Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim kızlar...çok stresli bir gündü..öncelikli olarak smear testi yaptı sonucu çarşamba alacağım..neden yapılır bu test bilen var mı? daha sonra gebelik var mı diye ultrasyonla baktı bi de ne görsün pcos var..bebek yok ama kist var dedi.kesin sonuç için pazartesi kan testi için tekrar gideceğim(hamilelik açısından)ondan sonra adet söktürücü iğne kullanacağım..adetin başladığının üçüncü günü hormon testi yapılacak..az birazda enfeksiyon varmış....offffffff ne kadar sorun varmışonun ilacınıda adet bittikten sonra kullanacağım..böyle işte..

hellom sen ne yaptın bacım...

destina sen soğan kürü falan kullanıyor musun?kist açısından..

diğer kızlar nasılsınız bakem?

ya kızlar bu arada pembemsi bi akıntı geldi az önce muayeneden kaynaklı olabilir mi?

canım hadi geçmiş olsun. smear testini yılda bir kere her kadının yaptırması gerekiyomuş aslında. banada kürtaj sonrası enfeksiyon kaptığımda yapılmıştı. temiz çıktı. şimdi cezacım benim hikayeyi hatırlatayım tektar. en son kontrolde kandan gebelik çıkmadı ve drun biri pco olabilirsin döküntüler görüyorum dedi. söktürücüyü verdi. içtim ama bebiş cee yaptı. yani pco içinde kesin tanı koymadı ama olabilrisin, ilacı iç adet ol 3. günü gel hormon bakıp netleştirelim dedi. çok şükürki bebeğim gelince hiçbirine gerek kalmadı. üstelik ben pco ihtimaline karşı tam soğan kürüne başlamıştım ki en fazla 4 gün yaptım.4. gün bi test yapayım dedim ve o gün bıraktım. eğer hamile olmasaydım 15 gün yapacaktım o kürü ki ben soğan kürünün pco ya iltihaba çok iyi geldiğine inanıyorum.tadı çok kötü ama burnumu kapatıp dayanmaya çalışıyodum. ben şiddetle tavsiye ederim. ayrıca çok da sorunun yok. söyleidkelirnin hepsi çözülebilecek şeyler. hiç moralini bozma. bebeğinin seninle olduğunu dilemek istiyorum. değilsede bu ay soğanla ve ya ilaçlarla adetinde varsa pcolarında sökülüp yerini bebişe bırakır inşallah

kitttyy nerelerdesinn bekliyoruz hadiiii. bebişle gezmelerde misiniz. meraktan çatladım. biarzdan dışarı çıkacaz ancak dönünce bakabilecem sana öptümmmm

kızlarr çok özür dilerim bu kadar geciktim, eşimin telefonundan bağlanayım dedim, şifreyi unutmuşum :) ondan giremedim bir türlü.

doktordan geldik, herşey yolunda dedi çok şükür, dün uyku uyuyamadım stresten, yolda ağladım falan... ay neyse işte iyi dedi 4'lü test miydi onu yaptırdık sonraaaaaaaaa aranan pipi bulundu :)) yanılmadık arkadaşlar, herkese çok teşekkür ederim, benim ve bebeğim için dua eden endişelenen teyzeleri var allah razı olsun, dilerim rabbimden en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz sağlıkla yavrularımıza.

destina geldi mi adetin tam olarak

pileom sıkma canını kuzum yemin ediyorum yaptığımız stres yanımıza kalıyor, allah büyük. varsa kısmetimizde alacağız kucağımıza.

ceza pcos usg ile görünebilen bişi biraz nette araştırsana öyle bir görüntü var mıydı? soğan kürü dene. dur bakalım. yanlış anlamadıysam bebek yoksa söktürücü verecek eğer bebek yoksa söktürücüyle gider belki,

destinamın dediği gibi okadar gün aklımızda ki, pileom inşallah çok güzel olacak herşey, seninki kız mıdır nedir yahu :)

tatile 3-4 günlüğüne gidiyorum, dr pek istekle git demedi ama neyse hepinizi çk öpüyrum ve çok özleyeceğm, pazartesi günü internet cafe bulur girerim
allaha emanet olun.

