Tafçığım, profesörüm, benim de dün kahverengi akıntım geldi 12. günün akşamıydı ovulasyon yaptım tek çizgi rahim bölgemde hareketlilik var. 10. gün gittiğimde bana göre imkansız çatlamış gibi dedi ovulasyon yaptım negatif. Sarı akıntım var deyince enfeksiyon da olabilir dedi. Ameliyatı vardı ben de oruçtum vajinal bakamam oruçlusun dedi. Sarı akıntı da geçti. Bugün 13. günüm akışkan sıvı da yok. Nedir bu halim...
İnşallah canım. Bebek şükür henüz bi rahatsızlık vermiyo çok şükür.inş hayırlısı ve sağlıklısı olsunda dediğin gibi gerisi farketmez.benim tahminler pek tutmuyo ama öyle geldi :) bebek rahatsızlık veriyo mu ?
Hayırlı olsun bu yenge espirisini ben bilmiyorum...
benim çalışmalar şu an tatile girdi. 3 adetimi gördüm kürtajdan sonra.döndüm canım inş emaneti alıp dönmüşümdür iki kişi olarak :) sen nasılsın ? çalışmalar bitti mi ?
inş canım ya valla olsada sevinsek :)
çok sağol canım, allah korudu.İnş büyüğünden korusun hepimzii...
kızlar rabbime şükürler olsunki bana mutluluğu bir daha yaşattı..
Inşallah bu dfa sonuna kadar gidecek ve kucağıma alacağım...
Doktordan geldim değerim 451 hamileyim......
Darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....
yenge sana yetişmese çatlar yani :) kıskançlar işte arkadaş kıskanç bu yengeler :) neyse tabi allah onada nasip etsinde sırayla değil ki bu işler ...İnşallah canım. Bebek şükür henüz bi rahatsızlık vermiyo çok şükür.
Canım benim yenge çok kıskançtır. Eltim ve küçük görümcemde düşük yaptığımda laflarıyla beni sinir etmişlerdi.
onlar şehir dışında oldukları için yüz ifadelerini göremedim ama yengem bayağı şaşırdı. yüzü tuhaflaştı filan. Sonra da BİZ GEÇ KALMIŞIZ dedi. kızımdan 1 yaş kadar büyük oğlu varda.
inşallah bu dfa sonuna kadar gidecek ve kucağıma alacağım...
doktordan geldim değerim 451 hamileyim......
darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....
oy oy oy oy maşallahhhh canım benim yüreğimin taa içinden sevindimm seni takip ediodum gözün aydın bitanem kucağına almak nasib olsun inşallahhh muberak gün nasıl sevindimm
benim çalışmalar şu an tatile girdi. 3 adetimi gördüm kürtajdan sonra.
yenge sana yetişmese çatlar yani :) kıskançlar işte arkadaş kıskanç bu yengeler :) neyse tabi allah onada nasip etsinde sırayla değil ki bu işler ...
işte budurinş sonuna dek gidecek meleğini kollarına alacaksın, Allahım en kötü güününü böyle yapsın inş yavrunla (oğlunla) mutlu ömürler olsun inş :) 8 ay emirlere hazır bekleyeceksin artık, ufaklık ne derse o olaak bundan böyle :)
bu da kutlamamz
candaş, canım hafif atlatmışsın allah korumuş ama hafifte olsa insan çok etkileniyor allahım korusun inşallah buda bebiş için bir hayır olsun vardır inşallah...
Yaseminciğim, canım pileo ilaç kullanıp (farlutal) adet olmadı sonra test yaptıki o zaten hamileymiş konu özeti budurCezanında dediği gibi inşallah onun yolundan giderssin arkamızdan gelme sakın burası adete çıkıyor
Passiflora canım ısrarla bekleniyorsun...
Lonelines, bunu bilmiyordum canım bende gümbür gümbür bekliyordum ağrılı falan sonuçta kist ve iki tane aman olsunda yavaş yavaş olsun sıkıntısı çok kötü...
Chnb, inşallah canım tafın dediği gibidirde değerlendirdinmi peki o günleri? Benimde bitsede bende başlasam benim kocam zor duruyor zaten 4 gün oldu çok bile dayandı zavallı adam
süper bir haber canımsın yaaa.... allahım inşallah tamamına erdirsin...ayyy çok mutluyum çok canım benim yaa sen yat arada yaz bize olurmu dualarımız seninle...
maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. değerin çok güzel çıkmış.kızlar rabbime şükürler olsunki bana mutluluğu bir daha yaşattı..
maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. değerin çok güzel çıkmış.
darısı bize inşallah.
evet ya insan korkuyor yinede, çaresizliğini hatırlıyor.Allah korusun cümlemizi.İnş bebek için hayır olsun işaret olsun diyelim :)candaş, canım hafif atlatmışsın allah korumuş ama hafifte olsa insan çok etkileniyor allahım korusun inşallah buda bebiş için bir hayır olsun vardır inşallah...
yaseminciğim, canım pileo ilaç kullanıp (farlutal) adet olmadı sonra test yaptıki o zaten hamileymiş konu özeti budurcezanında dediği gibi inşallah onun yolundan giderssin arkamızdan gelme sakın burası adete çıkıyor
passiflora canım ısrarla bekleniyorsun...
lonelines, bunu bilmiyordum canım bende gümbür gümbür bekliyordum ağrılı falan sonuçta kist ve iki tane aman olsunda yavaş yavaş olsun sıkıntısı çok kötü...
chnb, inşallah canım tafın dediği gibidirde değerlendirdinmi peki o günleri? benimde bitsede bende başlasam benim kocam zor duruyor zaten 4 gün oldu çok bile dayandı zavallı adam
dilime öyle geldi, oğlun olcak gibi hissettim sanki bir an.Önemli olan sağlıklı olması tabi :)candaşım allah razı olsun canım duaların için...
evet bu defa güzel olacak herşey buna inanıyorum..
darısı tez zamanda seninde başına olsun..
bu arada oğlun demişsiniçine oylemi doğdu...
Prolaktin (PRL) 41,89
Total B-HCG < 1,20 Negative
LH (Luteinizan Hormon) 5,23
FSH (Follikül Stimülan Hormon) 2,59
TSH 2,11
internete verilmiş sonuçlar prolaktin çok yüksek çıkmış...lh da birz yüksek..sizce kızlar...? öğleden sonra doktora göstereceğim bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?