Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşıma taklılıyorum, hamilelerede veriliyor. umarım çok ağrın olmaz.

canım bende bu ay hala adet olmadım klomende kullandım neden böyle oluyor kiste yokmuş neden oluyor klomen adet düzensizligine iyi gelmiyor muydu
ben farlutral ile adetlerim geliyordu, klomen falan vermediler, o yumurta çatlasın diye veriliyor olabilir mi? bende de kist falan yoktu, kürtaj sonrası zor toparlandım diye düşünüyorum

renkli atlas yeşil renk bende hiç olmadı sanki dr gitmek gerekli yada dr sormak, geçmiş olsun,

geçmiş olsun canım...bende öyle bir akıntı olmadı ama arkadaşların dediği gibi enfeksiyon belirtisi olabilir.bende senin gibi düzensizlik yaşıyorum.

Ceza sabah tekrarla istersen. Bu ay ayrıca bir ilaç kullanmadın değil mi? Hamile değilsen neden geciksin?

yok kullanmadım canım....ben dün araştırırken yumurtlamadıysan o ay gecikebilir diye bir yazı okudum..benim aklıma bu geliyor.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü sıfır belirti. adet olacak gibi de değilim vücudum gayet normal..tekrarlamicam canım yaaaaaa cumartesi gidicem doktora o zman belli olur herhalde .sorun ne anlamış olurum.

candaşcığım bugün 12. günün senin hımm dün çalışma yaptıysanız bugün ve yarın yapmayın 14. gün yaparsınız tam nokta atışı olur ama dün çalışma olmadıysa bugün çalışın yarın yani 13. çalışmazsınız 14. gün çalışırsınız hadi bakalım hayırlısı olsun çifter çifter yumurtalar var maşallah

arkadaşının ateşi çok düşükmüş heralde koltuk altından ölçüyor :26: koltuk altından ölçüyorsa o ateşin yorumu sağlıklı olmaz malesef zaten de önceki ateş ortalamalarını bilmeden de evet o yükseliş yumurtlama için yeterlidir de diyemeyiz:44: yani ateş ölçme bir istatistik çalışması gibidir bütün veriler elimizde olacak ki sağlıklı yorum yapalım

yok canım içebilirsin. zararı olmaz minoseti hamileler bile içebiliyor. bana majezik vermişti doktorum. bir de antibiyotik verdi. enfeksiyon kapmasın diye. herkese veriyolar bunları kürtajdan sonra. antibiyotik vermedi mi?

anlamadım gitti benim doktorum neden antibiyotik felan vermedi acaba.. komşu da olmasa hem açlıktan ölecem hem de karın ağrılarımdan demekki :):) bugün hissetmiyorum ağrı inşallah geçmiştir

yapma canım yapmak istemiyorsan, bence hiçbir sorun yok. inşallah bebek var.

anlamadım gitti benim doktorum neden antibiyotik felan vermedi acaba.. komşu da olmasa hem açlıktan ölecem hem de karın ağrılarımdan demekki :):) bugün hissetmiyorum ağrı inşallah geçmiştir

günaydın banada dr antibiyotik vermedi, kürtaj sırasında ben sana güçlü antibiyotik verdim gerek yok dedi, enfeksiyonda olmadı belki seninde öyledir, arama imkanın varsa ara dr'unu, nerede oturuyorsun, yakınsan bana bende bakarım sana, bilirim tek başına kalmak ne zordur.

cezacim tabii olmama ihtimalinide dusunelim ama bende kitynin dedigi gibi baska sebep goremiyorum kirmizilar gelmemesine hadi bakalim insallah sabirsizlikla bekleyelim cmartesiyi insallah bebis ben burdayim diyecek dularimiz seninle

candascim ramazanimiz bereketli gecsin insallah hem bolbol duaya hemde bolbol sansa ihtiyacimiz var...bu ay ne guzel oldu senin icin degil mi? Rabbim bu ay yuzumuzu guldursun insallah taf cok guzel aciklamis sana insallah bu ay hersey yolunda gider..

