ah canım sorma nasıl rahatladım anlatamam şimdi adet olsam öyle rahatlıcam adet olunca yumurtlarsam rahatlıcam sonra çalışmalar sonra bebiş inşallahhhhhhhhhhhh mübarek gün rabbim bizim birbirmize ettiği duları duysun inşallah hepimizin acısı dinsin kucakları dolsun hepimiz çok acı çektikcanlarııımmmm iyi akşaşamlar ben geldim misafirim bugün annemde kalıyor
geçmişe göz attım ama bana soru falan sorduysanız şahıs olarak cevap veremediysem affedin kusura bakmayın aklımda tutamadım hepsini...
candaşş, canım yaa sen ne ara gittin eniştenin yanına oooo mercimek fırında desene canım benim çok sevindim yaaa biz bu gidişle varya topikteki herkezin göbüşünü doldurucaz hayırlısı olsun canım sen ve cezadan sonra benim, bu işler sıraylamı bilimiyorum ama biraz öyle olacak sankim...
hellom benim, canım gelmedi henüz yaa ben böyle rahatım dicem ama karnım rahat değilcumartesini bekliyoruz canım senin hayırlı haberlerin için sonra ver elini tatil ohhhh sefamız olsun bizim hamişlerimiz bile tatilli yaaa bu topik böyle işte gideni hayırlısıyla gönderip hayırlısıylada yolunu bekleriz...öpüyorum seni ve oğlunu
cezaa, ya aynı duyguları hissediyoruz.adet olma belirtisi yok bebek belirtisi hiç yok saldım çayıra diyorum kırmızılar gelsin die oda yok yokda yok....hee sende bende pileom gibi ben bu ay yumurtlamadım galiba dedim hadi geçen ay tamamda bu ay niye gıdak gıdak olmadımhatta 3. aya doğru gidiyorum...ya öyle olmuşumki bende şu afedersiniz sümüksü sıvı varya yumurtlama belirtisi ondan olur her ay son adetten sonraki yani sat 29 mayıstan sonra oldu galiba ondan sonra adet olmadım zaten daha sonra yine bu olay oldumu bilmiyorum ama bugün bunu tekrar yaşıyorum...biz bugün çalıştık ama zevkine ben zaten hemen kaltım ayağa dedimki amaaannn zaten tutmuyor eşimde güldü...sonrasında çok belli belirsiz bir kahverengilik vardı peçetede ben dedim ya yumurtlama yada o kahverengilik kırmızıların belirtisi hayırlısı bakalım yarın sabah inşallah kırmızıya dönecek...şimdi ben bide şunu merak ediyorum bu yumurtlama belirtisiyse eğer 3 aya yaklaştım adet olmuyorum eee ne demek yani adet olmasanda yumurtlarmısın ayyyy taffff hocam kurtar bu sorulardan beni yaaa:84::84:
pileo, canım görüyorum ki teyzelerinin gülünü rahat bırakmışsın yaramazlık yapmıyorsun eferin güzel anneye böyle devam et canım benim...
yasemin , canım ohhhh nasıl rahatladım anlatamam geçen sende ilaç bırakma yaramazlığı yapıcaktınya ayyy nasıl sıkıntıya girmiştim bırakır bu dedim sanada yıldızlı bir aferinşimdi güzel güzel dersinede çalış gerçi sen bu derleri dört gözle bekliyordun zaten bu ay sonunda takdir alacağını ümit ederek başarılar diliyorum canım sana...
chnb, canım testlere başlandıysa gerisi çorap söküğü gibi gelir...test-gıt gıt gıdaaakkkkk-başarılı bir çalışmaüğüğ
merhabalar kızlar sürekli takip ediyorum ama uzun süredir yazmıodum. çünkü yazdıkça, gün saydıkça ve adet oldukça psikolojim bozulmaya başlamıştı, oyüzden bırakmıştm..
