Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim doktorum da enfeksiyon var gibi dedi. Tam anlamadı. Alttan bakamadı orucum diye. Kafam karıştı. 12. günüm bitti az önce az kahverengi lekem gelmiş, testte yaptım ovulasyon için negatif. Kafam karıştı. Enfeksiyon var mı diye de rahimde, smir testi yapılabiliyor...

Hayırlı olsun oğlun canım... Allah vakitlice sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

Geçmiş olsun benim de 3 ay oldu. İnşallah yeniden gelir bebişlerimiz...

Canım istersen başka bir doktora da görünebilirsin. Belirsizlik zor...

Amin...

amin canım, sizin adınıza sevindim.Ücretsiz izinde isabetli olmuş bence, bende ılsam aynısını yapardım.İnş rastgelirde izinde bebeiş olur :)
chnb verdiğin ödevi yaptım.. 4 cuma mı okuyacaktık..kızlar çok giremeyeceğim annemler geliyor birazdan..candas kolay gelsinnnn öptm kızlar kendinize ii bakın...
çok sağol canım ..
renkliatlas ve _CandaS_ eşlerinizden ayrı mısınız? ben mi yanlış anladım
canım ben eşimden 3 yıldır ayrıyım, 3 yıllıkta evliyim son 1 yılı bekliyoruz inş o zman kavuşacağız :)
ya valla yazdıktan pc yi kapadıktan sonra dedim kızım polyana yı sormayı unuttun yuh sana diye özür dilerim şekercim.Nasılsın? bebeğin nasıl ? ee süprizi açıkladınız mı ? ne yaptılar :)
aminn canım inş tez vakitte bizde tüm ayrı olanlarda kavuşur inş ...
hadi geçmiş olsun , o kabul etmemekte ısrarda etse biz kabul ettirirz korksun bizden :) bizimde en önemli gnde eşimle bayağı bi tartışmamzı oldu, resmen zoraki oldu bebek için.eşime dedim ki zaten bu olayın üzerine hamle kalırsamda şaşarım diye.Eşimde şey diyor, bu sefer kalırsın kesin, bebekte korkmuştur senden, banada çok kızmasın bari geleyim demiştir diyor :))
hadi inş :) bekliyoruz bu gün müjdeyi ....
canım kendime çok kızgınım inanki en önemli günlerimi ölçemedim 1 gece 3,30 da yattım sabah uyanamadım, diğer gecede 6,30 da yattım arkadaş aksi gibi 1 gr uyku gelmedi dünde otobüsteydim ama cumartesi gecesi o verdiğin testi yapmakta buldum çözümü, ikisi aynı netlikte değildi ama koyulğu çok yakındı.1 aydır hevesle bu günleri bekledim onda da yaptığıma bak birde termometreyi eşimin yanında unutmuşum ya inş çatlammıştır diliyorum sadece birde evlendiğimden beri 2. kez bişey yaşadım.İlişkiden sonra 1 damla kan gelmişti ne acaba dedim ? sen nasılsın ?
canım geçmiş olsun, inş kistlerden sonra sende uğrunu bulursun pileo gibi hayırlısıyla.en azından çözüme bakcaz o da hiç yoktan iyidir diyelim.Rast gelir inş ilaç sonrası ... Dr dönem uzun sürebilri dedi mi ? yani ne kadarlık bi tedavi süresi varmış ?

canım artık boşver o zaman geldinya ankaraya sağsağlim hoşgeldin
ilişki sonrası gelen kan yumurta çatlattığın için olabilir ay inşallah hayırlısıyla tutunur bebiş(ler) ovulasyon testinde cumartesi gördüğün ikinci çizgi acaba çatlama işlemi tamamlandı artık silikleşiyor muydu yoksa o gün mü çatlayacaktı bilemedim şimdi cumaretesi de çalışsaydınız bari:26: ateşini şimdi ölçemesen bile adet gününe 2-3 gün kala ölçelim ateşini o bile bir işarettir

KIZLARRR HERKESE GÜNAYDINN;
artık tatilden döndük tekrar iş başı çok güzeldi keşke hep tatil olsa dimi??

sizleri şöylee bir okudum üsten ama detaya giremedim öncelikle bir merhaba deyim dedim geçmişi birazdan okurum bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler onlardaa tafff seni merak ettim nasıl geçti kontrolun gerçi şimdi eski sayfalara döncem bakalım ne haberler var topikte....

herkese slm. kızlar 11,30 da dr randevum var. dua edin. eve gelrigelemz yazacam öptüm hepinizi

kızlar ben gittim kan verdim geldim...sonuçlarını öğleden sonra alacağım..

hoşgeldin candas....

pileo iyi haberlerini bekliyoruz...

passifloraaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin....Umarım günün en güzel haberi sana aittir canım...

