Güzel bir zamanlama. İnşallah bu günlerde bebişin seninle olur. Sen 16. günü eşinden ayrılmadan önce de her ihtimale karşı dene canım. Taf sana günler konusunda yardımcı olacaktır. Üst üste ilişki sıklığı konusunda benim de kafam karışık. Ovulasyon testinde 2. çizgi koyulaşınca üst üste iki gün diyor. Benim doktorum tahmini günlerde günaşırı demişti seninki de 3 günde bir demiş. Şaşırdım bu konuda...:26: Sperm kalitesi önemliymiş ama yumurtlama 24saatte sonlanıyor biliyorum. 3 günde çok geç olmaz mı gerçi spermler 72 saate kadar yaşayabiliyormuş ama herkesinki o kadar yaşarmı acaba? Günaşırıyı geçirme bence. Her gün olur mu bilmem ama...
tşk ederim pileo cnm sayende hem aynı şeyleri yaşamış hemde pozitif düşünen bir yer buldum bende karamsar olmak istemiyorum düşüncenin yaşamımıza yansıdığını düşünüyorum ve sayende umut dolu bekleyenlerin ve senin gibi umuduna kavuşmuş ama burdakilere ışık olan kişilerin bulunduğu bi yerdeyim
bugün ağrım yok dedim pazara çıkacaktık yine başladı minoset aldım ama inşallah işe yarar valla dolabım bomboş komşunun tabaklarıboş verirken yüzüm kızarıyo artık ağrılı sızılı doğrulcaz eşimede üzülüyorum çok elime alıştırmışım mutfakta bocalayıp duruyo :)
hello_kity bursadayım canım çok saol :) düşünmen bile duygulandırdı beni.. haklısın yalnızlık çok zor ama.....
canım benim sağol güzel yüreklim rabbim vakti zamanını bilir bizlerde istiyoruz ama inan senin uzun zaman oldu emeklerin boşa çıkmaz bi tanem inşallahİnş güzel olur canım ya. bende o konuda şaşırdım ama en mantıklısı yinede gün aşırı olur sanki.kk nın dr da hergün demişti ama sanırım bana özel olaraktı (ayrılıktan ötrü) bende gün aşırıda karar verdim gibi.en sonuncusunda 2 gün ara vereyim diyorum bakalım artık nasip olur inş .. bu ay çok uğraştım yani :)
Kıtty, hadi tatil güzel geçsin inş :) baba madem pimpirikli o arkadan gelsin madem :) inş cumarteside herşey yolunda gider tatilede hemen çıkarsınız :)
Chnb, ben de adetliyken tesbih ve salavat çekileceğini duymuştum.Sıkıntı yokmuş.Kurandaki ayetleri okumayın diyolar ama Allah affetsin alla ben okumak zorunda kalıyorum bazen (ayetel kürsi gib)
kıtty, eltin içinde kıskananlar çatlasın diyorum :) herkes olmuş bi hava, görürüz 2 gün sonra laylaylomu.Etme bulma dünyası ne de olsa değil mi
renkliatlas, erken hamilelik belirtisi topiğinden hatırlıyorum seni, belki sende hatırlarsın bende eşimden ayrıyım ortak noktamızdı :) yeşilimsi akıntı için dr a başvurmak gerektiğini biliyorum.bi görünsen rahatlarız hep berabe.İnş bi sıkıntı yoktur ve inş en tez vakitte meleğin seninle olur ...
Ceza, adet gecikmesi yumurtlama olmadığından olabiliyorsa hala bir şansımız var demektir de eşin görevdeydi sanırım değil mi ? inş hakkında hayır olur, cumartesi moralin tavan yaparda öyle gelirsin dr.dan ...
taf, dün çalışma vardıo zman seni dinleyip 14. günü bekliyorum.hayırlı haberler olur inş olmazsada canımız saolsun diyeceğim :) ateşinde koltuk aaltından ölçülmemesi gerektiğini bilmiyodum eğer öyleyse uyarayım çok sağol :)
nuray, inş bereket bizlerede uğrar bu ay :) bu ay benim için iyi oldu gerçekten inş 2 hafta sonraki sonuçta iyiliğin göstergesi olur :) dualara ve şansa ihtiyacımız çok.ve şükür ki burda bol ol dua edebiliyoruz birbirimize :) inş tez kabul olur ...
yasemin, yeni yolunda ilk ve son denem olur.Umudun gelir seni bulur :)artık darlanman geçecek inş, melekler geecek :)
tüm arkadaşlarım nasılsınız ? destina adet olabildin mi ?