hatırlar msıınz boş gebelik geçirmiştm 4ay önce,2 aydırda korunmuodum ama malesef yoktu bişi. ama korunmadığım bu 2aydr arada bi ilişki sonrası hafif leke tarzında kanamalarm olmuştu. bende yok yumurtlama günüme denk geldi, yok zorladık ondan oldu diyerek doktora gtmemiştm. geçen hafta yine ilişki sonrası kanamam oldu gttm, rahim ağzı yarası varmış kanamanın nedeni oymuş, yaktrdım. yara spermin geçişini engellio ve spermi bozuyomuş hamileliği engelliyebiliomuş yani.. kızlar bazen bu tarz şeyleri ihmal ediorz, sizler dikkat edin die söylüorum. aşırı akıntı,kaşıntı, ilişki sırasında ve sonrasındaki hafifte olsa lekelenmeleri dikkate alın,,düzenli smear testlerinizi yaptırın. birçogumuzn sağlık güvenceside var,artk adım başı hastane ama yinede ihmal ediorz,,hemen çocukta çocuk diorz,, sağlık olmadan çocukta olmaz hiçbişide olmaz
ah canım sorma nasıl rahatladım anlatamam şimdi adet olsam öyle rahatlıcam adet olunca yumurtlarsam rahatlıcam sonra çalışmalar sonra bebiş inşallahhhhhhhhhhhh mübarek gün rabbim bizim birbirmize ettiği duları duysun inşallah hepimizin acısı dinsin kucakları dolsun hepimiz çok acı çektik
herkese slm. ben iyi olmaya çalışıyorum. dün gece çok karışık rüyalar gördüm. uyandığımda elim karnımdaydı. akşam tedirgin yattım. göğüsleirmdeki o belirgin acıyı hissetmeyince kötü kötü şeyler düşünmeye başladım. eşim beni sürekli göğüsleri yoklarken yakaldığı için düna artık kızdı. yeter artık sürekli büyüyecek değil. onunda bi kapasitesi var.bırakta az dursuun büyümesi sonra tekrar devam eder dedi. bugün drumu arayıp geleyim mi diyesim vardı şimdi net başına geçince verdiğim sözlerim aklıma geldi. 15 i beklenilecek. herşey allahtan. benim yapabileceğim hiç bişe yok. gözlerim yanıyo uykusuzluktan. gece çok bölündü uykum. çok sıçramışım bide. uuff kötü bi geceydibide bi tandığımız vardı. kadının yaş büyük. geç evlendi hamileydi. 6 aylık. bebeğin gelişimi iyi olmadığı için dün doğuma aldılar. dün akşamdan beri hastanede. suni sancı vermişler bekletiyolar. oooff daraldım ben. böyle haberler duymak istemiyorum. çok istemişti bebeğini yaaaa. üstelik 3 sene çocuğu olmadı. soğan kürü yaptığının 2. ayında gelmişti bebişi. ben o yüzden bu soğana çok inanmıştım. ama kadında gebelik tansiyonu çıktı ve bebiş gelişememiş. sabah sabah sizede fenalık getirdim. ama kızlar benden haberler bunlar. olumsuz bi gün yaşıyorum. kahvaltı yapıp uyumayı deneyecem. gün çabuk geçsin.
