- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.741
canımm maaşşallah Allahım sonuna kadar o gülen yüzünü soldurmasın.eger dursaydı benimde bebegim bu ayın 10una dogacaktıgünaydın arkadaşlar ben geldim
topiğe yeni bakan yeni kürtaj yapmış arkadaşlar olabilir diye hikayemi tekrarlamak istiyorum umut olması içinhani topiğin ismi "kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır" olduğu için.
ben 8 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. kürtajdan sonra 7 ay boyunca ateş ölçme yöntemiyle tam yumurtlama günümü tespit ederek korunmasız ilişki olduğu halde gebelik elde edemedim. taa ki bu ay hamile kalana kadarbebeğim ölmeseydi temmuz ayında doğumum olacaktı işte ben o ay yani kürtajdan 7 ay sonra yeniden hamile kaldığımı öğrendim Allah sizlere de yeniden nasip edecek şükredelim ve dua edelim yeter ki ve dilerim ki Allah inşallah bu sefer sevincimizi tamamına erdirebilmemizi de nasip eder hayırlısıyla:97:
ve bu sabah çok şükür bebeğimin kesesini karından bakılan USG ile gördük maşallah bugün 5+1 haftalık olduk henüz çok yeni Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin inşallah kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora gittiğimde aç karnına olmadığım için kan ve idrar testlerimi yaptıramadım o yüzden yarın sabah da kan vermek için gideceğim aç karnına testler 1700 TL tuttu sigortam %80 karşıladı :97:
canımm maaşşallah Allahım sonuna kadar o gülen yüzünü soldurmasın.eger dursaydı benimde bebegim bu ayın 10una dogacaktıinsaallah bende artık melegimin kardeşine hamile kalabilirim canım
canım yaa. gözün aydın. 2 hafta sonra inşallah gümbür gümbür duyacaksın.günaydın arkadaşlar ben geldim
topiğe yeni bakan yeni kürtaj yapmış arkadaşlar olabilir diye hikayemi tekrarlamak istiyorum umut olması içinhani topiğin ismi "kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır" olduğu için.
ben 8 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. kürtajdan sonra 7 ay boyunca ateş ölçme yöntemiyle tam yumurtlama günümü tespit ederek korunmasız ilişki olduğu halde gebelik elde edemedim. taa ki bu ay hamile kalana kadarbebeğim ölmeseydi temmuz ayında doğumum olacaktı işte ben o ay yani kürtajdan 7 ay sonra yeniden hamile kaldığımı öğrendim Allah sizlere de yeniden nasip edecek şükredelim ve dua edelim yeter ki ve dilerim ki Allah inşallah bu sefer sevincimizi tamamına erdirebilmemizi de nasip eder hayırlısıyla:97:
ve bu sabah çok şükür bebeğimin kesesini karından bakılan USG ile gördük maşallah bugün 5+1 haftalık olduk henüz çok yeni Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin inşallah kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora gittiğimde aç karnına olmadığım için kan ve idrar testlerimi yaptıramadım o yüzden yarın sabah da kan vermek için gideceğim aç karnına testler 1700 TL tuttu sigortam %80 karşıladı :97:
hellom, canım yaa dr gidicem ama nette bayağı bir baktım 15 günde olanda var biraz daha bekleyeyim diyorum...bu gün 10. gün bakalım hayırlısı ayyy kendime inanamıyorum yaa ilk defa böyle oldu ve şu an 72 gün oldu adet olmayalı maşallaahhhhhhh banadr bir gidiyomuşum 10 haftalık hamilesin diyormuş ayyyy pileo taf tutmayın beni tek geçerim sizi ben sapıttım yine benim seneryolar geldi yinee...
ayyy keşke dese :)) hatta dr destina hadi 2 li test için kan ver diyomuş:))
günaydın canımm, çok şükürrya herkes normal doğum istiyor ama çok az zaten normal doğum yapan geçen gün saydım 20 kişide 1 i normal doğum yapmış sağlıkla gelsinlerde gerisi boş. bende erkek diyorum, nasıl gidiyor sorusu çok karmaşık gidiyor ara ara hala lekelemeler oluyor ama koyu kahverengi şekilde, ayrıca herkes rahmini hissediyormuş şubat anneleri topiğinde var, bakalım bu cmt gününü bekliyorum sabırla. sizinde iyi olduğunuza çok sevindim. öpüyorum.
