evet tatlım kalkmıyorum sahurda duş alıyorum bişe yok.. sabah geliyo... bende advanced woman calander diye bi program var adetlerimi yazıyorum ,ilişki olan günleri. otomatik hesaplıyor ona göre 16 sı yumurtlama.. ama geçen ay çok gecikmem oldu emin olammıyorum.yani program doğru göstermeiyor olabilir. biraz önce test yaptım ben negativ bugün 14. günüm , iki silik çizgi var..yarın yapmıycam 16. günü yaparım,programa göre 18. gün yumurtlayacam...
senin kaç gün adet araları? ben 1 senedir programa giriyorum adetlerimi ama bu son iki ay çok gecikmem oldu ondan emin değilim test aldım ,ilk kez test uygulayacağım.zaten çalışmalarada yeni başladık eşimle yeni kavuştk..geçen sene bu zamanlar hamileydim eylülde düşük yaptım :2:
chnb verdiğin ödevi yaptım.. 4 cuma mı okuyacaktık..kızlar çok giremeyeceğim annemler geliyor birazdan..candas kolay gelsinnnn öptm kızlar kendinize ii bakın...
Kızlar geldim doktordan. Genetik eşiminki çıkmamış daha. Benim temiz gelmiş şükür. Troid ve lupus antikoagülan ve anti dna da iyi. Yalnız ANA(anti nükleer antikor) testi sorunlu. Vücut bebeği kabul etmek istemiyor dedi. Siz de 3 ana problem var:
1. Rahim ağzı yetmezliği
2. Pıhtılaşma sorunu
3. ANA bağışıklıkla ilgili sorun. Bunun için prednol diye ilaç verecekmiş hamilelikte.
Genetiğe çok sevindim.Bu beni korkutuyordu. Eşiminki de çıkınca Cemil Hoca'ya göndereceğim....
Ha bu arada kendi doktoruma da gittim. Çok yoğunmuş. Gece 12'ye kadar çalışıyormuş. O da görmüş oldu sonuçları. Yumurtama baktı çatlamış gibi görünüyor dedi. Ama eve geldim ovulasyon testi yaptım. Bir şey çıkmadı. Negatif. Bir sıvı varmış orada. Ne acaba? Biraz sarı akıntım var. Tatilde 3-4 kez havuza girmiştim. Enfeksiyondan korktum. Biraz var gibi dedi. Tek kullanımlık antibiyotik verdi. Kullanmak istemediğimi de söyledim. Bu ay adet olursam o zaman tekrar giderim...
renkliatlas, minikler,
aşkolsun sizepileo ile ben tam bir pimpirik abidesiyiz, ürünleri gördüm baktım allahtan sanal kartımı iptal ettirmiştim. :))))
inşallah sağlıkla glesin minişler
candaş iyidir senden naber cici, aynı yarına odaklandım bekliyorum.
taf nerelerde
canım testlerin iyi olanlarına sevindim sorun oluşturanların çözüme ulaşmasıda iyi olmuş yani dr ialç vericem demişyaa canım yaa 1.bebeklerimiz bizimle ama ikincilere kavuşmak için uğraşacağız gibi görünüyor neyse sorunu kökten çözmüş oldun..allah yardımcın olsun bundan sonraki süreçte...
Kızlar geldim doktordan. Genetik eşiminki çıkmamış daha. Benim temiz gelmiş şükür. Troid ve lupus antikoagülan ve anti dna da iyi. Yalnız ANA(anti nükleer antikor) testi sorunlu. Vücut bebeği kabul etmek istemiyor dedi. Siz de 3 ana problem var:
1. Rahim ağzı yetmezliği
2. Pıhtılaşma sorunu
3. ANA bağışıklıkla ilgili sorun. Bunun için prednol diye ilaç verecekmiş hamilelikte.
Genetiğe çok sevindim.Bu beni korkutuyordu. Eşiminki de çıkınca Cemil Hoca'ya göndereceğim....