hepinizi öpüyorum kızlar. sabah sabah benden bu kadar gerginlik :))
herkese slm. ben iyi olmaya çalışıyorum. dün gece çok karışık rüyalar gördüm. uyandığımda elim karnımdaydı. akşam tedirgin yattım. göğüsleirmdeki o belirgin acıyı hissetmeyince kötü kötü şeyler düşünmeye başladım. eşim beni sürekli göğüsleri yoklarken yakaldığı için düna artık kızdı. yeter artık sürekli büyüyecek değil. onunda bi kapasitesi var.bırakta az dursuun büyümesi sonra tekrar devam eder dedi. bugün drumu arayıp geleyim mi diyesim vardı şimdi net başına geçince verdiğim sözlerim aklıma geldi. 15 i beklenilecek. herşey allahtan. benim yapabileceğim hiç bişe yok. gözlerim yanıyo uykusuzluktan. gece çok bölündü uykum. çok sıçramışım bide. uuff kötü bi geceydibide bi tandığımız vardı. kadının yaş büyük. geç evlendi hamileydi. 6 aylık. bebeğin gelişimi iyi olmadığı için dün doğuma aldılar. dün akşamdan beri hastanede. suni sancı vermişler bekletiyolar. oooff daraldım ben. böyle haberler duymak istemiyorum. çok istemişti bebeğini yaaaa. üstelik 3 sene çocuğu olmadı. soğan kürü yaptığının 2. ayında gelmişti bebişi. ben o yüzden bu soğana çok inanmıştım. ama kadında gebelik tansiyonu çıktı ve bebiş gelişememiş. sabah sabah sizede fenalık getirdim. ama kızlar benden haberler bunlar. olumsuz bi gün yaşıyorum. kahvaltı yapıp uyumayı deneyecem. gün çabuk geçsin.
hayırlı cumalar kızlar...nasılsınız ?
hayırlı cumalar kızlar...nasılsınız ?
ay ne olsun aynı, sen nasılsın
bende aynı canım..her akşam çalışma...bezgin gibi yatıyorum...ceza avatarında ki bebeiş çok tattlı öyle bi kızımız olsun...
bişey sorucam yaa gece çalışma yapıyoruz 3 gündür,sahurda bişeyim yok çamaşırım temiz oluyor, sabah kalktığımda çamaşırımda deilde wc ye girince tuvalet kağıdına akıntı geliyo ama uzayan hafif sarı gerisi şeffaf..acaba içerde kalan spermler mi diyorum? daha önce ilişiden sonra hemen gelirdi spermler böyle ertesi sabaha kalmaz demi :26::26:çünkü gün boyu bişe yok sadece sabah..yumurtlama mı desem oda değil 16. gün yumurtlama olması lazım..test yapacam bu akşam bakalım..kendimi dinlemekten usandım adamıa bezdircem oda bktı
hehhhh körün aradığı 1 göz mevlam verdi 2 göz. pileo senle ben bir arada olsak varya , kocaları atar usg cihazı alırız, sen bana ben sana bakar dururuz.
bende senden yemin ediyorum aşağı kalır yanım yok, kardeşimle dediğin gibi biletleri aldırdım, kötü düşünmek istemiyorum. git kör şeytan başımdan diyorum.
ama kayınvalidem aradı sabah beni, iki tane peş peşe haber verdi, 1. 7 aylık hamile bebek kalbi durmuş almışlar, 2. doğumda kordona dolanan ve ölen bir bebek. şok oldum ağladım. hayır insanı günaha sokuyorlar, başkalarının acısını görüp mevlam benim başıma verme diyoruz.
allah kimseyi yarı yolda koymasın ama napalım güzelim kaderin önüne geçiliyor mu, eğer geçilseydi annem hala yaşıyor olurdu. neyse çıktım dışarı biraz hava aldım. Çok yaradı. 15'i canım dayan dua oku, bende yarını iple çekiyorum, usg öncesi hemşire geliyor tansiyon ölçelim diyor yok diyorum şimdi değil sonra :)
hepinizi öpüyorum....
Malum çalışmadan sonra kalmıyorsundur. Sahurda duş alsan da bence onlar tamamen vucuttan çıkmıyordur. Sabah da kalanlar geliyordur bence. 16. gün olduğunu önceden testle mi sabitledin. Benim bugün 10. günüm. Dün 9. gündü negatifti. 3'den sonra yapacağım...