pileo kağan kocatepe ısrarla diyor ilk gebelikte 20. haftada anlaşılırmış bağırsak hareketi diyor ama hissdiyorsan hissediyorsundur, demin denedim ama malesef bende tık yok, offf cuma olsun, 4 hafta bekledim ben, umarım herşey yolunda gider, öptüm çok.
selam kızlar..
bugün ufak bir kaçamak yaptım..
bende durum stabil
sizlerinde keyfi yerindedir inşalah..
geçmişi okuyamıyorum hepinizi seviyorum
canımm maaşşallah Allahım sonuna kadar o gülen yüzünü soldurmasın.eger dursaydı benimde bebegim bu ayın 10una dogacaktıinsaallah bende artık melegimin kardeşine hamile kalabilirim canım
amin canım teşekkür ederiminşallah sen de meleğinin kardeşine en hayırlı zamanda kavuşacaksın
ya evet hissedilmezmiş bu erken dönemlerde. ama nebilim bişeler atıyo pıt pıt diye:) sen cmtesi ben pztesi dra. offf Allahım günler geçmiyo sanki. tekmeleri hissedene kadar bişe bulmam lazım bebeğimin benle olduğuna dair. el doppleri var acaba ondan mı alsam günde 1 kere dinlemem beni rahatlatır diye düşünüyorum :97: dün artık dayanamadım. karnım ağrıyo numarası ile acile mi gitsem diye düşündüm. sonra frenledim kendimi sabret pztesiye az kaldı diye..neyseki göğüslerim büyüyo.bi burdan anlıyorum gebeliğin devam ettiğini :97: tamam aklıma kötü hiç bişe getirmiyorumm. söz kittyycim sözzz. Allahım sen aklıma mukayyet ol aminnnn
çok haklısın canım önce sabrımızı kontrol etmeliyiz hep olacak gözüyle bakmalıyız bende kürtaj aralık 21 de oldum boş gebelik hala bişi yok mutsuzum çokk zaten benimde çok zor olmuştu 5 yıl sonra ama kısmet bukadarmış allah baaşka mutsuzluklar yaşatmasın kimseye olacak alalhın izniyle içime doğuyo biraz daha sabretmem lazım hııı eşimin ben istemeyerek eliliğimizin ilk yılındaki bebek denemesi aklıma geldikce kendime gülüyorum ya bebek olursa die ne ağlamıştım ah keşke olsa neler vermezdim...
ya evet hissedilmezmiş bu erken dönemlerde. ama nebilim bişeler atıyo pıt pıt diye:) sen cmtesi ben pztesi dra. offf Allahım günler geçmiyo sanki. tekmeleri hissedene kadar bişe bulmam lazım bebeğimin benle olduğuna dair. el doppleri var acaba ondan mı alsam günde 1 kere dinlemem beni rahatlatır diye düşünüyorum :97: dün artık dayanamadım. karnım ağrıyo numarası ile acile mi gitsem diye düşündüm. sonra frenledim kendimi sabret pztesiye az kaldı diye..neyseki göğüslerim büyüyo.bi burdan anlıyorum gebeliğin devam ettiğini :97: tamam aklıma kötü hiç bişe getirmiyorumm. söz kittyycim sözzz. Allahım sen aklıma mukayyet ol aminnnn
Slm kızlar hamilelere hayırlı uğurlu olsun hepinize kucagınıza almak nasip etsin yüce mevla bişe sorcam yaa hamile kalanlar stres durumunuz nasıldı hani olumsuz etkiliyomuş yaaa ben sürekli olacak mı olmayacak mı diye düşünüyorum
Canım 1000 el evvel, 700 ya varis denecekmiş. Adetten sonra ilk cuma başla. Candaş cuma selasından sonra okuyormuş o zaman edilen dualar daha makbulmüş. Senin testler ucuzmuş canım bence gelene kadar senin ovulasyon geçer. Ama hazır olsun olmazsam gelecek aya kullanırım dersin belki. Hamile olursan da birine gönderirsin artık...