İnş güzel olur canım ya. bende o konuda şaşırdım ama en mantıklısı yinede gün aşırı olur sanki.kk nın dr da hergün demişti ama sanırım bana özel olaraktı (ayrılıktan ötrü) bende gün aşırıda karar verdim gibi.en sonuncusunda 2 gün ara vereyim diyorum bakalım artık nasip olur inş .. bu ay çok uğraştım yani :)
Kıtty, hadi tatil güzel geçsin inş :) baba madem pimpirikli o arkadan gelsin madem :) inş cumarteside herşey yolunda gider tatilede hemen çıkarsınız :)
Chnb, ben de adetliyken tesbih ve salavat çekileceğini duymuştum.Sıkıntı yokmuş.Kurandaki ayetleri okumayın diyolar ama Allah affetsin alla ben okumak zorunda kalıyorum bazen (ayetel kürsi gib)
kıtty, eltin içinde kıskananlar çatlasın diyorum :) herkes olmuş bi hava, görürüz 2 gün sonra laylaylomu.Etme bulma dünyası ne de olsa değil mi
renkliatlas, erken hamilelik belirtisi topiğinden hatırlıyorum seni, belki sende hatırlarsın bende eşimden ayrıyım ortak noktamızdı :) yeşilimsi akıntı için dr a başvurmak gerektiğini biliyorum.bi görünsen rahatlarız hep berabe.İnş bi sıkıntı yoktur ve inş en tez vakitte meleğin seninle olur ...
Ceza, adet gecikmesi yumurtlama olmadığından olabiliyorsa hala bir şansımız var demektir de eşin görevdeydi sanırım değil mi ? inş hakkında hayır olur, cumartesi moralin tavan yaparda öyle gelirsin dr.dan ...
taf, dün çalışma vardıo zman seni dinleyip 14. günü bekliyorum.hayırlı haberler olur inş olmazsada canımız saolsun diyeceğim :) ateşinde koltuk aaltından ölçülmemesi gerektiğini bilmiyodum eğer öyleyse uyarayım çok sağol :)
nuray, inş bereket bizlerede uğrar bu ay :) bu ay benim için iyi oldu gerçekten inş 2 hafta sonraki sonuçta iyiliğin göstergesi olur :) dualara ve şansa ihtiyacımız çok.ve şükür ki burda bol ol dua edebiliyoruz birbirimize :) inş tez kabul olur ...
yasemin, yeni yolunda ilk ve son denem olur.Umudun gelir seni bulur :)artık darlanman geçecek inş, melekler geecek :)
tüm arkadaşlarım nasılsınız ? destina adet olabildin mi ?
selamlar kader arkadaşlarım
ben çok mutluyum çünkü ilacım bitti yeniden adet olup umud etmeye başlıcam inşallah içim kıpır kıpr bi evladın umudunu bile içinden geçirmek insanı ne kadar mutlu ediyo iki gün önce bitti ilacım bi kaç güne adet olurum sanırım hepimiz yeniden bebeklşerimize kavuşcaz inşallah hem bu dünyada hem gerçek alemde meleklerimiz olacak inşallahhepinizi öptüm kocamann
çok sağol canım içten dileğin içn.İnşallah ...canım benim sağol güzel yüreklim rabbim vakti zamanını bilir bizlerde istiyoruz ama inan senin uzun zaman oldu emeklerin boşa çıkmaz bi tanem inşallah
Canım hakkında hayırlısı inşallah. Günaşırıyı geçirmemeye çalış bence.
Ben de ne safım. Dün testi yanlış yapmışım. Benim one step. Yeşil bir şerit var. Oradan tutulup kaba batırmak lazım mark yazan yere kadar. Ben anlamdım dün tam tersini yapmışım hemen tuhaf oldu test tabi. 5- 10 dakikada kendine geldi.Cahillik budur işte::))
O zaman okusak mı ki tesbihi... Ben yeniden başlayacağım inşallah...
Ne güzel bir haber tatlım. Çok sevindim. Gelsin bebişler...
Canım hakkında hayırlısı inşallah. Günaşırıyı geçirmemeye çalış bence.
