canım adet olsan da 3. gün git de doktor kan değerlerine bakar o zaman da anlar kist var mı yumurta rezervin ne durumda
günaydın kızlar...
yamatake, hoşgeldin canım bize hergün tatil olduğu için bende çalışmak istiyorum
polyanna, offf ya çok güzel gözlerim doldu zaten iki gündür salya sü.. gidiyo benden...
ceza, hadi hayırlısı olsun canım...
candaş, biz seni böyle göndermemiştik be güzelim ne olmuş sana sevinçli halini orda bırakıp gelmişsin ne iş? hoşgeldin hadi toparlan canım allah hayırlısını versin eşininde dediği gibi bu defa tutmuştur belki...
taf, canım insan ne kadar saklayayım desede olmuyor...kardeşin senin yerine duyuru yapmışboşver iyi olmuş bende seninle aynı gün gidicem büyük ihtimalle kontrole...
pileom, canım dualarımız ve kalbimiz senin sen şu sıra drla güzel güzel konuşuyorsundur...herşey çok güzel olacak canım sende inşallah bize güzel haberler vereceksin...
bende adet hala az az oluyor bugün 4. gün 3 ay sonra adet oldum ama depresyona girdimyaa dünden beri sebepsiz ağlıyorum allah kocacığıma sabır versin
chnb,lonelines,renkliatlas,minikler,yasemin nasılsınız kızlar? ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız? hepinize iyi bir hafta diliyorum...
SELAM SELAM SELAM...
NASILSINIZ ARKADAŞLAR..
BİZİM İÇİN NİHAYET BEKLENEN GÜN GELDİ VE AİLELERE AÇIKLADIK. eŞİM GÜNDÜZ ANNESİNE TELEFONDA SÖYLEMİŞ. O İYİ OLDU.
Akşam bizde yemek MASASINDAKİ DİYALOG ŞÖYLEYDİ; bizim aile şaşkın şaşkın bakınırken:))
EŞİM: söyledin mi?
BEN: yoooo
EŞİM: Ben kendi anneme söyledim
BEN: ohh kurtuldun yani.
EŞİM: hadi
BEN: sen söyle
EŞİM: yok sen söyle
BEN: ama ben heyecanlandım şimdi, KARDEŞİM yanımda Abla kızardın diyo ben bi bardak su doldurdum kendime. Eşim gülüyo sırıta sırıta:))
Sordum şimdi burda kaç kişiyiz.. topluca 9 kişiyiz dediler.. :)
BEN: Aslında 9 değil 10 kişiyiz dediğimde şaşkınlık ve sevinç birbirine karıştı:)))
Ve tamda beklediğim gibi yengem çook şaşırdı, yüzü bi tuhaf oldu.
inş hayırlısı ve sağlıklısı olsunda dediğin gibi gerisi farketmez.benim tahminler pek tutmuyo ama öyle geldi :) bebek rahatsızlık veriyo mu ?Candaşcım ilk kez KIZ tahmin eden biri olduğun için seni kutluyorum.
Kızım olduğu için herkes erkek gözüyle bakıyor şuan. benim içinse hiiiiiçççç farketmez.
aslında 2 kız da hiç fena olmazdı haniTabi Rabbim bilir hayırlısını. hangisi olursa olsun razıyız.
Yengem ve küçük görümcem aynen dediğin gibi DUMUR oldular
haklısın inş bebekli yatış zamanıda gelecek biraz sabır lazım dayanabilirsk :)yok kuzum aslında stres yapmadım da doktor böyle olmaması gerekiodu gel bakalım yarın bi muayne edelim diyince birden gerildim ultrasona bebeksiz yatmak pek acı
saol canım, ya aslında moralimde iyi ama çok uykusuzm 2 saate yakın uyudum sanırım onun etkiside var, yarın dinlenince kendime gelirim :) ayy bu adetler neden gelemedi ya, gerçi gelmesnler daha iyide onun yerine bebek gönderselerde rahatlasak bari :)günaydın kızlar...
yamatake, hoşgeldin canım bize hergün tatil olduğu için bende çalışmak istiyorum
polyanna, offf ya çok güzel gözlerim doldu zaten iki gündür salya sü.. gidiyo benden...
candaş, biz seni böyle göndermemiştik be güzelim ne olmuş sana sevinçli halini orda bırakıp gelmişsin ne iş? hoşgeldin hadi toparlan canım allah hayırlısını versin eşininde dediği gibi bu defa tutmuştur belki...
taf, canım insan ne kadar saklayayım desede olmuyor...kardeşin senin yerine duyuru yapmışboşver iyi olmuş bende seninle aynı gün gidicem büyük ihtimalle kontrole...