hayırlı sabahlar arkadaşlar.. cevap veren herkese çok teşekür ederim.. yeşilimsi akıntı geçen ay adetimden önce oldu ,adetim cumartesi bitti şuan öyle bi akıntım yok,dr gidecektim devam etseydi olmayınca gitmedim ,,adetimde uzun sürdü bu sefer düşük yapalı 11 ay oldu ilk kez bu ay böyle bi gecikme yaşadım.strese bağladım yada dediğiniz gibi enfeksiyon mu ? şimdi akıntım yok hiç beklemeli miyim gitmelimiyim karar veremedim..
ovulasyon testi aldım prediktorun 15 inde yapacam ilk testi ,siz hangi testi kullanıyorsunuz ben ilkkez kullanıcam eşimle anca biraraya geldik çünkü

Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım...

sogan kuru dene iyi geliyor bana faydasi oldu 10 gun suren regl 5 gune indi ve 28 gunde bir olmaya basladim bir yildir degismedi bu

İbrahim Saraçoğlu her kadın yılda 2 kez soğan kürü yapmalı diyor...

Canım adetin biraz geçti sonra adet oldun biraz uzun sürdü. Doğru mu anladım. Eğer eşinle birlikteliğiniz olduysa malum dönemde ve test yapmadıysan kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin.

Teste gelince ben de one step aldım. Dün 8. günümdü denemek amaçlı baktım. Negatifti. Bu ay böyle her gün kullanyım tam yumurtlama günümü tespit etmiş olayım diyorum. Gelecek aya hamile kalmazsam ona göre daha geç bir günden başlarım...

evet canım doğru ama eşim yanımda yoktu kimyasal gebelik olamaz. uzun sürdü adetim ama kanama çok azdı...

ben testi daha yapmadım hiç, pazar günü yapacam inşallah..16 sı gibi yumurtlarım belki diye tahmin ediyorum ama geciktiği için emin değilim, şuan yumurtlama belirtiside yok zaten...akıntıyı ve vücut ısımı ölçerek bakacam birazda

selamlar kader arkadaşlarım

ben çok mutluyum çünkü ilacım bitti yeniden adet olup umud etmeye başlıcam inşallah içim kıpır kıpr bi evladın umudunu bile içinden geçirmek insanı ne kadar mutlu ediyo iki gün önce bitti ilacım bi kaç güne adet olurum sanırım hepimiz yeniden bebeklşerimize kavuşcaz inşallah hem bu dünyada hem gerçek alemde meleklerimiz olacak inşallahhepinizi öptüm kocamann

inşallah canım hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz

merhaba yaseminciğim ben de seni böyle mutlu gördüğüme çooook sevindim oh böyle ol işte nefes aldığımız sürece umut vardır şükredelim her zaman halimize Allah en hayırlı zamanda verecek yavrularımızı

slm minikler. üzülerek buraya hoşgeldin diyorum. keşke karşılaşmamız mart annelerinde kalsaydı.. hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bebeğini kucağını almak nasip olur inşallah... dr bana o zaman antibiyotik,ağrı kesici ve kan durdurucu bi ilaç vermişti. sana antibiyotik vermedi mi? genelde veriliyo diye biliyorum. benim akşamları ağrım oluyodu sadece.minoset eğer ağrını dindiriyosa içmende bi sakınca olmaz bence.
ben de bebişimi öğrenmeden önce bu yazıyı okumuştum ve bu kadar geciktiğine göre bu ay kesin yumurtalmadım demiştim:)) hadi hayırlısı olsun bakalım :)) cmtesi dra gidecek olmana sevindim. drun bi sıkıntı yok demesi bile seni rahatlatacaktır.

tşk ederim pileo cnm sayende hem aynı şeyleri yaşamış hemde pozitif düşünen bir yer buldum bende karamsar olmak istemiyorum düşüncenin yaşamımıza yansıdığını düşünüyorum ve sayende umut dolu bekleyenlerin ve senin gibi umuduna kavuşmuş ama burdakilere ışık olan kişilerin bulunduğu bi yerdeyim
bugün ağrım yok dedim pazara çıkacaktık yine başladı minoset aldım ama inşallah işe yarar valla dolabım bomboş komşunun tabaklarıboş verirken yüzüm kızarıyo artık ağrılı sızılı doğrulcaz eşimede üzülüyorum çok elime alıştırmışım mutfakta bocalayıp duruyo :)
hello_kity bursadayım canım çok saol :) düşünmen bile duygulandırdı beni.. haklısın yalnızlık çok zor ama.....

inşallah bitanem beni daraldan umud edememekdi zaten ben oğlumu 7 ay bekledim sende yeni gelecek oğlum yada kızım onuda beklerim kurban olsun annesi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…