Ha bu arada kendi doktoruma da gittim. Çok yoğunmuş. Gece 12'ye kadar çalışıyormuş. O da görmüş oldu sonuçları. Yumurtama baktı çatlamış gibi görünüyor dedi. Ama eve geldim ovulasyon testi yaptım. Bir şey çıkmadı. Negatif. Bir sıvı varmış orada. Ne acaba? Biraz sarı akıntım var. Tatilde 3-4 kez havuza girmiştim. Enfeksiyondan korktum. Biraz var gibi dedi. Tek kullanımlık antibiyotik verdi. Kullanmak istemediğimi de söyledim. Bu ay adet olursam o zaman tekrar giderim...
selam arkadaşlar geçmişi okuyamıyorum..
herkesler iyidir inşallah...
benim belim ağrıyor kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor...
test günüm pazara denk geldiği için pazartesi yaptırıcam...
inşallah hayırlı güzel haberler ile dönerim...
destina cım programı kurmana sevindim ben 1 senedir kullanıyorum ilk 1 ay ücretsiz..beğenince sitesinden alıyorsun 14 lira mı ne .. laptopuma da netbook uma da kurdum..bide her ay yedeklemeyi unutmuyorsun pc nin yerel disc : D sine yedekliyorum ,herhangi bi çökme felan format olayı olunca programımı yeniden kurup yedekteki verileri yüklüyorum. satın aldıında bi şifre veriyolar onuda kaybetmiyorsun.. kullandıkça çok seversin mesela kız ve erkek bebek olma ihtimali yüksek olan günleri gösteriyor,ayarlardan türkçe yapmayıda unutma.bide doğum tarihini gösteriyo ,ilişki olan günleri işaretliyorsun,sonra vücut ısısı ölçüğünde yazdığında hergün , sana istatistik çıkarıyo tablo gösteriyor..süper bişey,geriye kalan tek şey bi bebek
polyanna canım büyük güne gelmişiz bu arada kızının adınıda öğrendim sana yazmıştım ama görmedin sanırım...bende unutulacak hatun değilimbu arada...yengen derken abinin eşimi hııımmm anlaşılan eş tarafıda problemli ayyy bende heyecanlandım bizede haber ver tepkileri ne oldu..
hello ve sevgili pileo yaa siz ne süper annelersiniz öyle yaa vallahi güldürüyorsunuz beni canlarım ama size gülsemde eminim bende bunları yaşıcam hamile kalırsam allah yardımcınız olsun seviyorum sizi...
renkliatlas, sana teşekkür ederim bende aldım çizelgeyi bakalım hayırlısı bu ayda böyle çalışalım...vayy arkadaş yaa teknolojinin gözünü seveyim herşeyi çıkardılar yakında anneler dr olacak evde doğum hane falan küçük usg ne güzel olurdu
ayyyyyy en önemli haber bende kalıyordu nerdeyse adet olmaya başladımmmm allahıma bin şükür ama henüz tam sökülmedi azda olsa geliyor ayyy nasıl mutluyum anlatamam...
tafff bende merak ettim nerdesin canım?
ceza, canım yaa geçen bana bişey sormuşsun kusura bakma yeni gördüm uykumda düzensizlik olmadı canım sen stresten uyuyamıyor olabilirsin canım ben adet olmaya başladım eğer bebek yoksa darısı senin başına diyor yarını bekliyoruz...bu arada gçzün aydın ailen geliyormuş moral olur buda sana...
yarın doktor stresi var kürtajdan sonra ilk defa gideceğim..hadi gözün aydın darısı başıma rahatlamışsındır artık..hem zihnin hem de vücudun rahatlamıştır.
evet canım gerçekten benimde hoşuma gitti eğlenceliymiş bide bakalım hayırlı uğurlu olur inşallah...
lonelines, canım yaa sende aşmışsın vallahi bedenini tanımak budur işte taf gibi bi profumuz daha oldu desenehadi sende inşallah en yakın zamanda hamişlerimizden olursun...
inşallah canım. bu ay geçti artık da.
vücudum sapıtmazsa tabi. bakalım bekleyip görcez.
sen de durumlar nasıl?kulandığın ilaçtan sonra adet olmadın dimi daha?
canım en azından sorunların adı netleşmiş. böylece tedavi şekli de ortaya çıkmış.
canım test yanılmaz, sen merak etme. sen ovülasyon yapmaya devam et.
ana değerin ne çıktı canım?bana da yapıldı o test. pozitif, negatif ve border line diye bişey var referans değerlerinde. benim border line yani sınır çıktı. doktor bu problemli demişti ama ne olduğunu açıklamamıştı. bu vücudun bebeği istemediği anlamına mı geliyormuş?
