Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırmak. İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok...
siz son çalışmayıda yapın bu gece,biz dün gece son çalışmayı yaptık bundan sonra gün aşırıyarın olr çalışma.. dün 2 çalışma yaptık benimki vur deyince öldürüyor oda çok istiyor bebek olsun diye, bende çok yoruldum ama herşey bebek için diyo
kızlar bu 19. gün felan demişsiniz adetin ilk günündenmi saydınız 11.günden idrar testi yapmaya başlamışsınız okadar erken sonuç alınabiliyormu??birde belirtiler oldumu nasıl şüphelendiniz??bu arada hamilesin şuanda sanırım gözün aydın rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısıda bana ve tüm isteyenlere olsun insaallah :)
canım çok üzüldüm bende 7 ay önce 2.5 aylık bebegimi kaybettim ve halen hamile kalmayı bekliyorum insaallah rabbim banada bütün isteyenlerede aratmadan verir.çok şükür sag salim dogan bir evladın var rabbim insaallah banada nasip eyler.insaallah sende saglıklı bir sürü evlada sahip olursun
günaydın kızlar şimdi kontole gidiyorum bu benim ilk kontrolüm inşallah bi sorun çıkmaz ve uzun bi yasakta gelmez dua edin öptüm..
Yaaaaaaaa ben adet oldum diyorum kimse beni sallamamış küstüm size
merhaba arkadaşlar
hepinize geçmiş olsun.
ben 22 temmuzda kalp durması nedeni ile kürtaj oldum. doktor rahim toparlansın diye ve reglim düzenli olsun diye doğum kontrol hapıda verdi. kanamam 10 gün falan sürdü sonra kesildi. ondan 1 hafta sonra tekrar çok az sildikçe gelen bir kanamam oldu. ve doğum kontrol hapı süresince devam etti. doğum kontrol hapı ara kanama yapabiliyormuş ondandır diye düşündüm. hap bittikten 3 gün sonra yani pazar günü normal şekilde reglim gelmeye başladı ama dünden beri kesiliyor gibi oluyor sonra tekrar geliyor. normalde şimdiye kadar biter kahverengi lekeye dönüşürdü. ama bu normal kanama tedirgin oldum. çünkü sağ tarafımda arada çok ağrıyor yumurtalık ağrısı galiba.
sizlerde de böyle gariplikler oldu mu.
sağol canım nasıl rahatladım bir bilsen..adet gelse daha da rahatlayacağım..beklemek ne zormuş.
kızlar siz dua okumuştunuz cuma günleri bana da öğretsenizeee nasıldı
canım vardır bir çözümü hemen kötü düşünmeyelim Allah'a şükür bir oğlun var sağlıklıbakalım doktorun ne söyleyecek:26:
Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırmak. İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok...
canım üzme kendini derdini veren rabbim dermanınıda verir biz dua edicas napalım elden gelen başka bişi yok adetken okunurmu duaYok canım bizde piller bitti zaten bugün hastaneden aradılar. Hiç hevesim de kalmadı zaten...
cANIM SAĞ OLASIN. aLLAH SANA DA HAYIRLI EVLATLAR VERSİN. TEDAVİ OL HATTA TEK DOKTORLA KALMA CANIM...
Canım okudum mesajını. Hayırlısıyla tatil yerinde veya dönünce özelde sgk geçen yerde yaptır bence de...
Canım internetimde sorun var daha yeni geldi görmemişim. Hayırlı olsun bu son ay olsun, 9 ay görmeyesin inşallah...
Geçmişolsun. Ben yaşamadım. 26 gün sonra oldum ilk adetimi. Sonra düzenli oldu...
Canım temiz çıkmış sonuçların. Sevindim. İnşallah tedavin kısa sürede tamamlanır da bebişine kavuşursun...
Canım 4 cuma 1000 kez el evvel, 707 ya varis diyorsun...
Canım şükürler olsun var. Kendi sorunlarımdan sanmıştım ama eşimden de sorun çıktı. 1. ve 4. gebeliğim bundan sonlanmış. Hatta oğlunuza dagenetik test yapmamız gerekir dediler. Bu ay da korunmadık biliyorsun...
