Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de tuhaf rüylar gördüm. Bir otobüsinsanı birileri kaçırıyormuş. Sonra otobüste büyük bir deprem gibi felaket sarsıntı oluyor. Sonra nasıl olduysa birden dış dünyayla bağlantısız 4 sene geçiriyoruz. Birden her şey üzerinden 4 yıl geçmiş buluyorum kendimi. Stresle uyandım. Eşim ayetel kürsi oku dedi...

Korunmasız cinsel ilişkiden sonra ilk 72 saat içinde yüksek doz östrojen ve progesteron hormonu içeren hap ağız yoluyla alınır. Bu haplar rahim iç zarının özelliğini bozarak döllenmiş yumurtanın rahim içerisine yerleşimini engeller. 12 saat içinde doz tekrarlanır, eğer adet gecikmesi olursa gebelik araştırılmalıdır

Eczanelerde değişik isimlerde reçetesiz olarak satılmaktadır. Koruyuculuk oranı ilk 24 saat içinde alınırsa \%95, ikinci gün \%85, üçüncü gün \%58 dir, 72 saat sonunda koruyuculuğu son derece düşüktür.

Bir yerde de böyle yazıyor. 72 saati çoktan geçti. Bir de döllenme olduysa gerçekten isteğe bağlı sonlandırma gibi olmaz mı acaba? Bir de belki sağlıklı bir gebelik de olabilir. Zaten her şey iyi giderse bile hamile kalma oranı yüzde 30 muş. Belki de hamile kalmamışımdır. Artık ayrıntı düşünmek istemiyorum...

canım valla bu seferkide sağlıklı olur inşallah ne güzel bi oğluşun var zaten..bizde oda yok bakalım bu ay ne olaacak. gerçi bizim ilk deneme bu ay.. ilki kaza ile oldu istemeden oda düştü..bu sefer istiyoruz çünkü anca kavuştuk birbirimize Allah yüzümüzü güldürsün..eylül ayında bana bi süpriz olsun bu bebek.. eşimle eylül ayında tanışmıştık, ramazan ayından 1 gün önceydi.. buda ramazandan bi gün sonra müjdesiyle gelir inşallah kız olursa eylül koyarım artık adını

ayy canım düşünme yaa o kadar sakn ol... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Canım ne güzel denk gelmiş. İstersen 5-6 gün önceden kanda baktırabilirsin ya da bir iki gün varken idrarda da çıkabilir. Ben dayanamayacağım 5 gün varken baktıracağım. Hayırlısı inşallah... İnşallah bu ay olur canım senin de...

ayy canım düşünme yaa o kadar sakn ol... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Öyle canım ya. Yoksa kafayı yemek üzereyim...

kızlar slm son zamanlarda giremedim neler olmuş görümceler kaynanalar benim öyle bi derdim yok allah şükür bi görümcem var oda iyidir ben kürtaj oldugumda hastaneye gelmişti
tafcıgım keşke bende sorsaydım ovulasyon testini labquick aldım birkaç yerde okudum iyi demişlerdi neyse artık
cezacıgım bence düşündügün hediye gayet güzel

evet canım inşallah olursa çok güzel olur bizim için eylül bebeğimiz olur... öncesinde kan tahlili yaptırmak istemiyorum adetim geçsin öyle,yoksa hüsran olur üzülürüm.