SELAM SELAM SELAM...

NASILSINIZ ARKADAŞLAR..

BİZİM İÇİN NİHAYET BEKLENEN GÜN GELDİ VE AİLELERE AÇIKLADIK. eŞİM GÜNDÜZ ANNESİNE TELEFONDA SÖYLEMİŞ. O İYİ OLDU.
Akşam bizde yemek MASASINDAKİ DİYALOG ŞÖYLEYDİ; bizim aile şaşkın şaşkın bakınırken:))
EŞİM: söyledin mi?
BEN: yoooo
EŞİM: Ben kendi anneme söyledim
BEN: ohh kurtuldun yani.
EŞİM: hadi
BEN: sen söyle
EŞİM: yok sen söyle
BEN: ama ben heyecanlandım şimdi, KARDEŞİM yanımda Abla kızardın diyo ben bi bardak su doldurdum kendime. Eşim gülüyo sırıta sırıta:))
Sordum şimdi burda kaç kişiyiz.. topluca 9 kişiyiz dediler.. :)
BEN: Aslında 9 değil 10 kişiyiz dediğimde şaşkınlık ve sevinç birbirine karıştı:)))
Ve tamda beklediğim gibi yengem çook şaşırdı, yüzü bi tuhaf oldu.

hoşgeldin şekerim
biz iyiyiz çok şükür kontrolümde keseyi görmüştüm en son 1 hafta oldu büyümüşüzdür heralde bir kaç mm:26: kan testleri için kanımı verdim ama doktorumdan geri dönüş olmadı zaten bugünden itibaren tatile çıktı 25inde dönecekmiş ben de 26sında kontrole gideceğim o yüzden kalp atışı duymak için hayırlısı olsun inşallah:97: güya kimseye hamile olduğumu söylemeyecektim ama annem beni rahat bırakmadığı için ben de daha fazla yalan söylemek istemediğim için cumartesi annem ile kızkardeşime telefon mesajı ile söyledim hamile olduğumu benim akıllı kızkardeşim mesajı çığlık atarak okumuş evde o sırada herkes (amcamın kızı,halam,ananem, yengem) öğrenmiş oldu dün de kayınvalideme söyledim işte böylece herkes öğrenmiş oldu mide bulantım yok ama midem bir garip hastaymışım gibi yani

hayy maşallah onun pipilisine hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah iyi tatiller canım sana güzel haberleri aldığına göre keyifli bir tatil diliyorum size

günaydın canlarımmm kader arkadaşlarım geçmişi okudum güzel haberler var mutlu oldum mutsuz olanlar içinde dua etttaaaafff

benim ilacım bitti kuzum ama hala adet olamadım doktorumu aradı normal değil böle olmaması gerekiodu dedi yarın 4 den sonra gel dedi moralim bozuldu kis falanmı oldu acaba neden böyle oldu bilmiorum

ya kızlar bu arada pembemsi bi akıntı geldi az önce muayeneden kaynaklı olabilir mi?

inşallah PCOS değilsindir canım bazı doktorlar yumurtalık rezervini PCO görüntüsü olarak görüyorlar kendi doktorum dışında bir doktora gitmiştim o benim yumurta rezervimi görüp sende PCOS var dedi ben de güldüm içimden. rahim ağzında yara var o yara varken hamile kalamazsın doktorun söylemedi mi sana demişti. zaten o doktora da pıhtılaşma testlerimi SGK ya karşılatmak için gitmiştim kendi doktorumun da haberi vardı. ordan çıkınca kendi doktorumu arayıp söyledim bu doktor bana PCO var sende dedi bir de rahim ağzında yara var diye söyledi öyle birşeyim var mı dedim o da o yanlış görmüş yumurtalık rezervi görünümünü PCOS olarak karıştırmış dedi rahim ağzında yara da yok onu da yanlış görmüş dedi sonuçta kürtajımı yapan doktor bilir değil mi yara olduğunu ya öyle her doktor farklı söyler. o yüzden sürekli bir doktorun olsun o takip etsin seni tanır bir süre sonra inşallah eğer gördükleri kist ise adet ile sökülüp atılır ama ben bebek olmasından yanayım bebek olunca da o kistler yavaş yavaş atılabilirmiş kan testi sonuçlarını merakla bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah

saol canım .bende kan acaba yumurtlama oluyor mu diye demiştim ki cevap senden geldi.Ama yumurtlamanın bitiş zamanı değilde başlangıç zamanıydı bence çünkü ateşimde yükselme olmamıştı doğru dürüst.Sanırım çatladığı saatlere denk getirdim.bide pazar günü oldu da o çok umutlu değildir çünkü 10 dk yattım.Diğerinde görse ayakları diktim tepeye, yattım yarım saat :) ateş için dediğin yapacağım, cuma günü termometrem gelir, zaten o zmanda adete 7 gün kalmış olacak.Bişeyler varsa sen anlayabilirsin ...

