Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Renklitaş bu hamile kalma psikolojisi ne zor şeymiş. Ben hamileyim gibi belirtiler arayorum şimdiden. Daha dün bir bugün iki...

yaa srmaa canım bende sürekli belirti arıyorum daha fol yok yumurta yok ateş ölüçüyorum kasıklarımda batma hissediyorum girdim bende modaa

offffffff bilirim o anları..hakkında hayırlısı canım

ceza resmindeki kız aynı benim bebkliğime benziyo biliomusun geçen gün kardeşim bi yerlerden bulmuş bu resmi abla içime doğuyo senin kızın olacak ve buna benzicek dedi çok duygulandım şimdi resmi gördükçe aklıma gelio benim gzölerimde böle yeşil:)

maşallah çok tatlı kız benim çok hoşuma gitti gördüğümde...ben yeşil ve mavi gözlü insanlara bayılırım..inşalah senin de böyle bi kızın olur..

yaa srmaa canım bende sürekli belirti arıyorum daha fol yok yumurta yok ateş ölüçüyorum kasıklarımda batma hissediyorum girdim bende modaa

Canım hayırlısı, ben bunun için dua ediyorum yalnızca...

offffffff bilirim o anları..hakkında hayırlısı canım

Haklısın...

maşallah çok tatlı kız benim çok hoşuma gitti gördüğümde...ben yeşil ve mavi gözlü insanlara bayılırım..inşalah senin de böyle bi kızın olur..

İnşallah böyle bir bebişin olur...

kızlar haftaya evlilik yıldönümümüz...eşime ne alacağıma karar veremedim..gömlek parfüm tarzı şeyleri pek sevmez..acaba telefon mu alsam diye düşündüm eee ondanda hiç anlamam hangisi iyi şöyle bir araştırdım apple iphone 3 buldum 1000tl civarı..biraz pahalı bir hediyemi acaba..ayyyyy ne yapsam acaba o güzel fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?siz olsanız ne alırsınız(bu arada 6 yıldır aynı cep telefonunu kullanıyor)

bence güzel bir hediye, 6 yıldır aynıısnı kullanıyorsa.. ama iphone 4 istiyordum ben yaa derse ne yapcan , erkekler belli olmaz 6 senedir almadım almışken iphone 4 alayım diyordum sen 3 almışsın neden sormadan aldın byle bişe derse?

telefon bencede güzel bir hediye bu arada bende 6 yıldır aynı telefonu kullanıyorum onuda bana eşim almıştı..telefon markası hakkında bişey diyemicem canım pek anlamıyorum...ama telefon alman bence mantıklı...

öyle bişey diyemez herhalde..hediye hediyedir:84::84:iphone 4 1800tl civarı.canım yeni ev aldık o kadar uçmayayım..ödeyemem sonra:) beğenmezs ben kullanırım

sağol canım fikir için.iyi ki özel günler var dimi:)

kızlar ben 1-2 gün yokum anneme gideceğim bugün iftar yemeği verecek...malum eşimde yok...fikirlerinizi gelince okurum..herkese iyi hafta sonları..öpüyorum sizleriiii

Cezacığım bizde ev aldık. Bizim 1000 tl olanına bile kızar. Milattan kalma telefonu bozulunca gidip kendine 200 tl lik yine modeli geçmiş telefon aldı... Aldığın yere hediye beğenilmezse kullanmadan değiştireceğim de...

birazdan yola çıkacağım gittiğim yerden bakayım...eşim elektronik eşyalara bayılır çoğu erkek gibi ,aslında onun hayali oyun konsolu..playstation 3 istiyo:) çocuk gibiiii.

selam kızlar..ne var ne yok bugün?

Sen nasılsın tatlım? Benim de dün akşam buradaözel hastanedeki doktorum aradı. Konuştuk istersen ertesi günü hapı alabilirsin dedi. Böyle şeyler bana doğru gelmiyor aslında. İnternetten baktım bir yer caizdir çünkü sperm daha yumurtaya ulaşmadan kullanıldığında döllenmeyi engelliyor, döllenme olduysa herhangi bir zararı yok bebeğe diyor. Bir yerde kürtaj gibidir diyor. Bana ilk olan mantıklı geldi ama zaten döllenme olmuşsa olmuştur bu saatten sonra içsem neye yarar?

birazdan yola çıkacağım gittiğim yerden bakayım...eşim elektronik eşyalara bayılır çoğu erkek gibi ,aslında onun hayali oyun konsolu..playstation 3 istiyo:) çocuk gibiiii.

Al bebiş olunca beraber oynarlar...

iyilik canım ne olsun..ben hazırlanıyorum anneme gideceğim..bide hastalanmayı bekliyorum dört gözle:)

İnşallah bugün hastalanırsın canım... Ne iş kimi zaman dört gözle hastalanmayalım diye, kimi zamanda hastalanalım diye bekliyoruz...

ben iyiyim tatlım..bekliyorum işte gün sayıyorum rüyalarımda sürekli hamile olduğumu görüyorum..
bu ertesi gün hapı mantıklı kullanabilirsin aslında,sonuçta daha döllenme olmadı..hayırlısı olsun canım erken öğrenmen iyi oldu ona göre tedbirini alırsın

ceza83 canım iyiyim bende beklenmeyen adet günümü bekliyorum herkesin derdi ayrı...hepimizin gönlüne göre versin Allah

Canım yumurtlama günüm üzerinden 4 gün geçti. Döllenme olmuştur daha rahime tutunmamıştır tabi bu ay tutmama ihtimali de var. Her ay her şey yerindeyse bile yüzde 30'u geçmiyor. Ben hayırlısı olanı diliyorum. Genelde sorunlu ise zaten düşüyor, benim sağlıklı bir oğlum var. 25 haftalık doğan oğlum da sağlıklıydı erken doğduğu için yaşamadı. O yüzden Allah'ın takdiri ne ise o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…