üzülme canım vardır mutlaka bir tedavisi...inşallah bir sonlandırma olmaz canım..tafın da dedği gibi güzel bi evladın var..Allah onu size bağışlasın.
hayırlısı olsun canım üzülme.. ben pek bişey anlamadım ama spermlerde mi sorun varmış?
canım üzme kendini derdini veren rabbim dermanınıda verir biz dua edicas napalım elden gelen başka bişi yok adetken okunurmu dua
canım üzülme bak herşey Allahtan düşük yatptım diye üzülmemek lazım demekki.. Rabbim hayırlsıını versin, bakalım bu ay inşallah bi sorun çıkmaz ,bi tane sağlıklı çocuğun var sonrakide öyle olur inşallah..bol bol dua edelimSağ ol canım. Benim en büyük korkum budur. Düşen, erken doğan Allah'tan deyip üzüntüm de daha az vicdan azabı çekerim, sadece üzülürüm. Allah korusun sonlandırma kararıyla başbaşa kalırsam ölene dek vicdan azabından kurtulamam. Allahım yaşatmasın...
Evet canım. Eşimin kan hücrelerindeki testte yarısı 46 normal gen, yarısı 47 promlemli. Dolayısıyla giden spermler bozuk hücreli gidiyor. 2 düşüğümün nedeni o. Çünkü bende pıhtılaşma sorunu da var son düşükte her gün göbeğimden 0.45lik innohep kan sulandırıcı iğne oldum. Yine düştü. Genetikten düşmüş...
İnşallah canım... Adetliyken okunur mu bilmiyorum canım.
bende korkuyodum da ondan sordum.hayır hiç zor olmadı canım..ben smear testi yapacağım dediğinde korkmuştum ama gereksiz bir korku olduğunu sonra anladım..her bayanın yılda 1 kez yaptırması gerekiyormuş.şu adet başlasada ilaçlarımı kullanmaya başlasam..
güzel bi günün gecesinde alırsın umarım seni mutlu edecek haberi..bildiğim kadarı ile 26 sı kadir gecesi..bizim evlilik yıl dönümümüz:)hadi bakalım bize güzel bi haber ver:)
olmazsa da diğer ay tabiii motivemiz hep yüksek olsun...
canım 4 cuma abdest alır 1000 tane el evvel + 707 tane ya varis diyeceksin.Önce nieytlenmeyide unutmakızlar siz dua okumuştunuz cuma günleri bana da öğretsenizeee nasıldı
canım benim ya üzülmemmey çalış, öncelikle senin eşinin morali yüksek olmalı.allah vermesin biliyosun ki en ciddi kanserler bile moralle çözülebiliyor, en basitide öldürebiliyor.İnş çözümü bulunacak öyle dileyelim, kötü bakmayalım.Demesi kolay evet ama yapmak zorundayız + sana ihtiyacı olan bi evladın var onun için dirençli olmalısın.İnş çok çabuk düzelecek bi sorundur, ve inş gireceğiniz testler sadece kontrol amaçlı olur, ardından oh be giden paramız oldu bi sıkıntı çıkmadı ya çok şükür diyebilirsiniz ... Allah yardımcınız olsun. dualarım yanında olun.Allah büyüktür, dermansız dert yok be arkadaşım.İnş varsada dermanı tez gelsin ...Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırmak. İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok...
Evet Canım aynısı olmuştu benim de. Luteal faz yetmezliği diyorlar. Ama tedavisi kolay, hatta ben kendi kendimi tedavi ettim gibi bişey. İnternette, bunun tedavisinin progestan almakla olduğunu görünce, adet olmamla beraber progestan kullanmaya başladım. Çok şükür o ay hamile kaldım. Bir de ben adet siklusumun 21 gün sürdüğü o ay hamilelik belirtileri yaşamıştım. Kendimce, bebek oluştu ama luteal faz dönemi kısa sürdüğünden tutunamadı demiştim. Ara ara böyle düzensizlikler olur. Bu progesteron zaten vücudumuzda da üretilen bişey. Kullanmanın zararı olduğunu sanmıyorum. Zaten ben de kullandığım ay hamile kaldım. Madem doktorla randevun var, sor sen en iyisi. Bizim gibi ezberden iş yapmamış olursun. Ay doktorlar beni öldürecekler bulsalar zatenAma Canım için rahat olsun, her kadına dönem dnöem olur, tedavisi de basit zaten gördüğün gibi. Belki bana olduğu gibi uğurlu bile gelir sana da
canım üzülme bak herşey Allahtan düşük yatptım diye üzülmemek lazım demekki.. Rabbim hayırlsıını versin, bakalım bu ay inşallah bi sorun çıkmaz ,bi tane sağlıklı çocuğun var sonrakide öyle olur inşallah..bol bol dua edelim
bende korkuyodum da ondan sordum.
