- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.801
çok çok teşekkür ederim mesajıma cevap verip topiğinize beni de kabul ettiğiniz içinbi kaç sayfa geriye doğru okuyabildim aramıda hamişler varmış allahım sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah..
hemen bi soruyla başlıycam kürtajdan sonra ağrı kesici olarak ne kullandınız bana doktor hiç ilaç vermemiş komşum saolsun minoset getirdi zararsız kullanabilirsin die bende ağrım artınca içiyorum bi zararı olur mu?
ben farlutral ile adetlerim geliyordu, klomen falan vermediler, o yumurta çatlasın diye veriliyor olabilir mi? bende de kist falan yoktu, kürtaj sonrası zor toparlandım diye düşünüyorumcanım bende bu ay hala adet olmadım klomende kullandım neden böyle oluyor kiste yokmuş neden oluyor klomen adet düzensizligine iyi gelmiyor muydu
canımmsın hiç gülesim yoktu. :) sağolasın kuşum, sen bu arada başka test yaptın mı
geçmiş olsun canım...bende öyle bir akıntı olmadı ama arkadaşların dediği gibi enfeksiyon belirtisi olabilir.bende senin gibi düzensizlik yaşıyorum.selam kızlar topiğinizi yeni gördüm..daha çok erken hamilelik blirtilerinde takılıyordum..
benim hikayem şöyle geçen eylül ayınca düşük yaptım parça kaldığı için kürtaj oldumbebeğim 10 haftalıktı..sebep olarak bişey demedi doktor, ama o sıra tayinim çıkmıştı taşınmştım çok fazla yolculuk ve uçak yolculuğuda yapmıştım. daha sonrasında eşim yanımda olmadığı için bişey yapamadık . anca kavuştuk ve bu ay başlıyoruz çalışmalara.. geçen ay adetim 8 gün gecikti 38. günde oldum ( önceki ayda 34. günde ..yumurtlama gününü kestiremiyorum test aldım , içimde bi korku var acaba yumurtlamayacak mıyım diye ( hayatımda ilk kez bu kadar gecikti .kürtajdan sonra hiç doktora görünmedim tekrardan, geçen ay çok akıntım oldu normalde olandan çok fazla ve yeşilimsiydi. adetimde normalden uzun sürdü 8 gün sürdü...bilen yada böyle bişe yaşayan oldu mu?
canım pazartesi yaptım en son..
Ceza sabah tekrarla istersen. Bu ay ayrıca bir ilaç kullanmadın değil mi? Hamile değilsen neden geciksin?
sogan kuru dene iyi geliyor bana faydasi oldu 10 gun suren regl 5 gune indi ve 28 gunde bir olmaya basladim bir yildir degismedi buadet düzensizligi için ne yapıyosunuz
:) saol hocam :) rahatlattınız valla :) eşimin enerjiye boğacam valla neyseki sıkıntı yokta rahatça yapabilir.Aman eşinede dikkat he ... şimdi 12-13 te çalışma yapcaz mı yapmıcaz mı onu anlayamadım şekerim ya ? çok açık soruyorum ama :)
annelere söyleyemem sıkıntısı var değil mi * az kaldı ama 2 hafta daha kıvırdınız mı tamamdır anane babane oluyosunuz diyeceksiniz inş :)
Akşama eşimin iş arkadaşları gelecek kızlar, hani bebek denemesinde olanlar.dün bana bişey sordu ateş ölçüyomuş oda, meselea diyor 35,2 li ateşim 35,5 geldiğinde de yumurtlama döneminde mi oluyorum yoksa daha yüksek mi artış olmalı diyor, bende dedim ustalarıma sorayım bi ?
yok canım içebilirsin. zararı olmaz minoseti hamileler bile içebiliyor. bana majezik vermişti doktorum. bir de antibiyotik verdi. enfeksiyon kapmasın diye. herkese veriyolar bunları kürtajdan sonra. antibiyotik vermedi mi?
arkadaşıma taklılıyorum, hamilelerede veriliyor. umarım çok ağrın olmaz.
ben farlutral ile adetlerim geliyordu, klomen falan vermediler, o yumurta çatlasın diye veriliyor olabilir mi? bende de kist falan yoktu, kürtaj sonrası zor toparlandım diye düşünüyorum
renkli atlas yeşil renk bende hiç olmadı sanki dr gitmek gerekli yada dr sormak, geçmiş olsun,
yok kullanmadım canım....ben dün araştırırken yumurtlamadıysan o ay gecikebilir diye bir yazı okudum..benim aklıma bu geliyor.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü sıfır belirti. adet olacak gibi de değilim vücudum gayet normal..tekrarlamicam canım yaaaaaa cumartesi gidicem doktora o zman belli olur herhalde .sorun ne anlamış olurum.
anlamadım gitti benim doktorum neden antibiyotik felan vermedi acaba.. komşu da olmasa hem açlıktan ölecem hem de karın ağrılarımdan demekki :):) bugün hissetmiyorum ağrı inşallah geçmiştir
yok kullanmadım canım....ben dün araştırırken yumurtlamadıysan o ay gecikebilir diye bir yazı okudum..benim aklıma bu geliyor.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü sıfır belirti. adet olacak gibi de değilim vücudum gayet normal..tekrarlamicam canım yaaaaaa cumartesi gidicem doktora o zman belli olur herhalde .sorun ne anlamış olurum.
