Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar uzman tv ye bakıyorum da sizlere de tavsiye ederim. Kağan Kocatepe açıklamış. Başlıkları yazayım?

Düşük yapan kadın bir daha ne zaman hamile kalabilir?
Düşük yapan kadın sonraki hamileliğinde nelere dikkat etmelidir?
Kürtaj yaptırmak ileride düşük riskini arttırır mı?
Hangi kadınlarda düşük riski daha fazladır?

Güzel bilgiler var seyredin derim...

Kadınlar hamilelik için nasıl hazırlanmalı?
Önceden düşük yapmış olan kadınlar daha zor mu hamile kalır?
Hangi kadınlar daha zor hamile kalır?
Ne kadar süre hamile kalınmazsa doktora baş vurulmalı?
Gebelik öncesi yapılması gereken testler.

Bunları Dr. Tülin Kocatepe cevaplamış görsel yine uzman tv.

karşı komşuma dalacam ama bakalım ne zaman,

bıktım usandım, hastaları mı var nedir diyeceğim, ka ka ki ki ki, ulan kapa camını ne öylee hayır 40 dailre var bir ben mi rahatsız oluyorum acaba sabır yarabbim sabır,.

sahuru bekliyorlar desem anam oruç tutmuyorlar, açtım camı pis pis bakıyorum görüyorlar, canına yandığımın bir ben arızayım demek. uyutmuyorlar kızlar uyutmuyorlar....

kızlar günaydınlar....

misafirim var bir kaç gün giremicem galiba...ama sabahları kocamı geçirdikten sonra bakabilirim....

neyse iyi gördüm sizleri maşallah...

candaş, canım ohhh seninle beraber benimde içim rahatladı canım kardeşim...dr hamilesin dese daha çok sevinirdik ama verdiği bilgiler rahatlatıcı oluyor hadi hayırlısı bakalım az kaldı eşinle buluşmana canım...

hello, canım yaa tek arıza sen değilsin bende sendenim bizimde yandaki komşunun bir köpeği var allahımm sabaha kadar susmak bilmiyor sanki dağ başında yaşıyoruz bazen destina korkup gece yanımıza geliyor... balkona çıkıp bağırıyorum ne bu yaa madem köpek alıcaksınız dağa çıkın çocuk korkuyor köpeğe diyorum sende sus bağırma töbe töbe...aman sen bebişi düşün boşver uğraşma öylelerine laf söylesende anlamazlar...

ceza, nereye gittin yine kayboldun kür nasıl gidiyor geldimi kırmızılar...

nuraycığım, evet yaa sorma inşallah dediğin gibi olur...sende kıdemlilerimizdensin umarım bu ay rabbim sanada gönderir meleğinin kardeşini...

chnb, canım bende izlerim uzman tvyi genelde destina içinde izlerim...büyütürken nelere dikkat yani teşekkürler güzel paylaşımlar...

sinau, hayırdır neredesin yaa bayağıdır girmiyorsun sende bize sürpriz yap hadi bakalım...

taff iki haftada kim bilir neler olacak beklerken hamiş haberleri duyarsın sevinirsin kutlarız sonra bi bakarsın 2 hafta olmuş ve sen dr da pıt pıt dinliyorsun

senemciğim, arada bir senide görmek umut oluyor bize maşallah size allah nazarlardan saklasın

passifloraaaaaa, ayyy canım sen yat yat arada bir bizi sevindir o bize yeter dualarımız hep seninle canım benim....

pileooo, canım yaa senin yazdıklarını okurken diyorum aceba bende böyle olurmuyum diye sabırsızlık konusunda bakalım hayırlısı hamile kalınca anlıcaz.. ama bebiş senin yüzünden doğru düzgün uyuyamıyor annesi o bi doğsun sen görürsün sende doğru düzgün uyuyamıcaksın oh olsun sana

diğer can arkadaşlarım keyifler nasıl?iyisiniz inşallah? görüşmek üzere öptüm kocaman hepinizi...

