Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah canım sorma nasıl rahatladım anlatamam şimdi adet olsam öyle rahatlıcam adet olunca yumurtlarsam rahatlıcam sonra çalışmalar sonra bebiş inşallahhhhhhhhhhhh mübarek gün rabbim bizim birbirmize ettiği duları duysun inşallah hepimizin acısı dinsin kucakları dolsun hepimiz çok acı çektik

canım tekrar geçmiş olsun. sorun çözülmüş ya bundan sonrası sağlıklı bebek dilemek. inşallah gelip annesini bulacak.Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. aminn

günyadınnnnnnnnnnnnn çiçeklerrrr

destina bilmiyorum ama öyle lekelenmeler bende de oluyor 2 gün sonrasında da regl geliyordu, canım beni hayırlısını diliyorum. ama canı gönülden dua ediyorum.
inanki hatırladım ilk başlarda İstanbul'a geldik deyişini, bre bre bre nerden nereye değil mi ?. Allah sağlıkla sıhaatle bebeğini kucağına almayı nasip eylesin. Tamamına erdirsin çok sevindim.

ayy cmt deyince kalbim sıkışıyor yemin ederim, yaşasında sağlıklı olsunda yemin ederim hiç önemli değil cinsiyet (önemli değil derken derken ya kız olsun ya erkek) sağlıkla görim kalbinn attığını diyeceğim ama devamı geliyor bu işlerin , sağlıkla kucağıma kucağımıza alıp büyütelim bebeklerimizi.

yasemin amin canım kardeşim, bir daha göstermesin mevlam

lady doğru söylüyorsun canım, bazen önemsemiyoruz. geçmiş olsun canım. canım olacak inşallah bebeklerimizde ne zaman işte hayat kısmet.

herkese slm. ben iyi olmaya çalışıyorum. dün gece çok karışık rüyalar gördüm. uyandığımda elim karnımdaydı. akşam tedirgin yattım. göğüsleirmdeki o belirgin acıyı hissetmeyince kötü kötü şeyler düşünmeye başladım. eşim beni sürekli göğüsleri yoklarken yakaldığı için düna artık kızdı. yeter artık sürekli büyüyecek değil. onunda bi kapasitesi var.bırakta az dursuun büyümesi sonra tekrar devam eder dedi. bugün drumu arayıp geleyim mi diyesim vardı şimdi net başına geçince verdiğim sözlerim aklıma geldi. 15 i beklenilecek. herşey allahtan. benim yapabileceğim hiç bişe yok. gözlerim yanıyo uykusuzluktan. gece çok bölündü uykum. çok sıçramışım bide. uuff kötü bi geceydi bide bi tandığımız vardı. kadının yaş büyük. geç evlendi hamileydi. 6 aylık. bebeğin gelişimi iyi olmadığı için dün doğuma aldılar. dün akşamdan beri hastanede. suni sancı vermişler bekletiyolar. oooff daraldım ben. böyle haberler duymak istemiyorum. çok istemişti bebeğini yaaaa. üstelik 3 sene çocuğu olmadı. soğan kürü yaptığının 2. ayında gelmişti bebişi. ben o yüzden bu soğana çok inanmıştım. ama kadında gebelik tansiyonu çıktı ve bebiş gelişememiş. sabah sabah sizede fenalık getirdim. ama kızlar benden haberler bunlar. olumsuz bi gün yaşıyorum. kahvaltı yapıp uyumayı deneyecem. gün çabuk geçsin.
hepinizi öpüyorum kızlar. sabah sabah benden bu kadar gerginlik :))

Amin canım. Haberdar et bizi...

Canım endişelenmekte çok haklısın. Gerçekten insanlar kayıplar yaşaynca çok endişeleniyor. Ama canım bu mübarek günde dualarımız hepimiz için. İnşallah olumsuz bir şey olmayacak. Yazdığın habere de çok üzüldüm. Ben de 6 aylık kaybetmiştim oğlumu hayatım zindan oldu sonrası. Allah sabır versin.

Bu arada az önce hastaneden aradılar. Sonucum çıkmış. Ankara'dan gelmişler. Sonuçları almaya gideceğim öğleden sonra.

Bu arada 1000 el evvel, 700 ya varis hatırlamıştım arkadaşın tesbihini. 1000 el evvel 707 ya varismiş. Hatırlatılır. Öptüm herkesi. Hepinize de hayırlı cumalar diliyorum...

hehhhh körün aradığı 1 göz mevlam verdi 2 göz. pileo senle ben bir arada olsak varya , kocaları atar usg cihazı alırız, sen bana ben sana bakar dururuz.
bende senden yemin ediyorum aşağı kalır yanım yok, kardeşimle dediğin gibi biletleri aldırdım, kötü düşünmek istemiyorum. git kör şeytan başımdan diyorum.
ama kayınvalidem aradı sabah beni, iki tane peş peşe haber verdi, 1. 7 aylık hamile bebek kalbi durmuş almışlar, 2. doğumda kordona dolanan ve ölen bir bebek. şok oldum ağladım. hayır insanı günaha sokuyorlar, başkalarının acısını görüp mevlam benim başıma verme diyoruz.
allah kimseyi yarı yolda koymasın ama napalım güzelim kaderin önüne geçiliyor mu, eğer geçilseydi annem hala yaşıyor olurdu. neyse çıktım dışarı biraz hava aldım. Çok yaradı. 15'i canım dayan dua oku, bende yarını iple çekiyorum, usg öncesi hemşire geliyor tansiyon ölçelim diyor yok diyorum şimdi değil sonra :)

hepinizi öpüyorum....