çok sağolun.

sevindik canım. maşallah oğlumuza.
iyi tatiller sana ve bebeğine.

mrb ben 5 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 5 aydır korunmuyorum vede hamile kalamadım
lütfen içimi rahatlatın kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız etrafınızda varmı kürtaj olup hemen hamile kalan
artık sabır denen birşey kalmadı bugün test yaptım koca bi negatifff

canım benim sanki dr dan ben gelmişim gibi anlatmışsın yoksa gökhan beyemi geldin sen hııı bu kadar olur yaa aynısı 2 tanecik kistin var demişti...sonra bhcg baktı negatif sonrada farlutal verdi iştee..adetin 3. günü gel kistler kaybolmuşmu diye bakıcaktı ama malesef aradım randevu için bu hafta izinliymiş benimki haftaya kaldı kontrol...soğan kürünü bir defa kullanayım dedim canım ama geçen sene nerdeyse kasığım patlıcaktı gece sabaha kadar uyuyamamıştım kasık ağrısından ve 1 gün kullanmayla bi dahada içmedim tabii...sanada söyleyeyim canım enfeksiyon için bol su tüket onun içinde ilaç kullanmak zorunda kalma...bu arada smear testi rahim ağzı kanseri için yapılan bir test dr her 6 ayda bir yaptırmanda fayda var demişti...çok geçmiş olsun canım bundan sonra senide gebelik sorunu ikizim tayin ediyorum hemen geçelim şu aşamalarıda hayırlısıyla başlayalım artık çalışmalara yawwww...

ya kızlar bu arada pembemsi bi akıntı geldi az önce muayeneden kaynaklı olabilir mi?

belki adetin geliyordur canım bebiş yoksa ilaç falan kullanmadan gelsin hayırlısıyla...

oyyyy oyyy oyy teyzeleri yer onun pipisini yaaa canım yaaa ne bileyim demiştim sana %99 erkek diye ama % 100 galiba allah sağlık versin canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gerçekten böyle endişeleniyorsunuzya kendinizi bizide meraklandırdınız bu yüzden...pileooooo bak helloma ne güzel haberlerle geldi hadi at şu kara bulutları üzerinden pazartesi sendeyiz herşey çok güzel olacak canım benim....pileonunki bencede kızdır hadi bakalım hayırlısı canım hellom güle güle git güle güle gel iyi tatiller canım benim pipilimizede dikkatttt et hadi bu güzel haber sonrası moraller tavan yapsın öyle gel canım...

canım benim burada birçoğumuz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bunlardan biride benim 14 haftalık bebeğimi kalp atışlarının durması sonucu kaybettim...geçmiş olsun canımallahım bir daha yaşatmasın... allah sabrını veriyor senin bayağı olmuş bizim gibi ama biz o karamsar dönemleri kısmende olsa atlattık burada birbirimize moral veriyoruz dertleri üzüntüleri paylaşıyoruz keşke sende daha önce aramıza gelseydin ama yinede geç değil hoşgeldin yeni umutlarımızın arasına canım kürtaj sonrası tabiiki birsürü hamilemiz var en sonuncusunu geçen hafta öğrendik canım hatta ilk hamilemiz 26 haftalık üzülme canım en önemli şey moral moralini bozma neredensin? kürtaj sonrası hiç dr gittinmi?

Son düzenleme:
hellooo ağrı sızı olacak demişsin yaa yok be gülüm ben bu sökülmeden anlamadım bişey yaa kahverengi başladı tamam ne güzel dedik bugün 2. gün kahverengi devam ediyor ama artacağına nerdeyse bitecek ağrı mağrı yok normal adetimde bile 2. gün oluk oluk akardı şimdi adet olmayalı 3 ay olacak nerdeyse gümbür gümbür beklerken mıy mıy geliyor yaaaa offff anlamadım yoksa sadece kistlermi sökülüyor bu ne yaaa eee adetim nerde yoksa menapozlarımı yaşıyorum oyyy dağlar halimden kim anlar :)) benim kontrolde öbür haftaya kaldı dr izinliymiş hayırlısı bekliyoruz..

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım. Ben de 15.30 da yaptım hafifi 2. çizgi belirdi. Bir de akşam 10.30 da yaptım negatif. Her halde sahura da kalkamadık ondan idrarım yoğun diye 2.çizgi belirdi 11. günümde. Bu geceyi de pas geçiyorum... Senin üzülmemene sevindim...

İğnelerini kendin yapabiliyorsun. Ben alt komşunun hemşirelik lisesinde okuyan kızna yaptırmıştım...

