anladım canım..
genetik problem olunca bikaç defa embriyo oluturulup 15 tane olunca pgt yapılıyor ....
çok yüksek başarılar elde ediliyor..
inşallah gerek kalmaz boyle şeylere sağlıkla gelir yavrun canım
Günaydın arkadşlar? nasılsınız ?
benim beklenmeyen günümde 27 Ağustos, hani bişey söylemek istemiyorum ama pek beklentim yok ya, orda beklentim vardı.Yok çünkü göğüslerim geçen aykındende çok küçüldü :) ilk belirtide göğüslerimin şişmeye başlaması gerekirdi sanırım şüpheli durumun üzerinden 1 hafta geçti çünkü de yine Allah bilir, hayırlısı ne ise o olsun inş ...
ooo akraba muzdariplerimizde varmışyasemin ve candas siz onları allaha havale etmekle en güzelini yaptınız ama gönlüm diyorki iki çift lafınızı söyleyeceğiniz bir an inşallah olurda içiniz birazda olsa rahatlar...yaa ne yalan söyleyeyim benim görümcelerim çok iyiler öyle fesatlıklarıda yoktur herşeyimde yanımdalar ama bu bahsettiğim en büyükleri sürekli aynı şeyleri tekrarlaması ve çok ısrarcı en nefret ettiğim şey ısrar bunlar beni çok sıkıyor bide bebğini sürekli anlatması yaa varya inanamazsınız görseniz tv bakıyosun bi bırakmıyorki habere falan bakalım varsa yoksa kızı onu övmeler anlatmalar afedersin bak nasıl altına yapıyor utanmasa onu bile gösterecek yaaa...benim kızım çok hareketli olduğu için onun kızıda sakin kaynanamda sürekli ben bunun huyunu çok seviyorum çok sakin hiç ağlamaz şöyle böyle yani anlayacağınız kızım hareketli dur otur bilmiyor bide kaybım olunca söylenenler batıyor..neyse çocuk henüz yürümüyor yürüyünce onuda görücez....
chnb, canım benim tabiiki dualarım onlarla beraber bizede yoksa dediğin gibi bize sıra gelene kadar ay bacayı geçerama bende sanki artık tutmayacakmış gibi hissediyorum bu ara öyle bir acayip olduki psikolojim anlatamam hemen parlıyorum çabuk sönüyorum kızıma sarılıyorum öpüyorum sonra kendi kendime ağlıyorum galiba kürtaj sonrası şoku yeni yaşıyorum offf bir garibim aynı dediğin gibiyim hani demişsin ya bebk varsa bir yandan istiyorum bir yandan olmasa diyorum bende olmazsa napalım diyorum ama sonra allahım ama 2. bebğide istiyoruz diyorum bilmiyorum sonumuz hayır olur inşallah... canım eşinde üzülmüştür ama içinizi ferah tutun canım...allahın izniyle bişey olmayacak belkide yanlıştır...bişey anlatayım yiğenim 3 yaşında bebek doğunca sağlık ocağında kan alıyorlar ya ankaraya gönderiyorlar...2 hafta sonra sağlık ocağından abimi aradılar çocuğunuzda Fenilketonüri var denildi.
fenilketonüri, kalıtsal bir metabolik hastalıktır. Bu hastalıkla doğan çocuklar proteinli gıdalarda bulunan fenilalanin isimli bir amino asidi metabolize edemezler, sonuçta kanda ve diğer vücut sıvılarında artmış olan fenilalanin ve onun artıkları çocuğun gelişmekte olan beynini harab eder ve ileri derecede zeka özürlü olmasına, sinir sistemini ilgilendiren daha bir çok belirtilerin ortaya çıkmasına neden olur.
biz bunu duyduk yıkıldık yengem bi taraftan biz bi taraftan ağlıyoruz internette araştırıyoruz...abim dediki bu böyle olmaz burda acı badem hastanesi yeni açılmıştı götürdüler bunun için yapılan testler yapıldı sonuç negatif sağlık ocağına gitti abim yaa yanlışlık olmuş dediler düşünebiliyormusun yani bir gün bile olsa bize öyle bişey yaşattılarki allah kimsenin başına vermesin...
allah sizede hayırlısı neyse onu versin canım...
