Canım yumurtlama günüm üzerinden 4 gün geçti. Döllenme olmuştur daha rahime tutunmamıştır tabi bu ay tutmama ihtimali de var. Her ay her şey yerindeyse bile yüzde 30'u geçmiyor. Ben hayırlısı olanı diliyorum. Genelde sorunlu ise zaten düşüyor, benim sağlıklı bir oğlum var. 25 haftalık doğan oğlum da sağlıklıydı erken doğduğu için yaşamadı. O yüzden Allah'ın takdiri ne ise o olsun...
Korunmasız cinsel ilişkiden sonra ilk 72 saat içinde yüksek doz östrojen ve progesteron hormonu içeren hap ağız yoluyla alınır. Bu haplar rahim iç zarının özelliğini bozarak döllenmiş yumurtanın rahim içerisine yerleşimini engeller. 12 saat içinde doz tekrarlanır, eğer adet gecikmesi olursa gebelik araştırılmalıdır
Eczanelerde değişik isimlerde reçetesiz olarak satılmaktadır. Koruyuculuk oranı ilk 24 saat içinde alınırsa \%95, ikinci gün \%85, üçüncü gün \%58 dir, 72 saat sonunda koruyuculuğu son derece düşüktür.
Bir yerde de böyle yazıyor. 72 saati çoktan geçti. Bir de döllenme olduysa gerçekten isteğe bağlı sonlandırma gibi olmaz mı acaba? Bir de belki sağlıklı bir gebelik de olabilir. Zaten her şey iyi giderse bile hamile kalma oranı yüzde 30 muş. Belki de hamile kalmamışımdır. Artık ayrıntı düşünmek istemiyorum...
canım valla bu seferkide sağlıklı olur inşallah ne güzel bi oğluşun var zaten..bizde oda yokbakalım bu ay ne olaacak. gerçi bizim ilk deneme bu ay.. ilki kaza ile oldu istemeden oda düştü..bu sefer istiyoruz çünkü anca kavuştuk birbirimize Allah yüzümüzü güldürsün..eylül ayında bana bi süpriz olsun bu bebek.. eşimle eylül ayında tanışmıştık, ramazan ayından 1 gün önceydi.. buda ramazandan bi gün sonra müjdesiyle gelir inşallah kız olursa eylül koyarım artık adını
ayy canım düşünme yaa o kadar sakn ol... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Canım ne güzel denk gelmiş. İstersen 5-6 gün önceden kanda baktırabilirsin ya da bir iki gün varken idrarda da çıkabilir. Ben dayanamayacağım 5 gün varken baktıracağım. Hayırlısı inşallah... İnşallah bu ay olur canım senin de...
Öyle canım ya. Yoksa kafayı yemek üzereyim...
canım giremedim epeydir. çok yoğunum. dün iftara misafirim vardı. perşembe temizlik yaptım. dün öğleden sonra da yemek yaptım. ve gece 2.5 gibi gittiler. sahur yapıp, sabah namazından sonra yattım. 1 de kalktım. ve etrafı topladım. bugün de akiam üzeri kayınvalidemler geldi. tabi yine. 2-3 gün kalacaklar sanırım. şu an dıaşrı çıktılar. ben çıkmadım.Sen nasılsın tatlım? Benim de dün akşam buradaözel hastanedeki doktorum aradı. Konuştuk istersen ertesi günü hapı alabilirsin dedi. Böyle şeyler bana doğru gelmiyor aslında. İnternetten baktım bir yer caizdir çünkü sperm daha yumurtaya ulaşmadan kullanıldığında döllenmeyi engelliyor, döllenme olduysa herhangi bir zararı yok bebeğe diyor. Bir yerde kürtaj gibidir diyor. Bana ilk olan mantıklı geldi ama zaten döllenme olmuşsa olmuştur bu saatten sonra içsem neye yarar?
Al bebiş olunca beraber oynarlar...
İnşallah bugün hastalanırsın canım... Ne iş kimi zaman dört gözle hastalanmayalım diye, kimi zamanda hastalanalım diye bekliyoruz...
canım giremedim epeydir. çok yoğunum. dün iftara misafirim vardı. perşembe temizlik yaptım. dün öğleden sonra da yemek yaptım. ve gece 2.5 gibi gittiler. sahur yapıp, sabah namazından sonra yattım. 1 de kalktım. ve etrafı topladım. bugün de akiam üzeri kayınvalidemler geldi. tabi yine. 2-3 gün kalacaklar sanırım. şu an dıaşrı çıktılar. ben çıkmadım.
etrafı topladım dedim ya. gelen misafirlerin çocukları var da ikişer tane. eşimle etrafı toplrlıyoruz. bi baktık, halının üzerinde pamuk. bu pamuk nerden çıkmış diye sordu eşim. ben hemen süs olarak kullandığım şu saçları süpürge gibi olan pamuk bebekler var ya ona baktım, ve ne göreyim resmen bebeğe tecavüz etmişler. resmen bebeğin o kısmından çıkarmışlar pamukları. eşimle şok geçirdik. 3 tanesi erkekti. 4e giden, 1 e giden ve anaokuluna giden vardı.
kaderde ne varsa o olur canım. kendini üzme, streste yapma lütfen.
bak sen de demişsin kaybettiğim oğlum sağlıklıydı diye.
sadece erken doğduğu için tutunamamış hayatta.
inşallah bu ay hamile kalırsın ve sapasağlam ve en önemlisi hayırlı bir kızın olur inşallah.
geeçmişi okuyamadım.
diğer arkadaşlar nasıllar?
evet canım inşallah olursa çok güzel olur bizim için eylül bebeğimiz olur... öncesinde kan tahlili yaptırmak istemiyorumadetim geçsin öyle,yoksa hüsran olur üzülürüm.
chrb canım idrarda kan beni düşündürdü, istersen bir idrar tahlili falan yaptır acilde sonuçlara göre karar ver derim.
2003 de ne demişlerdi peki sana.
kızlarrrrrrrrrrr merhaba ben geldim
öncelikle özür dilerim, ya şu şifre olayını bir çözemedim ondan cevap yazamadım. Tatilde kardeşin telefonundan girebildim. salı günü.
passifloraaaa (gözün aydın gözümüz aydın sağlıkla sıhatle gelsin yavrun peşin diyorum kız:)ve pileo için çok sevindim, destina regl oldu bilyorum, chrb moraller nane molla biliyorum, ceza test güzel geldi, yamatake 3 lü test güzel geldi, candaş çalışmaları yaptı.
çok şey kaçırmışmıyım? iyimisiniz, ne var ne yok?
bu arada pileo demiş hani oğlandı ne oldu hemen kız oldunuz, ya böyle dr bana oğlan dedi geldim yazdım içimden o an kanım kaynadı sana dedim herhalde bizim pileomuzun ki prenses gelcek, ama sağlıklı sıhatli hayırlısı olsunda varsın kızzz varsın erkek olsun. mevlam gönlüne göre versin güzel kardeşim. mucukk
Evet moralim bozuldu test tekrarlanıyor yine öyle çıkarsa pgt ile tüp bebek görünüyor, ya da bu işten vaz geçmek...
senin maşallah sağlıklı sıhatli yavrun var, destina sen bizlerin en büyük moral kaynaklarısınız. olur mu hiç vazgeçmek, zamanı var demek annesi bekliyor.
anlıyorum tabii olumsuzluklar can sıkıyor, ama mevla ol derse olacak. inşallah ol dediği kullarından oluruz. öpüyorum yanaklarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?