Bu arada dün otobüs kaza yapıyodu, uykuya dalalı 10 dk olmuştu.1 önceki gecede karışık rüyalar gördüm otobüste kaza olabilir mi dedim oldu da k kaza olurkemn rüyamda da kaza yapmıştık.Yuh dedim ya bu kadar mı çağırdım :S hmm birde rüyanın bi mealide evlada yorulur diyodu :) inş öylede olur ...
canım hoşgeldin nasılsın ? karin nasıl ? tatilin güzel geçtiğine sevindim, anne morali depoladı geldi ohh :)
herkese slm. kızlar 11,30 da dr randevum var. dua edin. eve gelrigelemz yazacam öptüm hepinizi
haydi rastgele, güzel haberlerle gelin :)
hoşbuldum canım, inş taf ın dediği gibi pco yanılgıdır ...
:)) yenge dumur olmuş yani :) çok samimi bi açıklama olmuş ya süper valla :) İnş hergününüz o günkü gibi güzel ve mutlu olsun inş ... senin için cinsiyet tahmini yapıyorum :) seninkide kız olabilir sanki ya ...
yaa :) olsun be artık yapacak bişey yok :) bundan sonrasında meleğin sana daha da sıkı tutunmak zorunda kalacak ve inş hiçte bırakmayacak :)
canım stres yapma o mutlaka etkiliyodur.İnş dr a gitmene gerek kalmadan birkaç saate dek adet olursun...

Candaşcım ilk kez KIZ tahmin eden biri olduğun için seni kutluyorum.

Kızım olduğu için herkes erkek gözüyle bakıyor şuan. benim içinse hiiiiiçççç farketmez.
aslında 2 kız da hiç fena olmazdı hani Tabi Rabbim bilir hayırlısını. hangisi olursa olsun razıyız.

Yengem ve küçük görümcem aynen dediğin gibi DUMUR oldular

yok kuzum aslında stres yapmadım da doktor böyle olmaması gerekiodu gel bakalım yarın bi muayne edelim diyince birden gerildim ultrasona bebeksiz yatmak pek acı

canım stres yaptığın için gelemiyordur inşallah adetin :26: doktor yarın bakar için rahatlar senin de stres yapma olur mu

canım stres yaptığın için gelemiyordur inşallah adetin :26: doktor yarın bakar için rahatlar senin de stres yapma olur mu

bana da öyle gelio aman inşallah ondandır canım kis falan bişey çıkmasında keşke bugün gel deseydi bi an önce içim rahatlardı inşallah adet olurumda gitmeme gerek kalmaz yarın

bana da öyle gelio aman inşallah ondandır canım kis falan bişey çıkmasında keşke bugün gel deseydi bi an önce içim rahatlardı inşallah adet olurumda gitmeme gerek kalmaz yarın

canım adet olsan da 3. gün git de doktor kan değerlerine bakar o zaman da anlar kist var mı yumurta rezervin ne durumda

günaydın kızlar...

yamatake, hoşgeldin canım bize hergün tatil olduğu için bende çalışmak istiyorum

polyanna, offf ya çok güzel gözlerim doldu zaten iki gündür salya sü.. gidiyo benden...

ceza, hadi hayırlısı olsun canım...

candaş, biz seni böyle göndermemiştik be güzelim ne olmuş sana sevinçli halini orda bırakıp gelmişsin ne iş? hoşgeldin hadi toparlan canım allah hayırlısını versin eşininde dediği gibi bu defa tutmuştur belki...

taf, canım insan ne kadar saklayayım desede olmuyor...kardeşin senin yerine duyuru yapmış boşver iyi olmuş bende seninle aynı gün gidicem büyük ihtimalle kontrole...

pileom, canım dualarımız ve kalbimiz senin sen şu sıra drla güzel güzel konuşuyorsundur...herşey çok güzel olacak canım sende inşallah bize güzel haberler vereceksin...

bende adet hala az az oluyor bugün 4. gün 3 ay sonra adet oldum ama depresyona girdim yaa dünden beri sebepsiz ağlıyorum allah kocacığıma sabır versin

chnb,lonelines,renkliatlas,minikler,yasemin nasılsınız kızlar? ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız? hepinize iyi bir hafta diliyorum...

Prolaktin (PRL) 41,89
Total B-HCG < 1,20 Negative
LH (Luteinizan Hormon) 5,23
FSH (Follikül Stimülan Hormon) 2,59
TSH 2,11

internete verilmiş sonuçlar prolaktin çok yüksek çıkmış...lh da birz yüksek..sizce kızlar...? öğleden sonra doktora göstereceğim bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…