evet çok güzel bi gecede alabilirim güzel bi haber.İnş alabilirm.Alamazsamda dediğin gibi diğer aya yüksek motiveyle inş :)
senin moralin düzeldi mi peki şimdi ?
canım 4 cuma abdest alır 1000 tane el evvel + 707 tane ya varis diyeceksin.Önce nieytlenmeyide unutmainş tez kabul olanlardan olsun şeker ...
canım benim ya üzülmemmey çalış, öncelikle senin eşinin morali yüksek olmalı.allah vermesin biliyosun ki en ciddi kanserler bile moralle çözülebiliyor, en basitide öldürebiliyor.İnş çözümü bulunacak öyle dileyelim, kötü bakmayalım.Demesi kolay evet ama yapmak zorundayız + sana ihtiyacı olan bi evladın var onun için dirençli olmalısın.İnş çok çabuk düzelecek bi sorundur, ve inş gireceğiniz testler sadece kontrol amaçlı olur, ardından oh be giden paramız oldu bi sıkıntı çıkmadı ya çok şükür diyebilirsiniz ... Allah yardımcınız olsun. dualarım yanında olun.Allah büyüktür, dermansız dert yok be arkadaşım.İnş varsada dermanı tez gelsin ...
canım burda sanalda olsa güzel arkadaşlıklar kuruyoruz ve hep birbirimize dua ediyoruz şimdi de dualarımız seninle inşallah bir an önce rahatlarsın..
canım çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. ama dur bakalım. yanlış sonuç çıkmış olabilir. ya da bizim anladığımız boyutta kötü bişey olmayabilir. hepsi oldu diyelim, herşeyin çaresi vardır canım ya. hiç olmadı düşündüğün pgt yöntemiyle tüp denersin. ne imkansız denen şeylerin imkanı var artık. hemen olumsuzluğa kapılma lütfen. gebeliği sonlandırma falan bunları düşünmek için çok erken canım ya. hem neler duyuyoruz ki, yüz de yüzde problemli diyolar bebek için, sapasağlam doğuyor, ya dabazen farkedilmiyor hiçbişey, sonra sorun çıkıyor. dur bakalım, daha fol yol, yumurta yok. sen gebeliği sonlandırmaktan bahsediyosun.
Günaydın arkadşlar? nasılsınız ?
chnb, yüreğine allahtan ferahlık diliyorum inş, umudunu yitirme lütfen, vakti gelecek yeniden anne olacaksın....
Destina, canım inş en yakın zamanda 2. meleğin kollarına gelirde o günleri yeniden yaşarsınız.destina çok sıcak bi çocuk değilmiş madem yaşamadığınız duyguları destinanın kardeşi yaşatır inş size.Kıskanmak demeyelim bencede buna zorlayabiliyor.Hani dikkat etse fena olmaz ama işte herkes bizim gibi duyarlı değil.bende çok çocuk severim favorim 4 ama mümkün değilde, inş ilki çok huysuz olmazsa 3 tane yapcam :)) Allah gönlümüzdekilerden geri koymasın hiçbirimizi. dün iş arkadaşlarıyla iftardaydık, hepsinin çocukları vardı en büyükleri 7 yaşında , rengaren çok tatlılardı ama :) inş bizlerde yaşayabiliriz bu duyguları, benimde görümcem çok acımasız davrandı bana bu konuda, anlattım mı bilmiyorum ama ? bana geçmiş olsun demedi hiç, yuırtdışında yaşıyor tel açmadı,tatile geldi yine demedi.üstüne üztelik beni her gördüğünde bi komşusu varmış çocuk istiyomuş olmuyomuş (6 aylık evliymiş) çok üzülüyomuş çok ağlıyomuşlar, neyse hamile kalmış.Ay kızmız oluyo ççok mutluyum çok sevinçliyim, ne güzel arkadaşım anne olacak diyor ki onu en fazla 10 aydır tanıyor...beni o kadar kırdı ki , benim bi acım var hatta 2. sen ne biçim halasın ya ? böyle mi olur bu iş.hadi diyelim beni sevmiyosun eşimin günahı ne, o kardeşin senin ! eşimde çok kızdı neden cevap vermiyosun bizim bi acımız var diyerekten..desem kavga edebiliriz çünkü anlamadığı gibi üste çıkar. Allah ele güne dile düşürmeden bizlerede nasip etsin inş .... Ben allaha havale ediyorum, o cezasını verir elbet ...