pileom, canım dualarımız ve kalbimiz senin sen şu sıra drla güzel güzel konuşuyorsundur...herşey çok güzel olacak canım sende inşallah bize güzel haberler vereceksin...
bende adet hala az az oluyor bugün 4. gün 3 ay sonra adet oldum ama depresyona girdimyaa dünden beri sebepsiz ağlıyorum allah kocacığıma sabır versin
chnb,lonelines,renkliatlas,minikler,yasemin nasılsınız kızlar? ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız? hepinize iyi bir hafta diliyorum...
saol canım .bende kan acaba yumurtlama oluyor mu diye demiştim ki cevap senden geldi.Ama yumurtlamanın bitiş zamanı değilde başlangıç zamanıydı bence çünkü ateşimde yükselme olmamıştı doğru dürüst.Sanırım çatladığı saatlere denk getirdim.bide pazar günü oldu da o çok umutlu değildir çünkü 10 dk yattım.Diğerinde görse ayakları diktim tepeye, yattım yarım saat :) ateş için dediğin yapacağım, cuma günü termometrem gelir, zaten o zmanda adete 7 gün kalmış olacak.Bişeyler varsa sen anlayabilirsin ...
Bu arada dün otobüs kaza yapıyodu, uykuya dalalı 10 dk olmuştu.1 önceki gecede karışık rüyalar gördüm otobüste kaza olabilir mi dedim oldu da k kaza olurkemn rüyamda da kaza yapmıştık.Yuh dedim ya bu kadar mı çağırdım :S hmm birde rüyanın bi mealide evlada yorulur diyodu :) inş öylede olur ...
kızlar az önce adet oldum sanıp tuvalete gittim acaip ıslaklık vardı bi gittim deli gibi bembeyaz bir akıntı hadi yprumlayın bakalım:)
nasıl kaza yaptı otobüs ayy geçmiş olsun canım Allah korusunömrün yollarda geçiyor senin de inşallah rüyanın meali gerçek olur
ahha bu akıntı ya adet yaklaşıyor gelecek demek oluyor ya da gebelik var demek oluyor hayırlısı olsun inşallah :26:
ahha bu akıntı ya adet yaklaşıyor gelecek demek oluyor ya da gebelik var demek oluyor hayırlısı olsun inşallah :26:
2. Ihtimal olsada pileonun yolundan gitse ne güzel bi süpriz olur ramazan ortasında :)
polyanna, nihayet beklediğin gün gelmiş. Ne güzel sevindik.
Yasemin hapı bitireli kaç gün oldu ki, adet olmadın hala?10 günü geçtiyse doktora git derim. Ya da bi test yap.
Candaş döndün mü eşinin yanından?inşallah iki kişi dönmüşsündür.
Passifloradan da güzel haberler gelecek inşallah bugün. Bekliyoruz merakla.
Chnb ses soluk yok. çalışmalar yoğun herhalde.
Destina, bazen o haplar adeti azaltıyor canım. Doğum kontrol hapı kullandığım dönemlerde ben de çok az adet olurdum.
canım artık boşver o zamangeldinya ankaraya sağsağlim hoşgeldin
ilişki sonrası gelen kan yumurta çatlattığın için olabilir ay inşallah hayırlısıyla tutunur bebiş(ler)ovulasyon testinde cumartesi gördüğün ikinci çizgi acaba çatlama işlemi tamamlandı artık silikleşiyor muydu yoksa o gün mü çatlayacaktı bilemedim şimdi cumaretesi de çalışsaydınız bari:26: ateşini şimdi ölçemesen bile adet gününe 2-3 gün kala ölçelim ateşini o bile bir işarettir
herkese slm. kızlar 11,30 da dr randevum var. dua edin. eve gelrigelemz yazacam öptüm hepinizi
SELAM SELAM SELAM...
NASILSINIZ ARKADAŞLAR..
BİZİM İÇİN NİHAYET BEKLENEN GÜN GELDİ VE AİLELERE AÇIKLADIK. eŞİM GÜNDÜZ ANNESİNE TELEFONDA SÖYLEMİŞ. O İYİ OLDU.
Akşam bizde yemek MASASINDAKİ DİYALOG ŞÖYLEYDİ; bizim aile şaşkın şaşkın bakınırken:))
EŞİM: söyledin mi?
BEN: yoooo
EŞİM: Ben kendi anneme söyledim
BEN: ohh kurtuldun yani.