sogan kuru dene iyi geliyor bana faydasi oldu 10 gun suren regl 5 gune indi ve 28 gunde bir olmaya basladim bir yildir degismedi bu
hayırlı sabahlar arkadaşlar.. cevap veren herkese çok teşekür ederim.. yeşilimsi akıntı geçen ay adetimden önce oldu ,adetim cumartesi bitti şuan öyle bi akıntım yok,dr gidecektim devam etseydi olmayınca gitmedim ,,adetimde uzun sürdü bu seferdüşük yapalı 11 ay oldu ilk kez bu ay böyle bi gecikme yaşadım.strese bağladım yada dediğiniz gibi enfeksiyon mu ? şimdi akıntım yok hiç beklemeli miyim gitmelimiyim karar veremedim..
ovulasyon testi aldım prediktorun 15 inde yapacam ilk testi ,siz hangi testi kullanıyorsunuz ben ilkkez kullanıcam eşimle anca biraraya geldik çünkü
Canım adetin biraz geçti sonra adet oldun biraz uzun sürdü. Doğru mu anladım. Eğer eşinle birlikteliğiniz olduysa malum dönemde ve test yapmadıysan kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin.
Teste gelince ben de one step aldım. Dün 8. günümdü denemek amaçlı baktım. Negatifti. Bu ay böyle her gün kullanyım tam yumurtlama günümü tespit etmiş olayım diyorum. Gelecek aya hamile kalmazsam ona göre daha geç bir günden başlarım...
selamlar kader arkadaşlarım
ben çok mutluyum çünkü ilacım bitti yeniden adet olup umud etmeye başlıcam inşallah içim kıpır kıpr bi evladın umudunu bile içinden geçirmek insanı ne kadar mutlu ediyo iki gün önce bitti ilacım bi kaç güne adet olurum sanırım hepimiz yeniden bebeklşerimize kavuşcaz inşallah hem bu dünyada hem gerçek alemde meleklerimiz olacak inşallahhepinizi öptüm kocamann
selamlar kader arkadaşlarım
ben çok mutluyum çünkü ilacım bitti yeniden adet olup umud etmeye başlıcam inşallah içim kıpır kıpr bi evladın umudunu bile içinden geçirmek insanı ne kadar mutlu ediyo iki gün önce bitti ilacım bi kaç güne adet olurum sanırım hepimiz yeniden bebeklşerimize kavuşcaz inşallah hem bu dünyada hem gerçek alemde meleklerimiz olacak inşallahhepinizi öptüm kocamann
çok çok teşekkür ederim mesajıma cevap verip topiğinize beni de kabul ettiğiniz içinbi kaç sayfa geriye doğru okuyabildim aramıda hamişler varmış allahım sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah..
hemen bi soruyla başlıycam kürtajdan sonra ağrı kesici olarak ne kullandınız bana doktor hiç ilaç vermemiş komşum saolsun minoset getirdi zararsız kullanabilirsin die bende ağrım artınca içiyorum bi zararı olur mu?
slm minikler. üzülerek buraya hoşgeldin diyorum. keşke karşılaşmamız mart annelerinde kalsaydı.. hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bebeğini kucağını almak nasip olur inşallah... dr bana o zaman antibiyotik,ağrı kesici ve kan durdurucu bi ilaç vermişti. sana antibiyotik vermedi mi? genelde veriliyo diye biliyorum. benim akşamları ağrım oluyodu sadece.minoset eğer ağrını dindiriyosa içmende bi sakınca olmaz bence.merhabalar.. ben de 4 ağustosta ilk bebeğimi kalp atışı duyulmadığı için kürtajla kaybettim.. bir yıllık evliyim bebek istedik ikinci ay hamiş oldum ama sonrasında kaybettim işteo kadar çok mutluydumki herkese duyurmuştum ama kaybettim nasip değilmiş.. şuan biran önce iyileşip tekrar bebiş sahibi olmak istiyorum bu konuyla ilgili çok sayfa okudum ama sanırım burda farklı bi destek var aranızda yani diğer topikler soru cvp giderken burdaki dostluğu gördüm tabi burayı 2012mart annelerinden bi arkadaş da söylemişti.. sanırım benimde desteğe morale ihtiyacım var aranızda bana da yer var mı
ben de bebişimi öğrenmeden önce bu yazıyı okumuştum ve bu kadar geciktiğine göre bu ay kesin yumurtalmadım demiştim:)) hadi hayırlısı olsun bakalım :)) cmtesi dra gidecek olmana sevindim. drun bi sıkıntı yok demesi bile seni rahatlatacaktır.yok kullanmadım canım....ben dün araştırırken yumurtlamadıysan o ay gecikebilir diye bir yazı okudum..benim aklıma bu geliyor.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü sıfır belirti. adet olacak gibi de değilim vücudum gayet normal..tekrarlamicam canım yaaaaaa cumartesi gidicem doktora o zman belli olur herhalde .sorun ne anlamış olurum.
slm minikler. üzülerek buraya hoşgeldin diyorum. keşke karşılaşmamız mart annelerinde kalsaydı.. hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bebeğini kucağını almak nasip olur inşallah... dr bana o zaman antibiyotik,ağrı kesici ve kan durdurucu bi ilaç vermişti. sana antibiyotik vermedi mi? genelde veriliyo diye biliyorum. benim akşamları ağrım oluyodu sadece.minoset eğer ağrını dindiriyosa içmende bi sakınca olmaz bence.
.
merhaba yaseminciğim ben de seni böyle mutlu gördüğüme çooook sevindim oh böyle ol işte nefes aldığımız sürece umut vardır şükredelim her zaman halimize Allah en hayırlı zamanda verecek yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?