Son düzenleme:

oy oy maşallah dün yoktum ben seni merak ettim naptın diye çok şükür güzel haberlerle dönmüşsün canım raabim kucağına sağlıkla almayı nasib etsin inşallahhh

chnb cim kendimi yendim bugun siparisi verdim 3 gune gelecek insallah ovulasyon testi ben zaten yurtdisinda yasadigim icin insallah erken gelecek kacirmayacagim yumurtlama gunlerini INSALLAHHH :))) bende simdi bakiyim chnbcim uzman tv ye bilgiler icin sagol canim

evet ceza yaa nerelerdesin neler oldu ? kirmizilar geldimi yoksa hala gelmedimi eger gelmediyse icime doguyor %100 hamilesin gecikme icin baska sebep goremiyorum ..

candaşcığım 11. gün 14mm olan yumurta (ki sende bundan iki tane varmış hey maşallah) 14. gün 19mm ve daha üstü olabilir yani 14. gün yumurtayı çatlatırsın sen bence doktorun dediğini yap 12-13 çalışma 14. gün çalış nokta atışı olsun ama bu sürede keçiboynuzu yesin eşin bal pekmez fındık fıstık nasılsa benimki gibi şeker sorunu yoktu eşinin hadi bakalım dualarla gelsin yavru(lar)ın inşallah
evet canım biz keseyi gördük dün çok şükür içim rahatladı ama tam birrahatlama sayılmaz hala aileden kimseye birşey demedim :26:

Sabırsız anne... Sabret bakayım azıcık. Ne kalmış şunun şurası. Bulantın yok sanırım. Ne güzel...

sabırsızlıktan öte endişe benimki ( bi an geriliyorum ya bişe olduysa diye bi an da herşey Allahtan hayırlıs neyse o olsun diyorum. gelgitler hep var. anım anımı tutmuyo ama bugün daha iyiyim. pztesiyi bekleyecem arada hiiç dra gitmeyecem diye sözümü verdim kendime. bakalım artık. evet canım bulantım yok. ilk başta bulantım olsa bari diyodum ama öncekindede olmadı bundada yok bulantı.o yüzden belirtiyi göğüslerden takip ediyorum verdiğin bilgiler için çok saol bende bakarım arada uzaman tv ye. kürler vesile olur inşallah...

canım anlayışsız insan çok. sen duymazlıktan gel. bebişi strese sokma. çok daha ileri giderlerse uyarıda bulunun. belki o zaman anlarlar.

candaS dra gidilmiş. yumurtalar görülmüş. hadi gözün aydın. ben boyutlardan anlamam ama sanırım iyi durumdalar. zaten bi sıkıntın olmadığını biliyoduk ama dr dan buu duymak eminim seni de çok rahatlatmıştır ki hepimiz ohhh be olduk. iyiki gittin valla. bundan sonrası hayırlı zaman ne zamnasa o zaman olsun. annesini çok bekletmeden gelsin minnoşun.

destinaamm sağklıkla dünyaya gelsinde varsın uyutmasın. öc alsın annesinden:) ben herşeye razıyım valla:))

senemm maşallah size. kocaman olmuşsunuz Allah tamamına erdirsin inşallah..

evet senemciğim gördük keseyi rahatladık mı hayır ama sanırım bu, 12. haftaya kadar hep böyle olacak tabi allah o haftaya kadar gelmemizi nasip ederse:97: ben henüz kimseye hamile olduğumu söyleyemedim :26: ki öncekinde kan değerimi elim aldığım an annemi arayıp söylemiştim 4+2 iken bu sefer annemi en fazla 1 hafta daha idare edebilirim ama ondan sonra artık yalan söyleyemem çünkü sorup duruyor nehir ekin kocaman olmuş annesi oooy maşallah ona fıstık o fıstık

oy oy maşallah dün yoktum ben seni merak ettim naptın diye çok şükür güzel haberlerle dönmüşsün canım raabim kucağına sağlıkla almayı nasib etsin inşallahhh

sağol yaseminciğim evet hayırlısıyla kesemizi gördük maşallah bu sabah da kan verdim testler için:97: amin güzel dileklerin için allah sizlere de tekrardan nasip edecek bu duyguları yaşayabilmeyi ama en hayırlı zamanda olacağı için biraz bekliyoruz hepimiz

Yatılı misafir sanırım. Arada gir 15 güne kadar adet olman gerekiyormuş ya sonucunu yaz bize canım. Kızını da öpüyorum...

Canım sevindim siparişine. Ovulasyon testi ile ilgili topik var baktım oraya bak ne diyor:
2. çizginin öbür çizgiye eşit ya da daha koyu olması gerekiyor , onu gördükten sonra 24-48 saat içinde yumurtlayacaksın ve görür görmez 2 gün üstüste ilşki öneriliyor.

İnşallah bu ay olur. Sen dün adetten bir hafta geçt gün aşırı ilişki yaşıyoruz demiştin ya kaç günde bir adet oluyorsun 28 günde ise testler gelene dek günler kaçmış olabilir. Sen günaşırı kuralını bozma canım...