ben de kalp atışı nedeniyle kürtaj oldumya kalp atışını dinleme cihazı gördüm hemen kaydettim eşime de gösterdim allah nasip ederse hamiş olduğumda alacağız :) sanırım herşeyin kontrolümüz altında olmasını istiyoruz şahsen ben hayatımın her alanında böyleyim keşke biraz daha rahat umursamaz olabilsem..beni yanlış anlamanı istemem ama kayınvalidenin dertleşecek dedikodu yapacak kimsesi yok sanırım bende beni hiç aramıyolar die üzülüyorum onlar geçmiş olsun deyincemi geçecek sanki mesajını okuyunca.... öle işte bugün söz verdim kendime kimse için üzülmek yok allahıma şükürler olsun bana eşimi nasip etti hayırlısıyla da hepimize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin..
geçmş olsun canım ..inşallah bu sıkıntılarımız çok geride kalır bebeklerimizi kucağımıza alırız unuturuz eskileri...bu kalp dnleme cihazını bende istiyorum.. inşallah bebek olurda 3 aylıktan sonra alırım 3 ayı bitene kadarda kimseciklere söylemiycem hamile olduğumu çok nazar değiyor bana
inş canım bu ay bbeeğine kavuşurda sıkıntıdan kurtulursun hayırlısıyla :) bende iyiym eşimle kavuşamadık hala, bizde fırst buldukça deniyoruz işte :) rast gelirse :)canım seni hatrlıyorum.bu topiği yeni keşfettim..eşimle yeni kavuştuk,çalşmalara başladık ..yeşilimsi akıntı adetten önce vardı şimdi yok,sürekli bakıyorum eğer yine olursa hemen dr gidicem..inşallah gerek kalmaz bu ay bebekime kavuşurum..sen neler yapıyorsun görüşmeyeli?
valla arada kaçtım geldim sorma :) fırınnda alev alev :) inş valla doldurcaz herkesin göbişini, sıralı sırasız farketmez gelsinlerde çok bekletmeden yıllarımızı doldurmadan o da yeter inş :)canlarııımmmm iyi akşaşamlar ben geldim misafirim bugün annemde kalıyor
geçmişe göz attım ama bana soru falan sorduysanız şahıs olarak cevap veremediysem affedin kusura bakmayın aklımda tutamadım hepsini...
candaşş, canım yaa sen ne ara gittin eniştenin yanına oooo mercimek fırında desene canım benim çok sevindim yaaa biz bu gidişle varya topikteki herkezin göbüşünü doldurucaz hayırlısı olsun canım sen ve cezadan sonra benim, bu işler sıraylamı bilimiyorum ama biraz öyle olacak sankim...
chnb, canım testlere başlandıysa gerisi çorap söküğü gibi gelir...test-gıt gıt gıdaaakkkkk-başarılı bir çalışmaüğüğ
canım geçmiş olsun, teşekkürler uyarın için aklımızda olsun... peki çalışmalara ara verecek misiniz ?merhabalar kızlar sürekli takip ediyorum ama uzun süredir yazmıodum. çünkü yazdıkça, gün saydıkça ve adet oldukça psikolojim bozulmaya başlamıştı, oyüzden bırakmıştm..
