Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah istediğin ay olur...

chnb verdiğin ödevi yaptım.. 4 cuma mı okuyacaktık..kızlar çok giremeyeceğim annemler geliyor birazdan..candas kolay gelsinnnn öptm kızlar kendinize ii bakın...

4 cuma canım. Eşim bile bu sabah yasin okudu. Evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı evlat nasip et diye dua etti. Hem de ben demeden...

canım testlerin iyi olanlarına sevindim sorun oluşturanların çözüme ulaşmasıda iyi olmuş yani dr ialç vericem demişyaa canım yaa 1.bebeklerimiz bizimle ama ikincilere kavuşmak için uğraşacağız gibi görünüyor neyse sorunu kökten çözmüş oldun..allah yardımcın olsun bundan sonraki süreçte...

destina cım programı kurmana sevindim ben 1 senedir kullanıyorum ilk 1 ay ücretsiz..beğenince sitesinden alıyorsun 14 lira mı ne .. laptopuma da netbook uma da kurdum..bide her ay yedeklemeyi unutmuyorsun pc nin yerel disc : D sine yedekliyorum ,herhangi bi çökme felan format olayı olunca programımı yeniden kurup yedekteki verileri yüklüyorum. satın aldıında bi şifre veriyolar onuda kaybetmiyorsun.. kullandıkça çok seversin mesela kız ve erkek bebek olma ihtimali yüksek olan günleri gösteriyor,ayarlardan türkçe yapmayıda unutma.bide doğum tarihini gösteriyo ,ilişki olan günleri işaretliyorsun,sonra vücut ısısı ölçüğünde yazdığında hergün , sana istatistik çıkarıyo tablo gösteriyor..süper bişey,geriye kalan tek şey bi bebek

sorma bende maaşı böyle ıvıra zıvıra yatırıyorum ,daha hamile kalmadan..bide kalsam ne olur bilmiyorum..

Sorma canım bugün onu da sordum. Bir oğlum var o zaman yokmuydu diye. O da hep riskliydi düşecek, erken doğacak derken yata kalka doğdu. Onu da bünyen kabul etmek istememiş dedi. Böyle canım ya. Eştikçe bir şeyler çıkıyor. Bir daha kimseye yaşatmasın Rabbim. Bu arada inşallah enfeksiyon yoktur tek kullanımlık ilacı da kullanmak istemiyorum...

Pileo bu arada Dr. Alper Mumcu'nun sitesinde 8. gebelik haftasından sonra düşük riski azalıyor diyor. Genelde erken haftalardadaha çok oluyor. Benim iki düşüğüm de 8. haftadaydı. Daha ileri haftalarda başka sorunlardan da olabiliyor. Endişelenme canım...

selam arkadaşlar geçmişi okuyamıyorum..
herkesler iyidir inşallah...
benim belim ağrıyor kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor...
test günüm pazara denk geldiği için pazartesi yaptırıcam...
inşallah hayırlı güzel haberler ile dönerim...

canım en azından sorunların adı netleşmiş. böylece tedavi şekli de ortaya çıkmış.
canım test yanılmaz, sen merak etme. sen ovülasyon yapmaya devam et.
ana değerin ne çıktı canım?bana da yapıldı o test. pozitif, negatif ve border line diye bişey var referans değerlerinde. benim border line yani sınır çıktı. doktor bu problemli demişti ama ne olduğunu açıklamamıştı. bu vücudun bebeği istemediği anlamına mı geliyormuş?
bana gelince normalde adetim ayın 10unda gelmesi gerekiyordu. ama yumurtlamam 4 gün geciktiği için tahmin ediyodum adetimin de geç geleceğini.öyle de oldu. ben yumurtlamamın 16. günü adet görürüm. ve yarın 16. günü. aklımda soru kalmasın diye ummadığım halde test yaptım ve sonuç tahmin ettiğim gibi negatif.

hadi canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. inşallah bebeğim tutunmuştur. hemen paylaş bizimle sonucu.

canım benim yaa nasıl istiyorum bize güzel haberler vermeni inşallah çektiğin ağrılar hamilelik belirtilridir...allah yardımcın olsun dualarımız seninle...

