- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.201
KIZLAR GÜNAYDIN,
chnb,canım benim çok geçmiş olsun ama nolur çok üzülme bak en azından nedenini öğrendin insallah bebiş varsa o gelen genler 46 kromozomlu olsun hem sonuçta oğlun var allah bağışlasın yasamısısn bir sağlıklı gebelik allah sana 2.de nasip edecek bak gör sen yeterki içini ferah tut..
yaseminncimm, hadi bakalım hayırlısı olsun bundan sonra hamişlik haberlerini duymaya insallah bitince başla bakalımm çalışmalara....
tafcım, bulantıların dahada artsın dicem hani bunu beddua olarak algılama bebiş habercisi içinde rahat anlamında algıla hem kendini rahat hissedersin bebişim bugünde bana kendini hissettirdi dersin:)
destinacım,canım benim diş etlerim daha iyi eşim ilaçlar konusunda gebeler kullanamaz yazıyor ama sen genede dozunu düşürerek kullan dedi bende günde bir kez sürdüm şimdilik bir sorunum yok çok şükür kan sulandırıcı iğne aldığım için maşallah kanım çok sulandı:) her fırsatta dişlerden başlıyor kanamaya bende zaten çok dikkat ediyorum bıçak mıçak almıyorum elime bakalım annemler gidince yemekler bana kalacak ozaman ne olacak:)..
bu arada 3lü testimiz allaha çok şükür temiz çıktı şimdilik detaylı ve seker yüklemesi kaldı haaa birde hisssetmem:)
pazartesi detaylıya gitcez dualarınızı esirgemeyin insallah bunuda sorunsuz atlatırız ya rabbim..ufak ufakta olsa bişeyler hissediyor gibiyim ama tam anlamaıyla değil daha 2 hafta sonra diyorlar bakalım 19+3 olduk hepinizi öpüyorum güzel bir haftasonu geçirin .....
Günaydın arkadşlar? nasılsınız ?
chnb, yüreğine allahtan ferahlık diliyorum inş, umudunu yitirme lütfen, vakti gelecek yeniden anne olacaksın....
Destina, canım inş en yakın zamanda 2. meleğin kollarına gelirde o günleri yeniden yaşarsınız.destina çok sıcak bi çocuk değilmiş madem yaşamadığınız duyguları destinanın kardeşi yaşatır inş size.Kıskanmak demeyelim bencede buna zorlayabiliyor.Hani dikkat etse fena olmaz ama işte herkes bizim gibi duyarlı değil.bende çok çocuk severim favorim 4 ama mümkün değilde, inş ilki çok huysuz olmazsa 3 tane yapcam :)) Allah gönlümüzdekilerden geri koymasın hiçbirimizi. dün iş arkadaşlarıyla iftardaydık, hepsinin çocukları vardı en büyükleri 7 yaşında , rengaren çok tatlılardı ama :) inş bizlerde yaşayabiliriz bu duyguları, benimde görümcem çok acımasız davrandı bana bu konuda, anlattım mı bilmiyorum ama ? bana geçmiş olsun demedi hiç, yuırtdışında yaşıyor tel açmadı,tatile geldi yine demedi.üstüne üztelik beni her gördüğünde bi komşusu varmış çocuk istiyomuş olmuyomuş (6 aylık evliymiş) çok üzülüyomuş çok ağlıyomuşlar, neyse hamile kalmış.Ay kızmız oluyo ççok mutluyum çok sevinçliyim, ne güzel arkadaşım anne olacak diyor ki onu en fazla 10 aydır tanıyor...beni o kadar kırdı ki , benim bi acım var hatta 2. sen ne biçim halasın ya ? böyle mi olur bu iş.hadi diyelim beni sevmiyosun eşimin günahı ne, o kardeşin senin ! eşimde çok kızdı neden cevap vermiyosun bizim bi acımız var diyerekten..desem kavga edebiliriz çünkü anlamadığı gibi üste çıkar. Allah ele güne dile düşürmeden bizlerede nasip etsin inş .... Ben allaha havale ediyorum, o cezasını verir elbet ...
benim beklenmeyen günümde 27 Ağustos, hani bişey söylemek istemiyorum ama pek beklentim yok ya, orda beklentim vardı.Yok çünkü göğüslerim geçen aykındende çok küçüldü :) ilk belirtide göğüslerimin şişmeye başlaması gerekirdi sanırım şüpheli durumun üzerinden 1 hafta geçti çünkü de yine Allah bilir, hayırlısı ne ise o olsun inş ...