hatırlar msıınz boş gebelik geçirmiştm 4ay önce,2 aydırda korunmuodum ama malesef yoktu bişi. ama korunmadığım bu 2aydr arada bi ilişki sonrası hafif leke tarzında kanamalarm olmuştu. bende yok yumurtlama günüme denk geldi, yok zorladık ondan oldu diyerek doktora gtmemiştm. geçen hafta yine ilişki sonrası kanamam oldu gttm, rahim ağzı yarası varmış kanamanın nedeni oymuş, yaktrdım. yara spermin geçişini engellio ve spermi bozuyomuş hamileliği engelliyebiliomuş yani.. kızlar bazen bu tarz şeyleri ihmal ediorz, sizler dikkat edin die söylüorum. aşırı akıntı,kaşıntı, ilişki sırasında ve sonrasındaki hafifte olsa lekelenmeleri dikkate alın,,düzenli smear testlerinizi yaptırın. birçogumuzn sağlık güvenceside var,artk adım başı hastane ama yinede ihmal ediorz,,hemen çocukta çocuk diorz,, sağlık olmadan çocukta olmaz hiçbişide olmaz
aman canım hayra yoralım hayır olsun, herkesin bünyesi farklı inş o kadın içinde sonu güzellik olsun bebeklerine saüğlıkla kavuşsun.Dediğin gibi elimizden bişey gelmezki allah ne derse o, ama inş güzel şeyleri ümidedelim biz ...herkese slm. ben iyi olmaya çalışıyorum. dün gece çok karışık rüyalar gördüm. uyandığımda elim karnımdaydı. akşam tedirgin yattım. göğüsleirmdeki o belirgin acıyı hissetmeyince kötü kötü şeyler düşünmeye başladım. eşim beni sürekli göğüsleri yoklarken yakaldığı için düna artık kızdı. yeter artık sürekli büyüyecek değil. onunda bi kapasitesi var.bırakta az dursuun büyümesi sonra tekrar devam eder dedi. bugün drumu arayıp geleyim mi diyesim vardı şimdi net başına geçince verdiğim sözlerim aklıma geldi. 15 i beklenilecek. herşey allahtan. benim yapabileceğim hiç bişe yok. gözlerim yanıyo uykusuzluktan. gece çok bölündü uykum. çok sıçramışım bide. uuff kötü bi geceydibide bi tandığımız vardı. kadının yaş büyük. geç evlendi hamileydi. 6 aylık. bebeğin gelişimi iyi olmadığı için dün doğuma aldılar. dün akşamdan beri hastanede. suni sancı vermişler bekletiyolar. oooff daraldım ben. böyle haberler duymak istemiyorum. çok istemişti bebeğini yaaaa. üstelik 3 sene çocuğu olmadı. soğan kürü yaptığının 2. ayında gelmişti bebişi. ben o yüzden bu soğana çok inanmıştım. ama kadında gebelik tansiyonu çıktı ve bebiş gelişememiş. sabah sabah sizede fenalık getirdim. ama kızlar benden haberler bunlar. olumsuz bi gün yaşıyorum. kahvaltı yapıp uyumayı deneyecem. gün çabuk geçsin.
geçmş olsun canım ..inşallah bu sıkıntılarımız çok geride kalır bebeklerimizi kucağımıza alırız unuturuz eskileri...bu kalp dnleme cihazını bende istiyorum.. inşallah bebek olurda 3 aylıktan sonra alırım 3 ayı bitene kadarda kimseciklere söylemiycem hamile olduğumu çok nazar değiyor bana
ben de canım nazara geldiğimi düşünüyorum eşimle çok mutluyum bi dediğimi ikiletmez bi de hamiş olunca mutlulumu cihana duyurdum.. şimdi kararlıyım saklayabildiğim kadar saklayacağım.. bu cihazda 10 aylıktan sonra dinlenmeye başlıyor yazıor...
inş canım bu ay bbeeğine kavuşurda sıkıntıdan kurtulursun hayırlısıyla :) bende iyiym eşimle kavuşamadık hala, bizde fırst buldukça deniyoruz işte :) rast gelirse :)
valla arada kaçtım geldim sorma :) fırınnda alev alev :) inş valla doldurcaz herkesin göbişini, sıralı sırasız farketmez gelsinlerde çok bekletmeden yıllarımızı doldurmadan o da yeter inş :)
canım geçmiş olsun, teşekkürler uyarın için aklımızda olsun... peki çalışmalara ara verecek misiniz ?
aman canım hayra yoralım hayır olsun, herkesin bünyesi farklı inş o kadın içinde sonu güzellik olsun bebeklerine saüğlıkla kavuşsun.Dediğin gibi elimizden bişey gelmezki allah ne derse o, ama inş güzel şeyleri ümidedelim biz ...
bendeeee :))
kıtty, taf, senem, nuray, yasemin, chnb, pren, sinua nasılsınız arkadaşlar? isimleri unuttuklarım varsa affolanasılsınız ?
yamateke tatilden dönmedi sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?