Ben de ne safım. Dün testi yanlış yapmışım. Benim one step. Yeşil bir şerit var. Oradan tutulup kaba batırmak lazım mark yazan yere kadar. Ben anlamdım dün tam tersini yapmışım hemen tuhaf oldu test tabi. 5- 10 dakikada kendine geldi.Cahillik budur işte::))
O zaman okusak mı ki tesbihi... Ben yeniden başlayacağım inşallah...
Ne güzel bir haber tatlım. Çok sevindim. Gelsin bebişler...
çok sağol canım içten dileğin içn.İnşallah ...
:) bende ilkinde anlayamamıştım o testi :) seninde dalgınlığına gelmiştir, sonuca vardıysan meseleyi halletmişizdir :) bi degerçekten o testleride anlamak bi mucize ya :)
tesbih içinde bence oku. şu 4 cuma duasına mı başlayacaksın yeniden ? Allah niyetimizi biliyo ya yeter :)
inşallah kuzum kızlar size bi hikaye anlatıcam ibretlik arkadaşımın ablası 8 sene önce falan evlendi şehirde yaşarken kocası için köy hayatını tercih etti ve bursanın bi köyünde yaşamaya başladı evlendiklerinde kocası işszidi köyde öyle geçinip duruolar kaynansı ve kayınpederiyle altlı üstlü oturuodu onlarada bakıosu sonra kaynanası kanser oldu gırtlak kanseri kemoterapi falan hiç bişey fayda etmedi doktor aldı bunları karşısına demişki bu kadın şah damarı patlayarak kanlar içinde ölecek ki onu dedikten 3 ay sonra teyze vefat etti ablamla ikisi yanlız abla kaynanasını o halde yerde bulmuş banyoya sokmuş bi güzel temizlemiş yıkamış abdest aldırmış sonra komşularına haber vermiş ardından şehre taşındılar evde dikiş yapmaya başladı kocası iş buldu kayınpederide bunlarla beraber geldi kayınpederi ikinci kez evlenmiş ilk evliliğinden bi oğlu varmış senelr sora o çıktı ortaya odakanser hastası bizim abla onada baktı oda ellerinde öldü bu arada hamile kaldı ikiz bebek bekliodu doktor bebeklerin sakat olabileceğini söledi ama abla aldırmadı sonra bebkler doğumda öldü arkasından babannesi hastalandı oda bu ablanın elinde öldü 3 ay altını aldı kadının ona baktı bebkler gibi kız neler çekti her gördüğümde şükrediodu hamolsun diyodu dimdik ayaktaydı işleri ilerledi iyi para kazanmaya başladı kocası güzel bi iş buldu bi ay önce dünyalar güzeli bi kız çocuu dünyaya getirdi sapasağlam onun yaşadıklarını düşündükçe kendimi kötü hissediorum allahım bizede sabırlar versin her zaman
inşallah kuzum kızlar size bi hikaye anlatıcam ibretlik arkadaşımın ablası 8 sene önce falan evlendi şehirde yaşarken kocası için köy hayatını tercih etti ve bursanın bi köyünde yaşamaya başladı evlendiklerinde kocası işszidi köyde öyle geçinip duruolar kaynansı ve kayınpederiyle altlı üstlü oturuodu onlarada bakıosu sonra kaynanası kanser oldu gırtlak kanseri kemoterapi falan hiç bişey fayda etmedi doktor aldı bunları karşısına demişki bu kadın şah damarı patlayarak kanlar içinde ölecek ki onu dedikten 3 ay sonra teyze vefat etti ablamla ikisi yanlız abla kaynanasını o halde yerde bulmuş banyoya sokmuş bi güzel temizlemiş yıkamış abdest aldırmış sonra komşularına haber vermiş ardından şehre taşındılar evde dikiş yapmaya başladı kocası iş buldu kayınpederide bunlarla beraber geldi kayınpederi ikinci kez evlenmiş ilk evliliğinden bi oğlu varmış senelr sora o çıktı ortaya odakanser hastası bizim abla onada baktı oda ellerinde öldü bu arada hamile kaldı ikiz bebek bekliodu doktor bebeklerin sakat olabileceğini söledi ama abla aldırmadı sonra bebkler doğumda öldü arkasından babannesi hastalandı oda bu ablanın elinde öldü 3 ay altını aldı kadının ona baktı bebkler gibi kız neler çekti her gördüğümde şükrediodu hamolsun diyodu dimdik ayaktaydı işleri ilerledi iyi para kazanmaya başladı kocası güzel bi iş buldu bi ay önce dünyalar güzeli bi kız çocuu dünyaya getirdi sapasağlam onun yaşadıklarını düşündükçe kendimi kötü hissediorum allahım bizede sabırlar versin her zaman
bende bursa bendeee nerde oturuon
merhabalar kızlar sürekli takip ediyorum ama uzun süredir yazmıodum. çünkü yazdıkça, gün saydıkça ve adet oldukça psikolojim bozulmaya başlamıştı, oyüzden bırakmıştm..