benim beklenmeyen günümde 27 Ağustos, hani bişey söylemek istemiyorum ama pek beklentim yok ya, orda beklentim vardı.Yok çünkü göğüslerim geçen aykındende çok küçüldü :) ilk belirtide göğüslerimin şişmeye başlaması gerekirdi sanırım şüpheli durumun üzerinden 1 hafta geçti çünkü de yine Allah bilir, hayırlısı ne ise o olsun inş ...
cok sagol canim Allah razi olsun tafta demisti zaten luteal faz yetmezligi diyeama sen kullandigin icin sana sormak istedim.. dogru soyluyorsun bazi aylar boyle olabilir ..sen adet basladiktan sonra ne kadar sureyle kullandin taf 10 gun yazmisti ama 10 gun yeterlidir herhalde..insallah bi doktora gideyim sorayim ama haftaya verdiler randevuyu gidene kadar icsem mi acaba :))) Ama sen en iyisini yapmissin bakalim dedigin gibi insalla banada ugurlu gelir :))))
canim uzulme insallah hepimiz senin icin dua edicez cok karamsar olma hepimizin basinda turlu turlu dertler var hepsini atlaticaz insallah .. Sen Allah'tan hayirlisini dile hersey en hayirlisiyla bizi bulur
allahtan hayırlısı canım yarın ne olacak bilinmez sen iyi düşün iyi olsun ....
günaydın kızlar....
chnb, canım benim bende ilk okuduğumda çok üzüldüm ama lonelinesinde dediği gibi dur bakalım bir herşeyin hayırlısı üzülmek moral bozmak yok ya bebeğin seninleyse ve oğlun gibi sapasağlam bir bebekse üzüntün yanında cabası kalacak... allahım herşeyin hayırlısını versin belki yanlış bir sonuçtur allahımsen isteyene olmayanada ver yarabbim sonrada biz ikincileri isteyenlere sağlıklı ve hayırlısını ver ...
bak banada kızım için down sendromlu demişlerdi allahıma şükür amniyosentezle olmadığı çıktı seni çok iyi anlıyorum bu yüzden ve bende senin gibi ikinci bebeğide çok istiyorum buda allahın bize vermiş olduğu bir duygu önüne geçemiyoruz malesef...bak bi görümcemin kızı dün yaşına girdi bir görümcemde bahsetmiştim yeni doğum yaptı anlayacağın etrafımda hep bebek var ve ben hamile kalamıyorum ama hayırlısı olsun diyorum napalım olmazsa oda allahtan daha ilk öğrendin sürecin ne olduğunu bilmiyoruz nasıl ilerleyecek belkide basit bir çözümü vardır kendini korkutma canım benim bi diğer testlerde yapılsın sonucuna göre tekrar konuşuruz allah korktuğun yere uğratmasın inşallah... iyi düşün bebeğin seninleysede inşallah abisininki gibi güçlü kuvvetli genlerle tutunmuştur sana....üzme kendini...
ayyy allahım ne çok şey birikmiş içimde bu günlerde çok sinirliyim herşeye patlıyorum canım kızımda nasibini alıyor tabiikızlar ikinci bebek zamanınız gelsin chnb ve beni çok iyi anlıcaksınız herkezin yeri ayrı tek çocuk olmaz diyorsun bu devirde 2 malesef tam karar gönül isterdiki 4 çocuk kalabalık aileyi çok seviyorum ama malesef daha 4 kişi olamadık nasip kısmet allah nasip ederse oluruz...allahımsen isteyene olmayanada ver yarabbim sonrada biz ikincileri isteyenlere sağlıklı ve hayırlısını ver ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?