KIZLAR GÜNAYDIN,
chnb,canım benim çok geçmiş olsun ama nolur çok üzülme bak en azından nedenini öğrendin insallah bebiş varsa o gelen genler 46 kromozomlu olsun hem sonuçta oğlun var allah bağışlasın yasamısısn bir sağlıklı gebelik allah sana 2.de nasip edecek bak gör sen yeterki içini ferah tut..
yaseminncimm, hadi bakalım hayırlısı olsun bundan sonra hamişlik haberlerini duymaya insallah bitince başla bakalımm çalışmalara....
tafcım, bulantıların dahada artsın dicem hani bunu beddua olarak algılama bebiş habercisi içinde rahat anlamında algıla hem kendini rahat hissedersin bebişim bugünde bana kendini hissettirdi dersin:)
destinacım,canım benim diş etlerim daha iyi eşim ilaçlar konusunda gebeler kullanamaz yazıyor ama sen genede dozunu düşürerek kullan dedi bende günde bir kez sürdüm şimdilik bir sorunum yok çok şükür kan sulandırıcı iğne aldığım için maşallah kanım çok sulandı:) her fırsatta dişlerden başlıyor kanamaya bende zaten çok dikkat ediyorum bıçak mıçak almıyorum elime bakalım annemler gidince yemekler bana kalacak ozaman ne olacak:)..
bu arada 3lü testimiz allaha çok şükür temiz çıktı şimdilik detaylı ve seker yüklemesi kaldı haaa birde hisssetmem:)
pazartesi detaylıya gitcez dualarınızı esirgemeyin insallah bunuda sorunsuz atlatırız ya rabbim..ufak ufakta olsa bişeyler hissediyor gibiyim ama tam anlamaıyla değil daha 2 hafta sonra diyorlar bakalım 19+3 olduk hepinizi öpüyorum güzel bir haftasonu geçirin .....
gıcık görümce gıcık benimkilerde öyle yaptı canım ben bebeğimi kaybettim iki gece hastanede yattım eşimin ailesinden kimse gelmedi görümcemler hala geçmiş olsun diye bile aramadılar allaha havale ediyorum diyecek söz yok iki hafta önce kaynanam geldi görümcemin ayağından araba geçmiş hastanelik olmuş bende aramadım hiç eşimde aramadı 5 kez falan söledi ablanda kaza geçirdi diye ona bile demedim geçmiş olsun diye ramazan bitiyo bak iftara bile çağırmadılar benim istediğimde tam olarak bu herkesin rengi belli olsun:)
günaydın arkadaşlar..
gününüz aydın cumanız mubarek olsun...
rabbim bu günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...........
Hayırlı cumalar... Sağ olasın...
canım fazla giremiyorum bu ara ..
şimdi okudum test sonuçlarından bahsetmişsin..
inşallah rabbim en güzelini nasip eder sana..
tam olarak ne testleri olduğunu anlamadım ama inşallah herşey yoluna girer
Sağ ol canım. Eşimin kromozomlarıyla ilgili sorun çıktı. İnşallah sorun yaşamayız...
yok bebeğim yaa konuşmuyoruzki zaten evime gelmiolar bizde gitmioruz sadece kayınvalidem oğlunu görmeye gelio oda ben yokkenSağ ol canım. İnşallah 2 yumurtan vardı inşallah ikisi de tutmuştur. Bugün cuma dualarımızı kabul etsin Rabbim. Akrabalardan bazısı malesef öyle oluyor. Yarası olmayan anlamıyor demekki. İlla başına gelince mi anlar insanlar... Allah hepimize bu cuma günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar verir inşallah...
Sağol canım. Testin sonucu iyi çıkmış çok sevindim. Böyle şeyler insanı tedirgin ediyor. Gözün aydın...
Canım evet zor bir süreç ama ramazan hürmetine sen ara resmi bir şekilde geçmiş olsun de. Kısa kes konuşmanı ayrıntı sormadan Utanırlar belki...
tafff ateşimi ölçmeye başladım adetimin 3.günü :)36.3 le başladık vatana millete hayırlı olsun:)
canım ben elimdeki ovulasyon testlerini arkadaşa verdim onlar strip di şimdi kaset tipi almayı düşüniyorum laboquıck diye bi marka var gg de önerirmisin en uygunu o
geçmiş olsun canım..
inşallah bi sorun olmayacak allahın izniyle..
sen kalbini ferah tut
yok bebeğim yaa konuşmuyoruzki zaten evime gelmiolar bizde gitmioruz sadece kayınvalidem oğlunu görmeye gelio oda ben yokken
hadi hayırlı olsun o zaman
canım sakın o markayı alma yanıltıyor o marka başka birşey albenimki coretest markaydı strip olanlardan
KIZLAR GÜNAYDIN,
gg den alabirlirm sadece bakıcam canım sence ne zaman yapmaya başlıyayım düşükten önce 30 günde bir adet oluyodum ama şuan bilemiorum düzenim ne olur 10.gün başlıyayımmı testi yapmaya sence hocam:)hadi hayırlı olsun o zaman
canım sakın o markayı alma yanıltıyor o marka başka birşey albenimki coretest markaydı strip olanlardan
Ben one step kullandım beğendim. Çubuk şeklindeydi. Gitti gidiyorda 25 test 5 gebelik testi. 39 muydu 29 muydu unuttum fiyatını...
ben sanki göremedim onu yaaa bulamadım
Sağ ol canım. Birdaha gittin mi doktora? Tüp bebeği nerede yaptırdın canım? Doktorun kimdi?
Anladım canım...
canım ilk kontrol 29 ağustosda..
ben istanbulda yaşıyorum..
bahçelievler medicanada doç Süha Sönmeze yaptırdım...
2. denememdi hastanedende doktorumdanda memnunum...
sendemi düşünüyorsun tüp bebek:26:
Canım bizde genetikte sorun çıkarsa tüp bebek konuşulmuştu önceden. Bakalım nasıl gelişecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?