EŞİM: hadi
BEN: sen söyle
EŞİM: yok sen söyle
BEN: ama ben heyecanlandım şimdi, KARDEŞİM yanımda Abla kızardın diyo ben bi bardak su doldurdum kendime. Eşim gülüyo sırıta sırıta:))
Sordum şimdi burda kaç kişiyiz.. topluca 9 kişiyiz dediler.. :)
BEN: Aslında 9 değil 10 kişiyiz dediğimde şaşkınlık ve sevinç birbirine karıştı:)))
Ve tamda beklediğim gibi yengem çook şaşırdı, yüzü bi tuhaf oldu.
hoşgeldin şekerim
biz iyiyiz çok şükür kontrolümde keseyi görmüştüm en son 1 hafta oldu büyümüşüzdür heralde bir kaç mm:26: kan testleri için kanımı verdim ama doktorumdan geri dönüş olmadı zaten bugünden itibaren tatile çıktı 25inde dönecekmiş ben de 26sında kontrole gideceğim o yüzden kalp atışı duymak için hayırlısı olsun inşallah:97: güya kimseye hamile olduğumu söylemeyecektim ama annem beni rahat bırakmadığı için ben de daha fazla yalan söylemek istemediğim için cumartesi annem ile kızkardeşime telefon mesajı ile söyledim hamile olduğumu benim akıllı kızkardeşim mesajı çığlık atarak okumuş evde o sırada herkes (amcamın kızı,halam,ananem, yengem) öğrenmiş oldudün de kayınvalideme söyledim işte böylece herkes öğrenmiş oldu mide bulantım yok ama midem bir garip hastaymışım gibi yani
günaydın canlarımmm kader arkadaşlarım geçmişi okudum güzel haberler var mutlu oldum mutsuz olanlar içinde dua etttaaaafff
benim ilacım bitti kuzum ama hala adet olamadım doktorumu aradı normal değil böle olmaması gerekiodu dedi yarın 4 den sonra gel dedi moralim bozuldu kis falanmı oldu acaba neden böyle oldu bilmiorum
günaydın kızlar...
polyanna, nihayet beklediğin gün gelmiş. ne güzel sevindik.
yasemin hapı bitireli kaç gün oldu ki, adet olmadın hala?10 günü geçtiyse doktora git derim. ya da bi test yap.
candaş döndün mü eşinin yanından?inşallah iki kişi dönmüşsündür.
passifloradan da güzel haberler gelecek inşallah bugün. bekliyoruz merakla.
chnb ses soluk yok. çalışmalar yoğun herhalde.
destina, bazen o haplar adeti azaltıyor canım. doğum kontrol hapı kullandığım dönemlerde ben de çok az adet olurdum.
haklısın canım ya gecikmeyle kalsın inşallah kis falan olmasında başka bişi istememtafçığım, profesörüm, benim de dün kahverengi akıntım geldi 12. Günün akşamıydı ovulasyon yaptım tek çizgi rahim bölgemde hareketlilik var. 10. Gün gittiğimde bana göre imkansız çatlamış gibi dedi ovulasyon yaptım negatif. Sarı akıntım var deyince enfeksiyon da olabilir dedi. Ameliyatı vardı ben de oruçtum vajinal bakamam oruçlusun dedi. Sarı akıntı da geçti. Bugün 13. Günüm akışkan sıvı da yok. Nedir bu halim...
Sabırla bekliyoruz.
Hayırlı olsun bu yenge espirisini ben bilmiyorum...
Canım artık bulantıların başlar...
Canım inşallah gelecek. Biz kendimizi çok dinliyoruz diye vücudumuz dadeğişiyor bence...
Sağ olasın canım. Senin de bitsin de çalışmalara başla artık...
haklısın canım ya gecikmeyle kalsın inşallah kis falan olmasında başka bişi istemem
döndüm canım inş emaneti alıp dönmüşümdür iki kişi olarak :) sen nasılsın ? çalışmalar bitti mi ?polyanna, nihayet beklediğin gün gelmiş. ne güzel sevindik.
yasemin hapı bitireli kaç gün oldu ki, adet olmadın hala?10 günü geçtiyse doktora git derim. ya da bi test yap.
candaş döndün mü eşinin yanından?inşallah iki kişi dönmüşsündür.
passifloradan da güzel haberler gelecek inşallah bugün. bekliyoruz merakla.
chnb ses soluk yok. çalışmalar yoğun herhalde.
destina, bazen o haplar adeti azaltıyor canım. doğum kontrol hapı kullandığım dönemlerde ben de çok az adet olurdum.
inş canım ya valla olsada sevinsek :)ya yüreğine kurban bi,tanemmmmmm ne güzel olur öyle bişey olsa biliorum ki burdaki herkes en az benim kadar mutlu olur canlarımmm
çok sağol canım, allah korudu.İnş büyüğünden korusun hepimzii...candas Allah korumuş canım sizi:) geçmiş olsun canım..
yasemincim önünde iki yol var ya pileo...yada destina ve benn...inşallah pileo nun yolundan devam edersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?