Bu arada illa adet sonrası diye bir şey yok. Adet olursan eşine hatta başka birine de okutuluyor sanırım. Eşin okumazsa burada söyle bizler de okuruz canım...
Slmmmm :) Kızlar dr.a gittim geldim. 2 tane yumurtam varmış.boyutu 14.4 mm.
nuray, dua seninde uğrun olsun inş canım da göbeğin dolsun...
bu arada bi kolay duayıda ben diyeyim.Bir işe başlarken olmasını istiyorsan 786 tane besmele çekecekmişsin.Nihat hocadan alıntıdır :) yani kader anından mı desem osmanlıca zifaftan öncemi desem, 786 besmele :))
dr. şunları dedi kızlar.Valla ben rahatladım sizde rahatlayın kısmen diye dedim. 1 kadın 1 kere hamile kaldıysa 10 kere de kalır 20 kerede.Sorun yoktur.Korkma.ama kimi erken kalır kimi geç dedi.sadece içini rahatlatmak için adetin 3. günü hormon testi yaptırabilirsin.smear testinide 1 yıl içinde olmazsa yaptırıısaan iyi olur diğer sağlık sorunları içinde önlem olur dedi. sağlıklı spermler içinde 3 gün ilişkiye girmeip çatlama günü ilişki yaşamalısınız dedi ! ben 1 gün arayla sanıyodum hep.. bir de sürekli görüşen aynı evde yaşayan çiftler yerine nadir görüşebilen çiftlerin gebelik ihtimali daha yüksektir çünkü spermler kaliteli olur dedi. ki bu şimdilik bende tutmadı :) bende ayrıyız demedim dr.a. Bu ay kendime yüksek şans veriyorum.Resmen rahatladım ya :) hani olmazsada sorun değilde yani hem bissürü dua okuyorum onlardan belkide umudum.. oruç açarken edilen dualarında kabul olacağını dönemeyeceğini unutmayın.er yada geç ben kulumun isteğini yerine getireceğim kulum dermiş RAB.paylaşayım dedim. :)
hellom, canım yaa dr gidicem ama nette bayağı bir baktım 15 günde olanda var biraz daha bekleyeyim diyorum...bu gün 10. gün bakalım hayırlısı ayyy kendime inanamıyorum yaa ilk defa böyle oldu ve şu an 72 gün oldu adet olmayalı maşallaahhhhhhh banadr bir gidiyomuşum 10 haftalık hamilesin diyormuş ayyyy pileo taf tutmayın beni tek geçerim sizi ben sapıttım yine benim seneryolar geldi yinee...
Selam anneler, anne adayları, bebişlerTAF ım gördük demek minişimizi. Oy yesin teyzesi onun kesesini Biz de bugün doktor amcamızı ziyaret ettik. Çok şükür herşeyimiz yolunda 26. haftamıza geldik. Cezadan haber yok mu, çok bakamadım geçmişe. Hellom minik pıtırcığımız afiyette inşallah? Candasım bu ay güzel gıdaklamışız, değerlendirmek lazım tabi Umutla dolu olman herkese de umut veriyor. Allah yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda. Diğer hamişlerimize ve adaylarımıza da kocamaaaaan öpücükler, bol şanslar, sağlıklar...
Slmmmm :) Kızlar dr.a gittim geldim. 2 tane yumurtam varmış.boyutu 14.4 mm.
Chnb, senin sorduğklarını kendimce dr a aktardım ama en önemlisi ultrasonda bakılıyomu sormayı unuttum1 yıl gebelik olmazsa dr a görünsün dedi.Valla tıp özürlüyüm anlatılanı anlayamıyorum akttaramıyorum bile :) yalnız adette fark gözetiliyorsa, azlık çokluk, idrarda koku , akıntı fazlalığı vs varsa dr mutlaka uğrayın ordan tespit edilebilir dedi. o 2. bebek için laf edenlere hiçaldırış etme kimse kimsenin derdini bilmez, varsın desinler.Yaşamayana kolay.Hepimizde aynı acı var.Bizde evlat yok sizde var ama acı aynı.Ne farkı var ki . Millete konuşmak kolay geliyo işte ...