Anlıyorum seni canım. Ben bu son düşüğümde ailemden sırf kız kardeşime demiştim. Annem erken doğumumda yanıma gelememişti geç haber vermiştik üzülmesin diye. Düşüğümden daha doğrusu hamile olduğumdan haberi bile yoktu. Uzak da olunca daha da kaygılanır diye dememiştik. İyiki de dememişim.

Canım senin bebeğin maşallah çok güçlü bir bebek. İnşallah bir şey olmayacak. Herkeste bulantı olmuyor. Benim çok olurdu artık ağlardım bulantılardan. Mutfağın kapısını bile açamazdım değil yemek yemek. Son düşüğümde ise vücudumda fiziki hiç değişiklik olmamıştı malesef... Bu pıt pıt işini ikiz hamile arkadaşım var karnına elini koyup anlıyormuş. Belki bebeğin kalp atışlarının sesi duyulabiliyordur. Kesinlikle tekme değildir o boyutta bebeğin tekmesi duyulmaz da belki kalp atışı duyulur elle hissedilir, bilemiyorum canım...

Canım ne testleri yaptılar?

Hello Kity, bu komşular için apartman yöneticisine desen çözüm olmaz mı?

senin resmin ne kadar çok yakışmış öyleee benimde ilacım bitti bugün canım şimdi adet olmayı beklicem elimde 10 tane yumurtlama testi var:)20 tane vardı yarısını bi arkadaşa verdim bide ateşimi ölçücem hele bi adet olayım hayırlısıyla ben diyorumki olmasa bile umut etmek çok güzel

hadı hayırlısı olsun canım benım bende mı alsam su yumurtlama testlerınden acaba

kızlar misafirim vardı...az önce gitti.anca girebildim.daha kırmızılar gelmedi.soğan suyunu bir kere içtim bir daha içmedim doktordan randevu aldım(candas ı örnek aldım kendime) cumartesi gideceğim.
candasım çok sevindim yumurta boyutu gayet iyi.ay son olsun bu ay yeter artıkkkkkkkkk.dualarında beni de unutma.
passiflora sonuç ne zaman belli olacak?güzel haberlerini bekliyoruz.az kalmış olmalı.
destina rekorunu kırmak istemiyorum..beimde bugün 40. gün oldu..10 haftalık güzelmiş.
senem maşallah gözümüzün önünde kocaman oldunuz ya..26 hafta maşallah
tafcım umarım pıt pıtları duymak da nasip olur.
chbn kolay gelsin çalışmalarda...izinizden yürümek istiyorum ama bi kırmızılar gelseeeeeee.
cıtaknuray 100%100 diyorrsun ha bahse var mısın:)hayırlısı caanım yaa
pileo sabır sabır...doğunca kızacak bu kuzu sana..anne bi rahat bırakmadın diyeee,,
hello aynı gün randevumuz umarım herşey yolunda gider gönül rahatlığıı ile döneriz geriii..korku sardı beni yaaaaaa

ismini hatırlayamadığım güzel bayanlar nasılsınız?

canım adetimin 11. günüydü dün.tamam kahveyide içereceğim :) fındık fıstık ne varsa ye hadi diyorum :)
azmettik topluca valla:) rahat ol hiç sıkıntım yok istediğin kadar müdahalede bulunabilirsin :) sen tatile ne zman gidiyosun canım ? babanlarla gitcektin sanırım değil mi ?
çok sağol canım sanırım iyiymiş :) inş bu ay son olur hepimizin denemeleri için :) bayrama meleklerle girmek dileğimle :)
:) senin tarifide yaptım bu ay ballı mallı :) inş çatlatır içinede bebişi koyarsak tam olacak :) nar tanesinide seni de öpüyprum canımcım :) kocaman olmuş prenses ya :)
saol canım ben şimdi eşimin yanındayım 16. güne dekte beraberiz.Rast gelir inş :) bende hiç bilmiyorum ki taf biliyo olabilirçatladığının anlaşılırlığını ... Allah kabul etsin orucunu inş bu ay hepimize son olurda bulantılardan filan şikayet ederiz :) bu ay çabuk geçer bencede :)
Allah kolaylık versin ya gürültülü komşularla iş zor vallla
çok sağol canım valla rahatladm ya benle beraber sizde rahatladınız yani :) inş 2. gidişede bebek var olur :) sende yok mu dha gelen giden ?
:) saol hocam :) rahatlattınız valla :) eşimin enerjiye boğacam valla neyseki sıkıntı yokta rahatça yapabilir.Aman eşinede dikkat he ... şimdi 12-13 te çalışma yapcaz mı yapmıcaz mı onu anlayamadım şekerim ya ? çok açık soruyorum ama :)
annelere söyleyemem sıkıntısı var değil mi * az kaldı ama 2 hafta daha kıvırdınız mı tamamdır anane babane oluyosunuz diyeceksiniz inş :)
valla hep beraber oh be dedik :) çok sağolun valla :) inş bundan hayırlı zamanda gelsin deyip çekiliyorum artık :) senin meleğin nasıl ?