bana gelince normalde adetim ayın 10unda gelmesi gerekiyordu. ama yumurtlamam 4 gün geciktiği için tahmin ediyodum adetimin de geç geleceğini.öyle de oldu. ben yumurtlamamın 16. günü adet görürüm. ve yarın 16. günü. aklımda soru kalmasın diye ummadığım halde test yaptım ve sonuç tahmin ettiğim gibi negatif.
canım benim yaa nasıl istiyorum bize güzel haberler vermeni inşallah çektiğin ağrılar hamilelik belirtilridir...allah yardımcın olsun dualarımız seninle...
yarın ceza ve hello için beklediğimiz büyük gün ,bugün chnb den haber aldık, geçen gün candaş için güzel haberler aldık, 15inde pileo için beklediğimiz güzel gün, pazartesi passiflora için beklediğimiz büyük gün oooo günler su gibi akıp gidiyor allahım beklentimizi hep güzel eylese ne güzel olur allahım duy sesimizi acımızı dindir bir an evvel dolsun göbüşlerimiz
ne güzel canım stres yapma sorunun ne olduğunu bilmeden beklemek çok kötü sende rahatlıcaksın yarın bende kürtaj sonrası ilk defa gitmiştim kist çıktı işte bakalım bugün başladı adet vücut daha çok strese girdi yarın tamamen sökülür inşallah bende salı günü dr gitmeyi düşünüyorum kistlere bakıcaktı adet olunca gel demişti dr...
afiyet olsun canım burası o kadar soğukki nerdeyse yorganla yatıcaz balkona çıkamıyoruz bile çaylar içeride
endişem tanıdığım ablanın kaybını duyunca daha da bi arttı. o yüzden gece çok kötü olmuştum.dün akşam gittim ablanın yanına. ben bebeğimi kaybettiğimde çok saçmalamıştım. abla çok olgundu. hayırlısı buymuş ben çocuk istedim 3 sene sonra Allah verdi Allah aldı dedi. yaşı büyük olduğu için yeni bi umudu da yok. herşeyi kabüllenmiş gördüm. Allahım kimseye yaşatmasın bunu...
hehhhh körün aradığı 1 göz mevlam verdi 2 göz. pileo senle ben bir arada olsak varya , kocaları atar usg cihazı alırız, sen bana ben sana bakar dururuz.
bende senden yemin ediyorum aşağı kalır yanım yok, kardeşimle dediğin gibi biletleri aldırdım, kötü düşünmek istemiyorum. git kör şeytan başımdan diyorum.
ama kayınvalidem aradı sabah beni, iki tane peş peşe haber verdi, 1. 7 aylık hamile bebek kalbi durmuş almışlar, 2. doğumda kordona dolanan ve ölen bir bebek. şok oldum ağladım. hayır insanı günaha sokuyorlar, başkalarının acısını görüp mevlam benim başıma verme diyoruz.
allah kimseyi yarı yolda koymasın ama napalım güzelim kaderin önüne geçiliyor mu, eğer geçilseydi annem hala yaşıyor olurdu. neyse çıktım dışarı biraz hava aldım. Çok yaradı. 15'i canım dayan dua oku, bende yarını iple çekiyorum, usg öncesi hemşire geliyor tansiyon ölçelim diyor yok diyorum şimdi değil sonra :)
hehehee tamam kitty ben varım. doppleri alıp sana geliyorum. ama o da yetmez bize. şimdi sadece pıtpıtları dinlesek ayy hızlı mı attı yoksa yavaşlımı atıyo temposu mu bozuk kurar da kurarız. en iyisi sen bi monitör ayarla.ama 37 ekran felan kesmez bizi şööle 106 ekran bişe olsun. takalım doppleri ekrana. sırayla gece gündüz izler 9 ayı tamamlarız kuzum. kocaları atma kısmınada varım. benimki karnımdan pıtpıt bile dinleyemiyo daha. sen ve dopplerle daha mutlu olurum bi süre:))
evet sana kötü düşünme diyodum ama ben 2 gündürlü çok olumsuzum. aynen kış kış şeytan diyip duruyorum bende:))tanıdğım ablanın haberi çok etkiledi beni( napalım herşey Allahtan. değin gibi kaderin önüne geçilmiyo. annen için çok üzgünüm..... veeee sen bugün dra gidiyosun. gelip bize hemen güzelce haberleri veriyosun. ellerini ayaklarını böyle oynatıyo şöyle yapıyodu diyeceksin. hatta pipisini de merak eidyoruz biz:) hadii kittty seni bekliyoruzz
polyanna canım büyük güne gelmişiz bu arada kızının adınıda öğrendim sana yazmıştım ama görmedin sanırım...bende unutulacak hatun değilimbu arada...yengen derken abinin eşimi hııımmm anlaşılan eş tarafıda problemli ayyy bende heyecanlandım bizede haber ver tepkileri ne oldu..
