Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım..
genetik problem olunca bikaç defa embriyo oluturulup 15 tane olunca pgt yapılıyor ....
çok yüksek başarılar elde ediliyor..
inşallah gerek kalmaz boyle şeylere sağlıkla gelir yavrun canım

pgt konuşuldu canım. Şimdi ileri tetkik istendi ama inşallah gerek kalmaz... Ama biz Hatay'dayız. Aileler İstanbul'da. Bakalım nasıl olacak...

canım göğüs şişmesine takılma beklenen gününden 2 gün önce de başlayabilir sızlaması hiç olmayabilir de hiç olmadan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım olmuştu ateş ölçme yöntemi topiğinde

Sağ olasın canım. Zor bir gün olmuş gerçekten. O hastalık da zor. Hayırlısını diliyorum. Benim oğlan da hareketli. Kıpır kıpır. bAKALIM OKULDA SORUN YAŞAYACAK MIYIZ? öZEL OKULA verdik. Dün gece okulun iftarı vardı. Nasıl olduysa çıkışta eşimle hocası karşılaştılar ve bir aileyle bize apar topar çaya geldiler. Öğretmeni bırakmadı bir türlü... Odasını gösterdi, bir sürü sohbet etti. Allah eksikliklerini göstermesin... Kardeşlerini nasip etsin...

ben bizimkiler geldmi tv izliom zaten hiç sohbet etmiom oğluna geliolar bana diilki bide görsen ah anacımmmm ah anacımmm replikleriyle gecelerimizi tamalıoruz bizim anamız hiç sevmio bana 5000 kez kaynanasına baktıını anlattı msj mı vermeye çalıo nedir ben hiç saygısızlık yapomadım yavrum allah büyük bana muhtaç etmesin inşallah kendini öven insanları hiç sevmem benim kaynanamda senin görümcen gibi işte beni sitemeye geldiler normalde kızlar övülür ya bizimki saatlerce oğlu övdü çok komikti:)babam falan zor tutmuş kendini gülmemek için bizim anamız babamız hiç övmedi bizi be

gg den alabirlirm sadece bakıcam canım sence ne zaman yapmaya başlıyayım düşükten önce 30 günde bir adet oluyodum ama şuan bilemiorum düzenim ne olur 10.gün başlıyayımmı testi yapmaya sence hocam:)

ben de gg den alıyordum coretest marka eğer elinde test sayısı çoksa 11. günden itibaren başlasan olur. zaten ateş de ölçeceksin ama günde bir tane test yapacaksın tamam mı onu da akşama doğru saat 6-7 arası ve 4 sata idrar tutup o arada ekstradan sıvı tüketmeyip

elimde hiç tetsim yok arkadaşa verdim yaa kızın kocası almıomuş oda bi umut yapayım dedi gıcık oldum kocasınada kendime yeni alcam ben canım ama ben o markayı bulamıom egens marka var onu alayım 20 ovu tetsi 5 erken gebelik tetsi o zaman 11 gün başlarım yapmaya 20 tane yeter :)

evet canım ben de baktım gg de coretest yokmuş :26: one step kullananı da çok duymuştum şikayet eden de olmadı ama laboquick alma ondan şikayetleri okudum çok kez
50 Ovulasyon Testi 5 Gebelik Testi Express kargo GittiGidiyor.com'da #42459106
bunu alabilirsin
bak benim kullandığım bundandı http://www.coretests.net/

Son düzenleme:
günaydıın kızlar hayırlı cumalar hepinizeeee, bugün dua günü:)

ne uzun yazmızşınız anca okudum..

destina adet olduktan sonra 1 ay korunacağız çünkü prolaktin hormonunun düşmesi için ilaç kullanacağım..ondan sonra hayırlısı bakalım...

yamateke testlerin güzel çıkmasına sevindim..

candas başladın mı kendni dinlemeye:)dur bakalım anca...stres yapma şimdiden..inşallah güzel haberlerini alacağız...

diğer kızlar nasılsınız?

bende tavsiye etmiyorum laboquick testini 3-4 gün ara ile çift çizgi gösterdi ovulasyonda...gebelik testinde de ikinci çizgi çıkmıştı..yanıltıcı olabiliyor bence de alma

aynen canım yaa bende sevmem kendini öyle çok övenleri sağolsun görümcemle bir araya gelince bize laf düşmüyor ayyy bunalıyorum gitmesem eşim kırılıyor kendisi alışmışya bana diyorki dinleme yaaa nasıl dinleme kız on defa beni çağırarak gösteriyor kızını ve yaptıklarını gelde dinleme bide yanıma gelip kolumu falan çekiyor bak diye:)) eşimde yok allaha şükür kaynanam ve o görümcemde çok kendini övme ayrıca abartma off bazen yukarı kaçıyorum hemen çay içicektik falan diyorlar yok diyorum ben içmicem yaa ve ben sürekli iç içeyim neyse allah beterinden saklasın iyiler hoşlarda işte...

