Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar..
gününüz aydın cumanız mubarek olsun...
rabbim bu günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...........

oy kocaman olmuşda üçlü testleri yapılmış maşallah sonsuz kez maşallah allahım nazarlardan korusun gözün aydın canım kucağına sağlıkla alırsın inşallah adet oldum ya şükür:)çok mutlyuyum 3.günüm bugün bitmek üzere düşükten öncede 5 gün falan olurdum azalma var biraz ilaçlardan da olabilir niye bu kadar düşünüosam kızıorum kendime gelmiş işte dimi az çok ne farkeder ovulasyon tetsi sipariş vericem bugün elimdekileri bi arkadaşa verdim bende kalmadı:)biz elimizden geleni yapıcaz inşallah rabbimin takdiri

Sağ ol canım. İnşallah 2 yumurtan vardı inşallah ikisi de tutmuştur. Bugün cuma dualarımızı kabul etsin Rabbim. Akrabalardan bazısı malesef öyle oluyor. Yarası olmayan anlamıyor demekki. İlla başına gelince mi anlar insanlar... Allah hepimize bu cuma günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar verir inşallah...

Sağol canım. Testin sonucu iyi çıkmış çok sevindim. Böyle şeyler insanı tedirgin ediyor. Gözün aydın...

Canım evet zor bir süreç ama ramazan hürmetine sen ara resmi bir şekilde geçmiş olsun de. Kısa kes konuşmanı ayrıntı sormadan Utanırlar belki...

Hayırlı cumalar... Sağ olasın...

canım fazla giremiyorum bu ara ..
şimdi okudum test sonuçlarından bahsetmişsin..
inşallah rabbim en güzelini nasip eder sana..
tam olarak ne testleri olduğunu anlamadım ama inşallah herşey yoluna girer

canım fazla giremiyorum bu ara ..
şimdi okudum test sonuçlarından bahsetmişsin..
inşallah rabbim en güzelini nasip eder sana..
tam olarak ne testleri olduğunu anlamadım ama inşallah herşey yoluna girer

Sağ ol canım. Eşimin kromozomlarıyla ilgili sorun çıktı. İnşallah sorun yaşamayız...

yok bebeğim yaa konuşmuyoruzki zaten evime gelmiolar bizde gitmioruz sadece kayınvalidem oğlunu görmeye gelio oda ben yokken

tafff ateşimi ölçmeye başladım adetimin 3.günü :)36.3 le başladık vatana millete hayırlı olsun:)
canım ben elimdeki ovulasyon testlerini arkadaşa verdim onlar strip di şimdi kaset tipi almayı düşüniyorum laboquıck diye bi marka var gg de önerirmisin en uygunu o

hadi hayırlı olsun o zaman
canım sakın o markayı alma yanıltıyor o marka başka birşey al benimki coretest markaydı strip olanlardan

canım sakın o markayı alma yanıltıyor o marka başka birşey al benimki coretest markaydı strip olanlardan

Ben one step kullandım beğendim. Çubuk şeklindeydi. Gitti gidiyorda 25 test 5 gebelik testi. 39 muydu 29 muydu unuttum fiyatını...

canım sende pıhtılaşma mı vardı yoksa tedbir amaçlı mı kullandırıyor doktorun kan sulandırıcı iğneleri:26: bana doktorum pıhtılaşma sonuçlarıma baktı şanslısın pıhtılaşman yokmuş yoksa 9 ay boyunca iğne yemek zorunda kalacaktın dedi genetik olarak bakılmamıştı benim pıhtılaşmama:97: öyle işte mide bulantısı bedduan için teşekkürler ama bulanmadan da belli edebilir miniş kendini değil mi:76:
3lü testinin temiz çıkmasına çok sevindim detaylın da iyi çıkacak inşallah allahın izniyle canım detaylı USG çok güzle oluyormuş doktor herşeyini gösteriyormuş bak bu karaciğeri bu böbreği bu parmakları tektek sayarak filan ayy alllah bizlere de o günleri görmeyi nasip eder inşallah düşüncesi bile heyecanlı hissetmeye geç başlamaya takılma kız çocukları biraz tembel oluyormuş geç hissettiriyomuş kendini

gg den alabirlirm sadece bakıcam canım sence ne zaman yapmaya başlıyayım düşükten önce 30 günde bir adet oluyodum ama şuan bilemiorum düzenim ne olur 10.gün başlıyayımmı testi yapmaya sence hocam:)

Sağ ol canım. Birdaha gittin mi doktora? Tüp bebeği nerede yaptırdın canım? Doktorun kimdi?