canım giremedim epeydir. çok yoğunum. dün iftara misafirim vardı. perşembe temizlik yaptım. dün öğleden sonra da yemek yaptım. ve gece 2.5 gibi gittiler. sahur yapıp, sabah namazından sonra yattım. 1 de kalktım. ve etrafı topladım. bugün de akiam üzeri kayınvalidemler geldi. tabi yine. 2-3 gün kalacaklar sanırım. şu an dıaşrı çıktılar. ben çıkmadım.
etrafı topladım dedim ya. gelen misafirlerin çocukları var da ikişer tane. eşimle etrafı toplrlıyoruz. bi baktık, halının üzerinde pamuk. bu pamuk nerden çıkmış diye sordu eşim. ben hemen süs olarak kullandığım şu saçları süpürge gibi olan pamuk bebekler var ya ona baktım, ve ne göreyim resmen bebeğe tecavüz etmişler. resmen bebeğin o kısmından çıkarmışlar pamukları. eşimle şok geçirdik. 3 tanesi erkekti. 4e giden, 1 e giden ve anaokuluna giden vardı.
kaderde ne varsa o olur canım. kendini üzme, streste yapma lütfen.
bak sen de demişsin kaybettiğim oğlum sağlıklıydı diye.
sadece erken doğduğu için tutunamamış hayatta.
inşallah bu ay hamile kalırsın ve sapasağlam ve en önemlisi hayırlı bir kızın olur inşallah.
geeçmişi okuyamadım.
diğer arkadaşlar nasıllar?

Son düzenleme:

Sağ canım. Gerçekten erkek çocuk kızdan farklı. Bir de 3 tane. Biz de de bugün 4 çocuklu bir aile vardı. Ama maşallah güzel oynadılar. En yaramazı benim oğlandı.Allah her şeyi hepimiz için hayırlı kılsın...Senin de yumurtlama günlerin yaklaşıyor. iNŞALLAH bu ay hayırlısıyla olur ve sağlıcakla sonuna dek ilerler...

evet canım inşallah olursa çok güzel olur bizim için eylül bebeğimiz olur... öncesinde kan tahlili yaptırmak istemiyorum adetim geçsin öyle,yoksa hüsran olur üzülürüm.

Bence de acele etme. Gerçekten hayal kırıklığı oluyor. Bir de ben doktor negatif deyince kendimi aptal gibi hissediyorum...

Bu arada kızlar hiç derdim bitmiyor. Bugün saat 3 gibi idrar yanmam başladı. Su da içemedim oruç nedeniyle. Akşam 6.30 gibi sıklaştı. Ve malesef idrar bitimi kan gelmeye başladı. Akşama da iftaramisafir vardı. Yeni gittiler. Ben ezandan sonra belki de 3 litreyi geçik su içtim yanmam azaldı ve kanama durdu. doktor da cevap vermedi telefona. Ne yapayım kızlar. Yarın oruç tutmayacağım bol su içmeye çalışacağım. Acile gitsem hamilelik varsa da belli olmaz daha. İlaç almak istemiyorum. En son 20003 te böyle olmuştum. Tavsiye lütfen...

chrb canım idrarda kan beni düşündürdü, istersen bir idrar tahlili falan yaptır acilde sonuçlara göre karar ver derim.

2003 de ne demişlerdi peki sana.

kızlarrrrrrrrrrr merhaba ben geldim

öncelikle özür dilerim, ya şu şifre olayını bir çözemedim ondan cevap yazamadım. Tatilde kardeşin telefonundan girebildim. salı günü.

passifloraaaa (gözün aydın gözümüz aydın sağlıkla sıhatle gelsin yavrun peşin diyorum kız :)ve pileo için çok sevindim, destina regl oldu bilyorum, chrb moraller nane molla biliyorum, ceza test güzel geldi, yamatake 3 lü test güzel geldi, candaş çalışmaları yaptı.

çok şey kaçırmışmıyım? iyimisiniz, ne var ne yok?

bu arada pileo demiş hani oğlandı ne oldu hemen kız oldunuz, ya böyle dr bana oğlan dedi geldim yazdım içimden o an kanım kaynadı sana dedim herhalde bizim pileomuzun ki prenses gelcek, ama sağlıklı sıhatli hayırlısı olsunda varsın kızzz varsın erkek olsun. mevlam gönlüne göre versin güzel kardeşim. mucukk

chrb canım idrarda kan beni düşündürdü, istersen bir idrar tahlili falan yaptır acilde sonuçlara göre karar ver derim.

