Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ben aylık mı yazmışım :) 10. haftadan sonra dinlemeye başlayabilirsiniz yazıo :)

ay ben aylık mı yazmışım :) 10. haftadan sonra dinlemeye başlayabilirsiniz yazıo :)

chnb verdiğin ödevi yaptım.. 4 cuma mı okuyacaktık..kızlar çok giremeyeceğim annemler geliyor birazdan..candas kolay gelsinnnn öptm kızlar kendinize ii bakın...

renkliatlas ve _CandaS_ eşlerinizden ayrı mısınız? ben mi yanlış anladım

kıtty, taf, senem, nuray, yasemin, chnb, pren, sinua nasılsınız arkadaşlar? isimleri unuttuklarım varsa affola nasılsınız ?

yamateke tatilden dönmedi sanırım...

aşkolsun candaşım ben unutulacak gacımıyım((

şaka bi yana da yarın büyük gün! En çok yengemin ve eşimin ailesinin tepkisini merak ediyorum. fırsatım olsada açıklarken yengemin yüz ifadesini videoya çeksem

evet canım eşlerimizden ayrıyız... ama ben kavuştu şükür ağustosun 1 inde geldi, artık rabbim ayırmasın inşallah bebekte gelir.. hayırlısıyla

Minikler canım nasılsın????

tşk ederim iyiyim cnm kontrolü bekliyorum doktor izin verir vermez allahında izniyle hemen bi hamiş topiğine geçmek isityorum :) iki gündür mart annelerine bakamadım sizler nasılsınız ???

evet canım eşlerimizden ayrıyız... ama ben kavuştu şükür ağustosun 1 inde geldi, artık rabbim ayırmasın inşallah bebekte gelir.. hayırlısıyla

gözünaydın cnm tam da doğumgünümde kavuşmuşsun :) darısı CandaSa o zaman inşallah o da kavuşur..
buarada pollyaanna kesinlikle unutulacak biri değilsin nedense içimden cvp yazmak geldi :) cnm az zamanda olsa topiğinde çok mutluydum ve hala okuduğum zaman diyorum ne sıcak bir ortam.. bağımlılık yapıoooo :)

Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk

burdan baktım cnm yine kk dan bi yerde denk gelmiştim müthiş bişeye benziyo kayıt altına felan da alıo sesi

gittigidiyora baktım orda 65 lirayada var kargoda bedava diyo... hele bi hamile kalalımda alırız ben önceki ay gebelik korsesi almıştım ,manyetik koruma korsesi, hemen hamile kalınca giyerim diye bekliyoruz bakalım kalırsak giyecez.. o korsede hertürlü manyetik alanda bebeişi koruyo.. içine cep telefonumu soktum aradım çekmiyor telefon,telefon sinyallerinden felan etkilenmiyormuş bebek,esnek güzel bi korse ,tavsiye ederim

01kor, | Hamile in Manyetik Korse, | Relax san, | Radyasyondan Koruyucu Manyetik Korse Bant (Hamilelere), | MANYETK KARIN KORSES, hamile korsesi, toplayc hamile korsesi,Hamile korse, Hamile korsesi, Hamile korseleri, Hamile manyetik koruma korse, Ham

burdan aldım bende incelemek istersen.. bu alışveriş merkeslerindeki manyetik kapılardan felan geçince yeni döllenmiş yumurta etkileniyormuş.. özellikle ilk aylarda önemli dediler 9. aya kadar giyiliyormuş bu korse..bakalım kısmet bebiş gelsinde annesi herbişeyi ona hazır ediyo

valla çok hoş bişeymiş daha öğrenecek çok şeyim var anlaşılan :) diğeri elektronik bi cihaz olduğu için eşimin çok hoşuna gitmişti hemen şurda da kullanılır burda da demeye başladı :) bunu da bi göstereyim bakalım nasıl bir tepki verecek merak ettim gerçi çalışanım hoşuma gitti ben almaya kararımı verdim sankim :)

valla ben korseyi aldım,yumurtlama gününden sonra giymeye bşlarım sürekli laptop kucağımda kablosuz modem arkamda,çok radyasyon var etrafta..diğer kalp dinleme cihazınıda bebek olursa 10. haftada sipariş ederim:) gerçi eylülde yurtdışına gidicez g,itmeden de alabilirim:) kafaya koydum

renkliatlas, minikler,

aşkolsun size pileo ile ben tam bir pimpirik abidesiyiz, ürünleri gördüm baktım allahtan sanal kartımı iptal ettirmiştim. :))))
inşallah sağlıkla glesin minişler

candaş iyidir senden naber cici, aynı yarına odaklandım bekliyorum.

