- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.941
geldim kızlar...çok stresli bir gündü..öncelikli olarak smear testi yaptı sonucu çarşamba alacağım..neden yapılır bu test bilen var mı? daha sonra gebelik var mı diye ultrasyonla baktı bi de ne görsün pcos var..bebek yok ama kist var dedi.kesin sonuç için pazartesi kan testi için tekrar gideceğim(hamilelik açısından)ondan sonra adet söktürücü iğne kullanacağım..adetin başladığının üçüncü günü hormon testi yapılacak..az birazda enfeksiyon varmış....offffffff ne kadar sorun varmışonun ilacınıda adet bittikten sonra kullanacağım..böyle işte..
hellom sen ne yaptın bacım...
destina sen soğan kürü falan kullanıyor musun?kist açısından..
diğer kızlar nasılsınız bakem?
Canım benim doktorum da enfeksiyon var gibi dedi. Tam anlamadı. Alttan bakamadı orucum diye. Kafam karıştı. 12. günüm bitti az önce az kahverengi lekem gelmiş, testte yaptım ovulasyon için negatif. Kafam karıştı. Enfeksiyon var mı diye de rahimde, smir testi yapılabiliyor...
kızlarr çok özür dilerim bu kadar geciktim, eşimin telefonundan bağlanayım dedim, şifreyi unutmuşum :) ondan giremedim bir türlü.
doktordan geldik, herşey yolundadedi çok şükür, dün uyku uyuyamadım stresten, yolda ağladım falan... ay neyse işte iyi dedi 4'lü test miydi onu yaptırdık sonraaaaaaaaa aranan pipi bulundu :)) yanılmadık arkadaşlar, herkese çok teşekkür ederim, benim ve bebeğim için dua eden endişelenen teyzeleri var allah razı olsun, dilerim rabbimden en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz sağlıkla yavrularımıza.
destina geldi mi adetin tam olarak
pileom sıkma canını kuzum yemin ediyorum yaptığımız stres yanımıza kalıyor, allah büyük. varsa kısmetimizde alacağız kucağımıza.
ceza pcos usg ile görünebilen bişi biraz nette araştırsana öyle bir görüntü var mıydı? soğan kürü dene. dur bakalım. yanlış anlamadıysam bebek yoksa söktürücü verecek eğer bebek yoksa söktürücüyle gider belki,
destinamın dediği gibi okadar gün aklımızda ki, pileom inşallah çok güzel olacak herşey, seninki kız mıdır nedir yahu :)
tatile 3-4 günlüğüne gidiyorum, dr pek istekle git demedi ama neyse hepinizi çk öpüyrum ve çok özleyeceğm, pazartesi günü internet cafe bulur girerim
allaha emanet olun.
çok sağolun.
Hayırlı olsun oğlun canım... Allah vakitlice sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Geçmiş olsun benim de 3 ay oldu. İnşallah yeniden gelir bebişlerimiz...mrb ben 5 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 5 aydır korunmuyorum vede hamile kalamadım
lütfen içimi rahatlatın kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız etrafınızda varmı kürtaj olup hemen hamile kalan
artık sabır denen birşey kalmadı bugün test yaptım koca bi negatifff
hellooo ağrı sızı olacak demişsin yaa yok be gülüm ben bu sökülmeden anlamadım bişey yaa kahverengi başladı tamam ne güzel dedik bugün 2. gün kahverengi devam ediyor ama artacağına nerdeyse bitecek ağrı mağrı yok normal adetimde bile 2. gün oluk oluk akardışimdi adet olmayalı 3 ay olacak nerdeyse gümbür gümbür beklerken mıy mıy geliyor yaaaa offff anlamadım yoksa sadece kistlermi sökülüyor bu ne yaaa eee adetim nerde yoksa menapozlarımı yaşıyorum oyyy dağlar halimden kim anlar :)) benim kontrolde öbür haftaya kaldı dr izinliymiş hayırlısı bekliyoruz..
Canım istersen başka bir doktora da görünebilirsin. Belirsizlik zor...
herkese bereketli iftarlar..Allah oruçlarımızı kabul etsin, efendimiz (s.a.v) hürmetine dualarımızı kabul etsin bu ramazan bayrmına karınlarımızda sağlıklı sıhhatli bebeklerle çıkalım inşallah,Rabbim kollarımıza almayı nasip etsin,anasına babasına vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere..
Amin...