2003 de ne demişlerdi peki sana.

Yarın kadın doğuma gideyim diyorum canım bugün bol su ile geçiştirmeye çalışacağım. O zaman hamilelik ihtimali yoktu antibiyotik vermişti şimdilik kullanamam herhalde. Bol suyla götürmeye çalışacağım artık...

Evet moralim bozuldu test tekrarlanıyor yine öyle çıkarsa pgt ile tüp bebek görünüyor, ya da bu işten vaz geçmek...

Evet moralim bozuldu test tekrarlanıyor yine öyle çıkarsa pgt ile tüp bebek görünüyor, ya da bu işten vaz geçmek...[/QUOTE]

senin maşallah sağlıklı sıhatli yavrun var, destina sen bizlerin en büyük moral kaynaklarısınız. olur mu hiç vazgeçmek, zamanı var demek annesi bekliyor.
anlıyorum tabii olumsuzluklar can sıkıyor, ama mevla ol derse olacak. inşallah ol dediği kullarından oluruz. öpüyorum yanaklarından.

Evet moralim bozuldu test tekrarlanıyor yine öyle çıkarsa pgt ile tüp bebek görünüyor, ya da bu işten vaz geçmek...

senin maşallah sağlıklı sıhatli yavrun var, destina sen bizlerin en büyük moral kaynaklarısınız. olur mu hiç vazgeçmek, zamanı var demek annesi bekliyor.
anlıyorum tabii olumsuzluklar can sıkıyor, ama mevla ol derse olacak. inşallah ol dediği kullarından oluruz. öpüyorum yanaklarından.[/QUOTE]

Sağ ol canım. En büyük sıkıntılardan biri büyük şehirde olamamak. Bu işlem Ankara, İstanbul ve Konya'da yapılıyormuş. Belki bir iki şehirde daha yapılıyordur. Ben de anlayamıyorum kendimi niye bu kadar yeni bir evlat istiyorum. 25 haftalık bebeğimden sonra böyle bir şey oluştu bende. 5 yıl tek çocuk bile yeterli olabilr, yalnızca kardeşsiz kalmasın diye 2. yi denedim. Şimdi kendimi 2. çocuk fikrinden kurtaramıyorum... Dua edin bana...

Sağ ol canım. En büyük sıkıntılardan biri büyük şehirde olamamak. Bu işlem Ankara, İstanbul ve Konya'da yapılıyormuş. Belki bir iki şehirde daha yapılıyordur. Ben de anlayamıyorum kendimi niye bu kadar yeni bir evlat istiyorum. 25 haftalık bebeğimden sonra böyle bir şey oluştu bende. 5 yıl tek çocuk bile yeterli olabilr, yalnızca kardeşsiz kalmasın diye 2. yi denedim. Şimdi kendimi 2. çocuk fikrinden kurtaramıyorum... Dua edin bana...[/QUOTE]

canım niye vazgeçesin ki, biz istemeye devam edeceğiz nasibimizde varsa inşallah vardır. benim içinde aynı şey söz konusu hep diyoruz bakalım bende hamileyim ama sağlıklı doğcakmı, vss. bildiğin klasik korkular. chnb zaten canım tedavi olmak gerekiyormuş kendi haline bırakalımda 10 sene sonra deneyelim diye bir şey yok ki, önce tedavimizi olalım sonrasında sağlıkla sıhaatle gelecek bebek inşallah, hepimizin kucakları dolsun, kardeşleri olsun.Ben istanbul'dayım yardımcı olacağım bir durum varsa seve seve güzelim. gel kal bende bakarım ben sana.

iyi pazarlar kızlarr...
kittycim saol güzel dileklerin için..
ilk defa kız tahmininde bulunan sen oldun
öncelikle sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet hiiiççç önemli değil canım...

