Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıkıyorum kızlarrr...görüşürüz sonra

passifloraaaaa nerdesin beğenip gitme ne olursun test sonucunu söyleee

pileo ben gelinceye kadar gelirsin herhalde...bebiş iyidir umarım..

taff sevgili arkadaşım benim test sonuçlarım hakkında bir fikrin var mı?kızlar fikri olan varsa yazabilir mi?

yani doktor 10. gün çatlamış gibi görünüyor dediyse ve sen o gün ovulasyon testi yaptıysan negatif çıkması normal. çünkü yumurta çatladıktan sonra negatif çıkar. Pozitifi gördükten 36 saat sonra artık silikleşmeye başlayınca yumurta çatlar normalde:26: kahverengi akıntıyı anlayamadım vardır bir sebebi inşallah hayırlı bir sebeptir :44: yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayabilmenin en güzel yolu senin durumunda eğer 10. gün yumurtan çatladı dediyse doktor 17. gün gidip progesteron testi yaptırtacaksın kanda orda ortaya çıkar yumurtlayıp yumurtlamadığın

inş hayırlısı ve sağlıklısı olsunda dediğin gibi gerisi farketmez.benim tahminler pek tutmuyo ama öyle geldi :) bebek rahatsızlık veriyo mu ?
İnşallah canım. Bebek şükür henüz bi rahatsızlık vermiyo çok şükür.

Hayırlı olsun bu yenge espirisini ben bilmiyorum...

Canım benim yenge çok kıskançtır. Eltim ve küçük görümcemde düşük yaptığımda laflarıyla beni sinir etmişlerdi.
onlar şehir dışında oldukları için yüz ifadelerini göremedim ama yengem bayağı şaşırdı. yüzü tuhaflaştı filan. Sonra da BİZ GEÇ KALMIŞIZ dedi. kızımdan 1 yaş kadar büyük oğlu varda.

kızlar rabbime şükürler olsunki bana mutluluğu bir daha yaşattı..
inşallah bu dfa sonuna kadar gidecek ve kucağıma alacağım...
doktordan geldim değerim 451 hamileyim......
darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....

benim çalışmalar şu an tatile girdi. 3 adetimi gördüm kürtajdan sonra.

oy oy oy oy maşallahhhh canım benim yüreğimin taa içinden sevindimm seni takip ediodum gözün aydın bitanem kucağına almak nasib olsun inşallahhh muberak gün nasıl sevindimm

yenge sana yetişmese çatlar yani :) kıskançlar işte arkadaş kıskanç bu yengeler :) neyse tabi allah onada nasip etsinde sırayla değil ki bu işler ...

işte budur inş sonuna dek gidecek meleğini kollarına alacaksın, Allahım en kötü güününü böyle yapsın inş yavrunla (oğlunla) mutlu ömürler olsun inş :) 8 ay emirlere hazır bekleyeceksin artık, ufaklık ne derse o olaak bundan böyle :)

bu da kutlamamz

candaş, canım hafif atlatmışsın allah korumuş ama hafifte olsa insan çok etkileniyor allahım korusun inşallah buda bebiş için bir hayır olsun vardır inşallah...

yaseminciğim, canım pileo ilaç kullanıp (farlutal) adet olmadı sonra test yaptıki o zaten hamileymiş konu özeti budur cezanında dediği gibi inşallah onun yolundan giderssin arkamızdan gelme sakın burası adete çıkıyor

passiflora canım ısrarla bekleniyorsun...

lonelines, bunu bilmiyordum canım bende gümbür gümbür bekliyordum ağrılı falan sonuçta kist ve iki tane aman olsunda yavaş yavaş olsun sıkıntısı çok kötü...

chnb, inşallah canım tafın dediği gibidirde değerlendirdinmi peki o günleri? benimde bitsede bende başlasam benim kocam zor duruyor zaten 4 gün oldu çok bile dayandı zavallı adam

candaşım allah razı olsun canım duaların için...
evet bu defa güzel olacak herşey buna inanıyorum..
darısı tez zamanda seninde başına olsun..
bu arada oğlun demişsiniçine oylemi doğdu...

süper bir haber canımsın yaaa.... allahım inşallah tamamına erdirsin...ayyy çok mutluyum çok canım benim yaa sen yat arada yaz bize olurmu dualarımız seninle...

keşke canım ama sanmıorum doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalmak zor sanki:)

süper bir haber canımsın yaaa.... allahım inşallah tamamına erdirsin...ayyy çok mutluyum çok canım benim yaa sen yat arada yaz bize olurmu dualarımız seninle...

saol canım benim..
etmezmiyim hiç..
bundan sonra hep dualarımdasınız..
zaten hepimiz için dua ediyordum..şimdi daha özenli yapıcam dualarımı...

maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. değerin çok güzel çıkmış.
darısı bize inşallah.

evet ya insan korkuyor yinede, çaresizliğini hatırlıyor.Allah korusun cümlemizi.İnş bebek için hayır olsun işaret olsun diyelim :)

şimdi sen adet oldun mu olmadın mı? olmadın diye okudum sankide yanlış mı okudum acep :26:
candaşım allah razı olsun canım duaların için...
evet bu defa güzel olacak herşey buna inanıyorum..
darısı tez zamanda seninde başına olsun..
bu arada oğlun demişsiniçine oylemi doğdu...
dilime öyle geldi, oğlun olcak gibi hissettim sanki bir an.Önemli olan sağlıklı olması tabi :)
inş hepimiz bir gün tadacağız bu güzel duyguyu.Ama sen bunu çoktan beri haketmiştin şükür haberinide aldık.
İnş doğunca da sabrın sonu selamet tezini senle doğrulamış olacağız.Bu melek kaç yıl mahsülü oluyo şimdi?
Sanırım en nazlımız senin meleğindi ?

Son düzenleme:

gözünaydın cnm darısı bizlere inşallah
kızlar dr daha ne kadar korunmam gerektiğini sölemedi yani ilk kontrolde söler sanırım ama ben hiç korunmayı düşünmüyorum ilk adetten sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum.. zaten düşük oluşmadı bende kanama felan da olmadı hamişken bu yüzden rahimin çok yıprandığını düşünmüyorum..
destina0409 burası adete çıkıyo sözüne bayıldım harikasın cnm ya :)

kaynak: Dr. Alper Mumcu normal olması gereken kan değerleri:
Prolaktin PRL 4.6 - 37 ng/mL
Luteinize edici hormon LH (Luteal faz) 0 - 14.7 mIU/mL
Follikül stimüle edici hormon FSH(Luteal faz) 1.2-9.0 mIU/mL
Tiroid stimüle edici hormon TSH 0.27 - 4.20 mikroIU/mL
senin değerlerden sadece prolaktin yüksek çıkmış diğerleri normal değerler içinde cezacığım en doğru yorumu doktorun yapacaktır:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…