmam için yaşattın kötü bi tecrübeydi ama şükür olsun.Eğer başımdan geçmeseydi bebek derdine mi düşeyim derdim ...

ceza, bence bu ay birçoğumuzun uğru olacak.Hani demişsin ya ramazanın huzuru sanırımüzmedi beni diye.Bu ayı değerlendirmek lazım hakikaten.Ben evde habire dua okuyup geiyorum eşim dalga geçiyo erenlere mi karıştın diye :) yaa ramazanın bereketinden yararlanmam lazım diyorum :) ki senin için vakit geçmiş sayılmaz inş senin meleğin idrarda kendini saklıyodur.dualarım senle ...

tafff :) şekerim hadi gözümüz aydın.meleğin kesesini görmüşüz.kimbilir nasıl bi heyecanlıydın :) darısı kalp atışlarına olsun inş canım.2 hafta zor geçecek sana ama sabır ya sabır şeker :)

nuray, dua seninde uğrun olsun inş canım da göbeğin dolsun...

pasiflora :) hoşgeldin, gönüllerimiz senle :) inş birkaç ay sonra göünl rahatlığıyla gireceksin.İnş bulantılardan hassasiyetlerden şikayet edeceksin. :) öpüyorum seni...

bebeğim, yasemin, kıtty, senem, polyana, pren, sinua, tüm kardeşler nasılsınız ?

bu arada bi kolay duayıda ben diyeyim.Bir işe başlarken olmasını istiyorsan 786 tane besmele çekecekmişsin.Nihat hocadan alıntıdır :) yani kader anından mı desem osmanlıca zifaftan öncemi desem, 786 besmele :))

dr. şunları dedi kızlar.Valla ben rahatladım sizde rahatlayın kısmen diye dedim. 1 kadın 1 kere hamile kaldıysa 10 kere de kalır 20 kerede.Sorun yoktur.Korkma.ama kimi erken kalır kimi geç dedi.sadece içini rahatlatmak için adetin 3. günü hormon testi yaptırabilirsin.smear testinide 1 yıl içinde olmazsa yaptırıısaan iyi olur diğer sağlık sorunları içinde önlem olur dedi. sağlıklı spermler içinde 3 gün ilişkiye girmeip çatlama günü ilişki yaşamalısınız dedi ! ben 1 gün arayla sanıyodum hep.. bir de sürekli görüşen aynı evde yaşayan çiftler yerine nadir görüşebilen çiftlerin gebelik ihtimali daha yüksektir çünkü spermler kaliteli olur dedi. ki bu şimdilik bende tutmadı :) bende ayrıyız demedim dr.a. Bu ay kendime yüksek şans veriyorum.Resmen rahatladım ya :) hani olmazsada sorun değilde yani hem bissürü dua okuyorum onlardan belkide umudum.. oruç açarken edilen dualarında kabul olacağını dönemeyeceğini unutmayın.er yada geç ben kulumun isteğini yerine getireceğim kulum dermiş RAB.paylaşayım dedim. :)

Son düzenleme:

sanırm da çoğumuzda bu durum var ama kaybın başında daha yoğun oluyor.Ban hala hamile kalamadım :) hamilelere sormuşsun yeni farkettim. bi örneğpimiz var pileo, onda adet gecikmesi oldu gebelik yoktu, adet sökülsün diye ilaç vermiş dr. o da hamile kalamam diye düşnmüş o süreçte ve birkaç hafta sonra hamile olduğunu öğrendik.sanırım stres olmayınca bebeğin gelişim hızı böyle gelişti :) ama tabi düşünüyosun diye hamile kalamayacağın anlamında da değil bu.hayırlar olsun inş ...

candaşım çok sevindim. boyutları çok güzel, bugün kaçıncı günün adette.

ayrıca doktorun dedikleri farklı olaibliyor, işte kimi gün aşırı diyor kimid gün aşırı girmek sperm kalitesini öldüyor diyor, bak ne dicem ay bende iyice karışır oldum kahve içimi spermleri daha harketlendiriyormuş, eşine bişiler yedirelim, bu ay gelsin bebek azmettim bende.
vallahi bende rahatladım, 1 kere daha gitceksin değil mi doktora çatlatma için bence %100 çatlatıyorsun. çk sevindim dr gitmene.

tamam canim cok sagol insallah bu hafta baslayayim dedigin iyi fikir ovulasyon gecerse obur ay kullanirim artik

