evet bende öyle herkese duyurdum şimdi kalırsam anneme bile demiycem,herkesin gözü üstünde oluyor gerçekten çekemeyen insan çok ,eskiden öyle düşünmezdim ama şimdi çevredekileri gözlemledikçe sanki benim bebeğim olmuyo diye seviniyorlar yada ben paronoya yapıyorumcihaz 10 haftalıktan itibaren mi başlıyor demek istedin?
evet bende öyle herkese duyurdum şimdi kalırsam anneme bile demiycem,herkesin gözü üstünde oluyor gerçekten çekemeyen insan çok ,eskiden öyle düşünmezdim ama şimdi çevredekileri gözlemledikçe sanki benim bebeğim olmuyo diye seviniyorlar yada ben paronoya yapıyorumcihaz 10 haftalıktan itibaren mi başlıyor demek istedin?
10. haftadan sonraysa çok iyi..hemen alırız hamile kalıncapeki hangi siteden baktın
kıtty, taf, senem, nuray, yasemin, chnb, pren, sinua nasılsınız arkadaşlar? isimleri unuttuklarım varsa affolanasılsınız ?
yamateke tatilden dönmedi sanırım...
Minikler canım nasılsın????
evet canım eşlerimizden ayrıyız... ama ben kavuştu şükür ağustosun 1 inde geldi, artık rabbim ayırmasın inşallah bebekte gelir.. hayırlısıyla
Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk
burdan baktım cnm yine kk dan bi yerde denk gelmiştim müthiş bişeye benziyo kayıt altına felan da alıo sesi
01kor, | Hamile in Manyetik Korse, | Relax san, | Radyasyondan Koruyucu Manyetik Korse Bant (Hamilelere), | MANYETK KARIN KORSES, hamile korsesi, toplayc hamile korsesi,Hamile korse, Hamile korsesi, Hamile korseleri, Hamile manyetik koruma korse, Ham
burdan aldım bende incelemek istersen.. bu alışveriş merkeslerindeki manyetik kapılardan felan geçince yeni döllenmiş yumurta etkileniyormuş.. özellikle ilk aylarda önemli dediler 9. aya kadar giyiliyormuş bu korse..bakalım kısmet bebiş gelsinde annesi herbişeyi ona hazır ediyo
valla çok hoş bişeymiş daha öğrenecek çok şeyim var anlaşılan :) diğeri elektronik bi cihaz olduğu için eşimin çok hoşuna gitmişti hemen şurda da kullanılır burda da demeye başladı :) bunu da bi göstereyim bakalım nasıl bir tepki verecek merak ettim gerçi çalışanım hoşuma gitti ben almaya kararımı verdim sankim :)
cezaa, ya aynı duyguları hissediyoruz.adet olma belirtisi yok bebek belirtisi hiç yok saldım çayıra diyorum kırmızılar gelsin die oda yok yokda yok....hee sende bende pileom gibi ben bu ay yumurtlamadım galiba dedim hadi geçen ay tamamda bu ay niye gıdak gıdak olmadımhatta 3. aya doğru gidiyorum...ya öyle olmuşumki bende şu afedersiniz sümüksü sıvı varya yumurtlama belirtisi ondan olur her ay son adetten sonraki yani sat 29 mayıstan sonra oldu galiba ondan sonra adet olmadım zaten daha sonra yine bu olay oldumu bilmiyorum ama bugün bunu tekrar yaşıyorum...biz bugün çalıştık ama zevkine ben zaten hemen kaltım ayağa dedimki amaaannn zaten tutmuyor eşimde güldü...sonrasında çok belli belirsiz bir kahverengilik vardı peçetede ben dedim ya yumurtlama yada o kahverengilik kırmızıların belirtisi hayırlısı bakalım yarın sabah inşallah kırmızıya dönecek...şimdi ben bide şunu merak ediyorum bu yumurtlama belirtisiyse eğer 3 aya yaklaştım adet olmuyorum eee ne demek yani adet olmasanda yumurtlarmısın ayyyy taffff hocam kurtar bu sorulardan beni yaaa:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?