destine, 29 mayıs son sat heee :) valla bencede dr 10 haftalık bebişin seni bekliyo derse şaşırmam :) bana öyle geliyo ki sende pileo nun tam takipisi olup aynı müjdeyi vereceksin :) planlarla ilgili gerçekten haklısın hayat planla yürümüyomuş herşey oluyomuşta bi cana sahip olmak planla yürümüyomuş.Bende güya hemen hamile kalıp eylülde doğuruyodum :) hayalmiş , şimdi gülüyorum. Bazen diyorum ki allahım bunu bana ders çıkarmam için yaşattın kötü bi tecrübeydi ama şükür olsun.Eğer başımdan geçmeseydi bebek derdine mi düşeyim derdim ...
ceza, bence bu ay birçoğumuzun uğru olacak.Hani demişsin ya ramazanın huzuru sanırımüzmedi beni diye.Bu ayı değerlendirmek lazım hakikaten.Ben evde habire dua okuyup geiyorum eşim dalga geçiyo erenlere mi karıştın diye :) yaa ramazanın bereketinden yararlanmam lazım diyorum :) ki senin için vakit geçmiş sayılmaz inş senin meleğin idrarda kendini saklıyodur.dualarım senle ...
tafff :) şekerim hadi gözümüz aydın.meleğin kesesini görmüşüz.kimbilir nasıl bi heyecanlıydın :) darısı kalp atışlarına olsun inş canım.2 hafta zor geçecek sana ama sabır ya sabır şeker :)
nuray, dua seninde uğrun olsun inş canım da göbeğin dolsun...
pasiflora :) hoşgeldin, gönüllerimiz senle :) inş birkaç ay sonra göünl rahatlığıyla gireceksin.İnş bulantılardan hassasiyetlerden şikayet edeceksin. :) öpüyorum seni...
bebeğim, yasemin, kıtty, senem, polyana, pren, sinua, tüm kardeşler nasılsınız ?
bu arada bi kolay duayıda ben diyeyim.Bir işe başlarken olmasını istiyorsan 786 tane besmele çekecekmişsin.Nihat hocadan alıntıdır :) yani kader anından mı desem osmanlıca zifaftan öncemi desem, 786 besmele :))
dr. şunları dedi kızlar.Valla ben rahatladım sizde rahatlayın kısmen diye dedim. 1 kadın 1 kere hamile kaldıysa 10 kere de kalır 20 kerede.Sorun yoktur.Korkma.ama kimi erken kalır kimi geç dedi.sadece içini rahatlatmak için adetin 3. günü hormon testi yaptırabilirsin.smear testinide 1 yıl içinde olmazsa yaptırıısaan iyi olur diğer sağlık sorunları içinde önlem olur dedi. sağlıklı spermler içinde 3 gün ilişkiye girmeip çatlama günü ilişki yaşamalısınız dedi ! ben 1 gün arayla sanıyodum hep.. bir de sürekli görüşen aynı evde yaşayan çiftler yerine nadir görüşebilen çiftlerin gebelik ihtimali daha yüksektir çünkü spermler kaliteli olur dedi. ki bu şimdilik bende tutmadı :) bende ayrıyız demedim dr.a. Bu ay kendime yüksek şans veriyorum.Resmen rahatladım ya :) hani olmazsada sorun değilde yani hem bissürü dua okuyorum onlardan belkide umudum.. oruç açarken edilen dualarında kabul olacağını dönemeyeceğini unutmayın.er yada geç ben kulumun isteğini yerine getireceğim kulum dermiş RAB.paylaşayım dedim. :)
tamam canim cok sagol insallah bu hafta baslayayim dedigin iyi fikir ovulasyon gecerse obur ay kullanirim artik
zaten esimin okuyacagni hic zannetmiyorum(( eger ihtiyacim olursa soylerim canim cok sagol
cok sagol candascim dr gitmen cok guzel moral olmus yaa bizlerle paylasmanda iyi oldu banada moral oldu gercekten yumurta santimini hic bilmiyorum ama boyutu guzel herhalde insallah RAbbim bu ay dualrini kabul etsin bu ay seninde dolsun gobisin artik aramizda kidemli sen varsin ilk once seni bekliyorum ben arkadanda biz insallah opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?