ooo akraba muzdariplerimizde varmışyasemin ve candas siz onları allaha havale etmekle en güzelini yaptınız ama gönlüm diyorki iki çift lafınızı söyleyeceğiniz bir an inşallah olurda içiniz birazda olsa rahatlar...yaa ne yalan söyleyeyim benim görümcelerim çok iyiler öyle fesatlıklarıda yoktur herşeyimde yanımdalar ama bu bahsettiğim en büyükleri sürekli aynı şeyleri tekrarlaması ve çok ısrarcı en nefret ettiğim şey ısrar bunlar beni çok sıkıyor bide bebğini sürekli anlatması yaa varya inanamazsınız görseniz tv bakıyosun bi bırakmıyorki habere falan bakalım varsa yoksa kızı onu övmeler anlatmalar afedersin bak nasıl altına yapıyor utanmasa onu bile gösterecek yaaa...benim kızım çok hareketli olduğu için onun kızıda sakin kaynanamda sürekli ben bunun huyunu çok seviyorum çok sakin hiç ağlamaz şöyle böyle yani anlayacağınız kızım hareketli dur otur bilmiyor bide kaybım olunca söylenenler batıyor..neyse çocuk henüz yürümüyor yürüyünce onuda görücez....
chnb, canım benim tabiiki dualarım onlarla beraber bizede yoksa dediğin gibi bize sıra gelene kadar ay bacayı geçerama bende sanki artık tutmayacakmış gibi hissediyorum bu ara öyle bir acayip olduki psikolojim anlatamam hemen parlıyorum çabuk sönüyorum kızıma sarılıyorum öpüyorum sonra kendi kendime ağlıyorum galiba kürtaj sonrası şoku yeni yaşıyorum offf bir garibim aynı dediğin gibiyim hani demişsin ya bebk varsa bir yandan istiyorum bir yandan olmasa diyorum bende olmazsa napalım diyorum ama sonra allahım ama 2. bebğide istiyoruz diyorum bilmiyorum sonumuz hayır olur inşallah... canım eşinde üzülmüştür ama içinizi ferah tutun canım...allahın izniyle bişey olmayacak belkide yanlıştır...bişey anlatayım yiğenim 3 yaşında bebek doğunca sağlık ocağında kan alıyorlar ya ankaraya gönderiyorlar...2 hafta sonra sağlık ocağından abimi aradılar çocuğunuzda Fenilketonüri var denildi.
fenilketonüri, kalıtsal bir metabolik hastalıktır. Bu hastalıkla doğan çocuklar proteinli gıdalarda bulunan fenilalanin isimli bir amino asidi metabolize edemezler, sonuçta kanda ve diğer vücut sıvılarında artmış olan fenilalanin ve onun artıkları çocuğun gelişmekte olan beynini harab eder ve ileri derecede zeka özürlü olmasına, sinir sistemini ilgilendiren daha bir çok belirtilerin ortaya çıkmasına neden olur.
biz bunu duyduk yıkıldık yengem bi taraftan biz bi taraftan ağlıyoruz internette araştırıyoruz...abim dediki bu böyle olmaz burda acı badem hastanesi yeni açılmıştı götürdüler bunun için yapılan testler yapıldı sonuç negatif sağlık ocağına gitti abim yaa yanlışlık olmuş dediler düşünebiliyormusun yani bir gün bile olsa bize öyle bişey yaşattılarki allah kimsenin başına vermesin...
allah sizede hayırlısı neyse onu versin canım...
gg den alabirlirm sadece bakıcam canım sence ne zaman yapmaya başlıyayım düşükten önce 30 günde bir adet oluyodum ama şuan bilemiorum düzenim ne olur 10.gün başlıyayımmı testi yapmaya sence hocam:)
ben de gg den alıyordum coretest markaeğer elinde test sayısı çoksa 11. günden itibaren başlasan olur. zaten ateş de ölçeceksin ama günde bir tane test yapacaksın tamam mı onu da akşama doğru saat 6-7 arası ve 4 sata idrar tutup o arada ekstradan sıvı tüketmeyip
elimde hiç tetsim yok arkadaşa verdim yaa kızın kocası almıomuş oda bi umut yapayım dedi gıcık oldum kocasınada kendime yeni alcam ben canım ama ben o markayı bulamıom egens marka var onu alayım 20 ovu tetsi 5 erken gebelik tetsi o zaman 11 gün başlarım yapmaya 20 tane yeter :)
evet canım ben de baktım gg de coretest yokmuş :26: one step kullananı da çok duymuştum şikayet eden de olmadı ama laboquick alma ondan şikayetleri okudum çok kez
50 Ovulasyon Testi 5 Gebelik Testi Express kargo GittiGidiyor.com'da #42459106
bunu alabilirsin
bak benim kullandığım bundandı Türkiye nin Ovulasyon Testi .. Başarı Hikayeleri İle Dolu 4 üncü Yıllımız