chnb,ne güzel sizin okul süreci başlıyor bize daha var bende hep istiyordumki bir uğraş olsun ama daha seneye neyse inşallah o günlerde gelir...dün elime özel okul broşürü geçti meraklıyım biraz bukonuda ana sınıfı 8000 tl biraz tuzlu burası..bakalım biz ne yapacağız...

aaaa canımsın yaa ben bu alana bakmıodumki hiç başka yere bakıodum çok sağol canım bunu alırım ben :)

Canım devlet okulları da iyi aslında. Bizim buradadevlet okulları yarım gün. Bir de yarım gün bakıcı bulmam lazımdı. Aynı hesaba geliyordu ve sınıflar 53 kişi. 1. sınıf için uygun değildi. Malum oğlan hareketli 50 kişi içinde sevilmeyen yaramaz öğrenci olur diye özele yazdırdım. 6 bin civarı burada... 24 kişilik sınıfları...

selam kızlar nasılsınız? görümcelerden dert yanan olmuş bi an okuyunca iç çektim ..:2: off of.. benimkide öyle abartır över durur kendini çocuklarını.. ben yeni düşük yapmıştım eylülde oda yeni doğum yaptıydı , durmadan beni arıyor ama beni rahatlatmak için deil işte oğlan böyle sakin bebek şöyle bilmem nee telefonda öpüyo kokluyoo ohh ohh dünya tatlısı diyo ,bana dinletiyor , ben daha yeni düşük yapmışım:2: bide diyoki işte çocuk sahibi olmak çok güzel bişey 3. yüde yapacam dünyanın en güzel duygusu bilmeyen bilemez! böyle konuşuyo ama ben eşime yansıtmadım pek, sadece kız kardeşinden hoşlanmadığımı söylüuorum , bu bayramda gidecem diyo eşim görümceme ben dedim ben gelmek istemiyorum,gelirsekte bi otelde bi öğretmen evinde kalalım diyorum,öyle olmaz diyo..:2: o zaman beni sürükleme dedim :2: ne yapayım kızlar yaa..mahsuz beni üzmek için yapıyor kasıtlı olarak yoksa yeni düşük yapmış birine anlatılır mı öyle şeyler

selam kızlar nasılsınız? görümcelerden dert yanan olmuş bi an okuyunca iç çektim ..:2: off of.. benimkide öyle abartır över durur kendini çocuklarını.. ben yeni düşük yapmıştım eylülde oda yeni doğum yaptıydı , durmadan beni arıyor ama beni rahatlatmak için deil işte oğlan böyle sakin bebek şöyle bilmem nee telefonda öpüyo kokluyoo ohh ohh dünya tatlısı diyo ,bana dinletiyor , ben daha yeni düşük yapmışım:2: bide diyoki işte çocuk sahibi olmak çok güzel bişey 3. yüde yapacam dünyanın en güzel duygusu bilmeyen bilemez! böyle konuşuyo ama ben eşime yansıtmadım pek, sadece kız kardeşinden hoşlanmadığımı söylüuorum , bu bayramda gidecem diyo eşim görümceme ben dedim ben gelmek istemiyorum,gelirsekte bi otelde bi öğretmen evinde kalalım diyorum,öyle olmaz diyo..:2: o zaman beni sürükleme dedim :2: ne yapayım kızlar yaa..mahsuz beni üzmek için yapıyor kasıtlı olarak yoksa yeni düşük yapmış birine anlatılır mı öyle şeyler

Benim 5 görümcem var. Başlarda biraz yaptılar ilk gelinim. 3 de eltim var. Benden sonraki gelinlerden sonra şimdi beni baş tacı ediyorlar. Düşünün eşim yoktu ben 2 görümcemle tatile gittim...

Benim 5 görümcem var. Başlarda biraz yaptılar ilk gelinim. 3 de eltim var. Benden sonraki gelinlerden sonra şimdi beni baş tacı ediyorlar. Düşünün eşim yoktu ben 2 görümcemle tatile gittim...

benim de görümcem yok bi eltim olacak sadece o da ileride:84:

Renklitaş bu hamile kalma psikolojisi ne zor şeymiş. Ben hamileyim gibi belirtiler arayorum şimdiden. Daha dün bir bugün iki...

maşallah canım bnim 1 tane ama işte böyle fena..bi de eltim var,onla henüz bi sorunumuz olmadı amerikada çünkü,ama düşük yaptığımda aramamıştı , faceden naber felan yazdı cevap vermedim felan o zaman aradı anladı heralde geçmiş olsun demediği için pas vermediğimi onun dışında bi sorun olmadı onla.. ama görümcemden oda hoşlanmıyor bide deli kaynanam var geçen sene kayınpederimden çat diye boşandı bu yaştan sonra bize ekşiyecek ama kocam pas vermiyo işim zor anlayacağın ama kayınpeder kaynana karışmıyo çok şükür bi tas su istemezler, gelin yorulmasın derler, o konuda iyiler

bi tane fena olur herkese yeter zaten benimkilerde aynı görümcem bi tane fena hepimize yetiyo benimle baş edemiyo eşim laf söletmio ama izin verse tepeme çıkar yapmadıını bırakmaz çok fena çokkk 3 aydır sesini bile duymadım :)çok üzgünüm :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…