hatırlar msıınz boş gebelik geçirmiştm 4ay önce,2 aydırda korunmuodum ama malesef yoktu bişi. ama korunmadığım bu 2aydr arada bi ilişki sonrası hafif leke tarzında kanamalarm olmuştu. bende yok yumurtlama günüme denk geldi, yok zorladık ondan oldu diyerek doktora gtmemiştm. geçen hafta yine ilişki sonrası kanamam oldu gttm, rahim ağzı yarası varmış kanamanın nedeni oymuş, yaktrdım. yara spermin geçişini engellio ve spermi bozuyomuş hamileliği engelliyebiliomuş yani.. kızlar bazen bu tarz şeyleri ihmal ediorz, sizler dikkat edin die söylüorum. aşırı akıntı,kaşıntı, ilişki sırasında ve sonrasındaki hafifte olsa lekelenmeleri dikkate alın,,düzenli smear testlerinizi yaptırın. birçogumuzn sağlık güvenceside var,artk adım başı hastane ama yinede ihmal ediorz,,hemen çocukta çocuk diorz,, sağlık olmadan çocukta olmaz hiçbişide olmaz
canım benim, tabiiki hatırlıyoruz seni evet insanın psikolojisi etkileniyor...arada birde olsa uğra canım benim insan dertleştikçe rahtlıyor...ne güzel yapmışsın dr a gitmekle bizimle paylaştığın içinde teşekkürler canım geçmiş olsun inşallah iyi olacak insan ssorunun kaynağını bulunca her türlü rahtlıyor inşallah bebğin bu ay seninle olur...
selamlar bacılar
candaş kuşum çalışmalar için duacıyım. inşallah olacak, öğrendik ki çok şükür hiçbişi yok.bebek naz yapıyor. :)
taf selamlar, nasıl gidiyor şeker
ceza illa yumurtlamadın demek değil adet olamamak bazen rahim istenilen kıvama gelemiyor rahim duvarı dökülme yapmıyor bu sebeple farlutral yada başka bir ilaç daha vardı ondan verilebiliyor, yumurtladın ben inanıyorum yumurtladığına en kötü çatlamamıştır.
chrb one step bende kullandım inanki aynı koyulukta iki çizgi çıkıyor çıkmasa bile , yan yana çubukları sıraladıında koyulaşmayı çok net görebiliyorsu hadi inşallah
yasemin gözün aydınn canım
citaknuray napıyorsun
destina merakımdan çatlıyorum nasıl durumların.
polyanna, yamatake, pileo naber
passiflora ne zaman doktor
minikler sabır canım, geçer zamanla inşallah, hele ilk regl gelsin bakalım neler olacak
diğer arkadaşlar napıyorlar, nar tanesi hanimiş teyzesinin bir tanesi.
canlarııımmmm iyi akşaşamlar ben geldim misafirim bugün annemde kalıyor
geçmişe göz attım ama bana soru falan sorduysanız şahıs olarak cevap veremediysem affedin kusura bakmayın aklımda tutamadım hepsini...
candaşş, canım yaa sen ne ara gittin eniştenin yanına oooo mercimek fırında desene canım benim çok sevindim yaaa biz bu gidişle varya topikteki herkezin göbüşünü doldurucaz hayırlısı olsun canım sen ve cezadan sonra benim, bu işler sıraylamı bilimiyorum ama biraz öyle olacak sankim...