ben bizimkiler geldmi tv izliom zaten hiç sohbet etmiom oğluna geliolar bana diilki bide görsen ah anacımmmm ah anacımmm replikleriyle gecelerimizi tamalıoruz bizim anamız hiç sevmio bana 5000 kez kaynanasına baktıını anlattı msj mı vermeye çalıo nedir ben hiç saygısızlık yapomadım yavrum allah büyük bana muhtaç etmesin inşallah kendini öven insanları hiç sevmem benim kaynanamda senin görümcen gibi işte beni sitemeye geldiler normalde kızlar övülür ya bizimki saatlerce oğlu övdü çok komikti:)babam falan zor tutmuş kendini gülmemek için bizim anamız babamız hiç övmedi bizi be
evet canım ben de baktım gg de coretest yokmuş :26: one step kullananı da çok duymuştum şikayet eden de olmadı ama laboquick alma ondan şikayetleri okudum çok kez
50 Ovulasyon Testi 5 Gebelik Testi Express kargo GittiGidiyor.com'da #42459106
bunu alabilirsin
bak benim kullandığım bundandı Türkiye nin Ovulasyon Testi .. Başarı Hikayeleri İle Dolu 4 üncü Yıllımız
aynen canım yaa bende sevmem kendini öyle çok övenleri sağolsun görümcemle bir araya gelince bize laf düşmüyor ayyy bunalıyorum gitmesem eşim kırılıyor kendisi alışmışya bana diyorki dinleme yaaa nasıl dinleme kız on defa beni çağırarak gösteriyor kızını ve yaptıklarını gelde dinleme bide yanıma gelip kolumu falan çekiyor bak diye:)) eşimde yok allaha şükür kaynanam ve o görümcemde çok kendini övme ayrıca abartma off bazen yukarı kaçıyorum hemen çay içicektik falan diyorlar yok diyorum ben içmicem yaa ve ben sürekli iç içeyim neyse allah beterinden saklasın iyiler hoşlarda işte...
chnb,ne güzel sizin okul süreci başlıyor bize daha var bende hep istiyordumki bir uğraş olsun ama daha seneye neyse inşallah o günlerde gelir...dün elime özel okul broşürü geçti meraklıyım biraz bukonuda ana sınıfı 8000 tl biraz tuzlu burası..bakalım biz ne yapacağız...
selam kızlar nasılsınız? görümcelerden dert yanan olmuş bi an okuyunca iç çektim ..:2: off of.. benimkide öyle abartır över durur kendini çocuklarını.. ben yeni düşük yapmıştım eylülde oda yeni doğum yaptıydı , durmadan beni arıyor ama beni rahatlatmak için deil işte oğlan böyle sakin bebek şöyle bilmem nee telefonda öpüyo kokluyoo ohh ohh dünya tatlısı diyo ,bana dinletiyor , ben daha yeni düşük yapmışım:2: bide diyoki işte çocuk sahibi olmak çok güzel bişey 3. yüde yapacam dünyanın en güzel duygusu bilmeyen bilemez! böyle konuşuyo ama ben eşime yansıtmadım pek, sadece kız kardeşinden hoşlanmadığımı söylüuorum , bu bayramda gidecem diyo eşim görümceme ben dedim ben gelmek istemiyorum,gelirsekte bi otelde bi öğretmen evinde kalalım diyorum,öyle olmaz diyo..:2: o zaman beni sürükleme dedim :2: ne yapayım kızlar yaa..mahsuz beni üzmek için yapıyor kasıtlı olarak yoksa yeni düşük yapmış birine anlatılır mı öyle şeyler
Benim 5 görümcem var. Başlarda biraz yaptılar ilk gelinim. 3 de eltim var. Benden sonraki gelinlerden sonra şimdi beni baş tacı ediyorlar. Düşünün eşim yoktu ben 2 görümcemle tatile gittim...
benim de görümcem yok bi eltim olacak sadece o da ileride:84:
Benim 5 görümcem var. Başlarda biraz yaptılar ilk gelinim. 3 de eltim var. Benden sonraki gelinlerden sonra şimdi beni baş tacı ediyorlar. Düşünün eşim yoktu ben 2 görümcemle tatile gittim...
maşallah canımbnim 1 tane ama işte böyle fena..bi de eltim var,onla henüz bi sorunumuz olmadı amerikada çünkü,ama düşük yaptığımda aramamıştı , faceden naber felan yazdı cevap vermedim felan o zaman aradı anladı heralde geçmiş olsun demediği için pas vermediğimi onun dışında bi sorun olmadı onla.. ama görümcemden oda hoşlanmıyor bide deli kaynanam var geçen sene kayınpederimden çat diye boşandı bu yaştan sonra bize ekşiyecek ama kocam pas vermiyo işim zor anlayacağın ama kayınpeder kaynana karışmıyo çok şükür bi tas su istemezler, gelin yorulmasın derler, o konuda iyiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?