Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

var tabii olmaz mı...geçmiş olsun canım..umarım en kısa sürede aynı duyguyu bir daha yaşarsın.

destina canım uyku sorunu yaşıyor musun?
adet düzensizliği uykusuzluğa neden olur mu sizce?

ceza canım hadi hayırlısı umarım güzel haberlerle döneriz inşallah.

candaş canım hakikaten azmettik bu ay :) bu ay gelecekkk bebek yada bebekler inşaallah. cumartesi günü dr çıkışta allah korusun mortingen olmazsam pazar sabahı. sadece kardeşim, ay babam gelmesinn candaşım çok pimpirikli oooo amann amannn.

citaknuray ovulasyon kullan biri olarak yumurtladığından kesin eminsin ve sadece günü kestirmek istiyorsun ana temasından vazgeçme, testleri aynı saatte yapmaya çalış sıvı tüketimini ya kes yada azalt. inşallah sonuç alırız.

chrb anniş sende durumlar nedir. bu arada sen duayı bizde okuruz demişsin ya, bende okurum aklınızda olsun.
destina az kaldı 15 güne, dikkkat destinada bebek var :) diyorum.

minikler üzülerek aramıza hoşgeldin diyorum, mevlam bir daha göstermesin, elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabii, o zaman ilk iş dr kontorlünü beklicez, sonra ilk adetimizi ve dr amcamız ne diyeceğiz onu bekleyeceğiz, sonrasında da konuşuruz bol bol zaten, evliliğin ilk senesyse bebeği tutuurmak daha kolay olur, malum çalışmalar bazen bizi tüketiyordu sevgiler.

en baş adet düzensizliği yaşayan biri olarak , bende uykusuzluk yapmadı ama ateş yapıyordu gece alev alevdim menepozlu bayanların anlattığı gibiydim sıkıntı vardı yani.

Canım ya ben de uyuyamıyorum. Kafamızda bu meseleleri kurup duruyoruz ondan olabilir mi? Stres yaptığını biliyorum ama uykusuzluğu bilmiyorum. Bu arada benim de progestan kullandığım ay 4 gün geçmişti. Destina gibi kanda hcg ye bilr inanmamıştım. Meğer progestan gecikmiş...

Sağ ol canım. Bugün 8. günüm. Yumurtlamama vardaha ama testi merak etti. Saat 15.00'da yaptım. Tek çizgiçıktı. Böylece güvenim arttı. Her gün yapayım da günümü tam tespit edeyim. Umarım yumurtam da çatlar. Dua için de sağ ol. Bu cuma başlıyoruz. Birarkadaş adetliyken böyle tesbihler çekilir dedi. Ama bilmiyorum tam bilen var mı. Çünkü adetken selavat getiriliyor, tesbih çekiliyor yanlış bilmiyorsam.

kızlarrrrr,

eltim facebook mesajı yazmış. hayat evlenince güzel lalalalallaaaaaaa diye, way be benim aram kötü diye ne kadar mutlu. kör öldü badem gözlü oldu.

çok çok teşekkür ederim mesajıma cevap verip topiğinize beni de kabul ettiğiniz için bi kaç sayfa geriye doğru okuyabildim aramıda hamişler varmış allahım sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah..
hemen bi soruyla başlıycam kürtajdan sonra ağrı kesici olarak ne kullandınız bana doktor hiç ilaç vermemiş komşum saolsun minoset getirdi zararsız kullanabilirsin die bende ağrım artınca içiyorum bi zararı olur mu?

[/B][/B]

chnb, canim galiba dogru soyluyosun ben 27 temmuzda adet gordum yani bugun 14.gun 3 gunde gelse 17.gun olur neyse gec kaldim desene kismet obur ay yaparim insallah.. bi gelsin size bolbol sorum olur zaten canim cok sagol
ayrica dua okuyacaktim ya benim gecen cuma okumam lazimdi ben duayida kacirdim galiba eee sonradan karar verirsen boyle olur onuda obur ay basliyim o zaman hakkimizda hayirlisi

tabikiiii bu topikte herkese yer var cok gecmis olsun basin sagolsun hepimizz birbirmize destegiz insallah en yakin zamanda anne olucaz

selam kızlar topiğinizi yeni gördüm..daha çok erken hamilelik blirtilerinde takılıyordum..

benim hikayem şöyle geçen eylül ayınca düşük yaptım parça kaldığı için kürtaj oldum bebeğim 10 haftalıktı..sebep olarak bişey demedi doktor, ama o sıra tayinim çıkmıştı taşınmştım çok fazla yolculuk ve uçak yolculuğuda yapmıştım. daha sonrasında eşim yanımda olmadığı için bişey yapamadık . anca kavuştuk ve bu ay başlıyoruz çalışmalara.. geçen ay adetim 8 gün gecikti 38. günde oldum ( önceki ayda 34. günde ..yumurtlama gününü kestiremiyorum test aldım , içimde bi korku var acaba yumurtlamayacak mıyım diye ( hayatımda ilk kez bu kadar gecikti .kürtajdan sonra hiç doktora görünmedim tekrardan, geçen ay çok akıntım oldu normalde olandan çok fazla ve yeşilimsiydi. adetimde normalden uzun sürdü 8 gün sürdü...bilen yada böyle bişe yaşayan oldu mu?

yok canım içebilirsin. zararı olmaz minoseti hamileler bile içebiliyor. bana majezik vermişti doktorum. bir de antibiyotik verdi. enfeksiyon kapmasın diye. herkese veriyolar bunları kürtajdan sonra. antibiyotik vermedi mi?

böyle bişey yaşamadım. bence geç kalmış değilsin doktora gitmek için. hatta en yakın zamanda git. yeşilimsi kan tuhaf geldi bana. bu kadar yardımcı olabilcem.
bu arada eşinle kavuşmuşsun. gözünaydın.

canım sen bilirsin için nasıl rahat ediyosa öyle yap ama bence 11. gün başla yapmaya.
o topiğe bamana sevindim. orda son sayfalarda koymuştu biri kendi testlerini. fikir olur sana da. ikinci çizgi eşit ya da daha koyu oluyor. aynen o resimdeki gibi.
hadi bakalım. iyi yumurta yakalamacalar sana.

Canım sen al köşede hazır olsun. Bu gece de ödevini yap ve bir saat kalkmadan belinin altına ince bir yastık koy yat. İnternette öyle yazıyor...

Canım yeşil renk enfeksiyon belirtisi olabilir. En tez zamanda doktora git. Folikasit, çinko hamilelik öncesi veriyorlar. Onları da yazar doktorun...

Gördüm canım ama onlar kaset tipi. Benimkiler çubuk şeklinde. Yine de fikir oldu bana da. Bugün nasıl yapılacağını sınamış oldum. Bu ay yapayım her gün de bu ay tutmazsa gelecek ay için tam fikir olur. Sen nasılsın çevrimdışısın.

en baş adet düzensizliği yaşayan biri olarak , bende uykusuzluk yapmadı ama ateş yapıyordu gece alev alevdim menepozlu bayanların anlattığı gibiydim sıkıntı vardı yani.

canım bende bu ay hala adet olmadım klomende kullandım neden böyle oluyor kiste yokmuş neden oluyor klomen adet düzensizligine iyi gelmiyor muydu

adet düzensizligi için ne yapıyosunuz

Bununla ilgili kürler vardır sanırım... Bir de doktora git canım. İlaç verir. Doğum kontrol hapı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…