ay ne olsun aynı, sen nasılsın

bende aynı canım..her akşam çalışma...bezgin gibi yatıyorum...ceza avatarında ki bebeiş çok tattlı öyle bi kızımız olsun...

bişey sorucam yaa gece çalışma yapıyoruz 3 gündür,sahurda bişeyim yok çamaşırım temiz oluyor, sabah kalktığımda çamaşırımda deilde wc ye girince tuvalet kağıdına akıntı geliyo ama uzayan hafif sarı gerisi şeffaf..acaba içerde kalan spermler mi diyorum? daha önce ilişiden sonra hemen gelirdi spermler böyle ertesi sabaha kalmaz demi :26::26:çünkü gün boyu bişe yok sadece sabah..yumurtlama mı desem oda değil 16. gün yumurtlama olması lazım..test yapacam bu akşam bakalım..kendimi dinlemekten usandım adamıa bezdircem oda bktı

Malum çalışmadan sonra kalmıyorsundur. Sahurda duş alsan da bence onlar tamamen vucuttan çıkmıyordur. Sabah da kalanlar geliyordur bence. 16. gün olduğunu önceden testle mi sabitledin. Benim bugün 10. günüm. Dün 9. gündü negatifti. 3'den sonra yapacağım...

Malum çalışmadan sonra kalkmıyorsundur demek istemiştim...

ben de kalp atışı nedeniyle kürtaj oldumya kalp atışını dinleme cihazı gördüm hemen kaydettim eşime de gösterdim allah nasip ederse hamiş olduğumda alacağız :) sanırım herşeyin kontrolümüz altında olmasını istiyoruz şahsen ben hayatımın her alanında böyleyim keşke biraz daha rahat umursamaz olabilsem..beni yanlış anlamanı istemem ama kayınvalidenin dertleşecek dedikodu yapacak kimsesi yok sanırım bende beni hiç aramıyolar die üzülüyorum onlar geçmiş olsun deyincemi geçecek sanki mesajını okuyunca.... öle işte bugün söz verdim kendime kimse için üzülmek yok allahıma şükürler olsun bana eşimi nasip etti hayırlısıyla da hepimize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin..

Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm’i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir..

evet tatlım kalkmıyorum sahurda duş alıyorum bişe yok.. sabah geliyo... bende advanced woman calander diye bi program var adetlerimi yazıyorum ,ilişki olan günleri. otomatik hesaplıyor ona göre 16 sı yumurtlama.. ama geçen ay çok gecikmem oldu emin olammıyorum.yani program doğru göstermeiyor olabilir. biraz önce test yaptım ben negativ bugün 14. günüm , iki silik çizgi var..yarın yapmıycam 16. günü yaparım,programa göre 18. gün yumurtlayacam...
senin kaç gün adet araları? ben 1 senedir programa giriyorum adetlerimi ama bu son iki ay çok gecikmem oldu ondan emin değilim test aldım ,ilk kez test uygulayacağım.zaten çalışmalarada yeni başladık eşimle yeni kavuştk..geçen sene bu zamanlar hamileydim eylülde düşük yaptım :2:

geçmş olsun canım ..inşallah bu sıkıntılarımız çok geride kalır bebeklerimizi kucağımıza alırız unuturuz eskileri...bu kalp dnleme cihazını bende istiyorum.. inşallah bebek olurda 3 aylıktan sonra alırım 3 ayı bitene kadarda kimseciklere söylemiycem hamile olduğumu çok nazar değiyor bana

ben de canım nazara geldiğimi düşünüyorum eşimle çok mutluyum bi dediğimi ikiletmez bi de hamiş olunca mutlulumu cihana duyurdum.. şimdi kararlıyım saklayabildiğim kadar saklayacağım.. bu cihazda 10 aylıktan sonra dinlenmeye başlıyor yazıor...

inş canım bu ay bbeeğine kavuşurda sıkıntıdan kurtulursun hayırlısıyla :) bende iyiym eşimle kavuşamadık hala, bizde fırst buldukça deniyoruz işte :) rast gelirse :)
valla arada kaçtım geldim sorma :) fırınnda alev alev :) inş valla doldurcaz herkesin göbişini, sıralı sırasız farketmez gelsinlerde çok bekletmeden yıllarımızı doldurmadan o da yeter inş :)
canım geçmiş olsun, teşekkürler uyarın için aklımızda olsun... peki çalışmalara ara verecek misiniz ?
aman canım hayra yoralım hayır olsun, herkesin bünyesi farklı inş o kadın içinde sonu güzellik olsun bebeklerine saüğlıkla kavuşsun.Dediğin gibi elimizden bişey gelmezki allah ne derse o, ama inş güzel şeyleri ümidedelim biz ...

bendeeee :))

kıtty, taf, senem, nuray, yasemin, chnb, pren, sinua nasılsınız arkadaşlar? isimleri unuttuklarım varsa affola nasılsınız ?

yamateke tatilden dönmedi sanırım...

evet bende öyle herkese duyurdum şimdi kalırsam anneme bile demiycem,herkesin gözü üstünde oluyor gerçekten çekemeyen insan çok ,eskiden öyle düşünmezdim ama şimdi çevredekileri gözlemledikçe sanki benim bebeğim olmuyo diye seviniyorlar yada ben paronoya yapıyorum cihaz 10 haftalıktan itibaren mi başlıyor demek istedin?

inşallah sizde tez zamanda kavuşursunuz ben eylülde ücretsiz izne ayrılıyorum ocağa kadar..ocakta eş durumu tayinlerine başvurucam ,çünkü ağustos dönemini kaçırdık.. artık bi 4 ay daha ayrı kalamam die dilekçemi bıraktım okula:2: varya inanki bebek yapmak için ayrılıyorum izne yoksa kocasızlığa alıştım artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…