Haklısın giden canlara yazık. O canların yerinde biz de olabilirdik. Ben testi internetten aldım. Loneliness tavsiye etti. Baktı. 29 tl 25 ovulasyon 5 gebelik testi. One step marka...

Sağ ol canım. Suyu ramazan nedeniyle sınırlı içiyorum. Hayırlsı inşallah...

Bence yaptırabilirsin. Bu arada evde bir düşük yaptım bir daha dede. 2 değil diye sorun çıkarmasınlar...

ay çok sevindim. akşam dışardaydık eşimle. gelirgelmez hemen baktım yorum yapmadım ama okudum rahatladım. pipiyide görmüşüz hadi gözünüz aydın. yeriz o pipiyi ham yaparız.sana erkek diye tahminde bulunmuştum. senemin kızıda tutturmuştum vay be. 2 de 2 oldu:)) bende şaşırdım kendime pek tahminlerim tutmazdı ama:)) Allahım sonuna kadar yaşatsın bu mutluluğu. tamam bende bıraktım endişeleri. valla bak 15 ini bekledim arada başka dra hiç gitmedim. tamam niyetlendim ama sonra hep frenledim yola çıkılmıştır size güzel huzurlu tatiller diliyorum. şu bi kaçgünün stresini iyice at üzerinden öptüm ikinizide... haa bi de bana erkek demiştin niye kıza çevirdin şimdi:))

Son düzenleme:

evet destinam ya bende oluk oluk akmasını bekliyodum. sonuçta çok uzun zamandırlı adet olamadın. kistlerle beraber bayağı bi sökülür diye tahmin ettim ama. belkide daha sökmeye başlamadı. ufaktan ufaktan geliyodur sonra bikaç güne sökecektir belkide. drunla telde görüşme şansın varsa bi ara sor bakalım. olmadı bekleyecez başka yolu yok.

günaydın kızlar...

pileom, canım ikinizede erkek demiştik yaa pipiliyi bulunca birden hello yazmışya kız diye hani bişey içine cızzz der ya içime bişey kızzzz dedi hellonunki kız olsaydı bişey içime erkeeeeekkkk diyecekti demekki yani sizin cinsiyetler farklı diye bişey doğdu içime hadi hayırlısı bakalım...pantolonunda hayırlı olsun bu arada ohhh sefamız olsun yaa şöyle işte birazda vitrinlerde bebiş kıyafetleri bak mutlu ol bebeğinde içerde mutluluktan taklalar atsın canım... ben hamileyken çok bakardım ayyyy heyecanlandım şimdi...sana kolay gelsin canım..

Son düzenleme:

inşallah canım...daha öncede kullanmıştım soğan kürünü ama çok kötü bulmadım tadını..senin ki de enterasan bi hikaye:)bilmem benim hikayemde senin ki gibi biter mi?yarın sabah kan testi yaptıracağım.sonra gelsin ilaçlarrrrrrr:)

iyi olmanıza sevindim canım..hoşgeldi topiğimize oğluşun..artık onunda adını koyalım yoksa minik pipi kalacak adı dün tekrrar başladım soğan kürüne .hayırlısı bakalım .en kısa sürede tedaviye olumlu sonuç veririm inşallahhh..öptm iyi hafta sonları

ilk bebeğine kaçıncı ayda hamile kalmıştın canım...dün doktora gittim kürtajdan sonra 5. ay bittiğini öğrenince daha bi 5 ay bekleyebilirsin yeniymiş dedi..burda 2. ayında da hamile kalan var 9. ayında da...biraz rahat olmalısın..

canım adet diye düşünmüştüm hatta sevinmiştim bile..ama ne yazık ki arkası gelmdi..kist için ne verdi farlutal adet söktürücü mü?ben devam edeceğim inşallah bir sorun çıkmazsa..ramazanlıkta zor olutor ama ne yapalım herşey bebiş için..hala mıy mıy mı geliyo

evet canım farlutal verdi...ilaç bitti 12 gün sonra başladı ama hala az az canım anlamadım yaa inşallah soğan kürüyle gelir seninkide ilaçlarlaa uğraşmazsın....

herkese bereketli iftarlar..Allah oruçlarımızı kabul etsin, efendimiz (s.a.v) hürmetine dualarımızı kabul etsin bu ramazan bayrmına karınlarımızda sağlıklı sıhhatli bebeklerle çıkalım inşallah,Rabbim kollarımıza almayı nasip etsin,anasına babasına vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…