yarın ceza ve hello için beklediğimiz büyük gün ,bugün chnb den haber aldık, geçen gün candaş için güzel haberler aldık, 15inde pileo için beklediğimiz güzel gün, pazartesi passiflora için beklediğimiz büyük gün oooo günler su gibi akıp gidiyor allahım beklentimizi hep güzel eylese ne güzel olur allahım duy sesimizi acımızı dindir bir an evvel dolsun göbüşlerimiz

çay 9tl ,şeker 3 tl annemle balkonda çay keyfi paha biçilemez

evet canım gerçekten benimde hoşuma gitti eğlenceliymiş bide bakalım hayırlı uğurlu olur inşallah...

lonelines, canım yaa sende aşmışsın vallahi bedenini tanımak budur işte taf gibi bi profumuz daha oldu desene hadi sende inşallah en yakın zamanda hamişlerimizden olursun...

yarın doktor stresi var kürtajdan sonra ilk defa gideceğim..hadi gözün aydın darısı başıma rahatlamışsındır artık..hem zihnin hem de vücudun rahatlamıştır.

yarın doktor stresi var kürtajdan sonra ilk defa gideceğim..hadi gözün aydın darısı başıma rahatlamışsındır artık..hem zihnin hem de vücudun rahatlamıştır.

ne güzel canım stres yapma sorunun ne olduğunu bilmeden beklemek çok kötü sende rahatlıcaksın yarın bende kürtaj sonrası ilk defa gitmiştim kist çıktı işte bakalım bugün başladı adet vücut daha çok strese girdi yarın tamamen sökülür inşallah bende salı günü dr gitmeyi düşünüyorum kistlere bakıcaktı adet olunca gel demişti dr...

afiyet olsun canım burası o kadar soğukki nerdeyse yorganla yatıcaz balkona çıkamıyoruz bile çaylar içeride

inşallah canım. bu ay geçti artık da.
vücudum sapıtmazsa tabi. bakalım bekleyip görcez.
sen de durumlar nasıl?kulandığın ilaçtan sonra adet olmadın dimi daha?

inşallah canım. bu ay geçti artık da.
vücudum sapıtmazsa tabi. bakalım bekleyip görcez.
sen de durumlar nasıl?kulandığın ilaçtan sonra adet olmadın dimi daha?

çok şükür bugün kahverengi şekilde başladı canım...inşallah yarın tam olarak sökülmeye başlar...

İnşallah hamilesindir canım...

Hayırlısı olsun canım. O zaman bu akşam pas geçeyim 10. günüm. Ama o zaman bu ay yumurtlamamda sorun mu var. Çünkü bir ölçü söyleyemedi ve çatlamış gibi dedi. Kafam karıştı. Antidna 3,40 negatif bunda sorun yokmuş. ANA POZİTİF AMA DEĞER YAZILMAMIŞ.İnşallah da enfeksiyon yoktur...

Sağolasın herkesi de takip ediyorsun canım. Allah bizlerin de dualarını kabul edecek inşallah...

Burası akşam iyi de gündüz sıcak. Ramazanda hiç sevmiyorum dışarı çıkmayı. Mecbur kaldım malesef. Keşke burada da serin olsa...

Akıntının Niteliğini İzlemeye Dayalı Yöntem

Adet kanaması tam olarak bitince, birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.

Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.

Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinada “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3 - 5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.

ISLAK GÜNLER DOĞURGAN GÜNLERDİR. GEBELİK İSTENİYORSA DÜZENLİ CİNSEL İLİŞKİDE BULUNULUR, İSTENMİYORSA İLİŞKİYE GİRİLMEZ.

Yumurtlamadan sonra akıntı yine değişir. Azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajina da yine KURU hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve yaşayamazlar.

Sarı akıntım azaldı belki de normaldir diyerek biraz rahatladım...

günaydın kızçeler,

destina gözün aydın diyeyeiim, rahatlarsın biraz offf çok sancılı olabilir dikkat et kendine. öpüyorum.

chrb çok sevindim sonuçlar temiz

benim dr saat 11 de kendinize iyi bakın gelince konuşuruz. mucikoooooo

ceza kalbim senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…