taf nerelerde

polyanna canım büyük güne gelmişiz bu arada kızının adınıda öğrendim sana yazmıştım ama görmedin sanırım...bende unutulacak hatun değilim bu arada...yengen derken abinin eşimi hııımmm anlaşılan eş tarafıda problemli ayyy bende heyecanlandım bizede haber ver tepkileri ne oldu..

hello ve sevgili pileo yaa siz ne süper annelersiniz öyle yaa vallahi güldürüyorsunuz beni canlarım ama size gülsemde eminim bende bunları yaşıcam hamile kalırsam allah yardımcınız olsun seviyorum sizi...

renkliatlas, sana teşekkür ederim bende aldım çizelgeyi bakalım hayırlısı bu ayda böyle çalışalım...vayy arkadaş yaa teknolojinin gözünü seveyim herşeyi çıkardılar yakında anneler dr olacak evde doğum hane falan küçük usg ne güzel olurdu

ayyyyyy en önemli haber bende kalıyordu nerdeyse adet olmaya başladımmmm allahıma bin şükür ama henüz tam sökülmedi azda olsa geliyor ayyy nasıl mutluyum anlatamam...

tafff bende merak ettim nerdesin canım?

ceza, canım yaa geçen bana bişey sormuşsun kusura bakma yeni gördüm uykumda düzensizlik olmadı canım sen stresten uyuyamıyor olabilirsin canım ben adet olmaya başladım eğer bebek yoksa darısı senin başına diyor yarını bekliyoruz...bu arada gçzün aydın ailen geliyormuş moral olur buda sana...

geçmişe bakıyorum bilgisayar başında pek oturamadım öğleden sonra:97: o yüzden foruma da pek bakamadım bakıyorum şimdi ben iyiyim şekerler sağolun merak etmişsiniz

adet olmasan da yumurta olgunlaştırabilirsin ama çatlamaz kiste dönüşür:26: doktorun sana verdiği ilaç muhtemelen rahim duvarı kalınlaşması için progesteron içerikli bir ilaçtı onu içtin rahim duvarın yeterli kalınlığa ulaşınca kendini imha edip adet olarak atacak:97: 3 aydır adet olmadığın için içerde eğer çatlayamayan yumurta varsa da akıntı önce kahverengi olarak gelebilir birikmiş kan yani doktor kahverengi akıntıya öyle demişti bana beklemiş kan olarak yorumlamıştı bana:44:

Kızlar geldim doktordan. Genetik eşiminki çıkmamış daha. Benim temiz gelmiş şükür. Troid ve lupus antikoagülan ve anti dna da iyi. Yalnız ANA(anti nükleer antikor) testi sorunlu. Vücut bebeği kabul etmek istemiyor dedi. Siz de 3 ana problem var:
1. Rahim ağzı yetmezliği
2. Pıhtılaşma sorunu
3. ANA bağışıklıkla ilgili sorun. Bunun için prednol diye ilaç verecekmiş hamilelikte.

Genetiğe çok sevindim.Bu beni korkutuyordu. Eşiminki de çıkınca Cemil Hoca'ya göndereceğim....

Ha bu arada kendi doktoruma da gittim. Çok yoğunmuş. Gece 12'ye kadar çalışıyormuş. O da görmüş oldu sonuçları. Yumurtama baktı çatlamış gibi görünüyor dedi. Ama eve geldim ovulasyon testi yaptım. Bir şey çıkmadı. Negatif. Bir sıvı varmış orada. Ne acaba? Biraz sarı akıntım var. Tatilde 3-4 kez havuza girmiştim. Enfeksiyondan korktum. Biraz var gibi dedi. Tek kullanımlık antibiyotik verdi. Kullanmak istemediğimi de söyledim. Bu ay adet olursam o zaman tekrar giderim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…