Anladım canım...

canım ilk kontrol 29 ağustosda..
ben istanbulda yaşıyorum..
bahçelievler medicanada doç Süha Sönmeze yaptırdım...
2. denememdi hastanedende doktorumdanda memnunum...
sendemi düşünüyorsun tüp bebek:26:

canım ilk kontrol 29 ağustosda..
ben istanbulda yaşıyorum..
bahçelievler medicanada doç Süha Sönmeze yaptırdım...
2. denememdi hastanedende doktorumdanda memnunum...
sendemi düşünüyorsun tüp bebek:26:

Canım bizde genetikte sorun çıkarsa tüp bebek konuşulmuştu önceden. Bakalım nasıl gelişecek...

Canım bizde genetikte sorun çıkarsa tüp bebek konuşulmuştu önceden. Bakalım nasıl gelişecek...

anladım canım..
genetik problem olunca bikaç defa embriyo oluturulup 15 tane olunca pgt yapılıyor ....
çok yüksek başarılar elde ediliyor..
inşallah gerek kalmaz boyle şeylere sağlıkla gelir yavrun canım

ooo akraba muzdariplerimizde varmış yasemin ve candas siz onları allaha havale etmekle en güzelini yaptınız ama gönlüm diyorki iki çift lafınızı söyleyeceğiniz bir an inşallah olurda içiniz birazda olsa rahatlar...yaa ne yalan söyleyeyim benim görümcelerim çok iyiler öyle fesatlıklarıda yoktur herşeyimde yanımdalar ama bu bahsettiğim en büyükleri sürekli aynı şeyleri tekrarlaması ve çok ısrarcı en nefret ettiğim şey ısrar bunlar beni çok sıkıyor bide bebğini sürekli anlatması yaa varya inanamazsınız görseniz tv bakıyosun bi bırakmıyorki habere falan bakalım varsa yoksa kızı onu övmeler anlatmalar afedersin bak nasıl altına yapıyor utanmasa onu bile gösterecek yaaa...benim kızım çok hareketli olduğu için onun kızıda sakin kaynanamda sürekli ben bunun huyunu çok seviyorum çok sakin hiç ağlamaz şöyle böyle yani anlayacağınız kızım hareketli dur otur bilmiyor bide kaybım olunca söylenenler batıyor..neyse çocuk henüz yürümüyor yürüyünce onuda görücez....

chnb, canım benim tabiiki dualarım onlarla beraber bizede yoksa dediğin gibi bize sıra gelene kadar ay bacayı geçer ama bende sanki artık tutmayacakmış gibi hissediyorum bu ara öyle bir acayip olduki psikolojim anlatamam hemen parlıyorum çabuk sönüyorum kızıma sarılıyorum öpüyorum sonra kendi kendime ağlıyorum galiba kürtaj sonrası şoku yeni yaşıyorum offf bir garibim aynı dediğin gibiyim hani demişsin ya bebk varsa bir yandan istiyorum bir yandan olmasa diyorum bende olmazsa napalım diyorum ama sonra allahım ama 2. bebğide istiyoruz diyorum bilmiyorum sonumuz hayır olur inşallah... canım eşinde üzülmüştür ama içinizi ferah tutun canım...allahın izniyle bişey olmayacak belkide yanlıştır...bişey anlatayım yiğenim 3 yaşında bebek doğunca sağlık ocağında kan alıyorlar ya ankaraya gönderiyorlar...2 hafta sonra sağlık ocağından abimi aradılar çocuğunuzda Fenilketonüri var denildi.
fenilketonüri, kalıtsal bir metabolik hastalıktır. Bu hastalıkla doğan çocuklar proteinli gıdalarda bulunan fenilalanin isimli bir amino asidi metabolize edemezler, sonuçta kanda ve diğer vücut sıvılarında artmış olan fenilalanin ve onun artıkları çocuğun gelişmekte olan beynini harab eder ve ileri derecede zeka özürlü olmasına, sinir sistemini ilgilendiren daha bir çok belirtilerin ortaya çıkmasına neden olur.

biz bunu duyduk yıkıldık yengem bi taraftan biz bi taraftan ağlıyoruz internette araştırıyoruz...abim dediki bu böyle olmaz burda acı badem hastanesi yeni açılmıştı götürdüler bunun için yapılan testler yapıldı sonuç negatif sağlık ocağına gitti abim yaa yanlışlık olmuş dediler düşünebiliyormusun yani bir gün bile olsa bize öyle bişey yaşattılarki allah kimsenin başına vermesin...

allah sizede hayırlısı neyse onu versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…