hellom benim, canım gelmedi henüz yaa ben böyle rahatım dicem ama karnım rahat değilcumartesini bekliyoruz canım senin hayırlı haberlerin için sonra ver elini tatil ohhhh sefamız olsun bizim hamişlerimiz bile tatilli yaaa bu topik böyle işte gideni hayırlısıyla gönderip hayırlısıylada yolunu bekleriz...öpüyorum seni ve oğlunu
cezaa, ya aynı duyguları hissediyoruz.adet olma belirtisi yok bebek belirtisi hiç yok saldım çayıra diyorum kırmızılar gelsin die oda yok yokda yok....hee sende bende pileom gibi ben bu ay yumurtlamadım galiba dedim hadi geçen ay tamamda bu ay niye gıdak gıdak olmadımhatta 3. aya doğru gidiyorum...ya öyle olmuşumki bende şu afedersiniz sümüksü sıvı varya yumurtlama belirtisi ondan olur her ay son adetten sonraki yani sat 29 mayıstan sonra oldu galiba ondan sonra adet olmadım zaten daha sonra yine bu olay oldumu bilmiyorum ama bugün bunu tekrar yaşıyorum...biz bugün çalıştık ama zevkine ben zaten hemen kaltım ayağa dedimki amaaannn zaten tutmuyor eşimde güldü...sonrasında çok belli belirsiz bir kahverengilik vardı peçetede ben dedim ya yumurtlama yada o kahverengilik kırmızıların belirtisi hayırlısı bakalım yarın sabah inşallah kırmızıya dönecek...şimdi ben bide şunu merak ediyorum bu yumurtlama belirtisiyse eğer 3 aya yaklaştım adet olmuyorum eee ne demek yani adet olmasanda yumurtlarmısın ayyyy taffff hocam kurtar bu sorulardan beni yaaa:84::84:
pileo, canım görüyorum ki teyzelerinin gülünü rahat bırakmışsın yaramazlık yapmıyorsun eferin güzel anneye böyle devam et canım benim...
yasemin , canım ohhhh nasıl rahatladım anlatamam geçen sende ilaç bırakma yaramazlığı yapıcaktınya ayyy nasıl sıkıntıya girmiştim bırakır bu dedim sanada yıldızlı bir aferinşimdi güzel güzel dersinede çalış gerçi sen bu derleri dört gözle bekliyordun zaten bu ay sonunda takdir alacağını ümit ederek başarılar diliyorum canım sana...
chnb, canım testlere başlandıysa gerisi çorap söküğü gibi gelir...test-gıt gıt gıdaaakkkkk-başarılı bir çalışmaüğüğ
merhabalar kızlar sürekli takip ediyorum ama uzun süredir yazmıodum. çünkü yazdıkça, gün saydıkça ve adet oldukça psikolojim bozulmaya başlamıştı, oyüzden bırakmıştm..
hatırlar msıınz boş gebelik geçirmiştm 4ay önce,2 aydırda korunmuodum ama malesef yoktu bişi. ama korunmadığım bu 2aydr arada bi ilişki sonrası hafif leke tarzında kanamalarm olmuştu. bende yok yumurtlama günüme denk geldi, yok zorladık ondan oldu diyerek doktora gtmemiştm. geçen hafta yine ilişki sonrası kanamam oldu gttm, rahim ağzı yarası varmış kanamanın nedeni oymuş, yaktrdım. yara spermin geçişini engellio ve spermi bozuyomuş hamileliği engelliyebiliomuş yani.. kızlar bazen bu tarz şeyleri ihmal ediorz, sizler dikkat edin die söylüorum. aşırı akıntı,kaşıntı, ilişki sırasında ve sonrasındaki hafifte olsa lekelenmeleri dikkate alın,,düzenli smear testlerinizi yaptırın. birçogumuzn sağlık güvenceside var,artk adım başı hastane ama yinede ihmal ediorz,,hemen çocukta çocuk diorz,, sağlık olmadan çocukta olmaz hiçbişide olmaz
Canım aralık annelerinde miydin sen? Ben de oradaydım. Bir yerlerden hatırlıyorum seni. Bu arada geçmiş olsun. Bu arada bildiğimiz şeyleri paylaşmak güzel. Bu arada ben de sana tavsiyede bulunayım. Rahime yapılan her türlü muamele yakma da dahil rahimağzı yetersizliğine neden olabiliyor. Herkese söylüyorum bebek kaybı olmadan pek rahim ağzı uzunluğu ölçümü yapmıyorlar. Hamilelikte doktora mutlaka ölçtürün...Benim bu konuda malesef canım yandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?