canım niye vazgeçesin ki, biz istemeye devam edeceğiz nasibimizde varsa inşallah vardır. benim içinde aynı şey söz konusu hep diyoruz bakalım bende hamileyim ama sağlıklı doğcakmı, vss. bildiğin klasik korkular. chnb zaten canım tedavi olmak gerekiyormuş kendi haline bırakalımda 10 sene sonra deneyelim diye bir şey yok ki, önce tedavimizi olalım sonrasında sağlıkla sıhaatle gelecek bebek inşallah, hepimizin kucakları dolsun, kardeşleri olsun.Ben istanbul'dayım yardımcı olacağım bir durum varsa seve seve güzelim. gel kal bende bakarım ben sana.[/QUOTE]

Canım sağ olasın. Benim de eşimin de ailelerimiz İstanbul'da. Ama işlerimizi, çocuğun okulu burda. Bu tedaviler süreklilik gerektiriyor ve iki kişinin de orada olması gerekiyor. O sürede de çocuğun okulu da var. Ama kısmette varsa her şey olur. Allah senin bebeğini de vakitli, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aminnnn...

günaydın kızlar....

cumartesi pazar topiğimizde tatile çıkıyor

chnb, canım merak etme o duygu tek sende yok bendede var 2. çocuk saplantı haline geldi evet bizde bir kardeşi olsun diye yola çıkmıştık ama yarı yolda kalınca hani bir laf vardırya hevesi kursağında kalmak aynen öyle oldu sanırım o yüzden hem canımız yandı hemde ucundanda olsa bu duyguyu tekrar yaşamak ulaşılmaz oldu bide ben kolay hamile kalan biride değilim...bazen oturup kızıma bakıyorum ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum 2. çocuğu çok isteyerek ama dediğin gibi bu duyguyuda bize yüce rabbim verdi bende senin gibi önüne geçemiyorum işte sonra diyorum allahım sen isteyene olmayanada ver onlarla beraber banada ver yarabbim...duygularım okadar karışıkki bazende diyorum bize 2. nasip değil demekki vazgeçiyorum dediğin gibi dün akşam eşim dediki ateşli bir geceye ne dersin bende hayırdır niye ateşli hani bir kutlama falanda yok (dün akşamda işten geldi garibim dayım geldi annemlerde bize getirelim dedik gitti arabayla onları aldı dayımın aralıkta oğlu vefaat etti şu anda çok kötü durumda çok zor yürüyor neyse annemleri bıraktı kayınbabamın idrarından kan geliyormuş zaten yatalak onu aldı hastaneye götürdü sonra geldi bizimkileri götürdü hastaneden babasını geri getirdi saat oldu 11 buçuk )yani demem oki hani öyle bir zamandan sonra ateşli bir gece? dediki ateşli olsunki çok sperm gitsin bebek hemen tutsun ayyyy nasıl kötü oldum eşim bebek konusunda bana hiç bişey söylemez konuyu hemen kapatır zaten açılınca ben hemen ağlıyorum ya o an anladımki oda çok istiyor adamın canına tak etti artık demekki...ayy ne bileyim yaa dr kist olduğunu söylediğinde dediki hiç korkma güner hamile kalacaksın seviyorum drumu yaa öyle güzel dediki 2 ay daha bekleyelim olmazsa rahim filmi falan çekelim ama ben tabii korktuğum için bilmiyorum şu anda böyle birşey yaptırmak istemiyorum tabi ilerleyen zaman ne gösterecek bilmiyorum demekki dra öyle bir gözle bakmışımki adam korkma güner hamile kalacaksın dedi işte böyle canım benim allah herkeze içindede bize hayırlısını versin.... idrar olayın çözüldümü canım?

pileoo, canım kaç gündür yoksun tatile falanmı gittin yoksa nasılsın?

hellom, canım hoşgeldin inşallah tatil güzel geçmiştir biz bıraktığın yerdeyiz canım... nereye gittiniz?

kızlar nasılsınız?umarım keyifleriniz yerindedir....iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…