hello ve sevgili pileo yaa siz ne süper annelersiniz öyle yaa vallahi güldürüyorsunuz beni canlarım ama size gülsemde eminim bende bunları yaşıcam hamile kalırsam allah yardımcınız olsun seviyorum sizi...
ayyyyyy en önemli haber bende kalıyordu nerdeyse adet olmaya başladımmmm allahıma bin şükür ama henüz tam sökülmedi azda olsa geliyor ayyy nasıl mutluyum anlatamam...
gül destinaaam gül sen bizee:) bunları yaşayacam demişsin ama kimse bu kadar pimpirik yapamaz emin ol. ama ben baştan uyarmıştım sizi. aselkuzuma siz söylerken bunlar daha beni görmedi diye ufaktan göndermemi yapmıştım. benden günah gitti:))
seninde adeet gelmiş. e aramızdaki mesafeyi açmış oldun ama adetinle beraber kistlerinin sökülüp atılacağını yerini tertemiz bebiş için hazır bi rahime bırakacağı için bişe demiyorum.gözün aydın güzelim. karnının şişi inecek bi rahatlıyacaksın ki hiç sorma. sonrasıda gelsin bebişş
benim asıl korkum hani normal düşükten ziyade kalbinin durması. hani normal düşük tehlikesi olsa lekelenme kanama olur o belirtiler çok şükür yok bende. olsa tedbir olarak progestan alınır ayaklar havaya dikilir hani nebilim yapılacak şeyler yaplır en azından. ama kalbinin durmasına hiç bişe yapamıyoruz,tedbir alamıyoruz, üstelik haberimiz bile olmuyoPileo bu arada Dr. Alper Mumcu'nun sitesinde 8. gebelik haftasından sonra düşük riski azalıyor diyor. Genelde erken haftalardadaha çok oluyor. Benim iki düşüğüm de 8. haftadaydı. Daha ileri haftalarda başka sorunlardan da olabiliyor. Endişelenme canım...( üstelik 14.15. haftalarda bile kalbi durabiliyo. chnb ben kürtajdan sonra dahiliye druna dahil gittim. bi dolu kan verdim tahlil yaptırdım kafama göre. hepsi hormon,şeker ,troid, kolestrol..vs bu tarzdaydı. bi kan pıhtılaşması için hematologa niye gitmemişim onu bilmiyorum. şimdide buna taktım. aspirini kafama göre içmek istemiyorum. drum gerek yok diyo. ama geçen bi topikte denk geldi. kızın 10. haftada bebeğinin kalbi duruyo. sonra tekrar hamile ve 20 küsürlü haftalarda yine kalbi duruyo. anlaşılıyoki kan pıhtılaşması. neyse hep korktuuğum şeyler başıma geliyo ya ben yine diyorum kış kış şeytan kış kış.. ama olmadı pztesi kontrolümde dra söylesem ben endişeleniyorum baştan tedbir alalım bi baksınlar kana. varsa tedbirimizi alalım diye. gerek yok dersede kendim kafama göre gitsem hematolojiye bakarlar heralde değil mi?.
senin tes sonuçlarıda çıkmış hadi gözün aydın. inanki rahatsızlığın sebebini bilip ona göre tedbiri alarak ilerlemek en güzeli. hani deselerki bana senin kan pıhtılaşman var ilacın da bu daha çok sevinecem. anladın demek istediğimi ...
çay 9tl ,şeker 3 tl annemle balkonda çay keyfi paha biçilemez
oohhhh afiyet olsunnn. ceza senin d edr bugün değil mi? ayy hadi güzel güzel haberlerle gelin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?