Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım adet olsan da 3. gün git de doktor kan değerlerine bakar o zaman da anlar kist var mı yumurta rezervin ne durumda

yarın konuşucam canım zaten test falan bişiler yaplıması gerekiosa yapsın adet olsam bi:)daha ateş ölçücem test yapıcam sana göstercem onları çok işim var ama gelmio kırmızılar

sana da ii haftalar canım oh adet olup rahatlamışsın bide ben olsam bende aynı durumdayım dün akşam evde küçük çaplı kriz yaşandı ben dellendim yine yazık adamlara acıyorum bazen

ne güzellll allahım bize de yaşatsın böyle güzel bir anı.. benim de suratını görmek istediğim kişiler olacak sanırım.. ama allahım nasip ederse saklayabildiğim kadar saklayacağım ilk bebeğime sevinmeyen ve arayıp sormayanlardan..
allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin ve diğer hamişlerimize de.. biz bekleyenlere de kısa sürede nasip etsin inşallah aminnnnnnnn

inş hayırlısı ve sağlıklısı olsunda dediğin gibi gerisi farketmez.benim tahminler pek tutmuyo ama öyle geldi :) bebek rahatsızlık veriyo mu ?
yok kuzum aslında stres yapmadım da doktor böyle olmaması gerekiodu gel bakalım yarın bi muayne edelim diyince birden gerildim ultrasona bebeksiz yatmak pek acı
haklısın inş bebekli yatış zamanıda gelecek biraz sabır lazım dayanabilirsk :)
saol canım, ya aslında moralimde iyi ama çok uykusuzm 2 saate yakın uyudum sanırım onun etkiside var, yarın dinlenince kendime gelirim :) ayy bu adetler neden gelemedi ya, gerçi gelmesnler daha iyide onun yerine bebek gönderselerde rahatlasak bari :)

Kocalara sabır inş :) elleri mahkum ya çekecekler, ya çekecekler: )

kızlar az önce adet oldum sanıp tuvalete gittim acaip ıslaklık vardı bi gittim deli gibi bembeyaz bir akıntı hadi yprumlayın bakalım:)

nasıl kaza yaptı otobüs ayy geçmiş olsun canım Allah korusunömrün yollarda geçiyor senin de inşallah rüyanın meali gerçek olur

kızlar az önce adet oldum sanıp tuvalete gittim acaip ıslaklık vardı bi gittim deli gibi bembeyaz bir akıntı hadi yprumlayın bakalım:)

ahha bu akıntı ya adet yaklaşıyor gelecek demek oluyor ya da gebelik var demek oluyor hayırlısı olsun inşallah :26:

nasıl kaza yaptı otobüs ayy geçmiş olsun canım Allah korusunömrün yollarda geçiyor senin de inşallah rüyanın meali gerçek olur

yandan sürttü geçti, aynayı aldı.Ciddi bişey yoktu allahtanda ama insan tabi tedirgin oluyor, ömür bitti yol bitmedi be :) inş canım :)

ahha bu akıntı ya adet yaklaşıyor gelecek demek oluyor ya da gebelik var demek oluyor hayırlısı olsun inşallah :26:

2. ihtimal olsada pileonun yolundan gitse ne güzel bi süpriz olur ramazan ortasında :)

polyanna, nihayet beklediğin gün gelmiş. ne güzel sevindik.

yasemin hapı bitireli kaç gün oldu ki, adet olmadın hala?10 günü geçtiyse doktora git derim. ya da bi test yap.

candaş döndün mü eşinin yanından?inşallah iki kişi dönmüşsündür.

passifloradan da güzel haberler gelecek inşallah bugün. bekliyoruz merakla.

chnb ses soluk yok. çalışmalar yoğun herhalde.

destina, bazen o haplar adeti azaltıyor canım. doğum kontrol hapı kullandığım dönemlerde ben de çok az adet olurdum.

ya kuzum ilaç kullanırekan gebe kalınırmı memişlerim şişti çok acıyo acaip akıntı var kaçıncı günlük pedim neyin heycanını yapıom yaaa offfffffffff

2. Ihtimal olsada pileonun yolundan gitse ne güzel bi süpriz olur ramazan ortasında :)

ya yüreğine kurban bi,tanemmmmmm ne güzel olur öyle bişey olsa biliorum ki burdaki herkes en az benim kadar mutlu olur canlarımmm

canım 7.gün doktorumu aradım nrmalde 2-3 sonra olursun demişti aradım yarın muaynesine çağırdı

Tafçığım, profesörüm, benim de dün kahverengi akıntım geldi 12. günün akşamıydı ovulasyon yaptım tek çizgi rahim bölgemde hareketlilik var. 10. gün gittiğimde bana göre imkansız çatlamış gibi dedi ovulasyon yaptım negatif. Sarı akıntım var deyince enfeksiyon da olabilir dedi. Ameliyatı vardı ben de oruçtum vajinal bakamam oruçlusun dedi. Sarı akıntı da geçti. Bugün 13. günüm akışkan sıvı da yok. Nedir bu halim...

herkese slm. kızlar 11,30 da dr randevum var. dua edin. eve gelrigelemz yazacam öptüm hepinizi

Sabırla bekliyoruz.

Hayırlı olsun bu yenge espirisini ben bilmiyorum...

Canım artık bulantıların başlar...

Canım inşallah gelecek. Biz kendimizi çok dinliyoruz diye vücudumuz dadeğişiyor bence...

Sağ olasın canım. Senin de bitsin de çalışmalara başla artık...

haklısın canım ya gecikmeyle kalsın inşallah kis falan olmasında başka bişi istemem

döndüm canım inş emaneti alıp dönmüşümdür iki kişi olarak :) sen nasılsın ? çalışmalar bitti mi ?
ya yüreğine kurban bi,tanemmmmmm ne güzel olur öyle bişey olsa biliorum ki burdaki herkes en az benim kadar mutlu olur canlarımmm
inş canım ya valla olsada sevinsek :)
candas Allah korumuş canım sizi:) geçmiş olsun canım..
çok sağol canım, allah korudu.İnş büyüğünden korusun hepimzii...

ceza, avatarın çok tatlı :) inş seninde böyle bi kızın olur :)

taf cım seninkide çok güzel valla aynen durumun özeti, kalp göbekte gümbür gümbür atıyo :)

kıtty nın oğluşu oluyomuş hayırlı evlatla olsun inş :) tahminler doğru tuttu yani :)

yasemincim önünde iki yol var ya pileo...yada destina ve benn...inşallah pileo nun yolundan devam edersin:)

ayyy cezaaaaa çok güldüm süper yorumdu hepimiz için hayırlısı olsun bitanem pileo nun nolmuştu ya ben unuttum :)tam hatırlayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…