hadi canım rast gelsin, inş dr dan çok güzel haberlerle gelirsin hala ümidimiz var çünki sanırım kırmızılar gelmedi hala değil mi ? dualarımdasınız valla tek tek isim sayıyıorum hepimizin yaptığı gibi ama bu aralar senle destinada yoğunlaştım ihtimaller yüksek ya :) benm içinde senin içinde hepimiz içinde son olsun artık bu ay :)

Akşama eşimin iş arkadaşları gelecek kızlar, hani bebek denemesinde olanlar.dün bana bişey sordu ateş ölçüyomuş oda, meselea diyor 35,2 li ateşim 35,5 geldiğinde de yumurtlama döneminde mi oluyorum yoksa daha yüksek mi artış olmalı diyor, bende dedim ustalarıma sorayım bi ?

Güzel bir zamanlama. İnşallah bu günlerde bebişin seninle olur. Sen 16. günü eşinden ayrılmadan önce de her ihtimale karşı dene canım. Taf sana günler konusunda yardımcı olacaktır. Üst üste ilişki sıklığı konusunda benim de kafam karışık. Ovulasyon testinde 2. çizgi koyulaşınca üst üste iki gün diyor. Benim doktorum tahmini günlerde günaşırı demişti seninki de 3 günde bir demiş. Şaşırdım bu konuda...:26: Sperm kalitesi önemliymiş ama yumurtlama 24saatte sonlanıyor biliyorum. 3 günde çok geç olmaz mı gerçi spermler 72 saate kadar yaşayabiliyormuş ama herkesinki o kadar yaşarmı acaba? Günaşırıyı geçirme bence. Her gün olur mu bilmem ama...

Güzel bir zamanlama. İnşallah bu günlerde bebişin seninle olur. Sen 16. günü eşinden ayrılmadan önce de her ihtimale karşı dene canım. Taf sana günler konusunda yardımcı olacaktır. Üst üste ilişki sıklığı konusunda benim de kafam karışık. Ovulasyon testinde 2. çizgi koyulaşınca üst üste iki gün diyor. Benim doktorum tahmini günlerde günaşırı demişti seninki de 3 günde bir demiş. Şaşırdım bu konuda...:26: Sperm kalitesi önemliymiş ama yumurtlama 24saatte sonlanıyor biliyorum. 3 günde çok geç olmaz mı gerçi spermler 72 saate kadar yaşayabiliyormuş ama herkesinki o kadar yaşarmı acaba? Günaşırıyı geçirme bence. Her gün olur mu bilmem ama...

merhabalar.. ben de 4 ağustosta ilk bebeğimi kalp atışı duyulmadığı için kürtajla kaybettim.. bir yıllık evliyim bebek istedik ikinci ay hamiş oldum ama sonrasında kaybettim işte o kadar çok mutluydumki herkese duyurmuştum ama kaybettim nasip değilmiş.. şuan biran önce iyileşip tekrar bebiş sahibi olmak istiyorum bu konuyla ilgili çok sayfa okudum ama sanırım burda farklı bi destek var aranızda yani diğer topikler soru cvp giderken burdaki dostluğu gördüm tabi burayı 2012mart annelerinden bi arkadaş da söylemişti.. sanırım benimde desteğe morale ihtiyacım var aranızda bana da yer var mı

Öncelikle çok geçmiş olsun. İsteyerek hamile de kalmışsın hayal kırıklığı eminim çok büyük. Ben de ilk ve son hamileliğimde bebeğimi 8 haftalık kaybetmiştim. Çok zor. Allah bir daha yaşatmasın. Dediğin gibi burada birbirimize
destek olmaya çalışıyoruz. Her zaman burada derdini yazabilirsin. Yeni süreçte sen de bizimle takibini yapmanı tavsiye ederim. Yalnız üzülme genelde ilk gebeliklerde sıkça yaşanıyor. İnşallah tekrar yaşamayacaksın...

canım önce Allah sabırlar versin.
ama rahat olmaya çalış.
hem kolay hamile kalıyomuşsun. inşallah yine kalırsın. ilk gebeliklerde sık rastlanan bi durummuş. ama sen yine de tedbir olsun diye pıhtılaşma testleri falan var, onları yaptır. için rahat olsun canım.

ilk adetinden sonra başlarsın tekrar çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…