Bu arada illa adet sonrası diye bir şey yok. Adet olursan eşine hatta başka birine de okutuluyor sanırım. Eşin okumazsa burada söyle bizler de okuruz canım...

zaten esimin okuyacagni hic zannetmiyorum (( eger ihtiyacim olursa soylerim canim cok sagol

cok sagol candascim dr gitmen cok guzel moral olmus yaa bizlerle paylasmanda iyi oldu banada moral oldu gercekten yumurta santimini hic bilmiyorum ama boyutu guzel herhalde insallah RAbbim bu ay dualrini kabul etsin bu ay seninde dolsun gobisin artik aramizda kidemli sen varsin ilk once seni bekliyorum ben arkadanda biz insallah opuyorum

supersin destina kizlarin dedigi gibi olursa agzim acik kalir valla hem sasirmaktan hem sevincten

Selam anneler, anne adayları, bebişler TAF ım gördük demek minişimizi. Oy yesin teyzesi onun kesesini Biz de bugün doktor amcamızı ziyaret ettik. Çok şükür herşeyimiz yolunda 26. haftamıza geldik. Cezadan haber yok mu, çok bakamadım geçmişe. Hellom minik pıtırcığımız afiyette inşallah? Candasım bu ay güzel gıdaklamışız, değerlendirmek lazım tabi Umutla dolu olman herkese de umut veriyor. Allah yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda. Diğer hamişlerimize ve adaylarımıza da kocamaaaaan öpücükler, bol şanslar, sağlıklar...

canım hoşgeldinizzz, maşallah 26.hafta allah tamamına erdirsin kuzum.
benimki napıyor bilemeiyorum cumartesi günü belli olacak neler yaptığı. sizinde iyi olduğunuza çok sevindim.

iyi akşamlar.

Sağ ol paylaşımın için. Hayırlısı Allah'tan. Boyutlar iyi eşinle ne zaman görüşeceksin peki? Bir de yumurtanın çatladığını biz anlayabilir miyiz? Ben akıntımdan yumurtlamamı az çok tahmin ediyorum da çatladı mı bilemiyorum. Bilen var mı?

Bu arada ben de 6 gün aradan sonra oruca başladım. Bu ay oruç sayesinde çabuk geçer inşallah. Hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız...

Ne demek Nuraycığım. Birbirimize unutturmayalım...

Az önce uzman tv de ibrahim Saraçoğlunu izledim. Siz de bakın. Dinlediklerimi not ettim. Paylaşayım:

Hamile Kalmayı Koloylaştıran Bitkisel Kürler Var mı?

Bir bayan hamilelik istiyorsa kabak ve ay çekirdeği gibi tohumlardan uzak durmalı. Badem, fındık, yer ve antep fıstığı tüketmemeli. İçerisindeki bitkisel hormonlar hormon dengesizliğine sebep olur.

Kolay hamileleik için yılda 2 kere 15 gün soğan kürü uygulanmalı. Dışı kahverengi, içi beyaz soğan olmalı. Günde iki kez taze olarak ılık içilmeli. Yumurtalık ve tüplerin sağlığı için çok faydalı. Çiğ tüketilirse 100 de 15 faydası olur. 1.5-2 bardak kaynayan suya orta boy soğan dilimlenip 5 dakika kaynatılır ılık içilir.

Sperm Sayısı Bitkisel formüllerle Arttırılabilir mi?

Keçiboynuzu kürü uygulanabilir. 100 de 100 arttırır. Pekmezine göre kür 100 de 70 daha etkilidir. Pekmezde keçiboynuzları çok kaynadığı için etkisi azalır. Bir başka şeyde kerevizdir. Sperm sayısını arttırır. Yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanmamalı. Meyvelerden Trabzon hurması diye bilinen cennet hurması daarttırır. Yalnız mevsiminde yenmeli yoksa etkisi olmaz.

Cinsel Performansı Arttıran Bitkiler

Keçiboynuzu hareketli spermi arttırıyor. Taze sıkılmış bir bardak havuç suyu da arttırır. İktidarsızlığa mükemmel çözümdür. Kök zencefil de iyidir. Günde 1-2 defa zencefil çayı iç. Ancak bunların hiçbiri aynı anda kullanılmamalı. Yani keçiboynuzu uygulanıyorsa havuç suyu, zencefil içilmemeli.

Umarım faydası olur özellikle Candaş, Ceza ve diğer hamile kalmak isteyenler. Ben keçiboynuzunu yapıyorum eşime bir haftadır. Kendime zeytinyağında incir kürü yapıyorum. Hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…